Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok!!Plutó!!Kép
Budapestet jelöltem be!Egyébként hol születtél??
Azt jelöli,hogyÁpr.4.-ig volt a term napod!
Aztán:Ápr.30tól Május 4.-ig /szülinapomig!!Kép/
jelöli az újabb term.napjaidat!!Erre a hónapra fiút jelöl!!Te mit szeretnél?

Kép
bea27

Bea,hogy érted,hogy hol tartok?

Málna!
Fel a fejjel egy kettőre itt lesz a vasárnap reggel,és boldogan állsz majd a fürdőben kétcsíkos teszttel a kezedben.

KépKép
takido

Gyöngyösön születtem.
Elvileg máj 4-én már mensim is lehet.
Háááát kislányt, de egyébként mindegy.
Köszönöm

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Egyébként telibe a mensit jelölte, bár pont aznap együtt voltunk.Kép
Viszont utána volt szerintem pé-m, ugyhogy az akkori akció akkor nem igen lett sikeres.KépKépKép
Mind kettő időre kisfiút jelöl?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A múltkorira lányt,a mostanira fiút,a jövő hónapra megint LÁNYT!!Ez nem mindenkinek jön be!!!!!
Na,mára ennyi!!!Jó éjt mindenkinek!!
Málnától kérdeztem,hogy hol tart,nem??
Fogadd meg a tanácsomat,Plutó!!!Mindenképp csináljátok a Jónás napokon is,abba mindenképp benne van az asztrológus amit neked is megadna abban a hónapban időpontot!!!!KépAkko rmár két lehetőséggel ÉLTETEK!!!Meg a korong a harmadik!!Ha ezt mind betartjátok úgy jársz mint ÉN!!!KépÁldott állapotba kerűlsz!KépNa,jó éjt!!

Kép
bea27

Bea köszönömKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Van még itt valaki?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Igen,én itt vagyok,csak közbe megfürödtem

KépKép
takido

Gyorsan még benéztem!!Plutó!!
Szóval!:Amikor úgy érezted,hogy term.napjaid vannak,azon már túl vagy!!Kép
Korong:MEGVOLT!!Kép
Most jön a Jónás!!Ezt a hármat mindenképp tartsd be!!És meghozza a gyümölcsét a próbálkozás!!KépHIDD el nekem!!Kép KépMostmár tényleg lépek!!Jó éjt!Ja még annyit,hogy nem muszály minden nap!!Elég 2 naponta,hogy erősek legyenek a KISKATONÁK!!

Kép
bea27

Bea!
Jó éjt neked isKép

KépKép
takido

Szóval a három féle módszerből arra a következtetésre jutottam, hogy mikor megkivánjuk egymást akkor mehet a szexKépKépKép
Ezek alapján szinte folyamatosan lehet akciózni.KépKép
Na mi ezt a módszert alkalmazzuk, majd meglátjuk ez sikeres lesz e?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_Plutó!
Ez a leges legjobb módszer.Kép
Lehet,hogy már írtad,a másik két gyerkőc hamar össezjött?

KépKép
takido

Igen elsőre, mind a kettő.
Apa eddig mindig nagyon ügyi volt, remélem most is így lesz.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lassan elköszönök, mert apa mindjárt hazaér, ésa inkább szeretnék vele foglalkozni, remélem nem baj.
Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ez nagyon jó előjel Kép
Biztos most is ügyik voltatok Kép Kép
Azt hiszem az elkövetkező két hétben Málnának lesz dolga a táblázattal,szélesebb lesz a rózsaszín csíkKép
Babi Bumm várhatóKép

KépKép
takido

Dehogy is,én is épp ezt akartam mondani.
Jó éjt nektek is!

KépKép
takido

Sziasztok,

mi kislányt szeretnénk, de a fiúval is kiegyeznék. Neve Dóra lenne.

Ma korán írok, aztán megyünk le a nyaralóba, mert Tomi már tegnap lement a nagyszülőkkel.

Elküldöm a hőimet, de nekem sohasem lesz 37 vagy 37,2... Én hideg vagyok Kép

Gabi, köszi, ezekre a jelekre gondoltam.

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!KépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Derűs, szép napot mindenkinek!
Sziszi: ha még lesz idődvalamikor elküldhetnéd a micimacis muff receptjétKép
Szép időtök lesz ma meg holnap, jó pihenést!
Meli köszi a tippet, már ki is írtam egy csomó receptet, ebből egy csokis, meg egy gesztenyés lesz megvalósítvaKép
Bea: ÉN hiányollak, de mostmár kitapasztaltam mikor vagy és tudom, hogy akkor be is jelentkezel szorgalmasan. Ma szerintem nem találkozunk, de jó pihenést neked, gondolom most, hogy mindenki hazamegy kicsit nyugisabb lesz a hétvégédKép Mondjuk egyáltalán nem árt ha pihengetszKép
Nika: kerestelek a wiwen nwm talállak, ha rámakadsz bejelölsz?Kép
Málna: Szerintem is zebrás leszel jövő héten, itt a topicon ez úgy látszik így megy. Nega teszt először, negatív érzések, aztán tudod kora reggeli pozitív tesztKép Legyél bizakodó, olyan szép ez a regel!
Plútócska: nagyon szépen élhettek, irigykedem is 2 gyermek után még ilyen aktívan tudjátok szeretni egymástKépEnnek csak jó vége lehet májusbanKép
Takidó: gyógyulgassál, tessék kifeküdni, kialudni ezt a takonykórtKép
Ha kihagytam most valakit bocsi, sok puszi mindenkinek: Andi

Andi
candi

Candi köszi a szép szavakat.
Hát nekünk is voltak mélypontok, a házasságunk nagyon rosszul, szomorúan indult. Nekünk az első babánk sajnos meghalt.KépKép
Akkor nagyon nehéz volt, de fél év után amit várni kellett rögtön jött Adri.
Talán az együtt megélt szomorú dolgok még közelebb is hozhatnak két embert egymáshoz.
Hááát majd meglátod, morgások a gyerekek miatt, ja és főként anyósom miatt nálunk is vannak.KépKépKép
Mi anyósommal élünk.KépKépKép
9 év még nem volt elég arra, hogy igazán megszeressük egymást.KépKép

Anyusziszi, ugyanilyen szorgalmasan tovább.KépKépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: köszi, hogy ezt megosztottad, az élet azóta azt hiszem kárpótolt már titeket. Képeket még mindig nem sikerül feltölteni a gyerekekről? Olyan jó lenne őket látniKép
Anyósok nem egy könnyű témák, tisztelet a kivételnek, főleg a még egy fedél alatt is kell élni: Én semmiképp nem akartam összeköltözni egyik szülővel sem, bár még lehet, hogy úgy hozza az életKép
Mi igen ritkán morgunk egymással, de ha lesznek gyerekek tuti súrlódási felületek lesznek:9 De ha ott leszünk csak megoldjuk mi is!Kép

Andi
candi

Sziasztok lányok,mindenkinek kívánok gyönyörű hétvégét és jó pihenést!!!Nagyon dolgos és rohanós napom lesz,lehet,hogy már nem jövök.Most is porszívózás közben kellett kicsit szusszannom,nem rég annyi energiám volt,de most hamar kifáradok...anyukák,ez lehet jel?Minden biztató szó simogatás most zaklatott lelkemnek.Mindenkinek szép napos napot!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Borzalmas éjszakánk volt.
Máté belázasodott ott aludt köztünk.Úgynéz ki megint kötőhártya gyulladása van.Tiszta csipa a szeme.
A reggeli hőmérőzésne persze lőttek mert fel kellett kelnem lemenni lázcsillapítóért...
Amikor visszfeküdtem,olyan nehezen tudtam elaludni.Fájt a hasam.
Persze a reggeli láznérőzőésnek ezzel lőttek.De azért mértem:37,1

Kép

Aztán apa addig szekált hogy csináljam meg a szuperérzékeny tesztet,hogy megcsináltam:SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy nagy SEMMI.egy csíkos.
Azt hiszem ez most tényleg nem jött össze.
Na mind1
Kép

Tudjátok,hogy készül a hamburger?Hát így:
Kép

málna2162

Szép napot mindenkinek!
Málna!
Ne keseredj el,még mindig lehet,hogy korai volt.Máténak jobbulást!

Meli!
Nagyon szorítok!Kép

Kis_Plutó!
Szegénykém,biztos nem volt könnyű feldolgozni.
No,de meglátod,hamarosan összejön a harmadik gyerkőc.

Bea!
Én is azt mondom,hogy pihend ki magad,biztos fárasztó napjaid voltak.

Candi!
Szerintem holnap nem biztos,hogy találkozunk,ugyhogy ezuton
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!Kép Kép
Egy nagyon szép szülinapi ajándékkal!Kép

Kép
Most nekem is mennem kell,mert megyünk a telekre,majd holnap jövök!
És,köszönöm,mát érezhetően jobban vagyok! Kép

KépKép
takido

Málna nem lehet, hogy Máté allergiás valamire?
Nekünk tavaly volt sokszor begyulladva a kicsi szeme, főleg szeles idő után. Most már sok fa virágzik.
Télen szerettünk volna allergiavizsgálatot, de nem jött össze...
Majd talán idén.
A tesztet sajnálom.KépKépKép

Candi a képkicsinyités a painnel sem sikerült.
Majd már apát kérem meg.
Igérem legkésőbb jövö hétre meglesz.

Meli a fáradékonyság lehet terhességtől, de igaz ami igaz tavaszi fáradtságtól is.
Bocsi, de ez sajna igy van.
Viszont kívánom,hogy az első variáció legyen igaz.KépKép

Bea majd jelentkezz!

Később még jövök, de randim van egy halom vasalatlan ruhával.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Takidó: köszönöm a jó kívánságokat!Kép
Mindenkinek jó pihenést a hétvégére, én hétfőn jövök!Kép
Puszi mindenkinek.KépKép

Andi
candi

Helló csajok!!Kép
Csak most jutottam ide a géphez!!Kép
Remélem holnaptól már majd sűrűbben fogok tudni jönni!!De most nagyon fáradt vagyok!Elmentünk az Árkádba,bevásároltam a fiúknak,megkajáltunk!KépMostanában nagyon rávagyok kattanva a garnéla rákra!!Kép
Aztán meg elmentünk Anyu barátnőjének a fiának a 18.szülinapjára.Fél 6kor,és most jöttünk haza!!KépDe nagyon fáradt vagyok!!Csak lejelentkeztm!!KépInformálódtam,és nagyon elkeseritett,hogy

Kép
bea27

Sajnos 12 hétig bármi megtörténhet Velem!!
Ugyanis,dolgozom,ha kell akkor létrázom,az Ericet is csak kedd óta nem emelgetem!KépSzóval eddig nem tettem sokat azért,hogy megmaradjon a baba!!Kép
Utálom is magam érte!!Kép
Mindegy!!Holnaptól jön a másvilág,és maximálisan kimélni fogom magam!!Még azt is megtenném,hogy nem megyek dolgozni!!De ezt sajnos nem tehetem meg!Kép
Tűkön ülve várom a szerdát!!!És remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!Ki tudja,hogyha esetleg veszélyeztetett terhes lennék,azt már mondaná a Doki??Na,megyek,mert reggel korán kelek,mert kikisérem Õket a reptérre!!KépMára ennyi!!Ja!!Egyébként a hőm ma 37.1és 37.2 között volt!!KépJó éjt!

Kép
bea27

Sziasztok!

Ma egész nap kertészkedtünk.Mostmár teljesen kész vagyunk.Mindent kigazoltam,beüzemelték az öntözőt,feltöltöttük a növények alját mulcsal,ültettem még pár virágot a sziklakertbe.Holnap megcsináljuk Máténak a homokozót,hadd játszon végre Õ is.Most mindig csak azt lesem,hogy mit legel le...Kép
Annyira jó idő volt ma.Nálunk 28 fokot mutatott délután a hőmérő!!

Kis_plutó

Sajnálom ami a kisbabáddal történt.Ha nem indiszkrét a kérdés megszületett a baba?Mi volt a baj?
Tudod én az ilyen emberekre mint Te meg a Férjed annyira feltudok nézni és tisztelni tudom,mert képesek voltatok EGYÜTT túljutni a problámán és mégegyszer belevágni.Azért ehez nagyon sok erő kell.Ilyenkor mindig elszégyelem magam,hogy milyen csip-csup dolgokon szoktam nyavajogni,mások meg min mennek keresztül.És nem hagyják el magukat.
Sajnos nekem is van az ismeretségi körömben akik hasonlóan jártak.
A barátnőmnek 4 éves volt a kisfia amikor kiderült,hogy rákos.6 évesen halt meg.
Talpra állt mert segített neki a család a barátok és a férje,és ez a legfontosabb hogy a szeretteink ilyenkor ne csak a sajnálatukat tudják kifejezni mert abból nem lehet újra kezdeni.Azóta van egy tündéri 8 éves kislánya.
Remélem nem baj,hogy ilyeneket írtam...

Múlt héten bent voltunk az Uszoki kórház ügyeletén.Ott is mondták,hogy egyértelmű kötőhártyagyuszi.Kapunk rá szemcseppet.Csak az volt a baj,hogy múlthéten amikor már nem váladékozott abbahagytam.Rögtön visszajött.
Ja a vasalatlan ruháim azt mondták szívesen randiznának veled engem már unnak!Kép

Candi

Kép

Bea
Azért ezzel a létra dologgal vigyázzál!!Véletlenül mellélépsz,vagy megszédülsz és már megis van a baj!Az utolsó hónapokban meg pl.nem szbad nyújtózkodni,vagy függönyt felrakni merta köldökzsinórt rángatod(főleg hamár a baba megfordult)és rátekeredhet.Nem is olyan egyszerű ez a terhességKépDE NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!Kép
A másik: a tengeri herkentyűk nem igazán tartoznak a kismama étrendjébe!
Csak ha halálbiztos hogy NAGYON NAGYON FRISS.De mivel nem vagyunk tengerparti ország...Még a fagyasztottat sem kéne.A LEGGYORSABBAN ROMLÓ ÉTEL,A FEHÉRJE BOMLÁS PEDIG TOXIKUS MÉRGEZÉST OKOZ ,A HIGANYTARTALOMRÓL MEG NEM IS BESZÉLVE.
Nem akarlak megijeszteni.Attól hogy ma ettél még nem lesz semmi bajotok.De inkább ne!
Merre laksz?Mindig az Árkádot emlegeted.Én a XVI-ban laktam a szüleim még mindig ott laknak.

Bea ;Takidó

Van egy nagyon jó könyv az a címe,hogy :VÁRJUK A BABÁT (Csörgő Anikó-Csigó László-Pető Zsuzsa)
Benne van minden amit ehetsz és amit nem ajánlanak.A 40 hétre megvannak minden napra lebontva a receptek(reggelitől a vacsoráig)
Nekem nagyon bevált.Összesen 11 kilót híztam ezzel az étrendel és sosem voltam éhes.Szerintem egy póbát megér.

málna2162

Na mi van lányok,nincs itt ma senki??
Akkor azthiszem lemondok a tengeri herkentyűkről!!Kép
El sem hiszitek,hogy mennyire várom a szerdát!!!!
Holnap reggel kell bejeletkeznem!!
Nagyon elfáradtam tegnap,és ma ráadásul ma jó korán keltem,mert kivittük a Tesómékat a reptérre,de amikor hazajöttünk még visszafeküdtem 11:00ig!KépDe még mindig nagyon fáradt vagyok!!Nemtudtam ma megmérni a hőmet IDÕBEN,de amikor most felkeltem 36.9-et mutatott!!Jól meg is ijesztett!!!KépÉs ráadásul holnap sem tudom időben megmérni,mert 10:00re megyek fodrászhoz!Mindegy!!Valahogy megpróbálom azért!!Nem lenne érdemes még egy tesztet csinálnom??Úgy idegesit,hogy mostanában megint elmaradnak a tüneteim!!KépSzúrkálgat,meg néha fáj,de ennyi!!És csak egyszer volt jó erős hányingerem,pont egy hete!!Kicsit kételkedem,hogy ott van-e a Baba!!Képzeljétek,Anyu megálmodta valamelyik nap,hogy kislányom lesz!!Hozzáteszem,hogy van 3 lánya,és mindet megálmodta a terhessége elején!!Pedig mondtak neki mindent a hasa formájára!!Na jó!!Most megyek tovább!!Még benézek!!Puszi!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok,

Candi
küldöm a muffin recepjét.

20 dkg liszt
5 dió bele összetörve
2 teáskanál mézes sütemény fűszer
1 mokkáskanál sütőpor
1 mk szódabikarbóna
1 citrom héja
10 dkg cukor
15 dkg reszelt alma
1 evőkanál méz
1 tojás
1 dl tej
10 dkg joghurt
10 dkg vaj felolvasztva

Málna, sajnálom a tesztet Kép
Vendég

Bea

Azt írta nem rég neked Gabi,hogy tedd félre a negatív gondolatokat!Rajta,tedd félre!!

Nyugi!A baba köszönöni szépen jól van és ott van!Kép
Ilyeneket,hogy kételkedsz abbal hogy ott van e ne is írj,gondolj vagy mond!
Annak is jelét adta,hogy ott van.Annak is jelét adná ha már nem lenne ott...
Pihenj sokat!!

Kép

málna2162

Köszi Málna!!Kép
Nagyon aranyos vagy!!!Kép
De annyira izgulok már a szerda miatt!!!Lehet,hogy elküldöm a képet a tesztről!!Bár nemtudom,hogy minek,hiszen nektek már nem meglepetés,hogy pozitiv,és kettő jó erős csikot mutat!!Mindegy!!
Málna veled most mi van?
Késik,vagy nem??Jelenleg hányadik napnál tartassz?
Ajánlom MELEGEN az Én módszeremet,ha most nem vagy terhes!!
Add meg Te is az adataidat,hogy megnézhessem neked is,mint a Plutónak a múltkor!!Megnézem a korongot,meg a Jónást!!
A jÓnáshoz születési év,hó,nap kell,meg óra-perc!!De nembaj,ha óra perc mégsincs akkor azt jelölöm be,hogy ISMERETLEN!!Ja!!Meg az utolsó mensid első napja!!Szivesen megnézem neked!!KépImádom ezt csinálni!!A hődet méred??

Kép
bea27

Candi!!!!
Happy BI!!!!Ahogy azt az Eric mondaná!!!!
Isten éltessen sokáig!!Sok pusziKép!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Most értünk haza a telekről.Bulit tartottunk tegnap este.30.,25.szülinapot(férjemé,meg ami nekem elmaradt).Én pia nélkül is nagyon jól tudom érezni magam,de valahogy tényleg igaz,hogy a tiltott dolog édesebb.Kaptam egy üveg baileys-t,és annyira megkívántam,de persze azért ellenálltam,majd talán másfél év múlva.

Bea!
Igazuk van a többieknek,csak pozitívan.Kép
Én megnyugtatásként pénteken csináltam még egy tesztet,de végül is felesleges volt.Neked is ugyanazt mutatná,mint az elöző.
A dokit már nagyon várom én is.Kép
Párod elkísér?

Málna!
Remélem Máté már jobban van.Kép
Kíváncsian várom a holnapot.Szerintem nem fog megjönniKép Csak még mindig korán teszteltél.
Biztos nagyon szép lett a kertetekKép
És köszönöm a könyvcímet,utána fogok nézniKép
Tegnap kaptam egy nagyon szép könyvet:Gyermek születik c.9hónapról szól heti lebontásban,gyönyörű képekkel.

És köszönöm mindenkinek a gyógyító tippeket,mára már teljesen jól érzem magam.Kép

KépKép
takido

Nem ér rá a Párom !!De nem is kivánnám Tőle,hogy ott legyen velem ilyenkor,mert van amikor több mint egy órát kell várnom!!Csináljak Én is egy tesztet??Lehet,hogy csinálok eggyet szerdán!!Még nemtudom!!
Meggyógyultál már?Tünetek?
Nekem ma is fájdogált a hasam,mert szúrkált ott lent!

Kép
bea27

Még eszembe jutot,hogy megkérdezzem,hogy milyenek voltak a csikjaid a teszten??Halvány?Erős?

Kép
bea27

Sziasztok,remélem mindenki sokat pihent,vagy kinn volt a szabadban ezen a gyönyörű napon.Én egész nap álomkórral szenvedtem,most tértem magamhoz,amikor lassan feküdni kelleneKép))
Bea:ne izgulj,legyél nyugodt,nem lesz semmi gond.Majd mi izgulunk érted!
Dóri:tegnap nálunk is baráti összejövetel volt,egy barátunk hozott egy 5l-es Soproni bulihordót,finit főztem...A barátnőm azt mondta,szolidaritásból ő is csak ásványvizet iszik,sógornőm is csak alkoholmentesen él,de nem jelentett különös megerőltetést,hogy ne igyak semmit,pedig a kamrában ott figyel a kedvenc borom,de várhat rám egy ideig...Már csak néhány nap van hátra a tesztig,nagyon bizakodó vagyok!!!
Bocs,ha hosszú voltam!!Sziasztok

Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Először is,
Candi
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

látom, csak Takido vette észre, hogy nem vagyok Kép Kép

Bár elég régen írtam... De most is csak a gyermekáldásért tettem. Családostól anyukámék + öcsémék a 15 hónapos babájukkal Hajdúszoboszlón voltunk péntektől. Állítólag nagyon jót tesz a meleg termálvíz. Ott punnyadtam benne, pedig nem szeretem magam abban áztatni. De ha ez kell a "sikerhez", ám legyen.

Bea, Takido,
remélem rendben vagytok, pihengettek eleget. A babócák biztosan örülnek, hogy ott lehetnek a pocakotokban.

Bea,
megkérhetlek, hogy a korongon megnéznéd nekem, mikor lehet pé-m? Április 11-én jött meg utoljára, most éppen 37. napon. Amúgy mostanában 31-33 naponta jött meg. Előre is köszönöm.
Bár, most vagyok a 13. napon, úgyhogy pár napja mindent beleadunk... Kép

Az álterhességről annyit, hogy rólam az ismerőseim mostanában (kb 1 éve Kép )mindig azt kérdezik, babát várok-e, mert úgy látszik mintha...
Én is látom magamon, nő a hasam, meg eddig mindig produkáltam terhességi tüneteket...
De remélem nemsokára nem csak a tüneteit érzem, hanem zebracsíkos tesztem is lesz... Kép

Azért én is leírom, ha nem haragszotok, hogy nálunk (IS)a férjem is nagyon szeretne már babát, így nálunk sem probléma a számolgatás, sem a "gyártás" utáni gyertyázás.
Ja és apa azt mondja, tökéletes gyereket szeretne, de ugyebár a tökéletest csak sok-sok gyakorlás árán lehet elérni Kép

Na hagyok helyet másoknak is.

Remélem van még itt valaki.

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea!
Szerintem feleleges még egy tesztet csinálnod.
Köszönöm,meggyógyultam,ill.néha még érzem,hogy kicsit rossz a torkom,de ez már semmiség a péntekihez képest.
Tünetek:Érzelmileg kicsit érzékenyebb vagyok,ezt úgy értem,hogy nem vagyok egy síros tipus,de most valahogy kisebb dolgok is ki tudnak akasztani,remélem ez nem lesz végig így.
A melleim fájnak,teltebbek,és nagyobbak lettek.(az utóbbinak csak örülökKép)
Néha émelygek,de nem tudom,hogy ez-e a pontos kifejezés rá,hirtelen jön,olyankor kicsit leülök,és minden rendben.+nagyon hirtelen tudom teljesen üresnek érezni a gyomrom.És édesszájúból átmentem sósba.

Meli!
Bizakodhatsz is!Kép

KépKép
takido

Szia Kata!

Biztos meglesz a gyümölcse a sok gyakorlásnak,meg a termálvíznek.Kép
Nagyon jó kis hétvégétek lehetett.KépKép
Ez az álterhesség tényleg nagyon érdekes dolog.Kívánom,hogy végre legyen igazi!!!Kép

Biztos olvastad,hogy péntekre kicsit megbetegedtem,kaptam jobbnál jobb gyógytippeket,és ezeknek hála,mára rendbe jöttem.
A hétvégém nem igazán a pihenésről szólt,de nem éreztem megterhelőnek,és szerintem ez a fontos.

KépKép
takido

Dóri!!Van még a multkorról olyan papir tesztem!!Hol kell levágni??És mennyit??

Kép
bea27

Takido,

tényleg pihenj sokat, nem szabad magad veszélynek kitenni!! Semmi nem lehet fontosabb a babánál...

Lehet, hogy nem tesz túl jót neked az oviban a gyerkőcök mellett...

Más,

ha kell valakinek recept, megkaptam e-mailben Stahl Judit receptjeit, meg van Schobert Norbi diétám is, tele receptekkel. Különben mi a véleményetek az UPDATE módszerről? (Nem akarok erről sokat írni, csak a véleményeteket kérdezem)

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Végül én sem vágtam félbeKép.De úgy tudom,hogy hosszában kell félbevágni,középen.

KépKép
takido

MIIIIIIIIII????????????????Kép

Kép
bea27

Hoppá!A korong Ápr.18-28.-át jelöli!!
Add meg az adataidat,szül.év,hó,nap,óra,perc,név,megnézem a Jónáskát is neked!!Hogy biztosra menj!!Kép

Kép
bea27

Hoppá!
Én is a babát tartom a legfontosabbnak,de olyan furcsa ennyire másokra utaltnak lenni,megvárni,hogy odajöjjön valaki,és kivigye helyettem az asztalt,stb..még meg kell szoknom.
És igazad van,hogy az ovi is egy kicsit veszélyes,de megfogadtam,hogy hétfőtől nem emelgetem a gyerekeket,és remélem már semmilyen betegséget nem szedek össze az elkövetkező 2 hónapban.Úgy terveztem,számolgattam,hogy még ennyit kéne dolgoznom.
Updateről annyit,hogy én látok benne rációt,igaz a baráti körömbe mindenki a szétválasztó diétával fogyott leKép
Engem érdekelnének a receptek,amiket említettél!Kép

KépKép
takido

Bea!
Félreértettük egymást,vagy mi volt ez a mi??????

KépKép
takido

Hogy kell elvágni???

Kép
bea27

Hogy a hosszúsága megmaradjon,mert csak így van benne minden sáv(kontroll,teszt).És így próbáld meg a közepén elvágni.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?