Hali,
Most is csak egy gyors izé...
Ilba,
a tejcit szerintem hozzál lefagyasztottat, és azt add neki a ligetben, (addigra szépen felenged
) vagy fejd le a ligetben, és azt add rögtön oda neki. Akkor nincs macera az elvitellel, és melegíteni sem kell.
Nem jó ötlet?
Parkolás: A Pecsától nem messze meg tudunk állni. Azt tudjátok, hogy a bolhapiac hol van? Na onnan egy 2-3 perc sétára lehet parkolni a másik oldalon. Mármint nem a Pecsa bejárata felöl, hanem a háta mögött. Vagy ha van jobb ötlet, akkor szívesen veszem!
Este megint volt hőemelkedés - újabb algopyryn.Kicsit kapar a torkom, de nem igazán érzek semmi betegségjellegűt magamon, csak ez a hülye hőemelkedés ne lenne állandóan. Most mértem, 36,8 de ezt még nem érzem. Csak a 37 felettit. Szóval nem tudom mi van, lehet, egy enyhe torokgyuszi, vagy mittudomén...
De Marcit ez nem nagyon izgatja.
Ja Ilba, te kérdezted multkor, hogy miaz hogy dilisen szopizik. Hát az olyan, hogy elkezdjük, és akkor kb 2 perc szopi, utána 5 perc (minimum!!!) duma, aztán 4-5 perc szopi, aztán megint dumálás, forgolódás, röhögcsélés, és akkor vagy rá tudom még venni, vagy nem. Ha nem, akkor lefejem, és kanállal kapja meg. Azt is szereti, bár mindig tudtomra adja hogy mikor van elég neki.
Hát ez a dilis szopi...
Na megyek, megpróbálok körmöt vágni.
Ma megint megyünk uncsitesóékhoz. Remélem jó lesz, mert tegnap a nagyiéknál baromira kiakadt Marci az idegen helytől. Nem tudom miért, most ez újabban jön nála elő, hogy megijed az idegen helyeken, még úgy is, hogy csak nálam van, csak én fogom, és torkaszakadtából ordít olyan keservesen, hogy nem is nagyon tudom megvígasztalni - sem eltereléssel, játékkal, sem cicivel.
Egyedül a hordozóba amikor beletettem, akkor nyugodott meg. Ha kivettem, akkor 3 percen belül már görbült is le a szája...
Szóval nem voltunk ott sokáig, nem kínoztam.
Dehát azért csak kell szokni az új helyeket is,nem? Volt ilyen másnak is, hogy ennyire elkeseredik a baba új helyen?
Na jó most télleg megyek, hátha sikerül álmában lecsippentenem a körmöket.
Sajtine, Tücsökmami, akkor hétfőre készüljetek rendicsek. Addig még beszéljünk telefonon is, hogy mia pálya okés?