Új privát üzeneted érkezett!

Vuka,
mikor mentem a pénteki kismamatornára 3-ra, előttünk mindig baba-mama torna volt. 2-nél előbb bizti nem kezdődik. Hogy más napokon van-e, azt nemtom.

Mamacka,
nagyon jó az ötlet, és szuperül kiviteleztétek!Kép

Sajtiné,
bocsi!Kép
Csatlakozom, szerintem is nagyon édi Gergő a hálózsákos, pizsis képeken.Kép

Ugye milyen aranyos kisfiú ez a Livi?KépKépKép
Kép

Jéééé, nem kapaszkodok!
Kép
Kép

Látjátok a két fogamat?Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, megint nem volt eddig időm Kép

Tali: na, megint összefoglalom, amiket írtatok. Kép
Szóval, mi lenne, ha 12 körül a Petőfi Csarnoknál találkoznánk, aztán mindenki akkor csatlakozik, mikor tud. Lehet, hogy nem leszünk ott mindannyian egyszerre, de így mindenki tudna jönni. Ha jó idő van, egész délután ott tudnánk lenni, szopi lehet a kocsiban (Bubeké, Esztié, ugye megengeditek?), én viszem a mellszívót és akkor a kocsiban én is megoldom, már csak ott forró vizet kell majd szereznem a tej melegítéséhez. Macerás, de megoldom akkor. Nagyobb babák meg valami üvegeset esznek, nem, és akkor mindenki sokáig tud maradni. KépKépKépVélemény?????

Tücsökmami,
Nagyon érdekel majd, mi volt a gyógytornán, tök jó lenne, ha tudnál jönni és személyesen mesélnéd el. Persze nem csak emiatrt lenne jó, ha jönnél. Kép
Gergő tapik és Gergő fülecskék: KépKépKép

Gabi,
Nagyon ügyes Livi, jók az elkapott pillanatok! Kép
Vukus zoknik: Kép
Én is vettem Vukos harisnyát a Kaisersben! Kép

Tejtermék: én sem eszem semmit, a tojást most próbáltam Húsvétkor, egész jól bírta, talán lassan a tejes cuccokkal is próbálkozom.

Eszti,
Ujjszopi Bence tüneményes, és jó a bodyja!!! Kép

Vuka,
Kócos Petra szenzációs!!! Kép

Timi,
Szilvi nagyon ügyi! Kép Képek?

Puncitisztítás: nem tudok kivételesen hozzászólni. KépKépKép

Mamacka,
Isten éltessen sokáig!!! Kép
Hihetetlen. Te mindig tudod magad valami szuper fotóval überelni! Kép

Bubek,
Talikra aztán tessék meggyógyulni! Kép

Livi,
Nekünk kisfiúként is nagggyon teccel!!! KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nekem jó úgy, ahogy írtad. Livicsek 8 körül szokott reggelizni, fél egy körül meg már tud hamizni a ligetben az ölemben. Majd megmelegítek itthon egy üveges kaját, azt beleteszem úgy ahogy van egy termoszba, oszt jóóóóvan.Kép
Te nem tudsz így hozni melegített tejet? Vagy azt nem jó sokáig melegen tartva tárolni?

Amúgy köszi, hogy szervezed!Kép

Jujjjjjj, de várom!!!!!!!!!! Vigyázzatok ám a gyerekekre, mert a legszívesebben mindet összepakolnám és hazahoznám!
Kíváncsi vagyok, mit szólnak majd egymáshoz a gerlepárok!Kép Lehet, hogy ők majd egész másként gondolják, és jól összekuszálják a szálakat!
Ja, és füldugót hozzatok, Livi, ha olyanja van, betölti a hangjával a ligetet! Olyan ujjongást le tud vágni, ha jól érzi magát! Remélem, gond nélkül odajutunk és a foga sem fog sz@rakodni, akkor tuti jó kedve lesz, a bölcsi révén a babatársasághoz is hozzászokott szerencsére.

Ja, és Ilba, kábé fél éve akarom megkérdezni, hogy az a kistévé, ami a konyhádban van, neked is olyan sz@r, hogy 2 órával előbb be kell kapcsolni, ha azt akarod, hogy normálsan bejöjjön a kép és a hang? Én már teljesen ki vagyok tőle.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Aha, ha kiveszem a hűtőből, akkor felmelegítés után illik megenni. Majd viszek vizet termoszban, csak még termoszt kellene szereznem.

Anyunak van TV a konyhában, majd megkérdem. Nálunk fél fal van csak a konyha és a nappali között, szóval, ha látni nem is látom, de hallom a TV-t a konyhában.

Mai alvás az erkélyen: tuti ami tuti, nehogy belesüssön a Nap a szemembe:
Kép

Pancsi:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Régen kaptam Beni-videóóóóót!
Bencést meg még régebben!
Hogy képzelitek ezt?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, nekünk is jó a dél, nekünk még nagyjából úgysincs konkrét rendszerünk, szóval király.
Kocsi természetesen rendelkezésre áll bárkinek, szopi, fejés, bukás, pelenka, bármi...Kép
Bubek, te hol fogsz megállni a kocsival???? Még ezt kell jól kitalálni, hogy ne legyen nagyon messze a Pecsától, mert a Városliget azért elég nagy.

Gabi, amúgy a Sz. I. parkban is lehet takarózni a füvön. Meg kinyílt a rengeteg tulipán, valami gyönyörű, én még ilyen szép parkot Pesten nem is láttam. Sok száz színes tulipán egy helyen. Kép
Vendég

<font color="660000">Jó reggelt!

Nekünk is jó, sőt jobb a 12.
Mindenkinek gyönyörű napot kívánunk Andrissal.

Ilba,
egy kérdés. Nektek ki vágta fel és hol a nyelvét Beninek? Lassan nálunk is aktuálissá válik.
Kicsit ódzkodom tőle, bár tudom, hogy neki nem nagyon fáj, de már olyan nagyfiú és mindent jól lát...</font> Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Eszti
Kép Örülök, hogy tetszik!... ezért voltam mindig ugyanabban a bugyiban lefotózva... csak a heti rendszeresség nem jött össze! Kép

Köszönöm a szülinapi köszöntőket... apától kaptam egy csokor tulipánt! Kép

Ilba
Aranyos a kiskölök! Kép

Gabuska
Aranyos a kis pakolós kiscsaj! Kép

...a tali miatt irigykedem!
Jó szórakozást nektek...majd elöbb-utóbb mi is csatlakozunk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ilba:
Nekem is jó a 12 óra!Az úton Szilvi pont aludni fog és mire odaérünk és lecuccolunk már kajálhat is.Már csak az a kérdés hol melegitem meg a főzijét,mert nincs termoszunk.Lehet,hogy vennem kell egyet erre a célra.
Ahogy néztem Benit a képeken neki és szép szempillái vannakKépJó az alvás az erkélyenKép

Gabi:
Nagyon szép a KÉT foga LivinekKép
És az ülés!!!KépKépA mászással hogy haladtok?Kép

Sajtiné:
Akkor Zsófi is tud figurázni az ágyábanKép

És jöjjön egy pár kép:
Szeretek a dobozban ücsörögni
Kép
A 9 hónapos nagylányKép
Kép
Igy fürdöm a nagykádban
Kép

Kép

Kép
novum

Hali,

Most is csak egy gyors izé...

Ilba,
a tejcit szerintem hozzál lefagyasztottat, és azt add neki a ligetben, (addigra szépen felengedKép) vagy fejd le a ligetben, és azt add rögtön oda neki. Akkor nincs macera az elvitellel, és melegíteni sem kell.Kép Nem jó ötlet?

Parkolás: A Pecsától nem messze meg tudunk állni. Azt tudjátok, hogy a bolhapiac hol van? Na onnan egy 2-3 perc sétára lehet parkolni a másik oldalon. Mármint nem a Pecsa bejárata felöl, hanem a háta mögött. Vagy ha van jobb ötlet, akkor szívesen veszem!

Este megint volt hőemelkedés - újabb algopyryn.Kicsit kapar a torkom, de nem igazán érzek semmi betegségjellegűt magamon, csak ez a hülye hőemelkedés ne lenne állandóan. Most mértem, 36,8 de ezt még nem érzem. Csak a 37 felettit. Szóval nem tudom mi van, lehet, egy enyhe torokgyuszi, vagy mittudomén...KépKépKép De Marcit ez nem nagyon izgatja.

Ja Ilba, te kérdezted multkor, hogy miaz hogy dilisen szopizik. Hát az olyan, hogy elkezdjük, és akkor kb 2 perc szopi, utána 5 perc (minimum!!!) duma, aztán 4-5 perc szopi, aztán megint dumálás, forgolódás, röhögcsélés, és akkor vagy rá tudom még venni, vagy nem. Ha nem, akkor lefejem, és kanállal kapja meg. Azt is szereti, bár mindig tudtomra adja hogy mikor van elég neki.Kép
Hát ez a dilis szopi...Kép

Na megyek, megpróbálok körmöt vágni.
Ma megint megyünk uncsitesóékhoz. Remélem jó lesz, mert tegnap a nagyiéknál baromira kiakadt Marci az idegen helytől. Nem tudom miért, most ez újabban jön nála elő, hogy megijed az idegen helyeken, még úgy is, hogy csak nálam van, csak én fogom, és torkaszakadtából ordít olyan keservesen, hogy nem is nagyon tudom megvígasztalni - sem eltereléssel, játékkal, sem cicivel.KépKépKép Egyedül a hordozóba amikor beletettem, akkor nyugodott meg. Ha kivettem, akkor 3 percen belül már görbült is le a szája...KépKépKép Szóval nem voltunk ott sokáig, nem kínoztam.
Dehát azért csak kell szokni az új helyeket is,nem? Volt ilyen másnak is, hogy ennyire elkeseredik a baba új helyen?

Na jó most télleg megyek, hátha sikerül álmában lecsippentenem a körmöket.KépKépKép

Sajtine, Tücsökmami, akkor hétfőre készüljetek rendicsek. Addig még beszéljünk telefonon is, hogy mia pálya okés?

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Jár valaki közületek Dr. Petik Dórához?

Szeretném megtudni a rendelési idejét, árakat stb. Írnátok nekem priviben?
nyszilvia@hotmail.com

Köszi szépen!
Mia
mia

Hahó!

Most röviden. Kimentünk a parkba, hétágra sütött a Nap, leültem a padra, mire elővettem az újságom, jöttek a felhők és elkezdett esni. Kép Hazarobogtunk, Beni fel is ébredt, erre most megint süt. Picit lúzer vagyok ebben. Mert nem is meséltem, kedden András még szabin volt, kimentünk az Omszki tóra, mire leterítettem a pokrócot, csináltunk gyorsan 2 képet, de akkor már csöpögött az eső.
Na mindegy. Azért az új kiskabátot sikerült lefotóznom. Kép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

csak be kell kapcsolnom a babanetet és Zsófi rögtön felébredKép

Szóval a dél nekünk is jóKép
Összefoglalva:
- Pecsa (füves terület)
- 12 óra

Igy okés?
Babakocsit is viszünk vagy csak pokrócot?

Ha valaki termoszt akar venni, nekünk az AVENT táska bevált. 4-5 órán keresztül tartja melegen a kaját.

Jók a babócás képekKép
Mamacka, te megvalósítottad amit én szerettem volnaKép
Csak lusta voltam és ilyet ki se tudtam volna találniKép

Mia,
én nem hozzá jártam.

Na megyek sok a dolgom, este ha lesz erőm meg időm bekukkolok

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Gabi üzeni, hogy ma áramszünet volt idehaza, úgyhogy nem tudott a Babanetre pislantani, de hamarosan jön Kép

Említette Gabi, hogy néhányan regisztráltatok az iwiw-en. Sajnos Õ még nincs regisztrálva, viszont én kaptam a napokban meghívót, így már jelen vagyok - ezért ne lepődjetek meg, ha Gabi küld majd iwiw-es emailt Knódel Zoltán néven. (persze majd ha lesz alkalmam meghívót küldeni Gabinak, akkor már Õ is fenn lesz az IWIW-en Kép

No, búcsúzom, további kellemes babázást Kép
Üdv: Liviapu

Kép

Kép
liviapu

Halihóóó!

Na, sikerült ideesnem egy kicsit, még van 10 perc fürdetésig. Látom, az oldalbordám mivel töltötte az idejét, míg én teregettem...Kép

Ilba,
sétálni nekünk is csak fél órát sikerült, mert jó kis villámlás kerekedett kora délután felénk is, menekültünk is haza Anyuval, de végülis csak csepergett az eső. De Zoli elé lementünk 5-kor Livivel, akkor aludt kábé egy órát, azon kívül semmit.Kép Nem nyűglődik, de egyszerűen nem tud elaludni napközben, csak ha sétálunk.

Most éjjel még sírt is pár percet, jön fent is a fogacska. De kapott egy kis Panadolt, mellébújtam egyik oldalról én, másikról a kis bárányka, amiről a videót is küldtem, hüppögött egy kicsit még és elaludt.
Ja, és ma az uzsinál is felsírt, most rizspépet kapott, azt cumisüvegből issza, nagyon fájhatott az ínye. Egy "jó" dolog van ebben, hogy csak rövid ideig nyilall bele, nem egész nap fáj.

Dia,
merre kószáltok? Asszem Húsvétkor elutaztatok, de most már jelentkezz!Kép
És gyertek a talira, Domi had mutasson egy két csínyt a kisebbeknek! És a többieknek is kell részesülniük a Domi pusszancsból!Kép

Timi,
tudsz valakitől szerezni autós hordozót? Én úgy gondoltam, hogy az egyik csajóca elüldögél az anyja ölében, másik a hordozóban, de közben felhomályosítottak, hogy ölben tilos kisbabát vinni, de csak egy ülés van.Kép
A Városliget elég messze van, azt már nem merem bevállalni, nehogy megbüntessék Apóskámat. Már ha egyáltalán el tud vinni. De ha el is tud, és nem lesz hordozó, akkor mi is megyünk inkább veletek békávéval, olyan még úccccse vóóót.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Liviapu,
megjelöltelek! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Ilba!

Közben már egymásra is találtunk Kép

Éppen a skype-ot töltöm a netről, holnap majd fel is telepítgetem, hátha összejön a dolog Kép

Kép

Kép
liviapu

Voltunk ma az Istvános baba-mama tornán. Petra nagyon jól viselkedett, hagyott tornázni. Jól megmozgattak, volt bőven hasizom erősítő gyakorlat.
Amikor mentünk még hét ágra a sütött nap, visszafelé meg esett az eső ezerrel. Még szerencse, hogy vittem az esővédőt.

Petra nálam is elkezdte 1-2 napja a dilis szopizást. Ma délben is alig tudtam beleerőletetni a 100-at 1 órán keresztül. Nagyon jó kedve van és mosolyog a cici láttán, egyáltalán nem akarja bekapni. Ha mégis akkor csak tartja a szájában és pár perc múlva kiköpi, ha erőltetem, akkor meg sír. Ezt min. 2-szer eljátsza egy nap. Nagyon ki vagyok bukva, tök ideg vagyok, mert nem értem, hogy mi nem tetszik neki. Persze felé meg mosolygok, hogy őt ne idegeljem. Tegnap már le is kellett fejni a tejet, mert annyira nem akart kajálni, de azt se kanállal, se cumisüvegből nem fogadta el. Most a tej ízével van gondja, vagy nem éhes. Pedig ahogy idősödik inkább többet kellene kajálnia, nem?

A tali nekem Ok, fél 12-kor kaja, utána indulunk, remélem akkor nem fogja ezt a hisztit csapni és hamar végzünk majd. Eljutni nehezebb lesz, remélem aznap sok segítőkész emberke fog BKV-zni, akik maguk is felajánlják majd, hogy babakocsit emelgetnek Kép. Vagy túl optimista vagyok???

Ja végre nekem is sikerült időt szakítani a keretező programra, azóta már vagy 30-at gyártottam. Apukámnak most lesz a névnapja és egy üvegpolót rendeltem neki (950 Ft), amire egy ilyen képet nyomtatnak.

Néhány ízelítőűl:
KépKép
KépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek: a 36.8 az hőemelkedés már? Én mindig aszittem, hogy az csak a 37 felettire értendő.

Kép Kép
coolasa

Helló!

Bubek, tegnap írtam neked kukiügybenKép, és úgy hittem elküldte, erre most keresem az üzenetem és nincs sehol...Kép

Röviden:
Én csak kíváncsiságból huzigattam a Gabi (első gyerkőc) kukiját, hogy na most meddig enged. MÉg két évesen sem jött neki hátra, éppenhogy látni lehetett a kukit a bőr alatt. Ez csak akkor csináltam mikor eszembe jutott. Doktor nénink és a védőnénink sem javasolt nekem ilyet és mikor anno rákérdeztem azt válaszolták, hogy ráérek ezzel a témával foglalkozni, ha már éjszakára sem lesz pelenkás a gyerek. A pelenka miatt ugyanis hiába huzigatnánk visszatapad ugyanúgy. És tényleg a Gabinál magától engedett fel a kuki. Pl amíg éjjelre kellett a pelus addig reggelre tök letapadt neki, de estére meg szépen "felengedett".
Egyébként meg úgy vettem észre (babanetes hozzászólásokból), hogy minden gyerekorvos másképp áll a témához. Én nem erőltettem, mert a gyerekorvos sem erőltette velem, de akiknek a dokija meg igen, azok minden este fütyihuzogatást rendeztek, tisztelet a kivételnek. Fürdésnél kimostam amíg lehetett, de sosem erőszakoskodtam és ha néha megnézem a kuki "helyzetét" akkor is közösen csináljuk... most már.Kép
Majd 1-2 év múlva kiderül, hogy ez csak szerencse volt-e, vagy a Daninál is és a Gerinél is így működikKép

sasha

Kép
sasha

Vuka,
mivel csináltad ezeket a szupi képeket? A Frameshow-n nem láttam ilyen kereteket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Még nem írtam ebbe a topicba, de 1-2 hét múlva én is az István Kórházban fogok szülni.
Van esetleg valakinek friss információja arról, hogy az alapítványi szobák mennyibe kerülnek?

Köszönöm előre is:
Szeee

Kép
szeee

Szeee!
Én úgy tudom, 10 és 12 / éj Az olcsóbbnak közös a másik szobával a zuhanyzója.

Gabuska:
mi meg egy csomót megyünk úgy kocsival, hogy Görgő (Sajtine után szabadon) Kép rám van csatolva a kenguruban. pedig én arra gondoltam, hogy kenguruval megyünk, így befér Edóka is Zsófival Bubek kocsijába. Akkor ezt most igen rosszul gondoltam igaz?

Sasha, Bubek
ezt a kérdéskört, mármint fütyiügyben én is körbejártam. Nekem is azt kellett tapasztalnom, hogy jó nagy egyet nem értés van belőle. Az egyik ezt mond, a másik azt. A "mindenttudó" sógornőm szerint fel kell rántani mert különben műtét a vége. Na ezt én tuti nem fogom csinálni. Viszont a párom nagyfiának annak idején bizony műteni kellett. Gergőnek simán hátra lehet húzni, egy nagyon pici letapadás van csak rajta, a dr-nő szerint ez tök ritka. Én néha fürdéskor megnézem. De ha nem lehetne hátrahúzni, biztos nem erőszakoskodnék. Állítólag 3 éves korra felszabadul erőltetés nélkül is. Hát nem tudom.

Vuka:
Az már biztos, hogy csütörtökön Görgővel lecsapunk rátok KépKép És elraboljuk ezt a csodaszép királykisasszonyt KépKép

Bubek:
én készülök a hétfőre tutira KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Gabi:
Sajnos nem tudok szerezni hordozót,igy marad a BKV.Nagyon aranyos vagy,hogy ha igy is jönnél velemKépIgy bátrabban vállalom az utat én isKép
Gondoltam én is arra amit Tücsimami leirt,hogy kenguruba rám csatolom és igy autózhatnánk.Ezek szerint igy se szabad?

Vuka:
Milyen az az üvegpoló?KépVagy rosszul olvastam?
És hol csináltattad?Jók a kereteKép

Kép

Kép
novum

Gyors leszek.

Timi,
Tibimbo merre dolgozik? Én tudnék kölcsenbe egy gyerekülést (lehet, hogy Szilvinek picit már kicsi lenne, de a taliért kibírná, nem ? Kép)
Szóval talizhatnánk előtte hordozóügybe, na?

Délután leszek.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
Az szupi lenne!!!!Kép
Tibi a Klinikáknál dolgozik.Mikor gondoltad a talit?
Előre is köszi!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, hogy legyen még időm a születéstörténet megírásához. A címig már eljutottamKép
Petike nagyon édibaba, éjjelente 1-2 szer eszik, és csak néha nyivákol. A fürdetést még nem nagyon csípi, de a pelusozásokat már teljesen hang nélkül viseliKép
Tegnap én is megszívtam az időjárással kapcsolatban, Törpe elaludt, énmeg kidőltem a kertbe a hintaágyra, erre 2 perc múlva szakadt az eső...Kép

Nem tudom, mikor lesz kész a történet, de ha megvan, e-mailben elküldöm annak, akinem megvan nekem a címe. Sajna Coolasa, Mamacka, Sasha, Szőkemelinda, Vuka címét még nem tudom. Dobjatok egy mailt a címemre (mics kukac citromail pont hu) és megy a levél! Azért küldöm inkább így, mert nekem ez elég intim dolog, és nem szeretném, ha illetéktelenek is olvasgatnák életem legszebb és legfájdalmasabb óráinak eseményeit... Kép

Szép napot, jó 7végét mindenkinek!

PusziKép

Kép
mancs

Gabuska,
ahogy letöltöttük a programot felkínált rengeteg keretet, különböző csoportokba foglalva. Pl: apa Petrával az évszakok közül az őszi keretek között volt, a virágos a tavasziban, a másik a családiban, de rengeteg témakörből lehet választani és persze azon belül is volt még több.

Itt van még kettő, mert nem bírok betelni ezekkel a képekkel (bocsi):
KépKép

Novum,
az üvegpoló, az egy pl. borosüvegre húzható kis poló. A www.fotomax.hu oldalon vannak ilyen ajándékötletek (hűtőmágnes, egérpad, bögre, pártedli, párnahuzat stb...) Mostanában mindenki ilyesmiket fog kapni ajándékba, Petra képekkel díszítve. Majd a karácsonyi ajándék lesz a naptár, hiszen Petra januári és így jövőre minden hónaphoz lesz egy visszatekintő kép, hogy milyen volt egy évvel ezelőtt Kép

Csakis autósülésben lehet a gyereket kocsiban szállítani, különben a rendőrbácsi megbűntet!!!

Tücsökmami,
kíváncsi leszek miként reagál majd Petra az udvarlásra Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsökmami!

A felrántás vesélyes!!! Rosszul szakad a kuki bőrke és az egész összenőhet ahogy hegesedik. Ha pelusos korszak után is le van tapadva azt csak sebész orvos oldhatja meg és azt utókezelni kell. A Gabinak (3,5 éves) már hátra lehet húzni a kukiját, de ezt ő maga is szokta ám csinálni... ilyenek ezek a fiúk, korán kezdik, de ez tök természetes.

sasha

Kép
sasha

Szeee, csak megerősíteni tudom a fentieket: 10 és 12 000 HUF a kérdéses 3 szoba. (legalábbis márciusi árfolyamon)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Látom erre zajlik az élet!
A SztIstván kórházról szeretnék infot szerezni, nem ismerek senkit. Olyan dokit és szülésnőt keresek, aki nem levezeti, hanem segiti a szülést. Második babámat várom,az első természetesen született Pécsen - van már tapasztalat, szeretném ha "rám bíznák a dolgot".A baba születéséig elköltözünk, de szeretném, hogy hasonló élményben legyen részünk, ezért gondoltam a Szt. Istvánra. Ti kit ajánlanátok?

Petra
csiling

Köszönöm mindenkinek az infot!

Szeee

Kép
szeee

Vuka, jó ötlet a fotomax (ez itt a reklám helye), most lendítettem jelentőset az üzleten családtagok közelgő ünnepeire rendelt előlhátul képes teniszpólóval, baseball sapkával, vászonszatyorral...

Kép Kép
coolasa

Coolasa:

Noéminek boldog névnapot kivánok!Kép

Kép

Kép
novum

Novum, gyermekem engem kért meg, mint jogi képviselőjét, hogy tolmácsoljam köszönetnyilvánítását feléd a névnapi jókívánságért, és egyben szomorúságának adott hangott amiatt, hogy egyetlen édesanyukájának mindezidáig fogalma sem volt a fenti jeles eseményről...

Kép Kép
coolasa

Timi,
és meddig dolgozik?
Ha esetleg a metróval eljönne az Árpád hídi megállóhoz, akkor odavinném a hordozót kenguruval. Sajnos Anyósék ma elutaztak 1 hétre, így Benit nem tudom lepasszolni hétköznap senkinek. Szóval messzebb nem vállalkozom.
Ha ez nektek így okés lenne, nagyon szívesen.

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
csatlakoznuk a névnapi köszöntők táborához, pusziljuk Noémit! KÉPET AKAROK!!!!!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
igenis, 1 kép rendel.

Az ünnepelt. (Részlet)
Kép

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Először is Noéminek Nagyon Boldog Névnapot kivánok!Kép
Kép

Bocsika az eltünésért de vidéken voltunk a nagyinál.Nagyon klassz volt,húsvétkor a Mátrában kirándultunk.Sajnos mind a ketten taknyosak vagyunk,ráadásul Nekem a vérnyomim is elég gyatra.Ma egész nap suliban voltam és csak szédelegtem 97/76-tal.KépDomi reggel sírt amikor elmentem de hamar megbékélt.Most röviden ennyi és jöjjön pár kép.KépSok puszi mindenkinek!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Jaj elfelejtettem!
Lányok mikor és hol lesz a tali??????????????????

Kép
Kép
lldicsi

Később jövök, most tőlem is 2 mai képecske:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Dia,
Csütörtök 12-től Városliget, a PECSA melletti zöld részen talizunk!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihóóóóóóóóóóóóóóóó!

Akkor én is csak képeket!Kép

Voltam fogorvosnál:

1. Mondja szépen, hogy áááááááááááá!
Kép

2. Mondom áááááááá!!!!!!
Kép

3. Na végre! Akkor lássuk!
Kép

4. Ezt a két alsót szépen kihúzzuk.
Kép

5. Hoppsz! Elájult!
Kép

6. Most mi lesz?!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mán megint eeeeszállt egy hosszú hsz-em...

Eszti,
vihetem a Vukos harisnyát Bencének?

És van egy ilyen mamuszunk is, ami gazdára vár:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Én, ha tudunk menni akkor két kis nyári sapit vinnék valakinek aki 37-39 fejátmérővel bír Kép Esztipeszti Bencéjére gondoltam most, lévén, hogy Mancs úgysem jön. Mire hordhattuk volna, a drágám fejecskéje jól megnőtt KépKép

Sasha:
tudom-tudom. Csak elrettentésül írtam a sóginőmet. Kb olyan idős mint én, már 4 gyereke vna, ebből 3 fiú. Õ ezt csinálta, én nem kommentálom, szerintem szerencséje volt, hogy nem lett különösebb baj, de én ezt NEM fogom csinálni.

Gabuska:
Jó a mamuszKépKép Csak emiatt nem Patriknak neveztük el csemeténket, pedig az megy a legjobban a vezetéknévhez. Dehát mégsem adhatjuk egy dilinyós tengericsillag nevét az utódunknak igaz? Amúgy mi elkötelezett Spongya Bob rajongók vagyunk az egész családdal. Kispeti szülinapjára mélynyomó mellett ilyen kispárnát is kapott (szintén Kaiser's) Gergő meg az örömből hogy Kispeti 13 lett, egy Vuk-os badyt. KépKépnagyon kafa.

Na eldugulok, és befejezem az érdektelen híreket KépKép
Vendég

Kicsi Bence!
Utólag is nagyon boldog 2 hónapos szülinapot Neked!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba vigyek Neked egy csillagot a mellszívóhoz (biztos, ami biztos)?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló!

Csiling!
Sajnos én nem tudok segíteni, mert mindhárom gyerkőcöm az éppen ügyeletes szülészorvosnál született. Nekem nem volt fontos a doki, a szülésznők meg mind szuperek.

Tücsökmami.
Jájjj sógornőKép Azért ha nem muszáj én nem kínoztam volna ezzel a fiúkat, mert nem lehet egy kellemes élmény.
Oké, felfogtam, hogy Te NEMKépKépKép
Egyik barátnőm szerint a SpongyaBobból a Patrik down-kóros... Kép Mint ahogy Micimackó és bandája meg drogosKép (na ez nem a barátnőm véleménye, hanem ... nem is tuodm már ki mondta és honnanKép)
Micimackó füvezik, Malacka Lsd-t szed, attól parázik, a Tigris speedezik, Nyuszira nem emlékszem mit csinál és Róbert Gida a dílerKép
Na jó megyek főzni...

sasha

Kép
sasha

Sasha,
azt látom, hogy Te hogy vagyKépKépKép, de mizújs a fiúkkal? Hogy telnek a napok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Már jó régen voltam erre. Mostmár napok kérdése és találkozhatunk Marcival.
Csiling!
Az én orvosom Boros Judit. Róla lehet jót és rosszat is olvasni, de én csak jót tudok elmondani. Minden vizsgálatot megbeszélt velem, sőt volt hogy megkérdezte hogy megvizsgálhat-e. Még nem szültem (de most már napokon belül tudok saját tapasztalatot is mondani). Eddig csak filmet látam,illetve születés történetet olvastam róla és nála szült mamákkal beszélgettem. Õ kér szüléstervet, amit át beszéltek részletesen. Nála lehet akár milkyen pózt, háborítatlanságot, gátvédelmet kérni (ő maga is csinál)stb. Minden alkalommal nagyon gyengéd és kedves volt velem, ha valami nem volt rendben a leleteimmel utánnam telefonált.
Én nem szülésznőt hanem dúlát választottam mert ő az aki igazán meg tud ismerni, műszakváltás nélkül csak velem foglalkozik.
Szívesen válaszolok, ha van valami egyéb kérdésed a leirtakkal kapcsolatban, de inkább az email címemen, mert azt sürübben nézem. mezeiorsi@citromail.hu

Engem viszont az érdekelne kedves Istvános tapasztaltak, hogy mit kell bevinnem a kórházba (asrra gondolok ami speciális) mi az amit kapok.
Tényleg nem kapunk pelenkát? És saját ruhába lehet a baba?
Köszi Omo

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?