Szia Lányok!
Liv! Olyan jól esett, hogy hiányoltál. Muszály kis időt fordítanom az írásra.
Kicsit gázosan teltek az elmúlt hetek, de azért néha benéztem hozzátok.
Döbbenten olvastam, hogy Lau elment közülünk. Tonyo! Fogadd őszinte részvétem. Sok-sok erőt az elkövetkező időre.
Gratula minden új és leendő duplamutinak! Már nem is tudom követni, ki mikor. A frissbabásoknak (ez nálam most 2 hónapot jelent) sok-sok boldogságot, és néha kis pihenőt és alvást kívánok.
Sajnos nálunk is zajlott az élet. Jó kis vírust benyeltünk, amivel pinpongoztunk ide-oda, míg végül már csak a nagyfiam volt beteg, őt meg elvutte a nagyi, hogy véget érjen a rémálom. Közben megműtötték a férjem lábát, másnap hazaengedték, mondva itthon is tud pihenni. A dokinak biztos nem volt még dolga egy duracel ötvözet 18 hónapossal
, mert akkor hetekig bent tartotta volna. Ákosom, az örök jóalvó hetekre elfelejtett elaludni délután és este is az alatt a pár nap alatt, amíg apája nem volt itthon. Órákat dajkáltuk, apa pizsamájával aludt. Most már ott tartunk megint, hogy tejcsi után közli tente-pápá és ha leteszem el is alszik. Ébredéskor pillanatok alatt kipakol mindent az ágyából, még a szivacsot is. Aztán kiabál, hogy aja-apa deje-deje. Ha mi nem megyünk sorolja tovább a tesókat is (Bobi- Toa, aza Robi és Toma).
Mi is már mindent eszünk. Tojást is enne Ákos ami belefér, ha engedném, de sajna pöttyösödik tőle. Ezért nem kapta még mindig meg a kanyaró oltást se. Na meg a családi influenza parti miatt.
Beszélni nemnagyon akaródzik, a fent leírtakon kívül a baba, vau, szisza és kész. Meg a kaka. Valami van a pelusba, egyből jön és addig magyarázza, amíg le nem cserélem rajta, vagy néha bilire nem ül. De egyenlőre még 99%-ban utólag jelez, de akkor nagyon. Ha meg előre, akkor elücsörög a bilin, nyög nagyokat, fogja a pocakját, de semmi. Tiszta pelus fel, 5 percen belül termés belekerül, lehet megint cserélni. Néha annyi pelenka fogy, mint újszülött korában.
Lehet nem úszunk meg egy gasztroenterologiai kivizsgálást. Volt már közületek valaki ilyenen? Semmit nem tudok róla, doki néni meg egyenőre halogatja, és nagyon nem akar egyenlőre belemenni a részletekbe. Azt mondja, reménykedjünk, hogy csak a sok takonykór és gyógyszer hatása a rendszeres hasmenés. Most kaptunk gyógyszert, ami jó esetben helyreállítja a bélflórát. Jó esetben
Na most aztán jól rátok zúdítottam mindent. Ígérem, most már jövök megint.
Anyuszi