Sziasztok,
Bocsi, hogy így eltűntem, de bekrepált a gépünk, most is csak ideiglenesen van összerakva. Szóval írok amíg tudok
.
A szokásos orrfolyós, torokfájós vírus megint elkapott minket
. Mármint a két gyereket és engem. Lili persze megint egész héten itthon, de azért remélem jövő hétre rendbe jön.
Húsvét jól telt, akkor még szerencsére semmi bajuk nem volt a gyerekeknek. Anyósék végül 3 napot maradtak, azt hiszem mindenki nagyon jól érezte magát. Kicsik nagyon élvezték az ünnepet, Lili lelkesen osztogatta a saját készítésű tojásos képeit a locsolóknak
. Vasárnap reggel míg tartott az össznépi reggeli lakoma, kiosontam a kertbe és teleszórtam a kertet tojásokkal és ajándékokkal. Szomszéd közben szét röhögte a fejét rajtam
. Lilinek tetszett a roller, csak kicsit még félve megy vele, Bala meg okosan az új dömperjébe pakolta amit talált a fűben
. Csoki hegyek nálunk is voltak, pont egy vödörnyi lett (mindenhonnan kaptunk, én szinte alig vettem), de mivel Bala még nem kap csokit, Lili meg nem egy nagy csokifaló, majd mi apával nekiesünk, a többit meg majd sütibe elhasználom
.
29-i tali akkor Via Luna, hánykor?
Banyóci,
Bocsi, megtudnád írni az üzlet címét még1x, mert nem találom? Köszike
!
Panda,
Köszi, a több napos láz már szerencsére elmúlt Balánál, viszont lett helyette jó kis orrfolyás köhögéssel (főleg éjszaka) együtt.
Nem tudom aktuális-e még, de lehet rizslisztől is piskótát sütni, sőt nagyon is finomat
. Ahány tojás annyi kanál rizsliszt és annyi kanál cukor. Fehérje felver, összekutyul a többivel és már kész is. Legalábbis én így csinálom a somlóihoz a tésztát a páromnak.
Halacska,
Hányás
, kitartást hozzá! Állítólag a gyömbér illata megnyugtatja a pocit. Gondolok majd rátok holnap!
Sasha,
Nagyon örülök, hogy Geri ilyen jól van már és a tejcsi is több, és ő is jól eszik, és neked is jobb a kedved
! Az pedig külön áldás, hogy anyud is ott tud maradni pár napot veletek. A képek gyönyörűek
!
Forti,
Mizujs veletek?
Emmának, Csonginak, Noéminek boldog névnapot kívánok! Nem tudom mikor tudok legközelebb írni, ezért megragadom az alkalmat most
.
Bárányhimlősöknek mielőbbi jobbulást!
Szilcsi,
Nektek külön drukk, ahogy olvasom nálatok erősebben tombol a himlő. Szegény gyerekek
, komolyan gondolkodóba estem a védőoltást illetően.
Most megyek, mert Lili nem bírja abbahagyni a köhögést, pedig előbb már adtam neki gyógyszert, csak hát kihányta azzal a kevéske vacsival együtt, amit nagy nehezen megevett. Már nem tudom mit adjak neki
.
Pusz,
Ilke