Új privát üzeneted érkezett!

Igen, tényleg fura szaga van a pöttyöknek. Bár érdekes ez is, mert Szilcsin nem éreztem, Tomin nagyonis. Ma délután csutakoltam is a lakást, mert meg-meg csapott Kép
szilcsike

Sziasztok,
Bocsi, hogy így eltűntem, de bekrepált a gépünk, most is csak ideiglenesen van összerakva. Szóval írok amíg tudokKép.
A szokásos orrfolyós, torokfájós vírus megint elkapott minketKép. Mármint a két gyereket és engem. Lili persze megint egész héten itthon, de azért remélem jövő hétre rendbe jön.
Húsvét jól telt, akkor még szerencsére semmi bajuk nem volt a gyerekeknek. Anyósék végül 3 napot maradtak, azt hiszem mindenki nagyon jól érezte magát. Kicsik nagyon élvezték az ünnepet, Lili lelkesen osztogatta a saját készítésű tojásos képeit a locsolóknakKép. Vasárnap reggel míg tartott az össznépi reggeli lakoma, kiosontam a kertbe és teleszórtam a kertet tojásokkal és ajándékokkal. Szomszéd közben szét röhögte a fejét rajtamKép. Lilinek tetszett a roller, csak kicsit még félve megy vele, Bala meg okosan az új dömperjébe pakolta amit talált a fűbenKép. Csoki hegyek nálunk is voltak, pont egy vödörnyi lett (mindenhonnan kaptunk, én szinte alig vettem), de mivel Bala még nem kap csokit, Lili meg nem egy nagy csokifaló, majd mi apával nekiesünk, a többit meg majd sütibe elhasználomKép.
29-i tali akkor Via Luna, hánykor?

Banyóci,
Bocsi, megtudnád írni az üzlet címét még1x, mert nem találom? KöszikeKép!

Panda,
Köszi, a több napos láz már szerencsére elmúlt Balánál, viszont lett helyette jó kis orrfolyás köhögéssel (főleg éjszaka) együtt.
Nem tudom aktuális-e még, de lehet rizslisztől is piskótát sütni, sőt nagyon is finomatKép. Ahány tojás annyi kanál rizsliszt és annyi kanál cukor. Fehérje felver, összekutyul a többivel és már kész is. Legalábbis én így csinálom a somlóihoz a tésztát a páromnak.

Halacska,
HányásKép, kitartást hozzá! Állítólag a gyömbér illata megnyugtatja a pocit. Gondolok majd rátok holnap!

Sasha,
Nagyon örülök, hogy Geri ilyen jól van már és a tejcsi is több, és ő is jól eszik, és neked is jobb a kedvedKép! Az pedig külön áldás, hogy anyud is ott tud maradni pár napot veletek. A képek gyönyörűekKép!

Forti,
Mizujs veletek?

Emmának, Csonginak, Noéminek boldog névnapot kívánok! Nem tudom mikor tudok legközelebb írni, ezért megragadom az alkalmat mostKép.
Bárányhimlősöknek mielőbbi jobbulást!

Szilcsi,
Nektek külön drukk, ahogy olvasom nálatok erősebben tombol a himlő. Szegény gyerekekKép, komolyan gondolkodóba estem a védőoltást illetően.

Most megyek, mert Lili nem bírja abbahagyni a köhögést, pedig előbb már adtam neki gyógyszert, csak hát kihányta azzal a kevéske vacsival együtt, amit nagy nehezen megevett. Már nem tudom mit adjak nekiKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

A nehézség ebbe a nyavalyás babanetbe, újabban képtelen vagyok elküldeni a hozzászólásaimat... Kép

Szilcsi, jobbulást szegény Tomijónak!

Ilke, remélem, hamar elmúlik a köhögés!

Bea, drukk ezerrel!!!!!

Zit
parazita

Sziasztok!
Én is írtam tegnap egy hosszút, de mivel még a 20. próbálkozásomra sem sikerült elküldenem, feladtam Kép. Pedig apa gyerekezett, írtam vagy 20 percet, aztán kampec. GRRRR...

Szilcsike!
Ez a bárányhimlő nagyon durva Kép. Az enyémek is voltak, Ádámon alig-alig volt pár pötty, de őt még szoptattam, mikor elkapta, így az is valamit enyhített a dolgon, Noémin azért elég sok volt, de koránt sem ilyen brutálisan, mint nálatok. Láz szinte semmi egyiknél sem, max. pici hőemelkedés. Viszont azt mondta a doki, hogy KIZÁRÓLAG Panadollal szabad csillapítani a lázat barihimlő esetén, mert a többi lázcsillapító májkárosodást okozhat. Ez a Panadol dobozán is rajta van, hogy kifejezetten ajánlják bárányhimlő esetén. Tehát Germicid-C, Algopyrin, Amidazophen kilőve, csak paracetamol tartalmúakkal lehet.

Bea!
Drukk megy Kép!

Ilke!
Jobbulást a családnak! Azt próbáltad, hogy nappalra köptetőt adsz, hogy felszakadjon, éjjelre meg köhögéscsillapítót, hogy ne köhögjön annyit szegény? Nekünk a doki ajánlotta, de szerencsére nem kellett éjjelre adni semmit, mert annyira nem köhögött egyik sem.

Na, mennem kell, meló van.

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Panda,
Pont úgy csinálom ahogy mondod, sajnos nálunk ez már bevállt módszerKép régóta. Csak hát van hogy a Spiropent, Sinecod és a Cataflan cseppek sem enyhítik a köhögést és a torokfájást éjszaka, ezért hamarosan indulunk a dokihozKép. Ma reggel lemondtam az egész jövő hetet az oviban, pedig azt hittem most már vége lesz ennek a beteges időszaknak.

De legalább a nap süt végreKép, fel akartam tenni egy képet, de nem sikerültKép. Már nekem is tele a hócipőm a babanettel.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Szilcsike! Köszi, hogy leírtad a homeós bogyókat. Egyenlőre még nem panaszkodott Nóri, hogy viszketnek a pöttyök. Jó sok lett mára, a lábán, hasán, arcán is megjelentekKép Este volt láza, de a Nurofen gyorsan levitte.

Panda! Nekem a Nurofent ajánlotta a doktornénink, azt mondta, hogy jobb, mint a Panadol (erősebb). Megnéztem a leírásban, ezen is rajta van, hogy fertőző betegségek kezelésére is ajánlott.

Ilke! Jobbulást a gyerekeknek!

Én meg már elkezdtem viszketni, annyit beszélek-olvasok a bárányhimlőről. Be is fejezem máraKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali!

Geri nagyon jól van és nagyon aranyos kisbabaKép Még jóKép Eszik-alszik-kakálKép Mást nagyon nem is csinál... de néha mekegKép
Dani már kezdi megtanulni, hogyan kell simogatni a fejecskéjét, egész ügyes. A Gabi meg nagyfiú és mégis ő hozta neki a játékokat... nem is értem.Kép Ma a fürdésnél kicsit kavarodás volt és az egész napot csak anyukám segítségével éltem túl. Gabi oviban volt ugyan, na de a Dani nem. Ma a Geri többször ébbredt olyankor szopizni mikor abszolult nem jókor tette eztKép Pl amikor épphogycsak kimentünk a kertbe a Danival, szegényt rángathattam volna be, vagy rántotthús sütés közben amikor már a Dani alig várta az ebédet...
A fürdetés kicsit káoszos volt, kicsit több szervezést igényelne, igaz ma birkanyírást rendeztem, az összes hapsit lenyírtam. Apát, GAbit, Danit... jövőre már a Geri is beállhat a sorbaKép Persze tökéletesre csak apát sikerült lenyírni, még a Gabinak is maradtak hosszabb szálak a fején, a Dani meg totál káosz, de neki ez volt az első nyírása, még nagyon pihés a haja. Ráadásul be volt kakálva és totál kicsípte a fenekét és mi azt hittük a hajvágó húzza a haját. Na de nem tudom milyen kaka volt az, mert még a párom (aki, ha megérzi a szarszagot már öklendezik) sem érzett semmit belőle, pedig ő is ott aszisztált. Úgy sajnáltam szegény Danit, totál vörös az egész fenek, meg kukija. A Gabi meg...mint egy sajtkukac.

megyek aludni amíg tudok..
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Sasha
Hát nem semmi, én két gyereket, meg férjet nehezen navigálok, minden tiszteletem a Tiéd!!!!!

Magdi
Nekem is Nurofent mondott, és kereszt-lázcsillapításként félidőben germicid c-t. Sajnos nekünk erre is szükség volt.

Ilke
Jobbulást a gyerekeknek. Nálunk Szilcsi köhög megint. Már 7. hete van itthon.

Nálunk ma jobb lett minden. Tomi szétszedte a házat, rosszalkodott ezerrel. Láza nem volt, hőemelkedése igen, de azt nem csillapítom semmivel. Éjjel aludt, nem kelt egyszer sem. Remélem ezt a jó szokását megtartja Kép Úgyhogy túl vagyunk a nehezén, mégha ab-vel, de akkor is jobb. Feneke még csúnya, a többi pötty már pörkösödik. Én ha tudom, hogy ez lesz, akkor sem adatnám be a védőoltást.
Ma itt volt Tomi keresztapja, hát azt a hancurt, amit levágtak.... ahhoz képest, hogy majdnem kórházban kötöttünk ki, Tomi végigrohangálta a délutánt...., nem lehetett leállítani.
Megpróbálok én is aludni, remélem ma már menni fog... Jóéjt
szilcsike

Sasha,
Minden elismerésem. Nagyon ügyes vagy a sok pasival! Tegnap én is megnyírtam Apát, aki egy új hajvágógéppel állított haza, mert az előző bemondta az unalmast. Solyminak is nagyon tetszett a dolog, talán őt is sikerül rávenni, hogy hagyja magát géppel megnyírni. Csongi továbbra is majdnem kopasz, pedig már 1 éves múlt Kép

Szilcsi,
De jó, hogy Tomi jobban van! És főleg hogy nem kellett kórházba vonulni.

Zit
parazita

Sziasztok!

Szilcsike! Örülök, hogy jobban van Tomi. Ezek szerint a 6. nap egy fordulópont? Nekünk ma nagyon nyűgös napunk volt-van, mindenen sirdogál NóriKép Máki még jól van, ő egész nap a kertben volt Apával (néha velem is, bár én többnyire a lakásban voltam, Nóri azt kérte, hogy maradjak vele benntKép)

Sasha! 4 pasiKép

Ritről van valami hír? Nemsokára ő is babázik. Vagy majd május elején?

Panda! Noémidnek sok boldogságot kívánok névnapja alkalmából!

Szép hétvégét Mindenkinek
Magdi

Magdi
mléna

Ja, még azt akartam írni, hogy tegnap este az járt a fejemben, hogy mi lenne, ha bármi szövödmény fellépne. Alig bírtam elaludni, annyira nyomasztott a gondolat, teljesen belelovaltam magam, hogy baj lesz. Tegnap este bizony azt gondoltam, hogy mégiscsak jobb lett volna beadatni a védőoltást. Aztán persze meggyőztem magam, hogy mégsem.... de tudjátok Ti is, hogy mennyire rossz érzés szenvedni látni a gyerkőceinketKép

pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Köszönöm az afp-s drukkokat. éreztem, hogy szorítotok mert szuper jól vette a vért vámpírka. Kép A múltkori nem, így akkor belilult a karom és 3 hétig iszonyúan!! fájt. Most meg sem éreztem, és nem is látszik. Remélem az eredmény is ilyen szuper lesz! Kép

Ma, végre, mi is eljutottunk a cirkuszba. Interneten rendeltem a jegyeket, így előbb értünk oda( rendelsé esetén kezdés előtt egy órával át kell venni a jegyeket) de jó is volt mert lehetetlen volt parkolóhelyet találni. De elmentünk a Lendvay utcába, ami közel van, ott dolgoztam, a Fidesz székházban és abban az utcában simán parkoltunk.
Nekem nagyon bejött a műsor. Sok ló, teve volt benne, tigrisek és még zsiráfok is!! Nem találtam szadisnak az állatok felléptetését. A második rész kicsit uncsibb volt gyerekszemmel, de az én sajtkukac lányom csak az utcsó 15 percet unta a 2,5 órából. kisebbeknek még azért annyira nem ajánlom, vagy sorszéli helyet, hogy könnyen ki lehessen menni ha van vmi gond...

Előtte még az elefántokat is meg tudtuk nézni az állatkertben mert pont nézőlátogatás volt, így közel voltak az utcai részhez. Pancsi majdnem be is mászott a kerítésen mert befért volna..

Dobok linket, hátha vki kedvet kap!

http://www.maciva.hu/hun/fnc_main.html
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Rit május 9-re van kírva az nlc fórumon találtam egy táblát a májusi babások között. de baba még nincs mellé írva, ezel szerint még egyben vannak, de már egyre közelebb a nagy nap! Kép

Cirkusz- egyszer mi is feláldozzuk Kép magunkat és elvisszük Danit, hátha neki tetszik. nekem valahogy gyerekkoromban nem jött be, csak a légtornászokat bírtam, talán mert én is akkor még szertornáztam.

Magdi
Ilyeneket ne is gondolj!! nem lesz semmi gond, átvészelik a gyerkőcök a barit, így a legjobb, ha átesnek rajta. én sem adatnék be védőoltást, még a riogatások ellenére sem.

ma jó napunk volt, reggel elmentünk a kisabc-be, dani cangával, én görivel a párom meg gyalog lobogott utánunk Kép lassan le is vehetjük a pótkereket, mert már 2 kerekezik szinte végig! annyira cuki, ahogy egyensúlyoz a kis vállalival. aztán haza a cuccal, kori le, párom palacsinát sütött ebédre, mi meg hawaai-oltunk lent Danival a játszóterünkön. napoztam is a padon, jól eljátszott, ismét favorit a homokozás. aztán megérkezett a kis szomszéd barátja, egyidősek, csak ott van már kistesó is, 1,5 év körüli. sokat emlegeti otthon, hogy milyen jó volt a kisfiúval játszani. ilyet még az ovi óta nem is mondott, úgy örültem neki.Kép

pusza,még nézem kicsit csábi bettinát a boxklubban.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Tomi már újra a régi Kép Imádom, hogy megőszülök tőle Kép Szerintem tutira kaszkadőr lesz a gyerek. Csak az életveszélyes helyzeteket élvezi!

Magdi
Nem lesz semmi baj, átvészelitek Ti is. Miért van szobafogság egyébként? Én kivittem őket az udvarra, senki nem jöhetett hozzánk, de legalább a gyerek nem szenvedett a lakásban.

Ma nekünk is jó napunk volt. Õrmester Úr, Tamás ébresztett mindenkit. Aztán apa elment segíteni sógornak betonozni, én bent kitakarítottam, nagymosást tartottam, aztán irány ki, terasz lecsutakol, apa hazaér, 3 tuja elültet (kerítés mellé, mert ugat a kutya) és az ideiglenes fürdőszobát kialakítottuk a hátsó sufniban, úgyhogy ott eléggé el kellett pakolni. Aztán be, vacsira házi pizza, holnapra főzelék egybesült manachusival, és 2 óra vasalás. Most hulla vagyok, pedig holnap a garázs van soron.
Jövő héten pénteken kezdik bontani férjemék a fürdőszobát, nem lesz víz a házban, csak a sufniban.(csak úgy mellékesen, kiváncsi leszek jövő hétvégén jön-e vissza-segíteni sógor a fürdő-bontásnál, vagy após, aki tavaly a férjemmel verette le náluk a csempét a fürdőben. Szerintem nem.)
Most leszakad a derekam, fáj mindenem (közben még virágokat is átültettem, és térdelni-guggolni nem tudván, hajoltam)

Puszi mindenkinek
megyek regenerálódni

Ui: apa bejön a szobába, és szólongatja Szilcsit. Nem tünt fel neki, hogy alszik! KépKép
szilcsike

Sziasztok!

Szilcsike! A szobafogságot a doktornénink mondta, az első 5 napban érdemes a lakásban maradni, mert egy homokszemtől is elfertőzödhet a pötty. Persze lehet, hogy túlzás, de én inkább betartom azt, amit mond a dokinéni, így az én lelkem is nyugodtabb. Az ablakok tárva-nyitva, úgyhogy friss levegőből nincs hiányKép
Tegnap este 39,4 volt Nóri hője, a pöttyök brutál pirosak voltak. Délután 5-től aludt reggel fél7-ig. Remélem most tombolt egyet a bari, és a gyógyulás következik. Mára elkezdtek a pöttyök pörkösödni-száradni, ez talán jó jelKép

Máki (Nóri így hívja Márkot) még jól van. Jövő hét végén tartanánk a születésnapját, a névnapját, Apa névnapját, a házassági évfordulónkat és az én szülinapomat. Kérdőjelesen Mindenkit meghívtam, de ha Márk lebetegszik, akkor halasztjuk a dolgot.

Ha nem lesz kerti party, akkor én is elmennék a mamatalira!!!

Na, megyek, felébredt Márk is
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Tali
OK legyen a Via Lunaban.Hanykor is? 3-4???

Szilcsi
Orulok hogy mar jobban vagytokKépHat amiket leirtal gondolom nem voltak egyszeru napjaitok.Es akkor ez atlagosan ilyen betegseg vagy Tomijoe mar szovodmenyes?Huuuen is elgondolkodtam az oltason...de csak amiatt hogy nincs rosszabb mint szenvedni latni a gyereket.KépSok erot a furdo projecthezKép

Ilke
Nektek is jobbulastKép

Sasha
Geri akkor egyenlore calad barat KépKép Drukk hogy hamar belerazodj a mindennapokbaKép
Neked mar konnebb lesz mert amikor Dani szuletett mar egyszer megoldottadKép

Parazita
Solymit fodraszhoz viszitek?A nagyobb igazitasokkor mi is,mert azert most hogy mar nem mindenhol egyforma a haja nehezebb megcsinalni nekiKépPlane hogy 5 percben kell megoldani furdi elott utana mar szurjak a hajakKép

Bea
Orulok hogy cirkusz akkor bejottKépTenyleg hihetetlen hogy ott legalabb megulnekKép

Nekunk is eleg jo hetvegenk van,bar Alex mamaekat boldogitja,de be nem jonnek egesz nap a kertbol ZalannalKép Meg elmenyfurdozni voltak tegnap,na ott sem kellett felteni,toluk hangzott az uszodaKép
Mi apaval meg mulatjuk az idotKépMindket nap 9-ig ludtamKépKépHat isteni voltKép Tegnap hutot olvasztottunk, 4 felet foztunk,mostam,vasaltam.Setaltunk nagyokat meg egy kierthellyseges etteremben voltunk a Feneketlen-tonal baratokkal megunnepleni az eljegyzesuket.

Na pusza,megyek mert delben jon AlexKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Szilcsike!
Még végigolvasni is fárasztó volt a napod...Kép Hogy csináltad? Neked is van egy időnyerőd, mint Hermione Grangernek a Harry Potterből?Kép

Kataa!
Ne haragudj, de nem értettem mit írtálKép Mit lesz könnyebb megoldani? Nics időm visszakeresni, hogy mit írtam és ez mire a válasz.
Rohanok főzni, mert a Gabit is kelteni kell mindjárt... különben este nincs alvászat. Így is tegnap nem altattam és tök lökött volt, vagyis tökkelütöttKép Mint ma az anyja a fáradtságtól. éjjel jó műsor volt. Dani már este 9-kor majd' elaludt a fáradtságtól, de a drága úgy teletömte magát vacsinál, (plusz még a kakaó, meg az üveg tea...) hogy csak fél 11-kor bírt elaludni. Szenvedett, pörgött forgott, felült... amikor felült akkor simiztem a hátát, hogy büfizzen, és akkor meg olyanokab büfizett, hogy azt hittem mindjárt a kaja is jön vele. Emellett meg olyan melege volt a 23 fokban, hogy szakadt róla a víz. Aztán meg éjjel 3x felkelt, egyszer magunk közé kellett vegyem, mert úgy bömbizett. A Gabi is felnyafizott egyszer, a Gerit is etetni kellett...Kép Alakul a totál káoszKép
Egyébként amióta a Dani nem beteg akkorát nőtt, hogy na. Ami nadrágok a Gabinak bokalengetők, az a Danira simán rámegy, némelyiket még felhajtani sem kell, csak, ha nincs rajta cipő. Persze nem csak hosszában nőtt meg a gyerek, hanem széltében is, de nagyonKép A kis husi combjának nem érem át a széltét. Nem az, hogy körbeérjen az egy kezem, de ha a hüvelyk ujjam a combi külső részéhez teszem a combi belsejéhez már nem ér a középső ujjamKép Igazi kis tankocska lett belőleKép

Na tényleg megyek
sasha
sasha

Kép
sasha

Hali

Szilcsike

Jot mosolyogtam a szombatodon...az enyem is ilyen volt. Reggel felkel,reggeli, aztan gyerekeket atvisz anyuhoz,majd vissza haza, ferjjel gyerekek agyait szetszed felvisz az emeletre, majd osszerak, kozben ebedet foz, ebedel gyorsan, majd kajat atvisz gyerekeknek, meg anyunak, majd gyerekeket altat. Mig torpek alszanak anyunal fuvet nyir, kardviragot es daliat ultet. Kozben szomszed 2 gyerek is atjon, meg ferjem a kutyaval.Kép Este haza miutan gyerkok agyba kerultek vettem eszre, hogy a derekam-csipom, labaim le akarnak szakadni olyan faradt vagyok. 10kor be is doltem aludni. Asszem picit megkapott a nap is.
Ma delelott Auchanben bevasarol, ebed, majd mig itthon gyerekek alszanak rohanas szavazni, majd kis gyomlalas, mert kibujt a honapos retek. Kesobb kis funyiras immar itthon, de ma lazabbra vettem, mert nem akarok este megint nyogni.Kép

Apropo, nem tudja valaki mit kell a kardviragrol leszedett fiokhagymakkal csinalni? El kell ultetni oket is hogy megnojenek, nem? Kb. 200 van...KépKépKép

Sasha

Enyimek is maris izzadnak, nemtom mi lesz a nyaron. Ra kellett jonnom, hogy a tetoteri szobak melegek lesznek, valamit ki kell talalni a nyarra.
Danny is koztunk aludt fel ejszakat...Kép Lehet az is zavarta oket, hogy ez volt az elso ejszaka az uj tetoteri szobajukban.Kép

Kataa

Nekem jo a 15.00 talira.Kép Egy kis fokhagymas spagetti megint?

Na megyek lassan vacsiztatni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Eddig kézzeé vágtan a Solymi haját, de tegnap hagyta magát géppel, csak a felénél elkezdett hisztizni, de azért elég jól sikerült végül. Anyósomék párszor fodrászhoz is vitték, de én jobban lenyírtam, mnt a fodrász.

Nyuszi,
A tetőtér sajnos tényleg meleg... Engem még az is zavar, hogy jobban kopog ott az eső.
Ne hajtsd agyon magad!

Sasha,
Szuperanyu vagy! Kép

Bea,
Örülök, hogy lett foganatja a drukknak Kép

Voltunk ma a Millenáris parkban, szuper jó idő volt, és nagyon jól érezték magukat a srácok is, meg mi is.

Zit
parazita

Bringázni is voltunk Kép

Megvan esetleg valakinek a "Bucó, Szetti, Tacsi" képregényfüzet? Ha igen, és tudja nélkülözni, mi szeretettel fogadnánk (akár csak kölcsönbe is).

Zit
parazita

Sziasztok!

Nem is egy szuperanyu van itt köztünk, csak kapkodom a fejem, mennyit melóztok otthon. Nálam igencsak le van maradva minden, csak a tűzoltómunka van. Sajna megint bent voltunk vasárnap és ez mérlegig bizti így lesz, a hétvégéből egy nap elmegy. Meghalt egy nyugdíjas kolleganőm is, akivel 14 évig dolgoztam, két hete még dolgozott igaz 3x egy héten, de nagyon megrázott a halála.

Barihimlő: Ma átjött játszani a szomszéd kislány, utólag tudtam meg, két hete volt beteg. Az anyukája a háziorvosom, és azt mondta, mikor megjelentek a pöttyök ő beültette jó meleg fürdőbe, így kijött a pöttyök java és gyorsabb lefolyású lett a betegség. Nekem ez most annyira nem hiányzik! Na meglátjuk, mert a bölcsiben még nem volt senki. Egyébként nagyon gondolkodtam a védőoltáson, de a tv-ben azt mondták csak 5 évre ad védettséget, akkor tényleg nem sok értelme.

Nyuszi, a tetőtérben alszunk mi is, a hálóban van légkondi, a gyerekeknél nincs. sajnos nyáron nagyon meleg.

Sasha, nehéz, nehéz, de azért irigyellek isKép

Kis betegeknek jobbulást!!

Névnaposok, megkésve egy picit Noémi, Csongi, Emma és Csics de boldog névnapot!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Magdi
Én nem tudtam őket benttartani. Ma reggel is már 9-kor kint voltunk, be se jöttek egy percre sem este fél 8-ig.

Kataa
Tominak sem szövődményes volt a barikája, teljesen normális bari volt ez, csak pelusos még szegénykém, és attól lett ilyen beteg. Pelus alatt a nyílt sebek okozták a lázat. Egyébként ma reggelre a feneke sokkal szebb lett, egy csomó pörk leesett neki mindenhonnan. Szépen és főleg gyorsan gyógyul.

Köszi a fürdősöst is, remélem szép is lesz, hamár ennyi meló lesz benne. A csempe csodaszép, bézs-narancssárga, a díszcsíkok fáraó mintásak. A zuhanykabin fullextrás, úgyhogy elvileg minden adott, hogy szép is legyen. Ja és ami nekünk nagyon fontos, bojler ugrik ki a kukába, és végre lesz egy kombikazánunk, bármikor lesz melegvíz. Elvileg két hét alatt lesz kész, majd dobok fel képeket, előtte-utána állapotot Kép Most rusztikus KépKép

Sasha
KépKépKép időnyerő KépKép
Tomi is nagyot nőtt, azokat a ruhákat hordja 1,5 évesen, amit Szilcsi 2,5 évesen hordott. Most 98-ast. Viszont ő inkább vékonyabb lett. Mostmár igazi kispasi formája van, a kezdeti hurka-gyurka eltűnt.

Nyuszi
Persze, hogy el kell ültetni. Idén valószínűleg még nem lesz rajta virág, de szépen felerősödnek!
Tegnapi napot ütötte a mai KépKép

A mai napom sem volt egyszerűbb, alig élek KépKép Mostmár a fenekemben is izomláz van, meg a bokám megdagadt. De a garázs kipucolva, lemosva, elpakolva minden, kert gyönyörű, kigazolva, fű lenyírva, utca rendbetéve. És mindezt szinte egyedül............. KépKép

Építkezősök
Nincs véletlenül kimaradt, eladó 38-as NF téglátok? Kb. 100 db kell még.

Pusza
szilcsike

Szilcsike, a fáraó mintáról kérek képet, köszi, nagyon kíváncsi vagyok rá. Egyébként hős vagyKép
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ez egy mintakép, nem is nagyon látszik, de szín-minta ugyanaz. Majd két hét múlva talán már tudok igazit is feltenni. Kép
szilcsike

Sziasztok!

Barisoknak jobbulást, én egyenlőre nem bánom a bari elleni oltást, majd kap ismétlő oltást amikro kell, de nemekm egyébként azt mondták hogy amíg a gyerekek nagy többsége nincs oltva bari ellen és ilyen bari járványok vannak mint most, addig ez olyan hatású az oltottakra, mintha emlékeztető oltást kapnánk, tehát az 5 éves védelem az majd akkorra vonatkozik, amikor már a gyerekek nagy többsége oltva lezs és enm lesznek járványok. Ilyen szempontból nem is bánnám ha egy enyhe verziója kijönne Emmána, merta kkor tuti túl lennénk rajta szenvedések nélkül.

Azt én is úgy tudom, hoyg a 2. gyereken sokakl durvább mindíg a bari, de nem tudom miért.

Sasha!

Te egy hős vagyKép Engem egy szem lányom totálisan kiborít, ha valaha lesz kisteó és nem egy angyalka lesz nem tudom mi lesz.

Csürörtökön mire hazamentem Emmának megint 39 fokos láza volt, így péntek reggel orvosnál kezdtünk, továbbra sem látszott semmi a torkán, fülén ami ezt indokolná, ezért elküldtek röntgenre, nehogy tüdőgyulladás legyen, Hát valami minimális elváltozás látszott, de nem összefüggő képlet, szóval tüdőgyuszija nincs, de most ráfogták hogy kezdődő, és kapott erősebb antibiotikumot. Ez talán már hat, tegnap már csak 37,8 lett neki estére, úgy hoyg egész nap nem kapott lázcsillapítót. De még egész héten otthon lesz így, ma és holnap anyukámmal, szerdától táppénzem vagyok, pénteken viszem vissza.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ja, még azt akartam írni hogy tegnap voltak nálunk a barátnőmék a 2 éves kilányukkal és Emm avalami kriminálisan viselkedett, hsiztizett végig, semmit enm akart neki odaadni, főleg a hintába nem engedte hogy hintázzon , máskor meg azon hisztizett hogy a kislány menjen oda ahová ő akarja, nem fogta fel hogy ő nem egy játékbaba,a hhoz meg kicsi hogy együtt játszon vele, ő még az egyedül elmatatós korszakában van. Annyiar ciki volt, tényleg úgy vislekedett mint aki nem normálisKép Amint elmentek vége volt a hisztinek, kedve s, aranyos, értelmes... Nagyobb gyerekekkel sé kortársakkal ezt nem csinálaj (na jó, talán a hintáját tőlük is félti), de ha kissebb gyerek jön hozzánk az katasztrófa. lassan félek vendéget hívni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Ma (6.nap) nem adtam Nórinak semmiféle gyógyszert, azt mondta, hogy nem viszketnek a pöttyök és hőemelkedése sem volt. Nagyon szépen száradnak a pöttyök, eleven a csaj nagyon. Délelött ki is mentünk a kertbe, jót motorozott. Azt hiszem (remélem nem kiabálom el), hogy gyorsan-könnyen átvészelte a nehéz napokat, igazán lázas csak 1x volt, az a nap volt a mélypont. Huh...Kép
Máki még hátravan, remélem nála is hasonlóan fog lezajlani a betegség.

Szilcsike! Tényleg nagyon sok az energiád, én teljesen leeresztettem az utóbbi napokban. Tavaszi fáradság van rajtam, ráadásul a szénanáthám is kijött.

Nyuszi! Te is Duracell vagyKép Mi fél évig laktunk tetőteres házban, a gyerekszoba volt a tetőtérben. Nyáron inkább leköltöztettük Nórit, (fél éves volt), annyira izzadt.

szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Hahó

egy kis szösszenet:

Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat:
Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.
Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!
Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.
Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.
Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének, vagy a térdét verdesné.

ruha pelenkával: (két használat közben elvégzendő munkafázisok)
1.: Mosás, szárítás, vasalás
2.: Mosás, szárítás
3.: Szárítás
Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!
Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.
Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.
Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (és csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből.

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na írok azért magunkról is.
hétvége jól telt, apa megint bográcsot készített, majd spontán buli szerveződött az utcabeliek megérkeztek a kajaszagraKépKép

Nagygé oviban, a kicsi miatt aggódtunk kicsit, mivel csütörtökön megkapta a 18 hós oltást péntek este meg észrevettük, hogy a lágyékánál pici csomók vannak. persze én pánikba estem, hogy sérv, de az ügyeletes mondta, hogy a nyirokcsomók reakciója az oltás miatt. hát remélem elmúlik.

barisoknak jobbulást. hát nem is tudom, picit én is arra gondoltam a védőoltásnál, hogy üzlet, de amiket írtok....rémes lehet.
mondjuk ha nem ad biztos védettséget nem adatnám be, mge az újraoltogatás...azt is mondják felnőttkorban nagyobb gáz elkapni. pláne nőknek.

Szilcsike
nem semmi vagy, van energiádKép

Nyuszi
szintén. nekünk van tetőtér, de még az építkezésnél tetetk be fényvisszaverő fóliákta, meg elég jó a szigetelés.

Sasha
ügyi vagyKép fenteiknél eszembe jutottálKép

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Nekünk is szép volt a hétvége, Danit szépen megfogta a nap, olyan pirospozsgás megint a pofija, úgy szeretem ilyenkor nyáron, amikor ilyen színű. és kicsi szeplők is megjelentek a nóziján, számolgatni szoktuk.

Manó
Lehet csak múló rosszkedvről volt szó Emmánál. Gondolj arra, hogy te sem fogadsz uolyan hévvel mindenkit, mint ahogy a gyerekek sem. Daninál meg ponr fordítva van, hétvégén apa palacsintát sütött, addig mi lent voltunk az udvaron, és egy kisfiú elkérte a bicaját, és mondta, hogy nyugodtan mehet vele. azt hittem nem jól látok és hallok. de ennek ellenére van, amikor kiveri a balhét. nekik sem egyforma a napjuk.

vasárnap voltam a tesóm suliján egy napot, nagyon jóóóó volt! illóolakokról, aromaterápiáról volt szó szakképzett oktató tartotta. és mit nem hallok!!! az oregano illóolaj sok egyéb tulajdonága mellett hangyák távoltartására is szolgál!!! úgyhogy csajok, akiknál probléma van, próbáljűtok ki. ezt legalább 1 hétig kell a kényes helyekre pöttyinteni 1-2 cseppet.
sok új dolgot is hallottam, illetve kaptam megerősítést is, hogy jól használtam eddig az illóolajokat.

meg volt talpmasszázs rész is, pont a nemi zónák pontjai voltak, de maszira már nem jutott idő, de majd tesóm bepótolja rajtam Kép pont rám is fér Kép érdekes dolgokat tudtam meg.

most rohanok, mert ezer dolgom van!
cupp

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,

Sasha
Arra ertettem, hogy Te mar tudod milyen kettovel otthon,hiszen Dani szuletesenel mar vegigcsinaltad egyszerKép Huuu nem semmi ejszaka,remelem a tegnapi mar jobban sikerultKép

Nyuszi
En mar fenem a fogam a spagettireKépKép 3 ora OKKép
Tobbiek,,tessek szepen jonni!!!!

Anyueknal is iszonyu meleg a tetoter,pedig ujra szigeteltek,igy maradt a legkondi beszerelese,mert kulonben nem lehet nyaron megmaradni.
En nem vagyok legkondi hivo,sot nalunk sincs,pedig nyaron volt mar 28 fok is bent,de a tetoterben meg 33 non-stop...

Conti
Drukk hogy ne kapjatok el a barit most. Te is szuper anya vagy,egyedul navigalni a ket nocit az mar magaban az.

Szilcsike
Ja mostmar ertem,szoval pelusosan rosszabbak a pottyok.Orulk hogy Tomijo is jobban van,kijar mar neked ennyiKép
Furdo nagyon izleses leszKép

Mano
Emmanak jobbulast ,akarmi is ez.
Hat azt kel mondjam tudom mirol beszelszKép Alex a 2 eves koru gyerekekkel nem igen talalja a hangot,plane ha vendegsegbe jonnek.Mert ugye a baba meg cuki,lehet simogatni,a nagyobb gyerek mar jo jatszotars,de ez a korosztaly meg nem beszel meg magaban jastzik....Tok ego,plane a legjobb baratnom gyerekenel van igy a leg latvanyosabbanKépHa valahova megyunk nincs ilyen,de ha hozzank jonnek az ugye a felsegterulete....

Judy
Ez jo,tenyleg igazKépKép Jot nevettemKép
Jo hogy megnyugtatott az ugyeletes.Te is tudsz panikolni??Nem is gondoltam volna,mindig olyan jo nyugodtnak tunszKépKép

Mennem kell ,mert ma hajtas van itt...

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Mi is élünk, nálunk semmi különös nem volt a hétvégén, itthon voltak a tesómék, anyukámnál voltunk.

Tetötér
Én is be vagyok picit rezelve miatta, nem lesz-e nyáron dög meleg. Mi kialakíttattuk a légkomdihou a konnektort, stb, de egyelöre nem lesz beszerelve. A szigeteleés állítólag nálunk is jó, van hövisszaverö fólia a tetö alatt, majd meglátjuk mennyit számít.
A mostani szobánk északi fekvésü és földszint, nyáron jó hüvös, de laktam én 4 emeletes panelház 4. emeletén, és kibírtam, pedig nyáron volt, hogy 32-33 °C volt.

Szilcsike, Nyuszi!
Hogy bírjátok??? Én örülök, hogy leülhetek pár percre...

Manó!
Ez a viselkedés mindenkinél elöfordul. Most hétvégén Ádám is olyan irigy volt a tesóm kisfiával (15 hónapos), hogy nem hittem a szememnek, pedig egyébként jószívü.

Szilcsike!
A fürdötök nagyon szép lesz!!! Mi is valami hasonlót szeretnénk az emeletre (a földszint kék-fehér), de majd csak 1-2 év múlva, mert most másra kell a lé Kép. Egyelöre egy fürdöszoba is elég.
Gyógyulás Kép.

Sasha!
Amíg Gergö ilyen családbarát verzióban üzemel, addig semmi gáz Kép. A barátnömnek is van két eleven lánya, a harmadik (fiú) 10 hónapos, de azt mondta mindig, hogy olyan, mintha nem is lenne Kép, csak eszik alszik és nézelödik az ágyában. Mostanra már megváltozott ugyan, mert elkezdi felfedezni a világot, de már beleszokott a háromgyerekes életbe, és könnyebben veszi az akadályokat.

Na, megyek, mert látszik, hogy egész hétvégén nem voltunk itthon (tegnap este 1/2 10 felé értünk haza), legalább a száraz ruhákat eltüntetem a szárítóról...

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Déután óta nem volt netünk, persze mindez akkor derült ki amikor már elküldtem az üzenetemet... Olyan mérges voltam.

Hát szuperanyu biztos nem vagyok, egyelőre még jól birom, hiszen Gerit észre se venni. Szopizik és alszik. Egész nap. Csak addig van ébren amíg táplálkozik, az esti fürdés meg úgy ledönti a lábáról, hogy még, hiszen plusz ébrenléti idő.Kép
Danci baba is jól van. Nagyon aranyos volt egész nap. Aztán egyszercsak délután rájött a dili és már nem volt jó babaKép Sajnos ez nagyon egyidőben történt azzal, hogy a Gabi megérkezett az oviból... Na igen, Gabinak akkora púp van hátul a fején a tarkója felett, hogy olyat én még nem láttam. Apának elmesélte, hogy egy kisautóval fejbedobta az egyik fiú...

mennem kell, szopira jelentkeznek...

sasha

Kép
sasha

Kedves mamik,

Csináltam nektek egy képrejtvényt.
Találjátok ki, ki is lehet az én boldog anyucim, akinek a hasában csücsülök még novemberig.
Itt egy kép rólam segitségnek:
Kép
tesoka

Sziasztok!
Korán reggel egy fejtörő Kép! De aztért nagyon jó ám Kép. Most kire tippeljek, csak azok vannak, akikre Halacskánál is voksoltam: Beszti, esetleg Gumicukor vagy Kataa.
Én nem, még akkor sem, ha olyan cseles lennék, mint a múltkor Hal, és elkezdenék tippelgetni Kép.
Azért ma gyakrebben jövök hogy megtudjam, ki is lehet az...

Most viszont húzok dolgozni, szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Jaj, de izgulok Kép Vajon ki lehet a Kistesó?

Zit
parazita

Sziasztok!

Éljenek a rejtvények!KépKép Gumicukor?Kép

Banyóci!

Már tegnap akartam írni, de nem tudtam idejönni a topikba:
Köszönjük a párodnak a segítségetKépKépKép (és a kedvezményeketKép)!
Bár lehet, hogy te nem is tudod, hogy vettünk nálatok két biciklit...
A két bicaj szuper, itthon felszereltük őket, aztán el is mentünk egy körre (Hanna helyett a szomszéd Nátánnal egyidős kislányát vittük, mert Hanna ordított a gyerekülésbenKép, remélem idővel megszokja).
Nem tudom, milyen a "nagyon jó" bicikli, de az biztos, hogy nekünk eddig ilyen jó még nem volt. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz-e nehéz a gyereküléssel egyensúlyozni, meg attól is, hogy nem töri-e föl a popsimatKép (mint eddig minden bicim), de nagyon kényelemes, és nagyon jól lehet vele menni!KépKép
Szóval még egyszer köszi!!!KépKép

Barisok: jobbulást.Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Ha bicajoztál Hannával akkor lehet, hogy nem te vagy a babás...

P.

panda
Halásztelek

Panda!

És ha ilyen "merész" vagyok?KépKép
A bicajozás szerintem csak az esés miatt lenne ciki (nem hiszem, hogy a zötykölődés gond lenne (autóval ennél sokkal rosszabb helyeken járunk), amúgy is inkább betonon mentünk).
De más okok miatt nem én vagyok a fenti UH tulajdonosa... (most áruljam be az illletőtKépKép: szerintem az időpont alapján ő már Halacska rejtvényénél is babás voltKépKép...)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

De izgiKép Én nem, én Újpestre járok magándokihozKép

Lazán Katára gondolnék, de neki nincs ékezete, mint azt a múltkori rejtvénynél valaki már írta. Szóval nem tudom kit gyanusítsakKép

Manó

KépKép
manó

Jaaaaa, légyszi, derüljön ki ma 3-ig, mert holnaptól táppénzen vagyok Emmával és otthol nincs net. Kilukad keddig a hasamKép

m.

KépKép
manó

Sziasztok

Szerintem KataaKépKépKép
Gumicukornak más a dokija (bár lehet megtévesztésKép), Beszti meg tán tényleg nem bringáznaKép.

Bocsi az eltűnésért, de nagyon be vagyunk havazva. Sok a meló, nem látom a végét a berendezkedésnek sem, és ráadásul egyre jobban megviselnek a frontok... Kicsit kivagyok mostanában. Gyurcim is elkapta a bárányhimlőtKép, épp azzal küzdünk...

BesztiKép
Dehogynem tudok rólaKép. Tegnap pont baromi sz@r napom volt. Nem voltam túl fényesen, igy hazajöttem délben pihenni. Párom már akkor hivott amikor ebédelni voltatokKépKépKép. Szóval tudok mindenről. Örülök, hogy jól sikerült a választás, és minden rendben vanKép.

Ilke
Bocsi, hogy csak most tudok reagálniKép.
Bár lehet, hogy már nem aktuális, de azért leirom a cimet:
1148 Bp. Örs vezér tere 18.
www.bigbike.hu

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Hali

Megint egy baboca, hurra!!!Kép
Kataa????KépKépKép
Gumicukornak a Kutvolgyis Meszaros doki a dokija...
Ki jarhat a VIII.keruletbe maganrendelesre?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa szerzett ékezetes billentyűt direkt azért hogy megtévesszen minket, szóval Kataa valld beKépKépKép

manó

KépKép
manó

Hát vannak azért jó tippek is, de 11-kor jövök a végeredménnyel.Viszont lehetek akar 3.babas is,nem???Benne van a paklibanKépA VIII.kerület nem biztos hogy jó kiindulópont,a doki neve meg plane...Kép
Az első jól tippelő vendégem egy fagyira. Kép
tesoka

Akkor marad Gumicukor.Kép

Köszi a 11 órátKép

Bár 10-től értekezleten vagyok, majd ezen agyalok közbenKép

Manó

KépKép
manó

Bár nem stimmel, ha november, akkor 2 hónapos kb, akkro méges GumicukorKép

Na jó, nekem dolgozni kéneKép

Manó

KépKép
manó

Hacsak a doki nem tévedett a problémával, na jó, már az archívumot is feltúrtam a doki neve után kutatva, erre kiderül az megtévesztés.

manó

KépKép
manó

Pontosan 10 hetes a babszem Kép Ha ez segit..
tesoka

Jaj de jóóóóó! Gratulálok!!!!
Gumicukor?Kép Kataa?Kép Beszti?Kép

Zsuzsa! Köszönöm Márk nevében!Kép Egyenlőre úgy néz ki, hogy meg lesz tartva a buli, Márk még nem kapta el a bárányhimlőt. Nóri nagyon szépen gyógyul, igazi kis energiagombóc, a pöttyök meg gyönyörűen száradnak, 1-2 már le is esett. Kép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?