Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok!
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.

Kiscsillag!
Ami engem illet, én az inszem napján is mentem dolgoznim csak pár órára jöttem el a munkahelyemről. De ha legközelebb sor kerül rá, megpróbálok legalább aznap tényelg pihenni. Eddig a 4 alkalomból csak kétszer tudták megcsinálni, mert akkor volt a "jó" oldalon érett tüsző (egyik vezeték nem átjárható). Szerencsére az orvosom azt mondta, hogy azokat is beszámítja, amikor nem volt semmi, így nem kell még tovább várni és várni és várni? Látom, te is az inszemnél tartasz. Neked hanyadik? Ja, és persze drukkolok!

Borsókás!
Lenne még kérdésem, méghozzá az, hogy mit takar pontosan, hogy elkezdődhet egy adott hónapban az előkészítés, de nem biztos hogy abban a hónapban meg is történik a beültetés. Ez mitől függ? (Remélem, nem tűnök reméánytelenül tudatlannak, de az orvossal még nem beszéltünk részleteiben erről a témáról, az interneten pedig nem találtam egyértelmű leírást a kezelés menetét illetően).

Alinkat! Neked milyen vizsgálatokat kellett még megcsináltatni?
krikri

Sziasztok lányok, végre ideértem Kép

Mennyit írtatok ma! SZerencsére Kép

Örülök, hogy már megint kezd élni a fórum Kép
Én nem akarok elfutni előletek, de szerintem mégis egy pár nap előnyöm van. De semmi gond, szorosan egymás nyomában vagyunk. Nagyon sokan akciózunk most és a közel jövőben is, van és lesz kikért izgulni.

Borsi!

Nekem 4 napra elegendő gonalt írt fel a drnő, sztem a keddi Uh alapján fogja eldönteni, hogy kell-e még. Az előző stimunál 5 napig kaptam összesen a gonalt.

Krikri!

Nekem a 6. sikertelen inszem után egyből kezdődött a lombikra a felkészülés, de sajna 2 hónap kiesett, ezért is váltottam orvost.

Kiscsillag!

Drukkolok neked nagyon holnap délelőtt és várom a jelentkezésedet.

Zsebi!

Igyexünk neked jó példát mutatni, vagyunk egy páran, remélem sok zebrát kell osztanod a közel jövőben. Kép

Alinkat!

Nem rohanok, csak andalgok szép lassan. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok4
Először nagyon gratulálok az ujdonsült anyukáknak!
Nagyon szépek a kisbabák!Egyszerüen imádni valóak!

Nekünk április 27-én lesz a fagyis beültetés, persze, ha felébrednek a kis drágák, de hát miért ne tenmnék?Kép
Remélem legalább egyikük jól meg is kapaszkodik majd!

Kívánok mindenkinek sok sikert!

Lenne egy kérésem: Akinek meg van a sejtjeink DVD-én, vagy VCD-én az légysz-légysz irjon az email címemre!Nagyon Fontos lenne! Köszi!

Puszi Mindenkinek!

Edina
dedina

KrikriKép
Azért írtam ezt, mert nálam az elsőnél és most is ez a menetrend: a ciklus 1. napjától fogigátló kb. 19 napig, aztán 5 nap szünet, ezalatt megjön, majd kezdődnek a szurizások néhány napig. Tehát gyakorlatilag a leszívás és a transzfer már a következő ciklusban történik meg.
Van más protokoll is, Tiko pl. most azt csinálja. De akkor is csak a 2. ciklusban van a lombik maga.Kép
Én is ilyen sok kérdéssel jöttem először ide a topikra, te sem vagy reménytelenebb eset.Kép GYere bátran a kérdéseiddel, mindig van itt valaki aki tud segíteni.Kép

TikoKép
Összesen 5 napig ment a szurizás? Vagy csak a gonal, és aztán mást kaptál?

EdinaKép
Jó hogy be tudtál nézni, régen hallottunk rólad.Kép NAgyon szorítok a kis jegesmackóknak, hogy felébredjenek! Hányan várják hogy visszaköltözhessenek anya pocijába?
Nekem sajnos nincs meg a film, de szívesen átvenném én is!!!Kép

ZsebiKép
Milyen volt a talpmassszi?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Edina!
Örökök, hogy tudtál jelenkezni remélem mostmár sűrűbben tusz jönni és hírt adni magadról.
Nagyon drukkolunk a kicsiknek hogy felébredjenek. Kép

Borsi!
Nagyon jó volt a talpmasszi, nekem ez mindig egy külön felüdölés. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok! Kép

Tiko, Borsi! A 3. cn-on kell mennem uh-ra, a legutóbbi konzin beírtuk a hétfőt, de egyelőre még semmi nyoma Mikinek, úgyhogy valszeg csúszunk egy kicsit. A suprefactot az uhig szúrnunk kell. Általában a drága férjem szokta beadni, de ha hamarabb elalszik, akkor magamnak.

Zsebi! Jogsi előtt mindig könyörögnöm kellett a nagybevásárlásért, mert a párom utál vásárolni. Most már csak az emeletre való felcűgöléshez kell a segítség. Kép A zebrákból spajzolok egyet...vagy kettőt! Köszi!

*! Én holnap nem tudok jönni, de majd gondolok Rád és a tüszikre, ne légy türelmetlen, hagy nőjjenek szép nagyra!

Krikri! Üdv a topikban! Még én is elég friss vagyok itt, most kezdem az első lombikot. A sikertelen 6. inszem után a 19. cn-tól kapok suprefact szurit, a punkció pedig a következő ciklusban lesz, ha minden OK, és miért is ne lenne! A vizsgálatokról: nekem a rákszűrést és a chlamydiát megcsinálták a Kaáliban, mennem kell még EKG-ra és vérvételre, más elvileg nem lesz egyelőre. Te kihez jársz?

A Sejtjeinket én is átvenném, ha valakinek megvan.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Andi

Kép
bandika

Lányok!Kép
Friss hírek Kiscsillagról: sajnos elmarad az inszemináció.Kép Pontos okot nem tudok, de majd ő jön és elmeséli!

KisKép!
Fel a fejjel!puszillak!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

*!
Nem tudom mi lehet az ok hogy elmarad, de ne keseredj el ennek valamiért így kellett lennie. Tudom ilyenkor olyan üresek a szavak, de hidd el eljön a te időd is. Kép

Kép

Bandika!
Te este szurod magad? Nem tudom miért én mindig reggel estem túl ezen a procedurán. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

*!

Nagyon sajnálom és kíváncsian várom, hogy megtudjam az okát. Remélem nem keseredtél el nagyon, valamiért ennek így kellett történnie. Kép

Borsi!

Az előző lombiknál összesen 6 napig szúrtam magam. Suprefact és gonal volt csak, először suprefact, utána mindkettő, ut. nap már csak gonal.

Zsebi!

Én is mindig reggel szúrom. Amúgy azt sem tudom, van-e jelentősége, hogy ki mikor szúrja. HA pl. én reggelente szoktam, akkor mi van, ha egyszer este szúrom?

Tiko

tiko

KiscsillagKép
Kezdek én is aggódni most már, hogy nem jelentkezel. Remélem nem vesztetted el az optimizmusodat? Tudom, hogy nagyon rossz lehet, hogy lélekben és testben is hetekig készülsz, aztán lefújják. De biztos megvan a nyomós oka, hogy miért.
Igaza van Zsebinek, eljön még a te időd is!Kép

Zsebi, TikoKépKép
Én is mindig este kaptam a szurikat. Van ennek jelentősége? VAgy csak az a fontos, hogy azonos időben menjenek?
De én reggel nem is adhatnám szerintem, mert a 6. napra, amikor délelőtt mennem kell UH-ra, már nem is írt fel a dokim semmit. Biztos kapok majd még valamit, de azt már úgyis csak később tudom majd beszúrni.Kép

TikoKép
Csak 6 nap volt? Nekem összesen 9. Ez jóval több, biztos sokkal lassabban nőttek a tüsszencskéim. Végülis mindegy, csak legyen zebra az akció végén!Kép

Képzeljétek, délután kimentünk a Szoborpark Múzeumba (kommunista emlékművek). Nagyon érdekes élmény volt, teljesen, mintha visszatért volna a gyerekkorom.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag!

Nagyon vártalak, de nem jöttél. Kép Remélem azért jól vagy!!!

Borsi!

Igen, összesen 6 nap volt. Én is csodálkoztam. Most sztem valamivel több lesz, gondolom kedden mér ír fel a drnő.Én délelőtt voltam arra, de nem ott, hanem mellette van egy kertészet. Kép

Tiko

tiko

Dóra, ha olvasol!!!

Küldtem egy csomó mailt az elmúlt napokban, de sztem nem kaptad meg. Kép Nálad lehet valami,mert másnak is küldök és ő megkapja!
De azért tudsz innen mindent gondolom. Kép

Tiko

tiko

Tiko, Borsi!
Szerintem mindegy mikor szurja az ember a lényeg hogy azonos időben az viszont fontosn. Nekem azt mondta Krisza 3-4 óra eltérés legyen maximum. Kép
Amikor uh-ra szoktam menni addigra már nekem is mindig elfogy a szuri és ott döl el hogy kell-e még vagy nem ha kell ott a recepción megvezsem beadják és már mehetek is.

*!
Én is miattad néztem be. Remélem azért nem ütött annyira ki ez a csalódás.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szép vasárnap reggelt mindenkinek!

Kis*!
Én is miattad kukkantottam csak be. Miért nem jössz? Csak nincs valami nagy baj? Ugye nem keseredtél el nagyon?Kép

TikoKép
Igen, emlékszem a kertészetre! Kár, hogy nem egyeztettünk. Először mi is délelőtt akartunk menni, csak közbejött valami.
De ti a Kaáli környékén laktok, jól emlékszem? Ennyire jó az a kertészet, hogy elmentek odáig?Kép

ZsebiKép
Akkor most már biztos, hogy este fogok szúrni. HA reggel szuriznék, szerdán mire a doki felírná az aznapi adagot, már bőven elmúlna a 3-4 óra.
Bár azt hiszem, jobb lenne nekem is mindig túlesni rajta. Így egész nap a szurka szokott az eszemben járni.Kép

Na, megyek ablakot pucolni, de Kiscsillag miatt még bekukkantok majd néhányszor.

BorsiKép

Borsi
borsókás

Borsi!
Szerintem Kicsillagnak nem biztos hogy van otthon nete hétvégén nem nagyon szokott írni. De én is bízom benne hogy nincs nagyon maga alatt. Nekem is kéne albakot pucolni, de én megmondom az öszintét most ébredtem fel annyira jó volt ilyen sokáig alaudni hogy azt el se tudom mondani. Most főzni fogok és ha még lesz energiám és kedvem délután ablakpuci ha nem akkor nem.Kép

Kép

Már annyira várom a postást hogy hozza a jogsimat és mehessek egy kört a kocsival. Olyan rég volt már a tanfolyam hogy csak na.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Remélem, csak emiatt nem jelentkezik, nem pedig azért, mert ennyire rossz a kedve.
Irígyellek, hogy soká tudtál aludni. KépNálunk ma is csörgött reggel az óra, szegény páromnak be kellett mennie melózni kivételesen.
Már kész is vagyok az ablakpucival,
most megyek én is főzni.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi, Zsebi!

Sziasztok! Kép Kiscsillagnak van otthon net, sztem nagyon rossz kedve van szegénynek. Kép Kép
Remélem legalább holnap jelentkezik.

HÁt én ma tuti nem fogok ablakot pucolni Kép
Ma laza napot tartok, kicsit már napoztam is. Kép

Borsi!

Annak a kertészetnek az irodájában dolgoztam néhány éve, a barátnőm most is ott dolgozik. AMúgy nem terveztem, hogy megyek oda, az anyu beszélt rá, hirtelen ötlettől vezérelve lyukadtunk ki ott. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok!
Ezer éve nem olvastalak benneteket, de azért sokat gondoltam rátok. Sajnos nekünk sem sikerült ez a beültetés. Biokémiai terhesség volt, " minden 3. terhesség így végződik"- vígasztalt sz orvosom. Hát ettől nem lettem jobban. Egyébként úgy gondoltam, nem fogok kiborulni a sikertelendégtől, hisz van már egy tündéri kislányom. Mekkorát tévedtem! Talán egy picit sérthetetlennek is éreztem magam, hisz Panna az első lombikkal fogant. Na, ebben is tévedtem.
Miután a 13. napon elkezdtem vérezni, azt gondoltam , vége a világnak. Aztán a lányom egy hétre rá skarlátos lett, aztán még egyszer... és ez így ment 6 héten át. Talán, ha sikerül a lombik, nem lett volna egészséges gyerekünk. Így visszagondolva, jobb is így. Most azonban újult erővel vágunk neki a következőnek. 25-én megyünk Szegedre, talán mnem kell fogigátlót szednem és kezdhetünk is májusban.
Nincs időm visszaolvasni, mi történt az elmúlt két hónapban. Megtenné valaki, hogy röviden összefoglalja a lényeget? Sajnos nem tudom, kinek kell szorítani, így szorítok mindenkinek!!
Sziasztok!
Judit
cjud

Judit!
Teszek fel egy táblát abból látni fogod hogy mik történtek mióta nem jöttél.
Végülis akkor összeségében még szerencse is hogy nem sikerült az a lombik mert a kicsire nézve nagyon veszélyes lett volna. Másrészről megértem hogy fáj, hogyne fájna. Remélem mielőbb kezdhettek és ezúttal sikerrel jártok.

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hahó!
Nincs itt valaki akivel lehetne csevegni? A párom nézi a választási műsort én már mindent kivasaltam és gondoltam mielőtt elmegyek szunyálni (révén hogy ma sokáig alaudtam nem vagyok álmos) valakivel lehetne csevegni.

Ha van itt valaki írjon!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Na jó már nincs itt senki!
Szép álmokat mindenkinek megyek én is pihenni. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Dedike,
Megvan a film, judit.magyar@hu.bureauveritas.com!
Írj megbeszéljük, hogy küldjem, persze már nincs meg a postai címed!
puszillak Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebi!

Hát lekéstelek Kép

Judit!

Remélem jól vagy! Kép

Lányok!

Lenne egy kérdésem. MI van akkor, ha hétvégén lesz a punkció és nincs a drnő? Mert attól félek, hogy mi lesz ha a Szmatona van és hozzá kell mennem? AZ tök ciki lenne és idegesítő is.
Előre is köszi!

Tiko

tiko

Tiko! Nemcsak egy orvos van hétvégén. Mondd meg a doktornőnek, hogy nem akarsz a Szmatonához menni. Tőlem még régen megkérdezte, hogy ha ő nincs akkor kihez akarok menni, de nekem akkor mindegy volt.

Kép
alinkat

Alinkat!

Köszi, kicsit már nyugodtabb vagyok! Kép

*!

Annyian aggódunk érted, legalább egy szó erejéig benézhetnél!!!!!!! Léééccccciiiiiiiiii

Tiko

tiko

Kedves Lányok!!
Köszönöm az aggódást és a kedves, bíztató szavakat! Sajnos nagyon rosszul vagyok és nem akartam panaszkodni, de Tiko meggyőzött, hogy jöjjek!! Hát ezért most leírom ami bánt (megpróbálom). Kép Mert egész hétvégén sírtam és most is könnyes a szemem, alig látok. Kép
Tudom nem nagy dolog, sajnos a tüszikék nem értek úgy, ahogy a dokibácsi szerette volna, ezért leállította az inszemet. Kép Most biztos sokan azt gondoljátok, hogy ez semmi, de engem nagyon megviselt a dolog. Nem is ez, hanem valahogy nem tudom most összecsaptak a hullámok felettem. Már pénteken úgy éreztem, hogy ez lesz, még mondtam is a kedvesemnek, hogy nekem nem fog sikerülni és nem lesz soha gyermekem. Kép És tényleg így lett!! Kép Tudom, hogy még nagyon az elején vagyunk és sokan sokkal többmindenen átmentetek amit nagyon becsülök és csodálok, hogy hogy bírtátok!!! Én nem bírnám!! Kép Nem azért mert nem akarom, hanem azért, mert gyenge vagyok (más miatt, lelkileg). És most attól rettegek, hogy előjön a depresszióm (ami nagyon szörnyű dolog), amivel 1,5 évig küzdöttem. Kép Aki olyan szerencsés, hogy még nem volt az nem tudja milyen ez, de szerintem többen már átéltétek vagy a közelében voltatok, sajnos. Nekem egy súlyos depresszióm volt/van, amire többféle gyógyszert is szedtem. A lényeg, hogy úgy érzem megint rám fog törni és ezt szeretném valahogy elkerülni, de érzem, hogy egyre jobban közelít és feszít belülröl. Kép
Na, megint jó pesszimista voltam bocsánat.
Ráadásul még most tudtam meg, hogy a keresztanyukámat pénteken műtik epekővel, úgyhogy ez is betett. Kép

Most látom nagyon csúnya lett ez a sok szomorú fej, de tényleg így érzek!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Örülök, hogy jelentkeztél, még akkor is, ha ennyire pesszimista vagy.
Nagyon sajnálom, de hidd el, ez még nem a világ vége. Gondold át amit az e-mailban írtam neked!!!! És határozd el, hogy még 1-2 napig keseregsz, de utána összeszeded magad!!!!! Mi segítünk neked!!!!!

Tiko

tiko

Drága Kis*!

Tényleg borzalmas ez a sok szomorú fejecske!
Igen én is voltam depressziós! Nagyon sokáig ragaszkodtam ahhoz hogy ne kapjak semmilyen gyógyszert mert úgy gondoltam ezt magamnak kell megoldani. De sajnos a fizikai tünetek egyre elviselhetetlenebbek voltak és végül beadtam a derekamat. A gyógyszerek és a relaxáció sokat segített. Megtanultam kezelni a dolgot. Én azóta pozitív dolognak élem meg hogy túl vagyok egy depresszión hiszem tudom, ha közeleg muszály ellenne tennem.Már lassan 4 éve hogy visszaszorítom a kis gonoszt. A 4 sikertelen ET és apukám halála ellenére. Az emberi szellem és lélek egyre edzettebb lesz és muszály kibírni dolgokat! Túl kell lépni rajta és nem szabad hogy az embert lehúzza az önsajnálat. Persze nem megbántani akarlak, csak segíteni. Az ember agyában van egy kis roló amit időnként le kell húzni. Persze nagyon fontos hogy ki tudd magadból adni az érzelmeidet, de tudni kell hogy mikor megy át önmarcangolásba! Hidd el tényleg nem kritizálni akarlak hiszen én is mind keresztül mentem ezeken a dolgokon.
Sokan mondhatnák hogy ideátról könnyebb, de sajnos nekem mai napig sírhatnékom van azon hogy miken mentünk keresztül. Nekem egyenlőre nem szépültek a dolgok és valószínűleg örökre nyomot hagytak bennem a dolgok. De legalább sokkal jobban tudom értékelni a pozitív dolgokat!
Na! És a végére rakok egy mosolygós fejet, csak neked!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

KiscsillagKép
Én keményebb leszek veled, mint a többiek, de ettől még szeretettel írom amit írok. Kép
Ne hagyd el magad! Ami nem pusztít el az megerősít és egy sikertelen inszem még csak közel sincs ahhoz, hogy elpusztítson.
Ha úgy érzed jön a depresszó, akkor MOST menj el és kérj segítséget a megfelelő szakembertől, ne várd meg amíg leteper. És az is jót tenne nekekd, ha szintén egy szakemberrel beszélgetnél, erről a hülye negatív gondolatról, hogy "nekem nem fog sikerülni és nem lesz soha gyermekem". Ez a gondolat biztos nem tesz jót. Beszélgess róla valaki olyannal, aki tud segíteni.
Lesz gyereked! Elötted van több inszem és lombik lehetősége (és azért a spontán sincs kizárva Kép),de ha lelkileg nem bírod és nem akarod folytatni, akár örökbe is fogadhattok. Minden a te döntésed, és minden okos döntés afelé visz, hogy legyen gyereked, csak ha lemondasz a lehetőségeidről és nem kűzdesz semmilyen módon, az a döntés jelenti azt, hogy tényleg nem lesz gyereked. Fiatal vagy, van időd, nem kell elkapkodni semmit. Várd ki mit hoz a jövő és ne hagyd el magad kis sikertelenségek miatt. Még akkor sem, ha neked ez nehezebb lelkileg, mint másnak. De megsúgom, itt senkinek nem könnyű.
Egy sikertelen stimuláció tényleg nem a világ vége, ennél rémesebb dolgok is történhetnének velünk. A világ szép és rajatd múlik, hogy ezt észre is vedd.

Az epekő meg rutinműtét, én is túlestem rajta Kép Azon aztán tényleg ne aggódj.

Nem szabad mindent a lelkünkre venni, mert úgy nem lehet élni.

Ha most szomorú vagy sírd ki magad, vagy dühöngj, ami jól esik, de utánna tessék összeszedni magad és eldönteni, hogy hogyan fogod élni az életedet. Az én javaslatom, az, hogy élj boldogan, úgy sokkal könnyebb minden Kép

wish

Zsu, Wish!

Nagyon megható, amit írtatok!!! Remélem Kiscsillag merít belőle erőt!

Tiko

tiko

Kedves Kiscsillag

Õszintén sajnálom, ami veled történt, s én is leírnám a tapasztalataimat. Mi, akik itt vagyunk, mindannyian tudjuk, hogy mi az, hogy sikertelen inszem, sikertelen lombik (Sőt, több sikertelen lombik).
Amikor kiderült, hogy nem sikerült a lombikom (2 hete), abban a pillanatban azt éreztem, hogy mindennek vége. Ez az állapot 1-2 napig tartott.
Utána rájöttem, hogy semmi nem változik, ha elmerülök a saját önsajnálatomban. Nem lesz attól semmi jobb és nem leszek előrébb, és a következő lombikot (augusztus) se tudom előrébb hozni. És össze tudtam szedni magam, 2 nap alatt. Mostmár eltelt 2 hét, élvezem azt, hogy itt van a jó idő, látom az előnyeit, hogy lesz még egy utolsó szabad nyaram. Előre nézek és már nem szorul össze a szívem, ha arra gondolok, hogy nem sikerült, hisz ez már elmúlt, ezen változtatni nem lehet.
Amikor kívülállók mondják, hogy "ó semmi baj, majd a következő sikerül" - én is a falra tudnék mászni, hisz mit tud erről az egészről egy egészséges nő, akinek természetes úton lehet gyereke.
Most mégis ezt mondom én is, hogy fel a fejjel és élvezd a nyarat, a jó időt, s ezt most olyan emberek mondják neked, akik pontosan ugyanebben a cipőben járnak, mint Te.

Kép
zsuzsi73

Kiscsillag!
Megértem hogy megviselt, hogy nem jutottál el az inszemig. Én azt mondom tessék keresni egy orvost (legyen az pszichológus, természetgyógyász) aki segít átkelni ezeken a nehéz időkön. Mert lesz babád az biztos csak hosszú addig az út és nem tudjuk hányszor esel, esünk el addig míg megtörténik a csoda. Hidd el szívemből beszélek engem is nagyonnagyon megvislet egy egy lombik sikertelensége míg a harmadik után rászántam magam arra amiről már mindenki látta körülöttem hogy kell nekem egy természtegyógyász pszicho egybe és tényleg könnyebb vele minden annyira megváltozott a dolgokhoz való viszonyulásom, hidd el jót akarok neked. Fel a fejjel és azért mert most szomorú vagy gyere hisz itt nemcsak a jóban vagyunk együtt hanem a rosszban is.
Most hogy elolvastam a többek hosszászólását tényleg gondolj bele, hogy még mindig jobb ez mintha egy lombik vagy maga az inszem nem sikerült volna. Az természetes hogy csalódott vagy mindenki az lenne a helyedben. Kitartás kicsi lány fog ez sikerülni a lekednem meg meg kell edződni, mert rögös az út amit az élettől kaptunk. Kép

Tiko!
Nekem is mindig megkérdezi Krizsa ha ő nincs kihez szeretnék menni megmondja ki van akkor és választok. Az meg szerintem alap hogy akitől eljöttél oda nem fognak küldeni. Kép

Zsu!
Tessék magatokról is írni hogy vagytok? Manócskák?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscsillag!
Ilyenkor lehet szomorkodni, de csak egy kicsit. Amikor ilyen nagyon magam alatt vagyok, akkor mindig kitalálok valamit, aminek nagyon nagyon örülnék, betervezem, megszervezem, várom, hogy megvalósuljon és lassan elterelődik a figyelmem a bajomról. CSinálj valami "léleksimogató" dolgot. Nekem ez valahogy mindig bevállik.

Kép
alinkat

Zsebike!

Írnék én, ha tudnék mit!KépKépKépKép
Sajna keményedik a pocakom. Megjött a 12 hetes vérvétel eredménye ami negatív lettKépKépKép. Jövő hét elején megyek UH-ra. Akkor leszek 16 hetes(el se hiszem)és talán akkor tudok majd többet mesélni nektekKép! Ígérem jövök. Jaaa és a pocakom kezd elképesztő méreteket ölteniKép.

U.I.: Bele kuksiztam a Dévais topicban és ott olvastam egy lánykáról, akinek úgy néz ki most sikerült a lombik. egy-két hétig betegeskedett a lombik előtt, és végig azon agonizált hogy vajon bele merjen- e ugorni. Hát beleugrott! És én tudtam hogy sikerülni fog nekiKép! Úgyhogy véleményem szerint nem kell azt az immunrendszert annyira erősítgetniKép! Én is lázas beteg voltam az ET előtt. No azért szánt szándékkal ne szedjetek össze mindenféle fránya bacitKép!
Kitartáááááááááááááááááás mindenkinek!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi!

Köszi Kép

Lányok, annyira szépen, kedvesen szóltatok Kiscsillaghoz, remélem ő is elolvassa és megfogadja a tanácsainkat.

Most megint megállapítottam, hogy jó itt köztetek. Kép

Asszem ma kicsit érzelgős vagyok, bocsi!!!

Tiko

tiko

Lányok!

Lenne egy kérdésem, amit egész nap elfelejtettem feltenni. Múlt szerdán látogatott meg a miku, csütörtökön voltam UH-n és akkor minden rendben volt. De naponta 1x-2x barnázom, de csak nagyon minimálisan. VOlt valakinek ilyen? Lécci írjatok, mert elég ideges vagyok miatta! Igaz, holnap úgyis kiderül, de hátha valaki meg tud nyugtatni. Köszi!!!

Tiko

tiko

Zsu!
Akkor ha nem tudsz mit írni legalább dobj egy pocak képet. Kép
Hihetelen hogy már a 16. hetet taposod. Gondolom nem is dolgozol nem?
Én már semmit nem szedek (vitamin) lesz ahogy lesz. A Dévainál úgy tudom adnak kimondottan immunrendszer gyengítot is perdno... mi a neve.

*!
Remélem nem bántottak meg a sorok és azért nem írtál egész nap. Hidd el nem jó belemerülni a problémákban itt a jó idő a következő hónap nagyon szépeket tartogat neked. Biztos nem akart a kis drága februárban születni hame ő már a tavasszal szeretne kibújni.

Tiko!
Nekem ugyan nem volt barnázásom, de itt már olvastam hogy ez nem probléma. No para. Holnapra nagy drukk remélem szép sok tüszőt növeltél. Kép

Alinka, Borsi!
Ha jól tudom már ti nem szeditk a fogigátlót igaz? Mert akkor a táblában javítom szurira. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi, akkor kicsit megnyugszom. Nagyon rám jött a para. Köszi. SZtem 9 körül már leszek,majd megírom mi volt.

Tiko

tiko

Zsebi! a fogit nem szedjük már, de a szurit csak pénteken kezdjük.Addig várjuk a mikit. El sem hiszem, hogy már itt tartok, jövőhét után már ET.

Kép
alinkat

Alinkat!
Megy ez mint a karikacsapás. Nem is itt telik lassan az idő hanem azon a bizonyos két héten, ott is szerintem a második hét ami nagyon lassan megye, de elmegy és remélem hónap végén rettentő sok zebrát fogok kiosztani. Kép
Ja és annyira ne várd a mensit mert most úgy kilenc hónapra elbúcsúzhatsz tőle, gondolom nem bánod. Kép

Megjött a jogsim. Annyira örültem neki, már ki is próbáltam a vezetést jó volt bár a mi autónkon kicsit máshogy fognak a pedálok, de majd megszokom . Kép

Borsi!
????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Azért biztos nagyon ügyi voltál, gratulálok!!!

Tiko

tiko

Sziasztok!
Sajnos a héten délutános vagyok, úgyhogy csak ilyenkor tudok csak benézni.Kép De itt vagyok!Kép

KisKép!
Egyetértek a többiekkel, tessék most segítséget kérni, ha úgy érzed, hogy közelít a depi. Nekem ugyan nem volt, de közeli rokonomnak igen, valamennyire tudom hát, hogy miről van szó.
Az pedig, hogy rossz a kedved, nem indok arra, hogy eltűnj! Hidd el, elég erősek vagyunk mi itt ahhoz, hogy elbírjuk a te panaszaidat is. Aztán majd az örömödben is osztozunk!KépPuszillak!Kép

ZSebiKép
Megérkezett a jogsid? HUUURRRRÁÁÁÁ!!!!
Kép
Remélem most már rendszeresen fogsz vezetni! Apa hogy áll a kérdéshez?Kép
Tegnap este én is bevettem az utolsó fogigátlót, pénteken megy az első gonal-decapeptyl koktél. Türelmesen várom én is a mikubácsit!Kép
Csodállak, hogy te ezt mind fejben tudod tartani!!!Kép

TikoKép
Szerintem mindenképpen kérdezz rá a doktornőnél, hogy ki lesz akkor benn. Szándékosan biztosan nem adna vissza ahhoz, akitől kapott. De jobb biztosra menni!KépHolnapra sok drukk az UH-hoz!

ZSuKép
Örülök, hogy te is benézel néha. Annyira aggódtunk érted, megnyugtató, hogy szépen fejlődtök!Kép
Várom a pocakfotókat!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Naaa????
Mindenki elment aludni? NAgyon sajnálom, jó lett volna még kicsit dumcsizni.Kép
Akkor én is bebújok a paplanom alá!KépSzép álmokat mindenkinek! Aludjatok jól!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag!
Nagyon sajnálom ami veled történt, remélem legközelebb jobban mennek majd a dolgok. Nekem is holnap nézi meg a Krizsa doktor a tüszőimet, remélem rendben vannak...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Úgy látom a táblázatból is kikerültem...Kép Mit vétettem Zsebi???

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KisKép!
Remélem, hogy kicsit már jobb a hangulatod!Kép De ha nem, akkor is gyere, és mesélj!Kép

TikoKép
NA, mizujs odabenn?Kép Sok szép nagy tüszikét látott a doktornő?Kép
Várom a jóhíreket!!!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Még vékony a mnyh-m és kicsik a tüszők, kaptam még gonalt és még egy 3. féle szurit. Pénteken kell mennem megint UH-ra. Azt mondta a drnő, ez a normális nem az ami a múltkor volt, hogy 4 nap alatt megértek. A barnázás is normális. Röviden ennyi. Kép

Kiscsillag!

Jobban vagy ma egy kicsivel legalább?

Tiko

tiko

TikoKép
Jól van, a lényeg hogy szépen fejlődnek. Inkább kelljen rájuk többet várni, csak legyen meg a végén a zebrácska!Kép
Milyen szurit kapsz még?
Péntekig küldöm még a tüszinövesztőket!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Köszi. Merional, ismered?
Igazából ma még csak a 7 cn-n vagyok, semmiről nem vagyok lekésve.

Tiko

tiko

TikoKép
Azt hittem Menopur, én az elsőnél azt kaptam kiegészítésnek a gonalka mellé az utolsó napokban.
A Merionalról még csak hallottam, egy BMC-s barátnőm kapja ezt.
Hogy lennél elkésve. Mondom, nekem is 9 napig mentek a szurik.Kép
Most már látszik, milyen sokkal vagy előttünk. Én még csak most várom a mikut, te meg már a 7. napon vagy. Mikorra várható a leszívás? Beszéltetek arról is, hogy ki fogja csinálni? VAgy ez így már nem lesz gond, hogy még nem érettek a tüsszencsek?

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?