Sziasztok lányok!
Gyönyörű idő van odakinn!
Okrisz! Ez a görbe fenomenális! Ilyen szép görbéd nem volt. Mondjuk az elején nem mértél túl sokat, de a második fele nagyon kegyensúlyozott, csak az a beágyazódási leesés van benne. Izgi nagyon.
Anyapoc! Te aztán jó sokat tudsz írni.
Halas téma tök durva. ja a múltkor akartam írni, hogy voltam ám a városkátokban, ahol lakotok.
És még megyek is.
Már aznap este akartam neked írni, csak nem jutottam gépközelbe.
Tontica! Kocsi szupppi! Görbéd. Hát! Sztm. nem jó,ha lassan megy fel, asszem progi gyenge v. v.mi ilyesmi. Persze nálad ez lehet, h nem áll fenn, csak most ilyenre sikerült a görbe. Majd okosabbak leszünk pár nap múlva. Vezetés
. Húúúú, pedig van josim.
Zsazsó! Te hol tartasz? Olyan ritkát jössz
Ancsát már kérdeztem a múltkor, de lehet, hogy utána nem olvastam figyelmesen és válaszolt is, ha v.ki tudja, hol tart vagy mi van írja már meg. Kíváncsi vagyok nagyon.
Kamill szintén????
Angel!
Közeledik ám a június nagyon!!
Katica! Látom fel vagy háborodva te is az egészségügyön. Így van ez. Én már pityeregtem is a témán. Kicsit érékeny is voltam akkor de igen durva ami itt megy. Te most akkor valami gyogyit szedsz ugye? És lehet az mellett próbálkozni?!
Bali? Kint vagytok a természetben?
Na még egyszer Kriszti szuppi a görbe!!!
Nagyon nem olvastam vissza, van Takidón kívül babás?
Nálam: Hőt abszolúte nem mérek. Ebben a ciklusban még egyszer sem
. Pedig érekel a baba dolog csak lusti vagyok. Azt mondam hogy a laborom jövő hét pént. re lesz kész. Na pl. ez is durva. Még jó hogy nincs komolyabb bajom mert ezektől akár el is patkolhatok. Ez már hat hét lesz. Így aztán lehet a laborhoz igazítani a gyogyikat mi?! Mire megvan az eredménye már egészen más az ábra. Mindegy haggyuk mert csak felhúzom magam. Hétfőn megyek orvoshoz. Ja, azt mondtam, h van méhszájsebem! Eddig nem is gondoltam rá, de lehet, hogy azért nem lesz baba?
Bár a hormonnal is tutti van gond, hogy nincs cicifesz, de lehet, hogy még a seb is okozója a babamentességnek? Eddig erre nem is gondoltam.
Pusz