Új privát üzeneted érkezett!

Azt elfelejtettem irni hogy mi is veszunk kocsit juppiiiii!!!! Kép Ugy fol vagyok dobva mint Csakegy mulkor Kép jovo heten megyunk targyalni.
Lancia Thesist veszunk, szupi kocsi, igazi luxus! Kép Csak vezetni nem merem majd. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ugyan Monyó!
Ezen semmi szégyelnni való nincs. Az élet során egyszer kétszer mindenki összeszed ilyan-olyan gombát sajnos.

Majd beszélsz a dolgokról, ha lesz kedved. Veled vagyunk.

Tesómmal voltunk moziba, megnéztük a Jégkorzsak 2-öt. Nagyon vicces volt.

Joccakát kislányok.
j.
Vendég

Monyoka

A hüvelyfertőzés,gomba népbetegség...Képszl sosem vagy egyedül KépKép

anyapoc

Hello Tontica
Sajna nem lett terhes, hiába lyukasztott Képlehet hogy nem volt elég kitartó!Foghatnád arra hogy elöregedett, vagy selejtes,vagy bármi, mi közöd lenne neked hozzá?? Kép

Kép
katica_75

A gombával baktériumokkal kapcs. az az érdekes hogy tényleg minden nőt érint min. 1x életéen, és mégis általános hogy a vizsgálatoknál megalázottan kell hogy érezzük magunkat.Nem beszélve arról hogy recept nélkül szinte semmi sem kapható, nem értem miért? És miért nincsenek tb által támogatva ezek a szerek? Vagy ha vannak is, mért csak ilyen minimális mértékben??????Laikusként azt gondolom hogy ez remek piac a gyógyszergyártóknak...

Kép
katica_75

Katica: Kép He, Te is kis banya vagy! Kép
Nem tudom odaig elmennek-e. Egyszer lyukasztgatas nelkul is osszejon majd ha elobb nem majd jovore ahogy az uram tervezi. Kép
Nem akar a barinod parja babat? Ezek a ferfiak olyan illuziorombolok! Kép

Hadd dicsekedjek mar egy kicsit Kép ugye nem baj? Ugy orulok ennek a kocsinak Kép
Szerintetek milyen? A parom azt mondja hogy olyan mint egy fura bogar. Kép
Szinben pont megegyezik azzal amit venni akarunk.
Kép
Kép
Kép

Nincs mar itt senki?
Drukkoljatok a holnapi meg a holnaputani homhoz! Kép

Jocakat!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

katica
Bár most ez minket épp nem érint Kép,de pl. én azt sem értem a fogamzásgátlót miért nem,és az abortuszt meg miért támogatja a TB?
Nem azt mondom,hogy bizonyos esetekben nem kellő rossz az abortusz,meg persze nincs 100%-os módszer a fogamzásgátlásra még sem,de akkor is kissé nonszensz a dolog.
Ha rajtam múlna pár forintért adnám,hogy aki nem akar babát,annak ne kelljen az abortuszhoz folyamodnia,ha mégis "becsúszik"
Gondolok itt lekinkább a fiatalabb nemzedékre.

KépKép

KépKép
okr

Katica: sajna nagyon sok a gyógyszerek közötti összeférhetetlenség, azért receptkötelesek... (pl. a férjem gyógyszerével simán összeakad az össze gombaölő... most megyünk majd egy homeopata orvoshoz, ő állítólag tud jó homeopatikus gombaölőket... mert szerintem mi csak pingpongozunk a férjemmel...)

Ja... msot arra a következtetésre jutottunk, hogy azóta jött vissza a gomba amióta a férjem uszodába jár... úgyhogy most majd az össtes úszás után körbekeni magát canestennel... hátha sikerül Így megelőzni a gubancot...
csakegysokadnick

En egyaltalan nem ertem hogy ez miert szegyen, csak annyi hogy leulunk egy idegen vecere es hoppa mar beteg is az ember. Nalunk lehet kapni canestent recept nelkul.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: hát... ez a kocsi marha menőKép
csakegysokadnick

Tontica
Drukk a hődhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én még vagyokKép

KépKép

KépKép
okr

Meg en is vagyok, jatszogatok a fertyvel, nem vagyok normalis! Kép Megint mekkorat fogok koppanni!

Csakegy: ugye hogy allat? Kép Kép
Vezetni tutti nem merem majd nehogy osszetorjem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
ez naaoon naon gyönyörű!!!
6 évig voltak 1ütt és a lány amiatt hagyta el mert 1általán nem akart gyereketKép

Kép
katica_75

Tontica: megnéztem az itthoni árakat... hát a legolcsóbb is annyiba kerül, mint a lakásunk... nem semmi Kép
csakegysokadnick

Hát még én is vagyok... "hála" a gombának szex kilőve így jobb híján Kés alattot nézek...
csakegysokadnick

Tontica
Szuper a kocsi!KépMennyiért vesztegetik?

Csakegy
Itt apa ügyelKép,most meg tanulnom kéneKépcsak hát.......

KépKép

KépKép
okr

Mi az a Kes alatt?
Csakegy: ez a kocsi akcios meg a valallkozas neven lesz igy az adot is lefaragjuk. Kép
Nekunk sokat kell utazni es ahhoz kell egy ilyen kocsi hogy masfel napot vegigulj. Kép

Katica: akkor szerintem nem szerette igazan a lanyt, jobb is hogy elhagyta!

Na most mar megyek mert lefekudt apa. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Okr, igen teljesen igazad van.
Az összeférhetetlenségre nem gondoltam, de legalább akkor a kúpokat Kép, alkudozok mint a piacon Kép

Kép
katica_75

Tontica
Gyorsan feküdj rá !Kép

KépKép

KépKép
okr

Katica
Igen,a kúpokat adhatnák!Kép
Egyébként sok országban pl. az antibiotikum sem vényköteles(lásd USA)

KépKép

KépKép
okr

Tényleg? ez érdekes.(usa)

Hajrá Tontica!
Én is megyek, jó éjt lányok.

Kép
katica_75

[color=#aa00aa][b]

KépKép

KépKép
okr

Jó reggeltKép!

Én vagyok az első? Kép

Tontica

Mizu a hőddel? KépBár már a múltkor írtam,de szt nem olvastad,hogy ha kúszik felfelé,akkor már volt PÉ-d...Szt...
Kocsi nagyon tuti!Nehogy abba a hibába ess,hogy jajj,de szép a tütü,nem vezetem,mert baja leszKép.A kocsi értünk van.Ha összetörik,na bumm... a lényeg,hogy NEKTEK ne legyen bajotokKép.Én mindig ebből indulok ki.És törtem már össze vele egy Suzukit Kép!...a mienknek nem lett nagy baja Kép!

Gomba:én nem érzem magam megalázva,ha ilyen bajom van.Én ugyan nem ülök le idegen wc-re,de ott is el lehet kapni,vagy ha a strandon olyan után ülsz le egy padra pl.Ott pl én törölközőt rakok magam alá Kép.Szóval könnyen megy ez... Kép
Gyógyszerek:Szt nagyon is ujó,hogy nálunk az antibiotikumokat nem adják recept nélkül.Így is elég felelőtlenség,hogy a dokik sokszor csak hipp-hopp felírják,lényegretörő vizsgálat nélkül,pláne ha vkinek visszatérő problémája mondjuk egy gombsáodás... KépÍgy persze a kórokozó rezisztens lesz hamar és egyre durvább szerek kellenek...Pláne,ha bki bmikor megvehetné és magát kezelgetnéKép...
TB támogatás:bár való igaz,hogy elméletileg csökkenthető lenne az abortuszok száma esetlegesen ,ha a fogigátlókat támogatnák,de egyrészt van más védekezési lehetőség,ami sokkal humánusabb a női szervezettel szemben.Akkor én már inkább az ingyenes gumiosztogatás mellett lennék,mint a hormonrendszer szétbombázása mellett alacsony áron...Kép
A másik elméletem nem tudom,mennyire valós,de eddigi ismereteim alapján azért főként olyan nők kerülnek abortuszra,akik azt sem tudják,mi fán terem a fogigátló,vagy hogyan is kell azt használni.Vagyis nem feltétlenül pénz-kérdés a védekezés...(csak hogy alátámasszam,közeli példa.Abortuszon egy kreol bőrű hölgy,kapott fogamzásgátlót a kórházban,beszedte mindent egyszerre,mert úgy hátha hatásosabb...KépKép)
No ez csak elmélet,de én így látomKép

anyapoc

Ja,még vmi az utóbbi témához.Kép
Szt van itt némi kavarodás.A dolog úgy szól hivatalosan,hogy a fogamzásgátló szerek Tb támogatását kellene szorgalmazni az abortusszal szemben.Nos ez ugye nem egyenlő a fogamzásgátló tablettával,mert millió egy(Na jó,azért nem ilyen sok Kép) egyéb lehetőség van a fogamzásgátlásra.Tehát szt egészségügyi szempontból a tablettának kéne az utolsónak lenni,ami támogatást élvez.Mert ugyan egyszerűbb,de az egyik legdurvább beavatkozás is.

No,jól elbeszélgetek itt magamban Kép!

anyapoc

Anyapoc
Én az antibiotikumot példaként írtam,hogy van ahol még azt is lehet vény nélkül kapni.Kép

Fogigátló sztem ha vkinek ez felel meg,miért ne.a spirál sztem sokkal rosszabb,a gumi jó,de a fiúk nem nagyon szeretik(ám tiniknek osztogathatnák ingyen az tuti),aztán vannak krémek,kúpok,zselék,pesszárium,melyek megbízhatósága nem túl jó.Persze mindenki maga dönti el,hogyan szeretne védekezni,főként egy tartós kapcsolatban.

Abortusz:Azér takad lolyan is aki pl. spirál mellett esik teherbe.Nem egy ilyen ismerősöm van.Nos,azoknak is uúgy ki kellfizetni az abortusz költségét,mintha semmiféle módon nem védekezett volna.Sztem ez nagyon igazságtalanKép

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Az Ab-al kapcsolatban nem rád reagáltam,hanem asszem Katica írta,hogy miért nem lehet ezeket a gyogyikat vény nélkül kapni...
Persze,hogy mindennek van előnye,htránya,de azért valljuk meg,miért rosszab,ha a pasinak kényelmetlen(érdekes,nálunk iylen nincs Kép),mint később a nő szenvedjen a fogigátló miatt esetleg...Ami uúgy nem mindenkire igaz,mint az,hogy utálja a gumit...
Az abortusszal kapcs:azért az megint más kérdés,hogy amellett esik teherbe ,vagy nem is védekezik,legalább is a fogigátlók TB támogatottsága szampontjából...Legalább is én nem vonnék párhuzamot Kép.Ami tény,hogy igazságtalan,ha így kell kifizetni...
Ha vkinek meg a fogigátló felel meg,akkor miért baj,hogy ki kell fizetni? Kép
No hogy a másik oldalát említsem.Sajnos nagy valószínűséggel a meddőségek ilyen mértékű növekedéséért is lehet felelős a fogigátló tabletta.Na nem csak úgy,hogy szeded és utána gond van,hanem a vizelettel ezek a hormonok bekerülnek a szennyvizekbe,amelyet ugyan tisztítanak,de nem hormontartalmonra,utána kikerül a természetes vizekbe,ahonnan aztán kapjuk az ivóvizet.Vagyis ugyan kis mennyiségben,de visszakapjuk ezt a hormonadagot.Ezt Czeizel mondta és ezért találnak a halak között is egyre gyakrabban meddőséget nagy valószínűséggel.Ha még támogatnák is a gyogyit és így mindenki azt szedné,hááááááát,még durvábbá válna a helyzet szt...

na,most lépek,mert megyünk el,majd vitatkozunk tovább KépKép

csak el ne harapjátok a torkom KépKép!

Görbe tutinak tűnik Kép!

anyapoc

SZiasztok! Benéztem egy kicsit!

Úristen mennyit tudtok írni! Kép

Bocsi, de engem ismét a szívügy-témám ragadott meg. Méhkivétel Kép Igazán nagyon közel jártam hozzá, de mind a régi, mind a mostani dokimnak is örök hálával tartozom! Nélkülük most nemigen írogatnék ide...

Kriszta,
egyébként így van, ahogy mondtad (a "protokoll")

A görbéd jól alakul! Kép

Anyapoc,
ezt a vizes-hormonos dolgot hallottam már, de nem is tudom... Múltkor nőgyógyász ismerősnél rá is kérdeztem, de csak egy hülye poént mondott rá, amiből úgy vettem ki, hogy nem így gondolja. Mindenesetre ez a meddő hal nem semmi!

angel37

Anyapoc!
Én sem kifelyezetten az AB.-re gondoltam.Csak most hogy volt ez a baktérium és kaptam a lórúgás Sumamedet, gondoltam veszek valami kúpot megelőzvén a gombás fertőzést! Sajna a patikában nem tudtak adni semmilyen kúpot v. hüvelytablettát recept nélkül. Kép
Végül vettem irigáló "felszerelést"(jobb híján)
A megalázottságot pedig sajna az orvosi vizsgálatokon éreztetik!Amikor a nőgyogyi küld az urológushoz az meg vissza,vagy volt olyan nődoki aki azzal intézte el a gomba jelenlétét hogy ne egyek csokit!És ez komoly.Nem akarom ismételni magam, de 5 év kellett hozzá hogy normálisan kivizsgáljanak.És nem azért mert elhanyagoltam.A tb támogatás is azért lehetne nagyobb mértékű, mert(bár támogatva vannak de):
magándoki:7000 Ft(pesti átlag),gyógyszerek:3500 ft(pl.sumamed dupla adag férjnek is)+ kúpok,kenőcsök min.1500ft.Persze ha sztk-ban írják fel akkor olcsóbb de akkor is kb.5000.És ez 3-4 havonta ismétlődik...Éltem Hollandiában kis utolsó au-pair-ként,biztosítással.Ami annyit jelentett hogy amikor középfül gyulladásom lett és az 6 hetes antib. kúra után még 1 tubust is behelyetek a fülembe,semmit nem kellett fizetnem.Itt meg nem kevés összeget vonnak le havi szinten a fizumból, de vajon mire???

Okr
Nagyon szép kis görbe ez Kép

Ja a szennyvíz,ebből írtam a szakdogámat Kép jó kis téma mi?
És tényleg csak ülepítőkön megy keresztül,hormonálisan nem tisztítják!!!

Kép
katica_75

Sziasztok!Kép

Ezt a szennyvíz dolgot olvastam régebben én is.
Nem semmi.
Egyébként még jó, hogy ingyenes az orvosi ellátás!!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Jo Napot Mindenkinek!

Csak most tudok irni mert el kellett mennunk megnezni egy helyet a meheknek. En vezettem Kép azt mondta a parom hogy veszelyes vagyok. Kép

Anyapoc: Kép Akkor Te is veszelyes vagy mint en! Kép Mindenki alljon felre ha mi az uton vagyunk. Szegeny suzukis! Kép
Helyzetjelentes: Kép mehszaj nyitva, fonnt, kicsit kemenyebb mint tegnap es icike picike tojasfeherje de inkabb vizes nyak. Tegnap is volt egy kis tojasfeherje es ha tippelnem kellene akkor tegnap delutanra raknam a pe-t (persze ebben bizakodom Kép ebbol meg barmi is lehet, ki tudja nem-e esik le holnap Kép )

Ime a gorbem:
Kép
Ez a december-januari, szerintem hasonlo abban hogy lassan megy folfele.
Kép

Ezt talaltam a babazon es ez megmagyarazza hogy miert nincs mindig holeeses a gorben:

"Ha szerencsénk van, akkor azt látjuk, hogy az ovuláció időpontjában, a hőmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. Ez a csökkenés igen jellegzetes, de csak ritkán sikerül mérni, leginkább akkor, ha az ovuláció a hajnali órákra esik, ugyanis nagyon rövid ideig áll fenn."

Fogamzasgatlokrol annyit hogy en sem tudtam hogy a tablettak ilyen hatassal vannak a szervezemre es tudjatok miert; mert a dokik ezzel nyugtatnak. Egyszer megkerdeztem itt egy dokit hogy nem-e befojasolja negativan a teherbeeses eselyeit az ha tobb evig fogamzasgatlot szedek. Azt valaszolta hogy aki nehezen esik teherbe annak valami baja van de nem a tablettaktol.
Szerintem nem is azzal van a baj hogy a nok nem vannak tisztaban a fogamzasgatlassal hanem hogy felelotlenek.
Amugy en ugy terveztem hogy a masodik utan spiralt rakatok fel de ez sem igazan tetszett az uramnak mert azt mondja hogy azzal is teherbe lehet esni. Kép Tolem johet a harmadik is! Kép

Kriszta: en is ilyen gorbet akarok csak 13.-i pe-vel! Kép Amugy szupi!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, valaki irta multkor hogy lenne-e kedvetek talalkozni, latjatok en Veletek szivesen talalkoznak ha eppen otthon vagyunk, bar elegge nyuszi vagyok. Kép
Augusztusban megyunk haza 2-3 hetre.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!

Gyönyörű idő van odakinn! Kép

Okrisz! Ez a görbe fenomenális! Ilyen szép görbéd nem volt. Mondjuk az elején nem mértél túl sokat, de a második fele nagyon kegyensúlyozott, csak az a beágyazódási leesés van benne. Izgi nagyon. Kép

Anyapoc! Te aztán jó sokat tudsz írni. Kép Halas téma tök durva. ja a múltkor akartam írni, hogy voltam ám a városkátokban, ahol lakotok. Kép És még megyek is. Kép Már aznap este akartam neked írni, csak nem jutottam gépközelbe.

Tontica! Kocsi szupppi! Görbéd. Hát! Sztm. nem jó,ha lassan megy fel, asszem progi gyenge v. v.mi ilyesmi. Persze nálad ez lehet, h nem áll fenn, csak most ilyenre sikerült a görbe. Majd okosabbak leszünk pár nap múlva. Vezetés Kép. Húúúú, pedig van josim.

Zsazsó! Te hol tartasz? Olyan ritkát jösszKép

Ancsát már kérdeztem a múltkor, de lehet, hogy utána nem olvastam figyelmesen és válaszolt is, ha v.ki tudja, hol tart vagy mi van írja már meg. Kíváncsi vagyok nagyon.

Kamill szintén????

Angel! Kép Közeledik ám a június nagyon!! Kép

Katica! Látom fel vagy háborodva te is az egészségügyön. Így van ez. Én már pityeregtem is a témán. Kicsit érékeny is voltam akkor de igen durva ami itt megy. Te most akkor valami gyogyit szedsz ugye? És lehet az mellett próbálkozni?!

Bali? Kint vagytok a természetben?

Na még egyszer Kriszti szuppi a görbe!!!

Nagyon nem olvastam vissza, van Takidón kívül babás?

Nálam: Hőt abszolúte nem mérek. Ebben a ciklusban még egyszer sem Kép Kép. Pedig érekel a baba dolog csak lusti vagyok. Azt mondam hogy a laborom jövő hét pént. re lesz kész. Na pl. ez is durva. Még jó hogy nincs komolyabb bajom mert ezektől akár el is patkolhatok. Ez már hat hét lesz. Így aztán lehet a laborhoz igazítani a gyogyikat mi?! Mire megvan az eredménye már egészen más az ábra. Mindegy haggyuk mert csak felhúzom magam. Hétfőn megyek orvoshoz. Ja, azt mondtam, h van méhszájsebem! Eddig nem is gondoltam rá, de lehet, hogy azért nem lesz baba?
Bár a hormonnal is tutti van gond, hogy nincs cicifesz, de lehet, hogy még a seb is okozója a babamentességnek? Eddig erre nem is gondoltam.

Pusz
Vendég

Tontica,
Jól megnézted a saját méhedet is! Kép
Nem most van pé-d??? Kép
Ezt a hőcsökkenést szokták mondani, de ez nem törvényszerű, csak lehet... vagyis lehet, hogy tényleg csak nehezen mérhető. Talán egyszer volt ilyen egyértelmű nálam is.

Jössz augusztusban?
Csajok, nem hozunk össze valamit? Kép
Nyuuusziii??? Kép

Tlidi,
A méhszájseb nem akadályozza a teherbeesést! Kép
Mi tart hat hétig a laboron??? Kép

angel37

Tlidi!Kép
Többé, kevésbé azért visszaolvasok, csak most rengeteg volt a melóm a HSG miatt kiesett két nap szünet miatt.
13-án megvolt nálam a HSG. A kontrasztanyag átjutott. A két hét megtartóztatást nem tartottuk be. Úgy tűnik, hogy pont kihasználtuk a pé-t.
Majd felteszem a görbém.
A labor nálam sem gyorsan volt meg egyébként.
Két hetet mondtak, de érdeklődésre néhány nap múlva a kezemben volt az eredmény.

A méhszájseb dolog engem is megijesztett.
Régebben volt nekem is.
De ha nem befolyásolja a teherbeesést, akkor o.k.

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó,
remélem a tilosban járás meghozza ez eredményt! Kép

A labor nálam megvolt másnapra. Sőt, láttam a papíron aznap éjjeli dátum volt! Kép

angel37

Akkor mindenkinek ilyen gyorsan megy a labor csak a SoteII csinálják ezt!? Mindegy mostmár kivárom a végét, de ha lesz még ilyen lehet, hogy megkérdezem majd, hogy nem lehet-e meggyorsítani egy kis pénzecskével?! Nem sokra gondoltam csak úgy mégis?!

Zsazsó! Ja a hsg-vel képben voltam, csak a tilosban járással nem!Kép Kíváncsi vagyok a görbédre.

Tontica témájához! Én is csináltam egy ideig és nekem tökre bejött. Simán tudtam belőle, hogy mi az ábra, ha lehet még jobb mint a hőmérés sztm. CSak eddig ezt nem akartam reklámozni.Kép

Mi ez a nyuszis téma?! Komolyan nem értem. Vagy rosszra gonodolok. Kép
Vendég

Megint hol van mindenki???
Persze szombat este van biztos buliznak. Kép

Angyal: Kép
Mi volt ez a majdnem mehkiveteles dolog? Nem akarok indiszkret lenni!
Igen, jol megturkalom magam minden nap tobbszor is es tenyleg nagyon jol lehet erezni a mehszaj valtozasait eppen ezert tennem a pe-met tegnapra de majd meglatjuk holnap. (remelem nem kapok valami fertozest ettol a sok turkalastol!)

Megyek augusztusban Isten bizony ha osszehozunk valamit (mondjuk az meg odebb van addig meggondolhatom magamKép )
Komolyan nagyon nyuszi vagyok szemtol szembe azt hiszem, meg aztan ilyen helyzetben meg nem voltam, szemelyesen senkit sem ismerek es hat ez szokatlan lenne. Viszem a fiamat, O nem felos! Kép
Addigra Te meg mar babas leszel! Kép

Tlidi: Kép Jaj, ne ijesztgess!!! Progigyengeseg??? Csak nem, ki tudja holnap lemegy aztan fol es minden szupi lesz (remelem nem mert az azt jelenteni hogy kesobb van pe-m Kép ) inkabb a progigyengeseg egy ici-pici esellyel. Kép
Amugy erre en is gondoltam mert nagyon enyhe a menzeszem es rovid ideig tart, vagy nincs parhuzam a progi meg a menzi kozott?
Nekem sincs cicifeszko es nem is volt soha.
Tenyleg borzalmas lassu az egeszsegugy de itt meg lassabb (persze ha nem magan mert akkor hiper-szuper gyors Kép ) kitartas!
Mehszajsebed van? Azt nem kellene kikezelni?
Latom Te is kurkaszos vagy! Kép De nem ettol lett a mehszajsebed ugye?

Zsazsoka: Kép Ez szupi, akkor minden rendben?
Tedd fel a gorbed!!!!!!!

Ancsa mar a ciklus vegefele lehet, nem tudom mi lehet Vele!

Bali feltennel egy tablat mar aktualis lenne! Kép Merre jarkalsz?

Anyapoc, Kriszta: Ti mit gondoltok a gorbemrol? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nekem egyenlőre a 11-13 időszak vmelyik napja látszik nyerőnek.Egy-két napi mérés,és pontosan látszik majd!Kép

Ildi
Nem mérsz?KépNo sebaj,meglátod most fog öszejönni a baba!Kép

Anyapoc
Víz-gyógyszer,hallottam már.

Zsóka
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal
Én augusztusban már melózom.De ha jó előre egyeztetünk majd szabadnapot csinálok magamnak!Kép

Mindenkinek köszönöm,hogy megnézte/dícsérte a görbémetKépilyen szuper még tényleg nem volt,bár a ferty magától nem rakott volna p.é.-t ,de besegítettem a programnakKép
Nem remélek most sem áttörést baba ügyben,de majd meglátjuk.

Puszi,és jó éjt!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Engem Ancsat kerestek?Kép

Tontica!
Nagyon szep kocsitok lesz!!!
Drukkolok nagyon hogy sikeruljon most a baba!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti!
Nekem is tetszik a gorbed!!!Megsem kell menned dolgozni?????????????Kép

Tlidi!
Akkor szoktak huzni az idot,ha elkeverik valahova az eredmenyt!KépRemelem nalad nem ez lesz!

Zsazsoka!
Szoritok nektek is!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok.
Csatolom a görbém:
Kép

Én biztatónak látom, de lehet, hogy az állandó munkahelyi stressz keresztbe tesz.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zsazsóka73

Nincs mar senki Kép!
Megyek en is aludni!Kép
JO EJSZAKAT!

Kép
Kép
ancsa81

Jo Reggelt Mindenkinek!

Kriszta: Kép Terhesen is visszamesz dolgozni? Szerinte nem lenne sok ertelme.

Ancsa: Kép Azt nem irtad hogy mi van Veled, koszi a drukkot!!! Kép

Zsazsoka: Kép Nagyon szep a gorbed es hat remelem nem artott a stressz, vigyazz magadra!

Nalam: egyis szemem sir Kép masik nevet Kép
Gorbem:
Kép
Folment a hom de tutti hogy a 12. napot fogja bejelolni (ez a cenzurazott gorbem a 12. nap a 14.-nek felel meg Kép de most minden adatot ennek a gorbenek alapjan irok)
Viszont a mehszajam a 11. napon egesz nap nyitva volt es jo puha, nyakom is volt egy kicsi, a 12. napon pedig du. mar felig zart volt es sokkal kemenyebb. Ma reggel mar zart.
Raadasul a 11. napon du. volt akcio (gumival) es en remenykedem benne hogy akkor megrepesztettuk.
Hat majd meglatjuk!

KépKép
KépKép
tontica

Üdv csajok!

Kriszta,
de jó lenne összehozni! Kép

Tontica,
Minden tök jó itten Kép, görbe, pé, időzítés, de ti most gumiztok???
Indiszkrét kérdésedre mélben írtam! Kép

Zsazsó,
jó a görbéd! Kép

Ancsa Kép
nem is írtál magadról!

angel37

Angyal: a 10. napon este volt gumi nelkul es ha azt veszem alapul hogy a spermak max. 24 oraig termekenyek akkor a 11. napon kellett lennie a pe-nek. Kép
A 11-20 nap kozott gumi Kép igy vedekezik a parom: Kép
Mail meg nem erkezett meg. Most mennem kell!!

KépKép
KépKép
tontica

Angel!

Ne haragudj, már százszor visszaolvastam, de egyszerűen nem találom, mikor jött meg neked, így nem tudom hanyadik naon vagy..... Kérlek!

Tontica!

Visszaadhatom egy időre a táblát? Már azt sem tudom, hogy Te végül is hanyadik napon vagyKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Tontica!

Szerintem tovább termékenyek....

Livi

bali78

Sziasztok!
Kép
Ez a maim...
Van mér esélyem vagy inkább gyúrjak a következő hónapra.A tegnapi tesz negatív volt.

málna2162

Málna!

szerintem van esély, de épp olyan türelmetlen vagy, mint én...Kép Lazíts egy kicsit!!!!

Livi

bali78

ok,köszi,megpróbálok
Kép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?