Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti!
Mar az 5.adagot szedem 3x1-et!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Csakegy: görbéd hasonlít egy villámhozKép Doki mit mondott?

Egyeseknek meg igen biztató a görbéjükKép

Ez a Jónás féle dolog szerintem csak azoknak jó, akik tök normálisan működnek nőileg. Viszont ők nem biztos, hogy eljutnak addig, hogy hőmérőzenek, vagy lessék a PÉ-jüket. Õk spontán esnek teherbe.Kép Szerintem.

AngelKép Engem is üldöz a sors az ikrekkel.Kép Párom anyukája ikerpár egyik tagja, a nagyapámnak meg volt 11 testvére. 12 testvérből 3 ikerpár volt.Kép
Házidokimnak elújságoltam, hogy PCO-s vagyok, mire fülig érő szájjal közölte, hogy volt kolleganője is az volt, és hármas ikrei lettek.Kép
No milyenek az esélyeim lányok?Kép
Ja! Ezen a héten egy cigányasszony, a sétálón elém ugrott, és közölte, hogy ikreim lesznekKép
Én meg úgy gondolom, hogy bőven elég egy bébit kihordani.

Beács neked hatalmas gratula a bébi miatt!Kép

Tildi! Miért az a 6 hét? Bizti lemaradtam valamiről...

Kellemes hétvégét nektek!

Bee--------bye
beebeey

Hello-hallo Elektor Kalandorok!
(Emlékeztek még erre, vagy túl fiatalok vagytok még?)

Na az a helyzet, hogy tegnap fullgázzal hazarohantam és adtunk az élvezetnek. A ma reggeli UH-n tüszőnek hűlt helye, úgyhogy nem maradt más, mint várni 2 hétig. Jaaaaj, de nehéz lesz!
Tegnap este levertem a hőmérőt az éjjeli szekrényről, úgyhogy nem tudtam ma reggel mérni.

Málna! Nincs veszve semmi! Hajrá!! Jó a görbéd, csak türelmetlen vagy. Kép

Ja, és a hormonjaim is tökéletesek.
Egyszerűen tökéletes vagyok! De miért nem jött össze 14 cikluson keresztül? (Költői kérdés volt, nem kell megválaszolni.)

Na megyek dolgozni. Mai nap is "szopatás" lesz. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Szerintem akárki, akármit mond, ha a Jónás módszer valakinek bejön, az csakis a mázli-faktor miatt lehetséges.
Nekem most egybeesik a hőmérő és UH szerinti pé-vel, de nem tartom túl valószínűnek, hogy a hold állásának bármi köze lenne ahhoz, hogy mikor termékeny az ember. Túl realista vagyok. Bocsi.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Akkor remek eséllyel indultok a januári Babáért!!!!!Hajrá,és drukk!!!Ma este még azért akciózzatok,mert a dokim szerint +24,és -24 óra a nyerő tüszőrepi környékén!KépKép

Ancsa
Ha 20% esélyt adunk egy-egy ciklusnak,akkor elméletileg ez lesz a nyerő!!!Drukk,hogy gyakorlatilag is így legyen!!!KépKép
okrisz

SZia Mindekinek! Kép

Beebey,
hú, akkor te jó eséllyel indulsz az ikreknek! Kép
Szeretnéd egyébként?
(Mondjuk a hármas sztem egyenesen katasztrófa! Kép)

Kamilla,
grat a hormonokhoz! Kép Csak hát tényleg mi a búbánatért nem sikerült ennyi ideig?
Meddig vársz az átjárhatósággal? No de arra tán már nem is lesz szükség, remélem tegnap ügyesek voltatok! Kép Az időzítés több, mint tökéletes volt! A hőmérő is érzi, hogy nem lesz már rá szükség! Kép

Ez az elektor kalandor nem Tibi bácsi? Kép

Ancsa, szia! Kép
már az 5. clostys hó? Nem kell szünetet tartani?
Jópofa ez a jóslás! Kép
Bettikével mizújs? Kép

angel37

SZia Kriszta! Kép Kép

angel37

Bee
Nekem egy cigányasszony nagypocakosan odaszólthogy "drága,gyönyörű nagy fia lesz"
Persze már tudtam,hogy lány,és az is lett.Ennyit az ilyen jóslásról!
Mondjuk a családi halmozódás miatt reális esélyed van ikerpárra.Sztem ha már nagyobbacskák,tök jó lehet velük/nekik!Kép

Angyal
Én a Xénia lázra gondoltam.Az?
okrisz

Az nem a Szulák?

Az elektor kalandor vmi tv-s játék volt... vagy nem? Kép

angel37

Kamilla

Köszi a bíztatást!Nektek is hajrá!!
Ma sikerült vennem Qupido-t de megvárom a jövőhetet.Bár az én havimhoz atomórát lehet állítani és elvileg hétfőn kell megjönnie,majd meglátom.

A teherbe eséshez mennyi köze van a hold állásának azt nem tudom.Egy dologban azonban van tapasztalatom.Mátéval augusztus 13.-ra voltam kiírva.Augusztus 2.-án telihold volt...Megszületett,a kis farkasember palántaKépÉs rajtam kívűl 7-en szültek még aznap éjjel.Mind későbbre voltak kiírva.

málna2162

Sziasztok!

Kamilla: Kép Kép Kép Most tenyleg sikerulnie kellett!!!!!

Beebeey: Kép Hat tenyleg nagy eselyed van az ikresedesre de jojjon aminek jonnie kell nem igaz?!

A fiam itt ul az olemben es egyfolytaban puszikat osztogat, megorult??? Kép

Tegnap este volt akcio (de meg milyen Kép ) kerdi tolem a parom, hanyadik napon vagy? mondom 10-en erre O: hat nem tudom folhuzzam, ne huzzam? (es nem huzta) remelem ez lesz a veszte! Kép Kép Kép
Barcsak ma lenne pe-m de szerintem nincs ra eselyem. Kép

Ezt irja a babanet:
"A férfi ivarsejtjei szexuális izgalom során kerülnek a nő hüvelyébe - ahol akár 7 napig is életképesek maradhatnak- de csak 48 óráig termékenyítőképesek . A női petesejt csupán 2-3 napig életképes de csak 24 óráig termékenyítoképes."

Ezt az anyapoc alltal bemasolt:
"A petesejt megtermékenyítésre alkalmas élettartama az ovuláció pillanatától számolva kb. 24 óra. Ez a hőmérséklet felszálló ágának elejére esik. A gyakorlatban a teherbe esést az ezt megelőző 12-14 és a követő 20-24 órában történő együttlétek segítik."

Ezt egy masik:
"A pete megtermékenyülésére az ovulációt követően 12-24 óra áll rendelkezésre, mert a petesejt, amennyiben nem termékenyül meg, felszívódik. A spermiumok élethossza sem lényegesen nagyobb ennél a 24 óránál, ezért a megtermékenyüléshez vezető közösülésnek ebben a 24 órában kell megtörténnie."

Na, akkor most melyik igaz? Kép
3 napom van vagy csak egy?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Málna

A 9. DPO-n még nagyon korai tesztelni.Azért nem mutatott a teszt semmit Kép.
A beágyazódás kb 9.-10. napon fejeződik be(,ekkor kezdi meg a sárgatest is a HCG termelést,amit már a tesztek is kiutatnak.)Ezért a legtöbb teszt a 10. nap után,legkorábban is a 11. nap környékén mutatja ki ,hogy van-e ott vki.De inkább a 13.-on...Én azt mondom,hogy kb 2 -3 nap múlva csinálj újat.Ha addigra sikerül Qupidot szerezned,az már szinte biztosan kimutatja.Kép

Tontica

Te aztán jól meg lettél kavarva Kép!
Amit hozzáfűznék:A babanetes cikknél,ok,hogy a spermiumok a hüvelybe kerülnek(először),de hogy ott nem életképesek,az tuti!A savas kémhatás hamar elpusztítaná őket.Ugye ezért jó a PÉ körüli időpont,mert mint megbeszéltük,akkor kinyílik a méhszáj és a negatív méhűri nyomás felszippantja a spermiumokat.A méhben,petevezetőben már kedvezőbb a pH,így ott életképesek.
Az utóbbival nem értek egyet,mert szt akkor már kihalt volna az embersigé,mitőbb, a többi élőlény is.Én maradok a kb 3 napnál KépKép.
Horoszkóp:szt az is számít,hogy mi az aszcendens.Barátnőm pl skorpió nyilas aszcendennsel és a skorpoóhoz még kicsit sem tudom hasonlítaniKép.Lánykám oroszlán,oroszlán aszcendennsel,nagyon brutál KépKép:Viszont érző szívű,de nagyon... Kép

Csakegy

Akkor 25-én visszatérünk Jónáshoz Kép!

Kriszta

Ja,elfelejtettem,hogy Te nem olyan "szokványos" érettségi tárgyat választottálKép!
Azért drukk megyKép!
Adát készíted már a bölcsire?Én sokat beszéltem előtte Bulcsúnak ,bár talán csak a nyáron kezdtem el.Igaz,ő játszóházba járt előtte is...

anyapoc

Aha, asszem Tibi bácsi volt, de most speciel nem róla jutott eszembe, hanem a hello-hallo-ról.

Érdekes, hogy én eddig, mikor Qupidot kerestem, mindig úgy néztek rám a gyógyszertárba, mintha dilis lennék.

Az a helyzet, hogy sanda gyanúm szerint eddig sem az időzítés volt a gond. Kép

Ezt a hőmérő törést én is jelnek vettem, de fittyet-hányva az égi jelre, ma reggel már be is szereztem az utánpótlás hőmérőt. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Tontica, Anyapoc,
pé előtti két nap ill. a pé napja sztem az esélyes! Kép
Spermáknak max. 48 órát, petesejtnek max 24-et adok, (bár mindig az volt bennem, hogy pé nap estéjére már késő...)

Saját gyakorlati eredménnyel mindezt alátámasztani nem tudom! Kép Kép

Kamilla,
sajna igazad lehet az időzítéssel. De most várjuk ki a két hetet, eddig biztató! Kép
Ha esetleg most sem, akkor HSG?

Hőmérőfüggő! Kép

angel37

Okriszti! Hát én nem hiszek sem a horoszkópba, se az asztrológusnak, cigányasszonyoknak meg főleg nem.Kép Igen, aranyosak az ikrek, ha már nagyobbak, de addig is el kell jutni!Kép

Angel! Nagyon nem ragaszkodom két bébihez 1xre. Elég lenne egy is.Kép Remélem nem beszélik belém a kettőt. De ha így lesz, akkor állok elébe Tontica!Kép

Most Komolyan! Még lakást is cserélnünk kéne, ha két bébit hozna a gólya! Arról nem beszélve, hogy egyedül kevés lennék két babóhoz. Anyu beteg, párom 3 műszakban.....

Tontica, te boszorkány!Kép PÉ ügyben, én nem az egy naposra tenném a voksomat.

Jónást anno én is letöltöttem. De sosem egyeztem vele. Kis kiváncsi voltam.Kép

Csakegyet jól megvizsálják, ha már ennyi ideig elmarad....

Kamilla! Ha minden adott, akkor miért ne? Pozitiv hozzáállás kérek tőled!Kép

Bee----------bye
beebeey

Akkor HSG. Kép De már felkészültem lelkileg. Sztem Júni eleje.

Tudod miért jó a hőmérőzés reggelente? Mert van 10 percem az ágyban, hogy kicsit magamhoz térjek, és utána könnyebb felkelni.

Termékenységről olyat is olvastam, hogy hiába él 24 óráig a petesejt, a vége felé már "elöregszik" és ilyenkor nehezen termékenyül meg / de leginkább sehogy. Szóval inkább pé előtt és még aznap van esély.

Kép

Kép
kamilla306

Írok egy névtelent. Még sose írtam névtelent.
Kép
Névtelen

QuPIDo!!!!!!!!

Lányok Magyarországon a DEI diagnosztikai cég forgalmazza.Szinte alig lehet kapni és alig ismerik a gyógyszertárak mivel nem a hagyományos gyógyszernagykerekből rendelik.

kemilabtrade@axelero.hu email címen szerintem lehet hogy tudnak mondani gyógyszertárat ahol lehet kapni.Én Gödöllőn vettem

málna2162

hello lányok Kép
Lehet 1 naív kérdésem? A HSG miért nem a hormonvizsgálatok után jön közvetlen?Nem lehet hogy feleslegesen gyógyszereznek valakit hónapokon át, miközben nem is átjárható??

A horoszkóppal kapcs. szerintem is nagyon fontos az aszcendens,pedig a többség nem számol vele.

Hőmérő:én ma reggel dupláztam Kép, egy a nyelv alatt volt, egy pedig a szokásos mérőhelyemen popsiban.Feltünt hogy nekem végig magasabb a hőm az átlagnál, és ezért kisérletezgettem.Nos, a nyelv alatt mért hő 2 tizeddel volt alacsonyabb!!

Tontica!
Olyan édi ahogy banyáskodsz! Kép
Egy barátnőm nem átalotta a gumit is kiszúrni, fólián keresztül! Kép

Kép
katica_75

Kamilla,
Akkor júni elején mindketten okosabbak leszünk! De azért jobb lenne, ha nem lenne szükség erre a HSG-re!
Ja, most legutóbb simán megvolt a 8 kanál! Csak lestem! Kép

Igen a petesejtnél ezért max 24 óra, de inkább 12 az! Kép

Bee,
Lenne egy-két vonzata a dupla gyermekáldásnak nálunk is! Nem is akarom most inkább ezzel idegesíteni magam! Kép

Málna,
köszi az infót, sose lehet tudni! Kép

angel37

Sziasztok!

meggyüttem... úúúútálom az orvosokat...

na kezdem Takido kérdésével: Oscillococcinum! Ez egy homaopatikus szer, terhesek is szedhetik - és eddig ez az egyetlen olyan homeopatikus szer, ami tényleg és mindig segített nekem... még az influenza-szerű izémet is levitte 1 nap alatt (majdnem 39 fokos láz stb.) a kulcsa az, hogy rögtön a legelején kell bevenni! Semmi mellékhatása, nálunk mindig van itthon!

Na szóval ami ma történt a dokinál (bocsi aki kétszer olvassa, a PCO-sba is beírtam márKép

Egy nagy kalap xart sem ért:-( 2 perc alatt kirugdosott a rendelőből azzal, hogy szerinte gomba, úgyhogy KEZDJÜK azzal a kezelést (na de azt is mondta, hogy nem kell visszamennem... de akkor hogy folytatjuk?). A hólyaghurutommal meg menjek urológushoz. (kapja be... az urológus szóba sem áll velem, azonnal visszazavar a nőgyógyászhoz... tudom, már jónéhányszor eljátszottam ezt.... és a nyomi doki még egy Monuralt sem írt fel nekem... még jó, hogy az mindig van nálam...) Adott Mycosistet (hát amiatt kár volt hajnalban kelnem, az is van itthon) meg egy talán Gynosol nevű kenőcsöt amit még nem váltottam ki azt' viszlát.

Kértem, hogy vegye le a rákszüréshez is a cuccost (egy éve voltam utoljára) de nem használta a fém izét úgyhogy komoly kétségeim vannak, hogy levette-e (utána direkt megkérdeztem, hogy mikorra lesz meg a szűrés eredménye, és 1-2 hetet mondott... de a szűréshez az a fém izé is kellett volna... nem?)

szóval semmi értelme nem volt az egésznek és nem tudom, mi a fene van most. A vizsgálat kifejezetten fájt (a hüvelyem) tehát tuti a gyulladás...

Komolyan... nem tudom, mi legyen. Most kiváltom a krémet és várok. Na de mire és meddig...

Ja... arra is rákérdeztem nála, hogy ha most lesz PÉ-m és esetleg teherbe esek, árthat-e a gyereknek a gyógyszer + a krém... hát csak az orra alá motyogott. Asszem ez a doki is a szakma szégyene:-( (Sote 2 ambulancia) ja... még a panaszomat is úgy kellett kiüvöltenem az öltözőfülkéből, mert még annyi időt sem adott, hogy nyugodtan elmondjam neki...

(ja... azt meg egyszerűen nem értette, hogy mi az a tojásfehérjés nyák... vissza is kérdezett és úgy tűnt, nem fogta fel... )

Ez olyan gáz... azért mentem a Sote-ra mert eddig csak nagyon lelkiismeretes és profi orvosokkal találkoztam... ez viszont borzalmas egy doki...

Szóval ez van... vagyis továbbra sem tudom mi van... és azt sem tudom, hogy akkor milyen lelet lesz meg 2 hét múlva... vicces... nem?
csakegysokadnick

Csajszik!

Nem hiszek ebben sem! Viszont megosztom veletek:
A www.nlc.hu-n van egy kínai fogamzáskalkulátor.Kép

Bee---------bye
beebeey

Katica,
na ez jó kérdés!
SZtem is így logikus, hogy minek turbózzanak vkit, aki el van dugulva! (Igazából előtte kéne.)
De sok doki úgy véli, hogy haladjunk a kevésbé kellemetlentől a kellemetlen felé. Egyszerűbb és kevésbé fájdalmatlan a gyogyi a dokinak is, meg beszedni is, mint egy átjárhatósági!

angel37

ja... a kenőcs nem Gynosol de nem tudom elolvasni... szerintetek mi lehet? rá szeretnék keresni a neten... kösziKép
csakegysokadnick

Csakegy,
úristen, micsoda doki! Kép Kép
A citológiához szerény véleményem szerint kell a kacsa (asszem azt a fém izét úgy hívják), meg esetleg benézhetett volna kolposzkóppal...
Ráadásul felírt egy olyat, ami van otthon!
Nem is tudom, mit mondjak... Próbáld meg talán a kenőcsöt, és ha pár nap alatt semmi, akkor esetleg egy új doki (de azt is megértem, ha semmilyet se akarsz látni) Kép

angel37

csakegysokadnick

Csakegy hát, ez több mint vicces. Ez szégyen. Az ilyen orvosokat lelki-fakíroknak hívom. Számukra nem emberek vagyunk,csak egy munkadarab. Ilyenkor úgy elszomorodom.Kép
beebeey

Angel: hát én kicsit ideges leszek, ha nem vette le a citológiát... iszonyú tortúra eljutni a dokihoz (fél nap szabi...)... mára mondjuk tele lett a hócipőm és betegszabit vettem ki, de akkor is... ha meg magándokihoz megyek, 7000 Ft min. de ha nem vette le (2 héten belül kiderül) akkor kénytelen leszek...

A krémnek utánaolvasva talán sanszos, hogy ér valamit... nemsokára neki is indulok és megveszem...
csakegysokadnick

Bee: hát ez vanKép Tudod... "ingyen" egészségügy... ha nem fizetsz, akkor neked annyi... hajlok rá, hogy ha clostyl kell majd esetleg, akkro fizetek és Kaáli... nem lenne erőm ezt a tortúrát végigcsinálni a szokásos sotés keretek között... még akkor sem, ha ingyen lenne...
csakegysokadnick

Gynoflor? Olyan van, tejsavpótló!

angel37

Csakegy

Kép
Bár még csak most jöttem ide hivatlanul hozzátok,de nekem van egy nagyon tündéri orvosom immáron 10 éve.Ha gondolod...

málna2162

Csakegy!
Sajnálom hogy 1 ilyen magát orvosnak nevező barommal hozott össze a sors! Valaki ajánlotta?-vagy hogy kerültél hozzá, ő volt ügyeletben? A nőgyógy urológia köröket velem is körbefuttatták párszor, tényleg csak egymásra mutaogatás megy...
Jobbulást kívánok Neked!

Kép
katica_75

Angel: az is van itthonKép Vén róka vagyok már a gombászásbanKép)))) (az üzemorvossal szoktam feliratni a Mycosistet is, a Gynoflort is és a hólyagomra a Monuralt is... mindezt azért, mert tapasztalataim alapján akármivel is mentem a nőgyógyászhoz, ezeket írták fel... )

mondjuk most csak egy Floragyn nevű volt ittthon, azt használtam 3 napon át de nem sokat ért... de tegnap beszereztem a Gynoflort is... (csak nem mertem használni, mert tudtam, hogy ma nőgyógyászhoz megyek az meg azért zavaró lett volna...)

(sőt... régen még egy Gynevac kúrát is végigcsináltam... persze nuku eredménnyel, a gombám akkor szépen átment hüvelygyulladásba... a fenekem meg heteken át sajgott a kifejezetten fájdalmas szurik miatt...)
csakegysokadnick

Nem 100%, hogy nem vette le, de normálisan úgy kellett volna. Nem csak úgy turkálni vaktában, hanem kicsit kitágítani a hüvelyt, és talán meg is nézni, hogy honnan vegye le...

angel37

Málna: megköszönném az elérhetőségét (na meg a tarifáját). A dinoszaurusz (kukac ) freemail (pont) hu az emilemKép Köszi!!! Kép

Katica: sajna ma ő volt ügyeletben. Volt 2 éve egy zseniális dokim, de ő külföldre költözött, azóta fix doki nélkül vagyok... de az ambulancián mindig jó dokik voltak eddig... türelmesek, korrektek, lelkiismeretesek... ezért nem is zavart igazán ez a dokinélküliség... de most lehet, hogy kénytelen leszek átértékelnia helyzetem...
csakegysokadnick

Csakegy,
hát... látom van némi elméleti és gyakorlati tapasztalat, és egy komplett kis házipatika! Kép
(bocs, nem azért tettem a jelet, mert kinevetlek)

angel37

A Gynoflor az hüvelykúp, azt hiszem. Helyre állítja a hüvelyflórát.

Katica! Az jó lehetett, egyszerre kettővel!

Az én orvosom egy tündér-bogár! Nagyon óvatos és gyengéd és mindent magyaráz közben, hogy most mit miért és hogyan csinál. Hát persze mindezt 7000 HUF-ért. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Csakegy,én is Málnához hasonlóan ideverődtem,de ha nem baj elmondom a sztorim az orvosokkal kapcsolatban:13 éven keresztül jártam évente rákszűrésre,összesen 6db orvosnál fordultam meg(volt köztük magán-ergo tejeltem)de soha egyik sem végzett kolposzkópos vizsgálatot,nem vett normálisan hüvelykenetet,nem végzett megfestést....én azt hittem,hogy egészséges vagyok,nem gyanakodtam,amíg októberben át nem mentem a mostani dokimhoz,aki fizetős ugyan,de azt,amit évek alatt megspóroltam,most fizetem gyógyszerre,meg lézeres műtétre,mert ő felfedezett nálam egy rosszindulatú hámmal fedett méhszájsebet.Novemberben műtött,azóta már jó vagyok,de szidom magam,hogy ez megelőzhető lett volna...Meli

Kép Kép
meli1118

Én dokibácsim is tuti, és nagyon ügyesen vesz citológiát! Még többért... De tőle igazán nem sajnálom! Kép

angel37

Meli,
ez durva Kép Nekem szívügyem az a téma.
Jártam én is rendesen, és rendszeres, normál citológia levételek ellenére ennél sokkal szarabbul jártam. No de erről itt nem beszélek.

angel37

Csakegysokadnick!
Hát ez tényleg bosszantó,hogy még vannak ilyen dokik.Ahogy olvasom,te többet tudsz a dologról,mint ő.
Köszönöm a bogyó tippet.Mi a tapasztalatod,általában megtalálható minden patikába?

Tontica,Kamilla!
Mindkettőtöknek szorítok,hogy ebben a hónapban összejöjjön.

Beebeey!
Megértem az álláspontod az ikrekkel kapcsolatban.Az biztos,hogy minden téren megterhelőbb.

KépKép
takido

Takido: Igen, mindenhol (szerintem)... legutóbb pont egy terhes nő vett előttem belőle Kép De mondom, a lényeg az, hogy minél hamarabb elkezdd szedni! (és legyen otthon belőle... ha érzed, hogy kapar a torkod vagy közeleg a megfázás, ledöntesz egy adagot... finom édesKép)

Meli: ez nagyon durva... volt valami tünete a méhszájsebnek? (csak, hogy mikor kezdjen gyanakodni az ember...)
csakegysokadnick

csakegy

elküldtem emailben

málna2162

KösziKép
csakegysokadnick

Málna: az a doki marha jó... ha jól sejtem kb. 5 percnyire rendel tőlünkKép asszem legközelebb megjátszom nála a vizsgálatot... (ő is ilyen lelkiismeretes? ld. kolposzkóp, megfestés stb.)
csakegysokadnick

(Málna: hülye kérdés: nincs neked véletlenül valami szürke rágcsálód otthon? Ha nincs, akkor felejtős a kérdés...)
csakegysokadnick

Csakegy,
a méhszájseb kis kontaktvérzést okozhat.
Kolposzkóppal tökéletesen látható, ha van!

angel37

Hát ez tök jó.Milyen kicsi a világ!Ezek szerint a XVI-ban laksz?!Én ott laktam.
Lelkiismeretesnek lelkiismeretes.Ezekhez a konkrét vizsgálatokhoz nem tudok hozzá szólni de szerintem biztos hogy rendesen végzi a dolgát.
Biztos hogy adnak felvilágosítást telefonon.
Én kb.kéthéten belül megyek hozzá,ha addig nem szánod rá magad akkor megkárdezhetem.
Csk a méhszájseb kérdéshez tudok hozzá szólni,mert a barátnőmet is ő kezelte .2 hónap alatt rendbe hozta .Tavaly már szült is.Nála.

málna2162

Angel: OK... akkor ha jól értem, ha szex után vérzek/pecsételek/barnázok stb.azonnal doki? Köszi! Jó tudni az ilyet!
csakegysokadnick

remélem nincs egér a házban!!!!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?