Sziasztok!
meggyüttem... úúúútálom az orvosokat...
na kezdem Takido kérdésével: Oscillococcinum! Ez egy homaopatikus szer, terhesek is szedhetik - és eddig ez az egyetlen olyan homeopatikus szer, ami tényleg és mindig segített nekem... még az influenza-szerű izémet is levitte 1 nap alatt (majdnem 39 fokos láz stb.) a kulcsa az, hogy rögtön a legelején kell bevenni! Semmi mellékhatása, nálunk mindig van itthon!
Na szóval ami ma történt a dokinál (bocsi aki kétszer olvassa, a PCO-sba is beírtam már
Egy nagy kalap xart sem ért:-( 2 perc alatt kirugdosott a rendelőből azzal, hogy szerinte gomba, úgyhogy KEZDJÜK azzal a kezelést (na de azt is mondta, hogy nem kell visszamennem... de akkor hogy folytatjuk?). A hólyaghurutommal meg menjek urológushoz. (kapja be... az urológus szóba sem áll velem, azonnal visszazavar a nőgyógyászhoz... tudom, már jónéhányszor eljátszottam ezt.... és a nyomi doki még egy Monuralt sem írt fel nekem... még jó, hogy az mindig van nálam...) Adott Mycosistet (hát amiatt kár volt hajnalban kelnem, az is van itthon) meg egy talán Gynosol nevű kenőcsöt amit még nem váltottam ki azt' viszlát.
Kértem, hogy vegye le a rákszüréshez is a cuccost (egy éve voltam utoljára) de nem használta a fém izét úgyhogy komoly kétségeim vannak, hogy levette-e (utána direkt megkérdeztem, hogy mikorra lesz meg a szűrés eredménye, és 1-2 hetet mondott... de a szűréshez az a fém izé is kellett volna... nem?)
szóval semmi értelme nem volt az egésznek és nem tudom, mi a fene van most. A vizsgálat kifejezetten fájt (a hüvelyem) tehát tuti a gyulladás...
Komolyan... nem tudom, mi legyen. Most kiváltom a krémet és várok. Na de mire és meddig...
Ja... arra is rákérdeztem nála, hogy ha most lesz PÉ-m és esetleg teherbe esek, árthat-e a gyereknek a gyógyszer + a krém... hát csak az orra alá motyogott. Asszem ez a doki is a szakma szégyene:-( (Sote 2 ambulancia) ja... még a panaszomat is úgy kellett kiüvöltenem az öltözőfülkéből, mert még annyi időt sem adott, hogy nyugodtan elmondjam neki...
(ja... azt meg egyszerűen nem értette, hogy mi az a tojásfehérjés nyák... vissza is kérdezett és úgy tűnt, nem fogta fel... )
Ez olyan gáz... azért mentem a Sote-ra mert eddig csak nagyon lelkiismeretes és profi orvosokkal találkoztam... ez viszont borzalmas egy doki...
Szóval ez van... vagyis továbbra sem tudom mi van... és azt sem tudom, hogy akkor milyen lelet lesz meg 2 hét múlva... vicces... nem?