Jó reggelt!
Én már teljesen füügővé lettem a teszetktől de egyik sem akar két csíkos lenni...
Sikerült vennem Qupido-t de most már megerőszakolom magam és kivárom a jövőhetet!
Takido
A homeosbogyók tényleg jók és azok szedhetők terhesség alatt.
A gyógyszerészekkel meg vigyázz!!Én 11 hetes terhesen fáztam meg elmentem a patikába,hogy adjanak valami lázcsillapítót.Direkt mondtam,hogy terhes vagyok erre azt mondta a patikus nő,hogy kapjak be egy aszpirint és feküdjek le hogy kiizzadjam magam...Mondtam neki hogy nem elvetélni szeretnék,hanem lázcsillapítani.Ja hát ilyen esetre nem tudja mit ajánljon...Persze ez szerintem csak kivétel,nyílván nem dilettánsok dolgoznak a gyógyszertárakban,csak pont én fogtam ki.De úgy látszik vonzom őket,tegnap is jól összevesztem eggyel.
Egyetértek Anyusziszivel ,én is akkor lettem volna elkeseredve ha apa nincs benn a szülésnél.Hatalmas erőt tud adni ha ott van aki szeretünk.
Nálunk mondjuk egyértelmű volt,hogy bent lesz.Én még nem is kérdeztem tőle amikor Õ már határozottan kijelentette,hogy semmi pénzért nem hagyná ki.
Viszont:
Ha nem akar bemenni nem erőltesd!Lehet hogy nem bírja a vért és nem akar lucskosan látni meg szenvedni.
Azt mondta a párom,hogy egy férfinak ebben a szituációban különbséget kell tudni tenni az szerelme és a szülő nő között.Aki az Õ gyermekét hozza világra.Ha nem tudja ezt a két dolgot magában szétválasztani akkor elképzelhető,hogy többé nem fog tudni úgy rád nézni ,csúny a mit most írok de lehet hogy megundorodik.
A szenvedésre meg csak annyit,hogy nem csak te szenvedsz a szülés alatt hanem a gyereknek is egy küzdelem mire világra jön.Nem szeretem a szenvedés szót!Sokkal jobban felnéz rád az apa ha látja hogy min mész keresztül.Látja a küzdelmet a "szenvedést",és látja hogy milyen erős és kitartó vagy.A szülészet folyosóján nem tudja,hogy mi törtnik bent,csak azt látja hogy anya be ,aztán már ketten jönnek ki.A szülésnél születik meg a CSALÁD!!
Nálunk apa végig bent volt. (a 23 órában).A köldökzsinórt is Õ vágta el.Azt mondta,hogy ez egy életre szóló élmény volt és semmi a világon nem ér fel vele!Mondták neki a haverjai,hogy lehetőleg az indulási és ne az érkezési oldalra álljon.De az én párom olyan kíváncsi természetü,hogy amikor Máté megszületett még azt is megnézte mekkor a gátmetszésem.
De a lényeg hogy nem szabad erőltetni.Ha nem akar nem akar.Neki kell dönteni.