Sziasztok!
Szoptatos melltarto nekem bejott az elso amit meg 5 eve vettem, ugyhogy masodik korben is ezt vasaroltam, meg meg megvoltak a regiek is. Ebbol a fajtabol van feher, fekete es bezs (olyan borszinu). Tiszta pamut, nincs rajta semmi varras, meg csipke, tok jo, szeretem oket nagyon.
Gabi!
Miert kell a neurologiara jarnod?
Csinaltunk kepeket, majd kicsinyitek es teszek fel. Nem az udvaron voltak elrejtve, mert ott a csokitojcik elolvadtak volna mire feloltozunk meg kimegyunk, igy maradt a nappai. Igy is jo volt. Par eve meg lehetett az udvaron csinalni, mert meg nem tartotta ennyire szamon a Bence, igy reggel amig meg aludt kiment a Jason es elrendezett mindent. Most meg 1/2 6-kor kellett volna csinalni, hogy meg megelozzuk, ugyhogy inkabb elozo este kiraktuk, igy reggel mi is aludhattunk 1/4 7-ig (ekkor kelt o
)
Miert volt rossz az osztalytalalkozotok?
Az iwiw egy olyan oldal, hogy csak meghivoval lehet belepni, es irsz magadrol egy profilt, es ra lehet keresni ismerosokre. En pl. a regi gimis baratnomet megtalaltam, akivel 10 eve nem beszeltunk. Meg meg egy csomo mindenkit.
Na szegeny Viol biztos pipa, hogy bennt volt egesz husvetkor es baba meg sehol. Mi a kiirt ideje? MOndtam en, hogy kihuzza vegig.
Valaki irja meg nekem a mobil szamat emilben, mert majd akkor en is tudok neki kuldeni sms-t, ha megvan Dorka.