Új privát üzeneted érkezett!

Vero, most már tényleg jön a visszaszámlálás. Kicsit irigykedek is, olyan jó érzés várni a nagy napot! Hát még a találkozás milyen szuper!
Szép formás a pocid!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Klasszak a babás-nyuszis,pocakos,lepisilős-pucéros képek!Kép
Mi az a wiwi?Infó plíííííz! Kép

Gabóca!
Az anyuval volt a Szonja Sopronban amíg én dorbézoltam.KépAztán utána én is az anyuhoz mentem aludni.

Vero!
Tökre furcsa,hogy a kisöcsém 34 nap múlva apuka lesz!Kép

KépKép
eszti76

Voltam a Violnál és a helyzet változatlan.Zárt méhszáj.Gábor is ott volt és nagyon szimpatikus fiúnak tartom.KépÉppen a büfébe indultak fagyiért.
Ennyi a rövid helyzetjelentés!

KépKép
eszti76

Szia Eszti!
Na akkor Dorka nem sietős baba, addig is sok fagyit kap a ViolKép!!!!!!!
Délután jutott eszembe, hogy elsétálunk hozzá, de a gyerekek nem voltak valami jó passzban, és még a Viol nevét sem tudom...
Ovi?
Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Viol,Gosztola Gáborné és a 40-es szobában van.
Az ovi megy és haza sem akar jönni annyira bele tud lendülni a játékba.Kép
Gábor azt mondta,hogy valószínűleg császár lesz a Dorka Violtól való függetlenedésének a módja.Kép
Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Én is IWIW-es vagyok! Kép

KépKép
nicika

Viol puszil mindenkit!! Sms-ben írta!! Kép

Mirama!
Most pár napja én is elkezdtem sajnálni hogy már csak ennyi és utána sokáig nem leszek pocakos, ha leszek még egyáltalán! (Azért remélem igen, még nem adtam fel a kislányos terveimet)Kép Pedig már nehezen viselem, de reggel mikor felébredek és még nem "fáradt" a pocim és bent ficánkol az ébredező picúr az olyan jóóóóó!!

Szerintem mindenki irigykedik egy kicsit mindenkire, legalábbis én azt is irigylem akinek újszülöttje van, azt is akinek totyogós, azt is aki pár hetes terhes, ovis stb...
Ezekkel nem lehet betellni, nem igaz? Kép Kép Kép

Amica!
Tudom már miért nyuszi, ez az anyag pont olyan mint egy nagyon bársonyos tapintású növény levele, amit kiskoromban nyuszifülnek hívtunk! A nyuszi füle is olyan!!! Kép Kép Tudjátok milyen növény, nem?

Etetőszék nem semmi!!!!!!!!!!!

Eszti!
A kisöcséd!!! Ez jó!!! Kép Kép
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!

Vero, tényleg nyuszifülKép
Még élvezd ki ezt a pár napot! Bár meglátod nektek megint olyan lesz mint egy első gyerek. Már én is elfelejtettem milyen egy picurKép

Eszti!
Az jó, hogy Szonja így vette az akadályt! Janka is beszalad Mártonhoz a csoportba, bár nem tudom mit szól majd hozzá ha ott is kell maradni, de remélem vele egyszerűbb lesz.

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Vero!

Jó nagy már a pocidKép Egyre izgibb a visszaszámlálás.

Amica!

Nagyon aranyosak a gyerekeid, megnéztem a fotókatKép
Az a szék nem semmi, mi is most fogunk egyet kapni a mamáéktól (padlásról) anyuékhoz a Máténak, de az csak korombéli darab.Kép

Eszti!

Ma dolgozol?
Lehet ma én is, beugrom a Violhoz, remélem jó idő lesz, te mikor mész legközelebb?

Gabó!

Nem értettem a dolgot, lehet, hogy terhes vagy?
Sajnálom, hogy nem volt jó a buli, és hogy én nem tudtam veled találkozniKépKépKép
Köszi anyukám már jobban van.

Erikáék jól vannak, Alíz is szépen növöget, nagyon aranyos kislány.
Sajnos elromlott a gépük, talán jövő héten lesz.

Sziasztok

katus78

Jó reggelt!
Én is kérdezném mi az az iwiw?

Ági!Csináltatok képeket?Eldugtátok a fűbe az ajándékokat?
Abból gondolom,hogy az lennék,mert más a cickóm tapintása mint amikor Levivel lettem terhes.De lehet,hogy csak bedumálom magamnak,mert csak jövőre szeretnék most nem!!Amíg nem költözünk ami csak jövőre lesz addig pláne nem akarok.Mi is taknyosak vagyunk kezdte apa aztán a husi most meg engem is utolért.

Vero!Tényleg nagyon szép formás a pocid.

Katus!Én is sajnálom,hogy nem találkoztunk,de ami késik nem múlik.
Vendég

Katus, én is gondolkozom rajta, hogy bemennék a gyerekekkel, de én csak ovi után tudok. 3/4 3, 3körül indulnék innen. Kisétáljunk együtt?
Majd benézekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!

Már megbeszéltem közben az Erikával, hogy délelőtt megyünkKép
Délután sajnos nem jó nekem.Kép
Pénteken is elmehetek, veled, ha akarod és jó nektek.Kép
Holnap nem jó, fogorvoshoz megyek délutánKép

Gabó!

Akkor most azért szorítsak inkább, hogy ne legyél az?
Mit csináltok ma?
Ezt az iwiwről annyit, hogy ismerőseidet lehet megtalálni,(ha fel vannak regisztrálva) velük tudsz levelezni, stb...
Na én ezt nem tudom megfogalmazni, és annyira még nem látom át a dolgokat, hátha valaki jobban le tudja írni.
Lényeg, hogy meghívóval lehet bekerülni, meghívót meg nehéz szerezni.Kép

Amica!

Nem talállak az iwiwen, nem tudom a nevedKép

katus78

Azért szoríts,hogy ne legyek az.Még legalább egy évet ki akarok használni a Levivel és 100%-san odadni magam neki.Persze ha az lennék természetesen megtartanánk.
Ma megyünk a sógornőmékhez nyulazni előte meg a dokinőhöz,mert napok óta huzkodja az egyik fülét és nem tudom miért,mert megnéztem és nem fáj neki.Elviszem nézze meg mi lehet az oka persze ha nem fog esni az eső,mert elég borús.
És ti sétáltok egy nagyot?
Vendég

Ok Katus, semmi gond. A pénteket meg majd megbeszéljük, nem tudom mi dolgom lesz mégKép
Szalay Andreának hívnak, nagyon kevés dolgot adtam meg magamról, mert nem nagyon volt kedvem ismerősöket keresni-találni.

Gondolom már úton vagytok, Nercsit, Violt üdvözlömKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, én és a pocak!

Eszti találkoztam az Attilával a Lacinál a boltban! Meg a Békés Pítör is ott volt, azt mondja Asztor volt a kutyusa nem Brúnó...
Mindegy az is embernév is,az ráadásul lánynév... Kép

Na jó kutyanév téma lezár. Kép

Ma vettem egy csomó cuccot a GYEREKEIMNEK, háhá de jó mondani!!! Szóval Árcsinak kis focimezt rövidgatyóval KicsiBének meg kis papucsot ami sportcipő alakú, tök édi majd lefényképezem.

Egy szopis melltartót is vettem 990 Ft-ért a kínaiba, miután a 2900-ért vásárolt csípi a bőröm!!! Kép
Többet nem veszek meg semmit ami márkás!!
Úgy sajnálom most nem tudom hordani...

A szopist meg a kínaiba vettem, és fekete!! Tök jó, az Áronnál sem szerettem a fehéret, mert átlátszott a tejbetét (vagy mi a neve). Álmomban sem gondoltam volna hogy a kínai áruházban lehet szoptatós melltartót venni feketében és a márkásnak meg csíp az anyaga!!

Hát valamivel mindig megjárom!

Én a Violhoz csak akkor megyek ha már megszületett a picije, addig is irogatok neki SMSeket...

Gabó!
Még nem derült ki hogy mi van terhes vagy-é vagy sem?
Vendég

Sziasztok!

Voltunk Violnál, mindenkit puszil, jól vannak, (2in1)Kép

Vero!

Szuper, hogy kaptál feketét, én is utáltam, amikor átlátszik.
Én is vettem Pécsett 1000ft körül, de nekem az nem jött be, rossz volt a fazonja, és szorított egy helyen.Kép
"Sajnos" engem a 3000ft-os nem piszkált, az lett jó.Kép

Gabó!

Én is kíváncsi vagyok!Kép

katus78

Sziasztok!

Voltunk Violnál, mindenkit puszil, jól vannak, (2in1)Kép

Vero!

Szuper, hogy kaptál feketét, én is utáltam, amikor átlátszik.
Én is vettem Pécsett 1000ft körül, de nekem az nem jött be, rossz volt a fazonja, és szorított egy helyen.Kép
"Sajnos" engem a 3000ft-os nem piszkált, az lett jó.Kép

Gabó!

Én is kíváncsi vagyok!Kép

katus78

Na ez édes, elküldte így isKép, úgy isKép

katus78

Hol jártok????????????????????????????????

katus78

Hiányoztok!!

katus78

Én itt vagyok, Noel épp szopizik. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Szia!

Hu hát az izgi lehet, hogy szopizik, te meg neten nézelődsz.Kép

Máté csak fekve volt hajlandó szopizni.

Milyen az a torna a MOMában?
Sajnos én délelőtt nem tudok menni sehová, mert Mátét nem tudom kire hagyni.
Na felébredt a kicsi buksimKép Majd jövökKép
El ne szaladjKép

katus78

Sziasztok!Sajnos Virág beteg.Arcüreggyulladása és gennyes közép fül gyulladása van.3órát ültünk ma a fülészeten míg sorra kerültünk.2percnél tovább nem voltunk bent.Sok embernek már nem tetszett,hogy a Virág hangoskodott a váróterembe.De hát egy felnőtnek is hosszú ez az idő nem egy gyereknek.

KépKép
kola2

Hajni!Régen voltál itt.Jól vagytok?

KépKép
kola2

Zsanett, a fülészet az emberetelen, szerencsére csak egy ismerőstől tudom, bár mi máshol sem jártunk több szerencsével...

Majd jövök, megyek vacsoráztatni...

Vero, Katus, nekem még a 3000ft-os sem jött be, meg sem merem mondani mennyi volt a legutóbbiKépKép
5éve szopisban járok...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Durva, ezek szerint mindenki beletenyerel a rossz melltartókba!! Kép

Fülészet, egyszer az Áronnak fel kellett szúrni a fülét, szegény szívem szerint megütöttem volna a dokit pedig tudom hogy jót akart. Igaz, mondták h nem kell megengednem, de ha magától szakad ki akkor lehet hogy hegesen gyógyul és amúgy is már 2 napja szenvedett...
Utána pedig jól lett és meg is gyógyult.
Remélem a Virág is most hamar meggyógyul.

Mi egyszer a sebészeten vártunk 4 órát (!) étlen szomjan, mert a bölcsibe valamit csináltak a lábával(mai napig nem tudom mit, de nem állt lábra a gyerek)(!!) és be vittem röntgenre.

A 4. óra után bekopogtam hogy mi az istent csinálnak erre a sebész leb@szott hogy nekik sürgős ügyük van. Kérdeztem tőle 4 órája?
Erre valamit flegmázott de beengedett. Remélem SOHA nem kell oda mennünk mégegyszer! (Csendben megkérdezném: miért csak egy orvos van ilyen helyeken?)
Vendég

Melltartó ügyben én is megjártam vettem egyet ami 2800ft volt meg az anyós vett egyet ami 1000ft volt.Én mid a kettővel megjártam,de többet drágát én sem fogok venni.

Zsani!Virágnak jobbulást nem lehetett semmi annyit várakozni.Én a neurlógián szoktam ennyit várni ahova megint el kéne mennem,de ugye délelőtt nincs aki vigyázzon rá vele meg nem merek elmenni pedig már kezelésekre is el kéne mennem ,de az is csak délelőtt van.Így jártam szenvedek tovább.

Még nem tudom,hogy az vagyok-e úgy döntöttem nem veszek tesztet.Majd ha nem jön meg akkor veszek.

Úgy hiányzik Viol ő köztünk a legnagyobb dumás és most furi,hogy nincs.
Vendég

Viol Kép Kép
Igen és olyan jó kerek történeteket szokott mesélni!

De nemsokára lesz (bár gyanítom rövidebb sztorikkal)
Kép

Gabó,
Mit csinálsz a neurológián? Valami baleseted volt?
Én nem bírnám ki hogy ne vegyek tesztet...
Vendég

Jó éjt mindenkinek!
Viol már biztos babásat álmodikKép
Ma megint nem voltam beszédes kedvemben...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Szoptatos melltarto nekem bejott az elso amit meg 5 eve vettem, ugyhogy masodik korben is ezt vasaroltam, meg meg megvoltak a regiek is. Ebbol a fajtabol van feher, fekete es bezs (olyan borszinu). Tiszta pamut, nincs rajta semmi varras, meg csipke, tok jo, szeretem oket nagyon.

Gabi!
Miert kell a neurologiara jarnod?
Csinaltunk kepeket, majd kicsinyitek es teszek fel. Nem az udvaron voltak elrejtve, mert ott a csokitojcik elolvadtak volna mire feloltozunk meg kimegyunk, igy maradt a nappai. Igy is jo volt. Par eve meg lehetett az udvaron csinalni, mert meg nem tartotta ennyire szamon a Bence, igy reggel amig meg aludt kiment a Jason es elrendezett mindent. Most meg 1/2 6-kor kellett volna csinalni, hogy meg megelozzuk, ugyhogy inkabb elozo este kiraktuk, igy reggel mi is aludhattunk 1/4 7-ig (ekkor kelt o Kép)

Miert volt rossz az osztalytalalkozotok?

Az iwiw egy olyan oldal, hogy csak meghivoval lehet belepni, es irsz magadrol egy profilt, es ra lehet keresni ismerosokre. En pl. a regi gimis baratnomet megtalaltam, akivel 10 eve nem beszeltunk. Meg meg egy csomo mindenkit.

Na szegeny Viol biztos pipa, hogy bennt volt egesz husvetkor es baba meg sehol. Mi a kiirt ideje? MOndtam en, hogy kihuzza vegig. Kép
Valaki irja meg nekem a mobil szamat emilben, mert majd akkor en is tudok neki kuldeni sms-t, ha megvan Dorka.

Kép
Kép
agi

Szia Ági!
Én sajnos nem tudom a számát...

jó reggelt Gabó! Merre jársz?

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!Kép

katus78

Gabó!

Hogy van a Levi, mit mondott a doki ,mi van a füliével?

katus78

Ági!

Küldtem a számot!Kép

katus78

Eszti!

Mi van veled, merre jársz?

katus78

Jó reggelt!
Éjjel megbetegettem!KépKépKép

A neurológiára a derekammal kell mennem ott írják ki a kezeléseket.Ez 8-éve tart és fog is életem végéig.A jobb oldalon van egy repedésem oda vannak a porcok az L5-ös csigolya nem kap elég folyadékot.Asszem naggyából ennyi.Most a bal felem van oda,de annyira,hogy már hetek óta fája a lábam meg egyszer a kezem is elzsibbadt.Egy évben kétszer kéne kezelésekre járnom,de a picit egyszerűen nem tudom hol hagyni délelőtt.Addig is szenvedek,mert néha elviselhetetlen fájdalommal jár.A szoli gépből megérek kikecmeregni nehogy rosszul mozduljak aztán úgy maradjak.Hát dióhéjban ennyi a bajom.

Eszti,Vero!Ugye azért szimpi voltam nektek vagy nem?Megmondhatjátok ám?
Vendég

Voltunk,de hál isten nem talált semmit belekukkantott azzal a világító valamivel.Azért írt fel neki Otipax cseppet reggel este kell neki egyet.Ja és jó,hogy mentünk,mert így ingyen megkapjuk a 12-hós oltást.12-öt kaptak és mivel bementünk felírtak minket is.Tök örültem neki és pont apa szülinapján fogja megkapni.
Vendég

Sziasztok.Itt vagyok ujra.Nem nagyon volt időm irni itt voltak Anyumék látogatoban.De elég nagy volt itt a pangás,látom.
Légyszi mondjátok meg Violnak,hogy üdvözlöm és drukkolok.
Zsanett,jobbulást a kislányodnak!
Mi jol vagyunk,csak fáradtan.Ujabban megint 3 oránként kelünk éjjel.
Ja,képzeljétek tegnap majdnem elütött egy srác,felhajtott a járdára.Jött a mentő meg a rendőrség is.Egy boltajtot is elsodort.Szerencsére egy kis karcolással megusztam,de nagy szerencsém volt.
Most megyek,jön a védőnő.Majd du. felnézek,hátha lesz itt vki.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Ez nem semmi.Csak te voltál ott?Bevitték a srácot?Még jó,hogy ennyivel megúsztad.Én nem is tudnám mit csinálnék,de lehet,hogy nekimennék egy az egyben.
Vendég

Ági!az enyhe kifejezés,hogy szar volt.Én nagyon nem ilyenre számítottam és valahol meg is éreztem,hogy nem lesz jó,mert aznap többször is mondtam a Balázsnak,hogy nem akarok elmenni.Én úgy terveztem,hogy akikkel páran mindenhonva együtt lógtunk majd jól eldumálunk noszatlgiázunk felidézzük a régi balhékat stb. ehez képest van akivel nem is beszéltem.Ez minden volt csak nem osztálytalálkozó.Ennél még az 5-évvel ezelőtti is jobb volt.Kívánom,hogy a tiéd ne ilyen legyen.
Vendég

Gabó,nem tudom végül bevitték-e.Felvették az adataimat,megvizsgált a mentős és eljöhettem.Azt mondta a srác,hogy az előtte levő autó nem indexelt,ugy kanyarodott,ő meg félrerántotta a kormányt mert az nagyon drága auto volt és nem akart
nekimenni vagy az oszlopnak.Jó,mi?
A karom fáj,mert odalökött a falnak,de inkább csak megijedtem.Még szerencse,hogy nem a gyerekekkel voltam.

Kép

Kép
hajnus

Még belegondolni is szörnyű."Csípem"az ilyen fazonokat akiknek többet ér a fostos autójuk mint egy "emberélet".Persze ő meg azt mond amit akar ha nincs aki bizonyítsa az ellenkezőjét már ha volt ilyen.Na hát ha meg gyerekkel lettél volna akkor én a helyedben még jól megis csapkodtam volna a hülyegyereket.velem ha valami olyasmi történik,hogy babakocsival flangálok a városba és van egy-két ilyen barom aki majdhogynem nekünk jön jól oda szoktam mondogatni v. nekiállok mutogatni,hogy egy kicsit kapjon már az agyához.
Vendég

Én is csak akkor kaptam fel a vizet,mikor hallottam,hogy állnak hozzá.Persze egy csomoszor megkérdezték jol vagyok-e,de gondolom azért mert befostak.Én meg bementem a boltoshoz,aztán szoltam,hogy hivja a rendőröket.Egyébként a Móricz Zs. utcában volt.Jo nagy tömegben,mindenki engem lesett.Hu,nagyon utálom az ilyen helyzeteket.

Kép

Kép
hajnus

Hajni, ez nem semmi!!!!!!!!!!!!
Szerencse, hogy gyerekek nélkül voltál!
nemrég a mi házunkba is beleszaladt egy 80éves osztrák papa, bottal járt egyébként , de mázli, hogy nem volt senki a járdán, mert az ott is maradt volna akkora volt a becsapódás.

Gabó, akkor jól értem nem most lesz kistesó?Kép

Vero, mindjárt mehetsz NST-re és érted kezdhetünk izgulniKép
Csak még Dorka bújjon kiKép
Nem tudom Viol hogy tűri a kórházat, remélem türelmes és nem kezd el pánikolni, hogy még nem szült, bár lehet épp...

Katus, nekem sincs meg csak az Eszti száma. Elküldöd akiét tudod? szalay73@freemail-re
Kitartást a fogdokizoz!

Kép
Kép
Kép
amica

Igen jól érted most nem lesz.Hát lassan Veronál is beindul a visszaszámlálás.
Ha sms-t kapok egyből Viol jut eszembe hátha megvan Dorka,de eddig semmi.mindenesetre jól kihúzta a végéig.
Vendég

Amica!

Küldtem a számokat!Kép

katus78

Hajni!

De jó, hogy nem lett semmi bajod!!!Kép
Ép anyukám reggel mesélte, hogy volt a pécsi újságban, hogy tegnap elütöttek egy babakocsis férfit, gyereknek szerencsére semmi baja, de a férfi súlyosan megsérültKép
Valami kis hülye akinek még jogsija sem volt!!!

Gabó!

Mitől van ez a betegséged? Örülök, hogy a kis Husi jól van.Kép

katus78

Sziasztok!
Tegnap jól eltüntem én is, közbe jött sok dolog.
Most vagyok, Noel még alszik de lassan kelés lesz.
Végre olyan szép az idö!!!
Katus, én szeretem a tornát a Momában, már régóta odajárok. Én délelöttönként megyek de van délután is. Általában steppados, de van box óra is meg gerinctorna.

KépKép
KépKép
mirama

Úristen Hajnus, ez félelmetes. Én mindig féltem tőle hogy valakinek esetleg bajt okozhatok én ezért megyek lassan(többnyire). De sokan úgy mennek mint az állatok, főleg a fiatal sutykók apu menő kocsijával...

Gabó!
Persze hogy szimpatikus voltál, sőt megállapítottuk hogy sokkal lágyabbak a vonásaid mint képeken és a hangod is más mint képzeltük, tök jó Kép Kép Kép Én mélyebbnek képzeltem, talán a nagy szád miatt Kép Kép Kép (nehogy félreértsd!!!)Ja, és nagyon szép vékony vagy!!! (Nem értem így a fogyókúrát)

Jó hogy a Levinek nincs baja, de ez a gerincdolog durván hangzik...Nekem is szokott fájni a derekam, de csak simán ferde kicsit azért.. kellene járnom gyógytornára, de mindig halogatom veszek ilyen Flector nevű fájdalomcsillapító tapaszt és pár nap alatt jobb...

Hát majd öregek leszünk és bánhatjuk!

Kinek van friss híre a Violról????
Vendég

Sziasztok!
Violhíradó:ma délelőtt azt mondta neki a Berkes,hogy még semmi mozdás Dorka részéről.Délután köldökzsinórnézegetésen volt.A hét végére nem akar hazamenni mert nem is engednék valószínűleg mert egyre jobban közeledik a"függetlenség"napja.Kép
Ha jól amlékszem hétfőn összeülnek(Viol,Berkes,Csécsei)és megbeszélik,hogy mi legyen.Dióhéjban ennyi.Kép

Hajnus!Ez igen durva.Még jó,hogy nem lett komolyabb bajod!

Gabóca!Én egyszer megrángattam egy Trabist aki belémjött.Férfi volt de akkor ez cseppet sem érdekelt.
Próbáld meg a kezeléseket csinálni mert a gerinc egy fontos dolog.Bár élnek emberek nélküle!!!!KépKépIsmerek párat.KépKép
Fizetni kell az oltásért?
Nagyon szimpi voltál!Szép csaj vagy!KépKép

Vero!Ne sokkolj!Az Asztor lánynév?Ez durvaaaaaaaaaaaa!Én emlékeztem,hogy a B.Pítör kutyája Asztor.KépMég mindíg olyan szép fiú a Peti mint volt?Régen láttam.

Katus!Örülök,hogy üzentél.Jól esett.KépKép
Én simán kiraktam a cicimet a sima melltartó fölé mert sajnáltam a lóvét a szopimelltartóra.Kép

Zsani!Ez durván hangzik.Most,hogy van a kis Virág?Jól vagy rosszul viseli a betegségét?Felszúrták a fülét?Javulást neki.

Mi hétfőn délután megyünk oltásra.Úúúúúúúúgy félek!Kép

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?