Sziasztok!
Beszti
No,én is majdnem pontosan uezeket írtam,ha visszaolvasol.Anno a Wunsch-ról,hogy jobb,mert sávot ad meg,és arról is,hogy a PÉ csak közelítőleg lehet behatárolni és arról is,hogy nem elég a hőt mérni(na jó,ez utóbbit talán úgy másoltam be
).
Én csak azért értetlenkedtem,mert nem igazán tartom ezt következetesnek.Vannak persze olyan görbék,ahol még "szemmel" is nehéz dönteni,de az utóbbi időben számtalan olyan görbe voolt,ahol tényleg nem tudtam megmagyarázni,hogy miért pont oda rakta a PÉ-t és nem egy nappal későbbre.(huh,ez kicsit körülményes lett...)De majd keresek olyat.No de majd megnézem a Te logikád szt is.Ezekt szt egy lassan mászó görbénél másként értéekl,mint az ugrósnál,ha jól értettelek.
Abban igazad van,hogy 1 nap tk lényegtelen,és nyilván így is tarthatja legalább az ember magát vmihez,én csak az elvet nem értettem.Attól ez még használható...
Azt viszont még mindig nem tudom,engem miért nem enged be a ferti...
Málna
Nekem voltak tüneteim
.Alhasi fájdalom,mensi szerű,és fáradtság.A lányomnál már PÉ utáni 11. napon éreztem és tudtam(Bali,ne figyelj
),hogy ott van,bár az első teszt negatív lett.De nagyon fájdogált a hasam és nagyon fáradékony voltam(egy reggeli öltözködés végére lógott a nyelvem
).
Vele a hányinger elég hamar jelentkezett(5. héten).A fiamnál jóval később.De szt az is normális,ha semmit nem érzel!
Krisztai77
Szt a hasmenés semmiféleképpen nem jó jel,és tudtommal nem tartozik a terhességi tünetek közé.Lehet,hogy egy hányós hasmenős vírusdt szedtél össze,most ez elég gyakori az országban.
A Candida nem fog gondot okozni,ha kezelik,még akkor sem,ha már terhes vagy(
).Gondolom,kaptál rá kúpot!
Bali
Jujj,de jó!
Mocorog a bébi
!De jó neked...
(na jó,most nem kezdeném előlről
)
Hát én ugyan nem a 8.,de a 11. napon már biztos voltam benne,hogy ott van Villő,pedig én sem hittem benne.Csak jobban figyeltem a testem jelzéseire
!
Kokusz
Ez a hő is jó