Új privát üzeneted érkezett!

Gizmixx

Szt volt PÉ,de nem 18.,hanem 19. napon(mert szt a ferty nem a PÉ-t jelöli be...)Kép.Szépen felment a hőd.Most olvastam,hogy 0,3-0,6 fokkal megy fel PÉ után,ebbe simán belefér.
A hőleesés változó,van,akinek 1-2 nappal mensi előtt eesik le,van akinek aznap,de van itt olyan is,akinek csak mensi alatt...Tehát ez szt egyéni.
Az ovulációs tesztre mi van írva,hogyan kell használni?Vagyis miért nem tudod,mikor kezdd el?

anyapoc

Rá van írva, hogy mindig a legrövidebb ciklust alapul véve kell számolni, van hozzá egy segédminta.
Anyapoc a tábázatomon a számok mik voltak és hova tüntek?? (dpo)
gizmixxx

Anyapoc!

Szerintem azért a Ferti intelligensebb annál, hogy mindig a legalacsonyabbra tegye az ov-t. Nagyon sok görbét láttam, amikor nem oda tette. Én azt figyeltem meg, hogy a saját maga készítette coverline-vonal (a vízszintes) befolyásolja.
Ha a legalacsonyabb hőt még követi a coverline alatti hő, akkor arra teszi, ha nem, hanem már magasabb (pl. ha hirtelen jópár tized fokkal emelkedik), akkor tényleg a legalacsonyabbra.
Itt van két példa:
Kép
Kép
Ezért is jó, ha valaki pontosan méri, akkor pontosabb a coverline és az ov. is.
Egyébként szerintem ez összefüggésben lehet azzal, hogy a nap során mikor lehet az ov. (melyik napszakban) és ahhoz képest milyen a hő.

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt!
Kép

Lányok,tényleg oda tette a pé-m amit mondtatok!
Felteszem a görbém.Reménykedhetek?!

Kép

málna2162

Sziasztok!

Tudom,hogy várakozásra intettetek de már nem bírtam tovább,reggel úgy éreztem,hogy tesztet kell csinálnom.
És nem bántam meg,3 perc után ott volt az a bizonyos 2.csík.Nem olyan erősen,mint a kontroll csík,de jól láthatón.
Erre a tesztre(pregnasens)rá volt írva,hogy 10-15 percet érdemes várni,hogy a háttér teljesen kitisztuljon,ugyanis ha a tesztelendő hormon koncentrációja nagyon alacsony a gyengébb jelek ennyi idő után tisztábban láthatók.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat,drukkokat!!!
És ne keseredjen el senki,akinek nem mesébe illő a görbéje!!Nekem sem volt az.

KépKép
takido

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés, aztán rohannom kell.

Kedd 11cn : 21 mm

Pénteken megyek megint UH-ra, remélem akkor már nem lesz ott. A doki tegnap azt mondta, egy-két nap van az ovulációig. Ma még alacsony volt reggel a hőm, holnap remélem már magas lesz.

Zsazsóka! Leírnád részletesen, hogy milyen volt a HSG? Ha túl intim, akkor jöhet privátba is. kamilla306@freemail.hu. Leginkább az érdekelne, hogy melyik része fáj, meg hogy meddig tart. Előre is köszi.

Na megyek. Ciao
Hét vége felé majd dobok egy görbét.

Kép

Kép
kamilla306

Utoljára felrakom a görbém:
Kép
Ezek alapján ,hogy már most kimutatta a teszt,sőt akkor valószínüleg már pénteken sem tévedett,szerintetek nem lehetséges,hogy mégis korábban volt pé-m?

KépKép
takido

Takido!

Hatalmas gratuláció.
Kép
j.
Vendég

Junko!
Köszönöm!!

KépKép
takido

Takido

Gratulálok!!!KépKépKépNagyon ügyi vagyKép!

Beszti

Van abban logika,amit írsz,és bmennyire intelligens a program,én meg vagyok győződve akkor is róla,hogy nem mindig helyesen rakja be a PÉ-t.KépLehet,hogy sok olyan van,ahol nem a legalacsonyabbra tette,de uolyan sok van,amikor viszont igen.
Tegnap meg akartam megint az enyémet csinálni,de nem enged be.

Gizmixx

Nem tudom,miért tűnt el a dpo-d,sajna a fertibe még nem sikerült bejutnom,nem tudom,hogyan működik a beállítás,de majd a lányok segítenekKép!

anyapoc

Takido!

Gratulálok!Kép

Gizmixx!

Nem járt le a VIP státuszod? A DPO-t csak akkor mutatja ...

Anyapoc!

Nem állítom, hogy nem téved a Ferti, de azért közelítésnek jó. Ugye csak a hőmérőzésre amúgy sem alapoz senki (hisz mindenképpen csak ov. után derül ki, hogy már volt), talán csak a DPO miatt érdekes az az egy nap.
Ilyen szempontból a Wusch jobb (az sávot ad meg), viszont az meg érzékenyebb a normálistól eltérő dolgokra (pl. nekem volt olyan, hogy volt ov., de egy alacsonyabb hő miatt nem jelölte), ill. a másodlagos dolgokat se veszi annyira figyelembe.

KépKép
KépKépKép
beszti

Léccilécci
Valaki megnézi a görbém,kicsit feljebb van
Kép

málna2162

Takido!

Kiráááááááááály!KépKépKépKép DE Te nem leszel hűtlen, mint egyesek, akik arra sem méltattak minket, hogy visszanézzenek a teherbe esés után és a táblázatba még mimdig nem tudtam pontos adatot írni!?

Gizmixxx!
Mióta használod a fertyt?

Málna!
Miért ne reménykedhetnél? Még ha nem is odarakná a program a peteérést, ahol valóban volt, úgy látom, nem loptátok a napot és az a lényeg!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Takido gratula!Kép

Angel! Elnézést!Kép

Bee------------bye
beebeey

Sziasztok!
Először is nagy gratula Beácskának és Takidonak!!!!

Én most nem hőmérőzöm, megpróbálom lazábban venni a teherbeesés kérdését.

Kriszti, Tontica, Bali és a többiek!
Nem emlékeztek véletlenül, hogy a terhesség legelején volt- e hasmenésetek?
Nekem pénteken kell megjönnie és vasárnap óta hasmenéssel, hányingerrel, szagok iránti undorral küszködöm. Voltam a hónap elején nőgyogyinál, aki megállapította, hogy Candida-gombám van. Vajon az is okozhat ilyen tüneteket? És vajon, ha mellette sikerült teherbe esni, akkor ez milyen hatással van a babóra?

Üdv Mindenkinek: Kriszti

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Bali köszi.
Már van egy kisfiam,és Õ gyógyszer mellett jött össze.Vannak dolgok amik most viszont foglalkoztatnak mert most tudatosan készülünk a másodikra.
Pl.:Mikor érdemes tesztet csinálnom?A lilypie szerint 4 nap múlva ,a ferty szerint 11 nap?!
Normális az,hogyha mondjuk most terhes vagyok és még nem érzek semmit?!

Lehet,hogy most hülyének tartatok hogy ilyeneket kérdezek de Mátéval tényleg semmilyen terhességre utaló jel nem volt.Most azt sem tudom mire figyeljek oda.Múlt héten meg tegnap is pl.megkívánta a sört,persze alkoholmenteset ittam,na de akkor is ,"normális"esetbe nem szeretemKép

málna2162

Málna!
Õszintén, szerintem csak az a normális, ha nem érzel semmit!Kép Vannek ennek ellendmondó sikertörténetek, de az egyszerű földi halandó 8 nappal a megtermékenyítés után, hááát.... Én nem hiszek benne!
A ferty szerint 11 nap múlva? Ó, ki birja azt kivárni?Kép Ha esetleg írnál néhány szót arról, hány naposak ált. a ciklusaid? Egyformák? Pontosak? Én a 11. DPO-n csináltam tesztet egyébként, alig-alig látszott, de látszottKép

Kriszti!
Azt hiszem soha életemben nem volt még hasmenésem... Illetve egyszer... GuttalaxKép

Lányok!
Tuti, hogy őt érzem! Kép

Livi

bali78

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!
És ígérem,nem leszek hűtlen,engem érdekel,hogy kivel mi van,hol tart,és ezen túl is lesznek olyan dolgok,amiket meg lehet osztani egymással.
Szorítok mindenkinek,hogy mielöbb kétcsíkos tesztet produkáljon!!!!

KépKép
takido

Takido!

És apa? Tudja? Mit szólt? ezek a legizgibb részletek!Kép

Livi

bali78

Bali78

Egyformák és pontosak a ciklusaim.28-29 naposak és 4-5 napig mentruálok.Az első két nap belehalok,a többi nap meg már jobb.A Wunsch is 10 napot ír a tesztre.De én már mindennap csinálnék,csak győzzem anyagilagKép

málna2162

Sziasztok Lányok!

Takido gratula, jó hamar poz. lett az a teszt Kép

Nálam a helyzet változatlan, ma reggeli hőm 36,9, nincs mensi.

Kép Kép
kokusz

Kokusz!
Lemaradtam! Görbéd van? Ha nincs, kicsit írnál részletesebben a helyzetről? Kép A táblánk érdekel? ...mert akkor kellenének adatok.

Livi

bali78

Sziasztok!

Beszti

No,én is majdnem pontosan uezeket írtam,ha visszaolvasol.Anno a Wunsch-ról,hogy jobb,mert sávot ad meg,és arról is,hogy a PÉ csak közelítőleg lehet behatárolni és arról is,hogy nem elég a hőt mérni(na jó,ez utóbbit talán úgy másoltam be Kép).
Én csak azért értetlenkedtem,mert nem igazán tartom ezt következetesnek.Vannak persze olyan görbék,ahol még "szemmel" is nehéz dönteni,de az utóbbi időben számtalan olyan görbe voolt,ahol tényleg nem tudtam megmagyarázni,hogy miért pont oda rakta a PÉ-t és nem egy nappal későbbre.(huh,ez kicsit körülményes lett...)De majd keresek olyat.No de majd megnézem a Te logikád szt is.Ezekt szt egy lassan mászó görbénél másként értéekl,mint az ugrósnál,ha jól értettelek.
Abban igazad van,hogy 1 nap tk lényegtelen,és nyilván így is tarthatja legalább az ember magát vmihez,én csak az elvet nem értettem.Attól ez még használható...
Azt viszont még mindig nem tudom,engem miért nem enged be a ferti... Kép

Málna

Nekem voltak tüneteimKép.Alhasi fájdalom,mensi szerű,és fáradtság.A lányomnál már PÉ utáni 11. napon éreztem és tudtam(Bali,ne figyelj Kép),hogy ott van,bár az első teszt negatív lett.De nagyon fájdogált a hasam és nagyon fáradékony voltam(egy reggeli öltözködés végére lógott a nyelvemKép).
Vele a hányinger elég hamar jelentkezett(5. héten).A fiamnál jóval később.De szt az is normális,ha semmit nem érzel!Kép

Krisztai77

Szt a hasmenés semmiféleképpen nem jó jel,és tudtommal nem tartozik a terhességi tünetek közé.Lehet,hogy egy hányós hasmenős vírusdt szedtél össze,most ez elég gyakori az országban.
A Candida nem fog gondot okozni,ha kezelik,még akkor sem,ha már terhes vagy(Kép).Gondolom,kaptál rá kúpot!Kép

Bali

Jujj,de jó!KépMocorog a bébiKép!De jó neked...Kép(na jó,most nem kezdeném előlrőlKép)
Hát én ugyan nem a 8.,de a 11. napon már biztos voltam benne,hogy ott van Villő,pedig én sem hittem benne.Csak jobban figyeltem a testem jelzéseireKép!

Kokusz

Ez a hő is jóKép

anyapoc

Bali

persze érdekel a tábla Kép mire lenne szükséged?
Görbét dobom rögtön. Első Clsotis ciklus ...

Kép Kép
kokusz

Anyapoc

Köszi,

Nem akar sikeredni ez a görbefelrakás, azt mondja a babanet hogy túl nagy a kép ...

Kép Kép
kokusz

Kókusz!

Küldd át nekem mailben, majd megcsinálom! baraksolivi@freemail.hu

ez meg a tiéd!
Kép

Livi

bali78

Bali

Rendben küldöm Kép

Kép Kép
kokusz

Bali

ment mail, köszönöm

Kép Kép
kokusz

Kókusz görbéje! ... ez is király! Kép
Kép

Livi

bali78

SZiasztok,
sajnos sok ma a dolgom! Kép

Most is inkább csak átpörgetni tudtam a hsz-eket.

Beebey,
miért is ez az elnézést??? Kép

Kamilla,
21mm Kép, remélem sikeres volt hozzá az akció!

Takido,
gratula Kép Kép
A görbéd valóban nem egy tipikus babás, de ki nem sz*rja két csík után, igaz? Kép By the way, minden OK a hőmérőddel? Kép

Málna,
ebből a görbéből még bármi lehet! Kép Drukk!

Bali,
mocorog!!! Kép
Talán egyszer én is megtudom, milyen...

Kriszta,
ti hova is utaztatok? (Erre más is válaszolhat! Kép )
Remélem Ada jól bírta! Kép

Bocs, akiknek külön nem írtam, nekik virtuális puszi! Kép

angel37

Angel!

Megtudod, ha akarod!!!! Most má fogjad meg apa kezét és induljatok!!!!!!!!Kép

Kokusz!

Hogy-hogy már a clostynál tartassz? Hogy érted el? 2005 október óta próbálkoztok, jól értem?

Livi

bali78

Köszi a választ mindenkinek!
A héten mindenképp kiderül, hogy mi a helyzet. Gyógyszert majd holnap fog felírni az orvos.

Más: Felvették Benedeket az oviba, pénteken lesz az első beszoktatós napja. Nagyon örülök neki, remélem könnyen megszokja a környezetet.

Bali, hányadik hétben jársz? Manóka csikizi a hasadat, az jó dolog! Kép

Kriszti
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Bali,
nem az akaráson múlik! Kép

angel37

Bali

köszi a görbét
A helyzet az, hogy tavaly júliusban leraktam a fogigátlót. Utána egyszer megjött a mensi 28 napra aminek úgy örültem mint majom a farkának. De korai volt az öröm, ugyanis októberig utána egyszer sem volt mensi. Orvoslátogató vagyok és így van kapcsolatom nőgyógyászokkal. Ez úgy jön ide, hogy van egy kedves doki akit látogatok és rákérdezett hogy mikor akarunk bébit. Elmeséltem neki a dolgokat és kapásból a gondjaiba vett. Kiderült a hormonvizsgálatnál először hogy magas a prolaktin szintem. Erre szedtem a Bromocriptint novembertől és januárra szépen le is ment a prolaktin szintem. Azóta is szedem a Bromo-t. Mivel utána sem állt helyre a ciklusom, újabb hormonvizsgálatok, kiderült nincs peteérésem. Folyamatosan hőmérőztem, tényleg nem volt peteérés. Tiszta fűrész volt az egész görbe. Na így jött a Clsoty. Most pedig várjuk hogy történjen már valami végre Kép

Kép Kép
kokusz

Angel!
Imádlak és szurkolok Neked, de szerintem nagyon sok múlik az akaráson!Kép

Kriszti!
17. hét! Nem tudom, mi a jó szó rá, de nagyon finom...Kép

Livi

bali78

Kokusz!

szerintem nagggggyon jó dolog, hogy ilyen gyorsan őrölnek a malmok!!!! Szerencséd van azzal a dokival, nem? Van, aki 2 év után tart ott, ahol Te! De reméljük, pár napon belül vége is lesz a herce-hurcának!Kép Hajrá!

Livi

bali78

Bali,
édes vagy! Kép
És akarom persze! Kép
De innen már nagyrészt üvegcsékben dől el a dolog! Kép

Kókusz,
reméljük hamarosan megtörténik az a valami! Kép

angel37

Bali

No igen szerencsém van .... ez a szerencse a szerencsétlenségben, legalább már az elején kiderült hogy baj van. Nem is panaszkodom, mert valóban a legtöbben 1-2 év után tartanak ott ahol én.
Köszi a drukkokat.
Most el kell mennem de délután még leszek. Addig is sziasztok és köszi hogy befogadtatok Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz!
Félreértettél! nekem nagyon tetszik a hozzáállásod, hogy nem csak törteled a kezed évekig és nyomod a lóvét a dokiknak!Kép

Angel!
Ugyanolyan büdöset kakil az üvegcsés is, így semmi okod, hogy a szükségesnél tovább várj rá!Kép

Livi

bali78

Bali.
10.30 körül beírtam amit kérdeztél?Abból tudzs nekem mondani még bíztatóbbat?Rámférne.A másik topicba ahova írok tegnap is meg ma is csíkosak lettek a lányok

málna2162

lanyok kezdek parazni.
Ugy izgulok az eredmenyeim miatt.

van olyan hogy valakinek ugyanolyan marad a hoje es nem esik le amikor menzizik?

Kép
monyoka

Bali,
na azt mindjárt gondoltam! Kép
De sajnos eddig sem rajtunk múlt, és innentől sem.

Monyó,
Hormoneredményedre vársz?

Nem, nekem ha megjön, le is esik.

angel37

Málna!

Töreldelmesen bevallom, nem értem a görbéd elejét. Miért az 5. ciklusnappal kezdődik? Mi van?
De ha az első nappal kezdődik, én tuti, hogy nem bírnám ki a 12 DPO-nál tovább, de legalább akkor szuperérzékeny tesztet vegyél! Az első és egyben egyetlen jel (így utólag) az volt, hogy a 10. DPO-tól éjjel is kijártam pipilniKép De ha nem figyelem, nyílván nem is tűnik fel... Más nem volt, csak fájdolgáltam a hasam, mint menzi előőt, csak aztán mégsem jött meg...
Mióta próbálkoztok? vagy már írtad? akkor bocsi!

Monyoka!
Úgy érted egyáltalán nem esik le? Nekem mindig csak a második napon esett le... És milyen az a menzi, drága? Nem lightos véletlenül?

Livi

bali78

Angel!
Nem értem! Bejelentkeztetek már? Vagy most mi van?

Livi

bali78

menzim eleg nyamvadt.a hom meg mindig magas.ma vagyok a masodik cn en.maskor ilyenkor olyan niagara van hogy fel sem birok kelni az agybol,eddig meg meg egy betet se lett tele(bocs).
lehet hogy a progimmal is gond van.Vagy nem tudom.

angel.a proklatin eredmenyemet varom.na de a rosszebb amitol parazok a rakszures.Meg sose volt,ez most az elso.remelem hogy jo lesz.na meg meg valami kenetet levett ami nem tudom micsoda.

Kép
monyoka

Bali!

Azért az 5.cn-tól kezdődik mert akkor kezdtem el hőmérőzni...Március 27.-én volt az első menstr.napom.Tudom, hogy az első mensis naptól kellett volna, de akkor még nem olvastam a hőmérős oldaltKépJanuár óta nem szedem a gyógyszert.
Melyik teszt szuper érzékeny?

málna2162

Bali,
igen, tegnap írtam, június 1-ére van időpontunk!

Monyó,
ha ilyen lightos, akkor nem lehet hogy mégis? Kép

Nem volt még soha citológiád? Ejnye-bejnye!
A kenetvétel volt a szűrés! Kép
Na aggódj, nem lesz gond!

angel37

Takido!
Hatalmas gratula! Nagyon örülök neked!Mondtam én már multkor is hogy a halvány csík is csík Kép

Kokusz,Málna nektek is szorítok innen az esélytelenek nyugalmából Kép

Bali,
Ha esetleg csinálod a táblát a 9.cn.-n tartok.

A CANDidával kacs. pont tegnap olvastam én is hogy nem befolyásolja a teherbeesést és a terhességet sem, ha csak nem tásul valamiféle bakteriális fertőzéssel is.

Kép
katica_75

Kép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?