Új privát üzeneted érkezett!

Sasha, kitartás, teljesen természetes a lelki mélypont. Ráadásul párosul a testivel is. Én mind a két babámmal depis voltam, pedig elvileg nem volt semmi gond. Mégis. Hormonok, stb. Bettim pedig egy hétig nem szopott, csak fejtem fejtem kétségbeesetten. Aztán egyszer csak mégis elkapta a gépszíjKép MIndig előbb mellre raktam és próbálkoztunk, csak bejött. Viszont ilyen erős méhösszehúzódásra nem emlékszem, de lehet hogy ez már eltörpült a többi idegeskedés mellett. Szóval, ne aggódj a másik kettő miatt, fogadj el minden segítséget, most a Te pihenésed fontosabb, meg hogy be tudj járni a kórházba a picihez. Gratula a barátnődhöz, hogy ilyen rendesKép

Csajok én tegnap kiütöttem magam. Békéscsabán voltam kedvenc unokatesóm temetésén, 38 éves volt mint én. (fiú) Gyerekkorunkban sokat nyaraltunk együtt, iszonyú temetése volt. 53 postás munkatársa mind 1-1 szál rózsával... Szegénykém cukorbeteg volt és bekómált, épp egyedül.Kép

Vidámabb téma: Bettivel holnap fogunk tojcit festeni és matricát fogunk rá ragaszgatni ha megszáradt, mert azt nagyon imád. Az egész lakás matricás. Hétfőn megyünk a nagypapikhoz, viszünk a művekből.

Írhatna valaki aki ért hozzá, milyen formában fogunk titkosodni, létezik olyan fórum, ahol belépő kód kell, vagy mi?

Csics, olyan rég írtál, hogy vannak a fiúk?

Mindenkinek jó húsvétozástKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sasha!

Nekem Hannánál sokkal intenzívebbek volak a görcsök, mint korábban a másik kettőnél. Állítólag ez így normális, időnként rosszabb volt, mint a szülésnél.
Persze ha úgy érzed, ez nem OK, akkor nézesd meg magad dokival.
Húsvét: ne izgasd magad, a nagyik is biztos foglalkoznak a gyerkőcökkel, és most nem ez a legfontosabb. Jövőre már minden jó lesz,és Gergővel együtt tojáskereshetnekKép.
Pihenj, hogy tejcsi legyen Gergőnek. Pár nap és mindannyian együtt lesztekKépKép.

KépKép
KépKépKép
beszti

Hello,
csak gyorsan.
Most jöttünk haza a Geritől. fél 11-kor már ott voltunk és a nővérke szólt, hogy meddig tudunk maradni, mert délben etetés... Ottmaradtunk és meg is szoptathattam. Hát látszik, hogy jobban van, mert úgy szopizott, hogy csak na. És azonnal!!!! Az első próbálkozásnál ráharapott és nem is eresztette többet, még büfizni is kétszer büfizett a szájában a cicivel!!!!!!!Kép 30 ml szopizott, és mivel még csak 20 az adagja, így nem raktam vissza, bár nem is kérte, mert akkorákat ásítozott utánaKép Egyem a szivét, utána is büfizett még jó sokat és összevissza puszilhattam!Kép Most egy másik szobában volt ahol a legnagyobb baba (Gerin kívül) egy 3 hónapos aki alig volt a fele a Gergőnek...
Visszafogyott 3160 g-ra, de nagyon jó bőrben van. Beszéltem egy dokival, aki nagyon dícsérte azt, hogy ilyen hamar észlelték a fertőzését és nem történt nagyobb baj. utólag is áldom azt a fiatalos kis szőke drnőt az István szülészetén, hogy ilyen alapos volt. Szív uh meg azért nem volt, mert az állapota a Gerinek jó, és nem sűrgős. Egyszóval, gyógyulgat.
A bukás, hányás, puffadásra is rákérdeztem. Hát bizony akkor kapott először tápszert!!!
A tejcsim, is beindulni látszik, ma reggel már 60 ml jött össze és igen a nap is süt és a kedvem is jobb. Görcsölök még erősen, de most eltörpül...KépKépKép

puszi kellemes húsvétolást mindenkinek!
sasha

Kép
sasha

Sasha

Eloszor is millio gratula a kislegenyhez!!!Kép
Es latod, minden rendbejon, csak probalj meg turelmesebb lenni,meg csak par napja tortent a nagy esemeny. Tudom, konnyu azt mondani...de nagyszeru csaladod van ,hogy ennyit segit, a fiuk miatt ne aggodj, ez csak par nap nekik nelkuled, eszre sem veszik majd, jo kis kaland az egesz. Most Te vagy a legfontosabb, meg a baba. Pihenj sokat, mert regeneralodnod kell, meg kell Gergonek a tejcsi. Es igy tovabb!Kép
Az Istvanban akkor most sem csalodtam, en is meg voltam veluk elegedve, nagyon profi banda, a csecsemosokkel az elen. Kar hogy nem mindenhol adnak tejcsit az egy-ket napos babaknak. Ott a bentfekvo mamak is beadtak neha a csecsemoosztalyra felesleges tejcsit, azok akiknek mar masodik harmadik baba volt es hamar beindult a tejuk. Dannyvel nekem is volt eleg mar a masodik napon, pedig csaszis voltam. Gergo meg nagyon ugyes, tudja o mi neki a jo!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Igen, a Gergő az Istvánban is kapott pótlást mert szopni nem akart (valószínű, hogy a fertőzés miatt), de a vércukra miatt muszály volt. Ott anyatejet kapott pohárból. Nem értem én sem, hogy egy intenzíven miért kell a tápszer, hogy oda miért nem jutattnak anyatejet... de egy biztos, hogy mostmár nem fog kapni többetKép Most vittem be kb 70-80 ml anyatejet neki, fél 6-ra megyek szoptatni, és holnap délig elégnek kell lennie amit vittem, mert 20 ml-ket adnak neki.
Istvános csecsemősöket én is csak dícsérni tudom (egy kivételével, de azt már mindenhol szídják, nem is tudom, hogy van még ottKép)

Na most fejek egyet, utána pihi és utána Geri...

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Sasha
Hat a hormonok dolgoznak latom,hu en sem voltam a helyzet magaslatan par napig,de nalam egyertelmuen a szopis mizeria tett be,mert amint megbekeltem a helyzettel mar el is mult.
Latod,nagyon ugyi vagy a fejessel hogy mar ennyi van.Az meg kulon jo, hogy mar a kedved is jobb.Sajnos korhazban igy van,hogy unnepeken fu sem no...De latod nem olyan sulyos hogy surgos lenne neki az UH. Meglatod par meg es itthon lesz,sot ha bejarsz szoptatni akkor mar otthon sem lesz semmi gond.
Orulok hogy jokat irsz a korhazrolKépKi volt a szoke doktorno?Nem tudod a nevet?Mert az enyem fiatal,torekeny, szoke hosszu haju es irto kedvesKép

Conti
UnokatesodKép

Ilke
Jobbulast BalanakKép

Titkosodasrol;
Ha gondoljatok szavazzuk meg,teny hogy mar 4 eve ismerjuk egymast, lehet hogy tenyleg itt az idejeKép
Ugy tudom a www.izgi.hu-n van erre lehetoseg,valaki ismeri??

Mindenkinek szep husveti napokatKép
Mi delelott kirandultunk egy jo nagyot,olyan szep ido volt,meg is lett az eredmenye,egesz csalad aludt 2 orat...Kép

Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa!
Azt hiszem Boros dr-nő volt. Õ is szőke, lófarokban volt a haja, kb 160 magas vékony, de én olyan 40-45-nek tippeltem. Igazából nem emlékszem a nevére, de a nagyon aranyos is stimmel.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünneplést kívánunk:

Magdi, Nóri, Márk, Gyuri

Sasha! Neked különösen kívánok sok-sok erőt, nyugalmat. A húsvét miatt tényleg ne izgasd magad (a srácok tuti jó helyen vannak a nagyiknál), most az a fontos, hogy Te nyugodt és kiegyensúlyozott legyél!!! Kép

Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Kataa! Én az izgin vagyok a másik topikkal titkosodva.Kép Nem vagyok egy nagy számítógépguru, de azt hiszem ez a menet: a topik létrehozása után a moderátortól kell kérni a topik titkosítását és egy listát kell neki küldeni azokról a személyekről, akik írhatnak a topikba (persze a regisztráció után). A titkosodáson belül annyi altopikot lehet nyitni, amennyit csak akarunkKép A topik címét csak az fogja látni, aki a topik tagja.

Akkor szavazzunk?

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Lányok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Magdi!
Titoktopik: nekem teljesen mindegy, mert én sodródom veletekKép Szerencsére nekem nincs félnivalóm a neten, ezért én a többség akarata előtt behódolokKép

sasha

Kép
sasha

Kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk mindenkinekKép!

KépKép
KépKép
banyóci

Sasha,
Nagyon örülök, hogy Geri rákapott a szopira Kép

Az unokahúgomnak ma született meg a 2. kislánya, úgyhogy nagy az öröm a családban Kép))

Tőlem mehet a titokzokni Kép
parazita

Zita!

Gratula a húsvéti nyuszilányhoz!Kép

Ma is 2x voltunk bent etetni, vagyis szoptatniKép A déli evésnál 30-at szopizott ismét, de este 6-kor már 50-et! Haladunk-haladunk.
Írtam, hogy pár napja felpuffadt nagyon és hányt a Geri. Ez azóta nem fordult elő, így most már biztosra vehetjük, hogy a tápszert nem bírta a kis gyomra. Igaz bukogatni néha szokott, de hányás és bukás között nagy a külömbség, úgyhogy muszáj is, hogy beinduljon a tejecske.
Ma reggel ismét 80-at bírtam fejni neki, délután 70-et, aztán evett 50-et és most jön az esti fejés. Sajnos nincs annyi időm fejni, hogy minden 3 órában, de majd, ha Geri hazajön, majd csinál magának tejcsit.
Jajj, azt nem is említettem, hogy mindkét nagymama egész jövő hétre vállalta a gyerkőcöket. Gabi nagyival, Dani a mamával. Aztán remélem csütörtökön már hazajöhet a Geri és lesz majd időnk összeszokni. Úgy örülök, hogy ilyen segítőkészek, de egyben lelki ismeret furdalásom is van emiatt. Jó tudom, ha itt lennének a manók, akkor nem tudnék naponta 2x bemenni (mindkétszer kb másfél órát tültünk bent. Felébresztjük-felsimogatjuk, aztán pelenkacsere, hőmérőzés, majd leszedik róla a pulzusmérőt, kiveszik az infúziót, hozzák a cicifertőtlenítőt...szopi ameddig szopi, aztán büfi és szomorú búcsú a már szétterült gyerektőlKép) és a fejésre is kell időt szakítani. Hát itthon velük naponta csak 1x lenne nyugodt órám fejni, pedig többször kellKép Igaz, a szopit is majd meg kell oldani valahogy, de ez még a jövő zenéje.

na megyek már, mert így is sokat fecsegtem össze-visszaKép
sasha

Kép
sasha

Zita!

Gratula a húsvéti nyuszilányhoz!Kép

Ma is 2x voltunk bent etetni, vagyis szoptatniKép A déli evésnál 30-at szopizott ismét, de este 6-kor már 50-et! Haladunk-haladunk.
Írtam, hogy pár napja felpuffadt nagyon és hányt a Geri. Ez azóta nem fordult elő, így most már biztosra vehetjük, hogy a tápszert nem bírta a kis gyomra. Igaz bukogatni néha szokott, de hányás és bukás között nagy a külömbség, úgyhogy muszáj is, hogy beinduljon a tejecske.
Ma reggel ismét 80-at bírtam fejni neki, délután 70-et, aztán evett 50-et és most jön az esti fejés. Sajnos nincs annyi időm fejni, hogy minden 3 órában, de majd, ha Geri hazajön, majd csinál magának tejcsit.
Jajj, azt nem is említettem, hogy mindkét nagymama egész jövő hétre vállalta a gyerkőcöket. Gabi nagyival, Dani a mamával. Aztán remélem csütörtökön már hazajöhet a Geri és lesz majd időnk összeszokni. Úgy örülök, hogy ilyen segítőkészek, de egyben lelki ismeret furdalásom is van emiatt. Jó tudom, ha itt lennének a manók, akkor nem tudnék naponta 2x bemenni (mindkétszer kb másfél órát tültünk bent. Felébresztjük-felsimogatjuk, aztán pelenkacsere, hőmérőzés, majd leszedik róla a pulzusmérőt, kiveszik az infúziót, hozzák a cicifertőtlenítőt...szopi ameddig szopi, aztán büfi és szomorú búcsú a már szétterült gyerektőlKép) és a fejésre is kell időt szakítani. Hát itthon velük naponta csak 1x lenne nyugodt órám fejni, pedig többször kellKép Igaz, a szopit is majd meg kell oldani valahogy, de ez még a jövő zenéje.

na megyek már, mert így is sokat fecsegtem össze-visszaKép
sasha

Kép
sasha

Helló!

Remélem mindenki jól érezte magát a mai szép napon!Kép Minket ma nagy öröm fogadott délután a kórházban. A Geri nem inkubátorban volt már, hanem nyitott kiskocsibanKép Nem kap már infúziót, és nincsen rajta a pittyegő ami a puluzást nézi. A kanül még a lábacskájában van, mert vénásan kapja szerdáig az ab.-ot, de nagyon úgy néz ki a történet, hogy csütörtökön már jöhet is haza.
A tegnapi 50 g-os evés nagyon megtetszett neki, olyannyira, hoyg ma már azzal fogadtak, hogy a Geri 70-eket eszik... kis jóindulattal, mert volt az néha 80-an is csak nem merték beírniKép Teát már egyáltalán nem kap, csak eleinte adtak neki. A kakija is már szép anyatejes és hízni kezdett. 3400 g született, és visszafogyott 3150 g-ra. Ma már 3350 g volt... lassan visszanyeri a születési súlyát is.Kép Szopizni is szopizott 60-at és utána elterült a vállamon, amíg büfiztettem. Nővérke mondta, hogy nagyon nehezen büfizik, de akkor nagyot. Nekem csak két kicsit sikerült kicsikarni belőle, két részletbenKép
Ha viszont így folytatja a kajcsizást kicsit jobban bele kell húznom a fejésbe is. Igaz ma már 3 üveg (300 ml) tejet vittem neki délután, de nem biztos, hogy elég lesz. Azóta fejtem 150-et, de nem bírok éjjel felkelniKép Hiába csinálok bármit, álmomban lenyomom az ébresztőt és nem is emlékszem rá.

Itt vannak mai képek, meg tegnapiak.

Ez tegnapi kép, még inkubátoros, ezért van csak kombidresszben.
Kép

Szopi után bealudt
Kép

Ma már ilyen kis csinosan felöltöztetve kiskocsiban találtuk.
Kép

Szopi után büfire várva
Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha! Nagyon örülök, hogy kezdenek jól alakulni a dolgok, ügyes kisfiú GeriKép ÉDES a képeken és Te is tök jól nézel kiKép Drukk a csütörtöki hazamenetelhez!!!!!

Tegnap tojásvadászatot tartottunk, reggel jó korán kiosontam a kertbe és elrejtettem a virágok közé a tojásokat. A gyerkőcök nagyon élvezték a keresést, még Márknak is volt sikerélménye!!!Kép Délután sportdélutánt tartottunk, itt volt a tesóm, csomót játszottunk. Jó volt, kint uzsiztunk a kertben, este 7-kor csak nagy hisztik árán tudtam bevonszolni a gyerekeket.
Nóri is rákapott a biciklizésre, nagyon ügyesen teker, nagyon tetszik neki a dolog.

Ma még szünet van az oviban, lehet, hogy Állatkertezünk egyet hármasbanKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sasha,
Tényleg nagyon jól nézel ki, a Gergő meg egyenesen gyönyörű! A tej miatt ne aggódj szerintem, ha gyakran szopik majd, biztosan be fog indulni a cicid is.

Zit
parazita

Sasha!
Olvasom, hogy miken mentek keresztül Kép. Gergö csodaédes a képeken, és nagyon örülök, hogy minden rendezödni látszik Kép! A szopi külön jó hír Kép! Ha így folytatja a szopizást, igazi kis vasgyúró lesz, mire hazajön Kép.
Te is remekül nézel ki a képeken.
Anyagiagkban megértelek, mi is a padlón vagyunk a ház miatt, de lehet, hogy még egy kicsit alatta is Kép...
Én Noémivel egyáltalán semmiféle méhösszehúzódást nem éreztem, soha egyetlen görcsöm nem volt, Ádámnál viszont azt hittem, szülök mégegyet Kép. Mi lesz a harmadiknál???

Titkosodás
Nekem semmi bajom a nyílt fórummal, de ha mindenki megy, én sem maradok Kép.

Ilke!
Bala hogy van?

Rit!
Még nem is mondtam, hogy klassz a pocakod Kép. "Remélem", lányod lesz (nem, mintha számítana bármit is...), mert kistesó fronton abszolút vezetnek a fiúk Kép.

Mi szombaton megrendeltük a konyhánkat, holnap jönnek pontosítani a méreteket. A gardróbunk is készül. Ha minden jól megy, 4 hét múlva már be lesz szerelve mindkettö, és elkezdhetünk átpakolni. Majd akkor költözünk, ha lesz parketta a fönti szobákban is, de az a jövö hónapban sajna még nem lesz Kép, de már az is valami, hogy a cuccaink nagyrészét átvihetjük, és itt egy kicsit több helyünk lesz.

Panda

panda
Halásztelek

Sasha
Gratula Gergőhöz, nagyon szép baba!

Puszi mindenkinek: Forti

Kép
Kép
forti

Jól emlékszem, hogy 29-re tali van betervezve?

Zit
parazita

Helló!

Magdi!
Én is hasonló tojásvadászatot terveztem, de nem jött össze.Kép A bókot köszönjük mindkettenKép

Zit!

A bókokat neked is köszönjük. Tudom, hogy nem kéne izgulnom a tejccsi miatt, hiszen már 2 babát sikeresen szoptattam, na de ilyen helyzet akkor nem állt fentKép

Panda!
Jajj ne is emlegesd a házvásárlással meg felújítással járó pénzmizzériát. Na meg a padló alatt részt anyagilagKép Mi meg úgy költöztünk be, hogy a parkettát nem sikerült mindenhol lecserélni és látod alatta meg a hangyák laknak... De a csatákat én nyerem meg folyamatosanKép Aztán a háborúnak is vége lesz egyszercsak... ha felszedjük, alábetonozunk és újratesszük a parkettát... Majd, ha lesz erre pénzünk, most egyelőre a csaptelepeket kell lecserélni, mert szarok. Az olcsóságuknak hátránya van sajnos, na mindegy.
Hát ezaz! A Gábornál nekem voltak ugyan utófájásaim, na de csak ici-pici menses szerű görcsök. A Daninál is fájt nagyon, most meg ha azt mondom, hogy 4 napig vajúdtam még akkor nem túlzok. Szabájos időnként begörcsölt és tartotta magát egy darabig aztán elmúlt. A fejésre nehezen szántam magam rá emiatt, mert az alatt meg még rosszabb volt, de most már ez is elmúlt. Még jó, már 6 napja szültemKép Örökkévalóságnak tűnikKép

A mai napon sok dolog történt. Reggel jött anyukám a Danival, mert elfogyott a pelenkája és minek vennének, mikor én már megvettem előre a havi adagját, úgyhogy jöttek. Mikor megérkeztek felkaptam a Danit és behoztam a házba, végig a vállamra volt borulva. Aztán letettem és vagy fél órát oda se jött hozzám. Bújt az anyukámhoz, és 10 percig nem hagyta magát letenni. Aztán persze feloldódott, de simán ment vissza anyukámmal, még integetett is nekem. Kicsit szomorú vagyok , hogy elfelejtett, vagyis inkább így elszokott tőlem. Mindenesetre legalább az megnyugtató, hogy nagyon jól érzi magát anyukámmal.

Délután 4-kor mi mentünk a Gabiért az oviba. Annyira örült nekemKépKépKép Mindent eldobva rohant az oviban a polchoz és ugrott a nyakamba utánaKép Mint kiderült a nyuszi járt ma az oviban és otthagyta a tojásokat a fa tövébenKép Csak úgy csacsogott és ömlöttek belőle a szavak. Utána mentünk volna a nagykerbe a párom melójához alkatrészeket venni és utána be a Gergőhöz a kórházba, de anyósom amint meghallotta ő is jönni akart, úgyhogy még őt is fel kellett venni.
Bementünk a kórházba én mentem be egyedül, hogy mekérdezzem szabad-e bejönniük. Mondta a nővér, hogy mindjárt megkérdezi. A válasz helyett a Gergővel érkezett! Kitolta a kiskocsijával együtt. Itt hallottuk a jóhíreket is! A Geri ma már egyáltalán nem kapott antibiotikumot és holnap jöhet haza! 1 napot pluszban azért kell bentöltenie, mert megfigyelik, hogy nem-e megy fel a láza, vagy nem-e esik vissza. Holnap reggel 9 után kell telefonálni, hogy mi újság és a déli szopcsi után jön haza. Annyira örültem, hogy majdnem beleugrottam a nővér nyakába.
Pár percig nézegethette anyós és a Gabi a kicsit utána lementek a földszintre, mert ott van egy hatalmas játszótér kialakítva. Műanyag csúzda, hatalmas játszószőnyeg, kis vár, meg mindenféle. Ott jól elvoltak a Gabival. Addig én meg a Gerivel voltam. Épp fürdetési idő volt ismét. (az inkubátorosokat éjszaka fürdetik) Tegnap is láttam ám a füdetést, csak elfelejtettem írni. A csap alatt történik, rémes.
Ma megkérdezte a nővér, ho gy ő fürdesse, vagy én megfüdetem kiskádban. Hát persze, hogy majd én a kiskádban!
A pelus tele volt szép sárga kakival és a hőjét se sikerült megmérni... folyamatosan kakált közben az inger miatt, úgyhogy a nővér mondt,a hogy hagyjuk inkábbKép Fűrdővíznek meg olyan meleg vizet adott, hogy az én kezemnek is meleg volt, nemhogy a kicsinek. Szerinte jó volt.
Nagyon cuki volt egyébként. Először nem értette, hogy mi történik vele. Teljesen befeszült. Vagy a túl meleg víz miatt, vagy a kád víz volt új neki. De hamar feloldódott ahogy mosdattam, meg duruzsoltam neki. Ja, fürdés előtti mázsálásnál kereken 3300 g volt pucéran. Azt hiszem a múltkor rosszul írtam. Ezután én pelusoztam, öltöztettem, ismét mázsálás, hogy ruhástul mennyi,utána szopi következett. Persze 5 perc után belealudt, így ismét mérlegelés következett, erre felébredt, büfizett egy nagyot, majd szopi a másik ciciből. Mikor ebbe is belealudt teljesen megint lemértem. Összesen 70-et evett, így nem erőltettem tovább, büfizett, majd leraktam aludni és el kellett már jönni, mert lent vártak, de így is másfél órát voltam fent az intenzíven. A Geri 25 perc alatt ette meg a 70-et, tehát annyira nem rossz az arány.
Mikor hazafelé jövet kérdeztem a Gabit, hogy na és hogy tetszett neki a Gergő, azt mondta, hogy: Hát nagyon pici a feje és az nem tetszett nekiKép Mondtam ,hogy az övé is ekkora volt, és ha nagyobb akkor nem fér ki anyából.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem hülyítem a gólyával a gyereket, persze a részletekkel sem tratktálom, csak úgy finoman.
Jajj, felrakok 3 képet. A családban most nagy a dilemma, hogy a Gergő melyikre hasonlít jobban. Szerintem mindhárom más, de ti hogy látjátok?Kép

Gergő
Kép

Gábor
Kép

Dániel
Kép

sasha

Kép
sasha

Sasha!
Jó hírek Kép! Ha szavazásra bocsájtod a témát, akkor szerintem Gáborra jobban hasonlít. De egy hónap múlva tegyél fel megint képet mindháromról, addigra már jobban látni a hasonlóságokt-különbségeket.
Szép sárga kaki KépKépKép.

Ilke!
S.O.S.!!! Lehet rizslisztböl somlóit csinálni, nem lesz túl morzsás, vagy olyan "homokszemcsés állagú" mint minden, ami rizslisztböl van? Gondolom, dehogynem...

Ja, igen, a tali
Lehet, hogy én is tudnék menni Kép.

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Panda!
Igen, szép sárga voltKép Ezt is csak azért írtam így, mert napokig csak teáztatták és még a 4. napon is csak az a fekete ragadós jött belőleKép
Nem szavazásra bocsátom, csak csak izé, nem tudomKép

sasha

Kép
sasha

Sasha! Kép Kép Kép Jó volt olvasni a soraidatKép
Nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk, jól megnéztem a képeket és arra jutottam, hogy velem el lehetne hitetni, hogy 1 baba van mind3 fotónKép

Dani reakciója miatt ne aggódj, meg kell szoknia, fel kell dolgoznia az új helyzetet. Én 5 napig voltam távol, mikor Márk született. Hazatérésünk után Nóri 1 hétig nagyon elutasító volt, nem etethettem, nem szeretgethettem meg, egyfolytában az Apjával akart lenni. Türelemmel és sok szeretettel kell ezt a helyzetet kezelni Kép. Nagyon szxr érzés ez, de a gyereknek jó, ha lereagálja a változást.

Mi Tegnap Állatkerteztünk, nagyon jó volt, Nóri még mindig odavan a pókokértKép.

Láttátok a Híradóban, hogy a bárányhimlősök száma kiugróan magas? Hétfőn azt hittem, hogy mi is elkaptuk, mert kijött Nórin pár pötty, de pár órán belül elmúlt. Valószínűleg a tojás okozta, nagyon sokat evett belőle.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sasha
Örülök a jó híreknek és hogy már ma mehettek hazaKép szerintem is nagyon hasonlít a 3 bébiKép
Én is 3. gyerek vagyok és anyum mesélte, hogy milyen durva utófájásai voltak a tesóimhoz képest.
De ha ilyen jól néz ki az ember a 3. fiú után, mint te, akkor be kéne vállalniKépKép
gólyamese nálunk sem volt.
amikor mi hazahoztuk Gellértet, Gergő az első fürdetésnél egy üveget vágott a fejéhez. szóval volt féltékenység, de "csak" ennyi, hamar megszokta.

mi megvagyunk, jól telt az ünnep, anyóséknál kint az udvaron élő nyúllal ment az ajándékkeresés. persze megint rengeteget kaptak,én nem tudom, mi anno karácsonyra nem kaptunk ennyi dolgot. két táska csokit el is zártam a kamrába.
ma meg már oviba ment Gergő.

puszi
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Bárányhimlő
Én is hallottam, de mi már túl vagyunk rajta, szerencsére. Érdekes, ahová a gyerekek járnak, ott nem mondják, hogy lenne bárányhimlős, és nálunk sincs, na de nálunk tegnap is össz-vissz két gyerek volt az egész oviban Kép.

Manó!
Boldog névnapot Emmának Kép!

Már egy fél órája itt ülök a melóhelyen, mert a férjem 8-ra ment dolgozni, úgyhogy minket is korábban hozott. Sehol senki, nekünk csak 3/4 8-ra kellen járni...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Hátha segítek ezzel vkinek!

Sziasztok!

Több munkatársat keresünk könyvelő munkakörbe. Elvárásaink:
- középfokú végzettség
- kommunikációképes angol nyelvtudás
- pénzügy-számvitel iránt érdeklődés, affinitás (tapasztalat nem kell)
- részmunkaidős lehetőség
- pályakezdők és GYES-ről visszatérők is jelentkezhetnek!
- kezdés azonnal
Amit kínálunk:
- nemzetközi környezet
- kedvezményes utazási lehetőség (6 hónapos szerződés után)
- képzési lehetőség
- fiatal csapat
- juttatási csomag

Ha ismertek valakit, akit érdekelhet, kérem, hogy juttassa el nekem az önéletrajzát angolul és magyarul: eszter.biro@klm.com.

Sasha
Nagyon-nagyon ügyi vagy, hogy fejsz!! Kicsi Geri pedig tündérborsó! Kép nemtom megmondani melyik idősebb fiadra hasonlít jobban, talán majd később.

Manó
Emmádnak boldog névnapot kívánok!

Csajok, hogy én még mindig hányok...pedig 13 hetesen vége lett, de ma ismét volt boá. Brrr.

bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Mano
Emmanak boldog nevnapotKépTenyleg mi lett az eptesszel? Hogy dontottetek?

Sasha
Akkor az tenyleg nem O,de a lenyeg hogy jo kezekben voltalKép
Keke szuperekKép Jol nezel ki,mintha nem is szultel volna par napjaKépSzerintem fiuk hasonlitanak egymasra ezeken a kepeken nagyonKépKépHiaba tesverekKép
Anno melekszem mi is talalgattuk hogy a noveremnel a ketpeteju ikrek utan a 3.fiu kire hasonli.Es total keverek lett,az arca kulonbozo reszeirol meg lehet allapitani hogy melyik nagyra hasonlitKépKép
Szuper hogy mar johet is hazaKépKépEzek szerint jo lett a sziv UH eredmenye,ugye?

Magdi
Hat ha eldontjuk a titkositast akkor ez lenne az ut.Csak ne ragaszkodnek ugy a babanethez,mar megszoktam es itt vannak ugye meg pocakossagunk idejebol is dolgokKép

Parazita
Unokahugodnak gratulaKép
Jo lemlekszel,29-en taliKépKépRemelem minel tobben jottok.Ha jol tudom Nyuszi,Panda,Bea ?,En vagyunk a listan,de gyertek minel tobben.A multkori is olyan jo voltKépKép

Panda
Akkor ar latod az alagut veget,par het es mar az ujban lesztek es dozsoltok a hellyelKép

Judy
Ajandekokat ne is mond...plane a csokikat.Es baloztatok is a hetvegen ?

Nalunk a husvet ugy zajlott,hogy Alex rosszul ebredt hetfon,amikor anyuekhoz mentunk es nem akart locsoni menni... Nem eroltettuk,de fel 12 fele mar rajott hogy mibl maradt ki es akkor elment a nagyimhoz legalabb.
Azt hiszem az ovi azert kicsit megviseli,mert par napig megint dadogott,mar elmult de tuti annak tudtam be.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Magdi!

Ebből is látszik, ahány szempár annyifélének nézi őketKép A családban mindenki mást mond ezekről a képekről. Egyik szerint tiszta Dani, másik szerint tiszta Gabi, szerintem meg mindhárom gyerkőc tök külömbözőKép És lám, te meg összekevered őket.
Egyébként ez a hasonlítgatás nem az én ötletem volt ám, csak piszkálta a csőrömetKép

Juti!
Hát én nem tudom mi lesz. A Gabi már elég nagy, ő biztos, hogy nem fogja bántani, még... majd, ha nagyobb leszKép A Dani az aki még nem fogja fel a dolgokat, hiszen még csak 16 hónapos. Még ujjal mutogat. Mikor először látta a kórházban akkor is egy ujjával megbökte a fejét. A bökés az nincs lefényképezve, csak az előtte lévő ujjtartásKép Íme, ezzel a mozdulattal bökte meg a kicsi buksitKép

Kép

Bárányhimlő az idén még elkerülhetne minket, és az oviban sincs még semmi jele neki szerencsére. Jövőre már nem bánom, ha jön, csak a Geri még túúúúl kicsi egy ilyen vírushoz.

Manó!
Én is boldog névnapot kívánok Emmának!

Kataa!
Hát ez az, de nem érti meg a családKép Testvérek és hasonlítanak, de ugyanannyira külömböznek is.
Alex, majd beilleszkedik az oviba. Nem mindenkinél megy az olyan könnyen. A Gabinál meg úgy jött le ez, hogy nagyon sokáig nem volt hajlandó bent enni-inni és pisilni. Játszott, elvolt, de ennyi. Meg én nagyon sokáig 10-re vittem és délbe hoztam. Aztán meg még vagy 2 hónapig 9-12 volt csak. Persze gyesen könnyebb ezt megoldani, de Alex is meg fog ott szokni. Nem egyszerű belecseppeni ennyi idegen közé. Óvónői is idegenek, meg a gyerekek is még! Az így már rengeteg. Aztán lesz madj barátja akihez szívesen megy, megszereti az óvónőket is és megismer majd mindenkit.
Mikor Gabiért megyek fél 4 körül akkor általában tumultus van, mert a legtöbb szülő akkor megy a gyerkőcökért. Ha én érek oda elsőnek, és ő meg látja, hogy jönnek valakiért akkor szalad vissza és kiabálja, hogy Móni megjött nagyid... és így továbbKép

Na mennem kell, mert 3 körül megyünk a Geriért és én meg felforgattam az egész házat, még rendet kell raknomKép
sasha

Kép
sasha

Most nézegettem a naptárat, és egy csomó névnap volt, így hát:

Manó
Emmának Boldog névnapot! KépKépKép

Parazita
Csongornak is boldog névnapot! KépKépKép

Meg akiknek mostanában volt Kép

Cupp
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Helló!

Most jöttünk haza a Gerivel!!! Itthon alukál a kiságyában. Sajnos nem értünk oda etetési időben, így cumiból evett, de már 100-at! jajj, mi lesz ittKép Gabit is ma kapom vissza és lehet anyukámék is ma jönnek haza. Úgyhogy elképzelhető estére lesz nagy őrületKép Anyukám ittmarad velünk pár napit, amíg összeszokik újra a család. Már nagyon várom és remélem elég erős leszek és nem borulok ki az első napKép Még van egy-két dolog amit el kell rendeznem, pl a kiskádban most a műanyag fogasok laknak, de időszerű volna már kilakoltatni onnan őket, csak kérdés, hogy hová... Nincs akasztós szekrényünk. A párom öltönye, meg az én alkalmi ruháim is egy sport táskában várják a végzetüket. Nagyon remélem, hogy nem sínylik meg.

pusz-pusz
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Sajknos Emma lebetegedett húsvétkor, szombatról vasárnap éjjel 39 fokos láz, elmentünk apósoméknál az ügyeletre, de semmi okát nem találták felső légúton, a pisije is negatív. aztán picit betaknyosodott, kicsit köhög, de nem annyira hogy ezt indokolja.Hétfőn hazajöttünk, Emma összehányta a kocsitKép Kedden elvittem itthon orvoshoz, de olyan nagy okot ő sem talált, kapott antibiotikumot, de azt eddig 4-ből 2x kihányta (nem ízli nekiKép Nem fáj semmije, de ha nem adom a lázcsillapítót akkor 38,5 a láza azonnal. Úgyogy nem tudom mi lehet. teganp otthon voltam, ma meg holnap anyukám van vele, ha nem javul péntek reggel vissazviszem a dokihoz.

Sasha!

De jó hogy már otthon van Gergő!

Bocs, de nekem ezek a kisbabák mindíg olyan egyformákKépKépKép Szóval én is elhinném hogy mind a 3 egy gyerekKép

Barihimlő: Nálunk mint már írtam totálisan tombol a csoportban, március 20-án volt az első megbetegedés és azóta tul képp az egész csoporton átment, még a múlt héten is lett új bárányhimlős és mivel 3 hét a lappangási idő még nem múlt el a veszély.
Én is gondoltam arra is Emmánál, bár be van oltva, de nincs rajat pötty egy sem. Bezzeg rajtam, aposoméknál összemart valami, de iszonyúan nézek ki, szerintem hanagy vagy bolha mert takarítottuk az udvart és a birkák stb...no comment.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sasha, de jó, hogy végre otthon vagytok! Dani megszokja majd Gerit, de hát ő is kicsi még, hoyg is foghatná fel?

Bárányhimlő: nálunk nincs az oviban, csak az egyik gondozónőnek volt övsömöre januárban...

Képzeljétek, a nagynéném csomója jóindulatú!!!! Nagyon-nagyon örülök neki.

Zit
parazita

Sziasztok!

Emmának és Csongornak boldog névnapot kívánok!

Sasha! De jó, hogy otthon vagytok!!!Kép Sok sikert és erőt az első napokhozKép

Nórinak tegnap este hőemelkedése lett és találtam rajta 3 pöttyöt. Ma reggel ismét hőemelkedés és további pöttyök. Bizony-bizony bárányhimlős lett a csaj. Egyenlőre nagyon jól viseli, egy picit nyűgösebb, de eszik, iszik, játszik. Főként a hátán és a nyakán vannak a pötyik, így nem tud vakarózni. Beszéltem a dokinénivel, azt mondta, hogy itt Harasztiban egy lightosabb bárányhimlőjárvány van, nem okoz durva tüneteket. Remélem igaza lesz.
Azt mondta, hogy a TV-ben mutatott himlős gyerekek durva ijesztegetés, általában sokkal enyhébb lefolyású a betegség.

Manó! ma reggel volt a TV-ben, hogy olyan gyerekek is elkapják a bárányhimlőt, akik be vannak oltva ellene. Azt mondta doki, hogy az oltás azért ajánlott, mert azoknál a gyerekeknél, akik be vannak oltva nem alakul ki szövődmény. Persze, ha nincs pötty Emmán, akkor valószínűleg nem is bárányhimlője van. JOBBULÁST NEKI!!!Kép

Már csa az a kérdés, hogy fogjuk kibírni az 5 nap szobafogságot?

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Zita! ez nagyon jó hír!!Kép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi!

Na, legalább túl lesztek rajtaKépDe csak 5 nap? Nálunk 10 napot meséltek a csoportban az anyukák. Pedig akivel beszéltem, nekik sem volt alegdurvább verzió, csak jó pöttyös volt, meg 38,5-ös láz, a 11. napon már jött oviba. Ha lightosabb az jó, nálunk a X. kerületben volt olyna aki kórházba kerülült kiszáradással még tavaly, merta nnyira pöttyös volt a torka hogy nem tudott inniKép
Azt én is hallottam hogy aki be van oltva is elkaphatja, illetve ezt mondják is beadáskor, de állítólg a láz nélküli, max 15-20 pöttyös verziót kapják el, tehát némi immunreakció jellegűen. Olyat még nem hallottam aki lázas de nem pöttyösKépKépKép Szóval ez valami más lesz.

Vagy megosztottuk és Emma lázas én meg pöttyösKép na jó, nem vicc, szgénykémnek tényleg nem tudom mi baja, ez a legrosszabb, ha bari himlő, akkor az, ha torokgyuszi, oK, de így csak vaktában kezelgetikKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Sasha
Szuper hogy otthon vagytokKép Remelem egyszeruen telt az elso ejjel otthonKép
Alex beilleszkedesetl nem tartok,mert ugye bolcsis reven ez nem gond neki.De azert latszik hogy valahogy de megerzi a valtozast,nala ez a dadogast hozta ki.Azert orulok hogy csak enyi volt es nem az van hogy rosszul erzi magat.Minden nap sokat mesel hogy mennyi mindeki nevet tudja mar es hogy Kati neni is kedves veleKép

Gumicukor
Mi ez a szukszavusag???Kép

Mano
Ha csak lazas,de napokig akkor azt kaptatok el amit Alex 2 hete. A torka volt meg piros es kesz,de tenyleg csak az antibiotikum segitett levinni a lazat.
Igen ha oltast is kapott Emma elkaphatja,csak nagyon lightos formaban,keves potty es csak hoemelkedes,nem laz.

Parazita
Tenyleg jo hir,plane ebben a korban hogy joindulatuKépKép
Remelem jossz jovo szombaton??

Magdi
Jobbulast NorinakKép En is ugy tudom hogy baranyhimlovel 10-14 nap bent let es utana meg par nap otthon ovi elott,mert eleg sokaig fertoz.
Meg is kerdezem ma mi ovinkban mi a helyzet jarvany ugyben.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa, Manó! Félreérthető voltam, bocsi!!! Szóval azt mondta a doktornénink, hogy 5 nap, amíg szigorúan a lakásban kell lenni, mert az első 5 napban hólyagosodnak és váladékoznak a pöttyök. Ekkor azért kell otthon lenni, mert elfertőződhetnek. Utána, amikor hegesednek már ki lehet menni pl. a kertbe, de közösségbe még nem. Összesen 10-12 nap a betegség lefolyása, ebből az első 5 nap a szigorú szobafogság. Na erre az első 5 napra írtam, hogy ezt hogy fogjuk kibírniKép Kép
Egyébként Nagyon jól van Nóri, a pöttyöket leszámítva egyáltalán nem tűnik betegnek.Kép
Remélem így is marad a dolog.
Poén: mivel a hátán és a nyakán vannak a pöttyök ő nem látja. Le kellett fotóznom a pettyeket, mert nagyon kíváncsi volt a báránykáiraKép ImádomKép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Kataa, Manó! Félreérthető voltam az előbb: bocsi!
Azt mondta a dokinénink, hogy az első 5 napban, amíg kifakadnak a pöttyök, addig tart a szigorú szobafogság. Utána, ha hegesek a sebek ki lehet menni pl a kertbe, de közösségbe még nem szabad menni. cirka 10-12 nap a betegség lefolyása,
Én az első 5 nap szigorú szobafogságra írtam, hogy ezt hogy fogjuk kibírniKép

Egyébként Nóri jól van, a pöttyöket leszámítva teljesen egészségesnek tűnik. Le kellet fotóznom a pöttyöket, mert ő nem látja (hátán, nyakán vannak), és kíváncsi volt a báránykáiraKép ImádomKép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi,
Sok erőt a szobafogsághoz... Kép

Kataa,
Igen, szeretnék menni 29-én, remélem, nem jön közbe semmi.

Zit
parazita

Magdi,
Sok erőt a szobafogsághoz... Kép

Kataa,
Igen, szeretnék menni 29-én, remélem, nem jön közbe semmi.

Zit
parazita

Hali!

Sasha
Én is elsőre azt hittem mind3 fotó a Gergő Kép de jobban megnézve, mintha Gabi orra kicsit más lenne, mint a kicsiké,
illetve mind3 szájacskája más.
Nekünk sincs mnég a mi szobánkban akasztós szekrény (Halacskának már webkamerán bemutattam a szobai állapotokat Kép),
mi vettünk ikeában pár ezer forintért ruhaállványt, azon vannak az akasztósaink, amíg nincs meg a gardrób.
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15597 &catalogId=10103&storeId=22&productId=53229&langId=-30&parentCats=15597*16217*16219
Szuper, hogy már otthon vagytok!!! Sok erőt az első napokhoz! A gyerekek meg majd összeszoknak!
Gondolj majd arra, amikor nagy lovakként hozzák az anyáknapi csokrot!

Bárányhimlő
Én kicsi úgy érzem, hogy túlfújják a médiában, és a védőoltást favorizálják. akár lehet gyógyszergyári fogás is...

Kataa
Hát meló van ezerrel, most is kutyafuttában írok. de majdnyáron lesz láblóga.
most javult az önbecsülésem egy kicsit, mert megdícsértek egy nagy melóval kapcsolatban.

Manó
Nekünk is hasonlóvolt 1 hétig lázas volt és csak az ab vitte le. most nem segített a jól bevált homeo.
de úgy látom másoknál is hasonló tünetek vannak.

A tali 29-én mamatali lesz? úgy néz ki tudok menni. hová is?

Dani jól van egyébként, húsvétoztak az oviban tegnap, amikor mentünk érte, akkor ott ült a kisnyuszis kosárkák mellett, meg a kis csokitojások mellett.
gondolom őrizte őket, és esetleg remnykedett, hogy kap még, de hát pont annyi volt, mint amennyien voltak.
mi is egy csomó csokit kaptunk, beletettem egy nagy tasakba, és minden nap kaphat egy kicsi tojást,annyi még belefér a csokiszigoromba.
elég jól be is tartja, bár néha bepróbálkozik, hátha adunk neki, de hát nem jön össze.
viszont most már annyira szépen mossa a fogait, teljesen szakszerűen, alul felül, kívül belül, körkörösen. és nézegeti utána a fogait a tükörben Kép

na, mára ennyi voltam
cupp
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Husvet jol telt, batyoek itt voltak 3 gyerekkel. Volt tojasfestes is, Emike pingalt a legkisebb uncsitesoval.Kép Jot mosolyogtunk a parommal, mert mikor hetfo este egyik piros tojast megtortuk, hogy megegyuk, kicsi lanyom sirva fakadt...Kép Gonosz szulok.
Ma ment Emi eloszor oviba, megint vagy 2.5 hete, mert ANgliabol fosi virussal , meg kotohartya gyulladassal jottunk haza. Volt is nagy hiszti reggel az oviba menetel miatt.Kép

Tali

En is jovok.Kép Hova is KAtaa???KépFelolem lehet megint Via Luna.

Nalunk nem volt csokieso, anyosom ram bizta mit vegyek nekik, es az nem csoki lesz,Kép anyu meg tudja, hogy nem tomom oket csokival.Kép Most szegeny Emi amugy sokaig egyaltalan nem ehetett a fosi miatt.De egyebkent is csak jelkepes ajit kaptak husvetra, nem vagyok hive a husveti ajandekozasnak.

Most megyek, mert mindjart jon az asztalos nehany butort szetszedni, mashogy ugyanis nem tudjuk felvinni az emeletre.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok
csak gyorsra van időm, tombol nálunk is a bari. szombat reggelre kijött Tomin is (Szilcsi akkor már majdnem két hete baris volt) azóta küzdünk a 39,5-ös lázzal, mától ab, majdnem kórház lett a vége. pelenka alatt brutális, egybefüggő nyílt seb, valószínűleg az okozza a lázat. a 3-6 nap volt mindkét esetben a legdurvább.
két éjjel ringattam Tomit, mert csak sírt. orra, füle, torka, nyelve, és nem is tudok olyan helyet mondani, ahol ne lenne
Szilcsin még mindig van pötty, pedig ápr.3-án jött ki rajta. Tomin pedig kb. 10x annyi, mint csajócon volt.
úgyhogy a mi esetünkből kiindulva nem olyan egyszerű ez.
na megyek megsütöm a palacsintát, mert a betegecske azt kér (4. napja nem eszik)
szilcsike

ja és még annyi, hogy

Magdi
a kertbe én símán kivittem őket, amikor nem fújt a szél. homokozni nem lehetett, de pl. babakocsizni vagy motorozni, vagy biciklizni símán. Hosszúújjú, hosszúnadrág és sapka. Semmi bajuk nem lett tőle.
szilcsike

Heló!

Via Luna sztem jó hely, legyen ott.

Szilcsike
Úgy hallottam, hogy a második betegen jobban kijönnek a baripöttyök! Sajnálom, hogy Tomid ennyire megszenved vele. Kép Drukk, hogy viszonylag gyorsan vége legyen!

Zita
Csonginak utólag is boldog névnapot kívánok, még 8 napon belül vagyok. Kép

Magdi
Nórinak is kitartást, tényleg elég jó helyen vannak rajta a pöttyök. Pancsinak az elsők az arcán jöttek ki és sajna egy helye meg is látszik pedig nem vakarta el! Ezt is olvastam, hogy a legelsők a legbrutálabbak és lehet, hogy meg is maradnak. No meg ha száradnak le akkor ne érje őket napocska. Sztem nálunk ez volt a baj, hiszen kivittük a fényre...

Holnap AFP, kérek szépen megadrukkokat!

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Szilcsike! ez nagyon durván hangzik! Állítólag a második-többedik gyerekeken sokkal erőteljesebben jön ki a betegség.
Én még laza vagyok, ez az első nap, éppen az imént számoltam, 40 pötty van Nórin, mi lesz itt a 6. napon??????Kép Egyenlőre csak hallomásra durva, látványra nem vészes. Láza sincs...még. Ami most sokkolt engem, az az , hogy a nuniján is kijöttek a pöttyök (belülKép). Na, ez nagyon zavarja szegénykétKép , nem csoda...
A Szilcsikén lévő pöttyök már hegek, ugye?

Jobbulást Nektek!!!!
Magdi

Magdi
mléna

Bea! Holnapra drukkok mennek! Kép
Jó, hogy írtad ezt a napoztatást, majd odafigyelek, hogy ne érje nap a pöttyöket.

pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
Kicsit felmentést kaptam, úgyhogy most tudok írni. Igen, Szilcsin már csak hegek vannak, már nagyrészt a pörkök is lejöttek. A legelső pöttyök az anyapöttyök, azok a legnagyobbak, és maradnak meg legtovább. Szilcsinek a hátán van, az még pörkös, Tominak meg a hasa alatt 3 hatalmas.

Homeos segítségek, nagyon jók, nekünk beváltak:

Rhus tixiodendron 9 dh (napi 2-4x5 golyócska)
víztiszta folyadékot tartalmazó apró hólyagok, amelyeket piros udvar vesz körül. A bőr nagyon viszket, melegre javul.

Mezereum 9ch (napi 2x5)
gennyes alapő, pörkösödő tetejű hólyagok esetén

Antimonium tartaricum 5 ch (napi 2x5)
azoknak a himlőszerű hegeknek a megszüntetésére szolgál, amelyek az elfertőződött hólyagocskák után maradnak.

Tominak ma van a 6. nap, ma is jöttek ki újak, száján és nyelvén. Csak a fején, haja alatt van vagy 60. Szinte az egész teste tele van, de a legdurvább a pelus alatti rész. Elég horror, bár mára mintha már kicsit jobb lenne, legalább nem kapkod állandóan a bugyijához. Az elmúlt pár nap 10 percenként cseréltem rajta pelenkát.

Bea
Drukkok mennek holnapra

Magdi
Drukkolok Nektek is, bár nem is tudom mit kívánjak, a kevés pötty nem pötty (védettség szempontjából) úgyhogy inkább gyors átvészelést, kevés szenvedést kívánok.
Szilcsinek is volt jópár a kényes helyen, Tominak meg a kukiján van vagy 10, a tövénél begyulladva, most betadinnal kenegetem.

Ennyit időt kaptam, Tomi sír, megint lázas. Pedig ha nem múlik a láz, kórház a vége.......

már vagy tizedjére próbálom elküldeni KépKépKép
szilcsike

Szilcsike
Jobbulást nektek!!!! Ha ez vigasztal, anno a hugommal együtt voltunk barisak, én 5 éves, ő 8 hós volt. rajtam alig volt,rajta egymás hegyén-hátán, kis zokni volt kezén, ne vakarja el. és igen a nuniján belül is rengeteg volt neki, épphogy még felállt a kiságyban.
Én a szagát nem szerettem a pöttyeimnek, elég élénken emlékszem rá. de arra nem, hogy rossz lett volna a szobafogság, anyu huga jött sokszor és mesélt a hetvenhét magyar népmeséből, meg a kék madár c. mesét. mi télen voltunk azt tudom.

Halacska
MEGADRUKK!!!! Bizti oksa lsz minden!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?