Helló!
Magdi!
Én is hasonló tojásvadászatot terveztem, de nem jött össze.
A bókot köszönjük mindketten
Zit!
A bókokat neked is köszönjük. Tudom, hogy nem kéne izgulnom a tejccsi miatt, hiszen már 2 babát sikeresen szoptattam, na de ilyen helyzet akkor nem állt fent
Panda!
Jajj ne is emlegesd a házvásárlással meg felújítással járó pénzmizzériát. Na meg a padló alatt részt anyagilag
Mi meg úgy költöztünk be, hogy a parkettát nem sikerült mindenhol lecserélni és látod alatta meg a hangyák laknak... De a csatákat én nyerem meg folyamatosan
Aztán a háborúnak is vége lesz egyszercsak... ha felszedjük, alábetonozunk és újratesszük a parkettát... Majd, ha lesz erre pénzünk, most egyelőre a csaptelepeket kell lecserélni, mert szarok. Az olcsóságuknak hátránya van sajnos, na mindegy.
Hát ezaz! A Gábornál nekem voltak ugyan utófájásaim, na de csak ici-pici menses szerű görcsök. A Daninál is fájt nagyon, most meg ha azt mondom, hogy 4 napig vajúdtam még akkor nem túlzok. Szabájos időnként begörcsölt és tartotta magát egy darabig aztán elmúlt. A fejésre nehezen szántam magam rá emiatt, mert az alatt meg még rosszabb volt, de most már ez is elmúlt. Még jó, már 6 napja szültem
Örökkévalóságnak tűnik
A mai napon sok dolog történt. Reggel jött anyukám a Danival, mert elfogyott a pelenkája és minek vennének, mikor én már megvettem előre a havi adagját, úgyhogy jöttek. Mikor megérkeztek felkaptam a Danit és behoztam a házba, végig a vállamra volt borulva. Aztán letettem és vagy fél órát oda se jött hozzám. Bújt az anyukámhoz, és 10 percig nem hagyta magát letenni. Aztán persze feloldódott, de simán ment vissza anyukámmal, még integetett is nekem. Kicsit szomorú vagyok , hogy elfelejtett, vagyis inkább így elszokott tőlem. Mindenesetre legalább az megnyugtató, hogy nagyon jól érzi magát anyukámmal.
Délután 4-kor mi mentünk a Gabiért az oviba. Annyira örült nekem
Mindent eldobva rohant az oviban a polchoz és ugrott a nyakamba utána
Mint kiderült a nyuszi járt ma az oviban és otthagyta a tojásokat a fa tövében
Csak úgy csacsogott és ömlöttek belőle a szavak. Utána mentünk volna a nagykerbe a párom melójához alkatrészeket venni és utána be a Gergőhöz a kórházba, de anyósom amint meghallotta ő is jönni akart, úgyhogy még őt is fel kellett venni.
Bementünk a kórházba én mentem be egyedül, hogy mekérdezzem szabad-e bejönniük. Mondta a nővér, hogy mindjárt megkérdezi. A válasz helyett a Gergővel érkezett! Kitolta a kiskocsijával együtt. Itt hallottuk a jóhíreket is! A Geri ma már egyáltalán nem kapott antibiotikumot és holnap jöhet haza! 1 napot pluszban azért kell bentöltenie, mert megfigyelik, hogy nem-e megy fel a láza, vagy nem-e esik vissza. Holnap reggel 9 után kell telefonálni, hogy mi újság és a déli szopcsi után jön haza. Annyira örültem, hogy majdnem beleugrottam a nővér nyakába.
Pár percig nézegethette anyós és a Gabi a kicsit utána lementek a földszintre, mert ott van egy hatalmas játszótér kialakítva. Műanyag csúzda, hatalmas játszószőnyeg, kis vár, meg mindenféle. Ott jól elvoltak a Gabival. Addig én meg a Gerivel voltam. Épp fürdetési idő volt ismét. (az inkubátorosokat éjszaka fürdetik) Tegnap is láttam ám a füdetést, csak elfelejtettem írni. A csap alatt történik, rémes.
Ma megkérdezte a nővér, ho gy ő fürdesse, vagy én megfüdetem kiskádban. Hát persze, hogy majd én a kiskádban!
A pelus tele volt szép sárga kakival és a hőjét se sikerült megmérni... folyamatosan kakált közben az inger miatt, úgyhogy a nővér mondt,a hogy hagyjuk inkább
Fűrdővíznek meg olyan meleg vizet adott, hogy az én kezemnek is meleg volt, nemhogy a kicsinek. Szerinte jó volt.
Nagyon cuki volt egyébként. Először nem értette, hogy mi történik vele. Teljesen befeszült. Vagy a túl meleg víz miatt, vagy a kád víz volt új neki. De hamar feloldódott ahogy mosdattam, meg duruzsoltam neki. Ja, fürdés előtti mázsálásnál kereken 3300 g volt pucéran. Azt hiszem a múltkor rosszul írtam. Ezután én pelusoztam, öltöztettem, ismét mázsálás, hogy ruhástul mennyi,utána szopi következett. Persze 5 perc után belealudt, így ismét mérlegelés következett, erre felébredt, büfizett egy nagyot, majd szopi a másik ciciből. Mikor ebbe is belealudt teljesen megint lemértem. Összesen 70-et evett, így nem erőltettem tovább, büfizett, majd leraktam aludni és el kellett már jönni, mert lent vártak, de így is másfél órát voltam fent az intenzíven. A Geri 25 perc alatt ette meg a 70-et, tehát annyira nem rossz az arány.
Mikor hazafelé jövet kérdeztem a Gabit, hogy na és hogy tetszett neki a Gergő, azt mondta, hogy: Hát nagyon pici a feje és az nem tetszett neki
Mondtam ,hogy az övé is ekkora volt, és ha nagyobb akkor nem fér ki anyából.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem hülyítem a gólyával a gyereket, persze a részletekkel sem tratktálom, csak úgy finoman.
Jajj, felrakok 3 képet. A családban most nagy a dilemma, hogy a Gergő melyikre hasonlít jobban. Szerintem mindhárom más, de ti hogy látjátok?
Gergő
Gábor
Dániel
sasha