Sziasztok!
Jucu!
Küld át imélbe és felrakom neked a képeket.
A másik,hogy ne 30%-ra kicsinyítsd,probáld meg 50%osan ,hogy milyen lesz.Vagy pedig küldök egy progit neked.
Ismerős a szituáció a nagymamával kapcsolatban,nem is olyan rég hasnoló cipőben voltunk mi is,sajnos
Szorítunk,hogy a lehető leghamarabb felgyógyuljon!
Évi!
A szemét turkálós macskakakis dugós sztorin jót röhögtem.
Érdekes nálunk errefelé nem cserélték le az órákat.
És milyen ez a digi tv? Hány csatorna van benne az árba? Nem mintha olyan gyakran néznék tévét,csak kérdezem.
És jóval olcsóbb,mint a másik.
Miért nem növeszted meg a Flóra haját?Lehet,hogy már kérdeztem?
Biztos aranyos lett,jól áll neki a rövid,de lehet,hogy a hosszú is jól állna.
Nekem is jár a kismama már két éve,és sokkal előbb megkapom,mint ahogy a standokon megjelenik,legalábbis itt nálunk(máshol lehet,hogy megvan már),egy időben kiolvastam az elejétől a végéig az összes betűt,mostanában csak átlapozom,és csak a ránk vonatkozó részt olvasom el,na meg a szüléstörténeteket,az még mindig a kedvencem.
Bizots jó lehet a hátizsák élőben, a képen is mutatós! Nekem plusz egy lapszám volt az ajándék.
Jó hétvégét nektek!Biztos jó lesz Bföldváron!
Dia!
Na hogy tetszett a Brendon?Jó igaz? Vettetek valamiket?
Gábornak hogy tetszik a járókája?
Csilla!
Biztos nagyom ügyes vagy,ha az oktató megengedte,hogy vezesd az autót.
Még mindig nem kaptam meg a szüléstörténetet!
Továbbra is mennek a drukkok a vizsgáidhoz! Hajrá!
Judit!
Neked is puszi,remélem hamarosan visszatérsz ide!
Mi jól vagyunk,Dávid ezerrel gyakorolja a szavakat,egyre több szót utánoz.Olyan kis huncut,hogy meg kell zabálni,fél perc alat levesz mindenkit a lábáról.
Megint bővült a járműparkja,anyósomék meglepték egy biciklivel,ami persze nagy lett neki,így másnap kaptt egy háromkereküt,szóval ha tehetjük kint vagyunk és gyakoroljuk a bicajozást,természetesen a bukósisak sem maradhat el.
Bocsi Jucus,de nem tudtam igénybe venni a segítséged,anyósomék megelőztek!
Pénteken két gyerekem volt,a hugom kisfiára is én vigyáztam,jól elvoltak:
Sok puszika!
Mentek majálisozni?