Új privát üzeneted érkezett!

Hello!
Jucu,
nem untatsz minket, ha begőzölsz, nyugodtan írd csak meg, legalább kiadod magadból. Néha én is azt teszem.... remélem én sem untatok senkit. Kép

Örülnék, ha a "körítés" megváltozna..... jó lenne igazán boldognak lenni! Kép

Jó ötlet, hogy a nyuszi vidékre jött, így nincs komplikáció. Emlékszem, én mindig kaptam élő nyuszit az 53 nm-es lakásba, és volt probléma rendesen az elpaterolással, majd megszakadt a szívem, hogy meg kellett válnom tőle és Anyuméknak sem volt könnyű új gazdit keresni.

Szerintem nagyon fontos téma a "férj megváltozás", én is úgy veszem észre a családok 80 %-ban ez zajlik. Persze mindenkinél más formában. Fontos hogy téma legyen, meg kell osztanunk egymással, hátha segíthetünk a másikon. Kép

Évi,
ezért köszönöm neked a mailed!!!!

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét, írjátok meg mi volt!

Gabika ma megkapta a 4 hós oltást + azt az önkormányzat által támogatottat. Most vizesruházom neki, nehogy baj legyen.
6400g és 66 cm, hosszú mint a vonatfütty, dokinéni nagyon meg van velünk elégedve!
Mától kaphat püréket is, répa-krumplival kell kezdenünk, aztán meglátjuk. Úgyhogy mindjárt megyek és csinálom is neki. A gyümilevezést úgy kell csinálni mint eddig.
És kapott új tápit, kifejezetten bukós abáknak valót, hátha attól jobb lesz.

És képzeljétek, fogytam kb 3 kg-t!!!! Azért kb, mert gyorsan mértem magam ruhában, de látszik nagyon, kényelmesebbek lettek a gatyáim és pólók is jobban állnak vmivel. Most kicsit jobb!!!!!
Jó lenne, újra csinosnak lenni.... Kép

Hát ennyi röviden.

Csilla,
neked küldök mailt, amint lesz időm, és
Évi
neked is válaszolok!

Puszika Kép

Kép
dianab

Hello!
Jucu,
nem untatsz minket, ha begőzölsz, nyugodtan írd csak meg, legalább kiadod magadból. Néha én is azt teszem.... remélem én sem untatok senkit.

Örülnék, ha a "körítés" megváltozna..... jó lenne igazán boldognak lenni!

Jó ötlet, hogy a nyuszi vidékre jött, így nincs komplikáció. Emlékszem, én mindig kaptam élő nyuszit az 53 nm-es lakásba, és volt probléma rendesen az elpaterolással, majd megszakadt a szívem, hogy meg kellett válnom tőle és Anyuméknak sem volt könnyű új gazdit keresni.

Szerintem nagyon fontos téma a "férj megváltozás", én is úgy veszem észre a családok 80 %-ban ez zajlik. Persze mindenkinél más formában. Fontos hogy téma legyen, meg kell osztanunk egymással, hátha segíthetünk a másikon.

Évi,

Gabika ma megkapta a 4 hós oltást + azt az önkormányzat által támogatottat. Most vizesruházom neki, nehogy baj legyen.
6400g és 66 cm, hosszú mint a vonatfütty, dokinéni nagyon meg van velünk elégedve!
Mától kaphat püréket is, répa-krumplival kell kezdenünk, aztán meglátjuk. Úgyhogy mindjárt megyek és csinálom is neki. A gyümilevezést úgy kell csinálni mint eddig.

És képzeljétek, fogytam kb 3 kg-t!!!! Azért kb, mert gyorsan mértem magam ruhában, de látszik nagyon, kényelmesebbek lettek a gatyáim és pólók is jobban állnak vmivel. Most kicsit jobb!!!!!
Jó lenne, újra csinosnak lenni....

Hát ennyi röviden.

Csilla,
Évi
neked is válaszolok!

Puszika

Kép
dianab

Hello!
Jucu,
nem untatsz minket, ha begőzölsz, nyugodtan írd csak meg, legalább kiadod magadból. Néha én is azt teszem.... remélem én sem untatok senkit.

Szerintem nagyon fontos téma a "férj megváltozás", én is úgy veszem észre a családok 80 %-ban ez zajlik. Persze mindenkinél más formában. Fontos hogy téma legyen, meg kell osztanunk egymással, hátha segíthetünk a másikon.

Évi,

Hát ennyi röviden.

Csilla,
Évi
neked is válaszolok!

Puszika

Kép
dianab

Hello!
Jucu,

Évi,

Hát ennyi röviden.

Csilla,
Évi
neked is válaszolok!

Puszika

Kép
dianab

Bocsika, hülye babanet elküldte 1000X az üzim. Nem tudtam módosítani, mert etetnem kellett. Bocsi, bocsi, bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!
Dia
Tök szupi , hogy sikerült 3 kg leadnod.De most olvasom még Gabika picike ,nem baj ha nem fogysz rögtön.Első a szopi,és láttam a képed nem vagy dundi egyáltalán.Neked is bukós a kispicur?A szomszédomnak volt ilyen,de mára már alig.
Ha végre kitalálom ,hogy kell képet feltenni,(mert nem tudom kicsinyíteni) küldök képet Diusról,Apáról,rólam.Én küzdök a kilókkal már 6 éve,de most sikerülni látszik.-12kg lement most kitartóbb vagyok mmint eddig.1 hét szünet volt(akkor senm zabáltam)és ma újra elkezdtem a 90 naposat.Kép
Június közepéig még -14 kg kéne leadnom.:P

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Csináltam egy albumot a húsvétunkról,akit érdekel:
http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=7379

Egy kis előzetes:
Végül is összedobtam egy tojásfácskátKép
Kép
Dávid éppen a tojással ismerkedik:
Kép
Ezeket a nyuszi a kertben rejtette el:
Kép
A többi az albumban!
ilgya1

Dia!
Nagyon édik vagytok Gabikával!

Jucus!
Várjuk a képeket!
ilgya1

Hello!
Ildi,
tök jó lett a tojásfa és a többi húsvéti csecse is szép. Dávid ari nagyon, ahogy ismerkedik a tojatokkal.
Nem tudok felmenni arra z oldalra, amit írsz, azt írja nem publikus.

Judit,
gyönyörűek a képek. Én azt hittem, a Margit szigettel is gond van vízügyileg, de jó látni, hogy nem. Édes Bencike nagyon!!!!!!
Mi van veletek? Nem írsz, ugye semmi komoly, csak az allergiád!?

Évi,
mégse mailbe válaszolok, mivel témázunk Jucuval is, ezért felrakom a választ ide.

Jucu,
akkor TE nagyon nyomod a diátát, a 90 napos, az a 4 napos? Mert azt én is próbáltam, de nem volt az igazi, most csak odafigyelek a kajára és mozgok sokat. Kell a pici miatt az energia.
Nekem már nincs tejem! Ill. már kéthete megvan, ha elmúlik lehet visszajön, de nem sokat adok rá. 10-20 ml/nap volt már cska a végén, azt is fejve, mert Töpi 3 hós kora óta nem szopizik. Lusta, a tejci ízlik neki, csak nem akarja kiszívni. Õ mindig is inkább tápis volt.

Na itt a levél: <!--attachment: t_rt_net-411646.doc*mime_msword.gif*application/msword*28.7**t%f6rt%e9net%2edoc --><center><pre>
Kép
történet.doc (28.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
dianab

Tegnapi képek a Töpiről:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Így bemászik az ágy végébe! Én nem is értem.... miért jó neki?

Kép
dianab

Sziazstok!!

jól telt a hétvégénkKép

Szombaton délután már anyuéknál voltunk húsvétolniKép

Flóra kapott egy csomó ajándékotKép

Másnap reggel mentünk Földvárra.
Jó volt az idő nagyon csak vasárnap délután esett az eső,de azt kilehetett bírni.

Flóra egy nagy kosár csokit kapott most nen győzöm eldugni előleKép
Minde ajándéknak nagyon örült.

Ma délután még a dédihez magyünk nyuszizni és vasárnap a keresztszülőkhöz.

Egy pár kép: (a többi az oldalamon)

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Minden baba gyönyörű a képeken!!!

Dia:
Igen minden pasi megváltozik. Ez így ok csak átélni nem valami jóKép
Igazság szerint nem tudom miért viselkedett úgy ahogy , mert nem titkoltam soha , hogy szeretnék gyereket.Sose tiltakozott, hogy ő nem szeretné.
Na mindegy elmúlt, igaz elfelejteni nem tudomKép

Mára megváltozott, bár segíteni nem segítKép De látom ezzel nem vagyok egyedülKépKép

Jó sokat dolgoztál a buli miatt és alig jött valakiKép

oltással nem volt gondd?
Flóra is nagyon sokat bukott, állandóan öltöztetnem kellett.De ő annyit evett, hogy a fölösleget kitette nekemKépKép Mikor elkezdet szilárd kaját is enni akkor elmúlt.

Olvastam a történetedet, hát neked is kijutott rendesen:Kép anyóshoz nem is tudok mit szólniKépKépKép

Anyukád nem tud segíteni??

Jucus:
"Gondolkodtam rajta már sokat ,de nekünk kell úgy irányítani okosan ,hogy észre se vegyék a teremtés koronái ,mégis az legyen amit szeretnénk.Állítom beválik,mert én alkalmazom ezt a trükköt,de türelem kell sok. "

Megosztanád ezt bővebben velünk isKép????

A balatonon vasárnap délután esett az eső.

Ildi:
szép az album nagyonKépKép
Jó sok csokit kapott Dávid. Flóra is olyan sokat kapott, hogy egy nagy kosár megteltKép
tojásfaKépÜgyes vagy!!

Judit:
Nagyon szépek a tulipán fák!!! Gondoltam, hogy elöbb utóbb csinálsz szép tavaszi képeketKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Csilla:
Ezt még neked akarom megmutatni.
Lehet, hogy olyan mint a tiétek csak ebben 5 jármű van, de hangja nincs.

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

mérges vagyok. elszállt amit irtam!!!

Megy a szüléstörténetem priviben!

A tojáfák szépek és a babok is!

Dia!

a 90 napos fogyi jo állitolag, egy ismerosömnek bevállt. neked nem kéne, mert igy vagy jo ahogy vagy!!
gáborod olyan mint az enyém, mindig feljebb kuszik nem tudom miért..édes Kép

Judit !!

hiányollak! jok a képek, jo lenne egy nagy közös tali, de most nem tudnék eljutni az ut felujitások miatt a szigetre..

Évi!

nehéz, bár én mégis szerencsésebb voltam, pedig velem sem foglalkozott a férjem, sem terhesen sem utána. érzéketlenek sezrintem mind egytől egyig..tisztelet a kivételnek!!

ilyen vasutunk van csak kisebb, de nekünk csak két kisauto van, viszont vettem még régebben párat, nagyon jok, és tetszik af iamnak is.

Most kapott szülinapra előre egy triciklit, napernyővel elöl hátul ülhet rajta én kormányzom egy rud segitségével nagyon tetszik neki, tegnap három orát bicajozott..majd teszek fel képet róla!!

Jucu!

engem is érdekelne, mesélj kérlek, akár priviben is.

Ildi!

h telt a husvét, Dávidnak tetszett a locsolkodás?

msot mennem kell, pusz mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok! Egy pillára ugrok csak be,mert nagyon sok dolgom van.Holnap megyünk Hévízre pihizni egy kicsit.Majd mesélek bővebben erről is,ha hazajöttünk vasárnap.Közben eszembejutott van fent kép:
kep.tar.hu/babaszoba /felhasználóknál és jucu-nál/
Majd megpróbálom a hétvégi képeket is felvarázsolni.
Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

Kép

Kép
jucu

Hello!

Na, azért csak lett termés, míg nem voltam.
Képzeljétek, anyós kitalálta, hogy miattunk sok a villanyszámal, 23.000 az előző hó, amit most kell fizetni, és állítólag a 120 l-es bojler-amit Õ is használ-, meg a számítógép és a villanytűzhelyem a hibás. A tűzhelyem egy dupla A-s gorenje.... mindegy. Úgyhogy most raff alatt vagyok szgép ügyileg, csak picit kapcsolhatom be.
Szemétség!!!!!!!

Évi,
tényleg jó az a vonat! Gabika még pici hozzá, de majd én is akarok később hasonlót.

Judit,
nekem is nagyon hiányzol!!!!!! Írj!!!!! Tudom milyen, mikor kiakad az ember a babanetre.....

Jucu,
én is kérlek, mond el a technikát!!!!!!

Egyébként urammal NAGYON összekaptunk tegnap, borzalmasan megalázott, egész nap tök ideg voltam, nem is tudtam volna mit írni.

Remélem elmúlik ez az esős idő és ma már többet lehetünk kinn, nekem az esik a legjobban. Összeszedni a szomszéd csajt és dumálni, menni, menni, nem gondolni semmi rosszra, csak a töpik és mi. Most az lenne az igazi!

De akkor is igazságtalan dolognak tartom az élettől, hogy nekünk feleségeknek nyelni kell mindig, elfogadónak lenni, megbocsájtónak, stb. Kezdek egyre többet nyelni és igénytelennek érzem magam, mert régen -fénykoromban-mikor csak pasim volt egy ilyen húzásért elküldtem volna keményen és kész, odéb álltam volna. Most meg muszáj nyelni, nyelni, nyelni.

Kép
dianab

Jaj, elfelejtettem:
új tápit kaptunk, beba ar-t, nem ízlik Töpinek, így most a humana-t próbáljuk. Elég gáz ez a tápi csere, gyerek nem is érti. Most a humana fincsi neki, csak keveset eszik belőle, mert nagyon laktató. És dokinéni elutazott, így ha bármi gond lenne, mehetek a helyetteshez, akit nem is ismerünk.

Kép
dianab

Kép
Egy kép a Töpiről.

Kép
dianab

Sziasztok!!

Csilla:

Kisautót én is vettem még hozzáKép

Szüléstörténetet kösziKép Gáborét olvastam a kismamában, jó volt nagyonKép

bicajos Gáborról mutizz képet majdKép

Judit:

Ne mérgelődj a babnet már csak ilyenKép

Nekem így is tetszenek a képek nagyonKép!!!
Benci babának mit hozott a nyuszi?

Buszozás hááát nem irigyellek...

Jucu:
Jó pihenést!!!!!!!!
Vasárnap gyere és mesélj milyen volt.Majd ozd meg velünk a titkodatKép

Dia:

AnyósKépKép A szám gép nem fogyaszt annyít, hogy ekkora legyen a számla a villany bojler annaál inkább!
Nekem is villany tűzhelyem van és megy a szám gép majdnem egész nap és még villany bojlerem is van a konyhában, de a villanyszámla havonta 14000 ha jól emlékszem. +még a tv is megy sokat.
A gáz szerencsére kevesebbKép

Úgy sajnállak a férjed miattKép tudom milyen ha megaláznakKépKép

Flóra azt a nyuszis tápit itta nem jut most eszembe a neve.... 4-5 hónapig, de szerette.

töpi kép szuper!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi drága merre jársz??????????

Kép

Egy új művemKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Bocsika,de nem tudtam jönni,mert foglalt volt a gépem,a hugom a szakdogáját írja és állandóan itt lóg, a vecsési topikba is csak a tali miatt ugrottam be,mert délután találkozunk néhányan.

Amint tudok,mindenre reagálok.

Évi!

Ez is üvegfestés? Gyönyörűek!

Majd jelentkezem!
ilgya1

Szaisztok!!

Ildi:
Igen üvegmatricából készültek a lepkék egy spec fóliára és azzal együtt kell kivágni.Majd fölakasztottam.Kép
Így képen nem tudom olyan jólmegmutatni, élőben sokkal jobbKép

Judit:

Minden elismerésem!!!!!!!!!!!

pár új munkámKépKép
Kép

Kép

(csak, hogy fitizzek a nagy kézügyeségemmelKépKépKépKépKép )

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kedves Csilla!
Sok boldog névnapot kívánunk!
Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Csilla:
Boldog névnapot kívánunk
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Helló lányok!!

Mi jót csináltok ma??

Lasan megyek ebédet főzniKép
Apa este osztálytalálkozóra megy, így este egyesül leszünk.Azért nem megyek, mert senkit se ismerek.

További szép napot mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi, Ildi!

köszönöm!!!

szerettem volna bővebben is irni, de sajnos tegnap és ma egy tesztcd-gyakoroltam és eddig pont felesben sikerült, azért az nem tul jo omen előre..szoval legyek tul a vizsgán és irok...addig mindenkinek csak szépet és jot kivánok!

Judit!

nekem is elismerésem, akkor nem tudom mi lesz igy a talival..a pesti közelekedés minden szempontbol gáz..

Dia!

szohoz sem jutok!!!sajnálom..(

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
Kép
Csajszik,
írok, amint elmúlt a hétvége. Tudjátok....raff...
Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Bocsika,hogy ilyen ritkán jöttem mostanába,de összsűrűsödtek a dolgok nálunk is.

Próbálkozom behozni a lemaradásomat,nem tudom mennyire sikerül,már elég késő van.

Judit!

Sikerült megnéznem (Mozilla) a képeket, Bencike sokat nőtt,olyan nagyfiús már ő is,a sziget képek meg gyönyörűekKépÉdes a kis macija!

Nagyon ügyesen legyőzted a BKV-t.Kép

Dia!
Elolvastam a történeted,hát szomorú vagyok ilyenkor,sajnálom,hogy egyáltalán át esik egy nő ilyenekenKép Anyós no komment!

Gábor baba nagyon édes,olyan vidámak ezek a színes képek,nagyon feldobja az oldalt!

Évi!
Sajnálom,hogy nem jött ösze az MSN-ezés,de a hugom mostanába teljesen kitúrt.
Nem is akarom zavarni,mert már nemsokára lejár a határidő és be kell adnia a dolgozatát.Holnap megint jön!

Flóra nagyon sok szép ajándékot kapott a nyuszitól,és milyen kis hercegnősen ül azon a biciklin.

Az a vonat nagyon klassz,lehet,hogy Dávidnak is tetszene.

Nagyon menő a rózsaszín cucc mostanában,látom ti is kedvelitek.

A munkáid egyenesen elkápráztatnak!

Csilla!
Én nem tudtam elolvasni a levelet amit az msn-re küldtél,sajnos. A Gábor születés történetét én is olvastam a Kimamában,olyan szép volt.!!!! Tetszett,hogy két dula volt melletted,és eléggé felcsigáztál a vízben szüléssel.
Ha gondolod,inkább a citromélemre küld el légyszi,mert a másikat nem tudtam elolvasni,valamiértKép

Egy kalappal a vizsgádhoz!Menni fog,kitartás!!!!Kép

Mégegyszer boldog névnapot kívánok.

Jucu!
Kicsit irigyellek ám a Hévizi pihenés miatt.Majd gyere mesélni milyen volt. Még nem volt időm megnézni a képeket a képtárba,de megfogom megígérem.

Kicinyítésnél meg szívesen segítünk,csak szólj!Kép

Sikerült megvennünk Dávidnak a mászókás csuzdát,amit karácsonyra akartunk,most már elég nagynak találom ehhez a feladathoz,vagyis már kellett szinte valami,amire mászhat. Reménykedek,hogy ezentúl nem a székek és az asztalok lesznek a mászásának fő célpontjai.
Egyelőre nagyon élvezi.
Kép

Kép
Délután is csak azért kellett abbahagynia,mert mentünk a sógoromat felköszönteni a szülinapján.
Ott is jól elvoltak az uncsitesókkal,még bicikliztünk is,mostmár tudom mi lesz a következő beruházásunkKépKépKép

Kép

Megpróbálok sűrűbben jönni,de nem ígérek semmit! További szép hétvégét!
ilgya1

Sziasztok!!

Most gyors leszek, mert egy halom vasalnivaló vár rámKép

Csilla:
sok sikert a vizsgához!!! Ne aggódj sikerülni fog!!!

Közben jött apa keresett magának egy kis nasitKépKép és szólt, hogy a kalács tésztám készen van.még jó, hogy jöttm,mert el is felejtettemKép

Ildi:
Dávid és sok szép ajándékot kapott!!
Nem gondd, hogy nem tudtunk msn-ezni.Írt a hugod vissza,hogy szóljon-e neked, de mondtam, hogy ne.
Neki fontosabb ott ülni és gépezni.

A vonat Flórának is nagyon tetszik és nem is volt drága.Még egy csomó mindent lehet, hozzá venni.
Igen most már sok rózsaszín cuccot veszek Flórának, mert jól áll neki,meg végülis kislányKép
A bicigli most azért olyan menő, mert kapta hozzá azt a babaülést.( a bringát a tavalyi nyuszi hozta.)

Örülök, hogy tetszenek a matricáimKépAnyukám is lecsapott egy lepkésreKép

Nagyon tetszik Dávid mászókás csúzdája!!! Ez Flórának is bejönne nagyonKép
jók a képekKép
Többiek remélem jól vagytok???????

Flóra ha végre elalszik majd felébred akkor megyünk a keresztszüleihez nyuszizni.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Helló

és mégegy dolgot elfelejtettem nekem is van szüléstörténetemKépKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Judit,
gratulálok a bkv-s bravúrhoz. Nem semmi! Remélem én is ilyen ügyesen fogok sifrinkázni.....

Csilla,
csak tanulj, majd lesz idő később írogatni, most az a lényeg, hogy meglegyen a jogsid!

Évi,
szuperek a lepkék is, én is akarok!!!!!!!
El is megyek ma a kreatív boltba és veszek egy két cuccot. Hétvégén a barátainknak csináltam a fürijükbe mindenfélét, de most már itthonra is akarok többet.
A születéstörténeted dobd már fel, légyszi!!!!!

Ildi,
tök jó az a csúzda, mi is veszünk majd jövőre a kertbe. MÉg pici hozzá, csak tervezgetünk, meg homokozót lefedhetőt meg kismedenkét, ilyenek. Van egy tavunk, azt meg vhogy körbe kell majd keríteni.
Most a járókán agyalunk, hogy mégis veszünk, mert itt a jó idő és Gabika kiköltözhet a szobájába, így lesz hely a járókának a nappaliba. Még gondolkodunk....

Jucu,
ha megjöttetek, gyere, mesélj milyen volt és a trükködre is kíváncsiak vagyunk, hogy hogy kell aput irányítani ill a dolgokat..... mert itt nem jobb a helyzet.
Kaptam virágot és volt bocsánatkérés, de tudom nem őszinte, csak nem akar itthon poklot. Mivel két napig furia voltam....

Kép
dianab

Sziasztok!

Jó reggelt!

Nemsoká indulunk a 18. hós oltásra,csak beköszönök.
Remélem minden oké lesz.
Szeretném feliratni a kullancs ellen- és a bárányhímlő elleni oltóanyagot is.Én úgy döntöttem beadatom.

Évi!
Milyen volt a nyuszi keresztszülőknél?

Dia!
Jók ezek a játékok,és annyira élvezik a gyerkők,arról nem is beszélve,hogy mennyi izmot fejleszt.A lefedhető homokozó tényleg jó,nekünk autós van(a húsvéti albumban látszikKép)

Ha kell valakinek,elküldöm a hugom záródolgozatát imélbe a mozgásos gyerekjátékokról írt,szerintem jó.Igaz kicsit nagyobbacskáknak,de jók.

Puszika!Majd jövök!
ilgya1

Évi!

Én nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörténetedre!
ilgya1

Helló lányok!!

Délután majd küldöm a történetet mailben.
Addig is jók legyetekKép

Puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok lányok!
Roxmort
Hiába a próbálkozás,de nekem nem dikerül feltennem a képet.Így marad a képtárba,vagy majd ha valakinek közületek ideje engedi elmagyarázhatja nekem!Képköszi
Dia
Anyóshoz inkább nem fűznék semmit,mert az csúnya lenne.Látom nekünk a "legjobb" jutott.Hasonló cipőben járunk,.Én császárral szültem és két napig volt a férjem otthon,utána usgyi bele minden rám szakadt.Még anyósékra a főzés is ,mivel náluk laktunk, azt mondta az a legkevesebb ha én otthon vagyok ,hogy főzök.Jó mi?Teszem hozzá mellékesen nem ingyen laktunk havi 30.eFT -ot adtunk a rezsibe és külön koszton voltunk.Megváltás volt elköltözni onnan,tudod jobb távolról szeretni mint közelről útálni.
A fogyim 90 napos diéta.Most simlis vagyok,de hétfőtől újra kezdem.
Édes a picúrKép , jó hosszú baba.Hány cm?
Évi
Én is szeretnék gyerkőc lenni és bontogatni önfeledten az ajándékokat,valamint a csokinak is örülnék Kép
Nagyon irigyellek titeket a kertes ház miatt.Semmi sem pótolhatja,hogy egész nap jó levegőn lehet a Flóra,és nem utolsó sorban tiszta környezetben.
Lényeg a lényeg pasi ügyben megegyezik a véleményünk lányok!

Páromat baromi nehezen,de apródonként finomítgatom magamhoz,elképzeléseimhez.Immár 8 éve küzdök kisebb nagyobb sikerrel,de nem adom fel.1-2 éve cirkusz volt mindig ,ha nem egyeztünk valamiben.,Mára elértem,hogy akár én irányítom a dolgokat.Eleinte csak említést tettem neki pl: fáradt vagyok,kicsit kivehetné a részét erre az ő reakciója ............00000000,
Elöször csak azt akartam elérni,hogy vegye észre nem tudna nyugodtan,biztos háttérrel dolgozni,ha nem álnék mögötte totemoszlopként.Mert ugye én is dolgoztam Dia pici kora óta és mellette elláttam minden otthoni munkát,gyereket,főztem mostam ,takarítottam,és mindemellett esténként elvárta fittipaldi legyek az ágyban.Nem vette túl hamar a lapot Attila,de fokozatosan formálódott.Ha nem tetszett valami egyszerűen bezártam az ajtót és otthagytam őket elmentem kiengedtem agőzt a barátnőmmel.Érdekes módon minden kész volt mire hazaértem.Kép
Nekem igazán az fájt az egészben ,hogy amíg kicsi volt a Dius sokkal tobbet segített.Egyszer méláztam sokáig és rájöttem és rontottam el ,mert kinyaltam a v...át.
Mostanában megint egyre többször elvesztítem a türelmem és kitör bellőlem az ördög,de ez betudható a már közel 1 és 1/2 éve tartó küzdelmünknek gyerekáldásért.Mindkettőnket megvisel,és ingerültek vagyunk.
Hévízra is úgy indultunk ,hogy két napig nem beszéltünk előtte ,de hála istennek valahogy mindig engedünk egymásnak.
Nem hiszem , hogy nálunk ez a kis praktika nélkül működne a házasságunk.,de azt hiszem van még időnk csiszolódni egymáshoz.
Ildi
Nekem küldheted a dolit.
Dávid csúszdája nagyon pöpec!Hogy fértek el tőle?
Bicikli ügyben segíthetek majd ,ha kell valammi jó!Ezzel foglalkozom.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Még annyit:
Szombaton voltunk bortúrán Badacsonyban.Kirándultunk vagy 9 km-t hegynek felfelé,közben 3 pincészetben borkóstolót tartottunk.A Jégbor isteni :D
A Dius is nagyon élvezte végig,sőt nem is fáradt el mert még utána este sokat fürcsizett az élményben.
A legbüszkébb arra volt,hogy autogrammot kapott a megasztárból a Novák Pétertől.Na tényleg abbahagyom mert meguntok Kép

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

most csak röviden, mert késő van, és sajnos ma sem tudtam pihizni de legalább a vizsgán tul vagyok!

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

ma egész nap levegő voltunk, meg egy csomo intéznivalom volt. csütörtökön meg kezdem a rutint, azután megint minden besürüsödik mert nekem honap végére kéne ajogsi...szoval lehet h kevesebb leszek, de nem panaszképpen irtam!!! jövök amint tudok!

Mindenkinek köszi a köszöntést!!

Ildi!

nekem is tetszika csuszda, nagyon drága volt?

Évi, még nem néztem de engem is érdekelne a szüléstörténeted! A rozsaszin ruccik nekem is mindig tetszettek Boninak sok volt, Gábornak meg kékből van egy pár, ma is vaditoan nézett ki...Kép

Jucc!

Semmi sem egyszerű, főleg ha szeretjük a másikat és ő nem érti meg h min megyünk keresztül, főként akkor mikor babát szeretnénk..én is átéltem..de ezt a többiek már tudják. Drukkolok h minden okés legyen, ugy ahogy te szeretnéd!

Dia!

Tudod, anyostémában már beszéltünk de többet én sem tudok hozzá szolni. A pároddal kapcsolatban én is attol tartok h csak rövidtávu a béke..de remélem nem igy lesz és h nem haragszol meg rám ezért.

Judit!

A héten lehet h én is megyek pestre, össze kell nekem is szednem magam bkv-hatok.. és még be kéne szereznem egy könnyebb kocsit.. Nem irigyelltelek a "turád"miatt, de ügyesen megoldottad!

Most csak ennyit tudtam irni, ne haragudjatok!

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla!
GRATULÁLOK? ÜGYI VAGY!
Jucu

Kép

Kép
jucu

Megkaptuk tegnap a 18 hónapos oltást,elég jól viselte,szerencsére be sem lázasodott.
Itt van két újabb videó a kis kópémról:
Dávid.http://s64.photobucket.com/albums/h193/ilgya/?action=view&current=Video-20060425-184136.flv

Ez nagyon sötét,de a hang a lényeg,a csuzda alatt van különben:
http://s64.photobucket.com/albums/h193/ilgya/?action=view&current=20060425091.flv

Csilla!

Én is Gratulálok!
Kép
Nagyon ügyes vagy,h belehuzol meglesz hó végére a jogsid! Csak ügyesen!

A csuzda kicsit drága volt,de nekünk megérte.Nem annyira jó,mint azok a fajátékok rönkből,amik nekem is nagyon nagyon tetszenek,de legalább bent is lehet használni.27 kilóig jó,tehát még azért sokáig jó lesz,arról nem is beszélve,hogy a kistesó is tud majd vele játszani.Az új Brendonba vettük a Soroksári Auchan melett.( 49.900.-)(A Dia mondta,hogy nyílt,nem is tudtam volna,de szuper jó,még egy kis Nike cipőt is vettem a Dávidnak és atlétákat)

Jucu!
De hogy jöttél,biztos nagyon jó lehetett a hévizi kirándulás,ahogy elmeséled.Főleg a borkostoló BadacsonybaKépKépKép
Én is kedvelem a Novákot!

Nem tudom az imél címed,de szívesen elküldöm a záródogát ,ha megadod.

Képeket Paint-tal is tudsz kicsínyíteni ez minden gépen megtalálható.Társítsd hozzá (jobb klikk a képre) a kicsínyíteni kivánt képet,majd Ctrl+W és 30%-ra kicsínyítsd le,majd mentés másképp,és utána már csak a melléklet feltöltése segítségével könnyen elboldogulsz. Remélem segítettem,ha elakadsz,csak szólj!

Bicikli ügyben meg feltétlenül neked szólok,köszi,hogy felajánlottadKép

Évi!
Elolvastam a szüléstörténetedet,nagyon aranyos és megható!

Judit!
Nagyon eltűntél,nekem nagyon hiányzol és a képeid is!

Dia!
Ma te se voltál,remélem minden oké veletek!

Puszika!
ilgya1

nem mutatja a hsz-m,megpróbálom ezt elküldeni!
ilgya1

Sziasztok!!

Jucus:

Jól sikerült látom a hétvégeKép bortúra hmmmmmKépKép

Csilla:
Gratulálok a vizsgához!!!

A szüléstörténetemet neked is elküldtem.

Dia:
Mi van veletek???

Judit:
Jól vagytok?

Ildi:
Igyekszem meghallgatni majd Dávid hangját csak elne felejcsemKép

Tegnap reggel akartam mosogatni,keresem a dugót, de csak nem találom..... ajajajaj gondoltam bíztos beleesett a szemetesbeKép és már kivittem a nagy kukába.
Rávettem magam egy kis fötrésre a szemét köztKépKép Az volt benne a legjobb, hogy elötte nap(hétfőn) egy dög macska oda sz...t a fübe a hinta melléKép és én azt felszedtem, majd meghalltam olyan büdös volt és bedobtam a kukába.... Na frankó szagok melett kutattam és megtaláltam a mosogatóm dugóját!!!!!!!!!!!!
Fél napot ázott tömény domestosban, nehogy valami bacit behozzonKép
Undorítóak ezek a dögök, új zsákot kellett raknom a kukába , mert nem lehetett kinyitni a kukát olyan szag volt!!!!!!!!!!!

Ma itt jártak a kögáztól is lecserélték a főszabájzó kütyüt, úy látszik a 2006-os évet kikiálltották a külöböző gázos villanyos dologk événekKépKép amúlt hónapban lecserélték a villany és agáz órát is, már csak a vizesek hiányoznak és minden új leszKépKép

Tegnap rendeltünk digi tv-t, mert a kaposvári kábeltévé egy katasztrófa lassan nem látunk rajta semmít csak csíkokat 3999Ft-értKép a másik 2700lesz, de ha előre fizetünk 21 ezret akkor egy évig ingyen van és így még kevesebbre jön ki.
Talán a jövőhéten jönnek szerelniKép

Ma reggel levágattam Flóra haját, nagyon kis aranyos lettKép

Szép napot mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali lánykák!!

Merre jártok?

Délután Flóra mamánál volt én meg jól beleméjedtem egy könyv olvasásába és csak akkor hagytam abba mikor apa hazaért a munkábólKép

Ma előfizettem a kismamma újságra és ha minden igaz akkor kapok hozzá egy nivea hátizsákot isKép
Csak azért fizettem elő, hogy magkapjam a táskátKép Táska mániás vagyokKépKépKép
Amúgy is megszktam venni az újságot.

Remélem mindenki jól van és élvezitek a szép időt??

Dia:
Neked délután elfelejtettem írni...
A lepkét nagyon könnyű megcsinálni, csak kell venni hozzá azt a spec. fóliát és arra kell megesteni és kivágni. a könyv amiből most festek azt az alexandrában vettem. Két katica most vár a kivágásra.Flórához akarom felakasztani.

Jó éjszakát!!

ui: Judit aggódom érted!!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Sokat vagyunk kinn és egyik barátnőm itthon van szabin, így vele is sokat vagyunk. És persze mikor lenne időm, akkor már este van, és nem lehet gépeznem.
Minden okés, Gáborral igyekszünk helyrehozni a dolgokat, nehéz, lassan megy, de rajta vagyunk az ügyön. És hát igen... próbálom jól mozgatni a dolgokat....

Gabika kapott egy járókát, most abban van, szokja.

Holnap, ha jó idő van, megyünk a brendonba Soroksárra, meg ami ott van egy helyen, mind megnézzük. Majd megírom mit találtunk.

Most mennem kell, hiszti van, írok még, amint tudok!

Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!

én is jelentkezem, Gábor most aludt el, gondoltam kihasználom adig irok egy keveset!

Évi!

én is előfizettem a babamagazinra még tavaly és én akkor kaptam hátizsákot!nagyon fogod szeretni, klasz,jo sokat lehet pakolni bele!!!és vizhatlan,vag yminek mondják!

Az üvegfestés engem is érdekelne de nem hiszem h tul ügyes lennék benne.

Jucu!
köszi! Nekem van képkicsinyito tömöritő progim, azzal nagyon könnyű képet kicsinyiteni, ha gondolod majd átküldöm neked.

Ildi!

küldöm mailben a szüléstörténetem!

Judit!

jelentkezz...

Dia!

Ez a rutinozás nem is olyan könnyű mint hittem, bár tegnap az oktatom megengedte h hazáig én vezessek mikor rákérdeztem h szerinte milyen voltam annyit mondott h 2o emberből egynek engedi meg h első nap hazavigye az autoval..ez jo nem?

én is megismerkedtem itt nálunk egy kismamával, lehet h m i is össze fogunk járni.

most megyek,

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok lányok!
Kicsit rohangálós volt az elmút két napunk azért nem tudtam jönni.Ma megvolt apa műtéte,minden rendben volt.Viszont a nagyit már ma be kellett vinni infúzióra és vért kapott.Sajnos tudjuk mi következik.Kép
Csilla
Köszi előre is!Próbáltam paint-al kicsinyíteni ,de nem ment .Most már tudom ,mert Ildi is leírta ,de nem volt időm még .Megprószálok hétvégén jönni és elolvasom az elaradásomat is.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
jucu

sziasztok!!

Dia:
Miket vettetek?

Remélem sikerül rendbe hozni a dolgaitkat!!

Csilla:
Köszi a hátizsák infótKép

Az üvegfesésnek meg nyugodtan álljál neki, mert nagyon könnyű!!! én rajzolni egyáétalán nem tudok, de sablonnal megy a matricázásKép

Szerintem is ügyi vagy vezetéssel kapcs.
Nekem is van jogsik lassan 10 éve, de nem vezetek, csak cipeltetem magamKép

Ildi, Judit merre jártok?

Jucus:
Mivel műtötték a férjedet??
A nagyit sajnálomKép Az én nagyim is beteg archejmer kórja vanKép Nem tud már a világról semmit és rólunk seKép és tegnap volt 80 éves
Amúgy mi a baja a nagyinak?

Holnap reggel megyünk B.földvárra.Csak hétfőn jövünk haza, nem hisuem , hogy tudok jelentkezni , csak ha sikerül azt a rossz gépet ami kint van rávenni a működésre és, hogy elfogadja a mobilról netezést akkor majd benézekKép
Mindenkit puszilok!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucu!
Küld át imélbe és felrakom neked a képeket.Kép A másik,hogy ne 30%-ra kicsinyítsd,probáld meg 50%osan ,hogy milyen lesz.Vagy pedig küldök egy progit neked.

Ismerős a szituáció a nagymamával kapcsolatban,nem is olyan rég hasnoló cipőben voltunk mi is,sajnosKépSzorítunk,hogy a lehető leghamarabb felgyógyuljon!

Évi!
A szemét turkálós macskakakis dugós sztorin jót röhögtem.Kép

Érdekes nálunk errefelé nem cserélték le az órákat.

És milyen ez a digi tv? Hány csatorna van benne az árba? Nem mintha olyan gyakran néznék tévét,csak kérdezem.
És jóval olcsóbb,mint a másik.Kép

Miért nem növeszted meg a Flóra haját?Lehet,hogy már kérdeztem?KépBiztos aranyos lett,jól áll neki a rövid,de lehet,hogy a hosszú is jól állna.

Nekem is jár a kismama már két éve,és sokkal előbb megkapom,mint ahogy a standokon megjelenik,legalábbis itt nálunk(máshol lehet,hogy megvan már),egy időben kiolvastam az elejétől a végéig az összes betűt,mostanában csak átlapozom,és csak a ránk vonatkozó részt olvasom el,na meg a szüléstörténeteket,az még mindig a kedvencem.Kép

Bizots jó lehet a hátizsák élőben, a képen is mutatós! Nekem plusz egy lapszám volt az ajándék.

Jó hétvégét nektek!Biztos jó lesz Bföldváron!

Dia!
Na hogy tetszett a Brendon?Jó igaz? Vettetek valamiket?

Gábornak hogy tetszik a járókája?

Csilla!
Biztos nagyom ügyes vagy,ha az oktató megengedte,hogy vezesd az autót.

Még mindig nem kaptam meg a szüléstörténetet!

Továbbra is mennek a drukkok a vizsgáidhoz! Hajrá!

Judit!
Neked is puszi,remélem hamarosan visszatérsz ide!

Mi jól vagyunk,Dávid ezerrel gyakorolja a szavakat,egyre több szót utánoz.Olyan kis huncut,hogy meg kell zabálni,fél perc alat levesz mindenkit a lábáról.

Megint bővült a járműparkja,anyósomék meglepték egy biciklivel,ami persze nagy lett neki,így másnap kaptt egy háromkereküt,szóval ha tehetjük kint vagyunk és gyakoroljuk a bicajozást,természetesen a bukósisak sem maradhat el.KépBocsi Jucus,de nem tudtam igénybe venni a segítséged,anyósomék megelőztek!

Pénteken két gyerekem volt,a hugom kisfiára is én vigyáztam,jól elvoltak:
Kép

Kép

Sok puszika!

Mentek majálisozni?
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?