Sziasztok!
Beács! Gratula a pozitiv teszthez!
Csakegy!
Hát vonzod a bajt elég rendesen! Sok a hasonlat köztünk.
Gyógyulj mi nél hamarabb! Gondolom, pont hiányzik most neked Bécs, meg Ljubjána.
Zsazsóka! Remélem hasznosan töltetted az ünnepeket!
Faggatni, majd csak akkor foglak, ha majd mennem kell nekem is HSG-re. Láttam Bali-féle táblázatot - városodat is.
Tildi, Junkó! Hőhullámok nekem is vannak, elég rendesen. És elég türelmetlen vagyok mostanság.
Ezek a fránya hormonok...
Angel! Június 1 még tök messze van. Hátha addig a természet megadja, ami jár.
Köszönöm az együttérzéseket!
De csajok! Én erre totálisan fel voltam készülve. Hónapokkal ezelőtt böngésztem a neten - tudatosan. És rájöttem a tünetekből, hogy nekem PCO-m van. Paráztam egy hónapot, de most úgy gondolom, hogy legalább tudom mi a helyzet. Mert eddig csak bizonytalan volt minden. Szóval nincs gond, majd alakul.
Amiért aggódok, hát az a Tisza vízállása. Hetek óta várom, hogy eljussak erre az Ambulanciára, és ez pont a Tisza partján fekszik. Amilyen "mázlista " vagyok, hát pont kiönt, mire mehetnék...
Angel, Junkó, Csakegy és a többiek! Endrokin felé fogok halad. Gondolom jó pár vizsgálat vár rám. És remélem hogy csak PCO-m van.
Ünnepek: hát szégyen, vagy nem szégyen, de 1/2 12kor ébredtem Húsvét hétfőjén
Rég éreztem magam ennyire kipihenve
Én alaphelyzetben sem szeretem ezt a locsolkodást.Rendszertelenül élünk, és én nem szeretek egyedül készülni semmilyen ünnepre.
Hát ez van, lesz még jobb is!
Miért nem archivál már a babanet?
Bee----------bye