Új privát üzeneted érkezett!

Ja!Nekem épp székrekedésem van,de ezt inkább az elfogyasztott csokoládé mennyiségnek tudom be.
Dr.Bea! Ön szerint más lehet az oka?
És milyen tüneteket fedezett fel önmagán?

KépKép
takido

Én már rutinos teszt-tesztelő vagyok. Már 6-7 tesztet elfogyasztottam, mivel baromi kíváncsi voltam-vagyok az eredményre. Persze utána 1-2 nap, és megjön, de akkor is szeretném tudni.

Én hőmérőtem kb 10-11 hónapig, de soha nem egy adott időben, mivel volt, hogy 6-kor, meg volt, hogy pl. 8.30-kor ébredtem. Így nem igazán lehetett "jól" leolvasni, mikor volt pé. Én már utálok hőmérőzni. Ha anélkül nem jön össze, hát marad az orvostudomány. Persze azért nagy a szám, nem szeretném a dokiknál "végezni". De ha ebben a hónapban nem jön össze, májusban megyünk a dokimhoz. Nagyon nem várom... Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nemtudom!!NEM MEREM!!Félek az egy csitól!!Ha sikerül bejelentkeznem a nőgyógyhoz szerdára akkor már nem csinálom meg!!!!!KépKépzeljétek irtam itt a neten egy nőgyógy.dokinak elmondtam a problémáimat,hogy most hol is állok,meg a hőmet,meg mindent,és azt irta,hogy ezek jellegzetes terhességre utaló jelek!!Menjek el orvoshoz!!!!Kép
www.hazipatika.hu azonbelül egy nőgyógy doki,ha érdekel,és másnap egyből válaszol!!KépMára léptem!!!Nekem is sűrün van mensis érzésem,és elmúlik!!Hála...............!Ez is tipikus terhességre utaló jelek!KépFőleg ennyi idő után!!És Te Dóri mikor mész el orvoshoz??Mondtam már,hogy lemondom a Fogdokit??Na mára lépek!!Holnap jövök a hőmmel!Dóri!Még annyit,hogy nincs nagyon nagyon minimális folyásod??2-3-4 csepp??Sárga?

Kép
bea27

Bea!
Megnéztem a hőgörbédet,és tényleg pénteken jár le a 16 nap.Hacsak nem számít már bele az emelkedés is.

Hoppá!
Én is hasonló helyzetben vagyok a hőmérőzésben,mert délelöttös héten 6-kor kelek,délutánoson meg ráérnék 9-kor.Ezt úgy oldom meg,hogy mindig felhúzom az órát hatra,és már elöző este odakészítem a lerázott hőmérőt.Aztán mérés után délutános héten megpróbálok visszaaludni.Ez a tesztnapot kivéve sikerült is.
Ha ehhez nincs kedved,akkor kipróbálhatod az Lh-tesztet.
Ha nekem most nem jön össze,én is ezt fogom tenni,meg lehet veszek egy PG/53-at,meg iszok olyan peteérést segítő gyógyfőzetet.

KépKép
takido

Milyen Lh teszt és milyen gyógyfőzet???? Milyen PG/53?

Bea,

ezek tök jó hírek!!!

Kép

Kép

hoppá

Bea!
De némelyik nap előfordul,ma pl.picit barnás volt,félek is egy kicsit,hogy nem-e meg akar jönni.
Azt a dokit lehet,hogy én is megpróbálom,bár még az asztrológustól sem kaptam választ.Pedig annyira kíváncsi vagyok.
A fogdokit említetted.
A mensis érzésre egyébként unokatesóm(aki eü.-is)Ha jól emlékszem azt mondta,hogy ezek lehetnek a méh növekedésével járó görcsök,

KépKép
takido

A cicm fáj,de az szokott a mensim előtt!A hasam akkorára van felpüffedve,ha egy kicsikét nagyobb lenne azthinné mindenki,hogy a harmadik hónapnál járok!Ez is megszokott,de már nagyobb,mint a mensi előtt szokott!!Elég sűrű mensi féle érzés,vizelési ingerem nincs!!Nálam az csak a túlzott teafogyasztásnál szokott lenni!!A székletről meg annyit,hogy egyszer ilyen,egyszer olyan!KépÉmelygés egyre sűrűbben van!!De inkább csak hányinger féle!!KépNa!Mostmár tényleg lépek!SEE YIU TOMORROW!!Good night!Kép

Kép
bea27

Hoppá!
Az Lh teszt egy peteérést kimutató teszt.Én Babymark nevüt vettem a rosmannba,de még nem próbáltam ki,a lényeg,hogy a vizeletből mutatja ki az LH hormont,ami peteérés elött 24-36 órával gyorsan emelkedni kezd.5 csíkot tartalmaz,melyeket a ciklusod hosszától függöen kell alkalmazni pl.ha valakinek 28 naposak a ciklusai,akkor a 11.naptól kezdve 5 napon keresztül kell vizsgálnia a vizeletét ezzel a tesztcsíkkal(1db-ban 5 csík található,igaz nem valami olcsó 2000-3000ft között van,de állítólag megbízható.
PG/53:ez egy minimikroszkóp.Szerintem ez is az LH-t mutatja ki.Nyálat,vagy hüvelyváladékot kell kenni egy kis üveglapra,és van hozzá egy kis nagyító,azon keresztül megnézni.Peteérés idején páfránylevél formájú minta rajzolódik ki.Ennek az előnye,hogy olcsó(2000ft)és sokszor használatos,viszont sokan mondják,hogy nem igazán megbízható.Unokatesóm használja,azt mondja,hogy tényleg van különbség a képek között.
A gyógyfőzetet már azt hiszem egyszer leírtam,de ha érdekel megkeresem,és leírom mégegyszer.

KépKép
takido

köszi az infót, mára befejezem. Holnap csak este jövök, mert megyünk Balcsira takarítani....

Jó éjt,

Kata

Kép

Kép

hoppá

A gyógyfőzetet megtalálod ápr.10-nél 19.47-kor írtam azt hiszem.
Jó takarítást,akkor holnap este.
Neked is jó éjt!

KépKép
takido

A barnás folyás nem jelenz semmit!!Kép
Az akár egy beágyazódás is lehet!!
Az sem baj,ha megjön még!!!!Mert velem is Anyu majdnem félidőig vérzett!!Ha most terhes vagy /szerintem az vagy/ akkor még megjöhet,de már nem úgy,ahogy akkoriban!!!Kép
Mostmár tényleg megyek,mert még a Tesóm is akar netezni,meg a Dominic is!

Kép
bea27

Bea!
örülök,hogy ezt mondod.
Már nem bánnám,ha tudnék valamit,olyan rossz ez a bizonytalanság.Gondolom te is így vagy ezzel.

KépKép
takido

Ugyanezt érzem Én is!!Egyébként a mai hőm is 37.1!!Szivemszerint megcsinálnám a tesztet,de............nemakarom!!Már kiakarom birni addig amig a Doki vizsgál meg!Jaj!!!Remélem addig már nem üt be semmi!!És a havi sem jelentkezik már!!Egyébként,ha jól emléxem jövőhéten,vagy utána való héten kéne jönnie már az újabb mensimnek.
Takidó!Irtál a nőgyőgy dokinak?Ha igen,mit?Valaki hallott már olyanról,hogy egy nőnek kimarad egy mensije?

Kép
bea27

sziasztok.

Mindig olvasgatlak am benneteket es latom hogy egy nagyon jo kis csapat verodott itt ossze.Csajok csak igy tovabbKép

bea,latom tele vagy kerdesekkelKépigen letezik hogy kesik sot ki is marad.nekem volt 90 napos ciklusom is szeptemberben,elotte 60 napos volt azelott 40valahany.szepen lassan elnyultak a ciklusaim.

sajnos ilyen elofordulKépmi mar 11 honapja probalkozunk eredmenytelenulKép

mindenkinek szurkolok hogy mielobb babas legyenKép

Kép
monyoka

Szia Bea!
Még nem írtam a dokinak,még át kell gondolnom,hogy igazából mit is írjak.
Nekem is 37.1 volt a hőm.,és én is tanakodom,hogy mit csináljak,nézegettem reggel a tesztet,de nem csináltam meg.Talán majd szerdán.
Dokiig biztos nem lesz semmi gond,addig már csak 2 nap.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fog neked mondani.

Nekem már volt olyan 1.5éve,hogy nem jött meg 3 hónapg,de az idegi alapon volt.És nem hiszem,hogy nálad,vagy nálam ez most szóba jönne.

KépKép
takido

Monyoka!
Köszönjük!És gyere hozzánk gyakran!!
Én is beszoktam nézni hozzátok a hőmérős oldalra.
A baba pedig biztos hamarosan összejön,lehet,hogy a 12.hónap lesz a nyerő.

KépKép
takido

kosz takido.

Szerdan megyek en is dokihoz,csak en az eredmenyekert.Mult heten megvizsgalt.

Hat meg a 11ik honap sincs veszve,a gorbem jol alakul es holnap minden eldolKép

sajnos azt kell hogy mondjam hogy a baba utani vagy siman eloidezhet menzi kesest,nekem is azt mondta a dokim akkor hogy azert marad ki mert minden gondolatom a baba korul mozgott es feszult voltam szinte mindig.ez van az emberi elme sok mindenre kepes.

takido,csikos tesztet kivanokKép

Kép
monyoka

Kiváncsi vagyok,hogy nálam is vajon elnyúltak-e a ciklusaim!!Remélem nem!!Kép
Ezért félek megcsinálni a tesztet!!!Mert mi van,ha csak egy csikos??Akkor tuti,hogy valami gáz van velem!!Na mindegy!!Bár,ha felhivom az orvost,majd az aszisztens nő fogja megkérdezni,hogy csináltam-e tesztet!!Akkor mit mondjak??Nem,mert nem mertem??Jaj!!Csak lennénk már ezen túl!!Mert ez az állapot már őrjitő!!!!!KépNa megyek!!Szép napot!!Kép

Kép
bea27

Bea
Hát ez tényleg nem egyszerü.Remélem,hogy egyikönknek sem azért hosszabb a ciklusa,hanem v.mi egészen más okból kifolyólag.

Monyoka!
Megnéztem a másikon a görbédet,és tényleg nagyon bíztató!!!
Milyen vizsgálatokat csinált a dokid?

KépKép
takido

bea mielott mesz akkor csinald meg a tesztet.

ne agodj,valoszinu kapsz menzihozo bogyot es minden rendben lesz.
ahogy mulik az ido es lassan beletorodok a dolgokba,nekem is visszaall a ciklusom.

ne idegeskedj bea,minden rendben lesz.

Kép
monyoka

rakszurest es meg valami kenetet vett le meg voltam Proklatin vervetelen.

Kép
monyoka

Értem.És ilyenkor nem zavarhat be a vizsgálat a korai terhességbe?

KépKép
takido

Nem hiszem hogy bezavarhat.Hiszen a rakszuret es a kenetet is a mehszajrol veszi le a babohoz nem piszkal oda.
valszeg azert szerdan tesztelek egyet doki elott nehogy kiirja a menzihozo bogyot.

te miert mesz dokihoz?mit fog csinalni?

Kép
monyoka

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Csajok!!!
Nemnagyon akarom még magam beleélni a dolgokba,de ma reggeli után majdnem hánytam!!Kép
Anyu,meg a Tesóm aztmondta,hogy TUTI terhes vagyok!!Egyébként,ha esetleg nem lennék az,akkor is elmegyek a Dokihoz szerdán!!Remélem még betudok jelentkezni!Lehet,hogy megcsinálom reggel a tesztet,de nembiztos!A Doki úgyis megmondja,hogy mi van velem!!Egyébként annyira nemakarom görcsösen a babát,hogy ezzel igy késleltessem a mensimet!!Ez hülyeség!!!Egészen más dolgok kötik le a figyelmemet!!!KépNa jó!Mára ennyi!!Holnap jövök a hőmmel!Remélem még stabil lesz!!KépLegalább szerdáig birja ki!!Mostmár tényleg búcsúzom!!

Kép
bea27

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy belekontárkodom, de kérdeztétek, hogy volt-e már valakinek olyan, hogy nem jött meg, hát volt. Februárben kezdtuk a babaprojektet, és február végén nem jött meg! Örömmel töltött el a dolog, hogy lehet, hogy rögtön "sikerült"! Vártam 1 hetet, csináltam egy tesztet, persze 1 csík. A tűneteim: cickófeszülés, hányinger és olyan érzés, mintha meg akarna jönni! Gondoltam biztos korai volt (tudom, hogy nem, csakhát a remény)1 hét múlva még 1 teszt 1 csíkkel. Felhívtam a dokit , kértem időpontot. Elmondtam a problémát, addigra már majdnem a következőnek kellett volna jönnie! Aztán vérvétel, kiderült valami kis hormonzavar, nem is volt pé-m. Kaptam norcolutot,amitől megjött, majd clostílbegytet, amitől lesz pé-m. Most ott tartok, hogy volt pé-m, (hőmérőztem)és kíváncsian várom a gyógyszer hatását! Ne haragudjatok, hogy leírtam, nem biztos, hogy veletek is ez van, sőt!!! Remélem babásak vagytok, szorítok mindenkinek!! :o)))) Magamnak is!
Üdv: Majonéz
majonéz

Majonéz!
Köszönjük,hogy ezt megosztottad velünk.Egy dologra kíváncsi lennék,hőmérőztél abban a hónapban?

Bea!
Ez nagyon jó hír!!!
Én a helyedben tesztelnék egyet.

KépKép
takido

Majd meglátjuk!!Mondjuk erre a pár negativ dologra "rohadtul" nincs szügségem!!!/Amit itt más csajok irtak!!/KépNa mindegy..................!
Remélem,hogy Velünk ezek a dolgok nemfognak megtörténni!!Kép
Na mára ennyi!!Holnap reggel jövök!!KépJó éjt!Kép

Kép
bea27

Lányok!!Irok valamit!!
Már tegnap este készültem rá,hogy megcsinálom a tesztet,de mint mindenki tudja,nagyon-nagyon féltem Tőle!!Éjszaka 1:00kor volt az első pisilésem!!De kegyetlenül fájt a hasam,szerintem az újhagymától!!De olyan hasfájás volt ott lennt,mint egy mensis fájás!/vagy már csak Én mesélem be magamnak,nemtudom!!/Na mindegy!Elmúlt egy pár perc alatt!Kimentem pisilni,aztán visszafeküdtem!!4:27kor felkeltem,de gondolkodtam rajta,hogy most felkeljek-e pisilni,vagy húzzam 8:45ig!!Na mindegy!!Felkeltem!KépMegkértem a Jó Istent már tegnap este,hogy most legyen Vegyem vele,és ez a teszt legyen kétcsikos!Jól van ugye ott tartottam,hogy felkeltem,és elindultam a wc fele a teszttel!!Remegett a kezem ahogy a vizeletsugár alá tettem!!!Elszineződött az egész rózsaszinre,majd egy-két másodperc múlva jött az első csik,majd egyből hogy húzódott fel a pisi,követte az elsőt a második!!JÓ ERÕS KÉT CSIK LETT!!!!!!Lányok!Én azóta nemtérek magamhoz!HIHETELEN!!!!!!Na most megyek visszaaludni /ha tudok a boldogságtól!!/Bejött az asztrológus jóslata!Kép
TAKIDÓ!!!!Gyerünk,hajrá!!!!KépMindenki!!Lehet jönni!!!Holnap hivom a Dokit!!Annyira örülök,hogy el sem hiszem!!!KépReggel jövök!!Azért még megmérem a hőmet!Remeg még mindig kezem-lábam!!Kép

Kép
bea27

Takido!

Nem, abban a hónapban nem hőmérőztem, eszembe sem jutott! De most már figyelem! És bocs, ha valakit megbántottam, nem volt szándékos, csak leírtam, hogy nekem hogyan alakult! Én is ezerrel rajta vagyok az ügyön! :o))))
Mindenkinek szép napot és babásodást kívánok!

Majonéz
majonéz

Bea!

Nem találok szavakat.Nagyon,nagyon,nagyon örülök!!!És Gratulálok!!!!!!!
Ez nagyon Szuper,te vagy az első babás az oldalon.
Remélem mi is követünk téged.Jó kis húsvéti ajándék volt ez.

KépKép
takido

Bea,

Úr Isten, kirázott a hideg a boldogságtól!!! Hurrrrrráááááááá!!!!!!!

Gratulálok!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Takido! Hajrá! Tesztelés!!!

Kép

Kép

hoppá

Bea,

most néztem meg a táblázatot, ha március 2-án jött meg utoljára, akkor én mint "ORVOSKép", megállapítom, hogy december 7-re várható a babóca "érkezési ideje". (Van egy táblázat- a netről- amiből kiolvasható az időpont).

Mégegyszer gratulálok Kép(Én megmondtam...)Kép

Ja, és köszi, egész nap happy leszek Kép

Kép

Kép

hoppá

Bea,

gratulálok, nagyon ügyesek voltatok. Mert ugye az apukának is kijár a dicséret!!!!

Bárcsak mindenkinek babát hozott volna a nyuszi!

Sziasztok,
én eltüntem egy kicsit a húsvét miatt, de már végéig olvastam a fejleményeket...

Sziszi
Vendég

Sziasztok!
Bea gratula!! KépKépKépKépKép
Viszont szerintem az orvossal várj még 1 hetet, mert az UH még nem valószinű, hogy mutat vlmit, vagy mivel szerintem később estél teherbe mint félidő, mert elég későn mutatta ki a teszt, nehogy megijesszenek.
Bár ha hüvelyi UH-ot csinálnak akkor az jó, az már többet mutathat, mint a hasi.

Takidó! Te még nem tesztelsz?
Szerintem neked is csíkos lesz!KépKépKép
Majd később a többieknek is írok, most mennem kell.
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

én is lépek, de ebéd környékén jövök.

Puszi minden babásodónak és babásodni kívánónak!

Hajrá lányok, utánozzuk a Beát (meg szerintem a Takido-t is!) Kép Kép

Kép

Kép

hoppá

Itt is vagyok!Egészen 8-ig nemtudtam aludni!!Betettem egy dvd filmet,és néztem!!A végére elaludtam!!Most keltem fel!!A hőm változatlan!!Mérjem még???Azthiszem rajtatok kvűl még nem nagyon mondom el senkinek,betartom azt a 3 hónapot!!Kép
Takdo!!!Veled mi van??Mikor tesztelsz?Nekem ez az 1 hét jött be!!!Emlékeztek,egy hete csináltam az utolsó tesztet!!Na lépek!!Megyek dolgozni!!KépMeg Apával közölni a hirt!!Most ezt a gólya vagy a nyuszi hozta??Takido!!Folytaon Te jársz a fejemben!!Neked is halvány volt a teszten a csik,mint Nekem!!Pontosan 1 hétre rá csináld meg a következőt!!Szép napot!!!Ugye lányok nembaj,ha itt már elmondtam a neten egy-két csajnak??Azzal nincs elszólva a babona szepontjából??Este jövök!!

Kép
bea27

Kép

málna2162

Sziasztok!

BEA:
KépKépKép

GRATULÁLOK!!!Én annyira éreztem hogy ma valami jó hírt fogok olvasni itt a mi kis oldalunkon.
Elhiszem hogy nem térsz magadhoz a boldogságtól.Ismerős érzés!Kép

Megmondtam egy pár nappal ezzelött,hogy nem a gólya hanem a nyuszi hozza!!!

Szeintem elmehetsz orvoshoz.Nekem van egy korongom amit a nőgyógyásztól kunyiztam.
A korong szerint már betöltötted a 6.hetet!De ha azt nézzük hogy neked nem 28 napos akkor is legalább az 5.hétben vagy.

Takidó
Te jössz!!

málna2162

Jó reggelt!
Bea: itt picsogok a gép előtt / csak nehogy jöjjön valaki/, úgy örülök, el sem hiszem még, ha visszalvassuk azt a sok bizonytalanságot és mégis milyen jó vége lett!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon szorítok Takidó , hogy nálad is ugyanígy legyen.
Nagyon szép szülinapi ajándék! Beus Apa mit szólt , felfogta a húsvéti csodát? Hová jársz dokihoz egyébként?
Puszika: AndiKép

Andi
candi

Sziasztok,hihetetlenül meghatódtam,Bea,ez fantasztikus!Én is próbálkozom egy ideje,remélem nekem is ilyen szerencsés lesz ez a hónap!!Meli

Kép Kép
meli1118

Én itt tartok, ti?Kép

Andi
candi

Szia Candi,

Kép

én itt tartok, kűzdünk és reménykedünk.

Takido,
szerintem tesztelhetnel Te is. Jo eselyed van neked is.

Sziszi
Vendég

Sziasztok!
Bea én is gratulálok Nektek.
Így tovább!
Hajrá lányok! Bízni kell ez a legfontossabb
Én csak olvasgatlak titeket nagyon aranyosak vagytok!
Velem nem történik semmi érdekes a témával kapcsolatban.
Puszi mindenkinek.

Kép
nika04

Sziasztok!

Én itt tartok

Kép

És így nézek ki:

Kép

Reménykedem...

Megyek mert fut a ház...majd délután jövök

málna2162

Hali!
Nika: de azért ügyködtök rajta ugye?Kép
Sziszi: elég ugrálós a hőd, nem mindig egy időben méred, vagy felkelsz éjszaka többször? A küzdelem ugye csak képletes volt?Kép
Mi is ügyködünk a napokban, hátha!
Málna már így eltelt a hónap, lassan nálad izgulhatunk, a hőd bíztatóKép
Meli: üdv, nem akarsz egy kicsit írni magadról, hogy megismerjünk?

Andi
candi

Nika

Gyere többször.Másról is szoktunk beszélgetni.

Meli
Kép

Bea
Mi is vasárnap voltunk az állatkertben,csak mi még az eső elött leléptünk.Bár nem szándékosan.Reggel mikor felkeltünk Máténak piros volta mindét szeme.Gyorsan áttörölgetem neki kamillával,már amennyire hagyta.
Az állatkertből egyenesen az Uzsoki kórházba mentünk.Kötőhártya gyulladás...Szegénykémnek ömlött a szeméből a váladék.
Kaptunk antibiotikumot.Tegnap már semmi baj nem volt.

Jut eszembe!!
Ha valakinek szemészeti problémája van szóljon nyugodtan.Gyerek is és felnőtt is.Minden nagyképűsség nélkül mondom,de az ország szinte összes szemész főorvosát ismerem.Mukahelyi ártalom...
Kis_plutó Salgótarjánban a szemész főorvos jó ismerősöm,ha nektek is bármi gondotok van szólj!

Lányok én tegnap este úúúúúúúúgy besonkáztam,tormáztam,tojásoztam.zöldhagymáztam ,hogy egész éjjel nyögtem,és vedeltem.De olyan finom volt.

Hogy teltek az ünnepek?

málna2162

Nika

Meli

Bea
Mi is vasárnap voltunk az állatkertben,nem semmi milyen árak vannak.Egy négytagú családnak kisebb vagyon.Mi még az eső elött leléptünk.Bár nem szándékosan.Reggel mikor felkeltünk Máténak piros volta mindét szeme.Gyorsan áttörölgetem neki kamillával,már amennyire hagyta.
Az állatkertből egyenesen az Uzsoki kórházba mentünk.Kötőhártya gyulladás...Szegénykémnek ömlött a szeméből a váladék.

Jut eszembe!!
Ha valakinek szemészeti problémája van szóljon nyugodtan.Gyerek is és felnőtt is.Minden nagyképűsség nélkül mondom,de az ország szinte összes szemész főorvosát ismerem.Mukahelyi ártalom...
Kis_plutó Salgótarjánban a szemész főorvos jó ismerősöm,ha nektek is bármi gondotok van szólj!

Lányok én tegnap este úúúúúúúúgy besonkáztam,tormáztam,tojásoztam.zöldhagymáztam ,hogy egész éjjel nyögtem,és vedeltem.De olyan finom volt.

Hogy teltek az ünnepek?

málna2162

Nika

Meli

Bea
Mi is vasárnap voltunk az állatkertben,nem semmi milyen árak vannak.Egy négytagú családnak kisebb vagyon.Mi még az eső elött leléptünk.Bár nem szándékosan.Reggel mikor felkeltünk Máténak piros volta mindét szeme.Gyorsan áttörölgetem neki kamillával,már amennyire hagyta.

Jut eszembe!!
Ha valakinek szemészeti problémája van szóljon nyugodtan.Gyerek is és felnőtt is.Minden nagyképüség nélkül mondom,de az ország szinte összes szemész főorvosát ismerem.Mukahelyi ártalom...

Hogy teltek az ünnepek?

málna2162

Sziasztok!

Málna ismerős ez a bekajálás. Én kocsonyával zártam a tegnapi napot. Jó sok kenyeret hozzá.
Mi Adrival Csaba Ágnes hatvani szemész dr-nőhöz járunk. Másfél éve hord szemüveget, és amiatt kell mennünk.

A kicsi meggyógyult. Holnap viszem vissza.
A gyógyszert Daninónóba belekeverve vette be. Viszont 3 nap után a napi 3 Danoninótól besokallt.
Szerintem egy darabig hanyagolni fogja.KépKépKép

Most már szebb a táblánk.

Bea vigyázz magatokra!
Sikerült holnapra időpontot kapnod?

Takidó, holnap tesztelsz?

Majd még jövök.Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: