Lányok!!Irok valamit!!
Már tegnap este készültem rá,hogy megcsinálom a tesztet,de mint mindenki tudja,nagyon-nagyon féltem Tőle!!Éjszaka 1:00kor volt az első pisilésem!!De kegyetlenül fájt a hasam,szerintem az újhagymától!!De olyan hasfájás volt ott lennt,mint egy mensis fájás!/vagy már csak Én mesélem be magamnak,nemtudom!!/Na mindegy!Elmúlt egy pár perc alatt!Kimentem pisilni,aztán visszafeküdtem!!4:27kor felkeltem,de gondolkodtam rajta,hogy most felkeljek-e pisilni,vagy húzzam 8:45ig!!Na mindegy!!Felkeltem!
Megkértem a Jó Istent már tegnap este,hogy most legyen Vegyem vele,és ez a teszt legyen kétcsikos!Jól van ugye ott tartottam,hogy felkeltem,és elindultam a wc fele a teszttel!!Remegett a kezem ahogy a vizeletsugár alá tettem!!!Elszineződött az egész rózsaszinre,majd egy-két másodperc múlva jött az első csik,majd egyből hogy húzódott fel a pisi,követte az elsőt a második!!JÓ ERÕS KÉT CSIK LETT!!!!!!Lányok!Én azóta nemtérek magamhoz!HIHETELEN!!!!!!Na most megyek visszaaludni /ha tudok a boldogságtól!!/Bejött az asztrológus jóslata!
TAKIDÓ!!!!Gyerünk,hajrá!!!!
Mindenki!!Lehet jönni!!!Holnap hivom a Dokit!!Annyira örülök,hogy el sem hiszem!!!
Reggel jövök!!Azért még megmérem a hőmet!Remeg még mindig kezem-lábam!!