Új privát üzeneted érkezett!

Nem jelentkezik Sivi!Ha jol sejtem negativ lett a tesztje!
Nagyon sajnalom!Lattam abban a korhazban keresel orvost ahova en is tartozom!Ajanlottak neked a Suranyi Dr-t!En is hozza jarok maganba!O endokrinologus is!Ha gondolod probald meg felkeresni ot!

Kép
Kép
ancsa81

Cs1!
Biztos nagyon rossz lehet!KépJobbulast kivanok neked!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: köszi, már javul a helyzet, most inkább az zavar, nehogy 1-2 napon belül legyen a PÉ-m mert az valszeg bukta (ld. csak akkor merném megkockáztatni a szexet, ha már minden tökéletes)
csakegysokadnick

Bali!
Atirnad nekem hogy ma van az 1.cn.!Kezdem az 5.Closty+3.Choragonos honapomat!
Elore is koszonom!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Akkor szoritok hogy a petiked kivarja mig jobban leszel!!!!!!

Most mar megyek,mert nem lesz kesz a takaritasKépKép!
Tovabbi szep napot mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

SZiasztok!

Ancsa,
sajnálom, hogy megint Kép Kép
És még takarítás is... Kép

Tontica,
ja, ja, ez az az összeg, amit nekünk kell pengetni!
Egy másik fórumon olyat is olvastam, hogy a következő még több lehet.
Hurrá, a férjed bejelentésének! Kép SZtem azért egy kis boszorkénykodás sose árt! Kép

Anyapoc,
végre írt vki magyarázatot az álnegatív tesztekre! Affene, hogy ilyen is van! Kép

Kriszta, Anyapoc,
júniusban első kézből úgyis megtudom azt a százalékot! Kép Egyébként meg bármennyi is, nem tudjuk megkerülni az eljárást! Kép

Kellemes Nyuszikás Ünnepeket Mindenkinek! Kép Kép Kép

angel37

Csakegy,
hólyaghurut Kép Kép
Reméljük a PÉ nem most fog beállítani! Úgyhogy most annak drukk, hogy ne legyen!

angel37

csinálok egy LH tesztet... mondjuk most marha sokat ittam de ha semmit se látok rajta legalább nem kell ezen görcsölnöm...
csakegysokadnick

Sziasztok lányok!

Tegnap du. nem volt b.net. Kép
Látom sokminden történt poz. teszhez gratula.
Halvány csak lesz az erősebb Kép

Anyapoc: Szerintem is lehet benne ráció, amit mondasz. Nekem még álpozitív sem voltKép.

Csakegy! Kép. Én is szarul vagyok.

Majd még visszaolv.

Én rosszul vagyok. Szerintem a clostitól. Már nincs meg, viszont fájnak a petefészkeim, meg a hasam és hányinegerem van. Szerintem ez a clostitól. Lehet, h besokallt a szervezetem. A doki azt mondta, h a closti hatása egymásra épül ezért lehet, h első hónapban egy peti, másodkban kettő...
Lehet, hogy túl leszek stimuzva a 3. hónapban. Kicsit aggódom, annyi baromságot olvastam. Még a hányinger nem is idegesítene, csak a fészkek ne fájnának. Kép
Vendég

Szegény Csakegy!
Nekem is gyakran van ez a nyavaja!!!!Utálom, gyűlölöm,1ütt érzek veled! Kép
Nekem a most kiderített kórság az oka, neked mitől van?

Kép
katica_75

Tlidi!Kép
Nekem az első két Closty-s hónapban voltak ilyen tüneteim, de a harmadikban már semmi.

Ancsa81!
Sajnálom, hogy megjött.
Meddig írja fel a dokid a Closty-t?

Kép
Kép
zsazsóka73

Az elobb irtam mindenkinek es veletlenul kikapcsoltam es mivel takaritanom, foznom es sutnom kell nincs idom ujra irni igy most csak ennyit:
NAGYON BOLDOG HUSVETI UNNEPEKET KIVANUNK MINDENKINEK!!!

Anita, kicsi Monserrate es nagy Monserrate

KépKépKép

KépKép
KépKép
tontica

Csak1!
Átérzem a helyzeted,már többször szenvedtem vele,én is.Nem tudom,hogy ez hajlam kérdése lehet,vagy akinek egyszer volt,annak utána is előfordul?

Ma reggel 36.9 volt a hőm,és kiváncsian várom a folytatást.
Köszönöm mindenkinek az infókat,véleményeket.És KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
Kép

KépKép
takido

Sziasztok!
Kellemes Húsvétot kívánok...
CsakegyKriszti!Gyere vissza....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Anyapoc
Értem!KépNekem még sosem szivárgott át,másnapra semKép

Csakegy
SajnálomKépNem volt esetleg túl heves a sex?Kép

Ancsa
Annyira sajnálomKépKépKépKépKép
Hátha clostynál is működik az 5-ből 1Kép

Ildi,Zsóka
Utóbbi időben nálam is jellemző az émelygés,főként esteKép

KépKép

KépKép
okr

Lanyok, el vagyok szontyolodva mert egyaltalan nincs husveti hangulatom, raadasul itt nem is ugy unneplik akkor meg minek fessek tojast a masfel eves kisfiamnak aki nem tudja ertekelni vagy a spanyol uramnak aki jot rohog a tojasaimon?! Kép
Meg ajandek sincs a picurnak, milyen husvet ez? Kép
Meg sutni sincs kedvem! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nekem sincs húsvéti hangulatomKép
Bár,igaz,és alapból utálom ezt az ünnepet,és húsvét hétfő volt az év egyetlen napja,mikor örömmel,és dalolva mentem dolgozniKép
Vettem műanyag tojást dekornak,meg csokitojást ajándékba,így hát festés nincsKép
Ja,és holnap utazunk.Rettegek tőle előreKépKép

Örülök,hogy a férjed lassan beindítja a kislányprojektetKépHajrá!!!!!!!!!!!Tudod,mit ?Ünnepeljetek az ágyban este!Na,mit szólsz,az ötlethez?Kép

KépKép

KépKép
okr

Miert utalod? En nem utalom csak mivel itt nem ugy unneplik mint otthon inkabb nem keverem meg a fiamat azzal hogy igy is meg ugy is unnepeljuk a husvetot.
Le van tojva a tojasfestes!!! Kép
Ada nem kap ajandekot? Mi biciklit akartunk venni de paszta hianyaban elmaradt Kép vagyis majd kesobb.

Mennyi idore mentek? Olyan felelmetesek az anyosodek? Kép

"Örülök,hogy a férjed lassan beindítja a kislányprojektet."
Hat NAGYON lassan meg majdnem egy ev. Kép
Husveti agyban unneples? Kép Ma reggel mar megvolt. Kép

Most beszeltem anyummal es otthon holnap csaladi unneples, hat ebbol kimaradunk, olyan pocsek erzes! Kép
Neha felek hogy a hugomek babajat sokkal jobban fogjak szeretni mert O mindig ott lesz a kozelben az en fiamat meg egy evben ketszer latjak. Kép
Jo hangulatomban vagyok, mi? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta!

Köszi a képeslapot! Nagyon aranyos vagy!Kép

Lányok!
Hiába vártok a csodára, az az igazság, hogy az ünnepeket a nők "csinálják"!Kép Ha igyekeztek van, ha nem hát nincs... Vagy csak mifelénk van így?Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali: tokeletesen igazad van! Nalatok milyen unnep lesz? Sutottel, foztel? Ajandek?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Leginkább az utazástól rettegek,mert a gyrkőc végig szokta nyűszögni az utat.Következésképpp a párommal ,mire odaérünk sík idegek vagyunk,és legalább 5x összekapunkKépMin 5 óra az út)

Ada nem kap ajándékot.Vagyis csokinyuszit KépInkább csak véletlenszerűen szoktam neki venni ezt-azt.

Bali
Az az igazság,hogy én nem is akarom "csinálni " a húsvétot.
a párom szerencsére már nem is várja el ezt tőlemKépTudja jól,hogy a "kötelező" ünnepektől kiütést kapok.A szülinap,névnap viszont meg van rendesen ünnepelve mindigKép

KépKép

KépKép
okr

Bali
Egyébként bennem sztem egy férfi veszett elKép

KépKép

KépKép
okr

Tontica, Kriszta!

Kivételesen nem csináltam sütit, aminek az az oka, hogy kezdünk kicombosodni...Kép Husik vannak salátákkal. Most készülünk verset tanulni, mert valahogy eddig nem volt rá alkalom... Az egész hétvége egy hatlmas ünnep, mert a fogtündér is járt nálunk az éjjel. Csak az a rohadt ribi mindig azután jön, hogy én már hazajöttem a boltból...KépKép
A húsvétot én sem szeretem, de ünnepelni, készülődni azt igen... Karácsonykor extázisban vagyok!Kép Most inkább csak igyekszem biztosítani a fiúk kényelmét...
Nem értem, akkor Spanyolországban mi van? Semmi? vannak olyan magyar szokások, amikhez ragaszkodsz és náluk nem divat?

Livi

bali78

...és azt hiszem érzek valami maszatolást a hasamban...Kép

Livi

bali78

Bali: de jo! Akkor koran megerzed! Nem lehet hogy a beleid? Kép
Itt egesz heten felvonulasok voltak, minden este, viszont se nyuszi se tojas, se ajandek.
Vegulis igazuk van mert a husvet Jezus halalanak es ujjaszuletesenek az unnepe, vagyis egy megemlekezes.
A karacsonyi ajandekozashoz ragaszkodom, na most megyek mert tenyleg kene sutnom valamit.

KépKép
KépKép
tontica

Hi skaccok...

Még élek, a helyzet pedig javul... ja és már hányingerem van a sok gyógyteától... de ha kell akkor kell.. (az oka ismeretlen... szexelni már vagy 3 napja nem szexeltünk... egyébként nekem soha életemben nem volt ilyenem... aztán egyszer volt... és azóta rendszeresenKép szóval erre a doki csak annyit mondott, hogy ha egyszer volt, akkor ott a hajlam és sorry Kép)

Ja... és vettünk egy nyuszitKép A szüleimnek persze, emeletre nem hoznánk... először csak lestek de utána örültek az új családtagnak Kép (megláttuk a piacon és nem hagyhattuk ott...) Gyuszinak hívjákKép

Na megyek.. főzni egyikünknek sincs ereje (izé... nálunk a férjem szokottKép) úgyhogy mindjárt jön a pizza... és ahhoz még össze szeretnék dobni egy salátát...

Szurok mindenkinekKép
csakegysokadnick

Latom mindenki unnepel, izgalmas hetvege lesz! Kép
En vegul sutottem piskotatekercset, csinaltam madartejet meg kokuszgombockakat es ragasztottam matricakat a tojasokra, ez is valami. Kép
Holnap pedig toltott csirkemell lesz gombamartassal es petrezsejmes krumplival azt letudva a husvet. Kép

Csakegy: Kép
De jo Neked en is ugy szeretnek egy nyuszikat! Kép Es hol fogjatok tartani? Csaladi hazban laktok?
Remelem hamar meggyogyulsz es nem kell sokaig "koplalnod" Neked es a ferjednek!!! Kép

Kriszti: Kép
Nagyon jo utat, remelem Ada jol birja majd!!! Mikor "jottok" Kép haza?
(kepzeld mi van nalunk amikor masfel napot utazunk haza kocsival)

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Én a másfél napos útba inkább bele sem gondolokKép
Kedden este már itthon leszünkKép (remélem),szerdától előbb sztem nem jutok a net közelébeKép
Fincsi kajákat gyártottál,a madártej,és a töltött csirkemell ide is jöhetKép

Csakegy
Örülök,hogy javulgatsz!Kép
Nyuszim nekem is volt egyszer,imádtam egész addig míg össze-vissza nem karmolt,és le nem pisiltKépAzután mama gondozta.Ja,és párja is volt,így lettek kisnyuszók isKép

Bali
Hányadik hétben jársz?Lehet már kezded érezni a babádat?
Afogtündéres-piacos dolgot nemigazán értemKépLehet már késő van ?
a táblában írd már át légyszi Adát 20 hónaposnak.Veszettül öregszik a csajsziKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ünnep:hát nekem sem sok hangulatom van,pláne,hogy most raktuk össze az új gyerekbútort és lóg a belem a pakolástól.Na meg hogy most kezd az éjszakai alvás javulni a bárányfölhő utánKép!

Viszont én imádok tojást festeniKép...

Na még ezt találtam:

Álpozitív eredményt adhat vesebetegség, immunrendszeri kórállapot, illetve az agyalapi mirigyben termelődő és a HCG-hez igen hasonló kémiai szerkezetű hormon (LH) túltermelődése.

Lépek,puszi!

Kép

anyapoc

sziasztok.

most van egy picurka idom irni.

tontika.Igazan jo hir hogy a ferjed mar rahajlik a dologra.szerintem ha veletlen "besikerulne"most akkor annak is nagyon orulne.

kriszti.Jo utatKép

beacs.gratula a pozitiv teszthez.boldog varandosagot kivanok.

takido.Azert ne szomorodj el.Lehet az meg eros pozitiv is.nagyon drukkolok.

csakegy.sajnalom hogy betegecske lettel.remelem a pe-d megerzi es eltolodik amig jobban nem leszelKép

bali.hat ez nagyszeruKéperzed a picitKépnagyon orulok.

nekem sincs husveti hangulatom.nem festettem tojast es csak egy kepviselofank a suti.Ma meg megyunk anyuekhoz ebedre ugyhogy foznom se kell.

ja a gorbem biztato,meg a ferjem szerint isKépugyanolyan mint eddig csak az utolso negy ertek 37Kép

Kép
monyoka

majdnem elfelejtettem.

Kellemes Husveti unnepeket mindenkinek.

dokiugyben.Szerdan megyek es meglatom mi lesz.

Kép
monyoka

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!Kép

Monyoka!
Köszi a biztatást!
Még nem adtam fel,mert azóta is minden reggel 36.9 a hőm.

KépKép
takido

Takido: fel tudnad rakni nekunk a mostani gorbedet?
A 36.9 az nagyon biztato! Kép

Azt hiszem en is utalni fogom a husvetot, borzalmasan erzem magam egesz de. bogok mert nem tudok nem gondolni ra hogy az egesz csaladom egyutt van es unnepelnek, jokat esznek, locsolkodnak es a gyerekek bontogatjak az ajandekaikat. Szurnyu erzes hogy nem lehetek Veluk, raadasul a parom elment de. a meheihez es egyszeruen nem tudom errol leszoktatni, akar unnep akar nem neki mindig van valami surgos elinteznivaloja. Hat a verbeli meheszek mar csak ilyenek de utalok egyedul itthon maradni foleg az unnepek alatt!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Ez tényleg rossz lehet így neked,nincs lehetőséged rá,hogy ilyenkor hazarepülj?
Vagy legalább próbáld elérni,hogy a párod ne hagyjon magadra legalább ünnepekkor.

Ja,a mostani görbém:
Kép

KépKép
takido

Takido: szurokKép Ezek szerint a Ferty megint átrakta a PÉ időpontját... mondjuk ez így már kifejezetten jól néz ki... (de még mindig nem értem, hogy lehetett halványan pozitíva teszted... azóta csináltál már másikat?)

Egyébként meg kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek... (mi nem spilázzuk túl a dolgot.. kötelező ebéd anyósnál és 3 nap együtt... hát ennyi... )

Ja... én meg nem tudom, hogy mi is van velem... néha mintha még gáz lenne a hólyagomnál... néha meg semmi... viszont visszajött a tojásfehérje... én már semmit sem értek... a görbém meg tök gáz cikcakkos... (ami ha jól tudom nem túl jó jel...) Az viszont bíztató, hogy a hőm általában magasabb, mint az előző ciklusban (ami viszont akkor abnormálisan alacsony volt szerintem)... ja... a tegnapi hőm nem számít... 35,8 (5:30) és 36,5 (10:00) között akármi lehetett... úgyhogy maradtam a 36,0-nál... de ha valaki meg tudná nekem nézni a korrigáltat az FF-en (VIP sajna) akkor azt megköszönném...
Kép
csakegysokadnick

Csak1!
Igen,megint átrakta.Szerinted az lehetetlen,hogy 4.nap miatt volt halvány,vagy ilyen korán még nem mutathatja ki?
Azóta egyébként még nem csináltam,most várok pár napot,hogy hogyan alakul a hőm.vagy esetleg hátha megjön.Ennyit még nem késett soha...
Én nekem van még VIP-m a fertyn,ha elmagyarázod,hogy mit csináljak,szívesen segítek.
Nincs véletlen msn-ed?azon gyorsabban menne.

KépKép
takido

Csakegysokadnick!
Közben megtaláltam,az üzid,amiben leírtad,hol kell.Nagyon jól kombináltál,mert a ferty is 36.0-ot adott meg.

KépKép
takido

Takido: Hát 4 nap az még lehetetlen... a 9-10. nap körül mutatja ki először szerintem (néha később)... és akkor is csak a nagyon érzékenyek (ld. előbb be kell ágyazódnia stb.)... Szóval szerintem most mindenki azért szurkol, hogy kiderüljön, mi is van Nálad Kép A mostani hőd viszont tényleg nagyon bíztató... néhány nap és kiderül az igazság Kép Szóval szurok ezerrelKép

Köszi a VIP-es cuccostKép Szóval ami kéne:
Baloldali menü, Data menüpont - a legördülő menüjéből ki kell választani a Temperature Corrector-t.

Utána:

Enter your usual wakeup time: 7:20

First Temperature and Time: 35,8 5:30

Aztán meg kell nyomni az "Adjust"-ot

Az meg kidobja, hogy az 5:30-kor mért 35,8 mennyi lenne, ha 7:20-kor mértem volna...

KösziKép))))
csakegysokadnick

KösziKép Akkor az előző beírásom tárgytalanKép (Viszont jó tudni, hogy jól tippeltemKép)
csakegysokadnick

Szaisztok lányok!

Mindenkinek Kellemes Husvétot Kívánok!

Holnap megbrobálok, megint beugrani, bár vendégeim lesznek.
Jóéjszakát mindenkinek!
gizmixxx

Lenne egy kérdésem.A beágyazódás mindig hőmérséklet csökkenéssel jár,vagy járhat hőm-et emelkedéssel is?

KépKép
takido

sziasztok.

szerintetek mikor tesztejek?mult honapban 14 nap utan megjott.ha fenmarad a hom akkor mikor mutatja ki?az nem gaz hogy ilyen egyenes?nincs beagyazodasi leeses.
Kép

Kép
monyoka

Monyoka!

Először is nagyon jól esett, hogy velem örülsz, köszönöm!Kép
Másodszor egy normálisabb teszt (ha olyan típus vagy) már kimutatná. Nekem igen, de pl. a barátnőm gyerekeit nem mutatta ki csak a 18. DPO-on.
Milyen teszted van otthon?

Takido!
Nekem emelkedés volt a görbémen, Beácsnak semmi sem volt, mégis... Szerintem ezek nem törvényszerű dolgok.

Tontica!
Jobb kedved van már? Azért gondolom, hogy nem a beleim, mert ahoz túl finom!Kép

Livi

bali78

baliKép
szerdan gondoltam tesztelni mielott dokihoz megyek,de lehet hogy csutortok(szulinapom)Képlesz belole.
semilyen tesztem nincs itthon,max holnap tudok hozatni,most nem tudom mit csinaljak.
ha csut,tesztelek es negativ lesz oda a szulinapiu hangulatom ha pozitiv ez lenne a legszebb szulinapi ajandekKép

Kép
monyoka

Monyoka: Kép
Nagyon szep a gorbed de en "anyapoc utmutatasai Kép alapjan" nem oda tennem a pe-t hanem egy nappal utana mivel holeeses pe. elott van, nem!? Kép
Szoval szerintem meg varj 3 napot a tesztelessel, vagyis csutortok! Kép Nagyon drukkolok, remelem ez lesz eleted legszebb szulinapi ajandeka!!!

Bali: Kép Mikor mesz legkozelebb ultrahangra? Akkor mar talan meg tudjak mondani a nemet.

Takido: Kép
Olvastam a masik topikban hogy rosszul esett amit irtunk itt de tenyleg nem akarunk elszomoritani, mi nagyon drukkolunk Neked csak a velemenyunket irjuk le.
A Te gorbed nem szokvanyos de ez nem jelenti azt hogy nem is lehet babas, a halvany teszt nagyon sokat sejtet de sajnos tevedhet.
Nagyon remelem hogy teljesul a vagyad es a babucid mar ott lapul a pocakodban!!! Kép

Csakegy: Kép Hogy vagy ma? Hod megy folfele?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: Hát a hőm 36,1 szóval lekésni épp nem késtünk le semmit... (egyik szemem sír... mert így tuti, hogy még nem működök jól... a másik meg nevet, mert hátha csak később lesz PÉ-m és akkor nem úszott el ez a ciklus)

viszont valami nagyon fura nálamKép Nem tudom.. mintha gomba lenne, de nem az... de a hólyagom a fő bibi asszem... (na ezt így hülyén lehetne csak leírni, de valahogy tök fura az egész... de nem is gomba... szóval nem tudom... valszeg az lehet, hogy a hólyagom már jobban van, de valahogy érzékeny... így pl. ha nem tudok WC-re menni hála az Elevitnek, az valahogy irritálja és ezért olyan, mintha fájna... na bocsi a részletes leírásért... de hátha van itt valaki aki ismeri ezt a fura érzést és meg tudja magyarázni... KösziKép)

Ja... viszont ma vezettem a kicsi kocsitKép (6 éve van jogsim, de azóta most vezettem először...) egy parkolóban szlalomoztam vele... IMÁDTAMKép A férjem meg tök jó oktató, szóval reszkessetek autósok... nemsokára megyek Kép
csakegysokadnick

Kép

Mit szóltok hozzá?
gizmixxx

SzééépKép 2 fázisú Kép Az a 6. napi esés meg elég szépen néz ki... Megy a szurokKép
csakegysokadnick

Tontica!
Tudom,hogy igazatok van,csak néha nehéz feldolgozni,ha az embert észhez térítik.
És már úgy vagyok vele,ha nem vagyok terhes,akkor legalább jönne meg minél elöbb,mert akkor végre megint lehetne próbálkozni,és hátha a köv.hőgörbém kevésbé lenne kacifántos.

Csakegysokadnick!
Azt hiszem tudom miről beszélsz,de magyarázatot sajna én sem tudok rá adni.Nekem is volt már ilyen,sok folyadék,aztán pár nap múlva elmúlik.
Örülök,hogy élvezed a kocsit,és biztos hamar belerázódsz a vezetésbe.

Monyoka!
Kívánom,hogy teljesüljön a szülinapi kívánságod.

KépKép
takido

Takido: ne aggódj... a 30. nap az már szerintem is PÉ volt... és az időzítés is jó volt, úgyhogy ott már tényleg lehet reménykedni...

Igazából amit én korábban néztem az az, hogy 2 fázisú volt-e a görbéd... ne tudd meg, én hányszor reménykedtem már és bár jól esett, hogy sokan bíztattak, sokkal rosszabb volt a helyzet, mint amikor lehűtöttek és kénytelen voltam beismerni, hogy a görbém bármennyire izgin is nézett ki, nem utalt PÉ-re... már csak azért is, mert egy egyfázisú görbénél (vagy egy olyannál ami nem egyértelmű) azért az ember ha egy kicsit is utánanézett a hőmérőzés "irodalmának" azért titokban sejti, hogy valami nem 100-as... (bár ez nem zárja ki a PÉ-t!!!!! csak sokkal nehezebb bizonyítani)

Egyébként én minden hónapban végigjátszom ezt... várom, mikor lesz PÉ-m... aztán minden hőmérsékletemelkedésnél azt lesem, hogy ez akkor most az volt-e, hogy akkor volt-e körülötte szex stb. (Hja... nálam ráadásul még nehezítő körülmény is van, mert azt se tudom, hogy lesz-e egyáltalán PÉ-m stb. stb.)

Szóval ami tippet még adni tudok (én így csináltam anno amíg volt VIP-m a Fertilityn), hogy a Chart Gallery search funkciójában nyomj rá a Find Charts Like Yours-ra... és ott nézd meg a Match:Pre-O Temps-t... akkor olyan görbéket keres majd, amelyiknek a peteérés előtt hasonló hőmérséklete volt... vagy megnézheted a post-o-temps-t is és akkro olyan görbéket látsz, amiknek a peteérés után voltak hasonló hőmérsékletei (ez akkor jó, ha azt akarod látni, hogy a görbéd egy terhes görbéhez hasonlít-e inkább stb.)... vagy úgy általában végigzongorázod az össze kategóriát Kép

Szóval szerintem ha bizonytalan vagy, nézegess görbéket... szerintem nagyon sok érdekes dolgot felfedezhetsz... (ja... én speciel a Fertilityt olvasgatva értettem meg egy csomó mindent... pedig előtte olyan hülye voltam, hogy kapásból azt hittem, hogy peteérés UTÁN kell szexelni a babához... jó... nem?Kép)
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?