Takido: ne aggódj... a 30. nap az már szerintem is PÉ volt... és az időzítés is jó volt, úgyhogy ott már tényleg lehet reménykedni...
Igazából amit én korábban néztem az az, hogy 2 fázisú volt-e a görbéd... ne tudd meg, én hányszor reménykedtem már és bár jól esett, hogy sokan bíztattak, sokkal rosszabb volt a helyzet, mint amikor lehűtöttek és kénytelen voltam beismerni, hogy a görbém bármennyire izgin is nézett ki, nem utalt PÉ-re... már csak azért is, mert egy egyfázisú görbénél (vagy egy olyannál ami nem egyértelmű) azért az ember ha egy kicsit is utánanézett a hőmérőzés "irodalmának" azért titokban sejti, hogy valami nem 100-as... (bár ez nem zárja ki a PÉ-t!!!!! csak sokkal nehezebb bizonyítani)
Egyébként én minden hónapban végigjátszom ezt... várom, mikor lesz PÉ-m... aztán minden hőmérsékletemelkedésnél azt lesem, hogy ez akkor most az volt-e, hogy akkor volt-e körülötte szex stb. (Hja... nálam ráadásul még nehezítő körülmény is van, mert azt se tudom, hogy lesz-e egyáltalán PÉ-m stb. stb.)
Szóval ami tippet még adni tudok (én így csináltam anno amíg volt VIP-m a Fertilityn), hogy a Chart Gallery search funkciójában nyomj rá a Find Charts Like Yours-ra... és ott nézd meg a Match:Pre-O Temps-t... akkor olyan görbéket keres majd, amelyiknek a peteérés előtt hasonló hőmérséklete volt... vagy megnézheted a post-o-temps-t is és akkro olyan görbéket látsz, amiknek a peteérés után voltak hasonló hőmérsékletei (ez akkor jó, ha azt akarod látni, hogy a görbéd egy terhes görbéhez hasonlít-e inkább stb.)... vagy úgy általában végigzongorázod az össze kategóriát
Szóval szerintem ha bizonytalan vagy, nézegess görbéket... szerintem nagyon sok érdekes dolgot felfedezhetsz... (ja... én speciel a Fertilityt olvasgatva értettem meg egy csomó mindent... pedig előtte olyan hülye voltam, hogy kapásból azt hittem, hogy peteérés UTÁN kell szexelni a babához... jó... nem?
)