Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi!
Nekem is Rolcsi pofiján, aztán kabátján akadt meg a tekintetem Kép Tiszta Tom Cruise a Top Gun-ból Kép Tündéri szép és olyan kis angyalka pofijú Kép
Sajnálom,hogy taknyol és nyüglődik ez a repülős kiscsákó. Jobbulást Neki!!!
A kádban fürdésről én is olvastam pár hónapja az őszieknél és nem is értettem, hogy lehet ilyen változás egy kölkecnél. Aztán tessék, itt van nekünk is. Remélem kinövi, de akkor is szörnyű látni, hallani, hogy meg van rémülve Kép
Köszönöm a drukkokat a nehézségekhez és a bókokat Kép
Még a női cipők gondolatától is rosszul lettem Kép

Gigi!
De jó, hogy én már ezeken a szörnyűségeken (ablak- és függönymosás) már túl vagyok. Viszont a kimosott fügönyök itt mosolyognak rám vasalásra várva. De majd este! Kép Neked jó munkát!
Felsírás Kép, de legalább rendesen aludtatok. Most kb. éjfélig volt nálunk kb. félóránkénti felsírás, de aztán szerencsére hajnalig rendben aludt, sajna nálunk is negyed 7-kor volt ébresztő Kép Bezzeg kórházból hazajövet két reggel 8-ig aludt... Mindegy inkább egészséges legyen és kukorékoljon hajnalban Kép
A hátán még nem látam pötyit, de majd megnézem délután újra. A pofija viszont olyan kis csúnyácska Kép
Ja, a háréd az a hajam???!!! Kép Kép Kép

Kata!
Éjszaka miatt együttérzésem Kép Szörnyű lehetett aggódni.
Két hete szerdán vágattam le a hajam. Direkt jól meg akartam magamat kopasztatni, mert a fodrászom is szülni fog előttem 1 hónappal.
Remélem azért még a Ketteskés fürdések előtt elmúlik az ordítópancsizás.
Raulnak nekem is a lába tűnt fel inkább Kép Kép Kép
A május 1-jei hétvégén megyünk Egerbe, szombaton (április 29-én) megyünk és kedden (május 2-án) jövünk haza.

Szerencsére Marci ennyire nem anyás, nem is bánom, hogy amikor Gábor hazajön, utána szinte a fürdésig, sőt a fürdés alatt is Vele van. Így talán megszokta, hogy nem lát. Mert ha belegondolok, a jövőben sem lesz könnyebb, amikor Ketteske is itt lesz Kép Persze, ha Gáborral van és meglát, akkor nyüszizik utánam, de ahogy eltűnök, megnyugszik. Hála az égnek! Remélem ez így is marad!

Amíg el nem felejtem, abbahagytuk a szopit. Egyik szemem sír, a másik nevet. Azért hiányzik az összebújás, viszont örülök, hogy zökkenőmentesen történt a leállás Kép Épp 16 hónaposan hagyta abba a mamin csüngést Kép

Biztos akartam még írni egy-két dolgot, de az agyam szita.

Márti, Györgyi!
Ugye, minden oké?! Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (21+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

GigiKép
Rolcsinak sincs láza, sőt ma már nyugisabb volt és az orra sem folyt Kép, bárcsak így maradna! Hogy bírta Oli a mamázást? és mama az Olizást? Kép
Kész lettél a takarítással?
Jól vagy anyóca? Kép

Melinda,
már 22. hét????KépKépKép
Köszönöm a dicséretet a kis berepülő pilótám nevében Kép! Emlékszel mit mondtál, amikor én dicsértem Marcid szépségét? Na Rolcsi is egy kis angyalarcú ördögfióka Kép Ügyes vagy, hogy már túl vagy a nagytakarítás nehezén!
Jól érzed magad? Marcikád? Marikád Kép?

Kata,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a fiúkkal és azért is, hogy végre te is kipihend magad! KépKépKép

Györesz, te nem szoktál így eltűnni! Remélem jól vagytok!!!KépKép

Márti, Mica, puszi nektek és a csemetéknek!!!KépKép

Most megyek, két tétel között picit odabújok apához Kép

Az igért képet megpróbálom csatolni.
Sokszor elnézem a kicsifiamat, ahogy alszik, tényleg olyan akár egy angyalka! Kép Bármilyen nehéz legyen is vele, bármennyit bömböljön egész nap, ilyenkor mindig elönti szívemet a szeretet, úgy érzem nagyon boldog vagyok, hogy ez a kicsi csoda az én pici fiam és hálás vagyok az Égnek, hogy én lehetek az anyukája! Kép

Mindenkinek átaludt, szép éjszakát kívánok!

Puszi: Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Itt vagyok csak elég zsúfolt volt a hétvégénk, de erről majd késöbb!

Melinda!
Nagyon csini kismama vagy és a hajad is király!Kép
Gratulálok a zökkenőmentes szopielhagyáshoz! Én el sem tudom képzelni, hogy Norbi egyszer lemond róla!Kép
Norbi továbbra is hipernyűgös, de talán a foga miatt, mert jönnek a szemfogai, de ha nem amiatt akkor fogalmam sincs, hogy miért! Ilyenkor mindenért nyafog, sír, folyton anyázik, még akkor is sír, ha pl. nem ér el valamit elsőre, szóval elég fárasztó ilyenkor!
Nálunk mostanába az szokott lenni fürdés után, hogy amikor le akarom rakni a pelenkázóra, akkor elkezd sírni, kapaszkodik belém és alig hagyja magát megtörölni, csak sír, csak sír.........!

Kata!
Fiúknak jobbulást! Szegény Patrik és szegény Te, nem lehetett semmi, hogy éjjel rádijesztett kruppgyanuval! Remélem mostmár minen ok!
Nagyon bátor Patrik, hogy felül a lóra! Biztos tetszeni fog Neki az állatkert is!

Mica!
Tényleg nagyot nyúlt Zolika és egyre jobban hasonlít a báttyára!

Gigi!
Olinak jobbulást! Drukkolok, hogy ezután már ne kapjon el semmi nyavaját! Én el sem hiszem, hogy ennyire szerencsés vagyok Norbival, hogy szinte soha sem beteg, még akkor sem kapja el ha beteg gyerekek vagy felnőttek veszik körül! Remélem nem szólom el magam, mert ma pont két beteg kisfiúval játszott!

Évi!
Rolcsinak is jobbulást!
Hát hihetetlen vagány a fiacskád ebbe a szerkóba! Nagyon nagyon tetszik!KépKépKép

Márti!
Hoooooooooooooooool vagy??????????

Hétvégén azért nem írtam, mert szombaton két órát tornázni voltam, utána fürdés, vacsi, altatás, Megasztár, délelőtt meg nem jött be a babanet!
Vasárnap reggel elszaladtunk szavazni, aztán jött értünk apa és mentünk hozzájuk, ott elég nagy nyüzsi volt, este még átmentünk a barátainkhoz, aztán vissza apáékhoz, vacsi, ott megfürdettük Norbit aztán jöttünk haza. Egész nap nem aludt Norbi és hazafelé totál beájult a kocsiba csak akkor kelt fel amikor elkezdtem levetkőztetni, akkor viszont vígasztalhatatlanul elkezdett sírni és csak a cicimen nyugodott meg!

Fiús anyukák!
Norbinak már hetek óta van egy pont a herezacsiján ami mindig bepirosodik és hiába kenem neugranormonnak, elmúlik egy-két napra és újra piros lesz! Arra gondoltunk, hogy mivel pont arra a pontra esik a kukaca vége, talán ott érintkezik leginkább a pisivel és az pirosítja ki! Szerintetek? Van másnál is hasonló?

Mindjárt megpróbállak Titeket bombázni egy pár képpel! Ezek között lesz, amikor voltunk Tapolcán!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Tapolcán a szállodaszobába:
Kép
a medencébe éppen dobálnom kellett:
Kép
így aludt apával:
Kép
a szálloda ovijában:
Kép
már itthon apával:
Kép
így vágom a haját:
Kép
és egy ráadás:
Kép

Bocsi ha sok voltam!

Puszi

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

ÉviKép
Rocsi napközben még mindig babakocsizik?Kép Tényleg annyira szépek amikor alszanak. Anyu jól bírta a kiképzést. Szeretik egymást. Átmentek a nagybátyámékhoz, ott pipiket néztek, meg fél órát bámulták az útépítő gépetKép Délelött mikor bevittem és mondtam neki, hogy anya hazamegy takarítani akkor azt mondta, hogy nemKép És mielött elaludt hívott engemKép

GyöreszKép
Nagyon vagány NorbikaKép Nem fél a hajvágótól? Olivérnek eddig ollóval vágták. Te nagyon csinos vagy. Én tuti nem foglak titeket bombázni a fürdőruhás képeimmelKép Nagyon édes ahogy apával alszik. Jó látni, hogy ilyen jól vagytok együtt hárman.
Nagyon irigyellek, hogy Norbi ilyen stramm gyerek. Már tanácstalan vagyok, hogy mit kéne tennem.

MelindaKép
Én a függönyt nem vasalom, hanem még vízesen rakom vissza. Így lógva szárad és olyan mintha vasaltam volna. (lusta háziasszonyoknak ajánlomKép)

Saxi, Márti???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Nem voltál sok, sőt! Norbikát meg kell zabálni, annyira édes, huncut pofija van Kép Hihetlen, hogy így engedi nyírni a frizkóját! Első alkalommal sem félt? Marci szerintem kiszaladna a világból, pláne amiket mostanság művel...
Te is nagyon csini vagy!!!
Köszönöm a bókhegyeket (pocak, hajzat, szopielhagyás)! Ezért érdemes, hogy ennyien dícsérjék az ember lányát Kép
Nálunk is volt, vagy néha van ilyen pelenkázón sírás, ilyenkor általában a fáradtságra gondolok Marcinál. De annyira nem lehet tudni Náluk, még a mai napig sem. Anyai megérzés, hát nem mindig működik, az biztos!
Nyügi Kép Ahogy írtad, nálunk is előfordul, hogy ha valami elsőre nem sikerül Neki (pl. nem tud lapozni a könyvben, nem úgy megy a kisautó, ahogy Õ gondolja stb.), jön a pityergés, nyüszizés. Az én fejemben is megfordult a fogzás, nálunk a 3 hátsó örlőnek kéne kibújnia, de viszont soha nem érezte meg a fognövesztés, akkor épp most? Lehet, hogy most jöttek el abba a korba, hogy állandóan a sejhajunkba bújnak és nyűgösek. Legalábbis ahogy a topikbabák többségét elnézem, ez nagyon áll most mindenkire Kép
Jó sűrű hétvégétek volt, nem csodálom, hogy nem jöttél.
Zacsin én csak néha egy-egy napra látok piros pötyit, olyan mintha egy apró csípés lenne. De szerencsére el is múlik. Ha ott végződik a kukac, akkor lehet, hogy pisi. Bár ha jól belegondolok, a pelus rögtön beszívja a kukacvégéről is a pisit, nem? Fájni nem fáj Norbikának?

Évi!
Tényleg angyalpofijú ördögeink vannak Kép Hihetlen ez a képKép Én is mindig elolvadok, amikor benézek Marcihoz, hogy elaludt-e és az a nyugalom, ami a pofijára kiül. Gyönyörűek!
Jó, hogy Rolcsi javulgat Kép További javulást Neki!
Bizony 22. hét!!! Én sem hiszem el néha, hihetetlen gyorsan megy az idő. Ma a védőnőcitől a terheléses cukorra kaptam beutalót...
Jól érzem magam teljesen! Pocak növekszik (mint látható), szerencsére hízás alig van (1-2 kiló Kép), Marcit tudom emelgetni, ha hosszú távon nem is jó cipelni. Derekam fájdogál néha, mintha becsípődnének a dolgok. De összességében minden oké Kép
Marci pofija nagyon randa Kép A szája környéke tiszta pötyi, most kicsit hólyagosak a pötyik, de a két pofiján már mintha száradnának. Kb. úgy néz ki, mint amikor a gyerkőcök a szélben körbenyalják a szájukat és teljesen kifújja a szájuk környékét a szél. Adok Neki Fenistilt és Calcimuscot. Szerdán úgy is megyünk a kórházi kontrollra, megmutatom nekik, én külön már nem cipelem le szegényemet a mi dokinéninkhez.
Marika Kép is jól van! Tegnap olyan bulit csapott, hogy csak lestünk Gáborral. Hanyatt feküdtem, ilyenkor szinte teljesen lapos lesz a hasam, és elkezdett mocorogni, de olyan erővel, hogy hullámzott a hasam. Itt-ott gömbölyödött, biztos a fejecskéjét vagy a popóját dugta ki. Annyira jó volt. Hihetlen, hogy ennyit számítson, hogy most a hátsó falon legyen a lepény, míg Marcinál a melsőn volt és most már látom, hogy ez mennyire letompította a mozgását.
El is felejtettem Neked megköszönni, hogy értesítetted a pocakos lányokat a kórházi tartózkodásunkról. Hétvégén olvastam, nagyon jól esett Kép

Asszem most már eldugulok, mert csak ömlik belőlem a szó!

Saxi, Márti!
Pár sort írjatok, mi van Veletek!

Mindenkinek jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Úgy látom, hogy mindenki nagyon elfoglalt volt ma!
Norbi továbbra is vagy pörög ezerrel, ilyenkor attól készül ki az idegem, mert félek, hogy mikor rohan neki valaminek, vagy iszonyat nyűgös és rajtam lóg folyton! Meddig tart ez még? És még ez a szenya idő sem nekünk kedvez!

Írtam Mártinak, hogy mi van Velük. Szerencsére minden rendben csak nagyon sűrű napjaik voltak, vannak és ezért nem írt mostanába!

Gigi!
Szerencsémre Norbi tényleg stramm, de a bölcsi biztos majd rajta is kifog, már előre félek!
Norbi nem fél a hajvágótól! Előszőr mindig csak bekapcsoljuk, megmutatjuk Neki, még meg is foghatja, aztán nekiesek a hajának és rezzenéstelenül tűri!
Szerencsére tényleg jól vagyunk apával! Hétvégén is olyan aranyos volt, minden ok nélkül kaptam Tőle egy szép szál vörös rózsát, pedig Õ nem ez a fajta pasi, de mostanába nagyon megváltozott, talán mostanra nőtt fel igazán! Folyton azon agyalunk, hogy hogyan tudnánk megoldani a lakásproblémánkat és remélem egyszer ez is menni fog!Kép
A függönyvasalás nálunk is így zajlik!Kép

Melinda!
Remélem Marci pöttyei hamar elmúlnak és tényleg csak valami allergia! Te adtál már Marcinak valami mogyorós dolgot? Csak azért mert én kb. egy éves kora körül adtam és akkor pöttyös lett és azóta nem próbáltam, kiváncsi lennék, hogy Ti próbáltátok-e!
Norbi első hajvágásánál egy kicsit görbült a szája, de nem sírt, inkább csak türelmetlen volt a végefelé, akkor még rutintalanok voltunk és sokáig tartott!Kép
Jujjjjjjjjj, de irigykedem a bébitek rugkapálása miatt! Olyan hihetetlen, hogy már itt tartotok! Bezzeg mikor az elsőt vártuk akkor milyen lassan telt minden egyes nap!Kép Most meg csak úgy repülnek a hetek és mindjárt szülhetsz! Már nagyon várom, hogy menjetek 4D-s uh-ra, hátha MarikaKép igazolja magát!Kép

Évi!
Rolcsi tündéri az alvós képen! Tényleg Ti hogy álltok az alvással, elalvással?????

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Voltam én ma, illetve benéztem, de túl sok nem történt velünk (maxi annyi, hogy fél 6-kor már bömbölve kelt Marci Kép), és magamnak nem akartam reagálni Kép

Györesz!
Tényleg nagyon klassz, hogy Norbi Apájával ilyen jól megvagytok Kép Vörös rózsa Kép A lakásügy elhiszem, hogy nehéz, de nagyon drukkolok, hogy akadjon valami jó lehetőség!
Valóban igaz, hogy Marcival vonszolták az időt, amíg pocakos voltam, most meg egy kicsit lassítanám, mert annyira gyorsan szaladnak a napok Kép Holnap hívom a Praxist, aztán lehet körmöt rágni az időpontig Kép
Pötyik a derekán és a hátán tutira amiatt vannak, hogy megizzadhatott a hétvégi jóidőben és a pelusnál kipöttyösödött, meg ezek teljesen mások, mint a pofiján. Most már a pofija is javul, de az esti fürcsinél a meleg víz mindig kihangsúlyozza a pirosságot.
Megnyugodtam, hogy Mártiéknál minden oké és csak a napok sűrűbbek a kelleténél.

A végén még rajtaragad Ketteskén a Marika Kép Persze semmi bajom a névvel, de ha leányzó lesz, akkor ha nem bánjátok, akkor Anna lesz a neve Kép Oké?!

Holnap reggel megyünk a kórházba kontrollra, vért is vesznek Marcitól Kép Szorítsatok, hogy gyorsan és zökkenőmentesen (az egyik kézfején a szétdurrantott véna még most is lila Kép) menjen a szúrás és minden rendben legyen! Köszönöm Kép

Mindenkinek jó éjszakát kívánok és sok puszi: Melinda (21+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyors leszek,mert elég fáradt vagyok.Patriknak folyik az orra,így még annyit sem alszik éjjel,mint eddig.Tegnap hajnali 4-6-ig szórakoztatott.

Melinda!
Holnap szorítok nagyon!!!

Évi!
Rolcsi nagyon vagány a dzsekis képen,az alvóson pedig nagyon puszilnivaló!Kép

Györesz!
A legjobban az a kép tetszik,amin Apával alszik Norbika!A többin is nagyon aranyos!Kép
Zacsipír lehet a pisitől.Mi lenne,ha minden tisztábatételkor bekennéd,így védené a krém a pisitől?Bocs,ha már próbáltad!

Gigi!
Akkor én is lusta háziasszony vagyok:szerintem még soha nem vasaltam függönyt.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Eloszor is bocsi, ha nem reagalok mindenkinek, vagy ha valaki kimarad, mert szokas szerint a rohanos-idohianyos idoszakban vagyok.
A hetem eddig igy nezett ki: hetfo delutan 2re vittem a kocsit szervizbe Ullore, mert az ajandek CD-lejatszo nem volt hajlando lemezt beolvasni. Megneztek, kabelezes oke, de nekem kell elvinnem Panasonic szervizbe. Kertem egy szolnoki elerhetoseget, mert tudtam, hogy megyek arra masnap (igy lett megbeszelve sogornommel, mert segiteni kellett nekik fuvarozni). Mikor kiertem a szalonbol, hiv sogornom, hogy megse kell menjek masnap, mert megoldottak a fuvart. Najo, toprenges, akkor leviszem a radiot aznap, mert szerdan is mennem kell delutan Szolnokra (Gyuszko a tavaszi szunetet ott tolti), hatha addigra kesz lesz. Hivom a Pana-szervizt, oke, vihetem, csak vegyem ki a kocsibol.. akkor visszasetaltam a szalonba (meg jo, hogy nem indultam el), hogy kapjak ki a radiot. Irany Szolnok. Kozbe baratnomet hivtam, hogy menjen mar Gyuszkoert az oviba. Keso delutan hazaertem, Gyuszkot osszeszedtem, nyakamon a halom melo.. Este altataskor (mostanaban a ket lurko lefekszik egymas melle, es ugy alszanak elKép Zolcsi kb. 5 perc alattKép) kerdezem Gyuszkot, hogy faj-e a torka, mert nagyokat nyelt. Sajnos igen volt a valasz. Ejjel 11kor felebred, hat melegebb a homloka, 38.4. Lazcsillapitot megissza, alszik tovabb, reggelig egesz nyugodtan. Reggel ismet 38,1, ovi lemond, dokino persze delutan rendel. Egesz nap 38 volt a homerseklete, du-ni alvas utan (indulunk dokihoz) 39,1. Torokgyulladas, jobb fule is erintett, antibiotikum kura ismet (2 hete hagyta abba a masikat..Kép). Ezutan osszepakolas, es levittem Szolnokra (elozetes egyeztetes utan, mivel az unokatestvere is ugyanilyen beteg, de arra jutottunk, hogy mindketto szedi a gyogyszert, talan nem lesz gond), de penteken valahogy vissza kell jonnie, mert kontroll... aaa, szoval nem egyszeru a hetem.. ma megprobalom vegre behozni magam, mert a tegnap keso delutani meloimat mar este 11kor feladtam. Holnap meg ugye Pestre megyunk, Lau temetesere.

Bocsi a nagymonologert, de most olyan jol esett kiirni magambolKép

Koszonom a dicsereteket Zolcsika neveben!Kép

Most egy friss kepet teszek fel, az uj telefonommal keszitettem! Ez a het jo hire, futar hozta, nyertem egy csoki-s nyeremenyjatekon!KépKépKép

Kép

Ez tegnap keszult, amikor hazajottunk a dokinotol, nagyfiam felmaszott a "varaba", es Zolcsit persze oda kellett tenni melleKép

Evi,
Top Gun-os nagyfiad edesen alszikKép Zolcsi erdekes modon nem velem szokott jatszani "piocat", hanem az Apjaval, ha o hazaer, akkor le se lehet vakarni rola a kicsit. Vacsorazni alig tudKép

Gyoresz,
Nagyon jok a kepek, edes Norbi az ApukajavalKép Zolcsi is kiszaladna a vilagbol a hajnyiro geptolKép A hajszaritot is zokon vesziKép Viszont olloval siman levagta a hajat a fodraszomKép
Kitartast az orjongos korszakhoz!Kép

Gigi,
Fuggonyt vasalni?KépKépKép Soha eletembenKép En vagyok a legnagyobb anti-vasalo haziasszonyKép Takaritashoz gratula, nekem ahhoz legalalabb 3 nap szabi kene, de most ez nem jon ossze a fonokom megy szabira, igy en tartom majd a frontot...
Oli jobban van mar? Ez a valtozekony ido is ludas benne szerintem, Zolcsi ugyan nem szamit betegnek, de az orra hol jobban, hol kevesbe, de folyik allandoan. Sajnos siman megfazhatnak ebben az idoben, barhogy is vigyazunk...
Parom tetszeset nagyon elnyerte a gepfegyveres macska keped, itt nevetett rajta percekigKép

Melinda,
Szoritok a vervetelhez, remelem ugyeskezo dolgozot fogtok ki!
Pottyok ugyeben sajnos en nem tudok segiteni, valahogy ezt megusztam eddig mindket fiamnal. Gyonyoru nev az AnnaKép

Marti, Saxi
Soksok puszi Nektek is!Kép

Kata,
Hivlak majd estefele, hogy egyeztessunk a holnapi naprol.

Hmm, talan sikerult mindenkinek irnom..Kép

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

MelindaKép
Remélem már túl vagytok a vérvételen és minden rendben volt.
Én Marikára szavazok és lehetnék a keresztanyja isKépKépKépKépKépKép
A függönyvasalás miatt kiérdemelted a topik háziasszonya címetKép

Kata, MicaKép
Én meggondoltam magam a holnapi nappal kapcsolatban. Nem érzek magamban annyi erőt, hogy elmenjek. Félek belenézni a fiúk szemében, félek, hogy nagyon rossz hatással lenne rám. Már így ismeretlenül is ha csak rájuk gondolok, akkor összeszorúl a szívem....Utaltam át pénzt nekik, remélem segít valamit. HOlnap egész nap a Viktorral leszek. Mióta ez a borzalom történt, másképp látom a kapcsolataimat. Rá kellett döbbenjek, hogy végesek.

MicaKép
Nagy mázlista vagy, hogy nyertél egy telefont! Gratulálok! Gyuszkónak gyors gyógyulást!

Puszi

KépKép
gigi28

SziasztokKép

Beszéltem Melindával. Most ő van kórházban mert begörcsölt a hasa.Szerencsére Marikával nincsen semmi gond, a méhszája is rendben van. És dél óta nem görcsöl én nem is keményedik a pocakja. Megfigyelésre bent tartották. Marcinak reggel levették a vért, kissebb nehézségek árán, de jól van.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi,hogy napok óta nem írtam egy sort sem.
De hirtelen négy gyerekes lettem,és gondolom nem kell elemeznem,hogy ez milyen gáz.

Melindának jobbulást,puszilom,és remélem,hogy nem lesz semmi gond "Marikával"sem.

Minden baba és mama gyönyörű,csak ámulok milyen helyesek.

Ne haragudjatok de most mennem kell,mert fektetés van.
Mindenkit sokszor puszilok,és ígérem ha tudok jövök.
Puszi,Saxi
saxi

sziasztok!

Melinda,
sajnálom, hogy már megint kórházban vagy!Kép Te aztán mostanában jól lemeózhatod a magyar egészségügyet! Kép
Remélem pöttömke tényleg csak megijesztett egy kicsit és most, hogy csak pihenned kell, minden rendben lesz!Kép TOvábbra is sokat gondolok rátok és drukkolok!!!!!!!!!!!!!Kép Örülök, hogy Marcika jól van!KépKép

Gigi Kép
köszi a tudosítástKép
Igen, Rolcsi többnyire még mindig kocsiban alszik, nem akartam a leszoktatást az esti alvással együtt kezdeni, majd most!Kép Klassz lehet, hogy ilyen jól elvannak Oli és édesanyádKépKép Ma már nem folyt a nózija sem fiacskádnak? Szép napot holnapra Viktorral, nagyon tetszett amit írtál és nagyon igaz is!KépKép

Mica,
sajnálom, hogy megint beteg a nagyfiad! Kép Sajnos ez a fránya antibiotikum amennyit használ, annyit árt is, hiszen az egészséges sejteket is pusztítjaKép Reméljük most már lesz ideje megerősödni a kis szervezetének! GRATULÁLOK a telefonhoz, ügyes vagy!!!KépKép
Gyönyörűek a fiúk a képenKépKép
Aranyos lehet Zolcsi apával Kép

Györesz,
nagyon szép család vagytok!!KépKép Édes pofi Norbi a képeken, de nekem is az a kedvencem ahol apával alszik KépKép Rolcsi napközben ugye még mindig a kocsiban Kép. Este viszont odabújok csak mellé az ágyikójába és ált. pár perc alatt már durmol Kép és végig alussza az éjszakákat Kép Ti hogy álltok?

Kata,
remélem Patrik már jobban van és hagyja anyucit aludni is!Kép Én mostanában azt találtam ki Rolcsival, hogy fürdés előtt még kiviszem az udvarra játszani, szaladgálni és utána alszik mint a bunda! Kép

Márti, Saxi remélem jól vagytok ti is és a lányok is! Puszi KépKép

Jó éjt mindenkinek!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gigi!
Köszi, hogy írtál Melindáról! Ha előbb beszélsz Vele, mint ahogy ide benézne, akkor sok puszi Neki és nagyon vigyázzon magára, remélem nem ismétlődik meg ez a hasgörcsölés! Szegény biztos rosszúl viseli, hogy távol van Marcitól!

Melinda!
Remélem minden rendben Veletek! Mi történt? Csak úgy magától begörcsölt a hasad? Kaptál rá valamit?
Örülök, hogy Marci túl van a vérvételen és hogy vele minden rendben! Nagyon vigyázz Magadra! Mostmár tényleg itt az ideje, hogy befelé is figyelj és többet pihenj mint eddig! Az a multkori nagytakarírásod engem megijesztett!

Kata!
Norbi zacsiját mindig bekenem tisztábatételkor azóta, hogy pirosodik Neki, de ha tényleg piros akkor csak a neugranormon mulasztja el!

Mica!
Gyuszkónak jobbulást!!!!!
Te aztán szerencsés vagy, hogy nyertél egy telcsit, gratulálok!!!!

Norbinál egyre gyakrabban jelentkezik a dackorszakra jellemzők, szóval már javában edzi magát! Egyre többször csinálja, hogy ha az utcán nem arra megyünk amerre Õ akar, akkor elszalad, vagy egyszerűen leül a földre és nem hajlandó felállni. Ma is hiába könyörögtem, hogy menjünk már, nem akart, inkább leült az út közepén és mérgelődött, amikor meg felvettem akkor meg úgy visított, mint akit nyúznak! Szóval a hazafelé utunk mindig kikészít, vagy szaladok utána, vagy könyörgök Neki, vagy cipelem, vagy a frász jön rám, mert olyat művel a motorján, vagy....... És érdekes, hogy a játszón meg teljesen jó gyerek, vagy ha van velünk valaki, de ahogy egyedül maradunk akkor az anyjára zúdítja az összes rosszaságát, mintha az lenne a célja, hogy kiidegeljen! El sem tudom képzelni, hog ymi lesz itt késöbb, ha már most ilyeneket művel!
Na kipanaszkodtam magamat! Bocsi!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Saxi!
Hogyhogy négy gyerekes lettél? Teljesen megértelek, hogy nincs időd írni! Kitartás!!!!!!

Szia Évi!
Mi sehogyansem állunk az altatással! Szokás szerint délben és este cicin alszik el, aztán berakom a kiságyba és valamikor éjjel amikor felkel akkor viszem magam mellé és alszunk reggelig!
Amikor elalszik este az ágyába Rolcsi és Te kimászol mellőle akkor nem kel fel rá? Lehet, hogy addig húzom ezt az alvás dolgot, hogy a végén nálunk is az lesz, hogy kap rendes kiságyat és én is melléfekszem, mert úgy simán el tud aludni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Melinda
remélem semmi probléma és hamarosan haza engednek.
Giginek is volt fürdés undora, pár napig tartott, pedig imád fürdeni, esetleg próbáljátok meg a zuhanyt, nálunk nagyon bejött és helyre állt a rend tőle.

Györesz
nagyon jók a képek, főként ahol apával alszik, beállítani sem lehetett volna jobban a képet.

Évi
nagyon cuki a kis Top Gun

Kata-Mica
édesek a gyerekek

Gigi
gyógypuszik mennek Olikának. Látod a bicajozás nagyon egészséges, és mindig elmarasztalod magad az alakodra, nagyon jó alakformáló.

Nálunk minden rendben, kibújt a 12.fog, átaludt éjszakákat hozott magával. Nagyon sűrű családi és baráti programok vannak mostanában, sokszor még a maileket sincs időm elolvasni.
Verekedés itt is van, sőt, nagyon van. És az új sláger az öööööö-zés, a falra tudok mászni tőle.
Másnál is van ilyen? Mennem kell jönnek a születt feleségek.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

SziasztokKép

MártiKép
Örülök, hogy minden rendben nálatok. Nálunk is van ööö-zés. Ül a székében, mutogat ezerrel és öö-zik!!! Addig nyüglődik amig rá nem jövök, hogy mit akar. Tényleg idegesítő.
Bicaj tényleg jó, de már megint tré az időKép Olikámnak még csak 10 foga van, de ömlik a nyála egyfolytában.

ÉviKép
Orrfolyás még mindig van. SZívom neki. Vitamint kap - de eddig is kapott. Egyszer csak elmúlik már ez a rossz idő. Olivér szerencsére nagyon jól elvan az anyuékkal. De igényli, hogy én is ott legyek. Ez van. Kép

GyöreszKép
Tegnap itt volt nálunk Olika egyik kis barátja. Aki simogatta Olivér haját, nagyon aranyosak voltak együtt. Semmi gond nem volt köztük és egyszercsak Olikám belemart Berci arcába...Kép És nevetett rajta!!! Leszidtam meg elmondtam neki, hogy ez fájt és csúnya dolog. Elég ciki volt. Szerencsére földra ülés és társai még nem voltak. De ő is olyan, hogy ha nem úgy mennek a dolgok ahogy ő képzeli, akkor elkezd sírni. Vagyis ordít mint a sakál. Hétvégén éppenséggel egy étterem közepénKépKép Asszem lesz még ilyenben bőven részünk.

SaxiKép
Tesód lányai vannak nálatok?? Ház nézéssel, hogy álltok? Találtatok esetleg már olyat ami tetszik?

Mica GyuszkójaKép
Kép

KataKép
Nálatok mi a helyzet?? Gyógyúltok?

Vettem tök jó húsvéti sütőformát. Csak nincs receptem hozzá. Tudtok olyan süti receptet ami beöntős formába való?
Viktor húsvétra hoz Olikának élő nyuszit. Az egyik ismerőse tenyészti őket, így vissza is tudjuk majd vinni. Kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.Kép

Mentem mert megjött Viktor.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nálunk sajnos nem jobb a helyzet.Patrik egész nap nyűglődik és nagyon folyik az orra.Alig eszik.Az egyik rágófognál,aminek már kibújt az egyik csücske,úgy néz ki az ínye,mintha tályogos lenne.Elég ronda.Másnál is volt ilyen???
Viszont nem lázas,ez jó.Éppen most altattam vissza,majd'1 órán keresztül sírt vígasztalhatatlanul.Markolássza a füleit is...aztán találd ki,mi baja van.Kép
A doktornőnk olyan,mintha nem is lenne...

Melinda!
Remélem holnap már otthon leszel!!!

Most ennyi.Lehet,hogy holnap nem megyünk sehová.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Délelött beszéltem Melindával. MInden rendben van. Jól érzi magát. Marci is tök jól elvan apukájával. Melinda meg kipiheni magát a kórházban. De azt mondta, hogy holnap már hálóingben is megszökik, ha kellKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Ma elkisertuk utolso utjara Lau hamvait. Nyugodjon bekeben!

Gigi,
Koszi a hiradast! Melinda csak ne szokdosson, hanem vegre tenyleg pihenjen! Mertugye mi hiaba mundtuk neki.. nade melyikunk nem ilyen? Kép Legalabbis en tuti olyan vagyok, hogy felkomas allapotig csinalom a dolgaimat, es csak soka adom a fejem a pihenesre.
Koszonjuk a nevnapi koszontest, atadtam neki telefononKép

Mindenkinek koszonom a jokivansagokat, halistennek mar Gyuszko nem lett lazas, es jokedvu, orommel farasztja a mamajat es keresztanyukajatKép

Marti,
Zolcsi profi ooo-hasznaloKép Bar mostmar probalja tovabbfejleszteni szavakraKép Fogacskahoz, jo ejszakahoz gratulaKép

Ma amugy jol kiautoztam magam, reggel meg a paromat bevittem melozni, mert a vonatok nem jartak felsovezettek-szakadas miatt, neki pedig 9.30kor megbeszelese volt. Reggel 8kor hajraztunk innen, Kobanya-Kispesten kiraktam, aztan vissza Pilisre, Kataert es Patrikert, es vissza Pestre a temetesre. Jol is idozitettunk volna, ha nincs leazarva az M3-mas bevezeto szakasza, nameg nincs dugo a temeto kornyeken. Igy csak 10 percet kestunk..

Kata,
Ne ijedj meg, nem Patriktol, de Zolcsi beteg lett. Szerintem tuti Gyuszko orokseg, a kb. 2 napos lappangasi idovel stimmel. Este 6kor 38.9-es laza lett egy felora alatt. Kapott kupot, aztan furodtek, most epp semmi baja (epp a pulcsijaba probal belebujniKép), nem nyugos, jol eljatszik. Ja, es amint itthon megallt az auto, felebredt, es nem is aludt azota, csak egy kicsit fetrengett az agyabanKép

Most viszem aludni, aztan melozom ismet ejfelig...

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Márti!
Jól utolérte Gigi Norbit a fogakkal, Norbinak is 12 van!Kép

Gigi!
Norbi engem szokott arcon marni, multkor még egy seb is lett az orrom alatt, nagyon kellemes volt!
Visítás az étterem közepén, az klassz lehetett!Kép

Kata!
Elég rosszúl hangzik ez a tályog dolog! A barátnőm kisfiának olyan vérhólyag szerű volt amikor jöttek a szemfogai! Lehet, hogy kéne rá valami ecsetelő!
Jobbulást a kis betegnek!

Melinda!
Használd ki, hogy pihenhetsz!!!!!!!!! És ha otthon leszel akkor is lassíts a tempón!!!!

Mica!
Zolcsinak jobbulást!

Nálunk ma nem történt semmi extra!
Utálom ezt a hülye szeles időt! Jó időt akarok!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Patrik este alig akart elaludni,ezt úgy veszem,hogy a gyógyulás jele!Kép
Reggel a doktornő írt fel Neki fülcseppet.Remélem nem sír megint olyan sokat éjjel és holnap talán már enni is tud.
Ja,és végre-végre ma már játszott is!Kép

Melinda!
Pihenj,amennyit csak tudsz,növesztgessed Pöttöm Pannát!Semmi nagytakarítás,öt adag ruha kimosása és függönyvasalás!!!KépVárlak már vissza!

Gigi!
Köszi a híreket Melindáról!
Oli taknyoskodik még?
Lehet,hogy holnap izzíthatjuk a bringákat-ha jó idő lesz!Kép

Györesz!
Kedvenc dokinőm szerint semmi gáz Patrik ínyével.
Norbi zacsija pirul még?

Mica!
Sajnálom,hogy Zolcsi belázasodott!KépJó,jó,gondoltam,hogy nem a cumi hatott ilyen gyorsan!Kép
Remélem hamar meggyógyul!
Patrik fél háromig durmolt az ülésében!!Kép

Remélem mindenki jól van!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Gigi
akkor megnyugodtam, hogy nem csak az enyém gyerek őőőzik. Tudom most nem leszek kedves, de végre nem Giginek van a legkevesebb foga a csapatból. Nekünk 10 után egyből kijött a 11, 12. fog, most pedig jönnek a szemfogacskák.

Mica
mielőbbi gyógyulást nektek. Érdekes, hogy Gigi egész sok szót mond már és mégis sokszor inkább őőzik mint beszél.

Györesz
látod utolsókból leszenek az elsőkKép bár nem hinném, h Marcikát sikerülne beérnünk. De most nagyon úgy tünik, hogy együtt növesztik ezeket a szemfogacskákat. Kitartás a dackorszakhoz. Sajnos nálunk is előfordul, hogy nem arra szeretne menni amerre én, végül elindul és én is majd üvöltés jön, hogy nem megyek arra amerre ő, végül én is felveszem, és akkor boldog, egyenlőre, remélem még egy darabig marad is így, de készülök az üvöltésre. Ha minden igaz ma és holnap szép idő lesz, és nem kell szidnod a szelet.

Tegnap megvettem a csoki tojásokt, nyulakat, csirkéket, szombaton megyünk egy családi partira ott fogjuk keresgélni a fűben őket. Remélem nagy sikere lesz a dolognak.

Melinda
remélem kipihenve ma haza engednek. Tessék otthon pihizni sokat.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Megint csak egy percem van,de szerintem már megszoktátok.Kép
Mindenkinek nagyon sok pusza,sokat gondolok rátok,csak időm nincs,hogy írjak.
Anyu elvitte a nővérem lányait,így mindent meg kell csinálnom ami eddig elmaradt.
Alig érem utol magam.
Még visszaolvasni sem volt időm.
Remélem mindenki jól van.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket,aki szereti annak sok locsolót,aki nem annak keveset.Kép)

Pihenjetek,és élvezzétek a csemetéket,ahogy nyakig összekenik magukat a csokinyuszival.KépKép

Mindenkinek sok puszi,Saxi

Kép
saxi

Gyorsan visszaolvastam ,és válaszolnék a kérdésekre.

Azért lettem négy gyerekes,mert az oviban és a suliban már szünet van,viszont a tesómnak dolgozni kell és nem tudta hova tenni a gyerekeket.
így anyuval ketten elvállaltuk.
Nálam voltak pár napig,és most anyu vitte el őket.
Igazán az volt a gáz,hogy a nagyobbik bárányhimlős,és nem mehettem ki velük,a levegőre.
A bezártságtól meg tombolni kezdtek.KépO
Alig tudtam őket lefoglalni,minden pillanatot ki kellett tölteni,hogy ne pörögjenek.
Hát,nem mondom kemény dió volt,pedig én alapból kreatívnak tartom magam.
Gondolhatjátok,nem kellet tupírozni a sérót,magátol is égnek állt.KépKépKép

Házakat továbbra is nézzük,vannak jelöltek,de még nézelődünk.
Nem akarjuk elkapkodni,mert ha nem jön be a választás,már nins visszaút.

Mégegyszer puszilok mindenkit.
Saxi
saxi

SziasztokKép

MártiKép
Legszebb öröm a kárörömKépKépKépKépKépKépKép Olikám megfontolt a fogok terénKép Én még örülök is, hogy most nem jönnek - bár ömlik a nyála, úgyhogy ki tudja?? - mert elég nekünk a nátha is. Irigyellek a holnapi napért.

SaxiKép
A te lányaid nem kapják meg a bárányhimlőt??
Na legalább fodrászhoz nem kellett menned.KépKép

Holnap jön hozzánk Viktor pereputtya, úgyhogy nem biztos, hogy tudok jönni.
Vagyis bekukkantok HÁTHA VALAKI MEGSZÁN EGY JÓ FORMÁBA ÖNTHETÕS RECEPTTEL!!!!!!!!!!!!! Plíííííííz

Addig is, mindenkinek kellemes húsvétot!
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Jobb volt az éjjeletek? Patriknak további jobbulást!!!
Norbi zacsija úgy működik, hogy ha kakil vagy még az sem mindig kell, akkor egy ponton nagyon kipirosodik a zacsi, aztán egy-két nap mire elmúlik, majd egy-két nap nem piros és újra! Nekem csak az a fura, hogy mindig azon az egy helyen!

Márti!
Biztos nagyon jó lesz Nektek holnap! Érezzétek nagyon jól magatokat és csinálj képeket, ahogy a lánykád keresi a tojásokat!!!!!!!

Saxi!
Elhiszem, hogy hulla vagy!
A bárányhimlő engem is érdekelne? Lehet, hogy elkapták a lányok?

Gigi!
Hihetetlen nagy Oli! A második képen nagyon látszik, hogy milyen magas, hisz egész túlnőtt a szekrényen! Hány centi most?
Sütireceptet nem tudok sajna, de mi lenne, ha egy sűrűbb muffintésztát kevernél és azt tennéd a formába? Bár nem tudom, hogy milyen ez a forma. Inkább valami kekszfélét lehet vele csinálni?

Nekünk elég rossz éjszakánk volt! Norbi felkelt fél 12-kor, bevittem magam mellé, elaludt, aztán felkelt fél 3-kor és mindenért sírt, nem akart aludni. Adtam neki Panadol szirupot, na ezt úgy szereti, hogy aztán meg azért sírt, mert nem adtam Neki többet. Szóval valamikor 5 óra körül sikerül elaludnia mellettem és reggel 9-ig aludt, így kicsit elcsúszott a napunk, most alszik!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!

Receptet elküldtem emilben mert itt elszállt.

Bárányhimlő:

A himlő ddig fertőz,amíg a pöttyök nem jönnek ki.
A lappangási idő két hét,ez alatt az idő alatt,fertőző.
A lányok lehet,hogy elkapták de nem most,hanem multkor mikor együtt voltak a lányokkal,és még nem tudtuk,hogy himlősek.
Különben nem bánom,ha elkapták,legalább túl leszünk rajta.
A nővérem lányai is egy hét különbséggel lettek pöttyösek.

Mindenkit puszilok.
Szép álmokat.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
El is hiszem,hogy nem volt szükség hajzselére a négy csajszi mellett!!Kép
Bárányhimlőn tényleg jobb hamar túlesni.Mondjuk Patriknál 6 hónaposan gáz volt,és sajnos Rault is megviselte,mert mikor elkapta,még nem heverte ki az előző betegséget.
Mi lesz az ünnepi asztalon Nálatok?

Gigi!
Kitartást holnapra!KépMajd írd meg,hogy sikerült a formába öntős süti,engem is érdekel,még nem csináltam.
Képek nagyon jók!!KépOli,főleg a másodikon látszik,tényleg nagyon nagy!
Kár,hogy én béna vagyok ilyeneket csinálni.Kép

Györesz!
Sajnálom,hogy ilyen pocsék volt az éjszakátok!Azért remélem,ma jobb lesz!
Tényleg érdekes ez a kipirosodás,kíváncsi vagyok,hogy tanácsadáson,ha mentek,mondanak-e valami okosságot rá.
Patrik nem sírt már éjjel,csak a szokásos ébredések voltak.Hogy ezek mikor múlnak el???Lassan két éve alig alszom,állandóan nyúzott vagyok.KépMostanában napközben esik ki minden a kezemből,és többször kell nekem mindent elmagyarázni,mire felfogom.
Panadolt a fiaim is nagyon szeretik!KépMa Raulnak kellett adnom,elkezdett Neki is fájni a füle.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellem Ünnepeket Kívánok:
Kép

málna2162

Sziasztok!

Kata!

A ünnepi asztalon sok finomság lesz.Kép
Mi betartjuk a böjtöt,nagypéntektől feltámadásig.
Azaz tegnap már nem ettünk húst,és ma vacsoráig nem is eszünk.
Reggelire péksütemények vannak,ebédre,zölségleves,sajtos spagetti.
Tegnap,tojásleves és diós tészta.
A vacsora,4 órakor lesz.
Az asztalon,főtt sonka,főtt tojás,amit sonkalébe szoktam megfőzni,kenyér,kalács,majonézes krumplisaláta,joghurtos piroskáposzta saláta,paradicsom saláta.
És persze sütike.KépKép
Hát ennyi a menü.
Fiúkat puszilom,és hozzon a nyuszi sok ajándékot nekik.Kép

Mindenkit puszilok,szép ünnepet.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Most már ezúton is tudok jelentkezni! Hurrá!!!!
Minden oké azóta is, és nem is lesz már semmi bajom Kép Kép Kép
Nem röviden, hanem inkább jó hosszan leírnám, hogy mi is volt velem, bocsi, ha valakit untatok vele. Ígérem, hogy az ünnepi nyüzsi után próbálok mindenkinek írni!!!
A betegeskedő gyerkőcöknek hozza meg a nyuszi a legfontosabbat: az EGÉSZSÉGET!!!

Szerdán már pocakfájással indultunk itthonról a Szent Lászlóba, hogy Marcit kontrollra vigyük. Akkor még nem aggódtam, mert egy kicsit hascsikarásra is hasonlított. Marcival kb. 3/4 órát vártunk, ami alatt sajna nem is múlt el, pedig reggel már bevettem egy fél magnéziumot is. Marci vérvétele alatt - biztos az idegességtől, aggódástól is - egyre rosszabb lett, amikor tényleg betojtam, már menni sem volt kellemes. Szerencsére semmi vér, magzatvíz, illetve egyéb nyalánkság nem ürült. Sajnos a Lászlóban nincs nőgyogyi, hogy ott megnézett volna valaki, így dokimat hívtuk, aki azt tanácsolta, ha nem múlik, irány a kórház (Péterfy). Ha otthon lettem volna, akkor oké, lefekszek, de így kocsiban, nem terveztük hazamenni Érdre, hogy onnan, ha nem múlik, vissza Pestre. Így rögtön kórház, megvizsgált az ügyeletes, aki rögtön kórházi pihenést ajánlott, mert a vizsgálat közben is ezerrel keményedtem. Egy kissé megijesztett, mert vetélést emlegetett, de nálam talán drága Párom rémült meg még jobban. Engem felvettek az osztályra, Gáborom Marcival hazament és du. hozták a kórházi cumót. Én kisebb adminisztrációt követően lefeküdtem, ez volt kb. fél 12 körül. A görcsölés persze du. 1 körül abbamaradt, wc túra során azért egy -két szúrást még éreztem, de szerencsére ennyivel megúsztuk. Csütörtökön még mindenképp benn kellett maradnom, dokim is azt ajánlotta. Pénteken a reggeli vizitnél a doki 1-2 napos kórházi pihit ajánlott még, de én kijelentettem, hogy teljesen jól vagyok már közel 48 órája és szeretnék hazamenni. Szerencsére rábólintott. Lényegében nagy kezelést nem kaptam: csak magnéziumtablettát adtak, és feküdnöm kellett. Persze ha durvultak volna a görcsök, akkor magnézium-infúzióra kötöttek volna, de szerencsére erre nem került sor.
Marci egész jól viselte Anyája távollétét, Gáborommal nagyon jól megvoltak eddig is, így legalább fiús napokat tarthattak Kép
Nem tudom mitől lehetett ez a rohadt göcsölés, mert a szombati nagytakaításom biztos nem okozhatta, akkor sem fájt abszolúte a hasam, és azóta igazán eltelt már 3 nap. A lényeg, hogy most okés vagyok, jobban nem tudok figyelni magamra, mint előtte, mert Marcit emeletről fel-le cipelnem muszáj, az ágyba is be ill. ki kell vennem valahogy stb.
Ja és a dokimmal csináltattunk egy plusz uh-ot (a kórházi felvételnél a dokitól az idegességemben az utolsó dolog volt, hogy a baba nemét megkérdezzem), és úgy tűnik, hogy eddig nem mutatkozik semmi a lábacskái között. De ez még semmire sem garancia... (De azért Gigi készülhet a keresztanyaságra lélekben Kép Kép Kép)
Azt hiszem írtam az emilben, de inkább kétszer, mint egyszer sem: Marci kontroll eredményei jók lettek, úgyhogy gyógyultnak nyilvánították Kép Kép Kép Viszont az immunrendszere biztos le van strapálva, mert megint pötyik vannak az arcán, szerintem minden szir-szar kajcsi (pl. áfonyás Jó Reggelt szelet) kicsapja most.

Gigi!
Én ma csináltam formába öntős sütit, szerintem egész jó lett. De már úgyis késő Neked, így az igazi főpróba (kóstolás) után leírom. Oké?! Lesz még alkalom megcsinálni Kép

Mégegyszer kívánok Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!

Kép

Puszi: Melinda (22+1)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda örülök,hogy minden rendben veletek.
Szerintem nem untatsz senkit,inkább örülünk,hogy jó hírek érkeznek felőletek.Kép

Mindenkinek sok puszi,Saxi

Kép
saxi

Sziasztok,

Melinda,
Orulok, hogy jol vagytok! Vigyazz azert magadra! Mi mar pl. levettuk az agy oldalat Zolcsinal, nem esik ki (amugy is van egy vastag pled leteritve az agy ele), ki se nagyon maszik altataskor (mondjuk en ott vagyok vele, amig elalszik), ebredeskor meg nem baj, hogy kijonKép Szerintem probaljatok ki, hathaKép

Gigi,
Sajna nincs ustoformas receptem, soha nem csinaltam meg ilyet.

Mindenkinek kellemes unnepet kivanunk, jo kajalasokat, es csoki-maszatos lurkokat! Kép
(Hetfoig nem leszunk, csaladi-korutazas lesz holnap reggeltol)

Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok lányok!

Melinda, örülök, hogy jól vagytok!!!!KépKépKép

Gigi, Mica, Kata, fiúknak gyors gyógyulást kívánok, Kata neked végre átaludt éjszakákat is!!!!KépKépKép

Mindenkinek nagyon boldog húsvétot és sok (vagy kevésKép) locsolót, sok-sok hímes tojást és nem utolsó sorban nagyon sok pihenést kívánok nektek!

Sok-sok puszi: Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mi is eltűnünk kicsit,holnap Anyóshoz,hétfőn Anyuékhoz megyünk.Szerdán jövünk vissza.
Fiúk estére rendesen lefárasztottak,szerintem jobban vannak.Kép

Saxi!
Finom lesz a menü Nálatok!KépÉn nem sok mindent csinálok,hiszen elutazunk.
Csajsziknak sok locsolót!Kép

Melinda!
Jó,hogy leírtad,ami történt.Legközelebb már csak remélem szülés miatt fekszel be!Kép

Évi!
Jó lenne,ha a nyuszkó tojna egy átaludt éjszakát!KépDe lehet,hogy csak a Jézuska hoz.Kép

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kép

Kata és a fiúk Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy minden rendben van Veletek!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Puszi
Györgyi, Norbi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok lányok!

Nagyon rég nem írtam, de már nem is mentegetőzöm. Látom nagyon megfogyatkoztatok, sok a hűtlen elfoglalt anyuka! Kép
Melinda gratulálok a második pocaklakóhoz. 2 hete végre nekem is megjött - 2 év és 1 hónap után. Így lassan mi is nekiállunk a második kiadásnak!
Szonja lassan kezdi elhagyni a szopit. Már csak este kap cicit - ezért is jött meg.
Szuper csajszi. Egész nap megy és pakol. Folyamatosan dumál DÁ-DU és ezzel próbál meg mindent kifejezni. 12 foga van, bár neki négyesével jönnek egyszerre, így nem kis nyüszi minden fogzási periódus, de ez van..
Ha lehet egész nap kint vagyunk a kertben, mindenben segít. Tegnap például ágyás szegélyt kalapált az Apjával. Van amikor ültet vagy locsol vagy egyszerűen csak összegyűjti a gilisztákat.
Új hobbija a pakolás. Minden veszélyben van a lakásban. Az összes fiók és szekrény. Már csak akkor teszek rendet, ha jön valaki. Kép

Puszilok mindenkit, kellemes húsvétot!

Barbara

Kép

Kép
babar

SziasztokKép

BARBARAKépKépKép
Na hát Te is előkerültél!!!!??????? Örülök neki nagyon!!!! Egyik nap rád gondoltam. Úgylátszik sűrűbben kéne rád gondolni és akkor írnál nekünk!! Szonja nagyon aranyos. Olyan furcsa látni, hogy már ilyen nagylány. Talán akkor láttunk róla utoljára képet amikor nyaralni voltatok. Hajrá kistesó!! Mesélhetnél még magatokról!! Szüleid elváltak? HOgy viselted?

MelindaKép
Végre egy nunisKépKép Ugye én megmondtam!!!!! Most már mindenképp nekem kell lennem a keresztanyjánakKépKépKépKép Marikát simogasd meg helyettem isKép
Marci alvókája rendbe jött már?? Olivér ma délután majdnem négy órát aludt. Mi addig kertészkedtünk.

SaxiKép
Hát csak lestem, hogy milyen menü van nálatok. Bevallom, hogy én azért ennyire nem vagyok háziasKép Ráadásúl Viktor fogyókúrázik, úgyhogy általában csak Olivérnek meg magamnak főzök. De van, hogy előszedek egy kis fagyasztott főzeléket Olibabának én meg eszek valami hideget.
Gyereksereg hazament már?

Nálunk szép csöndben elteltek az ünnepek. Nyuszi végül nem volt. De nem is baj, mert szombaton kimentünk a piacra és ott látott eleget. Nem is nagyon érdekelték. Szerencsére itt nálunk - vasárnap délutánt kivéve - nagyon jó idő volt. Egész nap kint játszottunk, ki is dőlt a fiatal úr rendesen.
Veletek mi történt?? Meséljetek?
Egy-két kép:
Kép
Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Nekunk korutazassal telt a husvet, de nagyon jo volt, foleg az, hogy a 2 nap alatt tobbet aludtam, mint itthon (delutanonkent aludtam ZolcsivalKép)

Remelem, hogy mindenki lurkoja igy nezett ki:
Kép

Most kisordog a ket lurko, nekem meg melom van, ugyhogy kellett is a pihenesKép

Majd jovok meg, ha nyugodtabb perceim lesznekKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Barbi!
Nagyon örülök, hogy írtál! Pont multkor jutottál az eszembe, hogy vajon hallunk-e még felőletek!
Nem semmi, hogy még csak most jött meg!!!! Drukkolok a gyerek projekthez!Kép
Szonja nagyon édes és tényleg olyan fura, hogy az utolsó képen amit láttunk róla még olyan babás volt, most meg kész nagylány és milyen nagy haja van!!!!!
Remélem mostmár gyakrabban jössz és írjál többet magatokról!

Gigi!
Oli változatlanul cukipofa! Tudja is tekerni a triciglijét?

Melinda!
Remélem továbbra is jól vagytok!!!!!!

Lányok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy hol van La Halle üzlet? Én úgy emlékeztem, hogy a Mammutban van, de megnéztem a neten és nem találtam! Segítsetek!

KÉpzeljétek! Valami csoda történt nálunk! Norbit este fél 10-kor letettem és reggel fél 7-ig meg sem mukkant! Hát én annyira boldog voltam és olyan jót aludtam! Nem tudom miért van az, hogy két-három havonta egyszer meglep egy ilyen éjszakával! Mondjuk tegnap egész nap levegőn volt apáéknál, de hát máskor is volt már ilyen és akkor sem aludta át az éjszakát!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

GyöreszKép
La Halle-t ne keress. Kivonúlt Magyarországról!
A sógornőm azt mondta, hogy kb. két-három évesek lehettek a fiúk amikor már minden éjjelt végig aludtak. Nem tudom, hogy mitől függ ez az egész. Ma éjjel arra ébredtem, hogy ordít Olivér, hogy inni-inni. Persze aztán már velem aludt. Triciglit még nem hajtja, ki van iktatva még a pedál. De lelkesen kormányozzaKép

MicaKép
Olivér ma reggel nézett így ki, miután póthúsvétot tartottak VikivelKép

Csajszik!! Merre jártok??

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok Kép

Barbi!
Annyira jó, hogy jelentkeztél! Amikor megláttam a nevedet, nem akartam hinni a szememnek Kép Bocsi, de jól eltűntél! Az én fejemben is sokat jártatok, hogy mi lehet Veletek.
Szonja gyönyörű kislány, csodaszép göndör a haja és azok a kék szemek Kép Gratulálok a királylányhoz Kép
Hihetetlen, hogy még csak most jött meg. De akkor most durr bele a babaprojektbe! Drukkolok Nektek nagyon-nagyon Kép Mi is köszönjük a gratulációt Kép
Remélem most már nem tűnsz el és rendszeresen hírt adsz magatokról! Légyszi Kép

Gigi!
Oli tündérfalat a bicajon Kép Én is azon filóztam, hogy tudja hajtani a triciklit...
Éjszakák alakulnak, lehet, hogy azért mert én viszem lefeküdni és így nyugodtabb. Ki tudja? 4 óra alvás az Nálatok tényleg nagy szó Kép Kép
Ja-ja, kiscsajnak néz még ki, de azért nem ringatom magam semmiben. Marcinál még a 150%-os "diagnózis" mellett sem gondoltam rá, mint kisfiú.
Áruld el, hogy Oli hány centi! A húsvéti képeken tényleg annyira magasnak tűnt Kép Taknyol még?

Györesz!
Gigi jól írta, La Halle 1-2 éve kivonult tőlünk Kép
Gratulálok az éjszakátokhoz Kép Én sem értem néha Marcit, mert valamikor minden nyikkanás nélkül alszik reggelig, máskor meg 5 percenként kell hozzá bemenni. Szerintem ez örökké a kismanók titka marad Kép

Mica!
Örülök,hogy jól telt az ünnep Kép Sok alvás az klassz. Én tegnap aludtam több, mint 1 órát Marci szunyája alatt, de este 10-kor már leesett a fejem, máskor meg éjfélig vigyorgok mint a tejbetök... Na ezt sem értem Kép
Marci az ágyban tekereg a jobbra-balra, így az oldalrácsot még nem szívesen operáljuk le. Ha gond lesz a részemről, akkor majd törjük az agyunkat. De köszönöm a tanácsot Kép

Vasárnap Anyuéknál voltunk, jót sétáltunk, közel 2 órát és annyira örültem, mert csak a legvége felé kezdtem el érezni a pocakom húzásást Kép Marci is nagyon élvezte a nagyizást, a keresztmamizást (húgomék is ott voltak), mondjuk az elején elég nyügi volt. Csak hazafelé aludt 1 órácskát, persze hazaérkezés után közel 1 órán keresztül sírt, ordított felváltva Kép
Tegnap itthon voltunk, nagyon élveztem, hogy végre hármasban, illetve négyesben tölthetjük a napot a sok távollét után Kép Sajnos a kórházas napjaim után és hétvégén is jól felborult Marci napirendje, így valszeg, azért is volt néha elviselhetetlenül rossz, nyügi a Kisördög. Tegnap tojásokra vadásztunk a kertben, Marci igazán nem vette még a lényegét, de ha megtalálta a fészket, akkor nagy lendülettel szétdobálta a tojcikat Kép
Marcinak vettünk még pénteken kismotort és egy műanyag fűnyírót. Hát látni kéne, mit művel a fűnyíróval, tolja-húzza a kertben fel-le, szinte csak ezzel foglalkozik, amikor kinn vagyunk a kertben. Persze hallani kéne, hogy milyen hangja van, mármint a fűnyírónak: kerepel, kattog, mint az igazi Kép Tiszta élmény Kép
A motorozásban még nem olyan nagymenő, mint Oli és Norbika, de majd belejövünk Kép
Marci jól van, néha le akarja enni a fejünket, inni pedig csak iszogat, de lehet, hogy csak eddig, mert elkezdtünk poharból inni Kép Anyuéknál kínomban pohárral próbálkoztunk és tök szépen ivott belőle Kép Ma már Õ fogta a poharat és úgy ivott saját maga. Nagyon büszke voltam Rá Kép
Sajna a pofija kb. 1 hete folyamatosan pöttyös, már nem tudom, mit csináljunk Vele. Fenistilt abbahagytam ma, mert végtelenségig azt sem adhatom Neki, meg már lehet, hogy az is okozza (ritka mellékhatások között szerepel).
Sajnos nálam hihetlen erővel előtört a szénanátha, folyik az orrom, könnyem, trüsszögök, viszket a torkom. Szörnyen rossz. Ma Gábor vesz nekem homeos szereket, amik remélem csodát művelnek majd. Kata, Neked előjött már?

Asszem most már eldugulok Kép Olvasok egy jót, aztán ha Marci hagy, alszom is egy kicsit Kép

Rakok fel egy-két képet a hétvégéről Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Mindenkinek szép napot!
Puszi: Melinda (22+4)

KépKép

KépKép
bujka

Mivel kétszer töltötte fel a rendszer a horrorhosszú üzenetemet, így most a második helyére kreálok valamit...
De mit, hisz annyit írtam előbb Kép

Saxi!
Annyira hálás vagyok Neked, hogy anno megajándékoztál a szénégető spagetti és az Apudnak készített torta receptjével, mert már a fülünkön jön ki a sonka, így egy jó adagot ezekbe tudok belevarázsolni Kép Ma a spagettit csináltam, a torta meg csütörtökön jön valszeg Kép
A csajszik remélem tényleg megússzák a bárányhimlőt. Nem is tudtam, hogy a pöttyök alatt már nem fertőz. Mindig tanul az ember lánya Kép

Évi!
Mi van Veletek? Hogy telt az ünnep? Remélem Rolcsi is élvezett mindent és jó fiú volt Kép

Kata!
Ti még utazgattok, ha jól emlékszem. várunk vissza a beszámolóval Kép

Na most tényleg dugulás!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Ma az orulet napja van, a ket fiammal nem lehet birni, se kint, se bent..

Irni ezert nincs idom, viszont kaptok par kepetKép A minoseg nem teljes, nezzetek el a mobilomnakKép

Zolcsi magyarazata: mogottem lathato a Papa munkagepe, amit mi most a batyammal jol meg- es szetszerelunkKép
Kép

Heee, taxiiiiKép (epp a batyja utan magyaraz, aki meglogott elole a motorral)
Kép

A Tisza a szolnoki setany felol (a jatszoter, ahol voltunk, kb. 1,5 meterrel van a vizszint alatt - nem is idoztunk ott sokat...)
Kép

Most megint gyorsan ennyi, orulok, hogy ujra elokerul mindenki a sonka- es tojashegy utanKép

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

MelindaKép
Örülök, hogy jól vagytok mindannyian! Marci nagyon édes azzal a húsgombóc pofijával, ahogy nyírja a füvetKépKép És a tojáskeresgélés se semmi.Kép
Nem tudom, hogy milyen magas Olivér. Mindig a dokinéni méri meg és hát ugye oda sose jutunk el... Elég magas fiú, az biztos.

MicaKép
Zolcsi nagyon édi ahogy épp taxira várKépKépKép Gyuszkó meggyógyúlt??? (ha már írtad akkor bocsi, de szita az agyam)

Évi??????? Saxi???????? Márti??????? Kata???????

Jövöhéttől megint szingli leszek 8 napig........ÁÁÁÁÁÁÁ
Mikor morogtam akkor azt mondta a Viktor, hogy felhívja a gazdasági miniszter Kókát és megmondja neki, hogy a felesége megakadályozza, hogy kiépítse a kínai-magyar kapcsolatotKépKép Mit lehet erre mondani???????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica!
Nagyon helyes Zolcsi, ahogy szerelni készül és ahogy leinti a taxit Kép Ma Marci is olyan volt, mint egy perpetum mobile. Persze egyébként sem ül le 2 percnél tovább a sejhajára, de ma Õ is teljesen fel volt pörögve, de a kedve nagyon jó volt, ami azért megmentett Kép De a főzés nem volt semmi, tépte a nadrágomat, fogta az ujjamat és húzott el a tűzhelytől. Végül sikerült az ebéd, ami ilyen körülmények között kész csoda Kép
A Tisza hihetetlenül magas. A Híradóban nézve is félelmetes Kép

Gigi!
Mi vettünk a szekrényre, falra szerelhető/ragasztható magasságmérőt. Mi így szoktuk lemérni Marcit, odacsalogatjuk és mérünk Kép A dokinéninél nálunk nem szokás magasságot mérni, talán 1 évesen mérték.
Szingliség Kép Mi szívesen látunk Benneteket, de Neked kell tudnod, hogy a szuri miatt mit vállalsz be... Marcinak a pofija ezerrel pöttyös, de nem tűnik fertőző dolognak, tuti valami allergia Kép

Marcikám - ahogy írtam is már Micának - hihetlen volt, rohangált föl-le, röhögött közben, egyszerűen eszméletlen dolgokat művelt, de emellett jó volt a kedve, szinte semmi hisztije nem volt Kép Huzamos idő után (Szent Lászlóban, a fosi alatt és az én kórházi tartózkodásom alatt is üveges kajcsit kapott) végre az általam főzőtt kaját is megette minden nyavalygás nélkül. Remélem nem csak 1 napig tartott a jókedve, amíg örült, hogy Anya tényleg otthon maradt vele kettesben.

Mindenkinek szép estét Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi! Melinda!
Köszi a La Halle-os infót, közben én is felvilágosultam, hogy már nem létezik nálunk!Kép

Gigi!
Hát nagyon remélem, hogy Norbi azok közé tartozik, akik hamarosan átalusszák az éjszakát! Na és persze minden éjszaka felkelős manónak kíváom ezt!Kép
8 nap apa nélkül! Jaj Te szegény!!!!

Melinda!
Nagyon tetszik a fűnyíros kép, na meg amit írtál róla! Eszméletlen, hogy ezek a gyerkőcök hogy imádnak dolgozni, bezzeg majd ha nagyobbak lesznek, akkor meg veszekedni kell velük, hogy csináljanak már valamit!Kép

Mica!
MInden egyes képnél amikor felteszel Zolcsiról képet csak ámulok-bámulok, hogy milyen nagyon változik, nyúlik, nagyfiúsodik és erre ma még az is rátett egy lapáttal, hogy sapi nélkül láthattam és egész meglepődtem, hogy milyen nagy haja van!Kép

Márti!
Ne tünj el!!!!!! Milyen volt a szombat??????

Lányok!
Az én fiamba két gyerkőc lakozik! A játszótéren szinte mintagyerek, a szavát is alig hallani, már többen megjegyezték, hogy milyen jó gyerek, de ahogy kilépünk a játszóról és rápattan a motorjára egyből csak a rosszaságon jár az esze, itthon meg aztán......... Ja, de ha esetleg más anyukával, babával indulunk haza, akkor is nagyon jó gyerek! Érthetetlen!

Kicsit még írok Norbiról:
Mostanába nagyon élvezi, hogy ügyesedik! A templom oldalába van két fok lépcső, amin teljesen ügyesen föl-le megy egyedül, minden kapaszkodás nélkül és ez nagy büszkeséggel tölti el! Igen ám, de vasárnap annyira meg akarta ezt mutatni a mamának, hogy egy hatalmasat esett a lépcsőről, de komolyan mondom, úgy, hogy egy kaszkadőr is megirigyelné, lassítani kellett volna annyira jól nézett ki! Szerencsére semmi baja nem lett, mert a fejét végig tartotta és le sem ért.
Napról-napra több szót mond és olyan jókat nevetek rajta, ahogy megpróbál minden elmagyarázni! Ami mostanába leginkább tetszik, hogy ha valami nem működik, akkor hozza, hogy "elem, elem". Egy ideig csak az autóját, vonatát hozta, amik tényleg elemmel működnek, de mostanába ha valami nem úgy megy ahogy szeretné, akkor elemet akar bele tetetni. Sőt multkor nem tudta lecsavarni a mustáros kupakját és akkor is mondta, hogy elem!
Talán még azt sem meséltem, hogy ha valamit nagyon akar és mi nem engedjük akkor nagyon tud hízelegni és mindig mondja olyankor, hogy "egy" és mutatja is a mutatóújjával, ez jelenti, hogy "na, csak egyszer", persze ezt egymásután többször is eljátsza és olyan édi pofit vág, hogy rendszerint mindig levesz a lábunkról!
Bocsi, ha szófosásom volt!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Holnap írok bővebben, most csak ennyit:

OLIVÉR FÜRDÉS ELÖTT ELÖSZÕR BELEPISILT AZTÁN BELEKAKILT A WC-BEKépKépKépKépKépKépKépKép

Egy anyát mik töltik el büszkeséggelKépKép

Jó éjt!

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?