Sziasztok!
Itt vagyok
Barbi!
Annyira jó, hogy jelentkeztél! Amikor megláttam a nevedet, nem akartam hinni a szememnek
Bocsi, de jól eltűntél! Az én fejemben is sokat jártatok, hogy mi lehet Veletek.
Szonja gyönyörű kislány, csodaszép göndör a haja és azok a kék szemek
Gratulálok a királylányhoz
Hihetetlen, hogy még csak most jött meg. De akkor most durr bele a babaprojektbe! Drukkolok Nektek nagyon-nagyon
Mi is köszönjük a gratulációt
Remélem most már nem tűnsz el és rendszeresen hírt adsz magatokról! Légyszi
Gigi!
Oli tündérfalat a bicajon
Én is azon filóztam, hogy tudja hajtani a triciklit...
Éjszakák alakulnak, lehet, hogy azért mert én viszem lefeküdni és így nyugodtabb. Ki tudja? 4 óra alvás az Nálatok tényleg nagy szó
Ja-ja, kiscsajnak néz még ki, de azért nem ringatom magam semmiben. Marcinál még a 150%-os "diagnózis" mellett sem gondoltam rá, mint kisfiú.
Áruld el, hogy Oli hány centi! A húsvéti képeken tényleg annyira magasnak tűnt
Taknyol még?
Györesz!
Gigi jól írta, La Halle 1-2 éve kivonult tőlünk
Gratulálok az éjszakátokhoz
Én sem értem néha Marcit, mert valamikor minden nyikkanás nélkül alszik reggelig, máskor meg 5 percenként kell hozzá bemenni. Szerintem ez örökké a kismanók titka marad
Mica!
Örülök,hogy jól telt az ünnep
Sok alvás az klassz. Én tegnap aludtam több, mint 1 órát Marci szunyája alatt, de este 10-kor már leesett a fejem, máskor meg éjfélig vigyorgok mint a tejbetök... Na ezt sem értem
Marci az ágyban tekereg a jobbra-balra, így az oldalrácsot még nem szívesen operáljuk le. Ha gond lesz a részemről, akkor majd törjük az agyunkat. De köszönöm a tanácsot
Vasárnap Anyuéknál voltunk, jót sétáltunk, közel 2 órát és annyira örültem, mert csak a legvége felé kezdtem el érezni a pocakom húzásást
Marci is nagyon élvezte a nagyizást, a keresztmamizást (húgomék is ott voltak), mondjuk az elején elég nyügi volt. Csak hazafelé aludt 1 órácskát, persze hazaérkezés után közel 1 órán keresztül sírt, ordított felváltva
Tegnap itthon voltunk, nagyon élveztem, hogy végre hármasban, illetve négyesben tölthetjük a napot a sok távollét után
Sajnos a kórházas napjaim után és hétvégén is jól felborult Marci napirendje, így valszeg, azért is volt néha elviselhetetlenül rossz, nyügi a Kisördög. Tegnap tojásokra vadásztunk a kertben, Marci igazán nem vette még a lényegét, de ha megtalálta a fészket, akkor nagy lendülettel szétdobálta a tojcikat
Marcinak vettünk még pénteken kismotort és egy műanyag fűnyírót. Hát látni kéne, mit művel a fűnyíróval, tolja-húzza a kertben fel-le, szinte csak ezzel foglalkozik, amikor kinn vagyunk a kertben. Persze hallani kéne, hogy milyen hangja van, mármint a fűnyírónak: kerepel, kattog, mint az igazi
Tiszta élmény
A motorozásban még nem olyan nagymenő, mint Oli és Norbika, de majd belejövünk
Marci jól van, néha le akarja enni a fejünket, inni pedig csak iszogat, de lehet, hogy csak eddig, mert elkezdtünk poharból inni
Anyuéknál kínomban pohárral próbálkoztunk és tök szépen ivott belőle
Ma már Õ fogta a poharat és úgy ivott saját maga. Nagyon büszke voltam Rá
Sajna a pofija kb. 1 hete folyamatosan pöttyös, már nem tudom, mit csináljunk Vele. Fenistilt abbahagytam ma, mert végtelenségig azt sem adhatom Neki, meg már lehet, hogy az is okozza (ritka mellékhatások között szerepel).
Sajnos nálam hihetlen erővel előtört a szénanátha, folyik az orrom, könnyem, trüsszögök, viszket a torkom. Szörnyen rossz. Ma Gábor vesz nekem homeos szereket, amik remélem csodát művelnek majd. Kata, Neked előjött már?
Asszem most már eldugulok
Olvasok egy jót, aztán ha Marci hagy, alszom is egy kicsit
Rakok fel egy-két képet a hétvégéről
Mindenkinek szép napot!
Puszi: Melinda (22+4)