Új privát üzeneted érkezett!

Hali

Szabi
Hát most nem nagyon udok eljönni, egy csomó melót át kellett vennem a kirúgott kollégától, nekem is át kell adnom, ha vki helyettesít, és azért IT területen sem mindenki tudja fullra a másikét. de szabi alatt szerencsére nem nagyon szoktak zavarni.

Én is kérek képeket Rit pocijáról.

Nacik
Dani is 102 cm, de mi már nem hordunk 104-eseket. most is 110-116os cuccokat vettem, inkább legyen kicsit nagyobb, mnt bokalengetős, bár most van pár gatyája, ami igencsak azzá vált, el is tettem őket. mi csak extra alkalmakkor farmerozunk, inkább a melegítős nacikat szeretjük, sokkal kényelmesebb csúszni mászni, függeszkedni benne az oviban, mint egy vászon vagy farmer gatyában, azok kevésbé rugalmasak. meg oviban fetrengeni bőven jók. de azt hiszem, ezeket már kitárgyaltuk.

közben kapam hátizsákot a közelünkben lévő Decathlonban. 990 ft-ért és nagyon tuti. a párom is nézett magának görit, meg Danira is felpróbáltuk a gyerek korit. fogtam a kezét és úgy lépegetett, meg húztam, d emég eléggé imbolyog, de nagyon röhögött. meg kapott húsvétra kis halacskákat, amiket a vízbe kell bedobni. lesüllyednek és a belsejükben van kép, 4-ben lyukas bocskor, egyikben halacska. a víz alatt meg kell keresni, amelyikben a hal van és felhozni. így ma este ez volt a program a kádban.
kicsit jó dolgok voltak, listába is szedtem, mit szeretnék Kép

na, megyek, éppen nincs melegvíz, úgy melegítjük a vizet a füdéshez. daninak még pont jutott, tudott búvárkodni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Elkuldtem mindenkinek aki kerte, Rit kepeitKépTenyleg hatalmas a hasaKépKép

Hat read only-k ugye lehetnek,inkabb engem csak az zavar ha olyan olvas aki ismer mashonnan.Szerintem a csajok errol beszeltekKépEn pont azert nem mindent irok meg ideKép De ha Alexrol akarnak olvasnni es erdekli oket miert is ne.....

Tali
Nyuszi szerintem lassan jelentkeik,de addig is,mint masik nyuzsgos,legyen akkor Aprilis 29-n szombaton egy mamitali?????!!!!.Remelem minel tobben tudtok jonniKépKép

Nadraghoz meg:
Mi is vittunk kinti nacikat (ezek melegitok ),hat az egyik mar koszos 1 nap utan...de ovoneni szerint eleg hetente haza vinni,mert ugyis koszos lesz.Kép

Mano
Neked akartam irni hogy Alex is gombra tiltakozos,csak O a felsok tekinteteben.Semmi gombosat nem vesz fel,tehat inget semKép. Ugyhogy mar jo ideje igy vasarolok neki.

Judy
Koszi az infot ,ez nagyon szep eredmeny,biztosan jol jon a segitseg.
Jot nevettem Gergo farkasos pulcsijan,ismeros vannak ruhadarabok amikhez ragaszkodik enyem is,de kemenyenKépEs meg nem is lany...

Gumicukor
Mi sem farmerozunk,talan 2 van neki hetvegekreKép Osszes gatyonk ugye kintrol van,sokkal gyerekbaratabb anyagokbol mint itthon,ja es nem utolso sorban olcsobb isKépA multkor elamultam hogy mit kernek egy gatyoert ittKép
Latom mar keso a haizsak info de a Deichmanban is lehet jokat beszerezni,plane ha valaki Bob the Builder rajongo.
Nekunk zold teknosbekas van,nagyon cukiKép

Na pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Bocsesz lanyok,az Avivat kuldtem kepek helyett,szoval ujra mennekKép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Szokás szerint rohanásban, de nem szeretnék lemaradni Rit pocakjárólKépKépKép. Én is kérek képet!

Bea
Én nem voltam kiváncsiKép, nem számitott/számit a neme, csak hogy minden oké e. Igy nem is kérdeztem sose, és az uh-ok sem erre irányultak. Bár a dokim 15 hetesen azt mondta, hogy fiúnak nézi. Praxisban voltunk 23 hetesen, ott mondta a doki, hogy ha akarjuk tudni, akkor 150%-ra megmondjaKépKép.

Pusz mindenkinek!
B.

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Köszönjük a segítséget bici ügyben!KépKép Nátán nagyon hamar belejött, teljesen jó méretű neki, ügyes.
Még a földutakon nem tud mindg menni (nagyon köves és göröngyös, van, hogy a pótkeréken úgy fennakad, hogy csak pörög a kerék, ha hajtja), de azért tudunk menni aszfalton is.
Nagyon gondolkodom, hogy magunknak is veszünkKépKép.

Magdi!

Mi vasárnap voltunk a Normafánál, szuper volt. Mi is autóval mentünk egy darabig. Aztán fogaskereküztünk, sétáltunk, lefelé pedig libegőzünk.Kép Eddig nem mertünk, de Hanna rám volt kötve, Beni már tud egyedül beszállni, Nátánt meg a párom igazgatta. Mindenki nagyon élvezte a napot.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa
Köszi a mailt. És Rit neked is! Kipróbálom, hátha nem kell bogyesz.

ma nem mentek a törpik kirándulni, bár tegnap délután még azt mondták az óvónők, hogy mindenképpen elmennek. én meg mondtam, hogy szakadó esőben nem fogom elengedni, épphogycsak meggyógyult, és akkor a nagyinál lesz aznap. reggel felhívtam az ovit, hogy nem megy, de szóltak, hogy a kiscsoport nem ment el, hanem maradnak, így ma oviba mentünk.
de hogy a nagyobbakat is minek kellett elvinni...

Fogaskerekű
Mi is tervezzük, hogy megyünk ha végre super lesz az idő. Akkor ezek szerint kicsi gyereket is felengednek? Mert eddig ez volt a dilemmánk.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

A libegőre gondoltál, nem?
Igen, 0-2 év között ingyenes, ölben kell tartani a babát (kutyát is lehetne vinniKép), 2-10 évig 200 Ft, felnőttnek 500 Ft egy útra.
De azért simán ölben nem mertem volna vinni Hannát, csak úgy, hogy rajtam volt (kifelé kötve elől úgy, hogy látott mindent), Nátánt mega párom tartotta maga mellett, végig fogta.
Itt vannak képek a napról:
Hanna eszik:
Kép

Séta:
Kép

Nátánék a libegőn:
Kép

Hanna a libegőn oldalról (én fényképeztemKép):
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, nagyon szépek vagytok!

Mi ez a pangás, csajok???

Zit
parazita

Sziasztok!

Rit óriási pocakjáról én is én isKép

Beszti!

Nagyon jó lehetett, szuperek a képek. Én akkro voltam libegőzni utoljár amikor terhes voltam, vagy 7 hónapos. De nagyon jó ötlet, lehet elviszem Emmát is.
Kutyát? Ez komoly? Frászt kapnék az biztos. De szerintem a kutya is. Bár az enyém a 9. emleten edződött, de nem hiszem hogy nyugton ülné azta negyed órát vagy 10 percet amíg leér.

Topik kukkolók:

Nagyon sok topik épp ezért lett zárt. Pl a friss babák, vagy a felettünk lévő korosztályos topik. Mert már olyanokról akartak írni amit nem akarták hogy mások olvassák. Én is néha kitörlöm amit beírtam, mert tudom is én ki olvassa.
Emmáéknál ma meg holnap van az oviban húsvéti ünnepség, a teraszokon akarták rendezni, de szerintem ilyen időben nem tudjákKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beszti
Jók a libegős képek!!! Kép Nagyon hasonlítanak a gyerkőcök, és Hannán nagyon látszik, hogy kiscsaj Kép

Én is sokszor kitörlöm, amiket beírok.

Nálunk az oviban a húsvét jövő héten lesz kedden. Az egyik ovónéni játékkészítő suliba jár, és minden gyereknek varr kisnyuszit, kb. február óta csinálja. nagyon cukik lesznek, fehér nyuszi rószaszín fülekkel, orrocskával, tappancsal. mellé meg apró csokitojások lesznek eldugva az udvaron a fűcsomók közé. milka minitojásokat vette, meg tibi nyuszit, most sajna nem volt jobb ötletem, de ennyi csoki belefér, és ha már csoki, akkor legyen minőségi, nem akartam a kakómasszás csokitojásokat venni.

nálatok az oviban mit kpanak a gyerekek húsvétra? lesz tojáskeresgélés?
nekünk kell bevinni főt tojásokat, és azokat fogják festegetni. remélem a fiam nem zabálja fel, mert imád tojást pucolni és megenni, csak sajna tiszta pötty lesz tőle Kép

emlékszem én is mennyit festettem kifújt tojást, rárajzoltam a minát és kihímeztem, mármint kifestettem. olyan jó volt csinálni. majd ha kisit több időm lesz vmikor, akkor lehet megint fogok. de a húsvétot sosem szerettem, ez a locsolkodás... pláne nagyiméknál, ő boldog boldogtalant beengedett, meg hajnalban kiugrasztott az ágyból, nagyon nem bírtam, de aztán leállítottuk róla. mi is inkább kirándulunk, talán a sonka, tojás, kalács maradt meg a hagyományból. a párom sem egy locsokodós szerencsére. mi most anyuéknál leszünk 2 nap, a hétfőt már itthon töltjük, csak lenne jó idő végre... ma is téli kabátban jöttem, olyan hideg volt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Na én is csak akkor jelentkezem, ha betegek vagyunkKép
Szóval nem múlt el nyomtalanul a múlt heti torokfájás. Kár hogy nem adtam be az ab-t, mert most még rosszabb, a fülére is ráment. Életében először fáj a füle a kis Bettimnek. Ráadásul 3x hányt is éjszaka. De már jobban van, de sajnos a húsvétozásnak annyi. Mondjuk nem is érdekel, mert személy szerint utálom az egészet. Nekem a húsvét nem egy ünnep, persze nem akarok senkit megbántani ezzel, de nem vágytam rá soha, hogy locsolgassanak én meg ehhez jó pofát vágjak.

Érdekes, hogy kukkolókra gondoltok, engem max két ember figyelhet meg, a volt férjem meg a macája, innen üzenem, hogy undorítóak vagytokKép
HIHIHI

Méret: Bettim akkor elég picur, épp most nőttük ki a 92 méretet. Lába meg most lett 25-ös. Én se bírom a bokalengős gatyókat, inkább legyen hosszabb, anyum fölvarrja, ha kell.

Beszti, klasszak a képekKép

Panda, nagyon szépek lettek a szobák, gratula, ügyik vagytok!

Kata, olyan ügyes Alex! Bárcsak Betti is ilyen jól viselné majd ősszel az új ovit.

Én is kérek képeket! kelly68@freemail.hu

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Képzeljétek nekem tériszonyom van gyerekkorom óta. Anyukám egyszer elvitt libegőzni és én ki akartam ugrani. Nem mondtam neki, nem is ugrottam ki csak bennem volt ez az érzés. Úgy éltem túl, hogy becsuktam a szememet és kapaszkodtam a középső, vastag rúdba...
Nem is hozom fel ezt a kirándulási lehetőséget mert összekakilnám magam a félelemtől. A hídakon is középen megyek át.Kép

Read onlyk: így-így, ahogy írjátok, tudom, hogy kik olvassák, az ismeretlenek engem sem zavarnak.

Nálunk most van papírgyűjtés az oviban, és már 83kg-ot vittünk csak mi. Bízom benne, hogy összejön az a két fa, kerti játék, amit a bevételből akarnak venni a gyerekeknek.

Húsvét: se tojást, se sonkát nem ehetek, így nehéz feelinget átadni de azért próbálom. Sonka már figyel a hűtőben. Pancsi ilyenkor megy az apukájával locsolkodni mert csak a szűk rokonságot látogatják végig és mindenki nagyon várja, örül neki.Kép Vicces tudom, de nálunk ez már szokássá vált. Kép

bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Manó,
Lili is nagyot nőtt mostanában. Vannak nacik, amik félre lettek téve neki, mert nagyon nagyok voltak amikor megkapta, épp a napokban szedett belőlük elő és pont jó rá majdnem mind, azt hittem elájulokKép. Lili az oviban inkább ruhát vagy szoknyát hord.

Judy,
Lili is dadogott egy időben, nagyon megijedtem én is, aztán ahogy jött úgy el is múlt, nála hetekig tartott.

Kataa,
Kérhetek én is képeket?Kép
Ügyes Alex az ovival, biztos nem lesz gondja sohasem a beilleszkedésselKép.
Április 29 egyenlőre jó nekem, de igazából attól függ, hogy anyósék melyik hétvégén jönnek hozzánk, sajna még nem dőlt el.

Rit,
Nagyon aranyos a pocidKép, a túráért nagyon csodállak, jók a képek.

Halacska,
Hogyhogy, kik ezek, tudsz valamit? Ha gondolod írj magánban, engem érdekelne.

Banyóci,
Páromat valszeg jövő héten beküldeném hozzátok bicaj ügyben, téged keressen?

Beszti,
Nagyon jók a képek, Hanna nagyon édes kiscsajKép!

Gumicukor,
Játékkészítő suliKép? Még nem is hallottam ilyenről, hol van ez, nem tudod?
Rossz idő miatt én is szomorú vagyok, de talán hétvégére már jobb lesz. Nem szeretnék a lakásban húsvétolni.

Nálunk hétfőn volt húsvétolás az oviban, délelőtt volt tojáskeresősdi az udvaron a fűben. A nyuszika ott rejtette el az ajándékokat is a gyerekeknekKép. Ez egy kifestőből, kinder tojásból, buborékfújóból meg egy kicsi fa nyuszikából állt. No meg mellé kaptak még külön ajikat. Hurkapálcikára fűzött tojást amit korábban ők festettek, képet amire egy fél gipsz tojás volt ragasztva (ezeket a fél tojásokat is ők festették le) a képet és a tojást én készítettem itthon, fehér kartonra egy nyuszis szalvéta képet ragasztottam, amin egy nagy tojást fest a nyuszi, erre a tojásra lett ragasztva a festett gipsz tojásKép. Az itthoni nyuszi egy rollert fog hozni Lilinek, meg apróságokat (pl. pohár, tányér készletet mindkettőnek) Bala meg egy dömpert kap.
Nem is mondtam, hogy hétvégén felraktuk a nádat a kerítésre, azóta sokkal jobb, érezhetően kevesebbet ugatnak a kutyák. Csak én még mindig parázok, nehogy átugorjanak, most 160 centi a kerítés, párom azt mondta, ha nem bírok megnyugodni, akkor pár sor szögesdrótot kihúz afőlé még, hát nem tudom. Mindenesetre kaptam a szomszédtól 2m-es dália hagymákat, azokkal még tuti végig fogom ültetni azt az oldaltKép, na nem mintha érne valamit, csak, hogy a gyerekeket is távol tartsam a kerítéstől.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Én szeretem a húsvétot. Gergőnek már múlt héten kellett vinni kifújt tojást, megfestették az oviban. tanultak locsolóverset is, a telefonban már előadta a nagyiknak.
mi hazautazunk. a nagyszülőknél kint lesznek a nyuszik az udvaron, meg a nyúlfészek is.
jó, mondjuk nekem nem csak erről szól a dolog. ha csak locsolkodás meg tojásfestés lenne, lehet én sem tartanám.

Kataa
köszi a képeketKép

Rit
Szép a pocakKépKép

Conti
JobbulástKép

Beszti
jók a képekKép

Bea
a férjem is tériszonyos, de érdekes a sífelvonón nemKépKép

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Kuldom mindjart a kepeket azoknak akik kertek.

Husveti unnnepsegrol az oviban semmit nem tudok,majd ma megkerdezem...de tegnap Alex mondta hogy tojast festettekKép

Nalunk is kirandulos a husvet,de anyuekkal egyutt.Hetfon megy Alex locsolni+Zalan+Papa.Irtora elveztek tavaly is a fiuk,persze csak rokonokhoz,ott ahol pici lanyok vannak folegKép
Sonkabol nalunk ugye pulyka lesz,+jo kis krumli salataKépKép
Alexnak meg nem vettem ajandekot,biciklit ugyis kap lassan...Viszont rollerbol meg olyat keresek ami hatul 3 kereku.Nem tudtok segiteni??
Multkor valahol ilyenen ment es jobban elvezte mint a mamanal a 2 kerekuk,pedig azon is tud menni.

Conti
Jot vidultam az uzenetedenKépKép Lenyeg hogy jol esettKépNe aggodj Bettinek is tetszeni fog majd az ovi,ha mar jol erzi magat kozossegben akkor tutiKép

Banyoci,
Teljesen megertelek Uh ugyben.Kép

Bea
Nekem is teriszonoym van,de mar a szeken kezdodik,bar felhokarcolo tetejerol meg siman lenezek ugyhogy furcsaKépA libegot nem erzem biztonsagosnak,pedig bizti az de megis...
Fogaskerekuzin+Uttorovasutazni szeretunk nagyon mi isKép

Beszti
Beni milyen nagy fiu mar,mintha sokkal de sokkal lenne idosebb mint a kicsikKép

Ilke
Na lenyeg hogy a kerites mar bevalt egy kicsit.Tudom hogy rosszul hangzk a szogesdrot,de a biztonsag mindennel fontosabb.
Hat remelem is hogy mindig ilyen nyitott maradKép En nem voltam ilyen,nalam a korral jott...KépVisoznt iskolaban elony ha valaki hatarozott tud lenni.
Szerintem read onlykrol beszeljunk majd a mami talin eloben.

Judy
En is szerete a husvtot,mert a tavasz kezdete a sok tavaszi virag meg napsutes eleve jo kedvet hozKép Videken egesz mas a hangulat,de ezt te is tudodKépIlyenkor talalkozunk csomo rokonnal akikkel ritkan.

Pusza
kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Kuldom mindjart a kepeket azoknak akik kertek.

Husveti unnnepsegrol az oviban semmit nem tudok,majd ma megkerdezem...de tegnap Alex mondta hogy tojast festettekKép

Nalunk is kirandulos a husvet,de anyuekkal egyutt.Hetfon megy Alex locsolni+Zalan+Papa.Irtora elveztek tavaly is a fiuk,persze csak rokonokhoz,ott ahol pici lanyok vannak folegKép
Sonkabol nalunk ugye pulyka lesz,+jo kis krumli salataKépKép
Alexnak meg nem vettem ajandekot,biciklit ugyis kap lassan...Viszont rollerbol meg olyat keresek ami hatul 3 kereku.Nem tudtok segiteni??
Multkor valahol ilyenen ment es jobban elvezte mint a mamanal a 2 kerekuk,pedig azon is tud menni.

Conti
Jot vidultam az uzenetedenKépKép Lenyeg hogy jol esettKépNe aggodj Bettinek is tetszeni fog majd az ovi,ha mar jol erzi magat kozossegben akkor tutiKép

Banyoci,
Teljesen megertelek Uh ugyben.Kép

Bea
Nekem is teriszonoym van,de mar a szeken kezdodik,bar felhokarcolo tetejerol meg siman lenezek ugyhogy furcsaKépA libegot nem erzem biztonsagosnak,pedig bizti az de megis...
Fogaskerekuzin+Uttorovasutazni szeretunk nagyon mi isKép

Beszti
Beni milyen nagy fiu mar,mintha sokkal de sokkal lenne idosebb mint a kicsikKép

Ilke
Na lenyeg hogy a kerites mar bevalt egy kicsit.Tudom hogy rosszul hangzk a szogesdrot,de a biztonsag mindennel fontosabb.
Hat remelem is hogy mindig ilyen nyitott maradKép En nem voltam ilyen,nalam a korral jott...KépVisoznt iskolaban elony ha valaki hatarozott tud lenni.
Szerintem read onlykrol beszeljunk majd a mami talin eloben.

Judy
En is szeretem a husvetot,mert a tavasz kezdete a sok tavaszi virag meg napsutes eleve jo kedvet hozKép Videken egesz mas a hangulat,de ezt te is tudodKépIlyenkor talalkozunk csomo rokonnal akikkel ritkan.

Pusza
kata

Kép
Kép
kataa

Conti!

Beírás csúcsKép

Én inkább olyanokra szoktam gondolni hogy pl a cégtől valaki véletlen , ilyesmi.
Nem arra hogybarátok, ismerősök.

Ovi húsvét: nekünk azt mondták hogy mindne csoport teraszán különböző foglalkozások lesznek, és vonulnak körbe a csoportok és mindnent kipróbálnak. lesz bábszínház is a tornateremben. kapnak valami ajándékot is, de tojgli keresés biztos nem elsz mert a fúre még nem léphetnek kb május végéig.

Húsvétot én szertem amúgy, kivéve a locsolást mert tök unalmas a locsolókat várni anyósommal, amíg a férjem vígan járkál az ismerősökhöz, rokonokhoz. Emmais tavaly inkább ment volna apával, de ő nem engedi sajnos, mert azt nem illik. Nekem az nem tetszik hogy ez is elanyagiasodott, a locsoló gyerekek tartják a markukat, a tojás nem si érdekli őketKép

Ilke!

Örülök hogy beválni látszi a kerítés. Azért át nem fognak ugrani szerintem, nincs okuk rá, hacsak nem ingerlitek őket pl kerítés rázással avgy ilyesmi vagy nincs tüzelő szukátokKépKépKép Alapból ezek a fajták sem vérengzők, csak sajnos nem tanítják, szocializálják őket, csak ki vannak dobva az udvarra és védik a területük.

Ja, jót nevettem rajta hogy van aki féla magyar libegőn, hát épp hogy nem a házak teraszában húzod végig a lábad, szóvala bszolút nemmegy magasan és szerintem nem is tud leszakadni, max megáll egy időre.

Manó

KépKép
manó

Kata, kösz a képeket, Rit: nagyon aranyosak vagytok, tuti a pocakodKép

C.

conti

Sziasztok

Hazaerkeztunk.Kép Tegnap delutan, hulla faradtan. Fapados legitarsasag, olcso, de szar.Kép Aztan autokolcsonzo, irany a sogornoek, ott dekkoltunk 3 napot, aztan irany anyosek (vagy 300km-rel odebb) 3 nap szallodaban alvas, mert anyosek mar nem tudnak a gyerekzsivajjal meg a sok izgalommal megbirkozni.Kép Mindegy, ok fizettek. AMugy szombaton egyedul voltam a gyerekekkel, reggeliztunk a hotelben, persze elveztek, aztan atsetaltunk anyosekhoz.Parom elment Londonba a szikh eskuvore es vissza se jott vasarnap delig. Szombat este vissza a torpekkel a hotelbe, furdes, alvas. Hetfon delben visszaautoztunk sogornoekhez, kozben megalltunk egy kis allatkertben.Kép Szoval mozgalmas volt, ezert faraszto. Meg kicsit idegileg is. Nem mondom hogy az en csaladom egyszeru, de a parome valami szornyen bonyolult.

Kataa

Sogorno megint hozta a formajat, nem reszletezem, ha erdekel majd szemelyesen elmeselem, csak annyit jegyzek meg, hogy ha rajtam mulik egy darabig nem megyunk hozzajuk...Kép Feladom, pedig en mindig a rokonok
osszetartasa mellett kardoskodtam...Kép

Gumicukor

Szurkolok ,hogy gyorsan eltunjenek azok az izek es a babaprojekt haladjon.Kép

Bea

Megvettem az ulesvedoket. Esetleg vigyem el a 29.-ei talira???

Nalunk is lesz masodik szavazas, ugyhogy megsem maradtam le.
Emit meg nem vittem oviba mert meg itthon osszeszedett egy fosivirust es haza is hozta, mar egy hete kuzd vele szegeny. Lehet holnap elviszem a dokihoz, hogy mostmar irjon fel valamit neki.Kép

AGi

Meg nem fogadtam fel konyvelot es bevallom oszinten helybelire gondoltam ,de ez meg valtozhat.Kép Ezt a konyvelot a kertesz ismerosunk ajanlotta es tenyleg keni-vagja a no a dolgokat es nem draga. De meg eltarthat par honapig, amig meg tudom nyitni a boltot, mert jelenleg nullan vagyunk anyagilag. Valszeg el fogjuk adni a Peugeot-t.

Tenyleg ha tud valaki vevot egy 2.5 eves metalbordo Peugeot 206-ra, megirom a reszleteket is, szoljon.

Most megyek vissza takaritani-pakolni, mert vegre kesz a tetoter, meg az atalakitott nappali es lehet koltozni. A napokban jon a batyam 3 gyereke ,majd kesobb ok is, ugyhogy lesz vendegseg minalunk.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Bea,
Nekem is tériszonyom van, de a libegőt pl. bírom. Viszont a frász kitör a keskeny függőfolyosós bérházak magasabb emeletein...

Nyuszi,
Nem lehetett semmi az angliai turné. Már olvasni is fárasztó.

Hogyan kell a tojást kifújni? Én még sosem csináltam. Fecskendővel-tűvel nem lehet kiszívni?

Nálunk főtt tojást festettek az oviban, plusz ma a fiúknak kölnit, a lányoknak pici csokitojásokat kellett vinni, és volt össznépi locsolás Kép

Zit
parazita

Sziasztok!

Szerintem engem is olvasgatnak olyanok, akikkel egyébként nem tartanám a kapcsolatot, de nem zavar, hadd olvassák... olyat úgysem írok, ami esetleg kellemetlen lehet (mondjuk nem is történnek ilyen dolgok)Kép. Az ismeretlenek meg végképp nem zavarnak, de ha a titkosodást megszavazzuk, akkor Tőlem mehet a dolog. A 2004. tavaszi babásokkal titkosodtunk, bár szerintem ott sem hangzanak el olyan dolgok, ami miatt szükséges lett volna.

Nálunk tegnap volt az utolsó nap az oviban, megvolt a húsvét is, volt tojásvadászat, bábszínház. Mi kakaómasszás csokit kaptunk, de én már feladtam, egyszerűen ezekkel az óvónénikkel nem lehet értelmesen beszélni. Még locsolkodás sem voltKép A lényeg, hogy a gyerekekenek nagyon tetszett a buli, Nóri is nyuszilázban égKép

Bea! Miért nem ehetsz sonkát és tojást? Gyerekkoromban többek között ezekért a finomságokért vártam a húsvétot.
Én szeretem ezt az ünnepet, mindig nagyon mozgalmas húsvétjaink voltak-vannak.

Beszti! jók a képek, nagyon helyes kis családod van! Mi is tervezzük a Libegőzést. Az tart vissza, hogy Nóri nagyon félős, nem szeretném sokkolni a magassággal. Aztán lehet, hogy csak a mosógép tetején félKép

Mi még mindig nem kaptuk el a bárányhimlőt. Azok a gyerekek, akik az első körben kapták el, már jöttek tegnap oviba. Lehetséges, hogy nem fogjuk elkapni?

Kataa! Küldd el nekem is Rit képeit: magdolnamate@freemail.hu Köszi!!
Rit! Kirándulós képek nagyonklasszak! Igazi fittmami vagyKép

Sasha! nagyon eltűntél! Csak neeem?Kép Gondoltam Rád a szavazás napján, sikerült elmenni?

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Nyuszi!

Azta, nem lehetett semmi ez a körútKép De jó hogy késza tetőtérKép

Nálunk is kifújt tojást festettek az oviban, mindnekinek kellett 3 ilyen tojást vinni. A férjem úgy csinélta hoyg kiszúrta egy hegyes ollóval alul felül a tojást egy fogpiszkálóval összekeverte és felül belefújt és az alsó lukon csak úgy ömlött ki a tojgli. csináltunk belőle rántottát.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Panda
Nagyon szépek a falakKép. Én a másik autós bordűrt néztem ki Gyurcinak, csak egy kicsit tanácstalan vagyok. Sztem az átlagnál kicsit alacsonyabban kezdődik nálunk a tetőrész, és nem tudom nem fog e hülyén mutatni. Nektek milyen magasságban törik meg a fal?

Rit
Nagyon jók a képek, és tényleg szép nagy pocakod vanKép. Az enyém is jó nagy márKép.

Beszti
Nagyon szivesenKép. Örülök, hogy bejött. A földutakon még lesz is gond egy darabig, néha még Gyurci is elakad (illetve a pótkerék). Tervezem, hogy most tavasszal-nyáron megtanitom kétkerekűzni, utána már nem lesz minek fennakadniaKép. Ha akartok magatoknak is, akkor csörögjetek nyugodtan, vagy gyertek, szivesen segitünk a választásbanKép. Nagyon szuperek a képekKép.

Csajok
Kik ezek a topikkukkolók??? Kikre gondoltok? Még a végén megijedekKépKép.

Conti
KépKépKép. Ezen nagyon jót röhögtemKépKépKép (üzi a férjnek)
Bettidnek jobbulást!

Bea
Miért nem ehetsz a húsvéti hamiból???

Ilke
Persze, kereshet engem, vagy az uramat (néha feljövök pihenni picit). Én egyedüli lény vagyok, tehát eltéveszteni nem nagyon tudKép. Ha Lili nélkül jön, akkor kéne a magassága.

Magdi
Egyenlőre Gyurma sem kapta el a baritKép. Nem bánom, hogy nem kell most még azzal is szenvednünk.

na rohanok készülődni, nemsokára nyitunk

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Bocsi, szóval egyedüli LÁNY vagyok, nem LÉNYKépKépKép

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Ovis nyusziláz: szülőin kérdezték, hogy mi legyen az ajándék. Rajtam kívül egy szülő kérte, hogy ne csokihegyek legyenek. És mi lett? Csokihegy. Indok: azt minden gyerek szereti. Na az enyém nem kapja meg. Merthogy erről is lemarad, mint minden ovis ünnepről.

Magdi
enyim lány 1 napot volt oviban, és pontban 21 nap múlva újabb 1 napra bevittem, és már pöttyösen hoztam haza. Akkor már csak 6 gyerek volt, ebből 3 lett pöttyös aznap, mikor Szilcsi. Tegnap beszéltem egy anyukával az oviból, és már nem csak a mi csoportunk dőlt ki, hanem tombol az egész oviban a barihimlő.
MI ma vagyunk a 10. napon, már szép sebes minden pötty. Tomin meg még mindig sehol. Még van 11 napja!

Tojáskifújás
Zsákvarrótű kétoldalról, jól összeráz, és szépen kifolyik.

Beszti
Nagyon szépek vagytok!

Kataa
Én is kérek szépen képet nagypocis Rit-ről! Kép

Nyuszi
Nem semmi utazás! Nem csoda, hogy fáradtan értetek haza. Gratu a tetőtérhez.

Mi még várjuk a jó időt, fűtéslekapcsolás után viszont indul a fürdőszoba-projekt.

Tudom, hogy engem is olvasgatnak olyanok, akiknek semmi közük hozzám (mostmár), ezért is vagyok rövid majdnem mindig, úgyhogy a titkosításban benne vagyok, ha Ti is úgy gondoljátok.

Szétszedték a nappalit KépKép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Ha Rit tudta volna milyen lavinát indít elKép Szóval titkosodásban benen vagyok, végülis ha megnézzük nagyon régen csatlakozott hozzánk új (talán Magdira emlékszem, de az is mikro volt márKép), szóval nem vesztünk semmit a titkosodással.

Manó

KépKép
manó

Titkosodhatunk, bár én sem szoktam kompromittáló dolgokat írni Kép

Köszi a tojáskifújós módszereket!

Zit
parazita

Sziasztok!

NEm írtam egy ideje, csak olvastalak benneteket. Aztán mikor írtam volna meg elkezdtek történni a dolgok.
Először is...

Demeter Gergő április 12-én 21 óra 5 perckor 3400 g és 55 cm megszületett! 2 héttel a kiírt időpont előtt majdnem egészségesen...

A történet.

Április 11-én este a babaszobába berakott dupla matracra feküdtem aludni, mert az jó puha, és már nagyon zsibbadós volt mindenem. Párom másnap hajnal 6 előtt indult dolgozni...
Április 12 hajnal fél 7-kor arra ébredezek, hogy hányingerem van. Felkelek és fosizok egyet, utána megyek ki a konyhába, hogy igyak egy tejeskávét. A kávésbögrével a kezemben azon gondolkodtam, hogy nem is kérek most kávét... rohamléptekben mentem is hányni. 7 előtt felhívtam a páromat, hogy hiába pont a mai napja ilyen húzós, de én rosszul vagyok, jöhetne haza. Anyósom is bejelentkezett és át is jött 8 körül. Én visszaaludtam, gyerekek is csak 9-kor keltek fel.
Hányingerem elmúlt, de a rossz közérzet, a gyengeség, a szédelgés és a fáradtság megmaradt. úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek.
Párom hazaérkeztett 9 után nem sokkal és egyből bevonszolt az István kórházba, hogy nézzenek meg. Ctg, vérvétel, vérnyomásmérés, és pisilés következett, majd egy manuális méhszáj vizsgálat. Ctg tökéletes, minden lelet negatív, a méhszáj meg 3 cm, ja, és lehet, hogy vajúdok közben? A ctg még nem mutatott semmit, de néha keményedik a pocak...
Én semmi másra nem vágytam csak egy ágyra, hogy végre aludhassak, majdnem összeestem a végén már.
Fél egyre értünk haza, addigra anyósom is lenyomta a két gyerkőcöt, így én is aludtam 3 órát!!! Nagyon jól esett. Apró görcsök ébresztettek, amik meghatározhatatlanok voltak. NÉha keményedett, néha a gyomrom görcsölt be, néha meg alul, mint amikor fosizni kell. Szóval továbbra sem voltam jól, de ezek a görcsök csak jöttek, csak jöttek. 6 óra körül viszont már kifejezetten keményedések formájában és ugyanúgy jelentkeztek 5 percenként. Közben itthon pakolgattam, anyósom és a sógornőm pesztrálta a gyerekeket, majd belefeküdtem egy kád jó meleg, szinte forró vízbe, mert nagyon fáztam.
A görcsök teljesen elmúltak a víz hatására, én jól felmelegedtem és újúlt erővel pakoltam tovább a kórházi pakkomat. A fájások, amik még mindig keményedések voltak megmaradtak.
Este fél 8 után indultunk be az István kórházba és kb 8-ra értünk be a szülőszobára. Az autóban már 4 perces fájásaim voltak. Manuális vizsgálat következett ahol kiderült, hogy már 5 cm nyitva a méhszáj, így azonnali burokrepesztésre került sor. Fél óra ctg következett, ahol szépen kirajzolódtak a fájások amik teljesen elviselhetőek voltak de már azért fájtak, de még ellélegeztem őket. Egy másik ctg-re kapcsolt kismama meg is kérdezte, hogy vannak-e fájásaim, merthogy nem látszik rajtam...Kép
A fájások csúcspontja nem ment magasabbra 30%-nál, ellenben a baba szívhangja nagyon szapora volt. 140-190 skálán ugrált végig. A szülésznő rögtön adott is egy hőmérőt (az előzmények tekintetében), és bizony lázas voltam, hát ezért ez a rémes szívhang!!! Azonnal vettek vért, és kötöttek be egy kanült amin kaptam vénásan egy jó nagy adag antibiotikumot a baba védelme érdekében. Ez fél 9-kor volt.
Ezután átvittek az egyik régebbi szülőszobába (ahol még a Gábor is született), de a szülőágyon nagyon kényelmetlen volt, bár a szülésznő próbált segíteni megtalálni a legkényelmesebb helyzetet. A fájások már fájtak, de még mindig csak 45%-ot mutatott a fájásmérő, de már nem is foglalkoztam vele. A fél óra nagyon gyorsan eltelt. Az 5 perces fájásokból hamarosan 3, majd 2 percesek lettek. Majd egyszercsak jött egy fájás 1 perc múlva amikoris apró székelési ingert is éreztem, de még nem szóltam senkinek. A másodig kicsit erősebb volt, a harmadiknál meg már szóltam a páromnak, hogy hívjon valakit, mert jön a baba!!! Ekkor már nem tudtam nem tolni. A szülésznő jött és megvizsgált, de még kérte, hogy ne nyomjak, mert még van egy kis pereme a méhszjnak. Így a következő fájást úgy éltem túl, hogy a két lábam felhajlítottam és hintáztattam oldalra. Hívtak egy dokit is, ha kéne ott legyen. A doki az oldalamnál nem volt valami segítőkész, nem hagyta, hogy belé kapaszkodjam, a párom már gyakorlottan segédkezett a másik oldalon, a szülésznő meg a fogadó állásnál volt. Az enyhe vajúdási fájások után elviselhetetlenek voltak a tolófájások. Emlékszem a Gabinál pont fordítva volt. Az elviselhetetlen vajúdás után megváltás volt a tolófájás...
Demeter Gergő fejecskéje az első nyomás után kibukkant, a következő fájásnál nem szabadott nyomnom, a gát védelme érdekében, csak engednem, hogy jöjjön a baba a maga tempójában. Ez is elég nehéz feladat, de inkább, mint egy gátmetszés. A rákövetkező fájásra meg is született, a burokrepesztés után 1 órával!

Gondolom, most kíváncsiak vagytok, hogy a fenébe írhatom meg a születése történetét 24 órával a születés után...

A szülőszobán szopizott egy kicsit a Gergő, de utána már nem volt hajlandó. A csecsemősök, pedig kitettek magukért. Este 11-kor ment el a párom és a csecsemősnővér hajnal 2-kor már jött a Gergővel, hogy hozta szopizni. Segített mellre tenni, de olyan udorral köpte ki a cicit, hogy olyat még nem láttam. Az éjjel többször bejött és próbáltuk mellre tenni, de nem akarta bekapni sem, és felébredni sem akart nagyon. Így hajnal 5-kor elvitte inkubátorba, mert kicsit kihűlt és mondta, hogy kell neki adni pótlást, mert nagyon lacsony a vércukra,nehogy bekómáljon. Így pohárból kapott női tejet az anyatejgyűjtő állomásról. Reggel aztán sikerült megszoptatni, de talán, ha 5-10 percet hajlandó volt szopni akkor sokat mondok. Igaz, nyeldekelt, de hát az akkor is semmiség volt. Délelőtt jött a gyerekorvos és nagyon csúnya szívzörejt hallott nála. Így ismét elvitték inkubátorba, adtak neki atibiotikumot és infúziót kapott és pótlást, női tejet pohárból. Délután megbeszéltük a gyerekorvossal, hogy megnézeti szívultrahangossal a zörejt, hogy mi lehet az, de ott már nem volt rá lehetőség, így a kicsi Gergő most a Tűzoltó utca gyerekklinika vendége. Én is eljöttem saját felelősségre a kórházból, minek maradjak, ha úgysincs ott a babám. Holnap megyek be a zárójelentésemért.
Gergő jól van, valószinű egy felszálló fertőzés miatt hallható a szívzörej ami nem is olyan vészes szerencsére. 7 napos ab kúra után hazajöhet. Holnap nézik meg a szívét az UH-val, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a tőlem elkapott fertőzés miatt van a baj, ami szerencsére nem komoly, csak megfigyelik az intenzíven. Inkubátorban van, de nem kap semmilyen támogatást. Nem kap oxigént, sem plusz levegőt, teljesen kiegyensúlyozott az egész gyerkőc, csakhát az a fránya szívzörej.

Most megyek fejek neki tejecskét, hogy holnap legyen mit bevinni neki, mert most sajnos teáztatják. 160 az adagja és amennyit nem iszik meg belőle a többi infúzióban kapja. VAlószinű, hogy be fog sárgulni, így majd kékfényezni is fogják. Érdekes, hogy így előre megmondják, de nem is várok mást, hiszen nem igazán szopizott.

puszi
sasha

Kép
sasha

Ime Gergő fél naposan.

Kép

Kép
sasha

Sasha, hatalmas gratula, kívánom, hogy mielőbb együtt lehessetek otthonKépKép Nagyon formás Gergő, szuperek a paramétereiKép
Puszi, Conti

conti

Sasha
Gratulálok Gergő születéséhezKép Kívánom, hogy mielőbb rendbejöjjön és együtt lehessetekKépGyönyörű babaKép

nekem is így volt, az első szülésnél a tolófájások lájtosak voltak, a másodiknál brutálisak. és az én Gergőm is a vércukorszintje miatt kapott pótlást. Jóég, de régen volt...

pusz, mi holnap utazunk, mindenkien kellemes ünnepeket
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sasha
Nagyon gratulálunk a legifjabbhoz és a gyors szüléshez, és természetesen az egész családom nagyon drukkol, hogy mielőbb hazamehessen Gergő!

Annyira éreztem, hogy azért látom a neved, mert bejelented a babut Kép Én a szülés után 10 órával jöttem haza Kép, saját felelősségre Tomival. Úgyhogy nekem ez nem volt furcsa. Vannak helyzetek, amikor az ember nem tehet mást.

GRATULÁLUNK!
Szilcsike
szilcsike

Sasha,

Gratulálok Gergőhöz, nagyon szép kisbaba!Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Conti, Juti, Szilcsike, Ilke!

Köszönöm a gratulációkat!Kép

Fejtem 10-10 percet a két ciciből. Háát rémes eredmény így elsőre a durván 5 ml!Kép
Lesz ebből még több is tudom, de sajnos nem holnapra. De még látszik, hogy csak előtej, mert sárga, nem fehér. A pocak meg most jól begörcsölt tőle, ahogy érte a ciciket az inger. Húzódik vissza a méhem. Nah, megyek alszok pár órát, aztán újabb 2x10 perc, vagy 15.

sasha

Kép
sasha

Sasha
Szivből gratulálok a gyönyörű Gergő babáhozKép! Jó egészséget!

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Sasha!

Gratulálok és mielőbbi hazatérést Gergő babának!KépKép
És sok tejcit!

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha,
Gratulálok Gergőhöz! Nagyon strammok voltatok mind a ketten. Háromfiús anyuka, hát nem semmi...
Mielőbbi hazatérést Gerinek!

Zit
parazita

Sziasztok!

Sasha!

Micsoda hírek, nagy gratula Gergő babához. Remélem minél hamarabb rendbe jön és hazamehet.

Manó

KépKép
manó

Sasha

Ügyesek vagytok!! Gratulálok a legifjabb Demeterhez! Kép Drukk, hogy mégse sárguljon be, vagy legalábbis hamar elmúljon!

Egy boszorka van, három fia van. Kép

Titkosodás:
Nekem annyira nem lényeg, cenzúrázom az irományaimat.

Tojást, sonkát az epém miatt nem ehetek.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNOK!

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Sasha
Szivbol gratulálok a legkisebb kis manohozKépKépJo egeszseget,iszen ez a legfontosabb most nektekKépKépDrukkolunk hogy minden OK legyenKép

Titkositasrol beszelhetunk persze,engem inkabb csak az zavarna ha innen bentrol olvasna valaki,vagy esetleg egy banda hogy ki mikor eppen hova megy nyaralni es ures a lakas..stb,ertitek.

Nyuszi
Reszvetem Sogornohoz,valahogy ereztem hogy nem megy majd vele siman...
Teljesen igazad van,fontos a rokoni osszetartas.Persze csak egy hatarig...
Mad jovo heten szombaton megdumcsizzukKép
Tetoterhez gratula,szoval akkor minden halo felkerul?Kivancsi vagyok mit szolnak majd a gyerekek az uj szobakhozKép

Banyoci
Leny,tetszettKép Kernekn szepen te pocidrol is kepeketKép

Mano
En megertem Ritet,nekem elmeselte ki olvassa....No comment az illetore....

Alex megtanulta az aktualis locsoverset husvetra, nagyon buszken mondjaKépKép

Magdi,Szilcsi,
Kuldom a kepeketKép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa! Én nem tudom őt ki olvassa, de én is megértem, ezért is írtam hogy engem nem zavarna egy titkosodás, akkor nem kéne cenzúrázva írni.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk, lányoknak sok locsolót, hogy ne hervadjunk, fiúknak sok locsolandótKép

Manó

KépKép
manó

Sasha
Valahogy gondoltam, hogy előbb jön Gergő, pláne, hogy a választás hétvégéjét mondtad, hogy jó lenne, addigra, hát majdnem Kép

Mielőbbi gyógyulást kívánok, nagyon erős vagy a soraidat olvasva, de a lényeg, hogy nincs túl nagy baj, rendbehozható. Egyébként nagyon cuki a kiskrapek, hasonlít a bátyókra Kép Sok örömet benne!!!

Titkosodás
Nekem teljesen mindegy, én sem írok itt ilyet, amit nem akarok, hogy olvassanak. De ha titokban kell írni, akkor követlek benneteket.

Olvasni bárki olvashat, csak ne éljen vissza vele.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha! Hatalmas gratula Nektek és mielőbbi hazatérést Gergőnek!!!

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Köszönök minden bíztató sort!Kép

Most jöttünk haza. Voltunk a kicsi Gerinél, vittem neki az üveg alján lötyögő kb 15-20 ml tejet, de nem baj, mert csak 10 ml-et kap enni egyelőre, meg teát... Még nem vitték el a szív UH-ra, de remélem el fogják. Sokmindent nem csináltak veleKép Totál nyüzsi volt az intenzíven. Mikor ott voltam, két korababa is érkezett, és az egyik nővér mondta, hogy eddig egész nap ilyen... Mindenesetre azt is említették, hogy pár nap és valószínű átkerül a sima csecsemő osztályra, bár ha még meg sem vizsgálták rendesen akkor nem is értem, hogy hogyan. Ne értsetek félre örülök neki, csak annak nem, hogy nem "foglalkoznak vele". Egyébként simogattam, meg dumcsiztunk is egyetKép Viszont megállapítom, hogy egyáltalán nincs szopóreflexe. Odatettem az ujjamat a kis szájához és még reklamált, ahelyett, hogy be akarta volna kapni. Pedig a nővér szerint lassan etetési idő jött volna nála. Lesz vele gondomKép
Épp most telefonáltam körbe a gyerekeket és rá kellett döbbenjek, ahányan vannak annyi felé... Gábor anyósomnál, Dani anyukámnál, a kicsi Geri meg...
Ma még marad mindegyik "nagy" ahol van, mert még mindig gyenge vagyok és kínoznak a méhösszehúzó görcsök, a legváratlanabb pillanatokban és nagyon fáj, nem baj, legalább már ezen is túl leszek.
A lényeg, hogy elvileg a Gergő stabil, nincs nagy baj.

puszi, megyek pihizni
sasha

Kép
sasha

Sasha!
Gratula KépKépKép! Sok boldogságot Gergöhöz!

Most gyorsan visszaolvasok. De nem biztos, hogy írni is tudok, mert haldoklik a modemem.

panda
Halásztelek

Most hívtam a klinikát, hogy mi újság a Gerivel. Hát szív Uh csak a jövő héten lesz, igaz a szívzörej miatt vitték be, na de segond...Kép
Geri kapott feles tápszert 10 ml-t és felpuffadt tőle és egy nagyot hányt, de már szebb a pocakja. Az esti etetést kihagyják, csak teát kap. Még jó, hogy kiszenvedtem neki 20 ml előtejet és délben bevittem. Meg se nézték, hogy van-e neki?! Na most aztán vagyok olyan mérges és csalódott. Azt a fránya 20 ml is 4x 1 órás fejés alatt tudtam összeszenvedni. Most 1 fejés alkalmával már sikerült kicsivel több mint 10 ml-t kicsalogatni, ami duplája az eddigieknek egyszerre! Egy kis öröm az ürömben. Csak a cickók ne fájnának így!
Bocs az offtopikért, de most nagyon elszállt a nyugalmam. Remélem csak a tápszert nem bírja és nem ment le a fertőzés a pocakjára... na megálljanak csak, holnap úgyis megyek be és remélem ki tudom faggatni az egyik nővért, hogy mi volt az pontosan.

sasha

Kép
sasha

Nyuszi,
Nem semmi utatok volt, azért anyósék rendesek, hogy gondoskodtak a szállásról. A tetőtér biztos nagyon szuper, képzelem hogy örültök, hogy végre vége a felfordulásnakKép, tényleg anyud hogy van?

Sasha,
Megkérdezhetem, hogy kézzel vagy mellszívóval fejsz? Azért kérdezem, mert a kézi sokkal kíméletesebb, mert írtad, hogy fáj a melled. Főleg kis mennyiségnél sokkal jobb a kézi fejés, nekem amikor Bálint született akkor mutattak a kórházban egy jó módszert és az nagyon bejött. Görcsöknek most már lassan múlniuk kell, kitartást hozzá. Jó, hogy tud segíteni a családKép. Azért az durva, hogy nem csináltak még UH-otKép. Holnap mesélj majd, hogy mit tudtál meg a kórházban. TápszerKép.

Titkosítást én is támogatom, mert akkor több mindenről írhatnánk. De végül is mindegyKép.

Bala megkapta szerdán a 18 hónapos oltást és az óta lázas, majdnem hogy egyfolytában. Ma visszavittem a dokihoz, hogy nézze meg, erre kiderült, hogy piros a torka és kicsit hurutos. Ezt viszont alig akartam elhinni, mert egyáltalán nem folyik a torka és 1x sem köhintette el magát, csak a láz van. Doki szerint ez a kis vírus és az oltás valszeg sok volt a szervezetének és így reagál rá. Most kap rá 2 féle homeós bogyót, remélem az segít majd neki. Tegnap éjszaka viszont nagyon makacs lázzal küzdöttünk, 1 kúp, 1 adag Panadol és hűtőfürdő vitte csak le a lázát. Lili viszont egyre rosszabbul viseli, hogy egész nap Balát pátyolgatom, így vele most kevesebbet tudok foglalkozni. Ráadásul oviban is csak hétfőn volt, holnap meg jönnek anyósék két napra.

Mindenkinek kellemes húsvétolást kívánok!
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellem Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Szisztok!

Sasha! Nem lehet egy kis lóvéval meggyorsítani az UH-t? Azért ez felháborító, nem csodálom, hogy ideges vagy. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minél előbb rendeződjön a helyzet és végre együtt legyen a kis családod!!!!!

Kataa! Köszi a fotót!
Rit! Nagyon formás a pocakod, én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rejt a "csomagolás"Kép

Ilke! Jobbulást kicsi fiúnak!

Nórinak oviszünet van, csütörtökön Nagymaroson voltunk, tegnap a Tropikáriumban, ma meg kirándulást tervezünk itt a környékbeli tavaknál.
Hihetetlenek a srácok, a legnagyobb szél sem zavarja őket, tegnap délután esőben is kinnt akartak maradni a kertben.Kép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Helló!

Ilke!
Elektromos Meleda mellszívóval fejek. Már mikor a Gabit vártam akkor megvettem és azóta most először veszem hasznát. Kézzel is próbáltam fejni, úgy sokkal tovább tart míg kijön az a 10 ml. Most úgy csinálom, hogy kifejek amennyit ki tudok a mellszívóval, utána kézzel a többit, de az már nem sok. Egyébként a szoptatás is ugyanígy fáj eleinte, még jól emlékszemKép
OltásKép

Magdi!
Az a baj, hogy egy kis pénzzel mikent is támogathatna valakiKép A saját háznak ára van és éppenhogy kijövünk, sajnos nem tudunk csúszópénzt adni senkinek. Maximum zaklatni őket.

Bocsi lányok, hogy most csak erről tudok írni, de sajnos kezdek befordulni. Már a Gabi és a Dani miatt is lelkiismeret furdalásom van, hogy nincsenek velem. Hiányoznak. Nem tudom, hogy a görcsöknek ilyen intenzíveknek kéne lenniük még, de csal algopirinnel élem túl a napokat. Ezt szabad szednem, de még így is érzem. Most reggel is görcsre ébredtem és míg nem kezdett hatni a gyógyi az ágyban fetrengtem. Biztos azért is ilyen elhúzódó mert nem éri elég inger a ciciket. Vagy még mindig csak 2,5napja szültemKép Már olyan távolinak tűnik... annyi minden történt azóta
de legalább a napocska kisütött és felhő sincs az égen. Hogyan csinálok most húsvétot a gyerekeknek?Kép Gabival már megbeszétem, hogy tojást festünk ma és most, hogy végre kertes házunk van, biztos élvezték volna a tojáskeresést a kertben. Nálam ez kimaradt.

A nagyiknak meg külön hálás vagyok, hogy elválallták a gyerkőcöket, csak én vagyok ilyen dilis, hogy hiányoznak. Ma jön a barátnőm segít rendberakni a házat. Nem voltam sokat kórházban, de az épp elég volt, hogy a 3 pasim óriási felfordulást csináljon.Kép

puszi mindenkinek, betegeskedőknek jobbulást!
sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?