Új privát üzeneted érkezett!

AndiKép
Itteni viszonylatban nem olyan messze, Phoenix az uticél. Egy 5 órás autóút.Kép Grand Cnyon, Colorado Folyó, ez kell az én halászemberemnek.Kép
Tényleg nem akart a párom másodikat, úgyhogy hagytam a témát. Neki kell idő, mire leüllepszenek a dolgok. Õ hozta fel a gyerekkérdést két hete, hogy mi lesz, ha lány lesz.(Elég fiúpárti vagyok.Kép)Mondatam, hogy engem nem zavarna. Azóta úgy látszik, hogy megemésztette a dolgot. De várjuk meg az augusztust, nehogy addigra berezeljen.Kép

RitaKép
Ha Lili indul a Megasztárban, rá fogok szavazni!Kép
Kutyusok.Kép

EszterKép
Hú, már nem sok van hátra!KépKi fog hírt adni, ha Marci kibújt?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

AKKOR RITA UTÓLAGOS ENGEDÉLYÉVEL NÁLUNK LESZ A TALI 20-ÁN!!!KépKépKépKépKépKépKép
ÚTLEÍRÁST MINDENKINEK KÜLDÖK E-MAIL-EN,CSAK JELEZZETEK!!!!

Egcsi,
Drukk a babaprojekt-hez!KépÉn nagyon nem várom költözést!Tavaly anyuék költöztek,nagyon hosszú,és fárasztó volt!KépRáadásul nagyból megyünk kicsibe,és fogalmam sincs,hogy a fele bútort hová tesszükKép

Orsi,
SziaKép
Milyen autótok lesz?
Nem tudunk még sajnos házat venni,tényleg horror árak vannak ott is.A múltkor érdeklődtünk csak egy 1000m2 telek!!!!! 45 milla.KépÚgyhogy csak béreljük.De már nagyon jó lesz innen elmenni.Itt 7 évig laktunk,a gyerekek ide születtek,és mégis úgy hagyom itt ezt a helyet,hogy VÉGRE VÉGE!!!
Ha jössz majd úgyis megértedKépElsősorban a ház állapota és a szomszéd miatt, a többi bosszúság már elenyésző.KépDe mivel nekünk is hasonló terveink vannak ,mint Egcsiéknek,ezért nem itt szeretnénk házat venni...

Rita,Kép
KÖSZI,KÖSZI,KÖSZIKépKépKép
Akkor itt nálunkKép
Képzeld a Maya ugyanezt csinálta kicsinek és most is mint Lili.DETTO.Az éneklés,a kutyaőrület-szó szerint,mert a múltkor majdem meg is harapta egy.Olyan vakmerő,hoyg minden figyelmeztetésem ellenére meg akart simogatni egy igencsak "rosszarcú" kutymannt,aki azonnal rámordult.Persze megijedt,és csendben is volt egy ideig,tudta,hogy majdnem megjártaKép
Az éneklés???Hát ha nem akarsz majd megőrülni.....KépKépKépKépCsak szólok,Maya egész nap, a wc-n, a kocsiban,a szobában,a kádban,mindenhol énekel,mit énekel ...áriázikKép

AndiKép
Kozmetikus vagyok,és nagyon szeretnék a szakmámban dolgozni.Remélem találok helyet isKép
Én is ma voltam A Maya ovijában,és úgy tűnik ez sikerült is.Nagyon kedves ovivezető volt,kellemesen csalódtamKépMaxi nehezebb lesz,nálunk is résen kell lenni,mert iyszonyú helyhiány vanKép,de holnap megyünk kölyköstül beiratkozni oda isKép
Drukkoljatok!

Eszter,Kép
nagyon drukkolok nektek!Kép
Maxi is ilyen kis kamuzósKép

AndreaKép
Már feljebb írtam,tényleg horror árak vannak,komolyan a Rózsadombbal vetekedikKépDe mi csak béreljük a házat.
Sajnos nem utazunk,most gyerekekkel mentünk volna,de nem jött össze.Viszont április utsó hétvégéjét Isztambulban töltjük a Tomival kettesben.4 napra megyünk.Abból 2 estén zenél,de a többi a miénk,és nagyon várom,még soha nem jártam ottKép

Bocsi,akire nem tudtam reagálni,de rohannom kell...Maxi sírKép

Ja felkelés,engem szeretnek a gyerekeim,mert legkorábban 8 -kor ébresztenek,de -ne utáljatok-ilyen hidegfrontos esős napokon 10 óra is van,hogy kikászálódnak az ágyikóbolKép
És mind a 2 alszik du.Kép
Maxi este 8-kor ágyban,Maya később,de legkésőbb 10.kor ő is durmol márKépNem tudom hogy fogunk korán kelni:KépKépKép ,ha kezdődik az ovi,bölcsi,melóKép

MIndenkinek puszi,
szilvi
nanda

sziasztok,

voltunk ultrahangon, nem a Kárpát u.ban, mert azt a címet nem tudtam megnyitni, így bejelentkeztem a Váci úti Brendonba.
Hatalmas örömmel közlöm a hírt: a terv bevált, a képeken 100% kis puncit láttunk :-))))
Úgyhogy a nevünk Tündi- bündi :-)
A nagy örömre való tekintettel beszabadultam a Brendonba, ami ugye irtó drága :-( és vettem is 2 RÓZSASZÍN rugit, ill. apától kaptam.
Ma ismét megjártam a KEngurut, ahol 8-16%- os kedvezmény van, meg C&A- t, szóval kizárólag rózsaszín cuccokat vettem. Mivel Tünci is kb akkor születik, mint Levi, fejből nyomom a méreteket- hónapokra (jó, évszakokra, mert csak nem nyúlhatnak ugyanannyit mindig)
Csajos anyukák, 1 éves korban (lásd nyár) 74- es méret megvolt mindenkinél? csak meg..

nanda, én nem útállak, én f9-9 fele kelek a gyermekkel :-) csak este f10 körül alszik el, azt még előbbre kell hozzuk kicsit 9-f9 re.
drukk megy ovihoz, jó Istambulozást, még én sem voltam, pedig egyszer már nagyon közel volt.

Rita,
köszi az uh tippet, de igen, másnap már mindegy volt. Lili énekel :-) édes lehet, jók a képek is a csajokról! Akartam kédezni, narancssárga dzsekit keresek a fiamnak, Lilin ami valamelyik képen volt, az unisex? tudsz nekem címet adni, hol lehet venni?
(pirosat már találtam, de apa kiadta, hogy inkább dögös narancs)
ápr.20 akkor Nandáéknál? Úgy néz ki, tudunk menni.

Eszter, izgis már neked, várjuk a fejleményeket!
Egcsi, Orsi, Anikó, többiek puszi már nagyon késő lett, majd folytatom

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

NandaKép
8 óra , meg 1O... addigra én már 5X elfáradok tőlük. Ma is 6-ra fennt volt az egész bagázs. Ráadásul délben másfél órát aludtak csak.Kép Nagyon hosszú nap volt,nagyon vártam az este 8-at.
Nem akartok inkább a közelbe költözni? Eszeveszett módon kellene nekem egy kozmetikus!Kép Miamiba mégse mehetek lábgyantára.Kép

MeseKép
Hát akkor nagy gratula Tündérkéhez!Kép Én fiús anyuka vagyok, de ha lányos lennék se emlékeznék milyen méretet hordott a gyermek 1 éves korában. Memória.Kép Nem az erősségem.Kép

Ma nagyon-nagyon hosszú napom volt, elfáradtam, minden elismerésem a 3 gyerekes anyukáknak, veszett meló tud lenni 3 gyerek karbantartása. A két nagy 4 felé szaladt ma, a kicsi mindig rossz helyen mászkált, felállt, hanyattesett... valaki mindig ordított valamiért. Legalább jó idő volt, lassan közelítünk a 3O fokhoz. Most a legjobb, sajna nemsokára naggggyon meleg lesz. Mindegy nem panaszkodom. Erre vártam.Kép
Megyek vízszintesbe helyezem magam, remélem a kicsi nem éhezik meg hajnalban...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi:igen,nagyon fárastó tud lenni 3 gyerek,de Neked szerintem rosszabb,mégiscsak 2 nem saját.Az azért más,nem? Nekem legalábbis nincs annyi türelmem másokéhoz.Kép
Örülök,hogy apa belement a tesóprojectbe.Kép

Mese:nagy-nagy gratula Tündihez!Én is emlékszem,hogy mennyire boldog voltam,amikor kiderült,hogy Kata lakik a pocakban.Kép

Nanda:én is kérek leírást:a.juhasz2kukacchello.hu
Nem ígérem,hogy menni tudok,de hátha.Esetleg egy BKV-s megközelítést is tudsz írni?Alvásra irigy vagyok.Kép
Nem tudom,hogy miért altatásban akarják a szemölcsöt levenni,de megyünk tovább természetesen.
Isztambul Kép

Eszter:Hú,de közel vagytok már!!!!Kép
Igen,biztos fog hiányozni majd,ha már nem lesz ilyen anyás.Bőven kárpótol egyébként mindne rossz éjszakáért,amikor hozzámbújik,és senki nem mondta még nekem így,hogy" ANYA".Az az átszellemült arc,csillogó szem.....MIndig elérzékenyülök.A nagyok is imádnak,de ez valahogy más.Nem is tudom megmagyarázni.Kép

Rita:éneklő Lili.KépNálunk Kata a dalospacsirta.Kép

Andrea:Egyszerűen imádom az autót,és a gyerekek is,meg apa is!Kép
Madarászban voltunk a sebészeten.Most próbáljuk a Scholl szemölcstapaszt,Anitabori bőrgyógyásza tanácsára.

Andi:szemölcsökKép Nem mondták,hogy melyik fajtát sikerült összeszednie.

Orsikám,mi mindnet megbeszéltünk.KépPuszi

Most mennem kell ebédeltetni,Bence is felébredt.

Anikó
vakili

MeseKép
Gratula TündérbabáhozKép
Ajánlom még Neked,az Árkádba a H&M-et,gyönyörű bébirucik vannak,és nagyon elérhető áron!!!!
De ha a Kengurut szereted,akkor érdemes egy túrát tenni a Budakeszi mellett levő Kenguru Gold nagykerbe,ahol egyénileg is vásárolhatsz.Hatalmas választék vanKép

EgcsiKép
Azért megyünk MIamiba,mert a Tominak ott lesz a lgtöbb munkája,és ott nagyon sok ismerős van aki tud majd segíteni.Angol tudásod?Már itthon is jól beszéltél?Milyenek az ottani emberek?
És nagyon irigy vagyok a 30 fokra,én melegimádó vagyok,szerencsére a gyerekek is bírjákKép

AnikóKép
Nagyon jó lehet az autó,mi is ilyet szerettünk volna,de nem válalták,hogy automatát hoznak belőle.Én meg ilyen béna vagyok,és azt szeretem.Úgyhogy más lett.De ezt is imádom!Kép

OrsiKép
Nektek milyen lesz a járgány?
Mire vagy allergiás?
Eszembe jutott,hogy te mennyire vagy az M0-tól?Mert azon pl.pillanatok alatt kint vagy Tbálinton.
Én is arra járok ki Csepelre a barátnőmékhez,és 20 perc alatt ott vagyok.

MIndenkit szeretettel várunk!KépKépKép

szilva
nanda

MeseKép
Kenguru Gold nagyker
Baby Depo
Budaörs,Gyár utca 2.
<!--attachment: baby_depo2-407267.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*42.1**baby+depo2%2ebmp --><center><pre>
Kép
baby depo2.bmp (42.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
nanda

sziasztok,

Nanda,
nekem is átküldenéd a címedet? szeretnénk mi is elmenni Dorkával - ha beleférünk a keretbe Kép
olvasom, ti is útrakeltek? nektek is amolyan életre szóló kiruccanás lesz?

Anikó,
kíváncsian várom, Katának is olyan hatásos lesz-e a Verruca, mint Daninak! számomra is hihetetlen volt, hiszen annyira "csúnya" volt az a szemölcs a talpán Kép és lám Kép
Picasso: most mi is azt nyúzzuk, egy diesel példányt - amikor legutóbb telefonon beszéltünk, na pont aznap éjszaka vitték el az autónkat, a 2.éves szülinapján Kép mondtam is neked, le kell tennem, mert moziba megyünk - aztán éjfél körül értünk haza, és utána nemsokkal el is lopták.

Pocakos Anyukák,
Orsi, Rita, Eszter, Emese, nagyon sok erőt kívánok a terhességhez, meg persze jó egészséget Kép
uramatyám, Eszter, már nemsoká' "külön kategória" leszel KépKépKép

Egcsi,
jó rólatok újra olvasni Kép
olvasom, milyen embert-próbáló feladatod van Kép azt én is nehezebbnek tudom elképzelni, mint 3 sajátot...
Timivel mi van?

mi egyébként rendben vagyunk, bár az utóbbi másfél hónapban bepótoltunk minden, télen kimaradt felső légúti nyavalyát, de bizakodóak vagyunk, egyszer nálunk is lesz olyan meleg, mint Las Vegasban Képés a napocska kisüti belőlünk a betegségeket.
Dorka két napja nem szopik (nem szophat Kép), számomra is meglepő módon nagyon jól és ügyesen veszi az akadályt, engem lelkileg inkább kezd megviselni, (bár már hónapok óta tervezem, hogy elválasztom...Kép), de a r...dt refluxom miatt muszáJ elkezdenem két gyógyszert, így döntenem kellett.
Dani már nagyfiú, lassan akkora lesz, mint én Kép, a suliban nagyon-nagyon ügyes, kiválóan tanul, ettől függetlenül rakoncátlan kiskölyök, órán nehezen tudja befogni a száját Kép

na, most ennyi, 20-án remélem, mindenkivel tudok majd beszélgetni Kép

Rita,
te mikorra tervezed a gödi bulit ?KépKép
imádtam Lili francia képeit, főleg a hisztis sorozaton nevettem nagyon jót Kép valahonnan ismerős ez a jelenség...Kép

puszi mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Borikám!Jaj,de jó,hogy jöttél!!! Kép
Autót nagyon sajnálom.Kép Nálatok is mindig történik valami.Picassoval hogy vagy megelégedve?Én imádom!!!
Te jobban vagy?
Elkezdtük a tapaszt Katának,de nagyon fél,mert mondtam Neki,hogy kicsit kaparászni is kell,amikor cseréljük.Kép Mennyire kell leszedni a dolgokat? Nem fáj Neki ugye?
A dokinéni nem tud minket fogadni,majd májusban kell újra jelentkezni,de lehet,hogy nem várunk addig.Meglátjuk,mennyire használ a tapasz.
Daninak gratula Kép
Szopi Kép

Nálunk sajnos Gergő betegedett le,nagyon gyenge,torka,feje fáj,és hőemelkedése van.Holnap hajnalban pedig utaznánk vidékre.Kép

Tényleg,Egcsi én is akartam kérdezni,hogy Timiről nem tudsz-e valamit.

Pussz:Anikó
vakili

AnikóKépBoriKép

Akkor a nagy érdeklődésre való tekintettel néhány szó Timiékről. Megjegyzem én sem vagyok napra kész, mert nekem sem ír gyakran.Kép Jól vannak, azt hiszem a 1O hét körül jár. Két hét múlva megy vérvételre, UH-ra is.Kép
Náluk is a kocsi a fő téma, rendeltek egyet a Fordtól és nagyon nem ér ide. Már azon van Timi, hogy megveri a szalonban a pasit.Kép Megjegyzem a csávó nagyon rosszul jár, nem érdemes kismamát felbőszíteni.Kép

A 3 gyerekemről:nem a mennyiség, hanem a korkülönbség miatt nehéz. Két 2O hónapos és egy 8....egyébként jó gyerkőcök.Kép

Megyek, mert eszik a zsírkrétát.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:köszi a híreket Timiről,remélem hamarosan bejelentkezik.Kép

Sajnos Geri nagyon rosszul van,lázas,és kihányta a gyógyszert.Úgy sajnálom szegényt.Kép
Nem utazunk és nem locsolunk.
Bence már alszik,úgyhogy holnap biztos hajnalban kelek.Kép

Jó éjt:Anikó
vakili

Anikó, Gerinek jobbulást! Ha gondolod én elviszlek Benneteket Nandáékhoz, legalább segítesz navigálni. Nagyon bénán tájékozódom.Kép

Andrea
tandrea

Andrea!
Az tök jó lenne!!!!Akkor majd vak vezet világtalant.Kép Kép Kép
Meglátjuk,hogy mi lesz Gerivel,állítólag ez elég hosszú lefolyású kórság,és fertőz is.
Köszi a felajánlást!

Puszi:Anikó
vakili

AnikóKép
Szegény Geri.Kép Mihamarabbi gyógyulást neki, a többieknek meg védelmet, nehogy ők is elkapják!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

NandaKép
Akartam írni emilkét, de nincs a címed a profilodban.Kép Mit dolgozik Tomi, hogy Miamiban sok munkája lesz? Alligátorvadász?Kép
Angolul otthon is tanultam, de beszélni igazán itt kezdtem el.KépMondhatni megvolt az elméleti tudásom.Kép Ma 32 fok volt!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!
Sajnos Bence is elkapta,és Geri is nagyon szarul van.Kép

Anikó
vakili

Hali,

Anikó,
Jobbulást a fiúknakKép Ez valami vírus?

Eszter,
Tetszik a hozzáállásodKép

Meske,
Gratulálok Tünde babához. Ha jól emlékszem tavaly nyáron manó is 74-es ruhákat hordott. Rózsaszín rugdalozók Kép

Nanda,
Irigy a késői kelésért. Manó reggel fél 7 körül kel pedig én még tudnék aludni mert általában éjfél mire ágyba jutok. Ráadásul tegnaptól már neki kellett állnom tanulni, ez meg csak azután lehetséges ha manó már alszik.
Rita,
Nagyon aranyos lehet Lili amikor énekelKép

Képzeljétek manó nyúlmániás lett. Tegnap jött látogatóba apukám aki Németországban él és kb félévente jön haza, hozott egy hatalmas nyulat manónak ajándékba. Onnantól kezdve el sem engedte, nagyon aranyos volt és este még becipelte az összes meglevő nyulat az ágyába. Õ már szinte be sem fértKép

Egcsi,
Van egy társasjáték ami amerikai térképen játszódik és ott megnéztem hol van PhonixKép

Orsi,
Egyébként én is hiányoltalak, keresd vissza!

Többieknek puszi és köszi mindenkinek a bíztatást szemölcs ügyben.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szaisztok!
Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!
Még nem nagyon vagyok képben ,hogy ki hogy áll csemete ügyileg ,de igyekszem felzárkózniKép
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23

Szisztok!

Anita!
Mindenképpen gyertek,várunk titeket is szeretettelKép
Költözés...
nagyon jó lenne,ha kint tudnánk maradni hosszabb ideig,és nagyon mennék ebből az OrszágbólKép

EgcsiKép
nanda77@citromail.hu
szilviasoos@hotmail.com
A párom DJ.Most is volt kint 2 hetet,játszott New Yorkban,Sarasota-ba(Tampa),Miamiban is.Nagyon bírják a zenéjétKép
És nagyon sokan keresik is,csak nehéz munkavállalásit szerezni,és így óvatosnak kell lenni.Tiéd férj?Mit dolgozik?

AnikóKép
Jobbulást a fiúknak,csak nehogy te is elkapd!Kép

AndiKép
Ti mikor kezditek a bölcsit?
Mit tanulsz?

Anita23Kép
Mikor költöztök?
Miért pont oda?

OrsiKép
Gyertek ti is mindenképpen,akármikor!Kép
Beterveztem a maratoni babázást.Kép
Jól vagytok?Hogy bírod a cipekedést?

RitaKép
Amióta írtad az éneklést,és Maya dalra fakad,mindig eszembe jut Lili.Nagyon édes lehetKép

Küldöm az útvolnalat...
p.Szilvi

<!--attachment: Kuruclesi__tvonal-408347.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*21.0**Kuruclesi+%26Uacute%3btvonal%2edoc --><center><pre>
Kép
Kuruclesi Útvonal.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
nanda

Kép
nanda

AnikóKép
Kitartást! Nagyon kívánom, hogy gyorsan legyetek túl rajta!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok,

köszi mindenkinek a gratulációkat, Tünci baba Levinek is nagy öröm. Puszilgatja a pocakom, simogatja csak úgy, miközben én pl. telefonálok :-) és mondja, hogy tente baba, és mutat a pocakra. Olyan édes :-)

ma volt nálunk egy barátnőm, egy lassan 3 éves és 1 8 hónapos kiscsajjal. A 2 nagy eleinte mértékkel játszott együtt, bár ismerik egymást, Levi inkább rágerjedt a pici babára, ölelgette, puszilgatta, két keze közé fogta a baba arcoskáját, mosolyogva, ez nála a nagy- nagy szeretet jele. Mi meg ott olvadoztunk :-) Ez jó jel! Aztán persze a játszón már más volt a helyzet, ott már csak ránéztek néha a kicsire :-) Én viszont babáztam, olyan jó volt :-)

Nanda, köszi az infót, a Mutti nagykerben előfordultam már, de már nekem nagyon messze van. Mellette van a Kenguru, de amúgy olcsóbb, mint a sima kengurukban?
A H&M- et már nagyon vártam, de pont ez a barátnőm azt mondta, hogy megnézte, és nagyon kevés babaruci van az Árkádban, és pocakost meg nem is látott. Bár lehet nagyobb méretet nézett, vagy csak a bécsihez viszonyított? ezt nem tudom.
Akkor megyek, majd megnézem, mert nem bírok leállni, rózsaszín rucikat akarooook! A H&M meg jobb mint a C&A, árban is, meg minőségben, választékban :-) Én imádtam, csak épp Bécs messze van.

Szilvi, mi is megpróbáljuk a 20- át.
Egcsi, 32 fok, puff. IrigyIrigyIrigy!
Anikó, jobbulást nektek!
Orsi, eltűntél ??!!
Andi, nyúlmánia ,az jó, már csak a kicsibék hiányoznak..
pusza a többieknek, és kellemes húsvétot, meg sok büdös kölnis locsolót :-)))

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Sziasztok lanyok!

Csak roviden. Kép
Kellemes Husveti Unnepeket kivanunk mindenkinek!
Csutortokon talalkozunk Nandanal.

Puszi nektek
Rita, Lili es Endre

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Na, csak idejutok végre a nethez! Most a család elvan Mókuskával és így kicsit tudok írni és próbálok reagálni is, igaz jó sokat írtatok!Kép

Egcsi
Én mellreszívni?Kép Eszembe nem jutna!Kép Csak kicsit húztalak Titeket!Kép
Költözés: megértem! De, hogy ekkora különbségek legyenek! Kicsit furcsa!
Allergia: én tudom milyen!Kép De nálam lehet, hogy mégsem az volt, mert mostanra már elmúlóban, így talán mégiscsak egy kis tavaszi nátha volt.
30 fok! Húúú de jó Neked!Kép
3 gyerek: hát minden elismerésem! Engem egy is iszonyúan le tud fárasztani, kíváncsi vagyok, hogy fogok bírni kettővel!

Eszter
Kép
Szülés: megértelek, ilyenkor az ember már tényleg hamar túllenne rajta!
Bölcsi: az tök jó, hogy Olivér ilyen jól bírja!Kép

Rita
Édes, amiket Liliről írsz!Kép
Tali: sajnos nem tudom, hogy Nandáékhoz eljutunk-e.Kép De azért nálatok is lesz majd, ugye?

Andrea
Allergia: néha már márciusban elkezdem és szeptemberig biztosan.Kép Viszont vannak nyarak, amikor alig van. Teljesen változó!
Kocsi: Peugeot Partner lesz, már fotó is van, de majd csak otthon fogom tudni betenni.

Nanda
Akkor már értem! Azt hittem ez a ház a sajátotok!Kép Megértem, hogy el mentek, ha nem szeretitek, tudom milyen olyanban lakni, mi is béreltünk kint egy elég ergya lakást, aztán mikor a Hugim is kijött dolgozni, akkor mentünk egy nagyobba, és ég és föld volt a különbség!
Isztambul: "Ó-o-ó-o-ó..."Kép Érezzétek nagyon jól magatokat (meg egymástKép)!
Cipekedés: hááát... De azért nem vészes! És Gergő hihetetlen okos, már nagyon jól megérti, ha nem tudom felvenni. Viszont picipoci óriási, már most, úgyhogy nem tudom mi lesz itt a végén! DE komolyan! Ha tudunk menni a talira, tuti le fogtok döbbenni!Kép

Mese
GRATULA!Kép Rózsaszín rugikKép

Anikó
Jaj!Kép Sajnálom a fiúkat!Kép Azért hátha kilábalnak csütörtökig! De mi úgyis minitalizuk nekmsoká!Kép

Andi
Ne haragudj, ha nem vettem észre!!!
NyúlmániaKép Gergő is nagyon szereti!

Bori
De jó, hogy jöttél! Jó lenne találkozni, remélem eljutunk!
Szopi-refluxKép Sajnálom!

Kicsit magunkról: Gergő hihetetlen gyorsan fejlődik, minden nap tanul valami újat, mond minden szót, amit csak tud, utánoz, szóval tündéri!
Szopi is érdekesen alakul, nap közben már egyre ritkábban kér, mármint az elalváshoz, mert ugye már csak az volt, de mostanában már az is sokszor kimarad. És mostanában este is egyre kevesebb, éjszaka meg már egyáltalán nem!
Ja! És mielőtt eljöttünk otthonról, végre megtörtént az eslő átaludt éjszaka!!! De ezt tényleg átaludta, este fél 9-től reggel 6-ig aludt! Azóta is általában reggelig alszik az ágyában, pedig idegen helyen van, és ma 6-kor Karcsi behozta közénk és még ott aludt 3/4 7-ig! Szóval biztatóan alakulunk!Kép

Most mennem kell, de ha hazaértünk kedden, akkor jelentkezek!

Puszi mindenkinekKép

Orsi
16+5

avocado

Kellemes húsvéti ünnepeket,sok locsolót és piros tojástKép

Kép
Kép

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Húsvétot Kívánunk!Csajsziknak sok locsolót,fiúkáknak meg piros tojcsit!Kép

puszi mindenkinek
Tomi,Maya,Maxi,Szilva
nanda

Sziasztok!

KELLEMES ÜNNEPEKET,ÉS MINDENKINEK ANNYI LOCSOLÓT,AMENNYIRE VÁGYIK! Kép
Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat kis betegeimnek.
Úgy néz ki,hogy jól vannak a fiúk,és újabb áldozat nincs.Kép Talán még a talira is el tudunk menni,ha nem jön közbe semmi.
Bencének volt 39,6 is a láza,iszonyú nyűgös volt,de megajándékozott két napja az első átaludt éjszakával.Este 8-tól reggel 5-ig.Na,azóta viszont bepótol mindent.Ma 4.40-kor keltem.Kép

Vera:édes a morci Míra.KépNagyon jók a képek.

Orsi:Már olyan kíváncsi vagyok a pocakodra! Kép
Nálunk sajnos nem csökken a szopi száma,most már nagyon nem esik jól.És olyan anyás lett,hogy csak na.....
Éjszakátok Kép

Mese:Jó cuccok vannak az új H&M-ben,de sajnos a babaruhákat nem is néztem.Egy utat megér.Kép

Egcsi:30 fok??? Én is megyek! Kép

Anita:szívesen látunk,ha akarod leírhatjuk,hogy ki hogy áll csemete ügyileg.Kép
Nekem van egy majdnem 10 éves Gergőm,egy 7 éves Katám,és egy 20 hónapos Bencém.Kép

Andi:Nálunk most ez a slágervírus Kép Mondjuk jobb,mint a hányós,hasmenéses...
Nyúlmánia Kép Érdekes,Bence nem ragaszkodik semmihez.Nincs semmi kedvenc állatka,pelenka,autó.Csak kedvenc anyája van Neki.Kép
Kivitten Õket a piacra,hogy megnézzük az élő nyuszikat,és egy bácsi belerakta Bence ölébe az egyiket. Először nagyon meglepődött,aztán amikor visszaraktuk,megsértődött,és mondta,hogy "enyém".

Hú,most ennyi jutott eszembe,próbálok még olvasni.
Puszi,és szép napot Mindenkinek!

Anikó
vakili

Andi:ez egy nagy baromság,hogy kár volt más módszert kipróbálni!!! Ha kevésbé kellemetlen,akkor miért ne? Egy szülőnek igenis feladata,hogy a lehető legkevesebb fájdalommal,beavatkozással járó gyógymódot megkeresse.(szerintem)Katának is rögtön kivették volna a manduláját,pedig úgy néz ki,hogy megoldható a gyakorlatokkal is,hogy javuljon a helyzet.Először 60-70,másodszor 70-80,múlt héten már 80-90 %-os lett az eredménye.Aztán lehet,hogy végül nem ússzuk meg,de megpróbálok minden mást,amíg lehet.

Anikó
vakili

ANDI!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!Kép

Puszi:Anikó
vakili

Helló csajok!
Bence megint lázasan kelt,iszonyúan köhög.KépPedig szedi az antibikát.
Úgyhogy mi biztos nem megyünk a talira.Jó szórakozást és sok fényképet!!!!Kép
Anyu meg influenzás lett,öcsém kislánya tüdőgyull.gyanús.Kép

Anikó
vakili

Hú,Andrea,de buta vagyok! Kép

NEKED IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Kép Kép Kép

MIlyen jól elvagyok magamban.Kép Valaki?????

Anikó
vakili

Sziasztok!

Anikó,
már pénteken is akartam írni, de elszállt a babanet Kép Jobbulást a fiúknak!!!
Tüncsin már száradnak a pöttyök, most taknyos. De szellőztetnem kell ezerrel, mert vasárnap csőtörésünk volt, még a pincébe is lefolyt a víz Kép Senki nem tudta, hol kell elzárni azt a vezetéket Kép

Orsi,
a zöld oldal helyett tudok ajánlani egy rózsaszínt Kép

Többieknek is pusz,

Hajni
nalika

Sziasztok!

Andreáknak boldog névnapotKép

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!
Mindenki túlélte a Húsvétot? Sajnos mi összeszedtünk egy megfázást, ketten a manóval szenvedünk. Éjszaka alig aludtunk, nyöszörgött, felsírt, horror volt.Kép Az egyik legrosszabb éjszaka anyaságom történetében.Kép Most alszik, remélem bepótolja az éjszakát és alszik vagy 2-3 órát.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Helló!!

Andreák!
BOLdog-boldog-boldog névnapot nektek!!!!

Kostyika!
nyuszik!
Nálunk elég a macska szerencsére! Bár lassan látom a rémet! Egyenlőre megelégszik azza gyermek, hogy mi rakjuk az ölébe szegény macsekunkat, időnként elcsípem, amikor megpróbál alányúlni szegény jószágnak alvása közben, hogy ölbe vegye.
Ilyenkor örülök, hogy nem kölyök macskánk van! Se nem olyan könnyű, se nem olyan heves, mint egy kölyök. Csak fogja magát és odébb áll. Azt hiszem Pupuc kedven berendezési tárgya a lépcsőt lezáró rács! Kép

Vakili!
Kórságok!
Gyors kilábalást!
De legalább volt egy jó éjszakád.
Anyásodás!!
Nálunk kezd borulni a bili apa és és fia között. Egyre agresszívebb az apjával. Ma már rácsapott Apa kezére csemete, mert rátette a combomra. Erre csakazt tudtam reagálni, hogy szépen visszatettem apa kezét a lábamra és megöletetm őt is, így akadályozva meg, hogy megint elhessegesse az apját.
Teljesen belenő a v...gamba ez a manó! Biztosan érzi, hogy változás közeleg, ráadásul már három hétvége óta újra volt Nagyinál, akivel én még nem vagyok beszélőviszonyban sem, de Emberem megy és vasárnap 12-től negyed 7-ig nála van Olivér. Csak az a baj, hogy addig is amíg átviszi és váltanak pár szót, valamin összevitatkoznak és az egyébként sem csendes hangfekvés még magasabbra kerül.
nem jól van ez így!
Anyós még mindig azt hiszi, hogy én vagyok a világ mumusa, de persze azért is gonosz vagyok, mert nem csinálok úgy, mintha misem történt volna.
ÁÁÁÁ, de nem ragozom.
Azt hiszem nem tesz jót Olivérnek, hogy ott van, de nem akarom mondani Emberemnek. Azt hiszem észre fogja venni ő is. Sajnos.
Csak az a baj, hogy a kedves anyós, kimondva-kimondatlanul azt várja, hogy döntösn közte és köztem, és én tudom, hogyan döntene. tartok tőle lesz ez még rosszabb is!
Jobb lett volna még pihentetni a kapcsolatfelvételt.
Egy depressziós anyós meg nem hiszem, hogy egy majd két éves gyereknek a legjobb társaság. Csak ezt kimonadni...
Úgyhogy kicsit bajban vagyok családi idill terén...
csak én nem a kimerültség és kalvatlanság miatt.

Orsi!
Okos csemetéd van! Szépen lassan maga fogja elhagni a szopit szerintem, de ne keseregj, hiszen pár hónap...Kép

Nanda!
Sajnálom, hogy mi lemaradunk!
Bár úgy néz ki nem szülök meg 20-ig, de már nem kívánkozom sehova sem elmenni, ami túl van a bevároson és 15-20percen. Még a sarki közért is nyűgössé tesz. Szóval pocakidő végi begyepesedéem élem!
Érezzétek nagyon jól magatokat és sok-sok képet csináljatok!

Viranka!
Jöhetnek az összekevert puzzle darabok! Szétválogatom!Kép

Rita!
Szeretem a képeiteket!

Meske!
Kislányra irigy-irigy! Lennék, ha már nem tudnám, hogy fiam van! Kép
Elsőszülött hozzáállása viszont szimpi.
Azt hiszem nálunk igen kemény lesz az a bizonyos dió.
Most az előjelek alapján nagyon is annak tűnik!
Úgyhogy már nekiveselkednék a feladatnak, hogy minél előbb kilábaljunk belőle!

Bár már mindenórásnak mondhatom magunkat, fogalmam sincs mikor megyünk. Minde este azzal fekszem le, talán ma, de nem. cserébe viszont jól nem tudom kialudni magam. Részben magam, Másrészt pedig a fiaim miatt. (na ezt sem írtam máég így le! FIAIM!Kép) Produkálnak ők is huncutságokat.
Marci egyszerűen csak ígyekszik lefelé, de még nem találta meg a startgombot, Olivér pedig éjszakai tejmizériában szenved. 2-3 között "csenget" a tejért. Bár mindegy is, mert úgyis kelnék a toaletttúra miatt, ami ugye a hyelyszűke miatt van.
Még meg sem szültem, de már másfél hónapja éjszakázom! Jó kis edzés, mondhatom! Kép

Sziasztok!

Eszter
37+7

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Anita23!
Szia!
nekem egy épp ma 22hónapos Olivérem van és egy 37+7napos Marcim a pocakban.
Gyere amikor tudsz, majd belerázódsz a topikba!Kép

Szia

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!!!!

Anikó,
Köszi hogy te is ezt gondolod hogy meg kellett próbálnom mást is.

Eszter,
Amióta dolgozgatok itthon én is azóta manó is ilyen fenékbe bújós. WC-re nem lehet elmenni mert már jön oda, nyitja ki h ANYAAAA. Mi lesz vele ha bölcsibe megy? AJAJ

Nanda,
Logisztikai és szállítmányozási szakmérnökire járok, szerencsére ez az utolsó félév. De nagyon kemény lesz, 6 vizsga, 2 szigorlat, szakdolgozat, államvizsga + a fent említett nagyon bújós manócska.

Anitabori,
Hogyan szoktattad le a szopiról? Én már nagyon szeretném abbahagyni de csemetém nagyon kitartó és magától nem akar leszakadni.

Megyek aludni, puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Bocsi, de csak utólag (mert vasárnap elfelejtettemKép) KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!

Anikó
Sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok!Kép Mennek a gyógypuszik és jobbulást!
Amit a locsolókról írtál, mintha én írtam volna le!Kép De komolyan!Kép Én összesen kettőt kívántam, aztán kulcs elfordít és lenyel!Kép

Nalika
??? Bocsi, biztos én vagyok lassú, de nem jövök rá, miért írtad!Kép

Vera
A múltkor elküldtem Neked a macsekokat, de nem ment el, így majd tömöríteni kell és akkor megpróbálom újra. De hogy az mikor lesz...?

Andreáknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Eszter
Te kis mindenórás virrasztó!Kép Nekem nem kell mesélned, én az utolsó hónapban már alig aludtam!
Olivér: teljesen normális, hogy ilyenek előjönnek, legalábbis szerintem. Te szuper Anyuka vagy, simán tudod majd ezeket a helyzeteket kezelni!Kép
Anyós: NO COMMENT Kép

Valószínűleg mi sem jutunk el a talira, nem akarom Gergőt ennyit cincálni, most nagyon sokat ült autóban és az nekünk minimum 1,5 órás út, de még több is lehet.Kép Ha mjad Ritáéknál lesz, oda tuti megyünk!Kép

Bocsi, de most ennyi voltam, majd holnap megpróbálom leírni miért.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Andreaeknak utolag is Boldog nevnapot szeretnek kivanni. Kép

Vera: Holnap hanyra jojjek ertetek? Ugy gondoltam, hogy ha 10 korul szeretnenk odaerni Nandaekhoz, innen 9-kor kell indulnunk. Jo ugy nektek, ha 9-re nalatok vagyunk?

Orsi: Sajnalom, hogy nem jottok, de Gergo nem szeret autozni? Lili nagyon elvezi, igy nem gond a tavolsag. Csak en elvezem kevesbe a pocakom miatt. Kép De Lili allandoan kerdezi tolem napkozben tobbszor is, hogy "megyunk seta auto?". Kép
Nalunk barmikor lehet. Jovo heten is atjohettek Veraekkal, ha masok nem is ernek ra. Mi itthon vagyunk. Kép
Mikor mesz legkozelebb UH-ra? Kép

Eszter: Anyostema. Kép Csak annyit tudok mondani, hogy kitartas.
Sogornom ma irt sms-t, hogy ma voltak UH-n es a 3 eves kisfiuknak is kisoccse lesz. Kép 17 hetes terhes. Kép
Mar nagyon varom a fejlemenyeket. Kép Meg a sajatomet is. Kép

Puszi nektek Rita
33+5

Kép
Kép
trita

Sziasztok....Kép

Gyorsan még ideírom a számomat,aki esetleg nem tudja:
06 305 375 600

Várok mindenkit holnap!
puszi,Szilvi
nanda

Sziasztok!
Bocsánat,de mostanában elég ritkán jutok a gép elé.Holnap is megyünk le a házunkhoz és isten tudja,hogy mikor jövünk haza.De kedden bizti hazajövünk,mert van egy kis dolgom a városban és utánna jövök mesélni,mert csuda jó dolog történt velünkKép
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!
Bocsánat,de mostanában elég ritkán jutok a gép elé.Holnap is megyünk le a házunkhoz és isten tudja,hogy mikor jövünk haza.De kedden bizti hazajövünk,mert van egy kis dolgom a városban és utánna jövök mesélni,mert csuda jó dolog történt velünkKép
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23

Nanda,

Sajnos mi nem tudunk menni mert még tanulnom kell és a barátnőm bevállalta manót délelöttre. Talán majd legközelebb, Törökbálint nekünk amúgy is közelebb van. Képeket majd kérünkKép

A.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok,

Andreáknak utólag is boldog névnapot!
Nanda, mi most úgy néz ki megyünk, ha semmi váratlan nem jön közbe.

Eszter, én 37 hetesen biz már szültem :-) tök izgi már neked, drukkolok hogy jöjjön már a kistesó. Nem mintha akkor többet tudnál aludni. Éjszakai pisik- én is kezdem útálni, Tünci már ott van menetiránnyal lefele, talált egy jó helyet, és nem tágít. Levi is folyton lefelé lógott :-) Emlékszem májusban mondta a dokim, hogy vékonyodik a méhszáj, meg ajjajj- jajjajj- fekvés. Remélem a dokinénim (mert váltottam) nem mondja ezt a köv uh-n, május elején kiderül. Levi már kb a huszonikszedik héten lefelé volt, rajtra készen.
Olivér anyás :-) ez jó, de hogy apára is féltékeny :-)
Levi is össze- vissza puszilgat, de a rendszeres nagyiknak, családnak hála lassan én leszek féltékeny. csak megmozdítom a kilincset a zárban, és kiabál, hogy nagyyyiii, vagy Csilla (hugom). Ha megyünk autóval egyből mondja nagyi?! (ez persze csak akkor ha apa itthon van, vagy tudjuk, hogy hutty, elszállt repülővel, különben appppaaa! lenne.

Orsikám,
ugyan már, másfél h az nem is sok.. azért próbálj meg jönni,. hátha megjön a kedved.

pusza a többieknek,
Mese
21+nemtom

ezt tegnap este írtam, de nem tudtam elküldeni.
sajna csúnyán elaludtunk, aztán meg még volt sok dolgunk, így 11- kor már nem akartam elindulni, mert sajna du. is programunk van, reptérre megyünk apa elé, megígértem a kismanómnak, hogy hamarabb megyünk, megnézzük a repcsiket a kilátóból :-) ha nem lett volna du.. na mindegy, pedig úgy készültem, Levinek is mondtam, megyünk babákhoz.. elszúrtuk.
Legközelebbre mindenképp megyünk, csak szóljatok!
Rita, az a jövő hét komoly volt?!

Képeket mihamarabb tessék feltenni a netre!

puszi nektek,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok lanyok!

Csak roviden. Meg tudja valaki mondani, hogy holnaputan, 22-en a BNV-n a bababorze hanykor nyit? En ugy olvastam, hogy 8-kor.
Majd meg jovok bovebben ha papa is itthon lesz. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nanda!

Köszi a vendéglátástKép

Rita!
neked meg a fuvartKép
Pár képKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pusz vera

KépKép
viranka

Mennyi szöszke gyerek!KépHányan voltatok a talin? Biztosan jó volt.Kép
Baromira megfáztam, Berci is, szerencsére nem annyira. Olyan változékony az idő, nem szokott ilyen lenni régebben. Egyik nap 32, másnap már csak 18 fok.Kép
Timi mindenkit üdvözöl, megígérte, hogy személyesen is jön.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

A házigazdák:Nanda,Maya,Maxi
vendégek:Rita,Lili,Míra,Vera Kép Kép

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csinik vagytok a képeken!
Sajnálom is, hogy nem mertem menni, bár Olivér délelőtti hangulata elég nyügi volt.

Rita!
Ti kimentek a börzére?
Nyitásra?
Csak nem a 4d uh? Vagy egyébként is?
Most jár nekem is a Kismama, így van mindenem egy belépőhöz és uh-hoz, csak a mersz hiányzik nagyon.
Bár talán nem olyan ciki, ha az ember lánya egy kismama börzén kez magzatvízben tocsogni! Mivel ez a mániám. Elindul, tömegközire felszál és toccs!
Bár lassan már lehet, hogy azt sem bánom.

Meske!
Kicsit reménykedtem, hátha még ma belendülünk és végül kos lesz, de úgy látom a bika jobban tetszik Marcinak. Ez van.
Elsőre engem is fektettek a 32. héttől, riogattak mindennel, aztán 40 hét lett belőle. Ha nem megyek olyan korán akkor pontosan a kiírt napra esett volna a nagy nap.
Most semmi bajom nincs, és még az elején úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó elhanyagolni Olivért. Ha velünk akar maradni tesó akkor ha cigánykereket is hányok benn marad. Pedig az első jó pár hétben aggódtam, hogy így-meg úgy, de sokkal rosszabb volt már maga az is, hogy a kezdeti rosszullétek miatt kevesebb az energiám Pockomra és nyügösebb, így a második harmad óta amit csak bírok azt mind megkapja Olivér. Na jó azért a hasamon már jó ideje nem lovagoltatom, de ha bizony tutuj kell, nem hagyom a lábamnál pityeregni. Nincs is olyan "szárnyascskám" a karom hátsó részén!Kép
Ha meg menni kell, hát megyünk. Szerencsére csak az Örsig kell elmenni, és az három hévmegálló, a többit pedig gyalog is el tudjuk intézni, így a kocsit sem kell sokat emelgetni.
De lassan ez mind nem számít, és újra magam leszek a bőrömben!Kép

Egcsi!
Nátha!Kép
Hát sajnos erről a változékony időről részben magunk tehetünk azt hiszem... de nem kezdek környezetvédő elmélkedésbe, nyugi! Kép
Gyógyulgas sebtiben!Kép

Orsi!
Köszi az erősítőt!Kép
Azt hiszem ha így folytatódik, jobban kell Apuka lelkivilágáért aggódnom mint a kics fiaméért!
Maga alatt van Emberem. Kép
Most mindenféle okos cikkeket keresek a neten, hogy vígasztaljam, ez csak egy korsza, ami után majd az jön, hogy le sem tudja majd magáról vakarni a legénykét!
No és ez az átok közgyűléses időszak is lejár hamarosan. Ha már nem, majd véget vetek neki én Marcival!Kép

Kostyika!
Bölcsi elég érdekes dolgokat hoz ki a gyerekekből!
Olivér sokminden volt, csak anyás és ölben ülős nem. Erre most mit csinál?
Jó az anyásodás nem fogható a bölcsire, de hogy mindegy hogy kinek, csak valakinek az ölében üljön? na meg hogy úgy csináljon, mintha nem tudna egyedül enni, így az ovónéni ölében ülve flatozzon?
Szerintem csak csajozik, az ovónénik meg jól bedőltek neki!Kép

Vakili!
Hogy s mint?
te még talpon?

Megyek, teszek veszek még egy kicsit, aztán lefekszem várni, hátha ma szülünk!Kép
Bár a kiírt dátum is már csak 14 nap!!!Kép Bakfitty!

Sziasztok!

eszter 38+2

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?