Helló!!
Andreák!
BOLdog-boldog-boldog névnapot nektek!!!!
Kostyika!
nyuszik!
Nálunk elég a macska szerencsére! Bár lassan látom a rémet! Egyenlőre megelégszik azza gyermek, hogy mi rakjuk az ölébe szegény macsekunkat, időnként elcsípem, amikor megpróbál alányúlni szegény jószágnak alvása közben, hogy ölbe vegye.
Ilyenkor örülök, hogy nem kölyök macskánk van! Se nem olyan könnyű, se nem olyan heves, mint egy kölyök. Csak fogja magát és odébb áll. Azt hiszem Pupuc kedven berendezési tárgya a lépcsőt lezáró rács!
Vakili!
Kórságok!
Gyors kilábalást!
De legalább volt egy jó éjszakád.
Anyásodás!!
Nálunk kezd borulni a bili apa és és fia között. Egyre agresszívebb az apjával. Ma már rácsapott Apa kezére csemete, mert rátette a combomra. Erre csakazt tudtam reagálni, hogy szépen visszatettem apa kezét a lábamra és megöletetm őt is, így akadályozva meg, hogy megint elhessegesse az apját.
Teljesen belenő a v...gamba ez a manó! Biztosan érzi, hogy változás közeleg, ráadásul már három hétvége óta újra volt Nagyinál, akivel én még nem vagyok beszélőviszonyban sem, de Emberem megy és vasárnap 12-től negyed 7-ig nála van Olivér. Csak az a baj, hogy addig is amíg átviszi és váltanak pár szót, valamin összevitatkoznak és az egyébként sem csendes hangfekvés még magasabbra kerül.
nem jól van ez így!
Anyós még mindig azt hiszi, hogy én vagyok a világ mumusa, de persze azért is gonosz vagyok, mert nem csinálok úgy, mintha misem történt volna.
ÁÁÁÁ, de nem ragozom.
Azt hiszem nem tesz jót Olivérnek, hogy ott van, de nem akarom mondani Emberemnek. Azt hiszem észre fogja venni ő is. Sajnos.
Csak az a baj, hogy a kedves anyós, kimondva-kimondatlanul azt várja, hogy döntösn közte és köztem, és én tudom, hogyan döntene. tartok tőle lesz ez még rosszabb is!
Jobb lett volna még pihentetni a kapcsolatfelvételt.
Egy depressziós anyós meg nem hiszem, hogy egy majd két éves gyereknek a legjobb társaság. Csak ezt kimonadni...
Úgyhogy kicsit bajban vagyok családi idill terén...
csak én nem a kimerültség és kalvatlanság miatt.
Orsi!
Okos csemetéd van! Szépen lassan maga fogja elhagni a szopit szerintem, de ne keseregj, hiszen pár hónap...
Nanda!
Sajnálom, hogy mi lemaradunk!
Bár úgy néz ki nem szülök meg 20-ig, de már nem kívánkozom sehova sem elmenni, ami túl van a bevároson és 15-20percen. Még a sarki közért is nyűgössé tesz. Szóval pocakidő végi begyepesedéem élem!
Érezzétek nagyon jól magatokat és sok-sok képet csináljatok!
Viranka!
Jöhetnek az összekevert puzzle darabok! Szétválogatom!
Rita!
Szeretem a képeiteket!
Meske!
Kislányra irigy-irigy! Lennék, ha már nem tudnám, hogy fiam van!
Elsőszülött hozzáállása viszont szimpi.
Azt hiszem nálunk igen kemény lesz az a bizonyos dió.
Most az előjelek alapján nagyon is annak tűnik!
Úgyhogy már nekiveselkednék a feladatnak, hogy minél előbb kilábaljunk belőle!
Bár már mindenórásnak mondhatom magunkat, fogalmam sincs mikor megyünk. Minde este azzal fekszem le, talán ma, de nem. cserébe viszont jól nem tudom kialudni magam. Részben magam, Másrészt pedig a fiaim miatt. (na ezt sem írtam máég így le! FIAIM!
) Produkálnak ők is huncutságokat.
Marci egyszerűen csak ígyekszik lefelé, de még nem találta meg a startgombot, Olivér pedig éjszakai tejmizériában szenved. 2-3 között "csenget" a tejért. Bár mindegy is, mert úgyis kelnék a toaletttúra miatt, ami ugye a hyelyszűke miatt van.
Még meg sem szültem, de már másfél hónapja éjszakázom! Jó kis edzés, mondhatom!
Sziasztok!
Eszter
37+7