Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Végre van net!!

időm viszont megint nincs, és már kezdtek rámunni biztos!!

de csak annyi időre rohanok mig adok vacsit a családnak...legalábbis az ifjaknak!

de Gábor annyira akaratos, és siros h nem lesz egyszerű irnom!

Évi!

Én is örültem, kár h ritka pillanatok egyike részemről..

de majd igyekszem alkalmazkodni hozzátok!

vároma képeket éni s a tojásfádrol!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

megprobálok addig válaszolni amig a gyerköcök labdáznak!Kép

Gábor amugy is a topon van Kép éjjel már másodjára van fent, nem akar visszaaludni, olyna mint egy kis komás, nem tudta mit akar..még cicizni se nagyon akart..megijedtem mert irtam is h előző éjjel még a tejcsi is elment..( tuti h a foga a ludas!!!Kép Kép)

A gyogytündérek nekem használtak remélem Judit neked is fognak!!! és Bencinek is!

Ma eljutottam fodrászhoz végre, mostmár szép élénk vörös a hajam..olyan rubinvörös..majd küldök képet ha lesz..

Judit!

Mindenki azt mondja alkalmazkodni kell amásikhoz...ez csak egy darabig megy szerintem..mert hiába probál meg az egyik fél jo lenni, és mindent megtesz a másikért, aző kényelméért, a békéért, ha a másik magasrol letojja..ahol gyerek van főleg ott a legrosszabb!! a Bencike utáni vágyadat megértem..meséltem már h énis akartam Gábort mindenáron..akkor is h az apja lelépett!!! Én inkább egyedül mint valaki olyannal aki nem becsül meg és nem szeret..főleg ha olyat mond amit te kapsz a férjedtől. De ezt már megbeszéltük..én nem osztok észt, csak magánvélemény..
bocs lépne,m kell

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!
Judit!
Már mé majmolnál,ne csináld már!!!
Te hányszor adtál nekem egy csomó jó ötletet?Úgyhogy én is annak veszem,szólj,ha valamit tudok segíteni,tudod????!!!!
Vagy nem ismersz még??Kép

A multkor irtad,hogy Benci milyen piperkőc,hát engem ma ez a látvány fogadott:
Kép
A fél doboz popsikrémet az arcára és a szájára kenteKép

Évi!
Sikerült takarítani?
3 doboz Domesztos 800.- ért tényleg nem volt sok,nekünk is abból fogy a legtöbb.Azt tudtátok,hogy abba normál flakonos (zöld,sárga,rózsaszín) Domesztosba nincs vízkőoldó? Engem nemrég vílágosítottak fel,így kénytelen vagyok plusz vízkőoldót is tenni a budiba is. Vagy veszem azt a direkt Wc tisztító Domestost,de az nem jó másra,na ezt tedd össze!

Én már kivagyok,hogy mindenre külön kell venni tisztítószert is. A mosószerbe is mér nem tudják belerakni??(Vízkőoldóról beszélek) Nemmmmmmm,vegyél külön mert különben tönkremegy a mosógép.:KépKépKép

Hol van a tojásfa????

Mi azt hiszem nem leszünk itthon húsvétkor,valahova lelécelünk,valamelyik telekre.Sajnos így alakult! Mégse megy Dávid locsolkodni az idén.
És azt mondtam,hogy Zsolti névnapján lesz temetés???KépKépKép

Csilla!
Láttam délután,hogy bejelentkeztél,de mire odaértem,már nem voltál ott.

Majd kérjük a fótókat a szép hajadról!

Bocsi lányok,hogy úgy leléptem,de megjött a sógórnőm,aztán le is telt az időm,tudjátok,amit megbeszéltünk.Kép

Szegény Gáborka,akkor neki is küldök még gyógytündéreket!Kép

Puszika mindenkinek! Megyek aludni,mert nagyon fáradt vagyok.(fáj a derekam is vagy mi)(Lehet hogy megfázottKép)
ilgya1

sziasztok lányok!

megint itt vagyok, elnézést a tegnapi rohanásért, de történt egy kis baleset, boni sétáltatni akarta gábort és elesett vele, rá a kicsire, két cmre a lépcsőtől..ami betonbol van...képzelhetitek h megijedtem!!!de szerencsére csak az ijedtség volt nagy részemről..boni elég nehezen dolgozta fel utána, meg hát énis inkább akicsivel foglalkoztam féltem, mert a fejét ütötte be, de szerencsére nincs baj, sőt éjjel is jol aludt!!! Ezért nemtudtam este befejezn amit elkezdtem!

Judit!

folyt.köv.: remélem találkozol eg yjotündérrel és segitségedre lesz h elvégezhetsd a fototanfolyamot! Tényleg van tehetséged a fényképezéshez.. Nem is tudtam h tanári diplomád van! nekem az exférjem volt barátnője szintén ott játszott csak ő hegedült..(meg az énidegeimen is)!!

Megértelek BEnci miatt, én is nagyon akartam mindkettő gyereket, de az elsőt még ugye a férjemmel neveltük pár évig, de ha ő sem vett volna el engem terhesen akkor is vállaltam volna a gyereket egyedül. Akkor sem lettem volna jobb helyzetben tudom. Mi nem sokkal Boni születése után belefogtunk az épitkezésbe, ahová be is költöztünk mikor elkészült, de ennek hátulütője az volt, a férjem mindent velem intézteteett mondván én vagoyk itthon gyesen...van időm. igy szegény nagyimék minden nap bébiszitterkedtek mert hol ide hol oda kellett mennem és nem akartam a gyereket rángatni...igy nem sok időt töltöttem bonival akkor. Igy megfogadtam h a ujra lehet gyerekem nem passzolom le senkinek, mindig velem lesz mert nemmásnak szültem.!!!

Dia, én is talán betegesen ragaszkodom hozzájuk, talán kicsit jobban Gáborhoz, mert neki tényleg nincs senkije rajtam kivül ha anyumék sem lesznek, csak én meg Boni, de a lányomnak meg csak van még apja meg pár rokona, ő nincs annyira egyedül..De tény h fiu gyerekkel egyedül rosszabb mint lányos anyaként..na ezeket most jol kiveséztem, talán most meg is köveztek érte!!?

Ildi!

Most megy a pakolás, boni iroasztalábol éppen..

Szörnyű h épp akkor lesz a temetés, nem lehetett volna másik napra tenni?

Szegény Dávidka pedig milyenélmény lett volna neki az első locsokodás!!
az eltünésem okát már tudod..Kép

A derekam nekem hosszú évek ota fáj, néha jobb néha rosszabb. Akkor neked nem a terhesség váltotta ki?

A multkor kérdezted anyumat, hát ő 23 évesen szült engem, a képen lehet h fiatalos, de szegény a rengeteg gond, és az évek ota tarto veszekedés teljesen felörölte , olyan vékony nyuzott, ráadásul ő hajnali 3kor kel és alig alszik..Kép

Évi!

Bocsi mert én is tüntem gyorsan a multkor.

ÉN is munkanélküli vagyok tudom mit érzel de neked ott aremény h addigra jön a teso, mert ha betegácsiban vagy, már az is tuti pénz. milyen végzettséged van? én váltanék szakirányt, de nem hiszem h nekem találták ki a tanulást..a kresz is nehezen menne (ha már nem ismertem volna eleve), de igy hatanár kéri h magoljuk is be, és visszakérdezi ez uj nekem,..legalábbis most.

Dia!

irok privit ahogy tudok, tarts ki, tudom h mindjárt vége a határidőnek!

köszi!

még csak elméletre járok kreszből, még sokára lesz vége!!

Régi meséket énis nézem, de csak ritkán, nem mindig köt le..pedig gyerekként szint eegész nap azelőtt ültem, csak a tv volt, mert se barátaim, se rokonok, testvérek nem voltak, nem jöhettek..nem volt jo gyerekkorom!! az én gyerekeimnek nem akarok ilyet!!!

most megyek, ha valamit kihagytam szoljatok nyugodtan!!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Először is a tojásfámKép

Kép

És egy nevető FlóraKép
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szisztok!!

Judit:
Én is ezt akartam mondani, hogy kettőn áll a vásár.

Ahogy írtad, te főztél akartál neki segíteni, de ő mindent elhárított. így te is abba hagytad, hogy kedves legyél vele, mert nem viszonzott semmit.Kép
Egyáltalán nem "baromfiság"hogy gyereket akartál ez így van rendjén!!Kép

Neked is kamatoztatni kéne a fotó tudásodat a parlamentes nekem nagyon tetszett és az őszi fotók is gyönyörűek!!!Kép

Örülök, hogy a férjem végre azt csinálhatja a mit szeretKép

Csilla:
Gáborkának lehet, hogy a foga jön??? Olyan furcsa leírni Gáborka, merta tesóm is Gábor, igaz őt Gabinak becézzükKép

A hajad színére kiváncsi vagyokKép

Egyet értek azzal amit Juditnak írtál

Ildi:
Nagyon jó a krémes DávidKépKép

Flóra egyszer a sudokrémmel kente ki magát a lábától az arcáig.Mikor megláttuk nem is tudtunk szóhoz jutni apávalKépKépKép olyan másfél éve svagy még kisebb lehetettKép

Sikerült takarítanom, ezért elisfelejtettem tegnap lefotózni a fámatKép (de már bepótoltam)

Én nem is gondoltam arra, hogy a domestosban vízkőoldó is lenne. Külön szoktam venni a domestost csak felmosásra és ferőtlenítésre használom és a konyharuhákat áztatom benne.

A mosógépbe nem veszek calgont, emrt minden jobb mosóporban van gondolok itt az Arielre és a persilre, de van a tix-ben is és a dosiában, tomi,bioponban is.A lidl-s mosószerekről tudom, hogy azokban nincs és azért olyan olcsók.Na ezek tönkrethetik a mosógépet.Kép

A mosószer hátulján rajta van, hogy tartalmaz calgont, azt is gondolom, hogy nem valami ócska mosószerrel mosolKépKép így ne aggódj és ne vásárolj külön calgont , mert rámegy a gatyád is. És ha a fűtőszál mégis tönkremenne akkor az 2000Ft-ért cserélik, de ez nem hiszem , hogy bekövetkezik, mert anyósom 15 éves mosógépe még mindig működik és sose látott calgont és ő Tomival mos.

Mi a balatonra megyünk húsvétolni.

Csilla:
Most olvastom elestek a gyerekekKép Örülök , hogy nem lett bajuk!!!

Nem gondd, hogy eltűntél tegnap nekem is menem kellett,mert jött a bátyám, futnom kellett, mert anynira csöngetettKépKép

szakközepes érettségim van a szakmám ruházati eladó és virágkötő. Utóbbit mostanában nem űzöm csak a családnak.
Fősulit én nem vállalnék be, mert tudom milyen a képességem és nem tudnám elvégezni.

Betegszabit, hogyan érte??? Menyi időt kéne dologznom, hogy gyedet kapjak? fél évet nem??
nem minta itt lenne mitKép A szülés elött közvetlen nem dolgoztam,de elötte a plázában dolgoztam, na oda soha nem szeretnék vissza menni!! 9-től 9-ig valami borzasztó voltKép
Bár a kedves férfi vásárlók szerettekKépKép

Remélem megvagytok elégedve velem, hogy ennyit írtamKép

puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

igen megvagyunk elégedve, én személyszerint igen!

én dolgoztam folyamatosan ezért tudom csak azt mondani h boninál eljötem 3hos terhesen betegállományba majd szüléstől 3 évig otton voltam, visszamentem, majd másfél év mulva elküldtek akkor megint betegszabin voltam felmondási időig, majd munkanélkülin, utána munkahely, megint elküldtek rögtön betegállomány ujra munkanélküli majd gyes...ezek mind beleszámitanak az időbe, pénzt kapsz, de ha nincs munkahelyed, akkor csak passziv jogon lehetsz táppénzen..nem sok a pénz de fix. és sajna csak 3 honap. munkanélküliként meg kapsz pénzt, a terheséged idejére is én ugy tudom..legalábbis én kaptam..és gyest is innen kapok

most rohanok

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csajok mi van veletek??

Kezdek aggódniKép

Jó éjszakát kívánok!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Szegényke jól rád ijesztettünk.Kép Az az igazság,hogy tegnap MSn party volt a csajokkal,így hanyagoltuk a forumot,amint tudom én is bepótolom az elmaradásom,oké?
És nagyon tetszik a tojásfa!És a mosolygó Flóra is nagyon édes!Az a farmer ruci rajta valami zabálnivaló!

Most rohanok,de ígérem,amint tudok benézek!
ilgya1

Szaisztok!!

Csilla:

Most ha lejár a gyesem akkor kaphatok munkanélkülit??
és ez a passziv jogon lehetsz táppénzen ez micsoda??
Bocs mindenkitől , hogy itt értetlenkedek, de érdekelKép

Nem ilyesztettetek el csak, jövök este tök későn és még mindig csak csilla Hsz-je vanKép

Ildi:
Reggel írtam neked Msn-en, de nme jelentkeztél(tegnap)
Mikor partyztatok??

Judit:
Én úgy léptem be tegnap, hogy google-ba beírtam a kicsi_evit és felhozta ezt a fórumot.KépKépKép
Jobbulást neked!!!!

Örülök, hogy tetszik a tojásfa, igaz ez nem nagy művészet, de jól néz ki.kézügyességet sem igényelKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi,
tök jó a tojásfa. Én is akarok barkát!!!! Úgy szeretem!

Férj téma:
Nagyon nehéz, én is azt látom, hogy meggebedek úgy hajtok, és semmi. Tényleg most minden nap van főtt kaja is, pedig a takarítási őrületem meg az állandó mosás-vasalás mellett elég nehéz főzőcskézni. Felkelek hajnalban, akkor intézem el a kajcsit, mert a gyerek mellett ha ébren van, képtelenség. Éjjel csak én kelek fel a picihez, betakarom, helyrepakolom, reggel velem kel, még most hétvégén is. Szóval pörgök, nyomom szó nélkül és SEMMI változás, a férjem, annyit nem mond borulj meg. Tegnap este mondtam neki, hogy szerintem nem is szeret engem, erre kitalálta, hogy ezt biztos a gyerek miatt érzem. Mondtam, én nem vagyok féltékeny, főleg hogy a gyerekkel alig foglalkozik.

Kicsit összejöttek itt is a dolgok, ment a babakocsi keresés ezerrel, meg Gabika nem akar egyedül ellenni, így szórakoztatócenterré váltam pár napja, és Anyum bevallásai is nehézkesek.... kicsit most tele vagyok.

Tegnap vettem babakocsit, be be go, majd lefényképezem és felrakom. Nagyon szupi és könnyű, 19500 Ft volt.

Szombat révén, persze nincs itthon a férjem, így a vasalást, főzést, és bevalláskészítéseket Gabikával együtt kell megoldanom. Így rohannom kell, mert a rakott krumplit még be kell vágnom a sütőbe, ki kell vasalnom Gabika ruháit, meg apjuk ingjeit. Plusz Öcsém átküldött mailbe egy bevallást, amit még nem is tudom, olvasható-e...
majd írok vmikor! Hát ennyit a jó kis szombatomról...
Puszi

Kép
dianab

Íme a kocsi:

Kép

És én is csináltam húsvéti csecsét:
Kép

És a kis Töpi:
Kép

Kép
dianab

Még egy kép Töpiről:
Kép

Kép
dianab

Ezt a játszószőnyeget előre hozta a nyuszi.

Kép
dianab

sziasztok!!

dia!!

édi gáborkád, nagyon fess fiu!!!

Judit!

privit nézted? Benci?

Évi!

holnap megprobálok irni, csak ez a hétvége katasztrofa!

Ildi, és lányok!

van egy jo és egy rossz hirem (nekem az)

jo:: Gabonak kibujt a 4. foga!!!!!!!!!!!!KépKép

rossz: 6 héttel elnapolták a tárgyalást, valoszinü az apa keze van benne, talán holnapra megtudok vmit!

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Csilla,
remélem nem lesz semmi gáz!!! Az a sz.... ha eddig nem jelentkezett most már hagyjon Titeket békén, ne genyózzon.
Gratulálok a 4. foghoz!!!!!

Hát ez a hétvége tényleg katasztrófa volt... jól elfáradtam. Ráadásul mindketten a férjemmel megfáztunk a nagy babakocsi hajkurászásban. Ugyanaz a bajunk, persze Õ haldokolt, nekem meg mindent ugyanúgy kellett csinálnom. Õ rendbejött, már csak köhög, nekem semmi változás. Egy csomó van a nyelőcsövemen, olyan érzés, úgy fáj.
Na mindegy, teszek fel inkább képeket a kisfiamról:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Dia!

jobbulást! remélem Gáborka nem kapja el!!tündéri a képeken!! igen, ezek a férfiak ilyenek..ők a hálálukon vannake gy kis betegségtől mig tölünk elvárják h ugyanolyanok legyünk mint azelőtt...Képsajnálom!Nem tudom, az ügyvéd azt mondta h ő még csak levelet sem kapott a halasztásrol! jo mi? pont az egyik fő érintett!!!érdekes dolgok ezek! képzelheted ő holnap akrt menni tárgyalni..de nem kell aggodnom állitolag nem lehet akeze benne!

a másik érdekesség h az opttől nem kaptam ár két honapja egyenleget!!állitolag ők feladták csak éppen a posta nem kézbesitette!holnap mehetek oda is reklamálni!!!szemetek!

Ma 4 orát sétáltunk hullafáradt vagyok, alányom meg virusos akármiben szenved, a doki sem tudja elvileg nem fertozo mégis az apja valamilyen uton modon is elkapta (pedig egy hete nem találkoztak), és a suliban is egy osztálytársa, de semmi baja leszámitva a kiütéseket! Most jön majd Gabo!

Évi!

Ha nincs munkahelyed, akkor elmehetsz munkanélkülire és akkor is jár a gyes, csak ugy tudom előtte legalább egy év munkaviszonynak meg kell lennie..ha pedig munkában áltál, d emegtudtad h ki akarnak rugni (a saját példámat mondom) akkor gyorsan kell táppénzre menni..és időközbe meg felmondanak, akkor az passziv táppénz az thiszem amásik (gondolom aktiv) meg az amikor van munkahelyed de lebetegedsz nem tudsz dolgozn menni. akkor a munkahely tbje fizet, igy meg az állam. pontosan én sem értem, de kérdezd meg a munkanélkülit h hogy is van ez. hülyeséget nem akarok irni!

bocsi h félre ütögettem, de napok ota tanulni sem tudok, és most be kell hoznom mert holnap sem lesz időm, és szerdán megint suli.

Ildi, Judit hol vagytok? ugye nincs baj? vagy csak lemaradtam egy msn csevejről?

puszi

CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hellóka!

Túl vagyunk a temetésen!Kép Amint tudok jelentkezem!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Nem tűntem el én sem csak nem volt egy szusszanásnyi időm seKép

Ha Flóra elalszik akkor jövök majd és méterezekKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

én is élek csak ma nem volt semmi időm és holnap is elég elfoglalt leszek, de amint lesz jövök!

addig is puszi mindenkinek és aki beteg annak jobbulást!!

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Megpróbálom behozni a lemaradásom,de nem tudom mennyire sikerül mindenre reagálni..)

Mi megvagyunk,sikerült "túlvészelni" a temetést és remélem sikerül hamarosan helyrerázodnunk.

Dávid szerencsére nemsokat vett észre az egészből,úgyanolyan vidám és jókedelyéjű,mint máskor. Persze vannak rosszabb(nyűgősebb) napjai,de melyikünknek nincsenek?Kép

Akkor megpróbálok visszatérni....,

Évi!
A tojásfa nagyon szép,ténylegKép Nagyon "megkívántam"Kép lehet,hogy én is gyártok egyet próba képpen,még meglátom milyen hangulatom lesz. Pedig annyi szép dolog eszembe volt,és sok kreatív dolgot ki akartam próbálni,de sajnos ezt a húsvétot beárnyékolja a dédi halála,azt hiszem szép csendben ünnepelünk ,visszafogottanKép

MosóporKép
Tényleg van az Arielbe Calgon?Ezt komolyan mondod?Mert akkor többet nem veszek.Nagyon helyes,én is úgy gondolom,hogy bele kell rakniuk alapbólKép

Lehet,hogy mi is a Balatonra megyünk húsvétolni,ha összejön talizhatnánk.Még nem biztos,hogy megyünk,és az se hogy oda,de addig még beszélünk,oké?

Nem találtam a métereket?Kép

Judit!
Remélem jobban vagy!

Benci továbbra is egy kis angyalKépMegnéztem a honlapotokat,te is még mindig egy profi fotós vagy!Kép
A kupi nagyon ismerős a"kis világomban"Kép

És nem untatsz minket,kérünk még sok fényképet!

Csilla!
Nagy nagy gratula a 4. foghoz!

Gondolod apa keze van a tárgyalás elnapolásban?Kép
Te szegény! Most megint izgulhatsz 6 hétig.

Dia!
Nagyon édes a kis Gabika!
Jó kocsit sikerült venned,nem is volt drága!

Az a játszószőnyeg nagyon tetszik,biztos Gabika is élvezi rajta s sok színes figurát.

HA TUDTOK,ÍRJATOK!

Holnap cini muzsikára megyünk délelőtt,d.u. meg angol.Ha tudok benézek,de új taktikát dolgozok ki magamnak,netezés ügyben.Folyamatban van a dolog,fejlesztés alatt!

puszi
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

horror. ezt kell h irjam!! Gábor tegnap 3szor megharapott cicizés közbe majdnem elbőgtem magam, zoa is félek de szeretném ciciztetni ameddig csak lehet! a tárgyalásrol semmit nem tudok ahogy azügyvéd sem az okot!!

Judit!

remélem nem miattam tüntél el msnrőll??????áramszünet volt nem direkt léptem le!! jok a képek, tündéri Benci!

Évi tudtam segiteni?

Dia jobban vagy már?

megyek tanulni, puszi nektek és a baboknak!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

MegjöttemKép

Dia:
Én is egywedül csinálok itthon mindent.Ritka ha a férjem csak úgy segít.
Ha kérem akkor megcsinálja, de még akkor is van, hogy mire feláll a géptől addigra megcsinálom, mert nem győzöm kivárniKép Ilyenkor tiszta ideg vagyokKép

Sajnálom, hogy a férjed így viselkedik veled, nem jó érzés, tudomKépvolt benne részem sajnosKép

A szombat, hogy sikerült??

Jó a babakocsitokKép

A húsvéti díszek is nagyon jók, de alagjobb Gabika fényképeíKépNatgyon aranyos kis csávóKép
A játszó szőnyeg nagyon tuti!!!És aki rajta fekszik aranyosKép

Jobban vagy már??

minden képen nagyon aranyos Gábor

Jó képű férjed van, kár, hogy nem sikerül neki úgy viselkedni ahogy azt te szeretnédKép
Remélem megváltozik és minden jóra fordul!!

Csilla:
Gratulálok a 4.foghozKép!!

A tárgyalás elnapolásaKépNem valami jó hírKép

Nincs vagyis nem lesz munkahelyem, de munkanélkülit sem kaphatok, mert a gyes alött nem volt munkahelyem.
Köszi, hogy leírtad!!

Judit:
AllergiaKép Reméelm már jobban vagy?? Én másfél éves korom óta allergiás vagyok,de már nem olyan cvészes vagy talán csak megtanultam vele élni.szedek gíyógyszert rá és ha fulladok akkor ventolin sprét használok.

Édi Benci baba a képekenKép Megygógyult?

Ildi:
Örülök, hogy túl éltétek a temetést!!! Reméelm hamar sikerül feldolgozni mindenkinek!!

Tojásva csak felcsigázott miKépKép Nem kell hozzá kézügyesség flórával aggattuk a tojásokatKép

mosópor:
A persilre rávan írva, hogy tartalmaz vízlágyítót.egy kép is van rajta, hogy nem lesz vízköves a fűtőszál.

az Arielre ami most itthonvan nincs ráírva caska van egy vigyorgó mosógép és egy fényes fűtőszél a képen, úgyhogy ez is tartalmaz vízlágyítót.Nekem most Ariel kids van, de a sima arielen láttam egy képet, hogy van benne calgon.

Mi vasárnap reggel megyünk a Balatonra.írj ha jöttök és találkozhatunk!!
Mailben elküldöm atel számomat, mert klehet, hogy nem adtam meg még és már nem pannonos hanem vodafone.

a méterem elmaradt, de most igyekszem pótolniKép

hétfőn a fél napomat az okmányirodában töltöttemKép
Személyit akartam csaináltatni 11-től 2-ig.Aztrán eluntam és eszembe jutott apósom, hogy ő ismer ott valakit.Hívtam is gyorsan és így tegnap lemehettem reggel 8-ra soron kívülKép
Most végre vna lakcím kártyám a személyit meg küldik postánKép

Tegnap délután azért nem jöttem, mert elbeszélgetem az időd Ildivel és Judittal Msn-en és közben abarátnőm is bejelentkezett.
flóra elment a mamához 4 után, én meg elmentem a barátnőmhöz.Ami a legjobb, hogy 15 hetes terhes és csak most szólt szép kis barátnőKép

Este meg filmejeim voltakKépKépKépKép

1 óra múlva jön anyukám , este már nem tudom,hogy jövök-e.

flórának megvettük az ajándékát.egy készlet vonatot kap, de nem olyan igazi vonatokat, hanem ilyen műanyag kocsik és 4 és fél méter pálya, sín van hozzá.Majd megmutizom ha erre járt a nyúl jóKép
Vettem a neki egy szandit is 5000-ért anyukám nyuszija hozza majdKép

Puszi mindenmkinek!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!!

Úgy látom kénytelen vagyok netezés helyett matricákat festeniKépKép
most öntöttem képkeretet és kis gipsz figurákatKép
Flóra mindjárt jön festeniKép

Holnap festünk tojást.a kedvetekért letörölgetem azokat a tojásokat amit az elmúlt években készítettem a "nagy kézügyességemmel"KépKép

Puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

csak bekukk, azt hiszem pont olyan vasutat vettél mint én gabo szülinapjára, szép szines pályák, zöld,kék, piros, sárga, két kisauto van hozzá ugye? már akartam ajánlani nektek!

kár h kimaradtam a dumcsibol...Kép

most is rohanok talán hétvégén lesz egy kis időm, csak akkor t i nem vagytok!

lányok, 24én délután lesz kresz elmélet vizsga drukkoljatok!!!

puszi,mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Sikerült felvennem a Dávidot,amint azt mondja,hogy szia!
Igaz kicsit pocsék a hang(átkonvertálás közben alakult át),de amikor integet,akkor mondja,mert meglátott engem. Az uncsitesójával játszanak:

http://davidbaba.freeblog.hu/Files/Video-20060412-213318.mp4

Évi!
Kiváncsi vagyok a tojásotokraKép

Apa meg kitalálta,hogy mégis csak elviszi a Dávidot egy két helyre lócsolni (anyukámékhoz,meg a hugomékhoz),mert szegény gyerek most miért maradjon ki?Szolidan is lehet ünnepelni,meg amúgy is a húsvét nálunk egy elég szolid ünnep,legfeljebb anyósékhoz és a testvéreihez nem mennekKép

Csilla!
Mostmár biztos mindent tudsz! Sok sikert a vizsgához!

Szegényke, a ciciharapásért nem irigyellek,nekem szerencsém volt mert egyszer harapott meg a Dávid és azt is olyan gyengéden,elég volt hangosabban rászólnom és többet nem csinálta.

Judit!
Remélem jobban vagy!
Nektek sem működik a G-portál rendesen? Nem tudok ú képeket felrakni,állandóan valami aktív vezérlő vagy mi jelenik meg.Kép

Szia Dia!
Merre vagy?
ilgya1

Sziasztok!
Nem volt jó a gépünk pár napig, tápot kellett cserélni, kiégett. Kép
De látom, nem volt forgalom, így nincs sok pótolnivalóm.

Vízkőoldó-lágyító témához:
lehet én túlzásba viszem, de elmondom a budiápolásom: kisikálom domestossal, tök mindegy milyen színű, utána körbelocsolom a bref 2in1-nel, abban van vízkőoldó.
Mindent domestossal takarítok, nekem az ad tisztaságérzetet és külön van vízkőoldóm a komfort. Olcsó és baromi hatékony, még a vízforraló fazekat is azzal kőtelenítem. Ennyi.
Persze van külön ablaktisztító meg egyéb cucc is amiket a megfelelő helyen használok.
A mosógéphez nem veszek semmit, mivel 5 év teljeskörű garancia van rá. Meg ahogy olvasom, én persilt meg arielt használok, azokban meg van + cucc. Viszont a víz nagyon kemény és a ruhák is azok. Arra nincs valami?

Szombaton nagy buli lesz nálunk. Halászlé-jó időben bográcsos, rossz időben normál- meg töltött csuka. + persze sonka, tojás és egyéb húsvéti finomságok. Kelt tésztát is akarok sütni. Férjem 31 éves lesz, erre a nagy banzáj, haverok jönnek, kis csapat. Kép

Én üvegfestékkel bíbelődök, tegnap vettem színeket, amik elfogytak, lecserélem a karácsonyiakat nyuszisokra.
közben takarítok ezerrel, ablakpucolás, meg egyéb fincsi tavaszi teendők... Kép

Írjatok csajszik!!!!!! Kép

Judit,
jövő héten ha jó idő van, talizhatnánk. Felmegyek Töpivel Mamámhoz és onnan elugrok amerre neked jó. Hm? Kép

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
dianab

Képek Gabikáról:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Ildi,
megnéztem a videót, édi Dávidka! Állítólag veszünk egy komolyabb gépet, amivel mozgóképet is lehet csinálni hanggal. Akkor nekünk is lesz mozink! Kép

Évi,
olvasom, neked is rendetlenkedett a férjed anno? Te hogyan kezelted az ügyet? Hogy sikerült? Most próbálok elnézőbb lenni, csak néha úgy begurulok rá...hogy ihaj! Próbálok beletörődni hogy nem fog megváltozni és idegosszeomlás nélkül megúszni. A Pici a legfontosabb, hogy én legyek neki és az apja is. Szóval nekem kell lejjebb adnom. Szeretem Õt, azzal nincs gond, csak tényleg mikor alig élek a fáradtságtól és két fűszálat nem segít be, akkor..... és az a gond, hogy ha pipa vagyok rá, akkor paplanduhajt sem tudok, és akkor aztán ott már tényleg gond van.... mert akkor persze már én vagyok a hibás.
Szóval írj már vmit, Te hogy oldottad meg, kérlek!!!!!!!!!!! Kép

Kép
dianab

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzátok.Évitől hallottam nagyon jó kis csapat verődött össze.
Megpróbálok előbb egy kicsit ismerkedni a fórummal , mert nem vagyok lángész.

Kép

Kép
jucu

ELnézést...magamról röviden annyit 31 éves vagyok ,Budapesten élünk.Van egy (majdnem) 7 éves kislányom ,Klaudia.
Tesót tervezünk,de orvosi segítségre várunk.
Évi!
Remélem nem haragudtál meg ,hogy olyan hamar elköszöntem msn-en,de csinálom ezerrel a meglepit apának.Kiváncsi vagyok Kép),jóhíreket várok!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Dia!
Nagyon édes a kis Gabika!KépJó,lhogy tettél fel róla képeket!
(A honlapunkon vannak még Dávidkáról videók!)
Én is a fényképezővel csinálom,de át kell egy progival konvertálni,és így nagyot romlik a minősége,sajnos nem értek hozzá.Kép

Boldog szülinapot kivánok a párodnak,és jó bulizást hétvégére! Reméljük,hogy jó idő lesz!
Mi is szeretjük a bogrács partikat,nagyon.Kép

Töltött csúka .....nagyon felkeltette az érdeklődésemet,.....Szeretjük a halat! Leírod majd egyszer a receptet nekünk is????Jól hangzik!

És várjuk szeretettel a matricás fótókat is,Évi a tiédet is!

Jucu!
Üdv közöttünk!
Mesélj még magatokról!

Judit!
Majdnem elfelejtettem,de boldog hófordulót kivánunk a 15 hós Bencinek!Kép

Csilla!
Szép napot!
ilgya1

sziasztok csajok!!!

most csak egy pár percem van!!!

Dia:
Ígérem válaszolok majd neked!!! Persze a többieknek isKép

Déutáni alvás időben jövök is írok..

Puszi mindenkinek

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok csajok!

hát én sem vagyok mostanában az a sokirogatos fajta...bocsika.!!

Dia!

beszéltünk tegnap, nem tudok jo megoldást, de az sem jo h mindig te engedsz mert megszokja és később még csak azért sem fog változtatni mert ugy lesz vele minek,ha ugyis te engedsz!!!vigyázz, ügyes vagy te!!
Aképek GAborkárok tündériek, komolyan, milyen nagy fiu, kezdem azt hinni h nagyobb baba mint az én fiam, pedig rá is azt mondják h nem kicsi, most 9,3o dkg és 73 cm, vaskos combikkal...neked?

Tali: szeretnék én is elmenni ha meg tudnánk oldani valahol szabadtéren, ahová én is könnyedén eljutok, persze csak ha engem,minket is szivesen láttok! Kedd, szerda péntek nem jo, marad a csütörtök. Legalábbis nekem csak az jo.

Judit!

Bocsi h ugy eltüntem, ugy nem haragudtál meg? nagyon aranyos Benci láttam a honlapotokon is!
sikerült a mi honlapunkra képet feltenni a gyerekekről de még annyira kezdetleges a tudásom , de jo uton haladok!köszi a segitséget!

Évi!

Szeretném én is tudni h mi történt nálatok, persze csak ha nem baj. Tegnap nem volt sok időm, muszáj voltam tanulni, nagyon rossz h egymás után kell járni nincs egy pihi nap se. már meg van a vizsgaidőpont amit irtam is nektek, eddig tényleg azt hittem milyen könnyű legalábbis viszonylag, tévedtem...Kép

Ildi!

Szerencsére most nem harap Gabo, de ahogy elnézem már jön az 5. foga is. Tényleg meglepetés ez nekem, teljesen uj. Emlékszem mikor Boninak végre kijöttek az első fogai utána megint nagyon sokat kellett várnom a többire. de észre sem vettük ő nem szenvedett meg vele. Gábor viszont ugy növeszti mintha kötelező lenne minél gyorsabban megmutatni a fogacskáit! (bocsi, nem tuodk fogalmazni sem lassan..( ) Én is felvettem a gyerekek hangját de csak a telefonommal azzal meg most nem megyek sokra, nemtudom feltenni a netre..(

Jucu!

Üdv köztünk, örülünk h van valaki aki szintén szeretne csatlakozni hozzánk!

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Először is az ígért kép
Kép

Ezek miatt hanyagoltam a netetKép
Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!!

Csilla:
Kresz elmélet vizsga csajk ügyesenKép!!

Neked is majd elküldöm amit Diának.

Ildi:
Még nem hallgattam meg Dávidot, de majd este talán sikerülKép
Apa elviszi Dávidot locsolkodni az nagyon jó, igazi kis pasiKép
Nekem működik a gportal.

Dia:
Én is mindent domestossal pucolokKép Lidl-s vízkőoldót használok nekem bevált.
Úgy vagyok mint te,hogy a domestosos felmosás sikálaás után érzem, hogy na most tiszta minden.

Kemény víz elen nincs ötletem, de a ruhákat öblitsd úgy, hogy az öblítőt nemhigítod fel.
Ha már így használod akkor passz.Nálunk nem kemény a víz.

Szombati buli nagyon jóKép A férjednek boldog szülinapot!!

Gábor még mindig gyönyörű a képeken!!

Arról, hogy mit csináltam arról majd mailben írok, mert lehet, hogy hosszú lenneKép
Csak holnap tudom megválaszolni akkor nincs itthon a férjem.Nem nézi, hogy mit írok csak akkor szabad amásik gépKépKép Onnan levelezek.
Ne várjál nagy taktikát vagy ilyesmit csak elmondom mi volt,és mit tettem.

Egyet értek Csillával ne engedj neki mindent!!!! Ne hagyd magad!!

Judit:
Látom jól érzitek magatokatKép Benci nagyon édesKép

Jucus:
Örülök, hogy itt vagyKép

Hogy sikerült a tegnap este?

Kép

Kép

Kép

Puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Nem sok időm van,csak beköszönök.

Évi!
Szenzációs vagy!Gyönyörűek a tojások(mivel csináltad?Kép),és a képek is nagyon tetszenek!
És Flóra valami tűnemény!Ahogy néz azokkal a nagy kék szemekkel.....

Majd holnap bővebben!

Judit!
A koccintós kép nagyon király!KépDu. elkerültük egymástKép

Csilla!
Bocsika a délutáni miatt,de nálam ez ilyenkor hétvégén megszokott,tatárjárás ehhez képest k.......a.

Jucu!
Hova tűntél?GYere mesélni! Hol laktok?
Mi az orvosi segítség,és hogy hogy igénybe kell venni a tesónál? Mi volt Klaunál?

Dia!
További jó bulizást,biztos már nagyon készülsz a nagy napra!

Sziasztok!
ilgya1

Sziasztok!

Képet nem sikerült feltennemKép
Röviden annyit Csepelen dolgozom üzletvezető/eladó/-ként egy nagykerben.Férjem számítástechnikai cégnél dolgozik immár 8 éve.Dius júliusban lesz 7 éves.Jelenleg még egyke,de már elindultunk az úton ,hogy testvérkéje legyen.Nem lesz rövid,de reménykedünk sikerül.És mielőbb egy-két gyerkőccel bővül a családunk.Évivel Anikó által ismerkedtem meg az állandó fogyókúrám kapcsán./ami azóta sikeresnek látszik/
Nézegettem visszamenőleg a fotókat és olvasgattam is.Meg kell mondanom kicsit irigykedek rátok a gyönyőrű babók láttán.Kép
Ildi!
Jól összekente magát a krémmel kispicur.Testvére van már?
Látom mindenki nekikészült a húsvéti készülődésnek ,takarításnak.Remélem nem lettetek nagyon fáradtak.
Évi!
Okos dolog mindig egykicsi meglepi.Én töredelmesen bevallom idén nem készítettem ilyen szépségeket,nem volt időm a sok munka mellett.
Gondba vagyok ,mert holnap reggel kéne elhoznom a nyuszit ,mielőtt Diusért mennénk.Csak apa nem tartja jó ötletnek,mert uténa hova tesszük?Megyek alkudozok vele egy kicsit .
Mindenkinek kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok.
Jucus

Kép

Kép
jucu

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Csak bekukk,mielőtt elindulunk.
Ildi!
Majd röviden elmesélem mi a gond.
Judit!
Bence édes a koccintós képen valóban.
Majd benézek még este,megprószálom a képeket feltenni mégegyszer.Nagyon kezdő vagyok benne Kép
Jucus

Kép

Kép
jucu

sziasztok!!

Ildi:
KösziKép a tojásokat amelyik lila kék stb azt üveg festékkel csináltam+kontúrral húztam a mintát.a másikat ami pöttyös vagy csíkos azt egy sparben vásárolt festékkel.Megfestettem a tojásokat és szivaccsal rákentem a pöttyöket.
Persze a tojást kikellett fújniKép

A képek most, hogy megszáradtak sokkal, de sokkal szebbek, mindjárt készítek róluk szebb képetKép

Jucus:
Klaudia kap élő nyuszit??

Dia:
Nektek jó szülinapozást!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!!

Most indulunk a balatonraKép

Puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kellemes Húsvétot!
Kép

Kép

Kép
jucu

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!
Kép
ilgya1

Tudom már láttátok ezt a képet, én ezzel kivánok kellemes husvéti ünnepeket mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello csajszik!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!!!!!

Most nem tudok képet felrakni, raff alatt írok, gyorsan.

Évi,
köszi, h megírtad, hát igen.... a pasik jó része megváltozik ha jön a baba, kár hogy negatív irányba. Mázlim van, még mindíg, ahogy a történeted olvasom. Szerencsésebb vagyok, velem nem szenyázott, csak nem segít. Máig sem, most sem, mikor volt a buli.

Hülyére kuliztam magam, rengeteg kaját csináltam, takarítottam, a gyerekeknek meglepiért loholtam, mindezt a Töpivel a nyakamban, hát annyit nem mondott köszi. És persze két éjjelt nem aludtam, mert Gabika nyöszörgött, minden baja volt. Tegnap már ülve el tudtam volna aludni....
+ a legszebb, csomóan nem jöttek el, lemondták, így nem is volt + gyerek és csak 3 ember jött. Így csomagoltam ezerrel sütit is meg mindent, de még így is rengeteg kaja maradt.
Azért jó volt, a két barátnőm majd összeveszett Gabikán, én csak kuncogtam magamban... Egyiküknél nemsokára ráállnak a gyerekcsinálásra, most ürül a fogamzásgátló a lányból és utána, így szerencsére lesz kinek odaadni a kinőtt rucikat. Eladni nem akarom őket, az olyan nem szép, és nincs is olyan sok, majd odaadom csak úgy. Így láthatom a kis rucikat babán később is.

nálunk nem hiszem lesz második, imádom Gabikát, és ha csak Õt nézem, igen akarok, ha viszont a körítést, hát hülye lennék.

Jucus,
örülök, hogy jöttél. Klassz hogy lesz majd második gyerek, szerencsés vagy hogy bevállalhatod! Írj magatokról még!!!!

Évi,
szépek a tojások, meg a többi csecse is és hát Flóra... kis hölgy!

Kép
dianab

Dia!
Boldog szülinapot így utólag!Nem irigyellek, olvasván azonos gondokkal küzdünk jópáran.Nálam sincs különösebb gáz ,de úgy járunk mi is sokszor mint ti.Ha bedurranok felforr az agyam és nálunk sincs lepedőakrobatika ,nem megy nekem sem.
Gondolkodtam rajta már sokat ,de nekünk kell úgy irányítani okosan ,hogy észre se vegyék a teremtés koronái ,mégis az legyen amit szeretnénk.Állítom beválik,mert én alkalmazom ezt a trükköt,de türelem kell sok.
Sokszor félek jó ötlet e bevállalni még egy babót,mert hát sokat dolgozik a párom és itthon ő sem segít.Ebből vannak nálunk is viták keményen.Ma sikerült ismét összekapnunk reggel,de ilyenkor elhúzok a gyerekkel és kieresztem a gőzt máshol.Bocsi nem akartam untatni senkit ezzel Kép
Szerintem a "körítés " is változhat még!Ne add fel.Jó fincsi hamik,nyam nyam máris megéheztem.
Évi
Dius valóban kapott élő nyuszit,de a nővéreméknél van a tanyán.
Milyen volt a Balcsin?Remélem ott sem volt eső,mert nálunk szép idő volt jó nagyot sétáltunk.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Teszek fel képeket a húsvétolásról:
Itt velem vasárnap reggel:
Kép
Itt pedig Anyukámmal:
Kép

Kép
dianab

Hello!
Jucu,
nem untatsz minket, ha begőzölsz, nyugodtan írd csak meg, legalább kiadod magadból. Néha én is azt teszem.... remélem én sem untatok senkit. Kép

Örülnék, ha a "körítés" megváltozna..... jó lenne igazán boldognak lenni! Kép

Jó ötlet, hogy a nyuszi vidékre jött, így nincs komplikáció. Emlékszem, én mindig kaptam élő nyuszit az 53 nm-es lakásba, és volt probléma rendesen az elpaterolással, majd megszakadt a szívem, hogy meg kellett válnom tőle és Anyuméknak sem volt könnyű új gazdit keresni.

Szerintem nagyon fontos téma a "férj megváltozás", én is úgy veszem észre a családok 80 %-ban ez zajlik. Persze mindenkinél más formában. Fontos hogy téma legyen, meg kell osztanunk egymással, hátha segíthetünk a másikon. Kép

Évi,
ezért köszönöm neked a mailed!!!!

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét, írjátok meg mi volt!

Gabika ma megkapta a 4 hós oltást + azt az önkormányzat által támogatottat. Most vizesruházom neki, nehogy baj legyen.
6400g és 66 cm, hosszú mint a vonatfütty, dokinéni nagyon meg van velünk elégedve!
Mától kaphat püréket is, répa-krumplival kell kezdenünk, aztán meglátjuk. Úgyhogy mindjárt megyek és csinálom is neki. A gyümilevezést úgy kell csinálni mint eddig.
És kapott új tápit, kifejezetten bukós abáknak valót, hátha attól jobb lesz.

És képzeljétek, fogytam kb 3 kg-t!!!! Azért kb, mert gyorsan mértem magam ruhában, de látszik nagyon, kényelmesebbek lettek a gatyáim és pólók is jobban állnak vmivel. Most kicsit jobb!!!!!
Jó lenne, újra csinosnak lenni.... Kép

Hát ennyi röviden.

Csilla,
neked küldök mailt, amint lesz időm, és
Évi
neked is válaszolok!

Puszika Kép

Kép
dianab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X