Sziasztok!!
Megjöttem
Dia:
Én is egywedül csinálok itthon mindent.Ritka ha a férjem csak úgy segít.
Ha kérem akkor megcsinálja, de még akkor is van, hogy mire feláll a géptől addigra megcsinálom, mert nem győzöm kivárni
Ilyenkor tiszta ideg vagyok
Sajnálom, hogy a férjed így viselkedik veled, nem jó érzés, tudom
volt benne részem sajnos
A szombat, hogy sikerült??
Jó a babakocsitok
A húsvéti díszek is nagyon jók, de alagjobb Gabika fényképeí
Natgyon aranyos kis csávó
A játszó szőnyeg nagyon tuti!!!És aki rajta fekszik aranyos
Jobban vagy már??
minden képen nagyon aranyos Gábor
Jó képű férjed van, kár, hogy nem sikerül neki úgy viselkedni ahogy azt te szeretnéd
Remélem megváltozik és minden jóra fordul!!
Csilla:
Gratulálok a 4.foghoz
!!
A tárgyalás elnapolása
Nem valami jó hír
Nincs vagyis nem lesz munkahelyem, de munkanélkülit sem kaphatok, mert a gyes alött nem volt munkahelyem.
Köszi, hogy leírtad!!
Judit:
Allergia
Reméelm már jobban vagy?? Én másfél éves korom óta allergiás vagyok,de már nem olyan cvészes vagy talán csak megtanultam vele élni.szedek gíyógyszert rá és ha fulladok akkor ventolin sprét használok.
Édi Benci baba a képeken
Megygógyult?
Ildi:
Örülök, hogy túl éltétek a temetést!!! Reméelm hamar sikerül feldolgozni mindenkinek!!
Tojásva csak felcsigázott mi
Nem kell hozzá kézügyesség flórával aggattuk a tojásokat
mosópor:
A persilre rávan írva, hogy tartalmaz vízlágyítót.egy kép is van rajta, hogy nem lesz vízköves a fűtőszál.
az Arielre ami most itthonvan nincs ráírva caska van egy vigyorgó mosógép és egy fényes fűtőszél a képen, úgyhogy ez is tartalmaz vízlágyítót.Nekem most Ariel kids van, de a sima arielen láttam egy képet, hogy van benne calgon.
Mi vasárnap reggel megyünk a Balatonra.írj ha jöttök és találkozhatunk!!
Mailben elküldöm atel számomat, mert klehet, hogy nem adtam meg még és már nem pannonos hanem vodafone.
a méterem elmaradt, de most igyekszem pótolni
hétfőn a fél napomat az okmányirodában töltöttem
Személyit akartam csaináltatni 11-től 2-ig.Aztrán eluntam és eszembe jutott apósom, hogy ő ismer ott valakit.Hívtam is gyorsan és így tegnap lemehettem reggel 8-ra soron kívül
Most végre vna lakcím kártyám a személyit meg küldik postán
Tegnap délután azért nem jöttem, mert elbeszélgetem az időd Ildivel és Judittal Msn-en és közben abarátnőm is bejelentkezett.
flóra elment a mamához 4 után, én meg elmentem a barátnőmhöz.Ami a legjobb, hogy 15 hetes terhes és csak most szólt szép kis barátnő
Este meg filmejeim voltak
1 óra múlva jön anyukám , este már nem tudom,hogy jövök-e.
flórának megvettük az ajándékát.egy készlet vonatot kap, de nem olyan igazi vonatokat, hanem ilyen műanyag kocsik és 4 és fél méter pálya, sín van hozzá.Majd megmutizom ha erre járt a nyúl jó
Vettem a neki egy szandit is 5000-ért anyukám nyuszija hozza majd
Puszi mindenmkinek!!!