Új privát üzeneted érkezett!

Idusa!
Boldog névnapot!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok,
beszéltem Ildikóval, Bálint már jól van, szombaton valószínűleg hazamehetnek! Puszil mindenkit!

Boldog névnapot, Idusamoja!

Lányok, 22.-én ki jön a Gólyahíres talira?

Amit tudok:
Ildikó+Vivien Kép
Réce+férje Kép
Ggabszi+férje Kép

Kelimoni, Diti- a Ti történeteteket hallhatjuk is, ugye?? ( És babázhatunk is?-ezt csak félve kérdezem...Kép)
Jön még valaki?

Szép tavaszi napot mindenkinek!

Megyek, mert már "jelez" a hókifli, hogy megsült!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok,
beszéltem Ildikóval, Bálint már jól van, szombaton valószínűleg hazamehetnek! Puszil mindenkit!

Boldog névnapot, Idusamoja!

Lányok, 22.-én ki jön a Gólyahíres talira?

Amit tudok:
Ildikó+Vivien Kép
Réce+férje Kép
Ggabszi+férje Kép

Kelimoni, Diti- a Ti történeteteket hallhatjuk is, ugye?? ( És babázhatunk is?-ezt csak félve kérdezem...Kép)
Jön még valaki?

Szép tavaszi napot mindenkinek!

Megyek, mert már "jelez" a hókifli, hogy megsült!

Kép
Kép
ggabszi

Jelentem: Ma már mindenki kap puszit Bolditól. Beindult a pusziáradatKépKépKép
szuperboszi

Csöpke! A citromos mail-re küldheted, előre is köszi!!

Simineni!

Igen Õk nagyon-nagyon kétpetéjű ikrek,( mellesleg én félig néger, félig ázsiai vagyok). Kac-kac...
steiff

Szia Steiff!

Elküldtem a meghívót, jó keresgélést!

Kép
csöpke

Csöpke!
Köszi megkaptam. Már találtam is olyan ismerőst, akit száz éve nem láttam már. ( ex- vőlegény)
steiff

Sziasztok!

Csöpke
kérhetek én is meghívót az iwiwre?

Steiff
jó a humorodKép Vannak érdekes hozzáállású emberekKép Nagyon tetszik, amikor majdnem 30 évesen 15-nek néznek!Kép Jót tudok kacagni rajtuk!

Ildi_kó
Bálintnak jobbulást kívánunk és mielőbb jöjjön haza a korházból.

Sajnos valami lehet a levegőben, mert a keresztgyerek nővérkéje is belázasodott. Remélem nem lesz komoly.

Amneris
remélem az ünnepre hazaengednek és otthon lehetsz a kis ZitávalKép!

<!--attachment: kellemes-407270.ppt*mime_msppt.gif*application/vnd.ms-powerpoint*51.2*h%fasv%e9t*kellemes%2eppt --><center><pre>
Képhúsvét
kellemes.ppt (51.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
madri

Gilice, nagyon jót küldtél, köszönöm, a szívemből szólt! Lányok, aki még nem látta, készítheti a 100-as papírzsepit. KépKép

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Ha kér valaki meghívót én is tudok küldeni. 10-et osztottak, így aki kér annak küldöm. Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Először is az ünnepelteket isten éltesse sokáig!!

Kizsó!
Nem semmi milyen riportokban vesztek résztKép

Ancsúr!
A pókos álom sem lehetett semmi. Sokkal rosszabb, ha valamelyik hozztartozónkkal történik valami az álmunkban, ilyenkor én is mindig felhívom őket, hogy minden rendben van-e velük.

Ildikó!
Remélem hétvégére teljesen meggyógyul Bálint és hazajöhettek a kórházból.

Gilice!
Tündériek a kislányok a képen. Különösen az tetszett nekünk, amikor hason alszanak és popsi az egekbenKép

Rayo!
Ez azért jó hír, hogy Regi kinövi a refluxot. Biztosan nehéz lehet betartani ennyi minden előírást, de a gyógyulás miatt mindent érdemes. Igaz a folyadék semmi elég rosszul hangzik.

Hildus!
Csatlakoznék a többiekhez: Kérek szépen én is képetKép

Marci_anyu!
Remélem már jobb a kedved. Mindannyiunknak vannak nehéz időszakai, de olyan jó, hogy itt vagyunk egymásnak és mindig kapunk segítséget átvészelni az ilyen időszakokat.

Szuperboszi!
Édes lehetett a kisfiad ahogyan puszilgatta a fényképet. Veled és a pocaklakóval minden rendben?

Kérdés: Szerintetek hány éves kortól lehet elvinni a gyermekeket a moziba?
Nálunk most fogják vetíteni a Jégkorszak 2- t (egy kis "vidéki" mozi) és arra gondoltam, hogy elvinném a bátyámék gyermekeit, de félek, hogy a kicsi még nem bírná ( 2 év 9 hó). Igaz otthon szépen végignézi a meséket, de lehet, hogy az hangos lenne neki (ennek a mozinak a technikája sokkal elmarad a Bptől és csak kb. 15-20 fő szokott lenni egy vetítésen). Szerintetek megpróbáljam vagy inkább várjak még az ilyen programokkal?

Kép
rvan

Sziasztok!

Ha kér valaki meghívót én is tudok küldeni. 10-et osztottak, így aki kér annak küldöm. Kép

KépKép
jiny

Jiny!

Kérhetek tőled meghívót?

Kép
rvan

Jiny: Én is! Én is!
Lányok! Olvasó üzemmódban vagyok, de a héten ígérem írok és küldök fotót is!
Vendég

Bocsi kétszer ment el. Kép

KépKép
jiny

A kért meghívók elmentek!

Én mostanában nem vagyok túl jó társaság. Ezért inkább csak olvasgatlak benneteket. Azért igyekszem minél hamarabb összeszedni magam. Kép

KépKép
jiny

Szia Jiny, nekem is küldenél egyet?
KösziKép
Boszi
szuperboszi

Boszi! Ment a meghívó! Kép

KépKép
jiny

Jiny!
Köszönöm szépen, megkaptam!

Kép
rvan

Madri!

Küldöm a meghívót!!!

Kép
csöpke

Jiny én is kaphatok?Kép
Köszi

Kép
Kép
atan

Köszi Jiny, megkaptam.
szuperboszi

Atan elküldtem. Kép

KépKép
jiny

Jiny, nagyon köszönöm.Kép

Kép
Kép
atan

Ilyen vidám nálunk a fürdi Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Végre elmondhatom mindenkinek a nagy hírt!!! Úgy néz ki, hogy hamarosan szülők leszünk!!! Május 13.-ra van kiírva az életetadó, de én tudom hogy hamarabb fog szülni. Május 7.-én van ugyanis a házassági évfordulónk, május 10.-én anyu szülinapja valamint a szüleim házassági évfordulója! Azt nem tudni hogy kisfiú vagy kislány, de én megálmodtam hogy kisfiú. Azért ha mégis kislány akkor is ugyanúgy fogunk ám örülni!! Vagy Dani vagy Dóri lesz a neve. És azért mi kerültünk sorba, mert más nem vállalta őt. A vérszerinti apja roma. Nehézség még, hogy az életetadó férje olyan helyen van, hogy valószínűleg hosszabb időt fogunk kórházban tölteni. Nekünk mindezek jelentéktelen körülmények. Kép Azért megvan a bizonytalanság persze, hogy kitart e a döntése mellett az életetadó, de én mindenesetre nagyon hálás vagyok neki már most, hogy bár még nem is ismer bennünket, de olyan boldogságot hozott az életünkbe mint még senki. Kép És így el tudom kezdeni a készülődést, mert meg szeretném próbálni a szoptatást. Majd folyamatosan beszámolok sikerül e. Annyira boldog vagyok!!!
Teszek fel egy pár képet a szobáról, mostmár tényleg mindenünk megvan, már csak egy két apróság hiányzik.
Kép
Kép

KépKép
jiny

Hú de jó Jiny!
Szorítunk, hogy minden jól menjen.
Május eleje, közepe az mindjárt itt leszKép

Kelimóni!
Pici fiacskád megint nagyot nőtt, igen csibészesKép
szuperboszi

Sziasztok Lányok!

Elmondhatatlanul hálás vagyok Nektek, hogy ennyire mellettem álltatok! Kép Gabszi, Siminéni nektek extra köszönet, hogy szóban is tartottátok bennem a lelket!
Csak nagyon kevesen tudják és nem is nagyon akartam róla beszélni, de kiknek is mondanám el, ha nem azoknak, akik így mellettem állnak, hogy mi is a "bánatom".
A februári műtét után írtam, hogy leállunk a lombikkal és nem vállalok több stimulációt, mert nem tenne túl jót az egészségemnek. De! Az utolsó sikertelen lombiknál, mikor nem volt beültetés sem, annyira kipurcantam, lefagyasztottak egy babát, akit most visszaültetnek. Azt mondták (remélem így is van), hogy ez nem jár kockázattal. Nem is tudom, miért nem akartam beszélni róla, talán a babona, talán a bizakodás hiánya miatt. Úgy éreztem és érzem sajnos most is, hogy a csodák a szomszéddal történnek, de meg kell adnom magunknak még ezt az utolsó esélyt. Hát, most ott tartok, hogy újra gyógyszereket szedek és kapom a szurikat, az Utro-ról ne is beszéljek Kép és félek, hogy hiába nem élem bele magam mégis össze fogok törni, mikor nem sikerül. Félek és ezért feszült vagyok, feszült vagyok és ezért türelmetlen vagyok, türelmetlen vagyok és ezért lelkiismeretfurdalásom van. És ettől baromi sz..ul érzem magam. Persze, még az is lehet, hogy elmegyünk a beültetésre Húsvét Vasárnap (!) és azzal fogadnak, hogy a baba nem élte túl a felolvasztást..
Ja, és a férjem húga gyereket vár, de annyira felelőtlenül áll a terhességhez és a gyerekneveléshez egyaránt, hogy lenne egy pár szavam ahhoz, aki odafentről leosztja a lapokat, hogy ki szülhet és ki nem&#8230; Persze tudom, hogy teljesen fölösleges ezen rágódni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordul meg a fejemben. És erről nem lehet szinte senkivel beszélni, mert akkor megint én leszek a gonosz, "terhesnőgyűlölő" gazember, akit mindennek el lehet mondani. Kép Elpletykálom: Úgy tervezi, hogy a pár hónapos gyerekét vagy az apja neveli majd (mert Õ kevesebbet keres) vagy beadja valami megőrzőbe és visszamegy dolgozni, mert mások is felnőttek már így.. No komment.

Ja, és a lakást sem akarja senki megvenni.. Kép

Ja, és az első szuritól, amit ma kaptam kék lett az oldalam és baromira fáj. Hova lesz a többi? Bár úgy érzem, ez a többihez képest már tényleg csak részletkérdés. Kép

Ja, és nem kezdtem el fogyókúrázni, ezért aztán nem is fogytam egy dekát sem és ettől is szörnyen érzem magam. Kép

Folytassam? Szóval itt tartok most, megint zajlik az élet és úgy érzem minden összefogott ellenem. Nem egyszerű. Tegnapelőtt, miután Marcinak 1/2 órát zokogtam (nem helyes, de Õ volt itthon..), a racionális agyammal megnéztem a gyógyszer tájékoztatójában a mellékhatásokat, az egyik : Depresszió. Hát ez van.

De! Segített, hogy vagytok, ezért most összeszedem magam, elolvasom amiket írtatok és igyekszem válaszolgatni, megnézem a Helyszínelőket a Viasaton és holnap veszek valamit Marcinak és Lilinek a Kenguruban. Kép És lehet, hogy magamnak is Kép Persze, nem a Kenguruban&#8230; Kép

Legyen szép estétek és mégegyszer köszönöm! (Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredtem!)

A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marcianyu! Nagyon szorítunk hogy minden rendben legyen! Remélem már nem fáj annyira a szuri helye!

Kelimoni! Nagy örömömben elfelejtettem! Gyönyörű kisfiad van!!!! Ez a pajkos vigyor szívdöglesztő!!!

KépKép
jiny

Drága Marcianyu,
Egy ajtó becsukódik és egy másik kinyílik....
Tudom, hogy mit érzel, mert én is voltam ilyen helyzetben, azért is bátorkodom biztatni, bár tudom, hogy tele a padlás... Én is mindig attól féltem, hogy a parázás miatt nem marad meg a gyerök, de persze nem tudtam nem erre gondolni!
Azt mondom, hogy 100 % + vésztartalék bedobással gondolj valami nagyon jóra - a jövőtökre! Próba-próba!
Az édesapám meghalt április 8-án, nővéremet pénteken kirúgták, nekünk 800000 ft-ot kellene befizetni illeték címén, ja, és a kocsit el kellett adnunk, hogy kicsit egyenesbe jöjjünk.
Ezért csak hallgatok és néha olvasok.
Mindenkinek köszönöm a névnapi kívánságokat, most kicsit nehéz jelen lennem a mindennapjaimban. De nagggyon jólesik.....
Küldök 1 képet erről a Kisoroszlánról, már nagyon fürge, tegnap vendégségben voltunk és a kis Csipisz feltornázta magát állásba a kiságy rácsai mellett! Jól megjegyeztem, mert egyebem nem volt!
Õ a legnagyobb örömünk, és minden drága és türelmes-türelmetlen várakozónak küldenék egy kis extra kitartást, mert annyira, de annyira kerek lesz a világ Velük!
Remélem a tavasz már csak megérkezik, jobbulást hoz a sebekre, örömöt-legfőképpen!
Idusa

Kép

KépKép
idusamoja

Sziasztok! Sajnos nagyon ritkán tudok írni a gépem nagyon macerás, de már van halvány reménysugár a változásra.
Marcianyu! Itt a szomszéd jelentkezik.Amikor az ikrek 3 évesek lettek én teljesen lemondtam a tesó kérdésről, sőt a szülőszoba (film)láttán hálás voltam a sorsnak, hogy nekem nem kell szülnöm. Aztán tavaly január elején találtam egy csomót a mellemben, úgyhogy elmentem mammográfiára, szerencsére nem találtak semmit. Sokat vacakolt a gyomrom meg voltam róla győződve, hogy fekélyem van.Elmúltam 7 hetes terhes mire leesett a tantusz, hogy babánk lesz. Mindenféle papírunk van róla, hogy ez nem lehet.Szerencsére mégis lett.
Nagyon szorítok értetek.
palma

sziasztok!
Idusa, fogadd együttérzésemet. Átérzem a veszteséged, az én apám tíz éve halott, de még mindig hiányzikKép
A kis Csipisz gyönyörű, s meglátod, a dolgaitok is jobbra fordulnak majd, kitartást, erőt kívánok neked.

Jiny, nagyon közel vagytok a célhoz, remélem, minden jól alakul. A szoba nagyon kedves. Bocs, hogy mindenről saját példám jut eszembe, de elmosolyodtam a szekrényke láttán, milyen jól fel van töltve! Nekem is van egy fotóm, amikor Dorci hazajött, a polcokon 5-6 ruha, 4-5 játék árválkodott... Most meg folyik ki a szobából a gönc és kb. 130 plüssállata van a játékok mellett.. Mi nem vásároltunk ugyanis előre, hiszen nem újszülöttre vártunk, így méretet se tudtunk - na meg fogalmam se volt, miből mennyi kell, hogy teljesen őszinte legyek...

Minden picurkának gyors gyógyulást kívánok, Bálintnak, Reginek, Zituskának különösen...!

Kellemes ünnepet minden topiclakónak!
Kép
mera

Kedves Gólyahíres Várakozók!
Mivel van saját fórumunk, ezentúl az egyesülettel kapcsolatos híreket, oda fogom megírni. Természetesen ha időm engedi ide is benézek. Ha kérdéseitek vannak irányomba ott feltehetitek. (azért itt is válaszolok)
Nagyon hálás vagyok az oda író "gólyahíreseknek", hogy elindult a fórumunk!!! www.golyahiregyesulet.hu vendégek fóruma
nikinozso

Gilice!
Annyira édesek a lányaid! Nagyon szuper lehet újra aludni, ugye!? Kép Nálunk úgy történt, hogy mikor először átaludta, utána csak ritkán fordult elő, hogy felébredt éjszaka. Gondolom nálatok is így lesz. Kép Az első oltásoknál együtt sírtam Marcival, de mindig kiderül, hogy Õk az erősebbek! Kép

Móncsi!
Talán elindul végre a sor, szorítok!!

Ida!
Nagyon boldog névnapot kívánok! Köszönöm a bátorító sorokat, elméletileg tudom, hogy így van, csak a gyakorlatba nehéz átvinni néha. Kép Látom, hogy neked sem könnyű mostanában, remélem, hamar rendeződnek a dolgaitok, gondolok Rátok! Apukád elvesztése miatt őszinte részvétem. Nekem elváltak a szüleim és az apám nem kíváncsi ránk, úgyhogy csak álmodozhatok egy olyan apáról, akire jó gondolni. Õ tudtommal még él. Lili annyira édes, küldhetnél róla gyakrabban képeket!

Boszi!
Én is szeretnék puszit Bolditól! Ugye jöttük 20-án?

Amneris!
Nemsokára itthon vagytok! De jó!!! Nagyon várom, hogy írj! Zituskának rengeteg puszi és jobbulás!!

Ildikó!
Ugye Ti is itthon vagytok nemsokára?? Bálintnak is rengeteg puszi és jobbulás! Remélem, hamar elfelejtitek ezt a pár napot!! Kép

Rayo!
Regike, hogy viseli a megpróbáltatásokat? És Te? Remélem, hamar meggyógyul a kicsi lány és utána ehet mindent, amit annyira szeret! Kép

Rvan!
Mi elvittük az öcsémet moziba mikor kb. 3 éves volt a Hupikék törpikékre, mert a bemutatót és a zenéjét imádta. A moziban végig égnek állt a lába és rettentően unatkozott... Meséld majd el, hogy nálatok, hogy ment!

Kelimoni!
Ez a mosoly!!!!

Jiny!
Nagyon örülök a híreknek, mesélj minden fejleményt nagyon kíváncsian várunk!! Olyan jó hallani, hogy már jobb a "hangod", aggódtam érted!

Palma!
Mikor költöztetek ide? Kép Cseréljünk lakást, vagy akkor is a szomszédnak számítasz majd? Kép Egyébként tündérke a lányod és biztosan nem véletlen, hogy megérkezett hozzátok!

Tegnap elaludtam a Helyszínelőkön... de talán mert kiírtam magamból a gondom és mert aludtam, ma jobb hangulatban ébredtem. Mondjuk kicsit korán arra, hogy Marci megrúgott. Mintha érezte volna, hogy szükségem van Rá, átmászott hozzánk az este. Kép

Legyen jó napotok! Alvásidőben visszanézek még. A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marcianyu!
Jó volt veled tegnap beszélgetni, ezt rendszeresíthetnénk.Vasárnap szorítok neked, de ne éld bele nagyon magad. Szerintem úgy kéne venned, hogy ha összejön nagyon jó, ha nem akkor mindjárt itt a nyár és megszületik a Gólyhíres kislányod!
Jiny!
Nagyon örülök a jó hírnek! akkor egyszerre fogsz babázni Madrival. Az én gyerekeim is májusiak számomra ez az év legszebb hónapja.
Idusa!
Õszinte részvétem.Hidd el a sok rossz után jó szokott jönni. Lilike nagyon sokat nőtt és egyre szebb, pár picinek is gyönyörű volt.
Nikinozsó!
Kelimóni mondta, hogy menjek el a 22-i Gólyahíres talira, de mivel mi nem a Gólyahírtől kaptuk a gyerekeket lehet e?
Mindenkinek szép naot kívánok.
simineni

Simineni!
Ápr. 22-én a találkotót, a gólyahírnél várakozó, örökbe fogadi szándékozóknak szervezzük, itt a nyílt örökbefogadásról és az egyesület működéséről lesz szó, arról "hogyan működik" ez nálunk. Itt előadás szerű a találkozó. Persze a legszebb pillanatokat az új "gólyahíresek" bemutatkozása hozza (és nagyon sokan lesznek, 150-180 fő)
De viszont 2006-06-10-én az országos családi találkozóra mindenkit szeretettel látunk, a meghívó a honlapunkon lesz olvasható.
nikinozso

Jinny: Itt is küldöm a puszikát! Most már kitartás! Hogy aludtál?Kép

Idusa: Olyan gyönyörű a kis Csipisz! Õszinte részvétem, sajnos tudom mit érzel. Kép

Marci anyu: Remélem sokkal, de sokkal jobb lett már a kedved. Én is azt gondolom, hogy fogd fel próba szerencsének. Kép Kitartás, egyébként, szerintem hogy félünk esetleg, vagy nem nincs köze a sikerhez, ne ostorozd magad. Kép

Kelimoni: ez nagyon jó kép! Mutattam is apának! Kép

Rvan: Mozi kérdésről fogalmam sincs. Kép De ha már lesz fogalmam, addigra bizti viheted őket! Kép

Gabszi: Oda mi is megyünk

KépKép
ancsúr

Idusa!
Lili nagyon sokat nőtt és gyönyörű!

Marcianyu!
Én is szorítok neked, bár nekem sohasem volt lombikom, azért átérzem a szuris fájdalmat! Tőlem nagyon sokszor vettek vért, illetve az MR miatt kontrasztanyagot kaptamKép

Jiny!
Ez fantasztikus!!!KépKépKép Már értem a bevásárlást!!!!!!!!KépKépKépSZép mindenetek!
Vagyunk itt páran a különleges sorból!

Mi megyünk a talira, azt hiszem innen is sokan jövünk!

Hildus!
Tök jó a képed az iwiw-en!

Puszi mindenkinek!
Még jövök addig, de ha valaki már csak ma olvas:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk: Rayo+család

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!
Idusa: Részvétem!
Lilike gyönyörű kislány!
Marci-anyu: Nagyon nagyon szorítok! Ahogy Rayo mondja, nekem sem volt soha lombikom, de átérzem a szorongásodat. Nekem az utóbbi években életfiozófiámmá lett: Ami nem öl meg, az erősít! Sokszor hittem azt, ezt már nem lehet kibírni.
Palma: Nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon!
Jiny: Együtt örülül Veled az egész családom. Nagyon szorítunk értetek: És csak ismételni tudom, amit tegnap mondtam Neked: Olyan nagyszerű, hogy ilyen fiatalon szülők lesztek!És tudod, ha bármiben segíthetek...akár éjjel is hívhatsz!
Töltike: Köszönöm a képeket. A gyerekek nagyon szépek!
Amneris, Ildiko: Sokat gondolok Rátok! Remélem mihamarabb mindkét lurkó otthon lesz!
Nálunk elmarad a Húsvét az idén. Hancúr megy nagymamihoz, mi pedig elkezdünk csomagolni. Van egy jó hírem: június végére kész a ház, ha minden jól megy, így csak 2 hónap albérlet vár ránk.
Rayo: Köszi a dicséretet! Az utóbbi időben már annyira fáradt vagyok, hogy egyáltalán nem hasonlítok arra a nőre a képen. Pancsi december óta minden éjjel felébred egyszer-kétszer, de hamar visszaaludt. Az utóbbi időben azonban éjjel 2 és fél óráig kell ringatgatni. Teljesen tanácstalan vagyok. No és nagyon fáradt, mert mire hajnali ötre elaltatom, addigra kimegy minden álom a szememből.
A fotót majd küldöm, azért nem küldtem eddig, met vettem a csajszinak egy farmerszerelést és majd abban lefotózom és azt küldöm.
Mindenkinek kellemes húsvétot!
Hildus
Vendég

Hildus!
Öreg dokibácsink mondta annó az első gyereknél, amikor látta, hogy teljesen ki vagyunk fáradva, borulva, hogy tegyük le a gyereket az ágyba, ordítson nyugodtan, majd elalszik, nekünk meg szigorú pihenést írt elő. Dominik ugyanis csak 20 perc rázogatásra aludt el minden egyes alkalommal.
Bár elsőre lelketlenül hangzik, de követtük a tanácsát, és hamar összeszedtük magunkat. A gyerek meg rázogatással, anélkül is 20 percet ordított, és úgy aludt el, ahogy a doki bácsi megjósolta.
Egyébként a "kis gazfickók" akaratlanul is, de annyi "rossz" tulajdonságot vesznek fel, amennyit hagyunk nekikKép
Mondom én, akinek két "rendesen" mindenféle elvekkel nevelt gyereke mellett most van egy kis elkényeztetett gazemberkéje, akinek mindent szabadKépKépKép

Többet már nemigen leszek, ezért:

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!
szuperboszi

Hildus!
Nekem meg ez a filozófiám: Isten az erősekre rakja a legnagyobb terhet! Így mi mindent kibirunk, igaz?Kép
Én is ringatom Regit, de nem vízszintesben, mert úgy nem akar, gondolom, jön fel a sav, hanem majdnem függőben. Aztán mikor kicsit már szundikál, leteszem a saját ágyamba a párnára és mellébújok. Ettől teljesen elalszik és 10perc múlva visszateszem a helyére.
Én nem hagyom sírni, mert akkor köhög az erőlködéstől és persze a szívem megszakad. Kicsinek sem hagytam soha sírni, ez lehet, hogy nagy baj, de majdcsak megnőKépKépKép
Kitartás! Hogy vagytok? Jobban? Regi elég jól viseli a nemivást! Remélem, meggyógyulnak a csajok!Kép
Puszi
Kép

Kép
rayo

Kedves érdeklődők!
Ma 13.05-kor a Kossuth rádióban a Gólyamese című filmről fog beszélni a film rendezője Dobray György!!! Aki hallja adja át !!!
nikinozso

Van egy hírem a Fejér megyénél várakozóknak, hogy a 2-ik helyen állók kiestek!
A Gólyahír segítségével tegnap örökbe fogadtak!
nikinozso

Rayo, Hildus, persze nem gomdoltam rá, hogy a reflux bezavarhat az "elméletembe". BocsiKép
Azt hiszem, a ringatás ott szokott megdőlni, amikor már akkorák lesznek, hogy direkt fenn tudnak maradniKépKépKép
Bobi is szokott néha éjszaka rajcsúrozni, újabban kiabál mindenkinek, hallani hogy Tooonncccssiiiii, Doooommmmbbbbóóóóóóóóóóó, Maaaammmmiiiiiii, Paaaappppppiiiiiiii, aztán egy ideig csend, mert csak reggel hat után vesszük kiKép
Az altatás jó játszma, Antónia 1,5-2 volt, amikor úgy aludt el, hogy aki melléfeküdt, azt püfölte, ha nem feküdt ott senki, akkor meg kilógott az ágyból.
Úgyhogy hajrá!
Hildus, ha kiköltöztök az új házba, jöhetnek új szokások, a változással együtt az alvás is alakíthatóKép
Boszi
szuperboszi

Marci_anyu!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hangulatod van, de megértem, hogy most min mehetsz keresztül. Nagyon szurkolok neked, hogy vasárnap minden rendben legyen és végre megnyugodhass.

JinyKép
Ez csodálatos hír, már nem is kell olyan sokáig várakoznod, 1 hónap gyorsan elszáll. Biztosan jó lesz az első találkozás is, Nikinozsóék úgyis segítenek.
A babaszoba pedig nagyon szép. Te milyen méretű ruhákat vettél, hogy jók legyenek?
Néha én is látok olyan semleges rugit, amit szívesen megvennék, de nem tudom, hogy milyen méretet érdemes.

Kelimoni!
Nagyon édes Gergőnek a fürdetős képeKép

Idusa!
Õszinte részvétem apukád elvesztése miatt.
Lili sokat nőtt, és nagyon szép kis hölgy lett.

Valószínűleg hétvégén nem tudok jönni, mert Egerben leszünk a férjemmel és csak hétfő este jövünk haza.

Addig is szép hétvégét mindekinek és jó pihenést!Kép

Rvan

Kép
rvan

Kedves Lányok!
Szerdán megint ért minket egy kis csalódás, mert nem kaptunk jogerős határozatot, ha nem megint csak egy jegyzőkönyv készült arról, hogy megerősítjük az örökbefogadási szándékunkat.... Remélhetőleg a jövő héten megírja a most szabin levő ügyintézőnk a papírt és utána már tényleg nem lesz semmi akadály előttünk az új papírok intézéséhez!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
di_ti

Sziasztok!

Jiny
ezek a jó hírek, örülök, hogy az első "bizonytalansági tényező" kiesett és már elújságolhattad hívatalosan is a hírt!

Csöpke
köszönöm a meghívót! Már regisztráltattam magam!

Töltike
édesek a gyerekek! Nagyon jól sikerültek a képek!Kép

Kelimoni
Gergő nagyon édes!Kép

Idusa
Fogad részvétemetKép
Lilike nagyon édes a fotón!

Hildus
kérhetnék én is képet?

Marci_anyu
csodák veled is történhetnek! Fel a fejjel! Vasárnap nagyon szorítunk!

Sajnos ez az ünnep nem úgy fog alakulni, ahogy terveztük. Apósom az éjjel meghalt. Szalad a lakás (felújítási munkákkal nem lettünk kész, minden tiszta por...) Úgy látszik, hogy depis korszakunkat éljük. Remélem, hogy a babánkkal nem lesz semmi gond.

Kellemes ünnepeket kívánok azért mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Nektek is vacakolt az internet? Nem tudtam hamarabb jönni, mert nem jött be ez az oldal!

Szeretnék én is mindenkinek kellemes Húsvétolást kívánni! Kislányoknak, nagylányoknak sok locsolót, kisfiúknak, nagyfiúknak meg sok piros tojást! Reméljük most már kisüt a napocska és mindenkinek jobb kedve lesz! Kép

Kép

Jó pihenést mindenkinek!

Madri! Kép

kizsó

Jiny, ez szuper hír, nagyon örülök, és szorítunk nektek. Nagyon szép a babaszoba.Kép

Marci_anyu, ne szomorkodj, gondolj arra, hogy ti már kaptatok onnan föntről egy fantasztikus ajándékot, aki ott szuszog a kiságyában. Ne bosszantson, hogy ki hogy akarja nevelni a gyerekét, hidd el nem érdemes.Kép
A mi vállunkon mindig kisírhatod magad, mi itt vagyunk és megpróbálunk segíteni.Kép

Idusamoja, nektek sem egyszerű mostanság, kitartást. A lányotok gyönyörűséges, ő biztosan erőt ad a hétköznapokhoz.Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek.Kép Kép

Kép
Kép
atan

Madri!
Õszinte részvétem!
Ne izgulj, mire megszületik a kisbabátok minden szép és tiszta lesz.
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
simineni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?