Virag,
en nem fogok atmenni a Holdudvar topicba, meghagyom Nektek, mutatkozzatok be, reklamozzatok magatokat, ebben en nem szeretnek reszt venni.
Ennek a topicnak az a cime, hogy otthon szultunk es en speciel szultem otthon nem is egyszer, tehat miert ne irhatnek ide. Amit irok szerintem nagyon is idetartozik es a tobb oldalu informacio meg nem artott meg senkinek. Eleg felnottnek tartom az embereket, hogy informaciok alapjan maguk dontsenek.
Sehol sem irtam, hogy nem szivlelem Nandut. Sokkal regebben ismerem, mint Te. Nem voltak konfliktusaink mindaddig, amig miatta majdnem kirugtak minket es megalazkodva kellett visszakonyorognunk magunkat, mikozben o ugy allitotta be, mintha ot szakmai okbol tamadtak volna. Pedig az volt vele a baj, hogy allandoan elkesett, hogy tuntetoleg nem csinalt semmit a naploirason kivul es mikozben a korhaziak munkajat fikazta, allandoan kapkodta a telefonjat, hogy hatha "szulo noje" van. Pedig hat fogalmazzunk igy, hogy azert nem szakadt meg a dulaskodasban sem. Es igen, az is rosszul esett, amikor elfordult tolunk, ugy teve mintha nem latna minket. Nem csoda, ha ezek utan a telefont sem merte felvenni, amikor bajban volt. De ez megint egy olyan emberi vonas, amit egy ba'ba'nal bizony nem gondolok toleralhatonak. De bizonyosan dolgozik rajta es hosszu meg az elet, tehat ezen is konnyeden atlepnek. Csak ezen a tanitason nem tudok. Erre csak nagyon kevesse hizelgo magyarazatot tudnek adni. Na de hat en nem is szeretek hizelegni
"támadtok és bántotok minket, engem, holott mi sosem beszélünk rólatok bántóan, sosem becsüljük le, amit csináltok"
Akkor most olvassal mar vissza, hogy mit irtal arrol, hogy minket az Agi "kuld" (mintha valami ba'bok lennenk) es hogy mit csinal a patriarchalis rendszer, meg hogy aki nem rugja tokon a kezzel tagito orvost az milyen es mit csinal vele az az iskola, amit Te nem is ismeresz. En erre reagaltam, mert ez bizony banto es magas lorol van lefele. Es Te inditottal innen, nem mi.
"Ismertek engem? Mit tudtok rólam?"
Es Te ismered azokat, akik a korhazi kepzest elvegeztek? Ne adj' Isten evekig dolgoznak/dolgoztak benne? Novaky Rita, Rakoczi Agi, Bruckner Ica is megkemenyedett? Megmondtad ezt mar nekik? Fogalmad nincsen, hogy mi mit kuzdottunk vegig a 3 ev alatt, hogy hany embernek segitettunk nevtelenul, alazattal, akik ma sem tudjak, hogy minek koszonhetik, hogy nem lett gatmetszesuk, hogy nem vittek el a gyerekuket, hogy nem kapott tapot vagy csak egyszeruen be lett mindig huzva a fuggony, amikor agytalat kaptak stb. Fogalmad sincsen rola, hogy ezek az apro dolgok is naprol-napra mennyi kuzdelembe kerultek es hogy mi nem hogy nem kemenyedtunk meg, hanem minden nap elorol kezdtuk es nem adtuk fel es kitartottunk.
"(mi folyamatos békejobbot nyújtunk Nektek), legalább ne akadályozzuk egymás munkáját."
En ennek az ellenkezojet tapasztaltam. Amikor szakmai kerdeseket mertem Neketek feltenni, akkor leugatast kaptam, szakmai valaszt nem. Amikor ingyenes segitseget ajanlottam, akkor kioktatast kaptam. Amikor arra kerunk, hogy ne mossatok ossze minket allandoan a Ti dolgaitokkal, mert nekunk nincsen kozunk a Szuletes Hetehez, a honlapotokhoz stb. Akkor egyszer csak ott virit a Gereb Agi neve alatt egy link hozzatok stb. stb. sorolhatnam.
Nagyon nehezen tudom elkepzelni az egyuttmukodest olyan valakivel, akinek a holisztikus arca alig fer be a repter kapujan es mikozben tudja, hogy az, aki az o gyerekei szulesenel segedkezett olyan valaki, akinel holisztikusabbat kulfoldon is csak elvetve talalni, hajalando belemenni ebbe a mo.-i elso titulusba. Aminek a folytatasa igen szabad forditasa az eredeti angolnak.
Mennyivel kisebb arcu lenne, ha Mo. elso klasszikus kepzes nelkuli ba;ba'janak vagy korhazi kepzes nelkuli ba'ba'janak vagy ba'bahazban kepzodott ba'ba'ja'nak hivna magat. Mert hogy o az elso afelol persze semmi ketsegem