Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea: szerintem is probaljatok ki valami HA-s tapszert, azok nem tejalapuak,nem?Kép mi ettunk Sinlacot, de nem volt ilyen gondunk szerencsereKép

Agi: jo a seroja a gyermeknekKép

Humi: nalunk Lacko gyak 8 hos koraig nem evett semmit, en probaltam, de nem kellett nekiKép persze semmi baja nem lettKép ja es szerintem is addig mondjuk elkezdheted a gyumiket, fagyasztottal akarKép

o.
orsoly

Egcsi, Humi, Minyu, Orsi, OrsolyKép

Nagyon köszi a tanácsokat. Amúgy annyira sajnálom, hogy nem bírja a Sinlacot, mert amúgy nagyon szereti, és mivel nem valami szuper evő, mindent megbecsülök, amit megeszik.
Megpróbálok akkor váltani, a Humana-t már más is dícsérte. Szójás tápszert is irattam fel már a dokival, csak még azért nem próbáltam ki, mert erre azt mondta a doki, hogy ált. hasonlóan szokták tolerálni, mint a sinlac-ot. Ti már próbáltátok?
EgcsiKép
Most úgy néz ki a dolog, hogy
reggel (6 óra körül): szopi
tízórai(fél tíz): gyümölcs
dél(12):szopi+tápi
uzsonna(fél négy körül): főzelék még hús nélkül, de ha vége ennek a tápi problémának, akkor már elkezdjük azt is
+uzsi (6-fél 7): tejpép gyümölccsel
lefekvés előtt(fél 9):szopi+tápi

Szóval ez így 3 kaja, de ritka az, amikor annyit enne főzelékből, gyümölcsből, hogy teljesen jól lakjon. Szerintem a 3 kajának már úgy lenne értelme, hogy bejön egy húsos főzelék. Érzem is rajta, hogy a vas+fehérje miatt lassan jó lenne.

HumiKép
Szerintem ha ő maga nem igényli, semmi baja nem lesz, csak egy fiúcskánál, akinek ált. a súlya is nagyobb, 6 hónapos kor után elég gyorsan ürül a vaskészlete. Erre azért vigyázni kellene. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy szombatonként kimegyünk biopiacra, ott nem kell félni a zöldségektől sem. Amúgy alma, körte, banán már van, cékla is kapható. Ezekkel a softosabakkal ha elkezded, amire bejön a többi gyümölcs, zöldség, már fel lesz készítve, nem akkor kell elkezdeni az egészet.

MinyuKép
A kölest mennyi ideig kell főzni?

ÁgiKép
Nagyon édi a picurKép

Bea

Bea
regibeus

BeaKép
Köszi! Akkor bevezetek még egy kaját. sajna ez a gyerek max. akkor látott cicit mikor az anyja fürdött.Kép

ÁgiKép
KépKép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bea Kép
Orsoly amit írt az is tök jogos. A HA-s tápszer is jó lehet, ha csak a megelőzés a cél, és nincs igazolt tejallergia.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi, Bogár, Reditke, Cat, Jovi, Noémi:
learattuk a dícséreteket, köszönjük!KépKép

Beus: csalóka ám, mert képeken olyan nagynak néz ki.
Azután aki élőben látja, csodálkozik milyen pici még. Örülök, hogy jobban vagytok!
Nekem is jöttek ezekkel speckó tápszerekkel, amiknek tök rossz ízük volt, végül a Nutrilonnál és a Humana Baby Fitt-nél kötöttünk ki. Bár tejalapúak HA-s mindkettő és nagyon fincsi.

Humi: gratulálok!Tényleg, mi lettél?

Ági: köszönjük, Ti sem panaszkodhattok, Gyönyrű az irokéz pasid!Kép

Virág

KépKép
virág33

Sziasztok!Kép

Megvagyunk mi is, csak én elég ritkán jutok a géphez mostanában...

StellaKép
Gyönyörűek a pasijaid!!KépKép
Remélem rendben telnek a napjaitok, és összeszokott már a "kis" család!Kép

VirágKép
Ti is nagyon szépek vagytok!Kép
Ahogy néztem hármótokról a képet jutott eszembe, hogy rólunk még nem készült családi képKép Ezt gyorsan pótolni kell!

ÁgiKép
Domi nagyon vagány!!Kép
Jajj lesz a csajoknak, ha felnő!Kép

Én most nem tudok friss képet feltenni Botiról, mert még a gépben vannak, de azért mutatok Nektek fürcsi utáni átfordulástKép még február végéről, amit azóta sem csinál - kissé ellustultunk azótaKép
Kép
Kép

És egy büszke jelentés a méreteinkről:
Tegnap voltunk méreckedni, Boti 7230g és 64 cm!Kép
Jövőhéten leszünk 4 hónaposak!Kép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép
Szépek vagytok!Kép Méretben és amúgy is!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Ági: csúcs a kép DomirólKép

Zitus: Boti is naggyon édesKép Az átfordulást meg ne erőltetsd, Berci 2x is átfordult 2 hósan (véletlenül), aztán azóta sem.

Egcsi: memóriában (is) hasonlítunkKép

Virág: Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást. Sajnálom, hogy Bercibubu ilyen kis dinka, jó lett volna, ha alszik egy nagyot (mellesleg azóta 2x fél órát aludt, most meg kidőlt). Nem tennél ide képet a kispasimról?Kép

Humi: gratula én is! Meg irigykedés, mert én arra sem bírom rávenni magam, hogy az elfeledett angolomat frissítsem egy kicsit (mert egyébként olyan nagy szükségem van ám rá, hogy naKép)

Puszi:
Jovi

ui. ha addig nem jönnék, mindenkinek boldogságos Húsvétot, lányoknak sok locsolót, fiúknak meg piros tojástKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Beus Kép
Én a DM-ben veszek köles pelyhet (500 gr, Alnatura bio kölespehely), én kb 2 percig fözöm, utána hagyom kicsit dagadni a forró vizben. De lehet kapni direkt bébi köles-pépet (ezt még csak bioboltban láttam), amire csak melegvizet kell önteni. Én eleinte turmixoltam a zölrdégekkel, gyümölccsel, mostmár csak összekeverem, mert nem túl nagy pelyek.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Hű lányok, ahogy olvasom a soraitokat, rá kell jönnöm, hogy lassacskán nekünk is szükségünk lesz szopis, tápszeres és hasonló infókra. Még mindig olyan hihetetlen, hogy itt a baba a pociban, pedig már minden mozdulatát érzem, de mégis. Kép

Zituska Kép az unokaöcsém 7 hónaposan 68 cm és 8500 gramm. 52 cm-rel és 3500 grammal született. Úgyhogy gratula! Ezek aztán a méretek! Hogy bírod?

Ági Kép nagyon helyes Domi, tetszik a pánk frizurája Kép. Remélem sikerült a lakásdolgokat elintézni, nem tudom, most hogy álltok. Nagyon drukkolok. Van fenn különben kép a profilomban és a babanet albumon is néhány. Csak lusti vagyok fotózkodni, de most megint olyan nagyot nőtt a hasam, hogy a képen látható fekete nadrág már feszül. Pedig még 2-3 hete össze kellett gumizni a hasát. Kép.

Egcsi Kép köszi a bókot a jogsiról, rezelek azért rendesen, de remélem bajunk nem történhet. Valahol muszáj gyakorloni Kép csak nem várok addig amig újszülőttel kell vezetnem, inkább még most Kép. Augusztus 4re vagyok mensi alapján kiírva, a babát az UH július 26ra saccolja, mert olyan nagyobb mindig már az elejétől fogva. Inszemes baba, a 10. cn-on fogant Kép. (De rég írtam már le hogy cn Kép)

Jovi Kép van egy szuper jó idegennyelvű könyvesbolt a Károly körútról nyílik a DM sarkától befelé, ott lehet könnyített nyelvtanú rövidített regényeket venni, szuperul szinten tartják az ember tudását, meg szedsz is fel hozzá szókincset. Egy könyv kb. 6-700 ft. Nagyon ajánlom. Kép

Puszi
Noémi és Dani baba
23+6
Vendég

JóregKép

Csak nem bírom, hogy ne kukkantsak beKép

Noémi: köszi az infot, na meg az ötletet!Kép

Virág: persze azt elfelejtettem (és ezért is jöttem ma megen), hogy áradozzak a kicsiVirágról (gyk.: Ádámbaba). Annyira édes kismaci!Kép Este meséltem a Zuramnak, hogy milyen más tud lenni a két kis hurkaGyurka, ellenben a hangjuk...! Képzeljétek, csajok, tök vicces volt, akármelyik fiú nyikkant, mindketten ugrottunk, annyira egyformán nyekeregtekKép

Csajok! Babakocsinézésben vagyunk, a segítségeteket szeretném kérni. A főbb szempontok: minél kissebbre lehessen csukni (láttatok már Suzuki csomagtartót?Kép) és lehetőleg ne kapjon agyrázkódást benne a gyerek (vagyis viszonylag jó legyen a rugózása). Ha ezen kívül még dönthető is, az lenne a csúcs!

Puszi:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi Kép
Én a babaszobán vettem használtan a babakocsit és nekünk nagyon bevált, bár az általad emlitettek közül csak 2 szempontnak felel meg biztosan (az agyrázkódásban nem vagyok biztos Kép) Valami noname, Mybaby talán, már többször láttam a babaszobán felbukkani, a barátosném is ott vette, mert látta, hogy nekünk nagyon bevált. Naszóvaé. Lapra csukható, de kis helyen elfér (a puntonak sem lehet nagyobb csomagtere a kissuzinál-nekünk nagysuzink van, ugyhogy ez nem mérce, de anyu puntójába is befér) 3 pozicióba dönthetö, és nagyon könnyü és keskeny, igy bkv-zásra nagyon jó (bár ez nálad nem volt szempont, nálunk igen)
Próbáltam képet keresni, most csak egyet találtam, amin alig látszik, de azért talán be lehet azonositani. Este csinálok jobbat, ha gondolod.
Kép

Pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Jaj, minyu köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltálKép Szempont a BKVzás is, de ha az előbbieknek megfelel, akkor valszeg könnyű és keskeny is.Igen, kérek képet!Kép
Én pl. ezt néztem: http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=180
Meg ezt: http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=99
És még az is lehet, hogy e kettő uaz, csak más színbenKép
Egyébként a jelenleginket is nagyon szeretem (örököltük, talán Apolló néven láttam a Brendonban), de az külön műsor, amíg betesszük a csomitartóba, arról nem beszélve, hogy max. az alacsonyplatós buszra tudom föltenni. Újpesten meg nincs rámpa sem, hogy letoljamKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok mamik!
Sajnos nem sűrűn ugrok be hozzátok, de a képeket végignézegetem és mindenkinek egytől-egyig gyönyörű a babája!

StellaáékKép
Gratula a pasikhoz és minél kevesebb éber éjsazkát kívánok!

ZituskaKép
Nem semmi méretei vannak Botinak!
Nagyon szép, formás a kispasas!

HumiKép
Gratula az államvizsgához!

JoviKép
Jocinak pont tegnap hozta meg a "nyuszi" a babakocsiját: PegPerego Pramette-t kapott, a Brendonabn most akciósak, és a hugi is használhatja majd,mert esernyőre csukható sport-és mélykocsi egyben.Nagyon könnyű és kicsire csukható.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kirri(aki elkezdte a 25 hetetKép )

Kép
Kép

KépKép
KépKép
kirri

JoviKép
Nekünk ABC Design Handy Plus babakocsink van. Képem nincs róla, de pl. a brendon honlapján meg tudod nézni. Esernyőre csukható, háttámlája 6 pozícióba dönthető, a kupola tető nyári tetővé alakítható, az első kerekek bolygósíthatók, a lábtartó magassága állítható, a tolókar forgatható. Alig használtuk, gyakorlatilag csak a bevásárlóközpontos túráinkon. Még tartogattam, de hónapok óta csak a garázsban kerülgetjük. Ha esetleg érdekel, még válogathatsz is, mert nekünk ugye ebből is kettő van.Kép Ja, és apukám Suzuki Ignisébe mind a kettő befért.Kép

Puszi, Edi
edi

Bea nekem is evett a lányom Sinlac-ot és nagyon szerette, szerintem kakigondra próbáld ki a Hipp gyümölcsdesszert bébipapit nagyon finom és megoldja a bajt. Nálunk bevált, már két éves elmúlt a csajos de ha ilyen gondunk van a mai napig bevált módszer eszik egy fél üveggel vagy még annyit sem és 1 órán belül megvan az eredmény. Nem hasmenést csinál csak segít fellazítani 4 hónapos kortól van és szerintem nagyon fini én is nagyon szeretem Kép
sziasztok

Kép
cinci

Sziasztok!

Elkészült pár kép,amit szeretnék veletek is megosztani,de most szeretnék egy picit önző lenni,hogy láthassátok a boldog és büszke apukát is.
1. kép Olivér és Stellapa:

Kép
stellapa

JoviKép
Megkaptad a mélt?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Illetve itt lenne a következő,amin ezúttal Botond szerepel Stellapával.
Lássuk:

Kép
stellapa

StelláékKép
Még mindig nagyon helyesek vagytok.Kép Írjatok kicsit, hogy telnek a napjaitok! Hogy viselkednek a törpök? Éjszakák, nappalok, szopi... Szóval részletesebb beszámolót, ha van időtök!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edi: engem érdekelne a másik babakocsi (amelyik Jovit nem!Kép)!! Megpróbállak elérni a számon, ami még ezer évvel ezelőttről megvan nekem, remélem nem változott.

Jovi: amint letöltöm (vagy a zuram), teszek föl képet! Naggyon drága babuci Bercikéd, azóta is emlegetem az általa "elmondottakat" (Mú!!Kép). Gyertek máskor is!

Virág

KépKép
virág33

MinyuKép

Kösz az infót, beszerzem!

CinciKép
Ezt ismerem is, csak eddig még nem vettem. Ez az egész még újkeletű probléma nálunk. Köszi, be is szerzek belőle itthonra.

VirágKép

Szerintem nekem nem lenne kicsi,mert nem sokkal kisebb, mint Csenge (ő most 7400 gr és hetvenvalahány cm. Mindenesetre gyönyörű baba!!!Kép

Megoldódni látszik a tápszergondunk. Kiváltottuk elsőként a Nutrilon szójás tápszert, és elég jól fogadta a picur. És úgy látszik ez már rendbehozta az emésztést is. Ha hosszútávon mégse lesz jó, akkor jön a Humana HA. Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget!!Kép

StellapapaKép
Gyönyörűek a picurok! Mesélj mi újság!Kép

ZituskaKép
Te jó ég, ezek ám a méretek. Én mindig ledöbbenek, hogy a fiúk milyen gyorsan gömbölyödnek.

Bea

Bea
regibeus

Jovi Kép
Nem tom, aktuális-e még, vagy Edi megszabadult már az övéitöl Kép
Itt egy jobb kép a mienkröl (asszem 7ezerért vettük):
Kép

Pusza mindenkinek
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

JóesteKép

Amíg a család BK-t néz, én itt garázdálkodom (Veruséknál vagyunk Bercivel, a nagyok vasárnp jönnek utánunk).

Egcsi: azt, amiben az árakat írod? Igen! Sőt, válaszoltam is. Ha azóta újabbat írtál, azt csak kedden tom elolvasniKép

Edi: mennyit engedsz a feléből? Kép

Minyu: lehet, hogy félreértettem...Te csak megmutattad, Nektek milyen van, nem akarod eladni, ugye? Kép

Virág: úgy lesz, megyünkKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JovikaKép
Valahol eltévedt a leveled, mert nem kaptam meg.Kép Küld már el megint légyszi!Kép

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétolást!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: kedden tudom csak elküldeni, de akkor mindenképpen!

Jovi

Kép
verus

Kép

Kép
verus

Nem értem, miért, de a hugom gépe felülírja az én nickemetKép

Szóval jó úsvétolást mindenkinekKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Válaszoltam. Használhatom ezt az e-mail címet?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok Lányok!

Egy kérdésem lenne hozzátok,segítséget szeretnék kérni. Olvastam néha,hogy miket írtok,mert elvileg közétek tartozom(Roland:05.11.18.sok év várakozás után).Írtatok szülés utáni hajhullásról,de nem emlékszem meddig tart,mi a pontos oka,van e vmi segítség rá stb. Megírnátok nekem,hogy tudok e tenni ellene vmit,vagy csak várjak? Már kb egy hónapja tart.
Köszi előre is. Puszi Nektek és babáitoknak!
mamacs
mamacs

Mamacs Kép
oka hormonális, teljesen normális, és akár fél-1 évig is eltarthat. Tenni ellene semmit sem tudsz Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jovika Kép
Én csak megmutattam am ienket, eladni nem szeretném Kép

Mamacs Kép
Nekem is hullott a hajam szülés után, kb fél évig. Viszont a terhesség alatt egy deka sem-gondolom szintén a hormonok miatt. Most (11 hónapos Nándi) már teljesen beállt a régi rend, nem hullik különösebben. Én levágattam, de csak azért, mert zavart a sok hosszú hajszál (a rövidek nem annyira feltünöek Kép ) Most persze megint növesztem ezerrel, mert apájának a hosszú jobban tetszett.

pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Kedves Csajok!

Köszönöm a válaszokat!

Pussz:mamacs
mamacs

Jovi tündéri Bercikéje:

Kép
Kép
Kép

KépKép
virág33

Sziasztok!Kép

StellaKép
Csodaszép családod van!Kép
Mégegyszer gratula!!KépKép

JoviKép
tényleg tündéri Bercikéd van!KépKépKép
(..és így zárójelben jegyezném meg, szerintem nagyon hasonlit az én Botondomra!Kép)
Kép

Pussz! Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zitus: igen, ezt mi is konstatáltuk a hasonfekvős kép kapcsánKép (Csak nem írtam...)

Edi: köszönöm a babakocsitKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
Ma volt a 12. heti UH. Minden OK Kép.Ficánka jól érezte magát, kalimpált, járt keze-lába, már 69 mmKép. Tarkó redő 1mm, vagyis ez is OK.
Lujza (12+0)
lujza

LujzaKép
Nagyszerű!Kép Gondolom már nagyon várod, hogy megtudd fiú vagy lány Ficánka.Kép Lényeg, hogy minden rendben!KépVannak már neveitek?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lujza Kép szívből örülök nektek! Ez aztán a méret! Kép Szép pocakosodást nektek. Csak halkan súgom meg, hogy nekünk a 16. héten a 4d megmutatta a nevét Kép (nemét) KépKépKépKépKépKépKép

Stellapa Kép ezek aztán a képek! Hogy vagytok? És Stella? Nagyon szépek a fiúk, gratulálunk hozzájuk!

Jovi Kép Berci tényleg tündéri! De tényleg, hogy hasonlít Zituska Botijára KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zituska Kép nem semmi méretei lehetnek Botinak, óriásbaba! Kép

Mi jól vagyunk, a haskörfogatom most 100 cm. Ez normális? Most 7 kilónál tartok. Kicsit izgulok, mert jövő héten megyek terhesgondozásra, és a dokim múltkor is lecseszett a sok hízás miatt. Szerintetek? Fogalmam sincs mi a normális. De nem esett jól, azt tudom.

Sok puszi
Noémi és mocorgó Dani baba
25+0 KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Halihó Mindenki!

Az utóbbi pár hétben nem lehettünk fenn annyit a Babaneten amennyit szeretnénk,erre Botond és Olivér a tanuk!

Zituska:Botond nagyon machos baba,rendkívül jóképű...

Noémi:Jól megvagyunk,de elképesztően fáradt mindkettönk,mert a tökös legénykéink adnak munkát bőven...

Most pedig következzen néhány életkép rólunk:

Kép

Kép

Kép

Kép
stellapa

JóregKép

Elszállt a hsz-om!!! Kép

Noémi: Minden viszonylagos! Ha magas vagy, nem sok a 100cm haskörfogat, és ha nem nagy súllyal kezdted a terhességet, akkor a 10-12 kiló hízás is belefér. Én pl. anno 53kg-mal kezdtem a terhességeimet és 70-nel mentem szülni. Most 70 fölött voltam induláskor és "csak" 9 kilót híztam (azért csak, mert az uccsó 10 hétben cukros diétán voltam).

Egyébként is, tudod, hogy vannak olyan dokik, akiknek ez a mániájuk ("sokat hízik a kismami").

puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

NoémiKép
Ne izgasd magad a hízás miatt. Ez teljesen alkati dolog szerintem. Ha nem követed a régi hagyományt, mármint, hogy kettő helyett kell enned, hanem egészségesen eszel, akkor nem lesz gond.Kép Személy szerint én 11 kg-t híztam, igaz az elején lement 3 a rókakoma miatt. A barátnőm 12 hízott 8 hónap alatt, akkor szült, kicsit korán, de ő szinte alig evett, nem volt étvágya.
Majd leadod mikor kint lesz Dani.KépA doki meg hivatalból tesz megjegyzéseket, hozzátartozik a munkaköri leírásához.Kép

StelláékKép
Nagyon aranyosak a fiúk, jó, hogy tesztek fel képet róluk.Kép

JovikaKép
Küldök neked képet a fiamról, tedd már fel nekem ide, sajna nekem nem engedi a rendszer.Kép Diszkrimináció!Kép

Mi jól vagyunk egy kis megfázást leszámítva, ami miatt 3. éjszakája nem alszom rendesen.Kép El van dugulva az orrom, úúútálom! Azért már kifelé lábalok, szerencsére a gyerkőcöknek csak kicsit folyik az orra, semmi komoly.Kép
Ma megint szép időnk volt, remélem most már itt a nyár. Nem is emlékszem ilyen idióta időre, egyik nap 32 aztán 18 fok, szél, eső...remélem ennek most már vége.Kép
Ja, a szüleim csúcsot döntöttek ma, 3. napja vannak itt a lányok egyhuzamban. Aztán ne csodálkozzanak, ha magyarul fognak beszélni...Kép
Megyek, hátha tudok aludni.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: Ha már magyarul, akkor vmi ízes-kanyargós káromkodást taníts nekikKépKépKép

Íme Egcsi BercijeKép
Kép

És az enyém superBercimKép
Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

StellacsaládKép
Csuda helyesek vagytok!!!KépKépKép

NoémiKép
Szerintem se izgulj a súlyod miatt! Egyél egészségesen, a plusszok meg ráérnek lemenni később!Kép
Én 17 kilót híztam, igaz ebből sok víz volt!
Szülés után 7 kiló maradt rajtam, de az stabilan!KépKép

Boti tényleg kis "zura-manó", pedig az elmúlt héten vigyázott a vonalaira - nem hízott semmit!
De megnyugtattak, hogy ez is teljesen normális!Kép

EgcsiKép
Jobbulást Nektek!!Kép

Sajnos rám jár a rúd mostanában, mert húsvét előtt egy makacs csomó miatt kellett a Klinikára látogatnom: megfejtek, mint egy tehenetKépKépKép - de muszáj volt, mert semmi egyéb praktika nem segített.
Most meg mellgyulladásom volt - a másik mellemben.KépKép
Szerencsére úgy tűnik ezt gyorsan megúsztam, 1 napot voltam lázas, és nem volt csomó, csak egy vörös érzékeny terület a cicimen.
Láz már nincs, vörös folt még látszik - halványan, és már nem érzékeny! Remélem ez azt jelenti, hogy múlik a dolog!Kép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Bercik nagyon helyesek!!!KépKépKépKép

JoviKép
káromkodásKépKépKép

Kép
Kép
zituska28

NoémiKép
Ne törődj a hízással szerintem. Túl van ez parázva, mert az orvosok többnyire férfiak, akik sosem voltak terhesek, ezért cirkuszolnak. A szüléssel minden plussz súly le fog menni, hidd el, még attól több is.

StellapaKép
Nagyon helyes kis családod van! Azok a karikák meg a szemed alad el fognak tűnni, csak hónapok kérdése, de az őszhajszálak visszavonhatatlanok.KépKép

ZituskaKép,JoviKép
Szétnéznék én a házatok táján, hogy így hasonlít Boti és Berci! Mintha ikertesók lennének!KépKép Jobban mint az enyémek az tuti.Kép

LujzaKép
Gratulálok a szép 12 hetes eredményekhez! Rosszulléteid még vannak? Nem mentek el 4D-s Uh-ra? Botondról nem is mesélsz?Kép

Rólunk: Mi sajnos elég betegek vagyunk, engem is beleértve. Vírusos-gombás aftás szájfertőzésünk van, amit innen a Kerékgyártó utcai játszótér homokozójából hoztunk haza. Randa egy betegség. Leterjed a torkukig, mandulájukig, tele a szájuk vérző, fájó sebekkel, ezért jó nyűgik, egész nap hisztiznek. 3-4 napig volt nagyon magas lázuk, szerencsére az már nincs, de enni még nagyon rosszul esznek. Szóval kerüljétek a játszótéri homokozókat, mi már közelébe se megyünk, az tuti.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! ez szörnyen hangzik! Kép Jobbulást! És kitartás! Én is mindig félek a játszótéri homoktól. Tavaly Péter egy adag cicakakit markolt fel. Kép
Egyik baba szebb, mint a másik! Mindig megcsodálom a képeket. Kép

Én megkaptam az első szurit az endometriózis kialakulása ellen, 6 lesz (havonta egy), aztán utána várhatok heteket a mensire. Ebben az évben már biztosan nem leszek babás Kép , de végre úgy érzem, hogy kezdem feldolgozni az egészet, és lelkileg rendbejönni.

Andi
andi28

AndiKép
Hamar túl leszel ezen a szurisoron! Jó lesz a két csíkos teszt a karácsonyfa alá is!KépKép Szerintem a szurik után nagyon hamar teherbe fogsz esni, ugyanis a petefészkek leállítása mindig nagyon jót tesz a fogamzásnak.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Boti igazi örökmözgó zsivány.Szusszanásnyi időm nincs mellette. Persze egy imádnivaló ördögfiókaKépSzegénykémnek most egyszerre bújik 4 foga (így már 12 van), állandóan nyálban úszik mindene.Jövő héten elutazunk Anyukámhoz egy hétre Botival. Hűűűű, legalább kicsit szusszanok, ki lesz nyalva a fenekünkKép.
Olyan lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy nem tudok úgy befelé, Ficánka felé fordulni, mint amikor Botival voltam várandós. Így éjszaka, amikor nem tudok aludni mindig beszélgetek Vele gondolatban és símogatom.Akarunk menni 4D-re majd úgy a 16-17. hét felé.(Na, Cat,tipped van a nemét illetően?) Május 31-én lesz az amniocentezisem. Attól félek egy kicsit, de bízom benne, hogy most sem lesz baj.
lujza

NoémiKép
Én 16kg-t híztam. Amikor Boti kibúj rögtön lement 8, mire hazajöttünk a kórházból még kettő, aztán szépen pár hónap alatt a többi is. Ne izgasd magad miatta.A nasival és édességekkel vigyázz, egyébként egyél amit megkívánsz.Most jön az idejük a friss zöldségeknek, majd a gyümölcsöknek.
StelláékKép
Édesek a babák.El tudom képzelni milyen melós lehet a két lurkóval, de ha rájuk és rátok néz az ember...hát az valami csodálatos!
AndiKép
Fel a fejjel!!!Babás leszel!Nekem elhiheted!!!!
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?