Új privát üzeneted érkezett!

Húú, nemtom melyik van meg neked vagy melyik nincs, beszúrom mindet, ami nekem van.

http://www.millan.net/

http://www.animaatjes.com/Disney_animaties1.htm

http://www.peppiclip.de/Smilies/

http://www.kiscsilli.try.hu/

Van még kettő, az pont olyan, hogy kategorizálva van, de persze, hogy most nem jön be!! Kép
Később próbálom...

Fehér Rózsában én is voltam már, én is egy oszt.talin. Szerintem jó hely! Kép Olyan kisvendéglős! Kép

nadine81

Jaj mi is voltunk a pancsiba jó volt nagyon.Van ott egy gondozó bácsi aki karban tart mindent juj most nem jut eszembe a neve.Emlékszel rá?Én már nem emlékszem milyen színüben voltam.Az egyik dadusom a Katinéni volt.
Köszi őket.
Vendég

Tudod melyik volt amikor egy kiskutya jött be.ezek megvannak.Hosszú címe volt.Szóval akkor jó hely.

Képzeljétek most neveztem be a husit egy baba szépségversenyre.Szerintetek nem gáz?

képzeljétek most neveztem a husit
Vendég

Na lassan lépek nemsokára jön haza apa.
Vendég

Gabi,
azt hiszem Rezső bácsi volt. Kép Kati néni nem óvónéni volt? Dadus? Vagy te úgyis úgy gondoltad?
Mert nekem volt Kati óvónénim, aki "jóban volt" Rezső bácsival... Kép

Azt hiszem tudom melyik oldalt mondod. Egy magyar nyelvű. Az előbb azért nem írtam be ide, mert gondoltam, ha nem jön be, akkor még nem szúrom ide. Esetleg később próbáld te is.

http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/

Arra most az van kiírva, hogy:
"Sorry, service currently unaviable"

Vero mit jelethet ez? Máskor is volt már ilyen.

Nem gáz a babaszépségverseny, miért is lenne az?? Levi stramm kis kölyök, esélyes! Kép Hova nevezted?

nadine81

Tényleg Rezső bácsi volt!Óvónéni volt nem tom miért írtam dadust.Igen ez az az oldal köszike.
a Mira-baby-be.Azt küldtem el amit a Katus bekeretezett a pizsiset.
Vendég

És mi az a Mira-baby? Egy honlap?

nadine81

Sziasztok!!!

Viol!!!

Tök jo, hogy Gabor ilyen jol kijön anyukaddal. Nalunk is tök jo a helyzet, mondjuk ök eleg ritkan talalkoznak es nem is ertik nagyon egymast, de anyam szerint minta ferjem van. Kép
A szüleim egyebkent 20-ig maradnak. Mar olyan regen akartam irni, hogy a nutellas süti nagyon izlett a csaladnak mar a sogornöm is megcsinalta. Mi meg a tesztara banant is tettünk. Fincsi volt! Kép

Nercsi!

Az ut Stuttgartba problemamentes volt egy kicsit sirt csak a repülöteren egyebkent vegigaludta az utat. Laranak sincs meg fülbevaloja es szerintem 1/2 eves kora elött nem is lövetek be neki. Aliz nagyon szep kisbaba es ö is mar sokat nött. Hanyszor szoptatsz egy nap? Es mi ujsag az ejszakakkal?

Hajnus, Eszti, Gabo!!

Gyönyörü gyerekeitek vannak!!

Vero!!

En a Daniel nevre szavazok korabban amikor meg a fiu nevek között keresgeltem a David mellett volt eselyes!!

Milyen idö van nalatok? Itt esik az esö es hideg van!! Kép

Kép
Kép
reni76

Reni,
attól, hogy nem is értik egymást, még tényleg jó lehet a viszony, és persze nem pont attól, hogy nem értik egymást! Kép Ha valakinek szimpatikius a menye vagy a vője, és még azt is látja, hogy jól kijönnek a gyerekével, és a gyereke boldog, akkor tényleg jó a viszony. Kép
Hmmm, banános újítás! Kép Ez igen! Kép De akkor jól értem, hogy nem a tésztában sült a banán, hanem utólag tettétek rá, még a krém előtt? Jól hangzik mindenképpen... Kép

Itt már második napja megint fúj a szél, persze nagyon! Kép És hideg is van... Kép

nadine81

Igen.Ha így beírod a keresőbe kiadja.

Reni!Itt két napig tombolt a szél most estére csendesedett el és nagyon hideg van.holnapra már jobbat mond,de az ünnepekre megint rosszat.Anyukádék jól érzik magukat?A nagypapa örül az unokájának?
Vendég

Ja hozzá kell írni,hogy babaszépségverseny.
Vendég

Sziasztok!

Reni!
Köszi a dícsérő szavakat!
Kaka az idő de azt mondja a meteorológus,hogy szombatra akár 23 fok is lehet.

Gabóca!
Jóképű srácod van!Lehet rá szavazni valahol vagy nem internetes verseny?Én szavaznék rá!
A fogászati árakat nem tudom de a jövő héten utánanézek.Klasszak a nacik és nem is volt érte sok a 2000 ft.

Zsani!
Itt nem volt választásunk.1 ovi van ezt kell szeretni.Azt viszont durvának tartom amit leírtál.Ahelyett,hogy örülnének az érkező gyerekeknek.

Viol!
A tömlős akciód most nyáron volt?KépKépKép

KépKép
eszti76

azt jelenti hogy nem elérhető a szolgáltatás. Biztos karbantartják. Én is szavazok a Levire, ha lehet!!!
Vendég

Köszi!Nem tudom,hogy lehet-e majd utánna nézek.Oké majd akkor nézd meg légyszives.
Vendég

Esztííííííííí,
nemtom te mikor, de én már jó pár éve jártam ovibaaaaaa! Kép Kép Kép
Vagy a melóhelyem miatt írtad? Kép Ott nem bántok senkit! Kép Csak az oviban! Kép
Kép

Levire én is szavaznék! Kép

Ja, és gyűlnek a pontok a Dániel mellett!! Kép
Reni....... Kép

nadine81

Hát nem tom,hogyan lehet.A képe már kint van úgyhogy valahogyan biztos lehet.Ha beírjátok Mira-baby babaszépségverseny akkor ott megtudjátok nézni.
Vendég

Most elköszönök,mert apa átveszi az uralmat.

Szép estét!
Vendég

Viol!
Elkerülte a figyelmemet,hogy az ovival kapcsolatban írtad de akár lehetett volna a hegykői fürdőben is.KépKépKép
Remélem otthon nincs slagotok mert nem merek ám lemenni a filmekért.KépKép
Most akkor 4-3 még mindíg az Iván javára?

KépKép
eszti76

Eszti,
ez most komoly?? Kép Hogy elkerülte a figyelmedet, hogy ovis buli volt? Kép
Vigyáznom kell veled, nemtom mikor viccelsz és mikor nem... Kép
Slagunk van, de csak olyan sima falusi, vékony ZÕÕD... Kép (asszem zöld...) Nincs a végén testi fenyítésre alkalmas szerkezet! Kép

nadine81

Gabi,
azt mondta az időjós néni, hogy holnap reggelre a Nagykanizsán és környékén élők ébredhetnek a leghidegebbre... Kép
Húzzátok magatokra a takarót!
Kép

nadine81

Húúú ez komoly?Ekkor éjjel még raknom kell a kandeszra.BRRRRRRR.
Vendég

4:3 igen egyenlőre!
visszaolvasok kicsit!
Vendég

Na most már tényleg megyek a fiúk végeztek a fürcsivel.Kép
Legyetek jók ha tudtok!
Vendég

Sziasztok!Dánielre szavazok az jobban tetszik mint az Iván.

KépKép
kola2

nincs is sok visszaolvasnivaló! Kép

ezt szerettem volna du feltenni Amicának:

KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Zsani, úgy nem ér szavazni ám ha egyik sem tetszik!! Kép Kép
Vendég

Vero!Ha kisfiam lenne Balázsnak,Péternek ,Dánielnek hívnák.De az Iván semennyire sem tetszik.

KépKép
kola2

ja, értem csak úgy hangzott akkor, bocs Kép hülye vagyok már tisztára
Vendég

Dehogyis biztos én írtam rosszul.:-)

KépKép
kola2

Nektek,Hogy lesz mosolygos sárga smylitok?

KépKép
kola2

Jó éjt mindenkinek!
Megyek Született feleségeket nézni.

Kép

KépKép
eszti76

Vero, én is a Dánielt adnám, az Ivánt csak a nyuszink miatt meséltemKép
De nem hinném, hogy ebben mi befolyásolhatunkKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vero, az én jelem is csiga voltKépKépKép
Mártoné holdacskaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani,
kettőspont és utána egyből a zárójel záró része: Kép

kettőspont és utána egyből egy nagy O betű: Kép

Nemtom melyikre gondoltál, ezek vannak, ezeket lehet egyből idetenni, a többi az máshonnan letöltött izé. Kép

Jó éjt, most én is Feleségeket nézek! Kép

nadine81

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Viol!Köszönöm!Most probálkozom képeket is feltenni .Remélem sikerül.Jó éjt!

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Zsani! Úgy látom sikerült!!! Kép

Feleségek bruális volt! Gabrielle Kép
Rex Kép
Megyek Dr. House-t nézni Kép
Vendég

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Tegnap este irtam egy uzenetet, aztan mikor el akartam kuldeni eltunt. Persze nem volt elmentve, es ugy bepoccentem, hogy azert sem irtam ujra. Kép Mondjuk megtanulhatnam mar, hogy a babanetre nem lehet szamitani, hogy el is megy egy kisregeny amit megirtam.

Nadine!
Remelem nem fektetnek be az unnepekre! SZerintem kihuzod a kiirt idoig. Kép

Meg a tegnapi allatos temahoz irom (mert tegnap is leirtam, de elszallt ugye...), hogy nekunk egy drotszoru tacsink volt amikor gyerek voltam. 11 evesen kellett elaltatni, mert egy tumor nott a szajaban. Berci volt a neve. Most meg egy jack russel terrierunk van, meg a cica. Oket a Jason nevezte el egy kedvenc konyve alapjan. Azt hiszem a magyar cime: Ne bantsatok a feketerigot (To kill a mockingbird). Szoval ebben a ket foszereplo neve az allataink neve. A kuta Boo, a macska Atticus.

En oviba a Kurucz dombra jartam kiscsopiba, a Szelmalom mogott van. Ott esernyo volt a jelem, aztan kozepsobe nem jartam, mert akkor szuletett a hugom es nem vettek fel, es nagycsoportba meg a Kofarago teribe, ott szilva volt a jelem. En utaltam ovodaba jarni.

A Feher Rozsaban en is voltam tavaly, szerintem egesz jo hely!
A mi erettsegi talalkozonk is alakul. Ma vegig telefonaltam az osztalytarsak szuleit (mert csak azok a cimek meg szamok voltak meg), es elkertem mindenkinek a sajat cimet. Szoval jelentem, meg lehet szervezni innen is!!! Kép

Amica!
Tok jok a takarok! En is varrtam takarot mind a ket gyereknek, de racsra parnat a Balintnak nem csinaltam kulon, mert meg jo volt ami a Bencetol maradt. Mindegyik imadja egyebkent a takarojat.

Vero!
En nem tudok donteni a ket nev kozott. Amugy a csalad melyik iranyaba huz? Vagy az nem szamit? (Csak mi? Kép)

Gabi!
Ezeken a kepeken amik az albumodban vannak olyan maskepp nezel ki! Az a kep amit regebben feltettel, ahol rovid voros volt a hajad, szoval ahhoz kepest teljesen mas! Nem ismertelek volna fel! Ez a felhosszu szoke haj jobb szerintem.
Levi edes! Jok a nacik is!!!

Most nem emlekszem, hogy meg mit akartam irni, ugyhogy elkuldom. (Vagy legalabbis megprobalom.)

Ja, Nadine! Nalunk is az Anyuek szeretik a Jasont, habar sokszor nem latjak, meg ha igen, akkor se tudnak vele beszelni. Viszont tudjak, hogy milyen nagyszaju vagyok, ugyhogy egyutt ereznek vele, hogy mit kell elviselnie. Kép Mert en is szeretek fonok lenni, o meg szerencsere hagyja. (Csak egy fonokoskodesi eset: amikor ebbe a hazba koltoztunk, egy kep volt-egy Jim Morrison szenrajz rendesen keretezve- amit fel szeretett volna tenni. En hiaba erolkodtem, egyszeruen nem talaltam a hazban olyan helyet ahol jo lett volna, igy vegul MINDEN az en izlesemnek megfeleloen lett berendezve. Kép Szerencsere nem szivja nagyon mellre az ilyesmit.)

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Jó reggelt!

Gabó!

Szavaztam a Levire, legalább is kedvenceim közé tettem, nem tudom, hogy lehet szavazni, egyáltalán nekünk lehet, vagy ők döntik el?
Ha nem haragszol írtam én is egy e-mailt, beneveztem a Mátét, vagy legalább is szeretném, egyelőre nem került fel.
Te hogy csináltad, én a freemailről írtam arra a címre.

Viol!

A Jocót is nagyon szeretik a szüleim, van, hogy dilis vagyok, és az ő pártján vannak, na ja nem ok nélkül....Kép
A leírtak alapján hasonlítunkKépKépKép

Amica!

Nagyon szépek a takarok, ügyes vagyKép

katus78

Katus!

Hol szavaztál a Levire én azoldalt sem találom!!!!
Kép

Ági!

Boo és Atticus Kép
Harper Lee Kép "mockingbird", kötelező olvasmány volt Kanadában Képkilencedikben, én is szerettem nagyon van egy film is belőle! Itthon senki sem ismeri Kép
(Vagy jól titkolják az emberek)

Fúú, nálunk nagy viták mennek a lakásberendezésen!! A Laci nem szereti ha én egyedül "intézkedem" sőt meg is sértődik (ő Rák és az otthon elvben nagyon fontos a rákoknak) úgyhogy tele van rakva a szobánkat motoros poszterekkel, meg makettekkel Kép.
Hál'isten úgy egybevetve nincs rossz izlése, a szobája is tök tetszett amikor még csak "jártunk". Felcipelt a 4.-re (!) egy 1950-es évekbeki Csepel motort (aminek leengedte az olaját, benzinét meg restaurálta meg ilyenek) és az állt a szobájában + egy régi telefonfülke (az most is megvan) + egy speedmotor féktárcsa a falon...
Hát nem mindennapi (jelzem a Szonjácskának volt honnan örökölnie a motorszeretet Kép)

Kép

Lehet hogy a telefonról és a Csepelről van is képem...
Vendég

Nem túl éles, de a lényeg látszik:

Kép

Ja, anyós-após téma:
A Lackót mindenki szereti, apám, anyám, nővérem, barátaim...
Engem már kevésbé szeret mindenki de nem is baj!
Én csúnya
Kép
vagyok!!!! Kép
Vendég

Szia Ági!De rég voltál már.7-hós terhesség óta nem festetem a hajam,de már nem is fogom.Köszi,hogy így jobban nézek ki.Szóval te is erélyes vagy mint Viol.Ez nem baj legalább a férfi nem nyomja el a nőt.Én sokáig nem tudtam nemet mondani a férfiaknak"mármint nem kell a legrosszabbra gondolni"csak minden úgy volt ahogy ők akarták,de egy illető megváltoztatott"utólag is köszönöm neki"És azóta keményen ellent mondok ha valami nem tetszik v. nem úgy van.Jóóóóóó érzés.Azért nem jártál középsőbe,mert meszületett a tesód!Ezt nem értem.Miért nem vettek fel?Ó itt mindenki szereti a cicákat csak én nem?!És mikor lesz a találkozótok?

Katus!Köszi mindjárt megnézem én sem értem pontosan hogyan lehet szavazni.De lüke vagy miért haragudnék!!!Máté is gyönyörű baba és ott a helyük.Simán elküldtem a címükre ami megvan adva és vissza is jeleztek.Na megnézem én is szavazok rá ha fent van.
Vendég

Ja, a név (ma mindent kifelejtek amit írni akartam)
Család inkább Iván párti, pl a szüleink vagy az Eszti...
Áron Dánielt akar, ez mondjuk elég fontos tényező, valszínű ezért aztán az is lesz...
Nekem és apukának egyformán tetszik a Dániel is meg az Iván is. Mindennap előhozzuk mi legyen a neve?
Aztán mindennap eldöntjük hogy nem tudjuk...
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?