Tegnap este irtam egy uzenetet, aztan mikor el akartam kuldeni eltunt. Persze nem volt elmentve, es ugy bepoccentem, hogy azert sem irtam ujra.
Mondjuk megtanulhatnam mar, hogy a babanetre nem lehet szamitani, hogy el is megy egy kisregeny amit megirtam.
Nadine!
Remelem nem fektetnek be az unnepekre! SZerintem kihuzod a kiirt idoig.
Meg a tegnapi allatos temahoz irom (mert tegnap is leirtam, de elszallt ugye...), hogy nekunk egy drotszoru tacsink volt amikor gyerek voltam. 11 evesen kellett elaltatni, mert egy tumor nott a szajaban. Berci volt a neve. Most meg egy jack russel terrierunk van, meg a cica. Oket a Jason nevezte el egy kedvenc konyve alapjan. Azt hiszem a magyar cime: Ne bantsatok a feketerigot (To kill a mockingbird). Szoval ebben a ket foszereplo neve az allataink neve. A kuta Boo, a macska Atticus.
En oviba a Kurucz dombra jartam kiscsopiba, a Szelmalom mogott van. Ott esernyo volt a jelem, aztan kozepsobe nem jartam, mert akkor szuletett a hugom es nem vettek fel, es nagycsoportba meg a Kofarago teribe, ott szilva volt a jelem. En utaltam ovodaba jarni.
A Feher Rozsaban en is voltam tavaly, szerintem egesz jo hely!
A mi erettsegi talalkozonk is alakul. Ma vegig telefonaltam az osztalytarsak szuleit (mert csak azok a cimek meg szamok voltak meg), es elkertem mindenkinek a sajat cimet. Szoval jelentem, meg lehet szervezni innen is!!!
Amica!
Tok jok a takarok! En is varrtam takarot mind a ket gyereknek, de racsra parnat a Balintnak nem csinaltam kulon, mert meg jo volt ami a Bencetol maradt. Mindegyik imadja egyebkent a takarojat.
Vero!
En nem tudok donteni a ket nev kozott. Amugy a csalad melyik iranyaba huz? Vagy az nem szamit? (Csak mi?
)
Gabi!
Ezeken a kepeken amik az albumodban vannak olyan maskepp nezel ki! Az a kep amit regebben feltettel, ahol rovid voros volt a hajad, szoval ahhoz kepest teljesen mas! Nem ismertelek volna fel! Ez a felhosszu szoke haj jobb szerintem.
Levi edes! Jok a nacik is!!!
Most nem emlekszem, hogy meg mit akartam irni, ugyhogy elkuldom. (Vagy legalabbis megprobalom.)
Ja, Nadine! Nalunk is az Anyuek szeretik a Jasont, habar sokszor nem latjak, meg ha igen, akkor se tudnak vele beszelni. Viszont tudjak, hogy milyen nagyszaju vagyok, ugyhogy egyutt ereznek vele, hogy mit kell elviselnie.
Mert en is szeretek fonok lenni, o meg szerencsere hagyja. (Csak egy fonokoskodesi eset: amikor ebbe a hazba koltoztunk, egy kep volt-egy Jim Morrison szenrajz rendesen keretezve- amit fel szeretett volna tenni. En hiaba erolkodtem, egyszeruen nem talaltam a hazban olyan helyet ahol jo lett volna, igy vegul MINDEN az en izlesemnek megfeleloen lett berendezve.
Szerencsere nem szivja nagyon mellre az ilyesmit.)