Na halihó,
már azt sem tudom mikor írtam valami értelmeset is ide, szóval nem is tudom, hogy kinek mit is kellene reagálnom.
úgy döntöttem, lesz ami lesz, most jövök és írok, és addig nem fekszem le, amíg nem írtam nektek.
Eszti,
BÓÓÓÓÓDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18969.php Benibabának is! Hát ő már télleg nagyfiú!!!
Wolga,
köszi megvagyunk, csak egy kissé zűrösek a nappalok, mert MArci egyáltalán nem hajlandó már egyedül aludni, csak velem, ha eljövök mellőle, akkor 5 percen belül felébred, odamegyek hozzá, és akkor újra elalszik. És ezt játszuk. Azonkívül másfélórássá váltak a szopik, mert nem hajlandó rendesen szívni, csak ímmel-ámmal, és ezért mindig bele is szundít, de ha ki akarom venni a cicit, akkor újra belekezd, szóval egy kissé dilis napokat élünk. Ja és ha nem alszik, vagy eszik, akkor rág valamit vagy kiabál, és surgatja a nyálát. Már párszor én is feladtam ezt a szopimizériát, és lefejtem ami maradt, és odaadtam kanállal neki. De azért kéne még egy kicsit húzni ezt a tejcis dolgot...Amíg még elég. Bár mostmár csökkent a mennyiség asszem, bár ezt sem tudom biztosan, mert az egész nap egy nagy szopi mostanában kissebb megszakításokkal. Na mindegy, majdcsak vége lesz ennek is, és nem lesz ilyen bonyis az élet.
MINDEKI:
Azért még a pénteket irányban kellene tartani tali szinten nem? Ma néztem az időjárást, és egész jó lesz már pénteken. Kispestiek, mit szóltok? És ti többiek?
Sajtine, tudom, hogy te nem vagy valami mobil pénteken de nem tehetnénk kivételt, ha a többiek benne vannak?
Amúgy egyébként Eszti, ha nem jó a többieknek, azért valamikor most már télleg el kéne vigyem neked a pelusokat, mert a végén még Bencus már rég kinövi, mire hozzájutnátok...
Ilba,
MArci is matat a fütyivel. Főleg ha már jó krémes. Meg fürcsinél is. Szerintem ez normális.
Én mindig elveszem a kezét, és ismételgetem, hogy NEM...
Nemtom mi volt a másik kérdés. (most nem nyitok másik ablakot, mert soha nem fekszem le....) Ja és köszi a mailt.
Azt még majd mondjátok meg, hogy a videókat milyen kiterjesztésű file-ban mentitek le? A miénkel is lehet csinálni, de valami elvetemült kiterjesztést ad neki, amin egyenlőre nem tudok változtatni. Még ki kell silabizáljam hogy hogy kellene valami emberi wmw-t vagy ilyesmit csinálni belőle...
Tücsökmami, látom ti is egy kicsit elmaradoztatok....Mi újság? Voltatok ma is uszizni? Majd írjál milyen volt. Végülis Peti kivett szabit? Akkor van videó is?
Mancsék,
ti otthon vagytok már? Jaj annyira cuki Petike! Nagyon édimanó!!!! Még tegyetek ki képeket!
Mamacka,
veletek mi van?
Milyenek az első otthoni napok? Írjál majd, kíváncsiak vagyunk ám!!!
Tök jók ezek a frame-ek.
Majd egyszer én is kipróbálom, amikor már nem leszek ilyen későn ilyen fáradt.
Ja azt is akartam írni, hogy apa megvette az áprilisi babaújságokat nekem, csakhogy én már egy hete megvettem őket, úgyhogy most két pld-om van az Anyák Lapjából, a Babamagazinból, és a Kismamából. Ha kellene valakinek szívesen átadom. Vannak hozzájuk kuponok is, igaz én már egy kicsit megnyírbáltam, mert megyek holnap a Brendonba, megnézem a nyitási akciójukat, hátha maradt még valami...
Sajtine, hol volt ez a H&M? Az Árkádban?
Kircsik a cuccok.
Gabi, ez a fürcsis kép Liviről!!!! Hát annyira cuki, hogy még!!!!
Ha már az ő képeit nem küldöd be, a szépségversenyre, jelentkezz hozzájuk fotósnak, és mutasd meg referenciaként ezeket! Tuti biznisz!
Vuka, hát ez nem jó hír.
Ha kézzel fejsz, akkor mindig jó meleg (majdnem forró) zuhannyal mosd meg előtte a ciciket, és könnyebben fogod tudni csinálni. Saját tapasztalat.
De Petra egy gyöngyszemű! Annyira cuki minden képen!
És amásik gyönygörűség is gyönyörűség! Igen, Szonjáról van szó, bizony!
De azért mi megmaradunk a mi óriás kék szemű angyalkánk mellett, MArci kis menyasszonyánál, Zsófinál!!! Mert mostmár személyesen is kinyílvánították egymás iránt érzett hű szerelmüket, igaz Sajtine?
:
Na jól van, egyenlőre ennyi, babócák még mindig nagyon édibébik, az újakról is kérünk még képeket, jó sokat!
Jó éjszajkát, most kép nincs, mert hulla vagyok még azt is áttölteni. MAjd ha lesz egy kis időm, meg energiám, akkor holnap vagy holnapután. A péntekről írjatok, mert olvasok ám!!!
Na pusssz!
Na egyet még lekicsinyítettem
Anya, te komolyan godolod ezt az egész fényképezősdit???!!!