Új privát üzeneted érkezett!

Ja, elaludt. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
az a méretű pampers kicsi Livire...
Most ő is hisztis, meg van bolondulva a fogzástól. Szegénykém.Kép

Eszti,
küldj át képet és csinálok neked frame-et.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi:

Sikerült!!!KépKépKép

Kép

Kép
novum

Mindenki tud ilyet, csak én nem........ Kép
Vendég

Eszti:
Ha felmentél az oldalra kattints a baba képére ami keretbe van.Akkor megmutatja,hogy milyen keretek közül választhatsz.Kattints rá.Aztán tallózás és Upload Photo.Ha kész Preview-re katt.Megmutatja hogy néz ki a kép ekkor letőltőd a mappádba,és onnan ide.Nekem igy sikerült.Kép

Kép

Kép
novum

Novum, köszi.
Csináltam valamit, de ez e-card asszem.

Kép
Vendég

Eszti,
megy ez!!!!Kép Tök jó!
Meg Ilbáé és Timié is!

Emmmeg a miénk:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Na kiváncsi vagyok az enyém sikerült e.ÍmeKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sikerült,sikerült.Kép

Gabi!
Azt a méhecskéset nem találtam.KépHol lehet ilyen szines,babás keretet találni??Láttad a tv műsort?Szerintem szupi volt.Kép

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
én meg a Tiédet és Ilbáét nem láttam. Az enyém rögtön a kezdő oldalon van, ott, ahol Timié és Esztié is.

Láttam!KépEl is küldtem mail-ben egy-két jelenetet videón. Mert mondtad, hogy nem tudod felvenni. Írdd majd meg, hogy átment-e!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Köszi,megkaptam.KépA szomszédasszony felvette videóra,majd azt másoljuk át dvd-re.KépPuszi.Jó éjt.

Kép
Kép
lldicsi

nehogymáááá kimaradjak Kép
Kép

Gabuska,
néha elvan fél óra 1 órát is, attól függ milyen kedve van.
Csak mindig leszedi a fejvédőt a járókárólKép

csücsülökKép
Kép

Nem egyedül csinálta ámKép
Én ültettem fel és odaraktam a kezét a rácshoz. Nagyon élvezte csak aztán nyúlt a kiskacsájáért és felborult mint a büdös bogárKép

Szerintem megkezdődött a fogzás nálunk is. Nyügös, nyáladzik.
Valaki használt olyan gélt, nem jut eszembe a neve.

Ilba , megkaptam kösziKép
majd én is küldök holnap

Jó éjt

Kép

Kép
sajtine

Na halihó,

már azt sem tudom mikor írtam valami értelmeset is ide, szóval nem is tudom, hogy kinek mit is kellene reagálnom. Kép

úgy döntöttem, lesz ami lesz, most jövök és írok, és addig nem fekszem le, amíg nem írtam nektek.

Eszti,
BÓÓÓÓÓDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18969.php

Benibabának is! Hát ő már télleg nagyfiú!!!
Kép

Wolga,
köszi megvagyunk, csak egy kissé zűrösek a nappalok, mert MArci egyáltalán nem hajlandó már egyedül aludni, csak velem, ha eljövök mellőle, akkor 5 percen belül felébred, odamegyek hozzá, és akkor újra elalszik. És ezt játszuk. Azonkívül másfélórássá váltak a szopik, mert nem hajlandó rendesen szívni, csak ímmel-ámmal, és ezért mindig bele is szundít, de ha ki akarom venni a cicit, akkor újra belekezd, szóval egy kissé dilis napokat élünk. Ja és ha nem alszik, vagy eszik, akkor rág valamit vagy kiabál, és surgatja a nyálát. Már párszor én is feladtam ezt a szopimizériát, és lefejtem ami maradt, és odaadtam kanállal neki. De azért kéne még egy kicsit húzni ezt a tejcis dolgot...Amíg még elég. Bár mostmár csökkent a mennyiség asszem, bár ezt sem tudom biztosan, mert az egész nap egy nagy szopi mostanában kissebb megszakításokkal. Na mindegy, majdcsak vége lesz ennek is, és nem lesz ilyen bonyis az élet.

MINDEKI:
Azért még a pénteket irányban kellene tartani tali szinten nem? Ma néztem az időjárást, és egész jó lesz már pénteken. Kispestiek, mit szóltok? És ti többiek?
Sajtine, tudom, hogy te nem vagy valami mobil pénteken de nem tehetnénk kivételt, ha a többiek benne vannak?

Amúgy egyébként Eszti, ha nem jó a többieknek, azért valamikor most már télleg el kéne vigyem neked a pelusokat, mert a végén még Bencus már rég kinövi, mire hozzájutnátok...Kép

Ilba,
MArci is matat a fütyivel. Főleg ha már jó krémes. Meg fürcsinél is. Szerintem ez normális.
Én mindig elveszem a kezét, és ismételgetem, hogy NEM...

Nemtom mi volt a másik kérdés. (most nem nyitok másik ablakot, mert soha nem fekszem le....) Ja és köszi a mailt.

Azt még majd mondjátok meg, hogy a videókat milyen kiterjesztésű file-ban mentitek le? A miénkel is lehet csinálni, de valami elvetemült kiterjesztést ad neki, amin egyenlőre nem tudok változtatni. Még ki kell silabizáljam hogy hogy kellene valami emberi wmw-t vagy ilyesmit csinálni belőle...

Tücsökmami, látom ti is egy kicsit elmaradoztatok....Mi újság? Voltatok ma is uszizni? Majd írjál milyen volt. Végülis Peti kivett szabit? Akkor van videó is?

Mancsék,
ti otthon vagytok már? Jaj annyira cuki Petike! Nagyon édimanó!!!! Még tegyetek ki képeket! Kép

Mamacka,
veletek mi van?
Milyenek az első otthoni napok? Írjál majd, kíváncsiak vagyunk ám!!!

Tök jók ezek a frame-ek. Kép
Majd egyszer én is kipróbálom, amikor már nem leszek ilyen későn ilyen fáradt.Kép

Ja azt is akartam írni, hogy apa megvette az áprilisi babaújságokat nekem, csakhogy én már egy hete megvettem őket, úgyhogy most két pld-om van az Anyák Lapjából, a Babamagazinból, és a Kismamából. Ha kellene valakinek szívesen átadom. Vannak hozzájuk kuponok is, igaz én már egy kicsit megnyírbáltam, mert megyek holnap a Brendonba, megnézem a nyitási akciójukat, hátha maradt még valami...Kép

Sajtine, hol volt ez a H&M? Az Árkádban?
Kircsik a cuccok. Kép

Gabi, ez a fürcsis kép Liviről!!!! Hát annyira cuki, hogy még!!!!KépKépKépKép
Ha már az ő képeit nem küldöd be, a szépségversenyre, jelentkezz hozzájuk fotósnak, és mutasd meg referenciaként ezeket! Tuti biznisz! KépKép

Vuka, hát ez nem jó hír.Kép
Ha kézzel fejsz, akkor mindig jó meleg (majdnem forró) zuhannyal mosd meg előtte a ciciket, és könnyebben fogod tudni csinálni. Saját tapasztalat. Kép
De Petra egy gyöngyszemű! Annyira cuki minden képen! Kép

És amásik gyönygörűség is gyönyörűség! Igen, Szonjáról van szó, bizony! Kép

De azért mi megmaradunk a mi óriás kék szemű angyalkánk mellett, MArci kis menyasszonyánál, Zsófinál!!! Mert mostmár személyesen is kinyílvánították egymás iránt érzett hű szerelmüket, igaz Sajtine?Kép:KépKép

Na jól van, egyenlőre ennyi, babócák még mindig nagyon édibébik, az újakról is kérünk még képeket, jó sokat!

Jó éjszajkát, most kép nincs, mert hulla vagyok még azt is áttölteni. MAjd ha lesz egy kis időm, meg energiám, akkor holnap vagy holnapután. A péntekről írjatok, mert olvasok ám!!!

Na pusssz!
Na egyet még lekicsinyítettem

Anya, te komolyan godolod ezt az egész fényképezősdit???!!! Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

na még egyet Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Bubek,
pénteken anyut kell vinnem a piacra bevásárolni.
2-re haza kéne érnem.
De majd meglátjuk a többiek mit mondanak.

Kép

Kép
sajtine

Tyű, azért szépek ezek az istvános babák!! Kép

Bubek, felőlem jó a péntek még mindig, jó lenne talizni! Kép

Ja, és mostantól jajj nektek Gabi és Ilba postaláda! Kép
Vendég

Sajtiné,
dentinox a gél neve, nagyon jó. Én mondjuk béna vagyok és nem tudom az ínyére kennni, mert addigra lenyalja az ujjamról Livi, úgyhogy én áttértem a panadol baby szirupra...

Nekem a péntek nem jó, jön a barátnőm. És úgy tudom, Timinek is ugyanez a programja aznap, de erről majd Õ.

Na most megyek betömni a csaj száját!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm a pelusos válaszokat!!! Nem, nem lehet nagy, sőt néha úgy érzem, mintha kicsi lenne????!!!! Elég masszív, erős baba Andris, talán ezért. Holnap körülnézek a pelenkapiacon és választok másikat, mert ma is ez lett a reggel vége. ÉS még csúnya zöld színű kaki, sötétzöld. Kép
Szerintetek ez rendellenes?

A gyerkőcök "édibébik", ahogy egy jó barátném mondaná. Kép

Vuka, sajnálom a mellszívót. Kép

Apropó, aki mostanában jelentkezett Bababónuszra, kapott már valamit. Mert én még semmit... Kép Ilba, mikor küldenek választ???

Bubek,
jó, hogy jöttél. Sajnálom a maratoni szopikat. Egyébként mostanában Andris is rászokott a cicicumizásra sajna. Egyik éjjel közelharcot vívtunk, mert csak cicivel a szájában akart aludni, a cumit kiköpte, ha próbálkoztam. Én meg sztrájkot hirdettem 2 óra után. Kimentem a szobából, így egy fél óra alatt elaludt magától. Még hiszti sem volt. Kép

Olyan szar idő van! Pont amikor ezerrel sétálhatnánk! KépKépKép

SAjtine,
akartam már írni, hogy gyönyörű kislány Zsófi! Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Eszti, azt tudom, hogy hol és hogyan kell aláírást csinálni. Engem az érdekelne, hogy hogyan lett a tied kék?

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga, a bal oldalon van a Dokumentáció, amit ha legördítesz, van egy Formázás címszó, ott lehet formázni az irományokat. Színesre, nagyra, kicsire, kövérre, stb.
Vendég

Sziasztok!

Sajnos a péntek nekem se jóKép,mert jön a barátnőm egy jót beszélgetniKép

Lányok jók lettek a képeslapok amit csináltatokKép

Sajtine:
Büdös bogárKépKép
Tök jó.hogy Zsófi ilyen jól elvan a járókájábanKép
Jók a cuccok amit vettél a lánynak,nekem a gatya tetszikKép

Bubek:
Együttérzek veled a hosszú szopik és a cicifüggőség miatt!

Dia:
Szeretném megkérdezni,hogy ezt a DVD-re másolást nekem is megtennétek-e?A videónk sajnos rossz,igy az utókornak nem fog fenn maradni ez a felvételKépCD-t tudok adni.
Előre is kösziKép

Vuka.
Petrának gyönyörű szemei vannakKép

Kép

Kép
novum

Eszti, nagyon köszönöm, erre gondoltam. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

<font color="660000">Lányok, legyen a tali jövő héten, és akkor mi is megyünk, csak ne szerdán, mert akkorra tolódott az oltás. A dokinéni nem tudott jönni hétfőn, mert betört a kisfia feje. Kép
Mi meg akkor leszünk mán 5 hónaposak, de azt mondta: sebaj.</font> Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

<font color="660000">Húúúúú, az előző volt a 300. üzim. KépKépKép
Hogy teccik az új színem? Kép</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Nekünk a jövő hét is jó, bár mi akkor kapjuk valamelyik nap az első oltást.....
Vendég

Háát igen, Eszti mi az a 300 a te 1500-adhoz képest. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Sajna ma még nem engedték ki Orsit és Petikét, mert besárgult, úgyhogy tegnap újszülött létére már a kékfényben szerepelt. Ma azt mondták, hogy már jóbban van, ha minden így megy pénteken hazajöhetnek. Szegény Mancs nagyon kivolt, de ettől egy kicsit jobb kedvre derült. A doki azt mondta, hogy szépen gyógyul a sebe is, rendben van. A babuka hatszázakat szopik, olyan, mint egy zárlatos ETA2000-es.
Közben kinyomtattam az elmult napok hozzászólásait és beszámolóit, úgyhogy Mancs képben van az eseményekkel kapcsolatban.

na majd még beszámolok.

üdv mindenkinek: M-bá

Kép
mancs

Képzeljétek tegnap Anyósom este feljött és hozott egy új Avent mellszívót. Ez tőle a húsvéti ajándék Kép
Ilba most már annyi csillagom van a mellszívóhoz, hogy az csak na, ha legközelebb kell, akkor nyugodtan kérheted. Te legalább a cserélhető alkatrészeit fogyasztod Kép

Most nekünk jövőhét keddig nem jó semmilyen séte, mert a mai napot kint a szüleimnél töltjük, péntektől hétfőig pedig leruccanunk Agárdra. Hazajön apósom Németországból és ilyenkor mindig együtt a család. Aztán csak módjával irogassatok, mert majd nem győzöm visszaolvasni.

Így ébredt a kisasszony:
Kép

Na megyek, mert kajaidő van.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsbá,
a sárgulástól nem kell elszomorodni, az majdhogynem természetes! És egykettőre elmúlik! Már alig várom, hogy lássam őket együtt lefényképezve!

Megmérettük Livit, a neveletlen kölök 3 dekával túllépte a tippemet és 6,80 helyett 6,83 merészel lenni. A múlthavi méréskor 6,22 volt. És már kibújt a második fogacska is alul! Szilvike, húzzál bele!KépKépKép

Viszont ma még nem aludt és fél 7 óta fent van. De nem baj, amíg nem raplizik, csak enni nem tudtam még ma.Kép

Most is a papírkosár felé vette az irányt, megyek!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Együttérzek Manccsal, nekem is rosszul esett, amikor már jöttem volna haza és plusz még egy napot bent kellett tölteni. Mancs kitartás és nemsokára már az otthoni megszokott fészekben lehet együtt a család. Mancsbá köszi a beszámolókat, tök jók, de azért még megspékelhetnéd őket egy-két képpel Kép. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk ám!

Eszti köszi a telefonszámot, remélem jövő héten hasznát vesszük és összejön a tali.
Kormi itt lakik a szomszédban, vele már tényleg össze kellene futnom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, jó időtöltést nektek! Kép

Mancs és Mancsbá, Benyókám is sárga volt, ő is volt kékfényben (jajj, én is nehezen viseltem, amikor láttam a pirinyó meztelen testét és a letakart szemét), viszont másnapra már tök jól lett. És ha ilyen szépen eszik, akkor gyorsan lemegy róla a sárgaság! Kép

Gabi, gratula a második fogacskához (fénykép????), és a súlyhoz is! Kép

Vuka, eszméletlen gyönyörű ez a kiscsaj! Kép

Itten rólunk is egy mai kép.

Kép
Vendég

Helllllóóóó!

Tök jók ezek a képek!!!

Kis és nagy TV sztároknak hatalmas gratulka, autógrammokat kaphatunk majd? Kép

Sajtine,
Cuki a kis &#8222;büdös bogarad&#8221;. Kép
Nem kaptam meg a videót. Kép

Bubek,
De jó, hogy jöttél!!! KépKépKép
Hát ez a Marci baba is egy nagy kópé ám, remélem hamarosan rendeződnek nálatok is a dolgok.
Tali: nekem pénteken a délután jó csak, de ez már a Húsvét péntek, lehet, hogy nem mindenkinek jó. Nem fixálunk le jövő hétre, vagy az után egy napot (hogy még mindenkinek tutira szabad legyen) és esetleg egy esőnapot? Na? Kép
Videók kiterjesztése: avi
Anyák Lapjába van valami jó kupon? Ami engem érdekelne? Kép

Tücsökmami,
Milyen volt az uszi? És mi van a szopival?

Eszti,
Tőled sem jött még semmi. Kép

Vvolga,
Na, mizu a pelenkapiacon? Engem érdekelnének a tapasztalatok. Pont mondtam ma, hogy annyira bénák a pelenkagyártók, hogy nincsenek minták (2-3 db összecsomizva), nem fogok 90db-ot láthatatlanba megvenni.
Zöld kaka: nekünk reggel sárga és egyre zöldebb utána, dokinéni szerint nem baj, ha hízik és jó kedélyű. Valami oxidáció miatt van, vagy mi.
Bababónusz: kb. 6 hétre kaptam meg a levelet, amivel lehetett a DM-be menni.

Mancsbá,
Sok-sok puszi Mancsnak és Petikének, ne legyen elkenődve, sokat gondolunk rá, és pikk-pakk otthon lesztek! Kép
600 ml/nap? Az én fiam 5 hónapos létére jó, ha napi 700at. Ügyi Peti baba!!! Kép

Vuka,
Köszi a csillagot, akkor majd jelzem, mikor lesz rá szükségem. Most Esztiét használom, hát valami szuper jó! Kép
Petra egyszerűen nagyon szép!!! Kép

Gabi,
Livi akkor 60 dekát hízott? Hát látod, tök ügyi. KépDe azért mi már lehagytuk. Hi-hi! Kép
Gratula a második fogacskához!!! Kép

Eszti,
Szépek vagytok!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Eszti,
nagyon jó a kép! Neked is küldtem tegnap este bölcsis videót, 5 részletben. Megkaptad? A tegnapidat megkaptam és nagyon édi! Mennyivel másabb "élőben" látni őket, mint fényképen!

Ilba,
hát igen, már 1-2 hónapja lehetett tudni, hogy Benicsek hamarosan lepipálja Livicseket súlyban!Kép Livi majd csak tátja a száját, ha meglátja az ő hercegét!
És Te megkaptad mind az 5 videót este?

Alsó szomszéd bejelentette, hogy május-júniusban lakásfelújítás lesz náluk. HURRRRRRRÁ!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Távozz tőlem, horkolós maci!
Kép

Na jó, maradhatsz!
Kép

Akkor horkoljunk együtt!
Kép

(A tévésztár már rendelkezik sztár allűrökkel is, pl. mostanság csak séta közben hajlandó aludni...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti!

De megkaptam, csak a másik e-mailemre küldted és azt nem néztem tegnap.
Nagyon cukika! Kép

Gabi,
tegnap az 1, 4 és 5 jött csak ár, meg most 3db.
És az enyéim reggel átmentek?
Lakásfelújítás: Kép
Vukos póló: Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Az én fiam sem alszik nagyon itthon, pedig még nem szerepelt TV-ben. Az előbb már elpunnyadt, 20 percig ebben a pózban volt jó, ami a képen látható (ez nálunk nagyon ritka szám) most le akartam tenni az ágyba, persze felébredt. Most persze fáradt, de csépeli a játékokat a járókában. Most meg már sír. Na megyek.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

<font color="660000">Ilba,

még nem kezdtem el feltérképezni a piacot, mert ma is iszonyú szél, mit szél, orkán van itt Bicskén. De legalább délutánra kisütött a nap. Kép
Majd holnap. Nekem is azt mondta a védőnő, hogy a zöld kaka nem gáz, csak a híg is és bűzös.

Nálunk is nagy a nyűgi ma, gondolom a hidegfront miatt, de az előbb kitettem az udvarra egy szélcsendes helyre, hogy legalább legyen egy kicsit levegőn is. Remélem, hogy bealszik. Kép

És ez a kép! Szenzációs!!! Kép Nagyon tetszik!!! Egyébként én is csináltam hasonlót, csak az otthoni gépen van. Jövő héten felteszem. Kép
Ja és már ezerszer le akartam írni: a Károlyi-kert a Múzeum körút és a PIM (Petőfi Irodalmi Múzeum között van. És egyre szebb, vasárnap már tele volt kinyílt aranyesőkkel (az egyik kedvenc virágom). Kép

Tali: jó ötlet a fixálás, nosza rajta. Nekem egyelőre a szerda kivételével minden jó. De az is megoldható esetleg. Kép

Mancs, ne izgulj a sárgaság miatt. Andris is besárgult és kékfényezték. Először én is sírtam, olyan rossz érzés volt, hogy elviszik, de aztán este már nevettünk a férjemmel, amikor megnéztük, hogyan napozik. Kép
Mi kedd helyett csak csütörtökön mehettünk haza... Kép De nem ez a lényeg, hanem, hogy milyen jól eszik. Igazi kisfiú. Kép

Livi baba, gartulálunk a 2. fogadhoz. Jól belehúztál. Kép

Vuka, Petra nagyon szép kislány. És micsoda mosoly.</font> Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi, nekem két bölcsis mail jött csak át. Azok nagyon jók.

Ilba, ismerős ez a kép, Bence is így tud a legédesebben aludni. Az előbb nekem is kellett cseleznem a cicimet a szájából.....nem vette észre....Kép Kép

Gabi, jók ezek a képek megintcsak.
Vendég

Gabi:
Nagyon szépen hizott Livi!Kép
Nekünk is jön a második fogKép,ebben utolérünk benneteket!
Szilvi súlya 8430g,ugye azért nincs rossz bőrben?Kép

Ilba:
Jó ez a kép!KépHasonló élményeim vannak nekem isKép

Eszti:
Ez a képetek már a fodrász után készült?Szépek vagytok együttKép

Kép

Kép
novum

Na? Kérem az okékat!!! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Maxi tali:
És még azt kéne eldönteni, hogy akkor hol és mikor. Esetleg le lehetne a fűbe rakni a gyerkőcöket pokrócra, vagy úgysem lesz még olyan meleg? Délelőtt, délután?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, jó ez a tábla. Nekem is jó mindegyik. Kép

Hát részünkről még a fű szerintem hűvös lesz, de Benyó úgyis kocsiban lesz, szóval a füves történet mehet.
Vendég

Sziasztok
Erőt vettem magamon és bekukkantottam... egy kicsit még zűrösek a napok... és ugye most sem alvással töltöm azt az időt amíg Áron alszik, de gondoltam adok valami életjelet magunkról, és megosztom a születésünk történetét:

...a mi születésünk története...

Éjszaka nálunk aludtak sógornőmék így bepótoltuk a január óta halogatott születésnapi köszöntőjét... fél kettőkor kerültem ágyba hulla fáradtan... amint lefeküdtem egyszercsak éreztem, hogy valami kibuggyan belőlem... felpattantam és elkezdtem figyelgetni... valami szivárgott... szerettem volna azt hinni, hogy nem a magzatvíz... de egyre több lett és nem akart elállni. Szóltam apának, hogy folyik a víz... szegény épphogy elaludt így nem is nagyon reagált (gondolta zárd el a csapot... )... Egy kicsit bepánikoltam, fel-le rohangáltam a lakásban és azt hajtogattam, hogy én még nem akarok szülni még van két hetünk... barátnőm segített összetenni a maradék motyót... az ő kezében is remegett az izgalomtól a kórházi lista... felszaladtam a létrán nektek írni... letusoltam, hajat mostam és elindultunk a kórházba. Megvizsgáltak és közölték, hogy ebből csak esetleg délutánra lesz baba... semmi fájásom nem volt. Így befeküdtünk az alternatív szoba franciaágyára, összebújtunk apával és elaludtunk... 11-kor megvizsgáltak, fájás még mindig semmi, közölték, hogy akkor bekötik az oxitocint. Ettől egy kicsit tartottam, féltem, hogy nagyon hirtelen szakad rám a fájdalom, de végül is nem volt vészes. Egy-két ötperces fájás után végig kétpercesek voltak. Az infúzió egy kicsit zavart, nem tudtam tőle mozogni, ráadásul a kádba sem ülhettem be. Fekve sokkal erősebbnek éreztem a fájdalmakat ezért apa hátulról a hónom alatt tartva állva vajúdtunk (szegénynek másnapra iszonyat izomláza lett és megfogadta, hogy legközelebb egy kicsit edz előtte ) a fájásszünetekben beleültem apa ölébe és egy kicsit elbóbiskoltam. Ezeket a fájásokat is olyan szépnek éltem meg valahogy eltávolodtam saját magamtól... Negyed négy körül megvizsgált a doki... csak négy centire voltam kitágulva ez egy kicsit megrémített, hogy akkor még nagyon sokáig fog tartani, de igyekeztem a jelen pillanatra koncentrálni. A vizsgálat után hirtelen nagyon felerősödtek a fájások... kezdtek elviselhetetlenné válni... de egyszer csak éreztem a tolófájásokat... szóltunk a dokinak és kezdődött a kitolás. Ez kifejezetten jó érzés volt... forróság öntötte el a testemet... amikor kint volt a fejecskéje megérintettem... három-négy fájásra ki is bújt és a hasamra tették. 2006 április harmadikán négy óra után két perccel megszületett Lipovszky Áron. Csodálatos élmény volt... apával elpityeredtünk és szorítottuk a mi kis csomagunkat. A doki megdicsért, hogy nagyon ügyesem nyomtam... "gyakorolta valahol?"...

Az elején egy kicsit el voltam keseredve mert sem a dokim sem a szülésznőm nem volt bent... a szülésznő üzent, hogy nem is jön, a doki fél egy fele érkezett. Emiatt egy kicsit elhagyatottnak éreztem magam de utólag látom, hogy a Gondviselés nem hagyott cserben. Csűrös Erzsike szülésznő volt ügyeletben, tudtam, hogy vele jó kezekben vagyok. A gátvédelem sikerült, nem vágtak, nem repedtem... kivéve a hüvelyem meg a szeméremajkak. Egy kicsit még nehéz az ülés de szépen gyógyul.

A gyerekágyról is jó élményeim vannak pedig ötágyas szobába kerültem. Azt hittem majd zavarnak a látogatók de teljesen ki tudtam kapcsolni és beszűkültem a saját ágyamra, kicsi fiamra... A szoptatásban sem zavart, hogy látják... az ember annyira kitárulkozik a szüléssel, hogy mindez mellette eltörpül.
Negyedik nap jöhettünk haza, azóta itthon próbálgatjuk a családi lét örömeit. Áron az éjszaka első felét átordítja utána öt órát alszik egyhuzamban. Nagyon fáradtak vagyunk, de egyben nagyon boldogok. A hormonok kezdenek bennem dolgozni... olyan erős féltés van bennem a szeretteim, kicsi férjem és Áron iránt, hogy majd belepusztulok. Nehéz elterelni a gondolataimat, mindenféle szörnyűség jár az agyamban... remélem pár nap és enyhül a hormonok hatása .

Nagyon hálás vagyok a Jóistennek, hogy ilyen szép élmény lehetett számunkra a szülés és, hogy egészségesek vagyunk mindketten.

Két nap múlva visszahívtak minket kontrollra és akkor találkoztam Mancsékkal... reméltem, hogy abba a szobába kerülnek ahol mi is voltunk! Kép Petibaba nagyon aranyos... Kép Kép Kép Kép

Áront 3060 g-al engedték haza, két nap múlva már 3250 volt így nem is bökték meg sárgaság miatt... azt mondták menjünk csak haza, makk egészséges. Kép
Utánna még elmentünk szavazni... így estére annyira kimerültem, hogy éjjszaka hidegrázásom volt és csak bőgni tudtam... Áronnal kórusban... szegény apa Kép
Mostanra egy kicsit jobb de még mindig nagyon kimerültek vagyunk... visszaolvasni esélyem sincs...

Marcsi Ádám Áronbaba
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
De jó, hogy írtál! Hát, nagyon szép Áron! Dehát szép babaszobába szép baba dukál! Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok! A képek meg szenzációsak!
"A hormonok kezdenek bennem dolgozni... olyan erős féltés van bennem a szeretteim, kicsi férjem és Áron iránt, hogy majd belepusztulok. Nehéz elterelni a gondolataimat, mindenféle szörnyűség jár az agyamban... remélem pár nap és enyhül a hormonok hatása ." Ezt azért másoltam ide, mert ugyanígy voltam. Kábé 4 hónapig... Kitartás!

A videós garázdakisasszonyoknak üzenem, mindegyik videó nagyon jóóóóóóóóóó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Mamacka, nagyon szépen szültélKép
Ilyen gondolatok nekem is eszembe jutottak.
Gyönyörű kisfiúKépKép

Mancsbá,
Zsófi is besárgult, mondjuk neki nem kellett kék fény.
Mancsnak kitartást, nemsokára kijön a kékfény alólKép

Ilba, azért nem érkezett meg a videó, mert még nem küldtemKépKép
Most hulla vagyok.
Ma le fogok feküdni 9-kor vagy nemKép
Kép
csak így sikerültKép, mint az ökör h...ozásKépKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Timi!
Ok intézem Neked is a dvd-t.Kép

Nekünk a 24-25-26-27-28 jó talinak.

Utazunk vidékre,ezért előre is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánunk!Dia és Domi.
Kép

Kép
Kép
lldicsi

<font color="660000">Mamacka,

jó, hogy jöttél és köszönjük, hogy megosztottad velünk Áronbaba születését. Szép lehetett. Kép
A képek pedig nagyon jók! Áron szép és komoly baba. Engem Andrisra emlékeztet, ahogy komolyan tekint a világba néhány naposan.
Szívből gratulálok nektek! Kép Kitartás, lesz ez még így se... Kép A gondolatokkal ne törődj, majd elcsitulnak és jönnek helyettük mások. Hasonlóak. De azt hiszem az anyasággal ez is együttjár. Megszokni nem lehet, csak elviselni.
Gyere majd, ha tudsz! Kép

Ilba,
nekem egyelőre minden nap jó.</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Felhívtam az előbb a dokimat, hogy mivel kell kenni a törpiket nyáron, Beba, Feva, Nívea, 30-40-es faktorú.

Most ennyi, csak gyorsan leírtam, nehogy elfelejtsem!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tali szerintem nekünk bármelyik nap jó, legfeljebb, ha Zolipapa nem ér rá elvinni minket kocsival, beülünk egy taxiba. Még van a szülinapomra kapott pénzből, úgyhogy most kirúghatok a hámból!Kép
És hol is lenne? Sétálós vagy pokrócra ülős? Mert akkor aszerint viszek vagy nem viszek babakocsit. Bár, ha addig tudunk venni egy kisebbet, akkor könnyebben megyünk babakocsival is.

Dia,
köszi szépen! Nektek is boldog Húsvétot!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?