Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám! KépKépKép Zsuzsa! Első gondolat Kép.
Meg is lett az eredménye! Ötöst kaptam! Már a végén az zavart, hogy csak dicsértek. De komolyan! Gondoltam magamban, á, biztosan csak azért mondják mert ismernek és nem akarnak rosszat mondani, de "alátámasztották", hogy mivel érdemeltem ezt ki.
Ma a gyerekek is olyanok voltak, mint a kisangyalok! Még én is meglepődtem!
Aranyos kis tavaszi virágokat és libákat készítettünk játékidőben. Meglepően sokan jöttek oda (akik egyébként csak "lézengenek") hogy Õk is szeretnének készíteni. Ezt főleg nagy sikernek könyveltem el magamban! Kép
Úgyhogy tényleg nagyon jól sikerült ez a nap - legalábbis idáig.

Most mennem kell!

Ha tudok, jövök, de vár még rám a szakdoli!

Millió köszi-puszi mindenkinek!

Adri

Kép
radra

Sziasztok !

ADRI !!! GRATULA !!!! Kép Kép Kép Kép

Kép
gottianyu

Sziasztok!

Hát a kocsival kapcsolatban nincs jo hir,az adagolo ára,ami nekünk elromlott:281.000 ft +a beszerelés.
Az a problémám tulajdonképpen,hogy most akartuk eladni...még egy picit várhatott volna.Mondtam a férjemnek,hogy tuti megsértödött,hogy el akarjuk adni,és bevágta a durcát,tudniillik az autonak lelke van.Nah...mindegy...
Zsuzsi nekünk is ugyanilyen hintánk van,csak az piros.Bazsi is szereti,csak mostanában állandoan fejre akar állni veleKépKépKép
Ditta,tök jo tényleg,hogy készen vagytok,és az oly nagyon áhitott konyhaszekrényed is meg lesz....
Gotti,akkor Ti sem,és ahogy olvasom Móniék sem állnak valami jol auto terén...Adrirol nem is beszélve,hiszen neki volt az a kis baleset...ugyhogy megfogadtam,auto ügyben nem panaszkodomKép
Moni,szerintem ebben egyformák vagyunk,ugyanis én is hajlamos vagyok nagyon-nagyon tullihegni a dolgokat,és ha valami nem megy flottul,ahogy én azt elképzeltem,nnna hát akkor tiszta depi,és stressz,és letargia.Nem szerencsés...senkire nézve,ugyhogy nagyon nagy erölködések árán azért a dolgok 70 %-ában sikerül visszafognom magam,inkább belül örlödöm....pedig az sem jo ám!!!KépKép
Adri bébi!Nagy-nagy gratula!!!Ugye megmondtuk,hogy fasza csaj vagy????És ráadásul ötösre sikerült!!!!Szupeeeeeeeeeeeeer!!!!!!KépKépKépKépKép
Mégis ovonéni lesz a mi Adrinkbol??KépKép
Tényleg édik lehettek a gyerköcök!!
Biztos szeretnek Téged,és olyan jo lehet a kisugárzásod,hogy vonzod öket!!KépKép
Dorka szivem,milyen az idö Nálatok???Érezni már egy picit a tavasz lehelletét???
GumipingvinKépKép
Hát az árviz helyzet egyre rosszabb,szivem szerint én is kint lennék,és pakolnám a homokzsákokat,de nem tudok a család miatt,igy helyette nyomon követem folyamatosan a hireket,sajnálom a kitelepitett családokat,és szurkolok,hogy minél hamarabb levonuljon ez a fránya árviz.Na persze még a lehetséges járványok miatt is aggodom....

Pusszancs minden maminak és manocskának,legyen szép napotok!!!Ditta küldök egy kis napsütést Neked!!Kép

KingaKép

Kinga
skinga

Adri Kép Naaaagy-nagy gratula az ötösödhöz!!! Tök ügyi vagy, de mondtuk mi ezt, igaz lányok? Ezekután már tényleg lehetsz ovónéni Kép Kép

Kép

Puszi-hegyek:Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Adri Kép!!!!!!
Nagyon ügyi vagyKépKépKép
Zsuzsi, a mi hintánk is ugyan ilyen ,csak sárga a színe.Akkor kapta a Dani mikor 8 hónapos volt.Még most is abban szeret hintázni,bár már alig bírom belerakni!!!!!!kivenni meg pláne,mert nagyon nehéz és a lábai mindig beakadnak.KépKép
Zsuzsa,Ditta szupi férjeitek vannak!!!!!!
Az árvíz tényleg borzasztó,mi is reménykedünk, hogy minnél hamarabb vége legyen.Annyira sajnálom azokat akiknek elöntötte a házát.
Még szerencse,hogy ilyenkor az emberek összefognak és segítenek ahol tudnak.

Most megyek takarítani,legyetek jók!!KépKép
Puszi:Móni
Kép

Kép
moni3

Sziasztok!

Végre sikerül elaltatni Bálintot! Már nagyon álmos és nyügi volt, de semmi sem használt, nem akart elaludni. Aztán beraktam neki Elvis-t, már a második számon horkolt... Hát hiába, tényleg E. a király Kép
Látom, a hinta tényleg jó ötlet volt, már mindenkinek ilyen van Kép Kép

Móni Kép Nem semmi, hogy Dani még mindig belefér ebbe a hintába! Persze nem lehet könnyű dolgod, ahogy írtad is... Jó takarítást, már ha ez egyáltalán jó lehet Kép

Adri Kép Köszi a mélt Kép Hogy ünneplitek meg a nagy sikert?

Dorka Kép Nálatok mi újság? Már rég jártál erre! Remélem nem vesztetek el az állatkertben gumipingvin-keresés közben Kép

Tegnap itt volt anyósom, ma anyám jön, úgyhogy minden nap nagyizunk. Jövő hétfőn meg megyünk babatalira, kiderült hogy egy közeli bölcsiben játszóház is van, hát majd megheccöljük. Most megyek palacsintát sütni, amíg a nagyfiú horkol.
Puszi Mindenkinek: Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Mindjárt indulnunk kell Nándikáért az oviba, de azért írok pár sort.
Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt! Kép
Tündériek vagytok! (Azért azt nem igérem, hogy óvónő leszek pár éven belül. - Legalábbis remélem, mert az azt jelentené, hogy jön a harmadik baba! (Csupán anyagi akadályai vannak a dolognak...)
Ez az árvíz helyzet nagyon lehangoló! Kép (Pedig hála Istennek minket nem fenyeget! Ilyenkor áldom az Eget, hogy itt élünk!)
Én is csatlakozom a "hintás csapathoz"! Nekünk (anyuéknál) zöldben van ilyen. Itthon álló szobahinta van, mert a másikat nem lehetett egyik ajtóhoz sem felfüggeszteni.
Ma én is palacsintát fogok sütni, mint Zsuzsa. (Ha Bálint engedi... most "kissé" nyűgös!)

Puszi, Adri
radra

Sziasztok!
Gratulálok Adri!Nagyon ügyes vagy!!!
Lányok!Most nem írok egyenként, mert sosem jutok a végére.Szóval meg vagyunk, csak most kicsit fáradt vagyok, de majd elmúlik, ha hozzánk is ideér a napsütés.Amúgy jó idő van, 4-8 fok, ez már nem rossz.
Tegnap sétáltunk a parkban, hát Szonja nem nagyon akar sétálni a földúton, mert állandóan nézi az elszórt gallyakat és kavicsokat és kéredzkedik ilyenkor az ölembe.Korábban aszfaltos kis utcán sétáltunk, meg havon, lehet, hogy ezért szokatlan neki a park földje, ami most kicsit sáros, de hát ez van tavasszal, ráadásul itt sokat esik az eső.De gumicsizma van a lábán, szóval meg se érzi a gyerek a tócsákat, mégse tetszett neki, fél valamitől.Biztos megszokja majd, csak idő kérdése, lehet, hogy visszamegyünk a kiscica utcájába sétálni egyelőre.
Puszi mindenkinek, majd még jövök.

Jó PALACSINTÁZÁST!
Dorka
chopin

Sziasztok!!

Csak gondoltam bekukkantok,mielőtt sulizni megyek!
Az idő igen lehangoló, semmi kedvem nincs elindulni!
Tegnap az oviban tojásfestés volt.Dani olyan szépeket festett!!Kép
Már alig várja, hogy locsolkodni mehessen!!
Megtanulta a "zöld erdőben jártam" című locsolóverset.Olyan édes abban a kis öltönyben.
Dorka,szupi a kislányod,az én fiam ha pocsolyát látott nem tudott nem belelépni!!KépKép

Most nem nagyon jut eszembe semmi amit írhatnék,majd este még bekukk!!!
Kép
Egy kép a húsvéti hangulathoz.

Kép
moni3

Sziasztok!

Látom mindenkinek program van,vagy csak ugy alapjában véve lehangolt a rossz idö miatt,mint én is....
Én is csak beköszönni jöttem,és tudatni,hogy meg vagyok még.
Adri köszi a méleket,tök jok!!
Mindenkinek szép napot,puszika:KingaKép

Kinga
skinga

Üdv!

Adri a mailek szupik!!!
Köszi.

Móni

Kép
moni3

Sziasztok!

Azért csak mail-eket küldök, mert ha a gyerekek épp hagynak dolgozni (nem úgy, mint most), akkor a szakdolit írom.
Nem fogjátok kitalálni milyen "nagy" hírem van: Bálintka lázas. Fő a változatosság! (Már kezdtem aggódni, hogy lesz egy jó hetem...!) Kép
Tegnap éjszaka (vagyis ma) 3-ig irkáltam a dologzathoz a cuccokat. (Nem vagyok ám álmos! Kép) Na mindegy, szóval végül mégis benne hagyom (hacsak a konzulens le nem fújja) az eddig kidolgozott témákat. Ha nagyjából megformáztam (előbb hagyniuk kéne a gyerekeknek, hogy egyáltalán gépre vigyem)az irományt, akkor elküldeném Nektek és ha van időtök átolvashatjátok és leírhatnátok a véleményeteket róla! (Már, ha egyáltalán "megszületik" végre! KépKépKép)
Most megyek, mert Bálint tépkedi a ruhámat!

Puszi mindenkinek, Adri

ui.: Remélem most már nem sz.rakodik a Babanet, mint dél körül!
radra

Sziasztok!

Nekem kihalt a babanetem ma, de már végre működik!!!
Úgyhogy el is mentünk ebben a szép Kép időben sétálni, aztán az eső hazakergetett, de szerencsére velünk tartott az egyik barátnőm a kislányával és így jól telt a délután.

Adri Kép Én is köszi (mégegyszer) a méleket Kép

Kinga Kép Fel a fejjel! Lesz még jobb is az idő!?

Móni Kép Tojásfestés király! De jó Neked, hogy majd meglocsol a fiad!

Dorka Kép Szerintem, ha Szoncsika rájön a tócsák, gallyak, sár és kavicsok "ízére", majd akkor kezdhetsz aggódni, mindent meg akar majd kóstolni meg összegyűjteni... Ennél tényleg jobb a kiscica! Édes lehet a kis állatbarát! Mivel etetitek a cicust?

Ditta, Gotti Kép Ti most bizti el vagytok havazva hétvégéig, de azért távpuszi Nektek is megy Kép

Kép
Kép
denizsa

Halihó !

Lányok, vagyok még, Kép de hatan nyolcfelé szaladunk...Kép Kép

Családunk biztos pontja, Aki még a művészetek művelésére is ráér: Zita zongoraművésznő ! Kép
Ezt gyorsan megosztom Veletek, aztán pihi:

Kép

Gotti
gottianyu

Hejhó!
Jelentem megjött a joidö!!!!(legalábbis egyenlöre ugy néz kiKép)
Már várom a délutánt,Bazsival huzunk kifelé sétálni!!
Adri,
Bálintkának jobbulást,mennek innen is a gyogypuszik!!!Cuppppppp!!!!!!
Az anyagot küldjed majd,ha kész,várom nagyon!!!!
Jo tanulást!
Moni,
kiváncsi vagyok,mit fog szolni a locsolkodáshoz a kisfiad,az enyémek(nagyok)imádtak locsolni járni az apukájukkal!!!
Dorka,
Zsuzsinak igaza van,addig örülj,amig Szonja baba nem szereti a sarat,és a piszkot!Hamar rájönnek,hogy milyen "jo"is az,és onnantol csak a kezüket,és szájukat kell majd nézni!!KépKép
Azt mondják,az a jo,ha egy gyerek minden évben megeszik 1kg koszt.....hmmmm...nos az enyémek,ahogy igy visszagondolok,ezt naponta tették...KépKépKép
Zsuzsi,
Bálintod tündéri a hintás képen,látszik a huncutság a szemében.KépKép
Még mindig szereti az etetöszéket??Babakocsi bevált?
Gotti,
annyira irigyellek,hogy ilyen zeneszeretök a gyermekeitek!!!!!Zitus tök édi a képen!Biztosan rengeteget(és föleg jot)számit,hogy a picur ilyen "zenész"családban nö fel.Az én két nagyfiam....hát a középsö,Márk inkább sportol(kézilabda,foci)a nagy,Tamás pedig fedettpályás távolbanézöKépKépKép,ja,és internetfüggö!!A lényeget majdnem elfelejtettem!!!!Most éppen a rövidtávu ,csajok után futást gyakorolja ezerrel,szerencsére csak 1 csaj után!!!!Szabadidejében pedig Kép "zenét"(rock)hallgat,persze ugy,hogy én ne halljam,mert ki tudnék szaladni töle(mármint a zenétöl)a világbol!!!De nem baj....senki nem egyforma....ettöl Õ a Tamás.Kép
Ditta,
Gondolom most sütni sincs sok idöd a hétvége miatt!!!KépKépMajd utánna,akkor bepotolod!!Gyerköcök jol vannak?

Puszika:KingaKép

Kinga
skinga

Sziasztok!
Már a napsütéstől is nagyon jó a kedvem, és attól még jobb lett, hogy végre Kingának is jó kedve van Kép
Az idő tényleg nagyon szupi, legalábbis innen bentről nézve, a hőmérőt kuksizva még ráerősíthetne egy kicsit a napocska, mert nálunk csak 9 fok van. Tegnap a téli overált kellett kibányásznom a szekrényből Bálintnak, mert már azt hittem nem lesz rá szükség. Remélem ma már nem kell!

Adri Kép Bálintkád gyógyuljon meg mielőbb!! Azt tudni, hogy mitől lázasodott be? A doli anyagát küldjed bmikor, persze hogy szívesen átnézem és ha van vmi ötletem, leírom!

Gotti Kép Zitus művésznő nagyon édes! A tesók példája bizti nagy hatással van rá. Kíváncsi vagyok, hogy milyen hangszer és zene mellett fogja majd elkötelezni magát?

Kinga Kép Szerintem is mindegy, hogy a gyerkőc milyen értelmes tevékenységgel foglalja le magát, csak találja meg a nekivalót. Bálint nagyon szeret hintázni, és az etetőszék és a kocsi is nagyon bevált. A kocsiban tök jól tud ülni, én meg imádom, mert olyan könnyen irányítható és kicsi, elférek vele bárhol. Az etetőszék is tuti, megfogadva Gotti tanácsát, mindig abban eszünk, mondjuk már nem is akarom máshol etetni, mert annyival könnyebb ebben a székben, mint pl. régebben a babakocsiban. Bálint is nagyon szereti, van, hogy beleteszem és így állítom magam mellé a konyhában, ezt imádja, mert jól rálát, hogy mit csinálok.

Ma lehet, hogy én fogok sütni vmit férjecskémnek, már régóta álmodozunk somlói galuskáról, úgyhogy ha Bálint is úgy akarja és engedi, akkor ez lesz a hétvégi nyami süti...

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!Vacakolt a babanet tegnap, azért nem írtam, de látom ti regényeket írtatok.KépKépzeljétek, a hó megint esett, tulajdonképp még mindig minden harmadnap szállingózik egy kicsit.
Zsuzsi!Cicusnak van gazdája,jó kövér,ezért nem etetjük, nem is megyünk közel hozzá, csak nézegetjük és ismételgetjük, hogy nyáu nyáu.KépJó program.
Lányok!Igazatok van, örülök, hogy Szonja nem dagonyázik a sárban.KépBiztos eljön majd annak is az ideje.
Hétvégére állatkerti programot terveztünk, no meg remélem, hogy bejönnek a magyar tévék - sajnos néha vacakolnak - és akkor meglátjuk hogyan dönt az ország.KépMég szerencse, hogy interneten tudjuk hallgatni a rádiókat.
Adri!Hajrá, ügyesen írjad a szakdogát.Szegény gyerkőc megint beteg, most olvasom, hát ez rémes.Remélem nem vagy egyedül és anyukád tud segíteni, hogy nyugodtan tudj azért írni.Sok gyógyító energiát küldök a kis betegnek!!!
Kinga!Igen én is ezzel az 1kg kosszal nyugtatom magam, mikor Szonja szedegeti a szöszöket a lakásban.Kép
Gotti!Édes a kis zongoraművésznő.Nálunk is "zongorázgatott" Szonja mikor még otthon voltunk, most egy kis szintetizátoron pötyögtet helyette, mert a hangszert mégse hozhattuk magunkkal.
Móni!A tojásfestés nagyon klassz, már én is várom, hogy ilyeneket csinálhassunk Szoncsival.
Dorka
chopin

A tojásfestésről jut eszembe:

Kép

Dorka
chopin

Sziasztok!

Csak kellemes hétvégét kívánni ugrottam be!
Szóval: Kellemes Hétvégét Mindenkinek!

Puszi, Adri

Kép
radra

Csatlakozom én is Adrihoz,mindenkinek jo hétvégét!!!
Használjuk ki a jo idöt,mert azt mondják az "okosok",hogy 7végén az lesz!!!KépKépKépKépKépKépKép
Hajrá tavasz!

PusszzKép

Kinga
skinga

Kép

Nálunk is szépen sütött a nap, de elég hűvös volt.
Azért elég sokáig kinnt voltunk.
Adri kisfiadnak jobulást!!!!!!!!KépKép
Mi holnap megyünk Anyukámékhoz,úgyhogy nem leszek.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!!!
Kép
Móni

Kép
moni3

Sziasztok!

Kicsit besűrűsödtek nálunk az események.... Csütörtök, péntek este hétvégével kapcs. program, stb....

AdriKép
Még nem is gratuláltam!! Ügyes vagy! Hát én is imádkozok, mert már 2(!) hete nem betegek!!Kép Bár nem kiabálom el, mert ma reggelre Veronika tiszta takony lett, ja meg én is....

DorkaKép
Jó állatkertezést! És a hó leállíthatná már magát nálatok is!!

DenizsaKép
Hát sütni, arra most nincs időm... De aért ma csinálok egy kis palacsintát! Na, meg valamilyen leves is kellene hozzá.... De milyen?

GottiKép
Hogy vagy.....??? Nálam dolgozik a gyomorideg!
Na mindegy, ma este még levezetem egy jó kis Demjén-koncerttel! Nagyon szeretem!
Zongorista-kép nagyon király!!!

Puszi nektek!

Szép időnk lesz a hétvégén!!
Úgyhogy Hajrá Magyarország, hajrá Tavasz!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Egy kis húsvéti előleg:

Kép
Kép
Kép

Édik, nem?

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nekünk csak mostanra sikerült Bálintot kifárasztani, pedig már hajnali 6 óta fent volt... Elmentünk vele a piacra, aztán a játszótérre, majd mégegyszer sétálni, úgyhogy most durmol a nagyfiú. Tényleg gyönyörű idő van, még egy kicsit melegedhetne, de már így is elégedett vagyok.

Dorka Kép Mindig eszembe jutsz, ha szép idő van, hogy vajon Nálatok is, vagy éppen megint az a fránya hó esik? Olyan hihetetlenül hangzik, hogy ott még mindig esik néha. A nyáu nyáu tényleg jó program lehet Kép Nálunk a két kutyus próbál mindig Bálint közelébe kerülni és gyorsan megnyalni, ahol lehet. Bálint meg a másik oldal, mert ő szintén nagyon érdeklődik irántuk és kinyújtja a kezét feléjük és ez sokkal erősebben vonzza a kutyukat, mint az én határozott "nem szabad"-om tiltja, úgyhogy már rendszeresek nálunk a kézmosások.

Ditta Kép A húsvéti előlegek nagyon aranyosak!! Jobbulást Neked és Veronikának!!! Palacsinta nálunk is volt a héten, én Nutellával kentem meg, így bűnöztem, mintha önmagában nem lenne elég kalóriás Kép Nekem most már csak "tavaszi" levesek jutnak az eszembe (borsóleves, paradicsomleves, stb), de persze lehet vmi kiadósabb is (pl. gulyás). Demjén-koncert tök jól hangzik, én is nagyon bírom Kép

Sok puszi Mindenkinek és kellemes hétvégét, sok levegőzést, betegeknek gyógyulást: Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!!KépKép
Képzeljétek a Dani szombat éjjel megint elkezdett köhögni.Azóta gyomoridegem van,már nem tudom mit csináljak,hova vigyem a gyereket.Nincs vmi ötletetek?Már arra is gondoltam,hogy lehet hogy allergia.De már tisztára kétségbe vagyok esve.Kép
Most homeopátiás készítményt adok neki,hátha az segít.
Na befejezem a panaszkodástKép
Azt hiszem mi ma fogunk veteményezni,úgyhogy nem fogok unatkozni!
Képzeljétek,anyósomék nyuszit vesznek a gyerekeknek húsvétra.Olyan cukik a kisnyulak és a Dani nagyon szereti őket etetni.Tőle biztos nem halnának éhen!!KépKép
Tavaly is volt kisnyuszi,de anyósomék levágták mikor megnőtt...KépKép(én nem ettem belőle!!)
Most megyek,majd délután még bekukkolok.

Puszi
Kép
Móni

Kép
moni3

Sziasztok!

Mi ma délután megyünk babatalálkozóra, már nagyon várom! Bálint is erőt gyűjt: már másfél órája alszik, úgyhogy még a házimunkát is meg tudtam csinálni!

Móni Kép Szegény Dani! És persze szegény Te! Gondolom, hogy mennyire aggódhatsz! Nekem is a homeos gyógymód jutott eszembe, szerintem érdemes kipróbálni, amikor Bálintnak pár napig folyt az orra és azt adtam neki és tök gyorsan meggyógyult. Persze lehet, hogy ez nem csak a hom. módszernek köszönhető, hanem szerencsénk is volt. A hom.-nál csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő (!) szert kell kiválasztani, nem mindegy hogy száraz vagy nedves köhögés, stb., de bizti tudod. És persze egy allergia teszt sem árthat, sosem lehet tudni.
Nyuszika édes lesz Kép Nagymamámék akarnak Bálintnak nyuszit húsvétra, hát én lebeszéltem őket. Minek egy 9 hós gyerkőcnek nyúl? Mondtam nekik, hogy van 2 kutyánk, nem is tudnánk mit csinálni vele, mire mondták, hogy csak megmutatni, aztán elviszik magukhoz. Hát nem tudom... talán pár év múlva, ha Bálint is nagyobb lesz. Szerinted?
Jó veteményezést! Nem irigyellek, régebben mi is csináltuk, de én nagyon utáltam, most már csak gyümölcsfáink vannak, azokat elég metszeni és az sem mellékes, hogy azt nem nekem kell csinálni Kép Na most bizti azt gondoljátok, hogy lusta disznó vagyok, de nem tehetek róla, valahogy a kerti munkák nem tudták belopni magukat a szívembe, pedig a kertet amúgy szeretem Kép

Puszi: Zsuzsa

Kép
Kép
denizsa

Móni!
Ha nemrég volt tüdőgyulladása Daninak, feltétlenül vidd vissza ahhoz az orvoshoz, aki vizsgálta,vagy a háziorvoshoz, hogy nézzék meg, nem maradt-e vissza a betegségből valami, mert abból komoly baj lehet.Tüdőgyulladásnál előfordul vissaesés, szóval ne hezitálj, az a biztos, ha orvos mondja, hogy csak egy kis nátha.

Vidd orvoshoz a kismanót!!!Dorka

Zsuzsi!Hétvégén ismét állatkert volt a program, láttunk egy csomó kengurut, sikerült Szonját kifárasztani.Sajnos a gyermek nem akar járni sem az állatkertben sem a homokban, csak kizárólag otthon és a cica utcájában.Nyúzza az idegeimet rendesen, de azért türelmes vagyok vele,mert hát imádomKép, biztos fél az idegen környezettől.Dorka
chopin

Sziasztok!

Zsuzsi,szerintem is ráér az igazi nyuszi.A Dani is csak tavaly kapott előszőr, 3 évesen.
Néha én is így érzek a kerti munkával kapcsolatban.De mivel én "panelgyerek" vagyok,nagyon élvezem.Igaz első évben a veteményt is kikapáltam a gyommal együtt.De már beletanultam.
Dorka vissza fogom vinni a Danit,én is nyugodtabb leszek.Bár ez a doki fél évig mondta,hogy csak megfázott és mégis tüdőgyuszi lett a vége.
ZSuzsi, jó mulatást a babatalin!!!!!!KépKép

Kép
moni3

Dorka Kép Nem lehet könnyű Neked! Szerencsére nálunk még nincs ilyen, mivel Bálnit a babakocsiban jön velem, ha akar ha nem Kép Lehet hogy Szoncsit a hosszú otthonlét (az influenzajárvány miatt, ill. a nagy hó miatt) így befolyásolta? Még jó, hogy van az a cicus! De szerintem az állatkert is be fog jönni neki, csak egy kis idő kell hozzá.
Nálunk most ismét a nemevési cirkusz van soron. Hiába csinálom B-nek a finomabbnál finomabb kajcsikat, gyümikből és rizspépből, vagy veszek neki üvegeset, nem kell semmi, csak szopi. Pedig mind nagyon fini, én is megkóstolom, és olyanokat kínálok neki, amiket azelőtt simán bekajált, nem is kísérletezek most főzelékkel meg hasonlókkal, de nem kell, nem kell... Úgyhogy nekem most ez a "türelemjátékom", megpróbálok belekönyörögni pár kanál kaját, naponta többször kínálom, hátha most? De száj összeszorít, fej elfordít, kéz csapdos... Már kértem a férjem, próbálja meg ő is, de ő sem járt sikerrel, még annyit sem sikerült beletuszkolnia, mint nekem. Szóval néha kicsit neki tudok keseredni... De egy valamire tudok gondolni, arra, hogy jön a foga és talán ez lehet az oka. Szerinted? De ha így van, akkor ezt mindig el fogja játszani, akár kétéves koráig? Na de nem panaszkodom itt tovább, csak nagyon át tudom érezni, amit a türelemről írtál Kép

Kép
Kép
denizsa

Móni Kép Köszi a megerősítést! Megnyugodtam, hogy nem marad le Bálint semmiről, ha csak jövőre vagy azután kap nyuszit.
Egyébként én csak kb. 10 éves korom óta élek kertes házban, mégsem jön be a kerti meló. Azt hiszem azért, mert kezdetben a szüleimen kitört a növénytermesztési láz, minden négyzetcentimétert beültettünk, gyomláltunk, öntöztünk, stb., aztán a nagy részéből semmi sem lett, mert megették a hangyák vagy a csigák vagy más, szóval nem sok sikerélményt járult a sok munkához. Arról nem is beszélve, hogy milyen élmény volt pl. a meztelencsigákat begyűjteni, vagy a hernyókat szedegetni, brrr... szóval nekem nagyon nem hiányzik. Szerencsére mivel nem volt sok értelme a kertészkedésnek, lassan abbahagytuk, és már füves kertünk van, csak pár gyümölcsfa van, azok legalább teremnek vmit.
Majd írd meg, mit mondott a doki! Remélem Dani nem esik vissza a tüdőgyusziba!! Drukkolok!
Puszi: Móni

Kép
Kép
denizsa

Puszi: Móni Kép bocsi! Puszi: Zsuzsa akart lenni Kép

Kép
Kép
denizsa

Üdv!!

Zsuzsi,nem marad le semmiről,amúgy is olyan kicsi még,nem tudja "értékelni".Akkor jó,ha már tud neki örülni.
Szerencsére nekem nem kellett hernyókat,meg csigákat szedegetnem,lehet hogy akkor nem csípném ennyire a kertészkedést.Kép

Na jó éjt mindenkinek!!!!!!
Kép
Móni

Kép
moni3

Sziasztok!

Hát szomoruan tapasztalom,hogy itt a rossz idö ismét...pedig már kezdtük megszokni a szép tavaszt,igaz lányok???
Remélem nem fog sokáig tartani,mert olyan jo volt kint lenni a levegön,egész másképp telnek a napok ugy...
Moni és Zsuzsa,no meg a többiek,akik kertes házikoban laknak,nagyon jo lehet,ilyenkor kint rohangálni,és kertészkedni a kertben.Nekem is volt benne egy pár évig részem,mert amikor a fiuk picik voltak,mi is kertes házban laktunk.Én imádtam kertészkedni,mert én is panelgyerek voltam,és nagyon megszerettem az egész "kertérzést".
Most tömbházban lakunk,és ugy néz ki,hogy abba is fogunk továbbköltözni,mert az épitkezést,vagy egy valamire valo kertesház vásárlását nem tudjuk megvalositani....itt a környékünkön nagyon drágák a telkek,és a házak is.De majd meglátjuk,még ez a jövö zenéje.
Ma voltunk Bazsival leméreckedni,13kg30dkg a nagylegény.Kép
Moni sajnálom,hogy a kisfiad megbetegedett ujra,reméljük nem komoly,és hamar kigyogyul belöle.A dokinénink nekünk is mondta,hogy Bazsinak egy picit piros a garatja,lehet,hogy beteg lesz,de azért én reménykedem,hogy nem.Tömöm gyümivel,és vitaminnal továbbra is.
Zsuzsi Bazsinál is vannak olyan idöszakok,hogy nem akarja megenni azokat a kajákat,amiket addig szeretett,én olyankor megprobálok ujitani nála,vagy csak egyszerüen ráhagyom,és akkor kevesebbet eszik többször.Nektek jo,hogy ott van biztonsági megoldásnak a szopi!!!!
Minden gyerköcnél van ilyen,vagy legalábbis a nagytöbbségnél.
Dorka jo lehetett az állatkertben,mi is szerintem,ha bejön a joidö,meglátogatjuk a budapestit a fiukkal.Bazsi még nem volt,neki uj élmény lesz.
Adri köszi a méleketKép
Ditta,Gotti,tudom,hogy ez egy sürü idöszak az aktivistáknak,de azért gyertek ha tudtok!!!
Nálunk nincsen soha kampánycsend!!KépKépKép

Puszika:Kinga

Tudunk ám komolyak is lenni...KépKépKépKép

Kinga
skinga

Sziasztok lányok!

Elküldtem Nektek a szakdolit, ha van időtök, kedvetek stb. akkor olvassátok el és szóljatok hozzá!
Holnap megyek a konzulenshez, de az összefoglalásba még nem írtam semmit! Kép
Plíz, help!
(Elég lenne pár mondat, aztán már csak "megszáll" az ihlet! Kép)

Most mennem kell, mert a nagyfiú nyűgös...

Puszi mindenkinek!

Adri

ui.: Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget (az eddigieket is)! Nem tudom mi lett volna velem Nélkületek!
radra

Ja, el is felejtettem!

Holnap (már, ha a konzulens is úgy akarja) végre elolvasom amiket mostanában írtatok, mert olyan kellemetlen, hogy csak a saját dolgaimat zúdítom Rátok, amit kérdeztek arra meg nem válaszolok. Kép

Remélem befejezi a sz.rakodást a szolgáltató, mert kezdek ideges lenni, hogy állandóan megszakad vagy lelassul a net. (Bízom benne, hogy az e-mailek eljutottak hozzátok! Kép)

Újabb puszi Nektek!
radra

Küldtem mélt Adri!!!

K

Kinga
skinga

Szia Kinga!

Eddig még nem érkezett meg a mail! Kép
A pupom tele van a freemail-lel is! Kép

Pusz
radra

Haliho!Egy-két érdekesség,olvasgatni valo!

4000 évvel ezelőtt Babilonban bevett szokás volt,
hogy az esküvő után a menyasszony apja újdonsült
vejét egy hónapig itatta. Az ital mézből készült
sör volt, innen származik a magyar "mézeshetek"
illetve az angol "honeymoon" (mivel a babiloniak
holdhónapot használtak) kifejezés.

A Caesar salátát nem Julius Caesarról nevezték el.
Nevét kitalálójáról, Caesar Cardiniről kapta, aki először készített
ilyet saját, Caesar's Palace éttermében a mexikói Tijuanában.

A civilizáltnak nevezett világ elmúlt 3500 év
történelmét végignézve csak 230 békés évet
számolhatunk össze.

A Földön minden nap 0,00000002 másodperccel hosszabb
az előzőnél, a Föld forgási sebességének
lassulása miatt.

A háború szava a szanszkrit nyelvben az jelenti:
vágyakozás több tehénre.

A heroin eredetileg a Bayer nevű gyógyszergyár
védjegye volt - így nevezték el az általuk gyártott morfiumot.

A jojó eredetileg egy Fülöp-szigeteki fegyver volt.

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja
miért.

A ketchup Kínából származik.

A korabeli írásokból kiderül, hogy Leonardo da Vinci
nem tudományos vagy művészi teljesítményére volt
a legbüszkébb, hanem arra, hogy puszta kézzel volt
képes vasat hajlítani.

A lézersugár feltalálása után egy ideig a sugár erejét Gillette-ben
mérték,
ami azt mutatta, hogy hány Gillette borotvapengét volt képes
átlyukasztani.

A patkányok hosszabb ideig bírják víz nélkül, mint a
tevék.

A Pentagon híres ötszögletű épületében kétszer
annyi mellékhelyiség van, mint amennyit a dolgozói
létszám indokolna. Ennek oka az, hogy a 40-es években,
amikor épült, még érvényben volt egy virginiai
törvény, amely szerint külön WC-t kellett építeni a
fekete és a fehér alkalmazottaknak.

A pókháló egy hihetetlenül erős anyag: a
vastagságához viszonyítva jóval erősebb, mint az
acél. Szakértők szerint egy ceruzavastagságú
pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747
óriásgépet repülés közben.

A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a
perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király
halott".

A számítástechnikai szlengben a hibák jelölésére
használt "bug" (bogár) szó eredete 1945-re nyúlik
vissza. A Harvard egyetemen található számítógép meghibásodott, és a
hibakeresés során egy női dolgozó egy molylepkét talált az áramkörök
között, amit aztán eltávolított. Azóta, ha vacakol egy
számítógép, azt mondják, hogy bogár (bug) van benne.

A testen belül a fájdalom kb. 110 m/s sebességgel
terjed.

A Tyrranosaurus Rex legközelebbi ma is élő
rokona: a csirke.

A világ legnagyobb munkáltatója az indiai
vasúttársaság, több mint egymillió alkalmazottal.

A világtörténelem leghosszabb műsormegszakítását
a BBC követte el. Egy Miki egér rajzfilmet szakítottak
félbe azzal a hírrel, hogy kitört a második
világháború. 6 év múlva aztán akkurátusan folytatták a félbeszakadt
rajzfilmet, pontosan attól a ponttól, ahol abbahagyták.

Az "&" írásjel egy időben az angol ABC része
volt.

Az Apollo 11 landolásakor már csak 20 másodpercre
elegendő üzemanyaggal rendelkezett.

Az eddigi leghosszabb, emberi testben talált bélféreg
33 méter hosszú volt.

Az első autós kiadó ablakkal rendelkező
étterem egy McDonald's volt, az Arizona államban
található Sierra Vista-ban. Az étterem azért csinált
ilyen kiadó ablakot, hogy a közeli katonai
támaszponton állomásozó katonákat is el tudják látni élelemmel,
akiknek egyenruhában tilos volt bármilyen boltba belépniük.

Az ember által valaha generált legnagyobb
hőmérséklet 70 millió fok volt, amit 1978-ban a
Princeton Egyetemen állítottak elő.

Az ollót Leonardo da Vinci találta fel.

Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr
hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.

Az USA államok közötti autópályáit úgy építették, hogy
minden 5 mérföld útból legalább 1 mérföld egyenes
legyen. Ezek az egyenes útszakaszok repülőgép leszállópályaként
használhatók
háború vagy egyéb vészhelyzet esetén.

Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül
is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a
papagáj.

Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta,
hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a
fehér kenyér búzából készül.

Egy ember hamarabb elpusztul a teljes alváshiánytól,
mint az éhségtől. 10 alvás nélküli nap már elég a halálhoz, míg éhezni
több
hétig is képes egy egészséges személy.

Egy tehenet be lehet rúgatni, ha almával eteted.

Egyes számítások szerint az emberi agy
tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Görögország nemzeti himnusza 158 versszakból áll.
Senki nincs az országban, aki kívülről tudná az
összest.

Ha egy ember meghal, a hallását veszti el utoljára. Az első
érzékszerv,
ami
felmondja a szolgálatot, a látás, ezt követi az ízlelés, a szaglás és
az érintés.

Hitler és Napóleon is csak egy herével rendelkezett.

Kanada az egyetlen olyan olimpiát rendező ország,
aki nem nyert aranyérmet a saját olimpiáján.

Leonardo da Vinci képes volt egyik kezével írni, a
másik kezével pedig rajzolni egyszerre.

Pablo Picasso halva született, a bába ott is hagyta az asztalon.
Picasso nagybátyja hozta vissza a kicsit az életbe, egy slukk
szivarfüst segítségével.

Régen a távíró-berendezések tesztelésére a "quick
brown fox jumps over the lazy dog" mondatot
használták, mivel ez tartalmazza az angol ABC összes betűjét.

Tüsszentés közben az ember szíve egy millisecundum
időre megáll.

Egy szó eredete

A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek,
csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi
család). Mikor egy család gyereket akart a királyhoz
kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy
táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor
házas életet éltek. A táblán ez állt:

Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. )
azaz paráználkodás a király engedélyével.

Innen ered a mai "fuck" angol szó.

Kinga
skinga

Sziasztok!

Hú, fogzunk ezerrel, Bálintnak jön mindkét felső foga elön, úgyhogy kicsit (inkább nagyon) nyügi, de már kint van a szélük...

Adri Kép Ne haragudj, de nem is tudtam a dolid végére érni Kép nemhogy fogalmazni vmit, ezer bocsi.
Bálintod meggyógyult már?

Kinga Kép Gratula Bazsinak a szép súlyhoz! Nagyon édes a képen, mégha éppen komoly is Kép És gyönyörű kék szeme van! Hogy kerültetek kertes házból tömbházba?
Nagyon tetszettek az érdekességek! Egyik jobb, mint a másik. És tökre örülök, hogy nem a középkori Angliában élek Kép

Kép
Kép
denizsa

Helló lányok!

Úgy látom mindenki kidőlt. Kép
Én még mindig az összefoglaláson gondolkodom.
Kinga! Köszönöm a javaslatot! Nagyon tetszik! Kép
Az érdekességek is nagyon jók!

Jó éjt mindenkinek!

Lehet, hogy még benézek az éjszaka folyamán...
radra

Képzeljétek! Megírtam az összefoglalást is! Kép
(Kinga ihletett! Kép)

Nagyon remélem, hogy a konzulens nem húzza át az egész dolgozatot, mert én nem írom újra, az tuti!

Most megyek egy kicsit aludni, mert lassan holnap van...

Puszi
radra

Jó reggelt, lányok !

Már kicsit izgulok, hogy mit szól a dolgozathoz a tanárúr. Kép

Ja! Meg sem kérdeztem: nem gond-e, hogy néhányótok válaszait felhasználtam?
Remélem nem, mert nagyon sokat segítettetek vele! Kép
Nagyon-nagyon hálás vagyok Nektek ezért! Kép
Ha valamivel viszonozhatnám, akkor szóljatok! Kép

Most megyek, készülődök. Lassan indulnom kell...

Puszillak Titeket!

Adri
radra

Adri Kép Örülök, hogy sikerült befejezni! Ne izgulj, bizti minden okés lesz! Áthúzni meg nem fogja, mert ilyet egyszerűen nem csinálnak, úgyhogy nyugi!! Majd írjál mi volt! Addig is drukkolok Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!Vagyogatok, csak tegnap csak a babakocsiban volt hajlandó aludni Szonja, azaz nem volt egy szabad percem sem.Nagyon kifáradtam.

Zsuzsi!Nálunk is megy a nemevés én megpróbálom nem idegesíteni magam ezen ( nem mindig sikerül) de a gyereken tényleg nem látszik, hogy főzelékből három kiskanálnál többet nem hajlandó megenni egy nap, pedig már 16 hónapos.Mondjuk rengeteg banánt, szőlőt,barna kenyeret meg sajtot eszik ennek ellensúlyozására, vagy azért mert ezeket igazán szereti.De például a csirkecombot is imádja, abból is csipeget, a zöldség viszont nem megy és kész.Hát ez van, mindig azt gondolom, hogy óvodáig van ideje átállni, van még több mint másfél éve.Azt szoktam mondani magamnak, hogy nem szabad sürgetni, addig szopizzon ameddig akar.Különben érdekes, hogy akkora sonkái vannak még mindig, olyan hihetetlen, hogy az anyatejtől van, pedig attól van, hiszen kb.80%-ban még mindig azt eszik.Szóval ne izgulj, ne idegesítsd magad.
ADri!Nagyon szurkolok, hogy minden sikerüljön, sajnos a dogaelolvasáshoz tegnap már nem volt kapacitásom.
Kinga!Nagyon cuki a kis Bazsi, komoly nagyfiú.
Dorka
chopin

Sziasztok!

Örömmel látom,hogy azért még vagyogatunk!Kép
Zsuzsi,Dorka tényleg nem kell idegeskedni a manok miatt,mert mindkettötöké gyönyörü egészséges,és jol táplált kis babuci!Majd szép lassan kialakul minden,elvégre felnött korukig nem szopizhatnak,és ha most ez a fincsi nekik,hát akkor élvezzék,amig lehet.Bálintnál a fogzás is tuti,hogy közre játszik!Szonja pedig majd megkedveli a zöldségeket,ha hamarabb nem,hát majd felnött korában,amikor diétázni fogKépKépKépKépugye csajok???
Zsuzsi azért kerültünk tömbházba,mert a kertes házunk picike volt,és öreg,sokat kellett volna rákölteni(hozzáépités és felujitás)de ez sajna anyagilag sem volt megoldhato,no meg a volt férjemre sem számithattam,mert sete-suta voltKép.Igy a könnyebbik megoldás következett,vagyis egy négyzetméterre és szobaszámra nagyobb,de panellakásba költöztünk,amit még ki tudtunk fizetni.Ennyi a story....
Adri,igen tehetsz értünk valamit...legyél óvónéni!!!!KépKépKépMajd mesélj,mi volt!!!!

A többieknek is sok puszi,Ditta,Gotti,mi a helyzet nálatok??Moni hogy van a kisfiad?????Ugye nincs komoly gond?

Sok pusssz:KingaKép

Kinga
skinga

Egy anya férjhez adja 3 lányát, mind egy napon esküszik.
Kicsit aggódik a mama, mert még egyik lánynak se volt dolga férfivel.
A lelkükre köti, a nászútról azonnal írjanak virágnyelven levelet, hogy a
férjük ne értse. Az első lány már a második nap küld egy lapot amin csak ez áll: nescafé,
az anyja rohan a boltba vesz egy üveggel, a címkén ez áll: Isteni az utolsó cseppig.
A második lány is bejelentkezik, a lapon egy cigi márka, az anyja rohan a boltba vesz egy dobozzal, mi áll a cimkén? extra hosszú.
Kicsit megnyugszik, de a harmadik lány csak nem jelentkezik. Vagy 2 hét múlva jön egy lap, elég reszkető írással:
Dél Afrika Airways
az anyja rohan az utazási irodába, kér egy kis reklámfüzetet és döbbenten olvassa:
naponta 10x, a hét minden napján, mindkét irányba.Kép

Kinga
skinga

Sziasztok!

De jó, hogy írtatok! Épp kicsit besokalltam a mai reggeltől, úgyhogy nagyon örültem, amikor láttam, hogy jöttetek Kép Ja egyébként nem volt semmi komoly, csak cirkusz a köbön, mert Bálint egyfolytában ordított, ha letettem. Nem tudom mi volt a baja, szerintem a fogzástól ilyen, de egyszerűen nem bírtam vele, csak ölben-kézben volt csöndben, egyébként parázott. Úgyhogy csak most sikerült végre eljutnom a fürdőszobába, mert végre kidőlt és bealudt, a reggeli is félkezes párfalatos volt, úgyhogy most egy nagy bögre kapucsínóval és Veletek vigasztalódom itt a gép előtt Kép És a terápia bevált Kép

Dorka Kép Látom, Nálatok is vannak néha nehéz időszakok... Én ilyenkor nagyon le tudok merülni, szinte "leszívja" az energiáimat, amikor ilyen nagyon hisztis. Megpróbálok úgy védekezni, hogy vmi programot csinálok, amivel Bálintot is le tudom kötni egy kicsit, sokszor a séta is elég, vagy egy barátnő a gyerkőcével, vagy nagyszülő, vagy vásizás, játszótér, szóval mindegy, csak legyen vmi a cirkuszon kívül. Ez egész jól be szokott válni, mert kicsit kizökkenti B-t, jól lefárasztja és utána könnyebben bealszik. Te mit szoktál ilyenkor bevetni? És hogy bírod, amikor ilyen nehéz nap van?
Köszi a megnyugtatást kaja-ügyben! Nagyon aranyos vagy, hogy így részletesen leírtad, hogy Nálatok is van ilyen. Én is igyekszem nem idegeskedni, csak nekem se mindig sikerül. Főleg akkor tudok nagyon nekikeseredni, amikor már hosszabb ideig szépen eszik, már kezdek bizakodni és megnyugodni, aztán puff, kaja-sztrájk. És nálunk ilyenkor nem is csak a zöldséggel van gond (azt egyébként sem eszi meg), hanem egyáltalán bármit kínálok neki: nem kell. Tényleg szerencse, hogy ott van a szopi, amit bmikor szívesen fogad, szóval az a fő táplálék Bálintnak is. Neked sem lehet könnyű dolgod, ha 16 hósan Szoncsinak is főleg tejcsi kell! Én azt hittem/gondoltam/terveztem, hogy kb 1 éves kora után Bálint már csak komfortszopit kap, de valószínűleg nem így lesz nálunk sem. A másik gondom, hogy nem akar inni sem. Persze amíg rendszeresen szopik, addig tudom, hogy nem lesz baja tea ill. víz nélkül, de nem tudom rávenni, hogy legalább próbálgasson inni. Van csőrös pohara, mert ugye cumisüvegről hallani sem akar, minden nap készítek neki innivalót, de csak elhajigálja a poharat... Szoncsi hogy áll az ivással? No mindegy, nem panaszkodom tovább, végül is nincs semmi tragédia, csak amikor látom a vele nagyjából egykorú gyerkőcöket szépen enni és inni, mindig kicsit elmélázok, vajon mi mikor fogunk itt tartani?

Kinga Kép Tök ari vagy, köszi Neked is a biztatást! Bazsó már bizti szépen eszik mindent, persze az is más, ha nincs a kajának konkurenciája (úgy értem szopi), akkor nincs mese, enni kell. Ugye jól emlékszem, hogy már nincs szopi Nálatok? Bálint számára még mindig a tejcsi AZ ÉTEL, a hozzátápit csak extrának tekinti, pl. ha tápi után megkínálom szopival, hát úgy rácuppan, mintha nem is evett volna, fordítva persze nem. De teljesen igazad van: nem szopizhatnak a végtelenségig.
Tényleg kár, hogy el kellett költöznötök a kertes házból! A kerti meló kivételével én is szeretem a kertet, többek között azért is maradtunk itt és építettünk rá, hogy majd a gyerek(ek)nek legyen. Párom nagyon rendes, nagy hévvel tervezi, hogy babasarkot alakít ki a kertben, ami le lesz kerítve a kutyáktól (és végtermékeiktől), lesz benne homokozó, meg pancsoló Bálintnak, és persze a hintaágy. Hintánk meg már van, úgyhogy szerintem nagyon klassz lesz. Úgyhogy jöhet a nyár! (Nem is vagyok telhetetlen, ugye? Kép Eddig alig vártuk a tavaszt, most meg már a nyár van soron Kép )
Vicc nagyon tuti Kép A lányok nagyon szerencsésen mentek férjhez, nem is tudom, melyiket irigyeljem jobban Kép Kép Kép

Adri Kép Híreket várjuk ám!!!

Móni, Ditta, Gotti Kép Veletek mi újság??

Na már megint szájmenésem volt... Bocsi mindenkitől, de ez most terápia volt Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!!!!

Adri, én is szurkolok,biztos minden simán fog menni!!KépKép
Kinga, a vicc oltári!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Kisfiam még mindig köhög,vszínű a megfázástól.De mintha már enyhülne a köhögése.
Zsuzsi,Dorka sztem nincs olyan gyerek akire nem jön rá "a nem evés".Az én fiam is csinálta kicsinek is és most is.Csak annyi a különbség, hogy most már tudja mondani, hogy:-Nem szeereteeem!!!
Ezt vajon maguktól gondolják ki? Mert tőlünk ilyet nem hallhat.És olyan dolgokra mondja amit két nappal azelőtt még szeretett.Érdekes...
Viszont Chocapic-et mindig tudna enni.Kép

Lassan megyek a kisfiamért az oviba.Ma volt nekik a húsvét.Kíváncsi vagyok milyen volt.
Ja, és még tanulnom is kell....ene.

Mindenkinek puszi
Móni

Kép

Kép
moni3

Na, sziasztok !

Képzeljétek, holnap újra mennem kell a tanárúrhoz, mert még csak nagyjából futotta át. Kép De így is mondott egy-két dolgot:
- írjak minimum 20 db hivatkozást, oldalszámok megadásával! Hurrá! Kép (Én kb. 3, ha írtam)
- És rövidnek találta a bevezetést meg az összefoglalást - amit sejtettem...
Szóval, nem vagyok túlzottan feldobva! (És akkor még enyhén fejeztem ki magam!) Mindjárt elalszom! (Idejét sem tudom mikor aludtam egy jót utoljára! Úgy érzem sosem lesz vége ennek az iskolának!)A fejem is majd szét esik!

Nem is nyavalygok tovább Nektek! Megyek, elkezdem kigyűjteni azt a maradék 17 hivatkozást. Kép

Szóval még mindig áll, hogy, ha valaki elolvasta, írhat javaslatot - ha nincs más elfoglaltsága! KépKépKép

Puszi!
radra

Sziasztok....

Vagyogatok, de a depiben írni sincs nagyon kedvem.... KépKép Okát sejthetitek....

Adri drágámKép
Még nem jutottam odáig, hogy megnézzem, amit küldtél, de igyekszem!
És tartozom a citromos kalács-recepttel is, de talán még nem késő!!

<!--attachment: citromos_kal_cs-406432.doc*mime_msword.gif*application/msword*38.9**citromos+kal%e1cs%2edoc --><center><pre>
Kép
citromos kalács.doc (38.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ja, és hogy ne legyen minden olyan szép, és kerek, kisfiam tegnap belázasodott, dokinál voltunk, mellesleg a párom is, én is tiszta taknyok vagyunk.... Rajtunk már csak egy valami segíthet....KépKépKép

KingaKép
Ezek nagyon jók! Mármint az érdekességek! Tovább is küldtem néhány ismerősnek!

MoniKép
Veroniéknak is ma volt a húsvét, főtt tojást kellett vinnünk, azt festettek. Holnap meg már szünet!

Na, megyek, mert a kisfiam most kelt fel, és igen bal lábbal...KépKép Itt van az ölemben, és nem tudok írni!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?