Sziasztok!
De jó, hogy írtatok! Épp kicsit besokalltam a mai reggeltől, úgyhogy nagyon örültem, amikor láttam, hogy jöttetek
Ja egyébként nem volt semmi komoly, csak cirkusz a köbön, mert Bálint egyfolytában ordított, ha letettem. Nem tudom mi volt a baja, szerintem a fogzástól ilyen, de egyszerűen nem bírtam vele, csak ölben-kézben volt csöndben, egyébként parázott. Úgyhogy csak most sikerült végre eljutnom a fürdőszobába, mert végre kidőlt és bealudt, a reggeli is félkezes párfalatos volt, úgyhogy most egy nagy bögre kapucsínóval és Veletek vigasztalódom itt a gép előtt
És a terápia bevált
Dorka
Látom, Nálatok is vannak néha nehéz időszakok... Én ilyenkor nagyon le tudok merülni, szinte "leszívja" az energiáimat, amikor ilyen nagyon hisztis. Megpróbálok úgy védekezni, hogy vmi programot csinálok, amivel Bálintot is le tudom kötni egy kicsit, sokszor a séta is elég, vagy egy barátnő a gyerkőcével, vagy nagyszülő, vagy vásizás, játszótér, szóval mindegy, csak legyen vmi a cirkuszon kívül. Ez egész jól be szokott válni, mert kicsit kizökkenti B-t, jól lefárasztja és utána könnyebben bealszik. Te mit szoktál ilyenkor bevetni? És hogy bírod, amikor ilyen nehéz nap van?
Köszi a megnyugtatást kaja-ügyben! Nagyon aranyos vagy, hogy így részletesen leírtad, hogy Nálatok is van ilyen. Én is igyekszem nem idegeskedni, csak nekem se mindig sikerül. Főleg akkor tudok nagyon nekikeseredni, amikor már hosszabb ideig szépen eszik, már kezdek bizakodni és megnyugodni, aztán puff, kaja-sztrájk. És nálunk ilyenkor nem is csak a zöldséggel van gond (azt egyébként sem eszi meg), hanem egyáltalán bármit kínálok neki: nem kell. Tényleg szerencse, hogy ott van a szopi, amit bmikor szívesen fogad, szóval az a fő táplálék Bálintnak is. Neked sem lehet könnyű dolgod, ha 16 hósan Szoncsinak is főleg tejcsi kell! Én azt hittem/gondoltam/terveztem, hogy kb 1 éves kora után Bálint már csak komfortszopit kap, de valószínűleg nem így lesz nálunk sem. A másik gondom, hogy nem akar inni sem. Persze amíg rendszeresen szopik, addig tudom, hogy nem lesz baja tea ill. víz nélkül, de nem tudom rávenni, hogy legalább próbálgasson inni. Van csőrös pohara, mert ugye cumisüvegről hallani sem akar, minden nap készítek neki innivalót, de csak elhajigálja a poharat... Szoncsi hogy áll az ivással? No mindegy, nem panaszkodom tovább, végül is nincs semmi tragédia, csak amikor látom a vele nagyjából egykorú gyerkőcöket szépen enni és inni, mindig kicsit elmélázok, vajon mi mikor fogunk itt tartani?
Kinga
Tök ari vagy, köszi Neked is a biztatást! Bazsó már bizti szépen eszik mindent, persze az is más, ha nincs a kajának konkurenciája (úgy értem szopi), akkor nincs mese, enni kell. Ugye jól emlékszem, hogy már nincs szopi Nálatok? Bálint számára még mindig a tejcsi AZ ÉTEL, a hozzátápit csak extrának tekinti, pl. ha tápi után megkínálom szopival, hát úgy rácuppan, mintha nem is evett volna, fordítva persze nem. De teljesen igazad van: nem szopizhatnak a végtelenségig.
Tényleg kár, hogy el kellett költöznötök a kertes házból! A kerti meló kivételével én is szeretem a kertet, többek között azért is maradtunk itt és építettünk rá, hogy majd a gyerek(ek)nek legyen. Párom nagyon rendes, nagy hévvel tervezi, hogy babasarkot alakít ki a kertben, ami le lesz kerítve a kutyáktól (és végtermékeiktől), lesz benne homokozó, meg pancsoló Bálintnak, és persze a hintaágy. Hintánk meg már van, úgyhogy szerintem nagyon klassz lesz. Úgyhogy jöhet a nyár! (Nem is vagyok telhetetlen, ugye?
Eddig alig vártuk a tavaszt, most meg már a nyár van soron
)
Vicc nagyon tuti
A lányok nagyon szerencsésen mentek férjhez, nem is tudom, melyiket irigyeljem jobban
Adri
Híreket várjuk ám!!!
Móni, Ditta, Gotti
Veletek mi újság??
Na már megint szájmenésem volt... Bocsi mindenkitől, de ez most terápia volt
Puszi: Zsuzsa