Új privát üzeneted érkezett!

Fanni

nagyon-nagyon sajnálom Kép
pedig én őszintén hittem benne, hisz Te olyan jó esélyekkel indultál neki.

Kavicska

Rajtad a világ szeme!!!

Kép
zsuzsi73

Fanni ! KépKépKép
Nehéz most bármit mondani.. Remélem a lelkecskéd hamarosan megnyugszik és talán már a folytatást fontolgatod Kép Puszillak !

Kiscsillag : tegnap egy másik gyógyszertárban szó nélkül kiadták a 120 db-os Adimetet Kép

mniki

Szia Fanni!

Gondoltam Rád! Fel a fejjel!!! Majd a következő sikerül! Nem szabad elkeseredni!

Sokszor puszillak! CrysKép
crys74

Süni!
Nem olvastam azt a topikot, mert sokszor örülök, ha itt napirenden tudom tartani magam. Örülök,hogy zajlik nálatok is az élet.
hol vettétek a lakást. Nekem sok ismerősöm szokott kereni albérletet, estelge tudnék segíteni a kiadásban.

Bandika!
Nekem volt laparom, nem tudom mit szeretnél tudni róla, de kérdezz konkrétan és válaszolok szívesen. Kép AKkor nálatok is indul a dolgog. Kép

Zsuzsi!
Lehet a Kaáliban is csináltatni a genetikát, de mivel én immunológiára is mentem a Szabolcsba ott mentem genetikára is. Akkor még nem tudtam hogy a kettőhöz ne lehet egyszerre levenni a vért. 10 ezer forint volt kettőnkek együtt. Nem vittem beutalót felhívtam a dokit és megbeszéltünk egy időpontot nekem még arra a hétre tudott adni (csütinként van) az eredmény három hét volt hivatalosan de már a 2. héten megkaptuk postán a papírokat. Ha kell a szám írjál és elküdöm privibe. Kép
Nekem a lapar és a hiszero egyben volt. Én azt mondom ha még egyik sem volt jobb egybe letudni egy altatással a kettőt.

Fanni!
Nem találok szavakat. Tudom mennyire nehéznek és igazságtalannak érzed most az életet, de hidd el sikerülni fog még akkor is ha most erre nem nagyon tudsz gondolni.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

*!
Egy Ladánk van és őt szeretnénk eladni, ha még így is érdekelne szóljál.

Ha bárik tudna segíteni eladni azt nagyon megköszönném.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drága Fanni!
Rettenetesen sajnálom.Olyan szörnyen kegyetlen érzés szembesülni ezzel.Kép
De hidd el,a te utad is babával a kezedben fog véget érni! De addig nagyon erősnek kell lenni, és tűrni ezeket a fájdalmas kudarcokat.KépFel a fejjel! PuszillakKép

KavicskaKép
Holnapra nagyon szorítok neked! Muszáj, hogy legalább neked sikerüljön!Kép

BandikaKép
Végre ti is kezdtek! CSak bátran előre! Drukkolok a sikerért!Kép

Lányok!
Holnapra én is kérek egy kis pozitív energiát, mert a párom most megy "népszámlálásra". Legszebb álmaim válnának valóra, ha javulna a kiskatonák minősége és létszáma.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Lányok Kép

Köszönöm szépen az együttérzést.
Bevallom, én megkönnyebbültem kicsit. Napok óta TUDOM az eredményt, de mostmár papírom is van róla, úgyhogy végre aludhatok egy jót. Engem a legjobban a bizonytalanság készít ki, mert azzal szemben tehetetlen vagyok, de a problémákat általában sikerül megoldani. Hiszem, hogy a következő sikerülni fog.
Tudom, hogy elsiettem a 2. lombikot. Nem a lelkem, hanem a derekam miatt, de úgy szerettem volna 2006-os babát!
Most azon leszek, hogy megerősítsem a derekam, a sápadt színem egy kicsit barnábbra cseréljem, a férjecskémet minél gyakrabban elcsábítsam és visszaszerezzem az életkedvem teljes egészében. Kitűztük az augusztust következő időpontnak, s addig egyáltalán még csak gondolni sem szeretnék babagyártásra. Kell az agyamnak is a lazítás.
Nem fogok eltűnni, mert érdekel, kivel mi történik, de inkább csak bekukkantás szinten leszek jelen, s Wishtől meg Zsebitől priviben is fogok/szeretnék kérdezni... majd írok nektek.

Puszi mindenkinek!
"A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják soha nem győznek."

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kavicska!
Imi vagyok, Timi férje. A lakáshitellel kapcsolatban szeretnék kérdezni, ill. néhány dologra felhívni figyelmed, amik lényegesek a hitel ügyintézésénél.

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbanknál használt lakásra kb. 1,5 hónap alatt értékbecsléssel, bírálattal, szerződéskötéssel és folyósítással lezajlik az ügyintézés a jelenlegi tapasztalatok alapján. Az lényeges, hogy nem vagytok kötelesek az OTP-nél felvenni a hitelt, a munkáltató ilyet nem határozhat meg, az adásvételi szerződés pedig módosítható.

Lényeges kérdések: havonta mekkora lesz a törlesztő részletetek, kamat, kezelési költség, THM, egyéb, pl. év végi kezelési költség, esetleges életbiztosítási költség, Ft vagy deviza alapú a hitel? Lakásbiztosítás díja? Milyen hitelt vennétek fel? Életbiztosítással kombinált hitelnél vigyázzatok arra, hogy évenként indexálják, emelik a díjat. Mikor írnátok alá a szerződést? Milyen költségeitek lesznek? Értékbecslési díj, szerződéskötési díj, közjegyzői díj?

Az FHB-nál áprilisban nincs értékbecslési díj, szerződéskötési díj a hitel 0,5%-a, közjegyzői díj a hitelösszeg függvényében, pl. 5m Ft-ra kb. 27 e Ft. Törlesztőrészlet 1 m Ft-ra (Ft alapú): 20 évre 5 éves kamatperiódussal használt lakásra 8667Ft.

Ha kérdésed van, szívesen segítek.
Üdv
Imi
latimi

Jaaaj, FAnnika!

ANnyira sajnálom!!! Kép Kép Kép Pedig annyira drukkoltam!!!

Teljesen igaz, amit írtál, én is így voltam az előző lombiknál, már nem érdekelt mi az eredmény, csak dőljön el végre. Nincs rosszabb a bizonytalanságnál. Kép DE annak nagyon örülök, hogy már tudsz előre nézni és a köv. lombik időpontját is kitűztétek. Nagyon erős vagy, hogy már előre tudsz nézni. Ha nekem sem sikerülne, akkor rólad fogok példát venni és megpróbálok erős maradni.

Borsika!

NAná, hogy drukkolunk a kiskatonáknak!! Hajrá, hajrá. Kép Kép

Lányok, köszönöm az infokat a Suprefact-tal kapcsolatban. Remélem tényleg nem lesz nekem sem semmi tünetem. HOlnap kezdek! Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Fannikám,
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Annyira sajnálom, a francba is.

Zsuzsi Kép
Ha rá tudsz szánni 1 napot, akkor érdemes megcsináltatni a lelki nyugalmad végett. Én úgy voltam vele a negyedik elött, hogy akkor nem, de ha mégsem sikerülne, akkor utánna megcsináltatom. Ez volt most. Azt hiszem, benne van a lombikos protokollban, hogy pár sikertelen lombik után illik megcsinálni.
Nekem a következő lombikom a nyár második felében lesz. Addig házasodunk az örökbefogadáshoz és nászutazunk, mert az meg jár a házassághoz Kép.
És járok pszihológushoz is. Szóval az a terv, hogy csináljuk az ötödik lombikot és közben párhuzamosan elindítjuk az örökbefogadást is. Aztán meglátjuk mi lesz. Lombikbaba és öritesó, vagy öribaba.

wish

Zsebi!

Merre vagy? Még ma is tart a rosszkedv?

Borsi????

tiko

Szia TikoKép
Itt vagyok, csak eddig nem volt időm leülni a gép elé. Elég későn értem haza, aztán elmentem kocsival a páromért, mert túlórázott, és már nem volt kedve BKV-val hazajönni.Kép(Megy a kényeztetés a holnapi nagy bevetés előttKép)
Most meg vettem egy forró fürdőt.
Kép
Holnap már kezded a szurizást? Csak a Supre indul most?

Borsi

Borsi
borsókás

Fannika! Kép Kép
Nagyon sajnálom! Egy csomó sz@rságon kell keresztül mennünk és mégsincs garancia. Kép De az jó, hogy nem vagy magad alatt, és a 2007 is nagyon szép szám ám! Kép Gyűtsd az energiát és gyógyítsd meg a derekadat hamar! Sportolni fogsz vagy gyógykezelés?

Kavicska!
Neked mennek a drukkok ezerrel! A tünetek azért elég biztatóak! Már csak egyet kell aludni!

Zsebi!
Neked volt vmi oka annak, hogy lapart csináltak? Úgy értem lehetett látni vmit uh-n? Mi a különbség a lapar és a hisztero között?
Ha majd 1x frissíted a táblát, írd át a koromat 33-ra légyszi, mert már ilyen nagyon sok éves vagyok! Kép

Borsi!
Drukk a kiskatonáknak! Reméljük, sok dolga lesz a népszámlálóknak!

Tiko!
Én pénteken kezdem a suprefactot! majd izgulhatunk együtt májusban!

Andi

Kép
bandika

BandikaKép
Már korábban is akartam írni, hogy te vagy a harmadik!Kép Mostanában valahogy mindig úgy alakul, hogy három emberért lehet drukkolni kb. egyszerre. Mi Tikoval már egy ideje azt vártuk, ki lesz a 3., aki mostanában kezd.Kép
Üdv a csapatban!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Bandika, Borsi!

Hát igy akkor már tényleg megvan a hármas. De jó, majd bátorítjuk egymást. Suprefact-tal kezdek, 20-án megyek UH-ra, aztán beszéljük meg a továbbiakat.
Drukk a kiskatonáknak és KAVICSKÁNAK is holnapra!!!

tiko

Tiko!
Már itt is vagyok. nekem is el kellett mennem most értem haza fáradt vagyok. Nem ma már nem tartott a rossz kedvem. Tegnap olyan minden mindegy hangulatom volt, biztos ismered az érzést, de ma már minden ok. Kép

Fanni!
Megkönnyeztem amit írtál. Szívből szóltál és nagyon szép. Azt az idézetet kimásoltam és ki fogom rakni az irodámba, mert ez nagyon találó.
Várom a mailodat.

Borsi!
Holnapra nagy drukk a kiskatonáknak. Akkor már meg is van a csapat. Úgy látom Tiko, Andi és Te leszel a sor, nagyon drukkolok ennek a hármas fogatnak és remélem sikeresek lesztek.

Kavicska!
Már csak benned bízhatunk, hogy hozol zebrát nekünk. Részemről rettentő módon drukkolok, bár csak este tudok jönni, de egész nap izgulni fogok érted.

Andi!
Javítom a korodat. Kép
Igazából nekem az első lombik után mondták hogy ha gondolom csináltassam meg, vaciláltam majd mondták hogy ha ne adj isten nem sikerül akkor a harmadik után már nagyon javasolják. Úgy voltam vele zárjunk ki mindent belevágtam csinálják meg. És most van egy papírom arról, hogy ezen a téren is totál egészséges vagyok. Kép
A lapart úgy végzik, hogy mély altatásban és csövet vezetnek a köldöködön keresztül a pociba gázzal felfújják és megnézik a szerveket kívülről (ha baj van meg tudják egy műtét alatt javítani ami olyan) A hiszeró szintén altatásban, de nem mélyben ha külön csináltatod, itt a hüvelyen keresztül hatolnak be és belülről nézik a méh állapotát.
Van egy pár hely ahol a két műtétet együtt csinálják, de a többség állítólag csak külön. Én úgy voltam vele ha már egyszer altanak akkor már mindegy hogy mennyit turkálnak csinálják meg mindkettőt.
Nálam semmi problémát nem találtak mára elmondhatjuk hogy a létező összes meddőségi vizsgálatot végigjártuk amit lehetett, sehol semmi. Egyedüli bajunk a párom kevés spermaképe. Remélem most célba érünk mi is.

Szép álmokat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Nem úgy volt, hogy csütörtökön mész UH-ra? Lehet hogy tévedek, akkor bocsi. MA kicsit sikerült leamortizálni az agyamat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Örülök, hogy a kedved már a régi. Ma pedig nagyon depis idő volt, kicsit fájt is a fejem.

Borsi!

Csütörtökön, de nem most, hanem a jövő héten. Kép
A csütörtök az stimmelt. Kép

Tiko

tiko

No CommentKép Ennyit az agyi kapacitásomról!Kép
NA jó, azt hiszem ez a megfelelő végszó ahhoz, hogy eltegyem magam holnapra.

KAvicskaKép
NAgyon szorítok holnap! Kitartás, már csak egy utolsót kell aludni, és minden kiderül!Kép

SZép álmokat mindenkinek!
Kép

Borsi
borsókás

Fanni Kép
Én is megkönnyeztem amit írtál!!! Kép Hiába, na igazságtalan a sors!!!! De egyszer nekünk is sikerülni fog!!!! Sikerülnie kell!!!! ;)

Kavicska Kép
Jaaaj, most már csak neked sikerüljön!!! Annyira drukkolok!!!! Írjál rögtön, ha megvan az eredmény!!!!

Zsebike Kép
Működőképes?? Mennyiért adjátok??

Mniki Kép
Az szuper!! Tudtam én!! Kép Akkor mehetek én is, a recept itt figyel már a táskámban. Nagyon remélem, hogy most már meglesz a hatása nálam is. Kép

Borsi Kép
Rengeteg, rengeteg energia nektek!!!! Nagyon, de nagyon drukkolok a kiskatonáknak!!! Kép Hajrá kiskatonák, hajrá, hajrá, előre a jó ügyért!!!!!! Kép Kép Kép

Azt hiszem lassan én is megfigyelő állásba helyezem magam. Nem szeretném, de muszáj lesz.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kavicska! Drukk, drukk, drukk!!!!!!

*!

Miért teszed magad megfigyelő állásba? Mi a baj?

Lányok! Túl vagyok a szurin!!!! Megkezdődött a stimu. Kép

Tiko

tiko

Egész nap lesem az oldalt!! Kép
Nagyon várlak Kavicska!!! Remélem jó hírekkel jössz!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Még mindig semmi. Kép
Kavicska???????????

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Most értem csak haza,mert más dolgom is volt.
Sajnos nekem sem sikerült,szóval a tegnapi nap méltó befejezése megvolt ma.
Nem hiszem hogy magamhoz térek mostanában,de megpróbálok még pár nap táppénzt kérni,mert most bent biztos megőrülnék.....
Majd jelentkezem,most jön haza a férjem,és van miről beszélgetnünk.

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Fanni!Nagyon sajnálom!!!!!!!!
kavicska

Kavicska

Kép Kép Kép

nagyon sajnálom, Te voltál az utolsó reményünk.
Sajnos most megint 4-ből nulla a statisztika

Kép
zsuzsi73

Kavicska!

Kép Kép Kép Kép

Nagyon sajnálom!!! Nem igaz már, hogy senkinek nem sikerül mostanában! Próbálj talpra állni, sajnos nem tudsz mit csinálni. Kép

Tiko

tiko

Kavicska!

Nagyon sajnálom. Ilyenkor okosat nem tud mondani az ember.

Talán, amikor megérkezik az igazi tavasz, feltöltődik a szervezeted, és akkor sikeres lesz a babaprojekt.

Most, hogy majd az új otthonotokkal lesztek elfoglalva, és nem kizárólag a babára gondoltok, talán az is hozzásegít benneteket, hogy sikerrel végződjön a beültetés. Sajna más ötletem nincs.
Az égiek adhatnának tanácsot a szaporodás terén.

Én csak egyet nem értek. Aki nem akar gyereket, el sem gondolkodik a családalapításon, összejön neki. Mi meg szívvel -lélekkel akarjuk, várjuk, és nem jön. Vhogy a leosztás nem jól sikerült.

Timi
latimi

Kavicska Kép
Ne már! Annyira tuti tüneteid voltak, pontosan ugyanolyan, mint nekem volt, amikor "sikerrel" jártam!!!!????
Még biokémiai sem volt? Egyáltalán nem volt hcg-d? (már ha mondták, mert én pl. nem tudom az enyémet, persze talán nem is fontos)
Teljesen meg vagyok döbbenve! Kép Kép Kép

Lányok Kép
Köszönöm az együttérző soraitokat.
Sajnos ma "rosszabbul vagyok", mint tegnap. Gondolom mára fogtam fel... Kép

Tiko Kép, * Kép
Csak előre nézzetek és tessék bizonyítani! Hajrá!

Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok lányok!
CSak azértt kukkantottam be, hogy lássam mennyire örül mindenki Kavicskának, és tessék....

KavicskaKép
Annyira sajnálom. Úgy bíztam benne, hogy neked végre sikerül!
Kép
Kívánom, hogy minél előbb képes legyél újra hinni a sikerben!Kép

Kis*!
Miért teszed magad megfigyelő állásba? VAlami baj van? Kérlek ne tűnj el!!!Kép

Most indulunk drága andromókusunkhoz. Este jövök, lehet hogy már jó hírekkel.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Drága Kavicska KépKépKép

Istenem, miért nem sikerül mostanában senkinek ?! KépKép

mniki

Kavicska!
Neeeeeeeeeeeeeeeem.
REttentően sajnálom, tudom ezt a legrosszabb ilyenkor olvasni, de egyszerűen már én is kifogytam az okos szóból, tényleg egyet tudok csak írni, hogy próbálj előre nézni ezt lezárni és nagyon bízom benne hogy hamraosan sikerül a lelkednek megnyugodni. Teljesen megértem hogy nem tudsz most bemenni dolgozni szerintem még húsvétig maradj otthon talán jövő héten már könnyebb lesz. Puszillak.

Kép

Ez azért tényleg durva hogy négyből egy sem sikerült, de sajnos ezen a topikon sokszor találkozunk ilyen számokkal, de ne felejtsétek el, hogy tavaly nyáron viszont milyen sikerszéria volt, nem lehet hogy egyszer se legyen jó széria. Szóval menjünk tovább és bízzunk benne hogy mindenkinek sikerülni fog.

Kiscsillag!
Ne tűnjél el!
A kocsiról írok privibe, meg küldök képet.

Lányok!
Szégyenlem leírni, de nekem ma nagyon jó napom volt (elnézést) tanultam vezetni és ma a forgalom vizsgám is sikerült elsőre, egyszerűen annyira boldog vagyok, hogy el se tudom mondani.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Gratulálok a sikeres vizsgádhoz. Nagyon ügyi vagy.

Nyáron tényleg többnek szokott sikeresebb a babaprojekt.

Timi
latimi

Fannika, Kavicska!

Bárcsak segíteni tudnék a lelketeken, de sajna ezt az embernek magában kell rendeznie ezt.
HÁt most nem panaszkodni akarok,de így baromi nehéz pozitívan állni a dologhoz. Amióta itt vagyok a fórumon, lombik még senkinek sem sikerült. Kép Kép Kép No comment...

Borsi!

Várom a jó híreket!!! Te hogy állsz a dolgokhoz? SIkerül pozitívnak maradnod?

Tiko

tiko

Zsebi!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!! Végre ma valami jó hír is elért hozzánk. Akkor reménykedjünk, hogy nyáron tényleg több mindenkinek sikerül.

tiko

Sziasztok csajok, csak benéztem... Kép
néha azért jövök ám olvasgatni, csak valahogy nincs mit írnom.
ZsebiKépGratula! Legalább az élet más területén sikerül elsőre!! LÁtod?Kép
puszi mindeninek!
és persze: KITARTÁS!!!
anna

Tiko-sorstárs-, hogy bírod??

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran!

A mai napig egész jól bírtam. DE jött az a sok rossz hír, egész lehangolt. Nem vagyok valami pozitív hangulatban sajna Kép
TE hogy vagy? HOgy bírod?

Írhatnál néha... Kép

Tiko

tiko

Zsebi

gratulálok, ügyes vagy Kép
köszi az infókat a genetikai vizsgálatról!
az igaz, hogy nyáron volt itt egy sikerszéria, de abból kb a fele spontán sikerült.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Látom te sem vagy valami pozitív. Kép

tiko

Tiko

nekem semmi bajom, csak nem nagyon hiszek ebben az egészben. Annak ellenére, hogy állítólag nálam ki van zárva az, hogy spontán terhes legyek, jobban hiszek ebben. Össze fogom számolni, hogy hány transzfer volt, amióta én itt vagyok a fórumon, azt tudom, hogy 2 sikerült.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Az baromi kevés!!!!! Érdekes, mert én meg a spontánban nem tudok már hinni, miután elég sokat próbálkoztunk és elméletileg nekünk még esélyünk is van rá...

tiko

Senki sem jár erre felé Kép

tiko

Én hazaértem! Itt vagyok!!!Kép

ZSebiKép
Mostantól óvatosabban kell közlekedni Budapest utcáin?Kép
Kép
Gratulálok a jogsihoz! Ügyi csaj vagy!Kép

TikoKép
Én most egészen pozitívan állok a témához, csak engem is ez a sok sikertelen lombik tör le időnként.Kép

Voltunk az androdokinál, és leadtuk az "anyagot".(Mint a rossz kábszeresek.Kép) Gyorsan megnézte mikroszkóp alatt, és azt mondta, hogy sokat javult a helyzet. Az eddigi látóterenként 1-2 mozgó helyett most 2-3 mill/ml jól mozgót látott.Kép
Tudom, hogy ez még mindig nem elég a spontán babához, de bíztató a tendencia. A doki szerint ha így megduplázódott 3 hónap alatt, várható, hogy 3 hónap múlva is meg fog.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát ez nagyon jó hír! Kép Ezek szerint érdemes volt a műtétbe belevágni.Kép
Hát engem is a sok sikertelenség tör le. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Fel a fejjel!Kép Most fog beindulni a sikeres széria itt a topikon, és mi leszünk azok, akik beindítják!Kép Ez nem is lehet másképp!Kép
CSak győzze Zsebi majd a zebrákat beterelgetni a táblába!Kép

SAjnos ha most nem helyezem magam vízszintesbe, itt alszom el a gép előtt.
Szép álmokat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Madaran!
Akár hiszed akár nem úgy indultam neki,hogy végülis az ötből egyben már máshol is tét hát lássuk itt hogy alakul, de itt elsőre jól ment. Remélem a lombikban a negyedik.

Tiko!
Valóban ez a legnehezebb amikor senkinek nem akar sikerülni és az ember pont egy program előtt van, de azért ezek nem messzemenő statisztikák. Én ahogy szoktam itt számolgatni azért megvan az a 30 %-ék még ha néha nem is tűnik úgy.

Zsuzsi!
Hát az igaz hogy spontánok voltak, de miért ne jöhetne mégegy spontán hónap. A lényeg hogy legyenek babák nemigaz?
Tudom hogy nagyon nehéz az embernek pozitívan látni a helyzetett pont egy csalódás után, de hidd el sikerülni fog én tudom.
Az pedig hogy az ember mintent negatívnak lát egy pár nappal a sikertelenség után totál normális háromszor átéltem én már csak tudom, de ennel ellenére azt mondom küzdenünk kell és hinni hogy igen is nekünk is sikerül belekerülni abba a bizonyos zázalékba. Sokszor én is azon goldokodom amikor a táblát szerkesztem hogy biztos átok ül itt rajtunk, hogy ennyire nem akar sikerülni, vagy csak pont az a százalékot tesszük ki akik a nem sikerült szériába vagyunk....
Egy biztos amióta én olvasom a topikot (és akikről még tudni hogy mi lett velük) Madaran és Rajtam kívül már mindenkinek van babája akik akkörül kezdték mint én szóval fel a fejjel kicsilány fog ez menni, csak hinni kell benne.

Borsi!
Nagyon örülök az eredményeteknek. Ez igen megérte azt a műtétet bevállalni és a sok sok pihenést. Kép

Lányok!
Köszönöm a gratulációt. Kép

Annyira adnék nektek az én energiámból mert nekem most nagyon sok lett a mai nappal. Segítenék a lelketeken, de ahogy Tiko is írta sajnos ezt mindenkinek magában kell tudni lerendezni.

Jó éjt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi a bíztató szavakat!!! Igyexem összeszedni magamat!!

Jó éjt!

tiko

Tiko!
Remélem tényleg jobb lesz holnap a hangulatod, hisz erre vártál ezt szeretted volna itt van a kapuba ne enged hogy elvesszen a hited ezt csak azzal lehet csinálni. Drukkolok neked küldöm az enerigákat neked nagyon.

Jó éjt!

Zsebi (ma nem tettem fel friss táblát, mert nem esik jól a javítás. Kép)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Kavicska! Kép Nem hiszem eeeeeeeeeel!!! Pedig úgy bíztunk Benned! Bőgd ki magad és hidd el, hogy van vége az alagútnak!

Andi

Kép
bandika

Kavicska Kép
Nagyon sajnálom!! Kép
Kép
Én sem tudok semmi okosat írni. Én is kezdem elveszíteni a hitemet. Ezért IS vonulok most kicsit háttérbe.

Fannika Kép
Neked jobbulást és sok-sok erőt!!!

Borsi Kép
Nagyon, de nagyon örülök! Kép Jobb lett a kedvem is, hogy végre valami pozitív!! De jó, de jó!!! Kép Csak így tovább, meglátod lesz az még 100%-ék!! Kép
Nem akarok végleg eltünni, csak kicsit szüneteltetem a dolgot. Úgy érzem ez a sok-sok kudarc, teljesen letőr engem is. Kép Nagyon együttérző vagyok és minden egyes negatív eredmény engem is megvisel. Kép Sajnos mióta itt vagyok, talán csak Beának sikerült, de neki is spontán. Most én is számbavettem, mint Zsebi. De nem az egy dolog. Másik, hogy megbeszéltük apával, hogy most megpróbáljuk kicsit "könnyebben" venni, nem beszélünk róla és eltereljük a figyelmünket, ez meg így, hogy ide járok nehezen menne. Kép A harmadik pedig, hogy rálátnak itt bent a monitoromra és nagyon idegesítő, nem tudok nyugodtan írni sem. Nem akarom, hogy gyanut fogjanak. Nagyából ezek az okok. Mérlegeltem (mérleg vagyok Kép) és így döntöttem most. De nem tünök el teljesen, néha benézek és hírt is adok magamról ha nem baj!! És a szívem mélyén továbbra is szeretettel gondolok rátok és drukkolok mindenkinek!!!!!

Zsebikém Kép
Nagy-nagy gratula!! Ügyes lány vagy én tudom!! Kép Köszi szépen, mindjárt válaszolok a mailra!!!

Tiko Kép
Nem lehet, hogy neked is jót tenne egy kis parkolópálya??? Nem akarlak rábeszélni, de én úgy látom téged is nagyon letörnek a sikertelenségek. Kép Szerettem volna, de nem tudok okosat mondani. Kép Hajrá és kitartás!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép!
Én úgy gondolom, hogy az, hogy nem beszélünk a témáról, nem célravezető módszer. Ezt nem lehet a szőnyeg alá seperni. Szinte naponta lát az ember babát, kismamát,és természetes, hogy ugyanaz jut róla eszébe.Kép HA még nem is beszélünk róla, csak belül gyűlik minden.
Én, illetve mi a humorra szavazunk. Meg kell tanulni nevetni a kínos helyzeteken, nehézségeken. Sokszor persze nem megy, de máskor ez segít át a problémán.Kép
Az persze, hogy rálátnak a monitorodra nagyon rossz lehet. Különösen, hogy sokszor olyan intim dolgokról írsz/írunk, amiket nem velük akarsz megosztani. Ezt teljesen megértem.
Visszaolvastam, és úgy látom egy kissé kioktatónak tűnhet amit írtam. Nem annak szántam. Mégsem törlöm ki, hanem reménykedem, hogy nem érted félre.Kép
Egy szó, mint száz, én nem szeretném ha eltűnnél, nagyon hiányoznál. ( Talán írhatnál mindig otthonról.) Kép

Lányok!
Én ma már megjártam a Szabolcs utcát. Tegnap az androdoki azt javasolta, hogy csináltassak egy baktériumtenyésztést vizeletből, mielőtt komolyabban nekikezdünk a stimunak. Ártani nem árthat, úgyhogy elmentem megcsináltatni. Legfeljebb megint kipipáljuk ezt is, mint eddig.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?