Kavicska
Nagyon sajnálom!!
Én sem tudok semmi okosat írni. Én is kezdem elveszíteni a hitemet. Ezért IS vonulok most kicsit háttérbe.
Fannika
Neked jobbulást és sok-sok erőt!!!
Borsi
Nagyon, de nagyon örülök!
Jobb lett a kedvem is, hogy végre valami pozitív!! De jó, de jó!!!
Csak így tovább, meglátod lesz az még 100%-ék!!
Nem akarok végleg eltünni, csak kicsit szüneteltetem a dolgot. Úgy érzem ez a sok-sok kudarc, teljesen letőr engem is.
Nagyon együttérző vagyok és minden egyes negatív eredmény engem is megvisel.
Sajnos mióta itt vagyok, talán csak Beának sikerült, de neki is spontán. Most én is számbavettem, mint Zsebi. De nem az egy dolog. Másik, hogy megbeszéltük apával, hogy most megpróbáljuk kicsit "könnyebben" venni, nem beszélünk róla és eltereljük a figyelmünket, ez meg így, hogy ide járok nehezen menne.
A harmadik pedig, hogy rálátnak itt bent a monitoromra és nagyon idegesítő, nem tudok nyugodtan írni sem. Nem akarom, hogy gyanut fogjanak. Nagyából ezek az okok. Mérlegeltem (mérleg vagyok
) és így döntöttem most. De nem tünök el teljesen, néha benézek és hírt is adok magamról ha nem baj!! És a szívem mélyén továbbra is szeretettel gondolok rátok és drukkolok mindenkinek!!!!!
Zsebikém
Nagy-nagy gratula!! Ügyes lány vagy én tudom!!
Köszi szépen, mindjárt válaszolok a mailra!!!
Tiko
Nem lehet, hogy neked is jót tenne egy kis parkolópálya??? Nem akarlak rábeszélni, de én úgy látom téged is nagyon letörnek a sikertelenségek.
Szerettem volna, de nem tudok okosat mondani.
Hajrá és kitartás!!!
*