Sziasztok!
Rég írtam, mostanában nem nagyon volt időm a géphez ülni!
Dóri! Szerintem se foglalkozz a súlyoddal, ha jól érzed magad, akkor nincs gond. Én kb. 12 kg-ot híztam a végére. Amikor hazajöttünk a kórházból kb. 2 kg plusz volt rajtam, amit le is adtam az első időszak éjszakázásai alatt. Na akkor is tudnak pogózni a hormonok ...
Szerencsére az én férjem is maximálisan mellettem állt / áll, amire szükség is volt! Én egyébként nem vagyok depressziós típus, de maximalista és tisztaságmániás, és nagyon idegesített, hogy az első hetekben semmire nem volt időm, gyakran du. 4 körül ebédeltem ...
A lényeg, hogy próbáld meg humorral felfogni a dolgokat, az sokat segíthet! Engem a férjem nagyon meg tud nevettetni, ez az egyik, amit nagyon szeretek benne! Nálam ez a legsötétebb hangulatot is elűzi!
A pocak formájából nem lehet megmondani, hogy fiú vagy lány lesz, ez közkeletű tévedés. Nekem még azt is mondták, hogy ha jól van a mama, akkor fiú lesz, ha rosszul viseli a terhességet, akkor lány. Baromság! Anyukám két lányt szült, a nővéremmel pokolian érezte magát, velem meg álom volt a terhessége! Na erről ennyit! Én azt mondom, annak higgyetek, amit az orvosotok az UH-on lát, az áll legközelebb az igazsághoz!
Tudjátok, hogy mivel tud többet az új UH?
Mindenkinek mosolygós, szép napot, az eső ellenére is!
Ildikó (Márton 5 hónap)
P. s. Edina! Édes a babátok, látszik, hogy nagyon kiegyensúlyozott!