Új privát üzeneted érkezett!

Zsani!Ez hülyeség.Azért,mert nem voltatok nyíltnapon?!És mi közük hozzá.Én a ferenczy oviba jártam 1-évet és tök jó volt.

Viol!a telcsit elküldtem.Kép
Vendég

oké megjött az sms köszi!KépKépKép
Vendég

Gabi meghívója és osztálykép Kép
Kép

Levi nadrágjai Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Gabi,
tök jók ezek a nacik! Kép Vagány! Kép

nadine81

Ó,de ari vagy köszönöm szépen!KépKépNem tudom miért nem tudsz írni a címre.
Vendég

Te hol állsz? Felső sor, bal széle? Kép Vagy?

nadine81

Gabó!Igen a nő mondta .:mivel sok a jelentkező és mi nem voltunk nyílt napon ezért kedves anyuka nem tudom felvenni.Szó szerint ezt mondta.Nővérem kislánya is odajárt és 7-évvel ezellőtt is úgy került csak be,hogy volt protekciójuk.Sajnos már ebbe a világba mindenhova protekció kell.Bölcsibe is az egyikbe nem vették be hely hiány miatt és még aznap bevettek egy kisfiut mert az anyja ismerte a bölcsi vezetőt.Na mi ez ha nem bunkóság?Kérdem én a kisfiunak mért volt hely?

KépKép
kola2

De a profilodban más cím van... Én meg arra írtam volna, amiről jöttek a képek...
Valamit angolul írt ki, így megköszöntem a részvételt Kép és kiléptem... Kép

nadine81

Hát hogyan jártam vettem neki két 80-ast és egy 74-est"az egyik kertésze 74-es":Hazajöttünk és csak a barna volt neki jó ami 80-as.Tegnap vissza mentem kicserélni két 92-re és hát mit ne mondjak pont jó neki.Szóval vagányak?Köszi!A narancssárgába megyünk haza.
Vendég

És mi van, ha az ember nem ismer senkit, valamiért nem is megy el nyílt napra, mert mondjuk nem tudja, hogy "kötelező", akkor a gyereke nem jár majd oviba?? Hülyék...

nadine81

Jók a nacik!

KépKép
kola2

Én alul vagyok balról a negyedik.Lehet,hogy a másik cím volt beállítva és azért nem tudtad.A profilosra biztos tudsz.

Elég bunkók!Mert ha valaki megy nyílt napra annak felírják a nevét?
Vendég

Hát sokat nem látni belőle!
Vendég

Viol!Szólnak előre ,hogy 3-4oviba irasd be,hogy legyen helye.Régen oda járhatott csak ahova tartozik.Szrintem jobb volt úgy.
Gabó!Jó nagy méretű nacikat hord a kisfiad,.Hány kiló most?Virágom 92-es ruhákat hord most .

KépKép
kola2

Na a fiam már egy órája durmal.Akkora nyáltócsa van a párnáján,hogy lehet beleöntöm a tóba!!
Vendég

Most 9,65 volt 2-hete és 86cm.
Vendég

Gabó!Igen A trefort téribe nyílt napkor már az ajtóba kérdezték a nevet,címet.

KépKép
kola2

Gyorsan nőnnek ezek a gyerekek az biztos.Sok ruhát nem is lehet venni nekik egy méretbe.Csak a Fehér Rózsába mentek vagy valami buli helyre is?

KépKép
kola2

A naracssárga úgyis olyan kis tavaszi vidám szín! Kép Jó lesz majd benne meglocsolni a nagyit! Kép
A képet akkor jól félrenéztem! Kép Gondoltam ott egy hosszú szőke hajú lány... Kép

Zsani,
itt szerencsére csak egy ovi van, ha majd ott tartunk, talán nem lesz gond és mehet oda! Kép Ajánlom! Kép

Nyáltócsa-tó párhuzam: Kép

nadine81

Nagyon klassz nacik! Hány kilo a Levi?

Elvileg oda fel kell venniük ami a körzetednek az ovija. Viszont nyílt napra tényleg érdemes elmenni, már csak azért is hogy tudd hová iratod.
Kép

Régen több ovi volt Kép és kevesebb gyerek.

Melyik bölcsibe nem vették fel a Virágot?
Vendég

Vero,
Levi 9,65 volt legutóbb

nadine81

Zsani!Úgy tervezzük,hogy 6-kor kezdődik aztán olyan 8-9 tájékán az a 6 ember akik elválaszthatatlanok voltunk lelépünk valahova.Én mondjuk olyan sokáig nem akarok maradni max 11-ig.Bár aztán majd meglátom meddig kapok kimenőt.Berúgni minden esetre most nem fogok,mert az 5-évvel ezelőttit azóta is hallgatom.

A narancssárga naka is tetszik meg a pici is szereti ezt a színt.

Vero!Két hete voltunk tanácsadáson akkor volt 9,65kg.
Vendég

nekem mindegyik tetszik!

Most már látom a súlyt csak ez az idóta bbnet nem mutatja a hozzászólásokat időben!

Milyen nagyfiú! Pontosan mikor lesz a szülinapja?
Vendég

Május 24.-én.
Vendég

Vero!A szarvkői bölcsibe.Körzetileg oda tartozunk.Oviba úgy néz ki a Trefort téribe fog járni.Bölcsibe a soproni horváth j.utcaiba jár de csak fél napot mivel most nem dolgozom.,de a bölcsit nem akartam vele abbahagyatni mert ha találok munkát akkor nem biztos,hogy visszavaeszik.

KépKép
kola2

Viol!Már annyiszor meg akartam kérdezni és most pelus csere közben eszembe jutott,hogy Gábor jól kijön anyukádékkal?Nem zavarja,hogy egy házban laktok?Nem vetette fel,hogy esetleg elköltözne külön?anyósodék hol laknak?ezeket már lehet,hogy mind írtad,de feledékeny vagyok.A korral jár:KépKépKépKép
Vendég

Na mindjárt kezdődik a Dawson és a haverok este meg a Feleségek!Hurááááááá!KépKépKépKépMEgyek egy kicsit tévézni.
Vendég

Eszti!Nálatok mennyi egy fogkő leszedés és a fehérítés?
Bocsi,hogy ennyit pofázok,de mindíg eszembe jut valami.
Vendég

Gabi,
peluscsere közben jutott eszedbe?? Kép
Nálunk az a helyzet, hogy jól kijönnek. Gábor nem egy ideges típus, soha nem is volt köztük vita. Nem azért mert kerülték, hanem mert egyszerűen nincs min. Anyu elégedett Gáborral, nincs oka panaszra. Sőt, talán jobban kijönnek, mint én anyámmal... Kép Ha én veszekedek anyuval, Gábor engem nyugtat. Nekem ad igazat, de közben nyugtat, hogy hagyjam rá, attól nem lesz jobb, hogy idegesítem magam. Persze hozzá kell tenni, hogy olyan dolgokon húzom fel magam sokszor, amin lehet, hogy más nem is... Kép Nagyon hamar ki lehet hozni a sodromból, türelmetlen vagyok, ideges, akaratos dög! Kép Gábor pont a másik oldalam. Kép Ezért is mondta egyszer anyu, reméli, hogy a gyerek Gáborra fog hasonlítani, mert ő normális, én meg "gaborgya" vagyok... Kép Ez annyit tesz nála, hogy lüke... Kép
Az, hogy egy házban lakunk, nem zavarja, mert amúgy meg külön vagyunk. Nem kell osztozni egyik helyiségen sem, nem kerülgeti egymást az ember a WC-n Kép, mindenkinek megvan a saját lakása. Na jó, az udvar az egy! Kép De mivel ők tényleg jól megvannak, soha nem is merült fel a gondolat, hogy külön mennénk. Bennem talán előbb merülne fel... Kép
Sőt, anyu sokszor cseszeget, hogy "régen", amikor a Gábor még nem lakott itt, hanem csak "udvarolt" Kép, és mondjuk edzés után, vagy délutános műszak után jött, mindig meleg vacsival vártam. Nem százfogásos kajával, de mondjuk egy friss melegszenyó vagy rántott sajt... Na és most meg az van, hogy már nem várom meleg kajával, ezért állítólag Gábor le is van fogyva! Kép Persze ezt röhögve közli, de közli gyakran. Viszont én azért nem várom már vacsival, mert nem AKAR enni este már semmit. Gyümit eszik vagy joghurtot vagy semmit. Hiába kérdezem, nem kell-e más, egyszerűen nem kívánja este már a meleg kaját. De anyámnak ezt magyarázhatjuk, ő eldöntötte, hogy én nem etetem rendesen a férjem! Kép Most éppen az a sláger, hogy Gábor meg van törve(!), fáradt a feje, ja és persze az elmaradhatatlan dolog, hogy sovány. Az nem érdekes ám, hogy 4 kg-ot hízott, á, az nem. Meggyötört és kész. Kép
Szóval dióhéjban jól megvannak, anyu félti, óvná a széltől is... Kép De ezeket nem mindig neki mondja, szóval nem idegesíti vele, hanem nekem. Lehet, hogy ha neki mondaná, még egy olyan birka türelmű embert is ki tudna hozni a sodrából, mint a Gábor. Kép

nadine81

Gabi,
peluscsere közben jutott eszedbe?? Kép
Nálunk az a helyzet, hogy jól kijönnek. Gábor nem egy ideges típus, soha nem is volt köztük vita. Nem azért mert kerülték, hanem mert egyszerűen nincs min. Anyu elégedett Gáborral, nincs oka panaszra. Sőt, talán jobban kijönnek, mint én anyámmal... Kép Ha én veszekedek anyuval, Gábor engem nyugtat. Nekem ad igazat, de közben nyugtat, hogy hagyjam rá, attól nem lesz jobb, hogy idegesítem magam. Persze hozzá kell tenni, hogy olyan dolgokon húzom fel magam sokszor, amin lehet, hogy más nem is... Kép Nagyon hamar ki lehet hozni a sodromból, türelmetlen vagyok, ideges, akaratos dög! Kép Gábor pont a másik oldalam. Kép Ezért is mondta egyszer anyu, reméli, hogy a gyerek Gáborra fog hasonlítani, mert ő normális, én meg "gaborgya" vagyok... Kép Ez annyit tesz nála, hogy lüke... Kép
Az, hogy egy házban lakunk, nem zavarja, mert amúgy meg külön vagyunk. Nem kell osztozni egyik helyiségen sem, nem kerülgeti egymást az ember a WC-n Kép, mindenkinek megvan a saját lakása. Na jó, az udvar az egy! Kép De mivel ők tényleg jól megvannak, soha nem is merült fel a gondolat, hogy külön mennénk. Bennem talán előbb merülne fel... Kép
Sőt, anyu sokszor cseszeget, hogy "régen", amikor a Gábor még nem lakott itt, hanem csak "udvarolt" Kép, és mondjuk edzés után, vagy délutános műszak után jött, mindig meleg vacsival vártam. Nem százfogásos kajával, de mondjuk egy friss melegszenyó vagy rántott sajt... Na és most meg az van, hogy már nem várom meleg kajával, ezért állítólag Gábor le is van fogyva! Kép Persze ezt röhögve közli, de közli gyakran. Viszont én azért nem várom már vacsival, mert nem AKAR enni este már semmit. Gyümit eszik vagy joghurtot vagy semmit. Hiába kérdezem, nem kell-e más, egyszerűen nem kívánja este már a meleg kaját. De anyámnak ezt magyarázhatjuk, ő eldöntötte, hogy én nem etetem rendesen a férjem! Kép Most éppen az a sláger, hogy Gábor meg van törve(!), fáradt a feje, ja és persze az elmaradhatatlan dolog, hogy sovány. Az nem érdekes ám, hogy 4 kg-ot hízott, á, az nem. Meggyötört és kész. Kép
Szóval dióhéjban jól megvannak, anyu félti, óvná a széltől is... Kép De ezeket nem mindig neki mondja, szóval nem idegesíti vele, hanem nekem. Lehet, hogy ha neki mondaná, még egy olyan birka türelmű embert is ki tudna hozni a sodrából, mint a Gábor. Kép

nadine81

Zsanett, én is tegnap voltam beíratni, és csak úgy veszik fel Jankát, hogy a bentlevő gyerekek testvéreinek elsőbbsége van, hogy ne kelljen két oviba vinni őket. Annak idején Mártont is elutasították, mert otthon voltam Jankával, nem volt helye, ezért 4évesen kezdte. Szóval megígérték annó, hogy jövőre felveszik. Így telik be már addigra minden hely mire eljön a nap... A ferenczy-be pedig meg sem próbáltam tudva, hogy lehetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Eszti és az én közös barátnőnk fia a trefortba járt és nagyon-nagyon szerették.

Gabó, Márton is ilyen hatalmas legény volt! Kell is az új naciKép

Vero, tegnap elfelejtettem, szóval lányt mondott a doki, ha mégis fiú akkor oda a takaróKép

Kép
Kép
Kép
amica

Ez szép amit leírtál.Jó,hogy ilyen szuperül megvannak.Tudom,hogy külön vagytok csak úgy gondoltam,hogy egy házban.Ez tök jó.Aranyos anyukád,hogy így félti és aggódik érte.Téged könnyen ki lehet hozni a sodrodból?Pedig olyan "áldott jó kislánynak nézel ki"mint akit semmivel sem lehet felhúzni.
Vendég

Amica!Kislány lesz?Ez mennyire biztos már?Gatyót muszály volt venni neki,mert egy téli van neki meg kettő farmer amelyikből az egyok szára már rövid.
Vendég

Amica,
kislány?? Kép Gratulálok!! Kép De mikor mondta? Nem mondtad nekünk?? Vagy elfelejtettem? Kép
Ha lány, attól még biztosan kényelmes lesz neki az a szép kék takaró! Kép

Gabi,
ajjajj, ha tudnád... Kép
Kép

Alapban kedves vagyok ám!! Kép Kép Kép De most komolyan, engem azokon a helyeken, ahol eddig megfordultam (húúú, de rengeteg volt! Kép), tök szerettek. Suli, munkahely. Viszont valahol mélyen lakik bennem valaki... Valaki, aki le van láncolva! Kép Nyughatatlan, türelmetlen, szétszórt vagyok legbelül, de el van ásva a bolond Viol! Kép Valahogy anyu az, akivel tényleg sokat tudok vitázni, de mondjuk ehhez kell az ő természete is... Kép Ezért van az, hogy Gáborral tűz és víz vagyunk. Õ jól le tudja nyugtatni az amúgy nyughatatlan lelkemet. Nem is tudom mi lenne, ha valaki olyannal lennék, aki hasonlít rám... Kép Szóval benne van mindig a seggemben a mehetnék, a rossz... De a férjecském és a babácskám most majd lenyugtat! Kép Remélem...
Ja, de nem vagyok ám skizo!! Kép Kép Kép
Kép

nadine81

Gabi,
azt még elfelejtettem írni, hogy anyósomék Nyárligeten laknak. Ez tőlünk csak pár km. Õ meg totál olyan, mint Gábor. Nyugis, türelmes. Jó anyós, kedves, segítőkész. Nem is szól bele semmibe. Viszont ha együtt kéne vele élni, egy fedél alatt, lehet, hogy az már nem menne. Nekem ő túl jó. Nem tudnék mellette önmagam lenni, nem tudnék kivel kiabálni! Kép Nem ám! Kép Na jó, valahol mégis így van. Szerintem ő nem is tudja, hogy amúgy mekkora szám van! Kép
Após, ő más tészta. Õt csak végig kell hallgatni (minden alkalommal... Kép), hogy milyen sok házat épült (kőműves), és mindig meg kell dícsérni a borát, hogy milyen finom! Szőlőjük nincs is, úgy veszi minden évben. És persze ő mindent tud, nehogy már más mondja meg a tutit! Kép De ez sem vészes, Gábor is csak mosolyog rajt.

nadine81

Egyébként te olyan lány vagy véleményem szerint aki "ahogy már írtad"akit mindenki szeret és kedvel.Én nem tartozom az ilyenek közé,de nem is bánom.Igaz még nem találkoztunk,de vannak emberek akikre elég csak ránézni és az ember el tudja dönteni milyen.Valószínű Gáborral ezért vagytok ennyire boldogok,hogy különböztök.
Vendég

Anyóssal együtt egy fedél alatt élni életveszélyes.Én már csak tudom.Míg külön nem költöztünk én sem tudtam kibontakozni káromkodni is alig mertem nem voltam önmagam.De azóta megváltozott minden és már ha itt van vagy ott vagyunk nála káromkodom amikor csak jól esik nem érdekel és teljesen felszabadult vagyok.Míg az ember együtt él valakivel alkalmaszkodni kell nem mer kibontakozni.Én ilyen voltam azalatt a másfél év alatt.Apósra meg rá kell hagyni mindent.A nagyapám ilyen az a jó amit ő csinál.A hosszú évek meg a tapasztalat.azt bírom mikor a Balázsnak kezd el magyarázni"a papi most faházakat épít vagyis segít nyugdíj mellett"Aki aztán tényleg ért mindenhez.
Vendég

Nercsi!Miért nem teszel az albumba képeket?
Vendég

Viol, a kék MártonéKép
Ez már nem!!!!!!!!!!!!
Már mondtam, csak elfelejtetted, nem baj ám, majd legközelebb is megnézetemKép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Ovi helyzet: ez tök durva.

Nekem asszem szerencsém volt, besétáltam a Borsmonostori uti oviba beíratni. Kérdezték miért ide jöttem. Mondtam mert énis ide jártam Képkiskoromban.

Erre felvették és a szülőin be kellett mutatkozni ez és ez vagyok és mondták: és anyuka itt volt ovis. Erre mindenki röhögött. Kép Kép Kép
Ez a Hunyadi melletti ovi volt. Nekünk a Zsilip utcai lett volna a körzetünk, be se mentem egyrészt:
mert sznob ovinak tartom
másrészt:
mert módszertani ovi, és nem akartam hogy oda járjon az Áron.

Gabó! Május 24-re vagyok kiírva!!
Kép
(Bár szerintem nem akkor fog megszületni)

Amica!
Nem is dicsekedtél!
Kislány!!!
Vendég

Igen!DE jó lenne ha akkor szülnél bár a 98%-ban nem a kiírt időpontban szülnek.
Vendég

Húúú,
azért van ám, aki nem szeret engem sem!! Kép Ajjaj... Kép De azt meg lesz@rom.. Van, akinek nincs oka rá, és van, akinek van...
Na, ha majd a kórházban rámnézel, és meglátod milyen búvalb@szott vagyok, hamar el tudod dönteni, hova tegyél magadban... Kép
Gábrissal tényleg jól megvagyunk, minden nap jókedv van. De ehhez meg az is kell ám, hogy tudja milyen vagyok, tolerálja a hülyeségeimet! Kép

Káromkodás anyós előtt: detto Kép Kép Kép

Együttélés anyóssal: igen, ha valaki alapban nem jön ki anyóspajtással, akkor kész rémálom tud lenni az együttélés. És tök mindegy, hogy ki miatt rossz a viszony, az már egy alap konfliktushelyzet.
Én néha azt is mondom, még jó, hogy anyu az anyám és nem az anyósom. Jó, mondjuk akkor valószínű nem is mondogatnám oda a magamét annyiszor. Viszont teljesen el lennék nyomva! Kép Pfúj, az meg nem jó! Kép Nekem most így jó, maradjon is így. Az az egy-két súrlódás itthon kiküszöbölhető, ha meglesz az unokája, úgyis lenyugszik ő is. Arra viszont figyelek, nehogy elszaladjon vele a ló, és többet legyen itt fent veleünk, mint odalent... Kép

Viszont amit nagypapádról írtál, nemtom hogy kell érteni... Most akkor ő jó fej, ugye? Kép

nadine81

Amica,
biztos csak sutyiban írtad, mert van még itt olyan, akit megleptél... Vagy egyszerűen nem csak én vagyok feledékeny... Kép De ilyet elfelejteni, gázos... Kép
Na jó, a rózsaszín is szép! Kép Kép Kép

Vero,
(halkan kérdezem, nehogy hülyének nézzetek Kép)
Egészen pontosan mi az, hogy egy ovi módszertani?
(csak súgd ám a választ... Kép)

Ja, nekem harang volt a jelem az oviban!! Kép Kép Kép
Kép

nadine81

Enyém szép piros volt!!! Kép
Kép

nadine81

Viol!

Az hogy az óvónőképzősök mindenféle új módszereket próbálgatnak ki a gyerekeken. Ez persze az én értelmezésem, ők nem így mondják!!

Nekem gyöngysor volt a jelem!
Áronnak csiga

Kép
Vendég

Katus!Köszi a számot!KépKép

Nadine!A papi jó fej csak azt hiszi ő mindent jobban tud.A kórházban nem leszel ám olyan búvalbaszott ha be kell feküdnöd,mert tudni fogod,hogy pár nap és anyuka leszel.Remélhetőleg.Azokat én is letolyom akik nem szeretnek őket én sem.De ez valahogy így van rendjén.Ha mglesz a babó anyud úgyis fent lesz ha kell ha nem.Ha egyet nyikkan már ott is lesz.Majd aztán szép lassan le kell állítani nehogy túlzásokba essen,mert hajlamosak rá.

Nekem a jereváni kék oviba perec a ferenczybe fakanál volt a jelem.Mind a két ovimat imádtam.Mind a hárman oda jártunk.Kész nosztalgia volt mikor anno mentem az Adriért az oviba.
Vendég

Vero,
jujj, az tényleg nem jó... Igaz nekik is bele kell tanulni a "szakmába", de azért ne össze-vissza... Bár, ha jobban belegondolok, egy óvónő nem is jó, ha TANULJA ezt, hanem inkább érzi...

nadine81

Vero!Te voltál már a Fehér Rózsában?Milyen hely?
Már olyan lázban vagyok amióta tudom,hogy lesz sokat álmodtam a lányokkal.
Vendég

Viol!Volt mégegy link amin elnevezések szerint voltak képek.Beírnád,hogy elmenthessem?
Vendég

Gabi,
én is oda jártam, a kék oviba!! Kép Akkor még (azt hiszem) színek szerint voltak a csoportok, én pirosban voltam. A végén tuti, aztán korábban?? Passz...

Ja, és hogy belül milyen vagyok.... :
Vannak az udvaron medencék... Volt nyáron néha pancsi... Én meg nem tudom mondani pontosan miért, de egyszer az egyik csajt fejbevágtam azzal a tömlővel, amivel töltötték (vagy mosták) a medencéket. Volt valami kemény fémgyűrű a végén (hasonló, mint a tűzoltóknál), és én fejbedurrantottam a csajt. Nem lett baja, csak bőgött szegény... Engem meg kiküldtek a vízből! A dögök! Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?