Új privát üzeneted érkezett!

KépKépKép
Meg. Kép Ekkora sikere volt:
Kép

Küldtem én is.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sssssssziasztok!Kép
No itt a két kép ami tegnap lemaradt.Kép
KépKép
Köszönöm,köszönöm a dicséretet.Kép
Timi!
Bocsika,de mégse mentünk mert elég vacak idő volt.Ne haragudj!Tetszik a kis dj.Kép

Gabi!
Holnap legyen ám készenlétben a video 18.20kor!Kép
Már úúúúúgy várom!!!Nagyon jó a pancsis kép.Kép

Mancs,Mancsbá!
Gyönyörű Petike.Kép

Ilba!
2007 szeptemberre én is benevezek hozzátok kistesóprojektre.Pont van 3 ágyas szoba.KépNa???
Köszi a frizkó dicséretet.KépBeni mosoly.Kép

Eszter!
Istenke éltessen sokáig!Kép
Kép

Vuka!
Az élvezkedős Petrus gyönyörű.Kép

Érintettek!Kép
A héten mi se tudunk a bölcsibe menni.Szerdán fotózásra megyünk pénteken pedig már pakolászok mert utazunk "haza"és ott leszünk egy hétig.

Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Annyira sajnálom, hogy ma nem jött össze a tali. Már rettentően szeretnék Veletek találkozni. Néha már halálra unom magam a séta közben.
Sajnos most rettentően el vagyok havazva, hogy hétvégén nem voltunk itthon és szerde estétől megint elmegyünk. Apa csütörtök, péntekre szabit vesz ki, nagypapi hazajön Németország, szóval együtt lesz a család.
Gabuska a kórházi találkozóban benne vagyok, de mi két év korkülönbséget tervezünk a gyerkőcök között, vagyis nekem a 2008. eleje jó Kép

Kár, hogy nem lehet ide videókat is felrakni. Mi is megnéztük volna, mert Benit elnézve nagyon érdekesek lehetnek Kép.
Nagyon jók a képek Beniről, Liviről, Szilviről és a kis Petikéről már nem is beszélve. Mancsbá köszi a tájékoztatást és a képeket. Nagyon aranyos a babuci!!!

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,
megeskettek, hogy ezt a fülszörmés képet tegyem közzé, bár ahogy hallom, itt a lábfetisizmus a menő (na jó, babatalp). Olyan még nincs, de ha lesz, feltöltömKépKép
Mancs mindenkit puszil!

Joccakát a népnek: M-báKép

Kép
mancs

ja, a hír igaz, tényleg az anyukájára hasonlít jobban, illetve az anyuka apukájára, azaz a nagypapára, mármint az apósomra (családfa csatolva)

Kép
mancs

Sziasztok,

Mancsbá,
nagyon édi PetikeKép
Tényleg tiszta anyukája.
A mi bébink is szőrős fülü volt mikor megszületettKép
Sőt a homloka isKép

Ilba, nekem megfelel a 2007, pont ráérekKép

Ma voltunk az Árkádban kenguruval.
Tök édi volt, nagyon figyelt mindentKép
Hazafelé aludt egy fél órát. A fejét a karomra tette. Kár, hogy nem volt nálam fényképezőKép
Egyébként H&M-be voltunk nagyon jó babaruhák vannak.

Bubek, semmi gond.
Én is elvagyok havazva. tegnap éjfélig vasaltam...
Ha lesz tali akkor majd mi is megyünk.

Körkérdés,
szerintetek milyen napkrémet kell majd használni a bébinek?

Eszti, boldog szülinapot (én csak a többiektől láttam, hogy ma vanKép)

Kép

Kép
sajtine

Eszti boldog szülinapot!!!

Petrának is szőrös a füle és a homloka. Mikor kopik le egyébként?

Vannak külön naptejek a gyerekeknek, mert nekik sokkal erősebb faktorú kell, ált. 20-as feletti.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó reggelt.

Köszönöm a köszöntéseket! Aranyosak vagytok! Kép

A fiam úgy köszöntött, hogy éjjel átaludta az éjszakát, 9-5-ig aludt. Kép
És még a cickóim is megúszták. Kép

Vuka, Benyónak is szőrös a füle, és a homloka is, na jó, csak pihék, de vannak. Kép

Mancsbá, mikor viszed haza a kis családodat?

Hűűű, de randa idő van, leginkább otthon lehet maradni ilyen esőben.....

Ja, videokat én is szívesen nézegetnék, már ha lehet... Kép

Gabi, újabb mászós fotók?

Végre a mi gépünk is jó, ma csinálok pár friss képet.

Puszi
Vendég

Néhány sztárfotó a holnap 7 hetes nagyfiúról.

Már így mosolygok.

Kép

Kép

Kép

Na jó, ez kaja után van... Kép

Kép
Vendég

Köszi a videjót Gabi, annyira cukifalat Livi. Kép
Még, még! Kép
Vendég

Csajok, van valakinek még meghívója az iwiw-re? A páromnak kellene, már alig bír enélkül létezni... Kép
Vendég

Eszti,
tudatában vagy annak, hogy milyen lavinát indítottál el? Mert mostantól telepakolom a postádat videóhegyekkel!KépKépKép

Én is örömmel várok videókat bárkitől!Kép

Jaj de aranyos Petike füle! A séróról nem is beszélve!

Bence meg már olyan nagyfiús kezd lenni! ÉS az az állandó karemelgetés! Ha valami rokon lennék, azt monadnám, hogy biztos súlyemelő lesz!Kép (Nektek is folyton ilyeneket kell hallgatni?Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, ha a nagyfiús kezd lenni célzás arra, hogy kihullott a haja a feje tetején, akkor igen.... Kép De már jön az új, pihés a kobaktető... Kép

Jöhetnek a videók, jók nagyok. Ilba, a tiéd is! Kép
Vendég

Nem a hajára gondoltam, hanem a kis pofikára. Legfőképp a második fotón.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi:
Igen láttam a Szandi gyerekeitKépÚjszülött korukban tényleg nem voltak valami szépek,de most már a két nagy szép kis gyerek lett.SzerintemKép

Ezeket e videókat a fényképezőgéppel csináljátok?

Ilba:
Köszi a hozzátápis infótKép
Beni olyan jó kis arcokat tud vágniKépÉn amikor le akarom fényképezni Szilvit rögtön felfigyel rá és ugrott a lesifotózás!Kép
Dia:
Szépek vagytok Domival!Kép

Eszti:
Bence nagyon édesen mosolyog!KépIlyen mosollyal fogja csábitani a lányokat!Persze a fogakat már odaképzeltemKép

Ma megyünk tanácsadásra,kiváncsi vagyok mekkora lett Szilvi.

Kép

Kép
novum

Eszti nagyon aranyosan mosolyog Bence is, és örülhetsz, hogy hagyja magát még fotózni is akkor.

Gabi én egyetértek Novummal, szerintem is egyre szebben néznek ki Szandi gyerekei. Az első baba nagyon csúnya volt (rettentő picike is volt és vézna), de most már szép kislány. Azért becsülöm őt, 3 császáron van túl és még terveznek babát. Én biztos nem bírnám.

Ilba szeretném én is elkérni a hozzátápis infókat.
Köszi.

Ma mi is megyünk dokihoz, csípőszűrésre. Remélem nem fog esni.

Nekünk van egyébként digitális mérlegünk (a cégemtől kaptam kölcsön, mert ezt is forgalmazunk) és nagyon szeretem. Szinte minden evésnél mérem Petrát. Erre azért van szükségem, mert két ciciből etetek és szeretem tudni, hogy melyikből mennyit evett. Ált 60-60 vagy 70-70, néha 80-80-at eszik, tök jól beosztja, mindig felez. Kivéve ha nagyon kajás, mert akkor már az elsőből kiszív 100-at, a másikból csak 20-az v. 30-at, na ekkor mindenképpen fejnem kell. Sajnos a szopiidőből erre nem tudok következtetni. Szerintem én vagyok egyedül a csapatból, aki nem parázik a mérlegelésektől Kép
Azért az se izgat ha nincs, hétvégére nem viszem magammal a szülőkhöz.
Na most megyünk kajálni, fél 12 van és Petra már igencsak jelez.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hahóóóóóóó!

Vuka,
én akkor kezdtem ráutálni a mérlegre, amikor kevesebbet mutatott szopi után, mint előtte... Utána már nem tudtam hinni neki.

Petráról nagyon jó a pocifogós jóllakott kép (is)!Kép

A Szandi gyerekei már tényleg szépen kikupálódtak, bár a kislánynak még mindig a homloka teszi ki a feje 70%-át, de jó a frizurája és ellensúlyozza. Igazából én a kisbabakorukban látott képek alapján hoztam fel a példát.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Úgy látszik én egy nagyon pontos mérleget fogtam ki, nálam még nem volt ilyen gond. Egyébként Petra imád rajta lenni, tudja, hogy jó lesz utána.
Bár a pelenkázónál nincs jobb, ha oda leteszem a legnagyobb hisztit is befejezi Kép. Volt már, hogy eléggé kivoltam és becsaptam, pelenkacsere nélkül ott időztünk Kép. Utána pedig ment tovább a hiszti.
Na megyünk jön a 2. cici, az elsőből megvolt a bő 70.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, én sem parázok a mérlegeléstől, mert csak heti egy mérleg van. Kép Én még soha egyetlen szopit sem mértem, azt sem tudom, mennyit eszik.
Viszont vasárnap 5kg volt, szóval biztos eleget.

Hova mentek? A Bethesda nekünk nagyon bejött, szimpi a doki.

Szandi gyerekei tényleg picit körtefejűek, mint az apukájuk. Kép De amúgy szerintem is minden baba szép.
Vendég

Sziasztok Kép!

Szép napunk van, mi? Kép

Dia,
jók a játszós képek, Domi nőtt, nem?

Vuka,
kérek szépen e-mail címet.
Petráról is nagyon jó a kép, egyem a kis szívét, ahogy mosolyog. Kép
Én is mérem most Beni, ha hajlandó szopizni, hogy mennyi is az annyi, hogy tudjam mennyit kell kanalaznunk utána. És már én sem parázok, tudom, hogy az ő adagja 700ml körül van naponta. Most egy hónap alatt 0,66kg-t hízott. Az jó szerintem. Tegnap volt 5 hónapos és 7,37kg.

Mancs család Kép,
jó a szőrös fülű kép Kép, de nyugggggi, Benedek is így nézett ki, teljesen kb. 1 hónapja tűntek el a felesleges helyen lévő szőrzetek. Kép

Eszti,
ez a mosoly!!! Kép
Csalóka, mert olyan nagyfiú már Bence a képeken, élőben meg tündérke picuri. Kép
Nekünk is ilyen a pelenkázó feltétünk (Auchan).
wiw-re állítólag áprilisban adnak megint meghívókat.

Timi,
aha, fényképezővel. A tiétekkel is lehet? Mert akkor nosza! Kép
Szandi: a két nagyobb egész "kikupálódott" Kép, de a pici elég csúnyácska. Látszik, hogy nem Istvános baba. KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na megvolt a második 70 is, így most nem fejek.
3 napja megint visszatértek a bukások, pedig már azt hittem vége. Most mindkét cici után volt. Szóval jöhet a kaki, mert tele a poci Kép.

Ilba a címem: fnevuka kukac freemail pont hu

Én csak azért mérek havonta meztelen súlyt, mert a Micimackós babanaplóba be kell írni az adatokat. Tegnap megint nekiestem és behoztam a lemaradásom, végre minden fotó beragasztva, még a szárított virágok is. Apát próbálom rávenni, hogy írja már meg az ő 4 sorát, de ő még fogalmazza az érzéseit Kép Férfiak...

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, nekünk itt a IX.kerületben a gyerekorvos mellett is van csípőszűrés, szóval nem kell a Bethesdába menni. Bár szerintem mi amúgy is a Heim Pálhoz tartoznánk, itt van egy köpésre és a hasi + agyi ultrahangot is ott csinálták.
Amúgy a gyerekorvoshoz is vissza kell mennünk, mert a tejcis kiütés után lehámlott az arcunk és ez nem akart megszünni a szemöldöknél, de a 3. kenőcs végre használt. Olyan rég ettem már joghurtot, annyira hiányzik Kép Még szerencse, hogy nem szeretem a tejet, így más nem nagyon hiányzik.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Égnek áll a hajam anya ötleteitől
Kép

Ilba köszi az e-mailt

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, gyönyörű ez a csaj! Kép
Mehetünk majd udvarolni?
Vendég

Eszti, Vuka!
Beni és Livi románca is ezzel a kérdő mondattal kezdődött!Kép

Bencének jó ízlése van! Tényleg gyönyörűűűűűűű Petra!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti jöhettek!!!
Remélem jövő héten tényleg sikerül összehozni egy talit, nagyon igyekszünk majd.
Na most nekivágunk egy pici sétával egybekötött orvoslátogatásnak.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,

nagyon szupi az időKép

Eszti, milyen nagy már a fiadKép

Ezek a babócák tényleg nőnek mint a gombaKép

Petra is még csak most született és már kész kishölgy.

Tegnap ezeket vettem a H & M -ben
Kép
Kép

A Szandi gyerekei tényleg olyan űrlényesek voltak, de szerintem is kikupálódtakKép
Szerintem ez a harmadik a legcukibb.

Vuka, de melyik fajta naptej?
Hallottatok valamit, hogy melyik a legjobb?

Nekem is küldjetek videókat
esallai kukac yahoo pont com

anya már csak nagyon kicsit internetezhetsz..
Kép

Na megyek, mert hív a kötelességKép
Zsófi tegnap elkezdett tolatniKépKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól,szerencsére nem nagyon esett.
Sajna Szilvi csak 18dkg hizott 1 hónap alatt,de a doki szerint biztos lemozogja azért ilyen kevés ragadt rajta.Hát remélem,mert most olyan jól eszik,igy egy kicsit többet vártamKép
És új kajaként ehet natúr joghurtot,lehet bele tenni gyümölcsöt is ha nem szereti.
Kaptunk egy Humana babatáplálási ismertetőt,már van belőle bébiétel,desszert is.Kiváncsi vagyok mennyiértKép

Most ennyi,mert kaja idő van!

Kép

Kép
novum

Elszállt az üzim...Kép

Sajtiné,
tipikus csajos cuccok!Kép Nagyon teccccenek!

Mennyi ideig marad meg Zsófi a járókában egy huzamban?

A naptejet holnap megkérdezem a dokinktól, megyünk mérésre.

Timi,
beszéltem Zoli Apukájával, jövő héten elvisz minket szívesen.Kép Válasszunk egy napot. Ölben hozod a Törpillát vagy hordozóban? Ha nincs nektek, Liviét benthagyom a kocsiban, abban csücsülhet Szilvi. Bent a boltban meg van babakocsi, amiben lehet toligálni (vagyis a Megatoysos időben volt).

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Elszállt az üzim...Kép

Sajtiné,
tipikus csajos cuccok!Kép Nagyon teccccenek!

Mennyi ideig marad meg Zsófi a járókában egy huzamban?

A naptejet holnap megkérdezem a dokinktól, megyünk mérésre.

Timi,
beszéltem Zoli Apukájával, jövő héten elvisz minket szívesen.Kép Válasszunk egy napot. Ölben hozod a Törpillát vagy hordozóban? Ha nincs nektek, Liviét benthagyom a kocsiban, abban csücsülhet Szilvi. Bent a boltban meg van babakocsi, amiben lehet toligálni (vagyis a Megatoysos időben volt).

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A frameshow.com-on lehet ilyeneket csinálni:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, ezt az oldalt már én is megtaláltam, de hogy csinálsz vele ilyeneket? Mert én nem tudtam kiigazodni, mit kell letölteni, vagy mit nem.
Légyszi egy használati utasítást írjá má nekem. Köszesz Kép
Vendég

Eszti!
Ha ráklikkeltél a kiválasztott keretre, akkor alatta van a "Tallózás". Ha kiválasztottad a képet, utána az "upload photo", és beleteszi a keretbe.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

De én amikor tallózok, akkor a képeket nem mutatja. Szóval nincsenek fájlok. Nem tudok mit feltölteni.
Vendég

Vuka, nem vagy egyedül. Kép De annyira nem, hogy én egyáltalán nem kölcsönöztem mérleget, sőt soha egyszer se lett lemérve, hogy mennyit eszik Andris. Nem paráztam egyáltalán, úgy gondoltam, ha éhes lesz vagy ha fogy, akkor majd talán... De nem így lett. Kép Iszonyú nagy már. Kép
Most olvastam, nem vagyok egyedül. Eszti. Kép

Eszti, utólagosan is azistenéltessen!!! KépKépKép
És egész nagy fiú már Bence. Remélem, jövő héten összejön a nagy tali, akkor már én is Pesten leszek. Kép

Ilba, Beninek meg boldog 5. hónapos szülinapot.
Remélem, ti is ott lesztek, mert alig várom, hogy lássam már, nagyon karakteres gyerkőc. Kép
És Andris is kezdi felfedezni a fütyijét. Persze mindig akkor, amikor már odalenn be van krémezve a környék. KépKépKép
Ja és a férjem: eredetileg iparművész, de mivel abból nem lehet megélni, így lakásfelújításokkal foglalkozik (tervezés, kivitelezés).
Alapvetően nem utazik sokat, csak összejött. De múltkor útlevél miatt volt Kolozsváron (ő még román állampolgár - remélem, idén megkapja a magyart), hogy el tudjon menni Angliába. Kép
3-4 éve viszont minden hétvégén úton volt, mert jött hozzám, akkor Ausztriában lakott és dolgozott. Ha nem lettem volna makacs, most ott élnénk. Lehet, hogy jobb lenne, míg ilyen Gyurcsány-félék vezetik az országot... Kép Elnézést, csak kikívánkozott. Kép

Olvasok, közben írokKép
Vuka, nagyon édes Petra a fürdés utáni képen.Kép

Bubek, Tücsökmami, mi van veletek, hogy vagytok?

Kép Kép
Kép
vvolga

Egy kérdés a Liberót használókhoz: nektek kibír a pelenka éjjel 8-9 órát, mert majdnem minden nap reggel oldalt kifolyik a pisi és öltözhetünk. Kép
Vagy csak Andris pisil sokat?
A méret nem lehet kicsi, mert 7-14-est használunk, a fiam meg kb. 7,6 kg körül van. Kép
Eddig elkötelezett voltam, de lehet, hogy kibróbálom újra a többit ebben a méretben... Kép

Válaszoljatok, pliiiz!

Kép Kép
Kép
vvolga

Nekem rááll arra a könyvtárra, ahol a saját képnéző programom áll. De lehet fel/le váltogatni a könyvtárakat.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vvolga,
egyetértek gyferkót illetően...

Nekünk jó a 7-14-es liberó, Livicsek is kábé ennyit van benne reggelig. Szerintem (csak tipp, nem értek ehhez (sem)) a fütykös miatt folyik ki a pisi, mindig fiús anyukákat hallok panaszkodni. Mert egy kicsit elhajlik oldalra, ott meg már nem a nedvszívó része van a pelenkának. Van speckó fiú/lány pelenka (fogalmam sincs, milyen márka), próba meg!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Nekem a kedd,szerda,csütörtök közül bármelyik jó!
Nekünk nincs hordozónk,igy csak ölben viszem Szilvit.

Kép

Kép
novum

Gabi
Kép

Köszi a tippet, utánanézek.
Amúgy mindig figyelek rá, hogy hogyan áll a fütykös, mert ugye ha fölfele, akkor még hamarabb kifolyik... Kép Oldalra még nem figyeltem... Nade eztán.

Ilba, tapasztalat??????

Kép Kép
Kép
vvolga

Timi,
Livi Anyósommal marad, tehát az ő hordozója felszabadul a kis barátnénak! Hm?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lemaradtam. Kép Hova mentek? Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Megnézzük mi nyílt a megatoys helyén a soroksári útun.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Azt megköszönjük,ha kölcsön adodKép

Azt a képkeretes dolgot,hogyan tetted fel ide?Hogyan töltötted fel a gépedre?

Kép

Kép
novum

Eszti, hogyan csinálod, hogy kék az aláírásod???

Azt tudom, hogy színkóddal kell, de hogyan?

Kép Kép
Kép
vvolga

Most törtem el az Avent mellszívómat, nem volt nehéz, mivel egy rossz sterilizálás után eldeformáltam, szóval pocsék lett a hangulatom Kép.

Egyébként én Pampers hívő voltam, de most Liberot használunk, ugyanis méretbeli különbségek vannak, hiába írják rá ugyanazt a kg számot. Tényleg nem árt néha váltani.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Wolga, és nem lehet, hogy nagy még a pelus? Nekem akkor folyt ki néha, amikor még icipicit nagy volt. Egy-két nap múlva már tökéletes volt, és azóta is.
Mondjuk mi most Pamperst használunk, de egyelőre jó. Kép

Aláírást a profilban az aláírásnál tudod elkészíteni. Helyes virágocskát is lehet mellé tenni akár. Kép

Na, nekifutok a frame-eknek megint..... Kép
Vendég

Timi,
a kész képet lementem saját gépre, png vagy bmp-ként engedi, bmp-t kell. Azt behívod a képnéződdel és elmented jpg-ként, úgy már fel lehet tölteni ide is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

feladom a frame-eset............... Kép
Vendég

Sziasztok!

Beni kvázi másfél órája hisztizik mellettem, nem hajlandó aludni. Egész jól bírom, bár ha aludna, az még jobb lenne.

Sajtine,
Zsófi szuper csini lesz ezekben a rucikban, Marcinak oda meg vissza lesz tőle! Kép

Vvolga,
mi is ezt a 7-14-es Liberót használjuk, nekünk kibírja. Még soha nem folyt amúgy ki semmiből pisi, csak kaki, de az mindegyikből kifolyik ha hanyatt kakil. Ha hason, akkor meg a kukac lesz kakás és tuti belenyul. Kép
Pont ma akartam Pampers-t venni, mert van rá 500Ft kedvezményes kuponom, de az 5-9kg-t nem mertem megvenni, nehogy kicsi legyen. Használ valaki ilyet? Ez mekkora? A következő meg 10 kilótól van, az baromi nagy lehet.

Vuka,
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?