Halihó,
mennyit írtatok ma kutyákról, cicákról, nevekről!
Megvolt az altatóorvosos látogató is, de olyan felesleges volt, hogy csak na! Mondjuk a doki normális volt, azt mondta neki 5(!) lánya van. Gratuláltam. Mosolygott, azt mondta, gratulálni szoktak a legritkábban, általában mást mondanak...
Mondtam nekem még nincs tapasztalatom 5 gyerek ügyben, ezért csak gratulálni tudok...
Hajnus,
nekem egy uszkárom volt, Koronázódombi Picur Brúnó. Úgy kaptuk egy kutyakozmetikus nőtől, neki egy csomó szuka uszkárja volt, kan csak a Brúnó és egy bazi nagy németjuhász, akivel veszekedni szoktak ketten, ha a lányok tüzeltek... És mivel általában Brúnó húzta a rövidebbet, odaadta nekünk.
Lehet valami kapcsolat a két koronázódombi
kutyus között? Tiétek milyen fajta volt?
Erika,
nagyon aranyos Alíz!
Azok a képek pedig, amin egy apuka van a lányával, nekem különösen tetszenek!
Vajon miért is...? Ezen még nem is gondolkodtam el...
Katus,
nekem volt Bömbi, Dönci, és Kiscica nevű cicám. Illetve Bömbi már nincs
, többiek még élnek és virulnak!
Egy olyan quad-on én is paráznék!
Egyszer egy kollégám elvitt motorozni, egy olyan igazi, nagy, mélyen dörmögő mocival... Hűűű, az azért nem volt semmi!
Csokiszínű Dorkától nem kell tartania senkinek!
Hacsak azért nem, mert egy csomó csokit meg tudnék most is enni!
Vero,
és mekkora az a nagy pocak? Nézzük meg!
Muti meg nekünk!
Léccííí, léccííí!
Bestia és Irgalom??
Ejha!
Eszti,
én már megnéztem mindkét filmet, Gábor ma az elsőt. Még megsasolja a másodikat is, és akkor visszaadható állapotba kerülnek!
A második is jó volt, megkeveredtem ott is!
De hogy Gábor mennyit tudott kérdezni az első alatt?!
Mondtam, kuss, nem mondom el. Nem is kíváncsi volt, hanem ő is meg akarta mondani, hogy szerinte hogy van, de azért várta, hogy én mit mondok rá...
De nem mondtam, csak vigyorogtam!
Igen, még van egy hetem, ha úgy vesszük. Én mondjuk azt mondom, ha már aláhúzva beírta a kiskönyvbe péntekre, hogy: "Felvétel", akkor már nem nagyon fog rajt gondolkodni. Mindegy. Betöltött 39-nél már nekem is mindegy, ha muszáj, akkor húsvétolok odabent. Gábris meg majd jön oda "locsúni"!
Viszont a császár szerintem nincs eldöntve, pénteken vagy kedden sem lesz, hanem azért akar befektetni, hogy bent legyek... Aztán indul, ahogy indul, a lényeg, hogy már ott vagyok. Az a pár nap A NAP előtt már bírható.
Hogy legyen a filmekkel?
Péntek reggel te hogy vagy otthon? Mi ha indulunk, akkor az olyan
3/4 7 körül lenne, olyan 7 körül lennénk Kópházán. Te/ti akkor merre vagytok? Ágyban párnák közt? Oviban? Úton ovi felé?
Nem akarok senkit olyan reggeli órán zavarni, csak gondoltam akkor már beugrunk mi, ne neked kelljen mindig a seggem után hozni a filmeket.
Hisz nekem kellett, én kaptam őket, és egyszer sem mentem érte sehova... Akkor legalább visszaszállítom.
Vagy... Gabinak említetted, hogy szombaton Sopronban leszel... Ha én épp bent fetrengek a kórházban... Esetleg könnyekkel küszködve meglátogathatsz...
Csak mert akkor pénteken mindenképpen magammal viszem. De nekem mindegy, szólj, hogy neked mi lenne a jó.
Persze a szombat is jó, ha Szonjával jönnél. És ha én is itthon vagyok...
Amica,
nagyon jók a takarók, tök szépek!
Én nem tudok ilyet, még csak hasonlót sem... Tanultál valahol varrást, vagy "csak" anyukától, nagymamától?
Vagy... E