Új privát üzeneted érkezett!

Viol!

Nagyon izgi, lehet, hogy nálatok nem csoki tojást tojj a nyuszi, csak vigyáz, nehogy kis csokiszínű Dorkát hozzon a nyuszi, mert azt nehéz lesz kimagyarázni....Kép
Húsvét ide, húsvét oda, ezt még a nyuszira sem tudod majd ráfogniKépKépKép
Várom ma a képet!

Kép

katus78

Janka alszik, a képek meg nem lettek túl jók, de...
A nagy Mártoné, a rózsaszínű a kistesónak készült. Még csinálok majd párnákat szép rácsvédőt, majd a régieket is lefényképezemKép
KépKép

KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
Amica néven van albumom itt a babaneten nézz meg bennünketKép

Vero, a neveket én választottam, a férjemet a kádban szoktam sarokba szorítani, hogy neki mi tetszik...
Még most nem sikerült. Voltak variációk, de egyiket sem adnám most ami 2-4éve még szóba jött.
Jankát a szülés előtt egy nappal fixáltuk le, nekem a Flóra és a Luca teszett még. Most valahogy nem...

Az Iván nyulunk egy szép kék-sárga nyúl, majd lefényképezemKép

Kép
Kép
Kép
amica

A nagy ÕKép
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Vero!
Akkor már 4-0 az Iván javára!Kép

Nercsi!
A talpraesettséggel a Szonjánál nincs gond!Pedig sem az apukája sem én nem voltunk olyan odamondogatós gyerekek.

Viol!
Akkor most legkésőbb jövő kedden befektetnek?Ott dől majd el,hogy császár oder nem?
Filmeket sikerült megnéznetek?Tetszett?

KépKép
eszti76

Amica!
Nagyon ügyes vagy!Jók a takarók.Kép

KépKép
eszti76

Amica!

Nagyon szép takarók! Honnan tudsz így varrni????
Nem igazság én is így szeretnék. Iván nyuszi nagyon csini!!

Fürdőkádban! Én ott nem tudom, mert olvas és hümmög a kérdésekre! Kép Csak a konyhán figyel, mert a szobában meg tv-zik és szintén ühümmöket mondogat...
Szóval addig kell mondani amíg kajál, vagy beszélgetni van kedve, mert később már nehezebb.
Vendég

Tényleg Amica, kistesóról még nem tudni hogy milyen nemű, vagy?
Vendég

Katus, a cica a kulcson külön volt, nem azért jött szét. Kép

A Ivánról nekem a Balla Iván jutott eszembe, valamelyik sorozatban volt. Nem volt pozitív szereplő, de én csíptem. A nyuszi se rossz.

Amica, nagyon ügyi vagy! Irigyellek!!

Veró, levettem a kabiját, de mégis. Tegnap nagyon meleg volt mikor elindutnk uána meg már nem is annyira. Nem lehet itt kiigazodni.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Balla Iván-Szeress most!
Megy még az a sorozat?
Ma meg nem akart hazajönni Szonja az oviból.Okosan felébredt magától(dadus nem terrorizálta)én már ott voltam és azt mondta,hogy ő még megeszi az uzsonnáját a többiekkel.Remélem ez a lelkesedés meg is marad!Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Áron ugyanezt csinálta. Menni nem akar,t hazajönni még úgy se! Főleg ha kinn játszottak!!
Vendég

Vero!
A héten mégsem dolgozom ez már megy a szabimból.
Egész délelőtt egyedül vagyok itthon és ez nagyon furcsa.
A jövő hét végén lejöttök babarucikat válogatni?Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
persze! Kép
Vendég

Halihó,
mennyit írtatok ma kutyákról, cicákról, nevekről! Kép

Megvolt az altatóorvosos látogató is, de olyan felesleges volt, hogy csak na! Mondjuk a doki normális volt, azt mondta neki 5(!) lánya van. Gratuláltam. Mosolygott, azt mondta, gratulálni szoktak a legritkábban, általában mást mondanak... Kép Mondtam nekem még nincs tapasztalatom 5 gyerek ügyben, ezért csak gratulálni tudok... Kép

Hajnus,
nekem egy uszkárom volt, Koronázódombi Picur Brúnó. Úgy kaptuk egy kutyakozmetikus nőtől, neki egy csomó szuka uszkárja volt, kan csak a Brúnó és egy bazi nagy németjuhász, akivel veszekedni szoktak ketten, ha a lányok tüzeltek... És mivel általában Brúnó húzta a rövidebbet, odaadta nekünk.
Lehet valami kapcsolat a két koronázódombi Kép kutyus között? Tiétek milyen fajta volt?

Erika,
nagyon aranyos Alíz! Kép Azok a képek pedig, amin egy apuka van a lányával, nekem különösen tetszenek! Kép Vajon miért is...? Ezen még nem is gondolkodtam el... Kép

Katus,
nekem volt Bömbi, Dönci, és Kiscica nevű cicám. Illetve Bömbi már nincs Kép, többiek még élnek és virulnak! Kép
Egy olyan quad-on én is paráznék! Kép
Egyszer egy kollégám elvitt motorozni, egy olyan igazi, nagy, mélyen dörmögő mocival... Hűűű, az azért nem volt semmi! Kép
Csokiszínű Dorkától nem kell tartania senkinek! Kép Hacsak azért nem, mert egy csomó csokit meg tudnék most is enni! Kép

Vero,
és mekkora az a nagy pocak? Nézzük meg! Kép Muti meg nekünk! Kép Léccííí, léccííí! Kép
Bestia és Irgalom?? Kép Ejha! Kép

Eszti,
én már megnéztem mindkét filmet, Gábor ma az elsőt. Még megsasolja a másodikat is, és akkor visszaadható állapotba kerülnek! Kép
A második is jó volt, megkeveredtem ott is! Kép
De hogy Gábor mennyit tudott kérdezni az első alatt?! Kép Mondtam, kuss, nem mondom el. Nem is kíváncsi volt, hanem ő is meg akarta mondani, hogy szerinte hogy van, de azért várta, hogy én mit mondok rá... Kép De nem mondtam, csak vigyorogtam! Kép
Igen, még van egy hetem, ha úgy vesszük. Én mondjuk azt mondom, ha már aláhúzva beírta a kiskönyvbe péntekre, hogy: "Felvétel", akkor már nem nagyon fog rajt gondolkodni. Mindegy. Betöltött 39-nél már nekem is mindegy, ha muszáj, akkor húsvétolok odabent. Gábris meg majd jön oda "locsúni"! Kép
Viszont a császár szerintem nincs eldöntve, pénteken vagy kedden sem lesz, hanem azért akar befektetni, hogy bent legyek... Aztán indul, ahogy indul, a lényeg, hogy már ott vagyok. Az a pár nap A NAP előtt már bírható. Kép
Hogy legyen a filmekkel?
Péntek reggel te hogy vagy otthon? Mi ha indulunk, akkor az olyan
3/4 7 körül lenne, olyan 7 körül lennénk Kópházán. Te/ti akkor merre vagytok? Ágyban párnák közt? Oviban? Úton ovi felé?
Nem akarok senkit olyan reggeli órán zavarni, csak gondoltam akkor már beugrunk mi, ne neked kelljen mindig a seggem után hozni a filmeket. Kép Hisz nekem kellett, én kaptam őket, és egyszer sem mentem érte sehova... Akkor legalább visszaszállítom. Kép
Vagy... Gabinak említetted, hogy szombaton Sopronban leszel... Ha én épp bent fetrengek a kórházban... Esetleg könnyekkel küszködve meglátogathatsz... Kép Csak mert akkor pénteken mindenképpen magammal viszem. De nekem mindegy, szólj, hogy neked mi lenne a jó.
Persze a szombat is jó, ha Szonjával jönnél. És ha én is itthon vagyok... Kép

Amica,
nagyon jók a takarók, tök szépek! Kép Én nem tudok ilyet, még csak hasonlót sem... Tanultál valahol varrást, vagy "csak" anyukától, nagymamától?
Vagy... E

nadine81

Vero,
én akkor is Dániel! Kép Legalább legyen neki egy szavazata... Kép

nadine81

Viol.tuti!Milyénk is uszkár volt,kutyakozmetikus ismerőstől

Kép

Kép
hajnus

Bömbi Kép
Kép

Kiscica Kép
KépKép

Dönci Kép
Kép

Ja, Bömbi a Kiscica fia! Kép

nadine81

Hajnus,
Brúnót azóta már el kellett altatni, nem látott, nem hallott... Kép

Kép

nadine81

Ja, akkor valószínű, hogy Brúnó valamelyik csajszi fia lehetett... De hogy kié? Már nem találnám meg a törzskönyvét, abban azt hiszem benne vannak a szülők, nagyszülők is. Biztosan, mert emlékszem jókat mosolyogtam rajt, hogy milyen nevek vannak... Kép
Így max a rokonság a biztos, de hogy merre? Kép

nadine81

A mi kutyánkat is el kellett altatni,epilepsziás volt.

Kép

Kép
hajnus

Hol vagytok lányok?? Kép

Kép

nadine81

Viol!
Itt vagyok!Kép
Ha szombaton bent leszel a kórházban vidd be magaddal.Ha nem akkor leugrunk érte Szonjával.Reggel 7-kor mi még kócosan,csipásan és nagyon rondán szoktunk lenni.Nem sokkolnálak a látvánnyal,még a végén beindulna a szülés!Kép
Érdekes a férjem sokszor nem lát(meg dolgokat)és nem is hall(amit nem akar)el kéne altatni?????
Na jó ez hülye vicc volt.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Köszönöm, igyekszemKép
Anyukám varrónő, de sosem engedett a géphez míg kicsi voltam, később meg már nem voltam otthon, de nemrég vettünk nekem egy használt gépet, és egyszeriben eszembe jutott minden amit kislányként mellette láttamKép
Jankával kismamaruhákat is szabtam-varrtam magamnak saját kútfőből, csak kevés az időm, meg a hely, folyton rajtam lógnak a gyerekek. Éjjel meg egyébként sem lehet most varrniKép

Viol, örülök, hogy legalább már van valami támpont. Szem előtt lenni a te esetedben sokkal jobb, mint otthon. Szurkolok, hogy végül teljesen egyszerű spontán szülés lehessenKép!

Eszti, használd ki az időt délelőttönkéntKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Nekünk volt hörcsögünk(több is)Kannibál névvel mert megette a kicsinyeit.Iszonyú durva volt.Kép
Aztán 2 tengerimalacunk:Mici és Misi.2 cicánk:Cila(Hepcibahh)a másik nevére nem emlékszem.Kanárink,papagájunk aki Lóriként élt köztünk(rövid ideig)és végül 2 kuta.Az első Roni aki szívbeteg volt és a szive vitte el és a még élő és viruló Roxikánk aki az anyuval él jelenleg.
Szonjának pedig a névnapjára egy akváriumot veszünk 2 halacskával.Nevük még nincs mivel ők sem vannak még.Kép

KépKép
eszti76

Amica!
Kihasználom!Netezem ezerrel.Kép
Meg takarítok,meg mosok,meg vasalok,meg.....
és néha lustálkodom is.
Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
oks, akkor viszem a filmet magammal pénteken, max hazahozom magammal együtt! Kép
Ha így lesz, akkor várlak titeket szombaton! Kép
Na de Esztííí, a pasikat csak meg kell nevelni és máris látnak, hallanak! Kép

Amica,
ez nagyon jó! Kép Gondolom ott sertepeltéltél anyukád mellett. Kép Hasznos volt, nagyon szépek azok a dolgok. Én úgy istenigazából általános iskolában ültem varrógépnél technika órán, amikor is többek között tűpárnákat (ejj, de bonyolult... Kép) gyártottunk... Kép
Köszönöm, én is abban gondolkodok, hogy menni fog ez simán. A három fajtájából ennek a lepény-méhszáj dolognak nekem a harmadik van. Aminél ugyan a végéig nem egyértelmű maga a szülés menete, de szerintem - így laikusan - kevésbé veszélyesebb is, mint a másik kettő, hisz nálam csak közel van, így ha lenne valamilyen vérzés, akkor szerintem nem lenne olyan vészes mennyiségű, mint a másikaknál. Szóval fáj, nem fáj, szülnék rendesen... Kép

Állatunk nekünk is sokféle volt, sokféle életúttal... Megharapta a kutya, elrepült, meghalt csak úgy, elaltatták, stb.
Remélem ezek a macsekok már állandósulnak itt! Kép
Bár egy régi nagy álmom egy naaagy, szépséges németjuhász... De szerintem már nem lesz. Most biztosan nem, később meg... Passz.

nadine81

Amica,
azt még elfelejtettem írni a "szem előtt lenni az én esetemben" dologgal kapcsolatban:
Anyu minden alkalommal úgy bocsájt el itthonról, hogy "Bárcsak ottfogna már, akkor nyugodtan aludnék..." Kép Meg hogy: "Ott lenne a legjobb helyed, mert szem előtt vagy..." Kép
Ilyenek az anyukák! Kép

nadine81

Viol!
Majd lesz szép nagy németjuhászod amikor a Dorka szeretne majd egy kutyust akkor neki vesztek egyet.Na,mit szósz?Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
majd akkor amikor már Dorka gyorsabban fut, mint a nyúl! Kép Nem ám! Kép Igazából, amíg kicsi, addig semmiképpen sem akarok nagytestű kutyát. Most viszont - nemrég patkolt el szegény vizslánk - apu akar nemsokára valami kisebb testűt, drótszőrű tacskót vagy mittomén milyet. És mondjuk 6-7 év múlva, amikor még a kutyus ereje teljében van, nem mondthatom azt, hogy sipirc, ennyi elég is volt belőle, most már jöhet a nagytestű kutya.
De azt se bánom, ha meg kell várni, míg az új, pici kutya végelgyengülésben hagy itt minket, mert ha pl. 40-50 éves leszek és akkor lesz németjuhászom, nekem az is jó. Kép Akkor már nem babázok, a felnőtt gyerek is inkább másfelé kacsingat, mint Apa és Anya felé, szóval lenne kivel foglalkozni. Mert akkor unokák még nem lennének... Gondolom én! Kép
De egy ilyen pislogó kutyus, mint a fenti... Hááát, elfogadnám! Kép

nadine81

Eszti,
jó éjt Nektek is! Kép

nadine81

Jó éjszakát Mindenkinek, lépek én is! Kép

nadine81

Jó reggelt!Kép

katus78

Jó reggelt!
Kép
Vendég

Jó reggelt!
Hú mennyit írtatok!
Katus!Küldtem két darab képet a husiról azt teszed fel amelyiket akarod.

Nercsi!Gyönyörű Alíz baba.Látom apukája nagyon-nagyon imádja.

Vero!Én a Dánielre szavazok"ez volt a másik név ugye"?Az Iván nekem túl komoly.Máe név nincs is talonban?

Eszti!Az oszt.tali. a Fehér Rózsában lesz este hatkor.Megint rohanós ünnepünk lesz Délre megyünk a mamámhoz ebédre előtte meg akarom nézni Cenken a bátyám milyen kérót vett aztán húzás haza anyuékhoz négyre megyek a barátnőmhöz ott kicsit asszem borozok aztán irány a buli.Vasárnap meg jön mindenki hétfőn meg már tíz fele indulunk is,mert még előtte be kell mennünk a másik mamámékhoz.Ezért nem szeretem az ünnepeket,mert rohanás az egész ne,de ez van.ez a Quad igen jó lehet Szonja jól muata rajta.És ezzel csak otthon szoktatok rodeózni v. volt már kivittétek valahova?

Nadine!Ez igen akkor pénteken ha bemész vasárnap be tudnék hozzád menni!KépKépKépKépKépHú,de jó lenne már találkozni.Elküldöm a számomat emilbe ha bemennél küldj a sömöt légyszi v. itt a lányok majd úgyis megtudják talán mondani.Ja elküldenétek a számotokat?Én is elküldöm az enyémet.A Lédi kutya egy hülye idióta dög.Nálam már ott kezdődik,hogy nem vagyok oda az ilyen pici kutyákért a nagyokért vagyok megveszve ez persze nem jelenti azt,hogy minden pici kutya idióta,de ez az tetőtöl talpig.Hülye állandóan ugrálgat fosik mindentől éhenkórász.Naggyából ennyi.

Amica!Nagyon szépek a takarók ügyi vagy.az eredeti szakmám varrónő,de varrni nem tudok nem is akarok.Utálom!!
Vendég

Eszti!Megtalálta a képeket?Ott van a Kis husi felett Kis husi/2-ben.
Vendég

Vero!A szék nem dönthető,de nekünk nagyon bevált.
Vendég

Tudtam képet feltölteni a fényképezőről!
Vettem a husinak három gatyát 2000ft-ért meg felteszem az oszt.tali. meghívót is.Ide nem engedi teszem az albumba.
Vendég

Megint nem engedi az albumba ez a dög!!!!!!!!!!Nektek is szokott ilyet csinálni?
Vendég

Nadine!Ha nem harakszol elküldtem a képeket feltennéd?
Vendég

Sziasztok!
Viol, akkor már anyuka vagyok??????????????????

Kép
Kép
Kép
amica

Sok nyuszit!!!!!Kép
Violnak babát!!!!
Gabó, mi is végigrohanjuk...

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Imádok haza menni,de ilyenkor fárasztó mikor végig kell rohanni mindnkit.Nagy a család.
Vendég

Gabónak!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

katus78

Katus,de szépek lettek!KépKépKépKépKépKépKépKépKár,hogy ezeket nem lehet kinyomtatni.Vagy?
Köszi szépen.
Vendég

Gabó! Majd megleslek, én a Fehér Rózsával szembe lakom!! Ki szoktak jönni az osztálytalálkozósok cigizni, majd kikukkantok rátok!! Kép
Vendég

Édesek a képek csak most látom, hogy elküldte az üzenetem!!!!!
Vendég

Oké biztos ki fogunk menni.
Vendég

Sziasztok!Tegnap beirattam oviba a Virágot.3helyen voltam és csak egybe veszik be.Nagyon bunkók ezek az ovóda vezetők.A ferenczy utcaiba azért nem vették be mert nem voltunk nyílt napon .A pamutiba meg azért mert nem jeleztem ,hogy oda akarom vinni.Így maradt a Trefort téri de oda is csak úgy került be,hogy elvoltunk a nyílt napjukon.Olyanokat kérdeznek amihez semmi közzük.

KépKép
kola2

Helloka!

Jesszus, mit írtam? Nem tudom Amica mire kérdezted, hogy "már anyuka vagyok?" Kép Mármint te? Jaaa, megvan, feljebb tekertem... Kép Igen, te is! Kép De az jó! Kép

Gabi,
jöhet-mehet a telefonszám! Kép
Jók a képek is, én még nem néztem meg a postafiókomat, ezeket kell(ett) volna feltennem? Mindjárt nézem... Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?