Ildi!
Hidd el, elég neki. De egyrészt a babák nagyon ügyik, és ha esetleg kevésnek érzik, akkor ha az ember hagyja, akkor "megcsinálják" magunkat a szükséges mennyiséget a sok szopival. Másrészt az anyatej könnyen emésztődik, így bizony előfordulhat, hogy megéhezik ennyi idő után is. Gyarapodni rendesen gyarapodik.
Az látszik a gyönyörű "rab"-os képén
.
És az már csak utolsó dolog, hogy szeretnek szopizni. Nem mindig a tej miatt eszik, csak akkor ott az anya (nincs egyedül), biztonságban van, stb.
Hannáról sem gondolnám, hogy az anyatej miatt szopizik (19 hónaposan
), egyszerűen megnyugtatja (pl. látszik, hogy szívesen szopizza álomba magát, amikor álmos, akkor menni kell vele szopizni).
Bea!
A -8 kg szuper. Nekem is neki kellene újra rendesen állni. Kéne egy pár kiló minuszban, de annyira rendetlen vagyok.
Ráadásul vasárnap étteremben voltam, hát nem teljesen Norbis ételeket ettem (talán az elő- és főétel még oké volt, de a desszert
).
Én nem használok édesítőt, ha csak lehet. Amiben van (Norbis puding) ott nem tudom kikerülni, de inkább kihagyom az olyan dolgokat, amiket nekem kellene édesíteni.
Csinik vagytok az esküvői képen
.
Szirom!
Komp: hurrá. Végre újra a civilizáció!
A hiszti ismerős, csak nekem két gyerek csinálja felváltva, illetve, amit nálad Miksa egyedül produkál, azt nekem ált. kétfelé osztják maguk között. Egyenlőre Nátán a hisztisebb...
Árvíz alatt gondoltam rátok végig, örülök, hogy már levonult az ár. Mileyn károkat hagyott?
Anikó!
Aha, beírhatsz a táblába. Sőt, mindenképpen szembesülnöm kell vele, különben nem lesz elég energiám csinálni
.
A blogot azért is csinálom, hogy lássuk a fejlődést. Meg ha esetleg hiba van, azt is könnyebb később visszanézni. A vezetékekkel valószínű nem lesz gondunk, állítólag a villanyszerelő hihetetlenül precíz, ami az egyik oldalon 1,5 m-en van, az a szobán körbe mindenhol annyin lesz.
Meg a tervezés is nagyon sok időt vesz igénybe, remélem megéri
. tegnap pl. a párom 4 óráig elemezgette a villanyszerelővel és egy másik mukival (házautomatizálással foglalkozóval), hogy hol mennyi kiállás, merre mennek a vezetékek, honnan hova, stb...
A gyerekszoba még egy kicsit várat magára. A bútor szuper, de szerintem nekünk asztalos fogja csinálni, egyedi tervek alapján. Ezek a gyártók elsősorban ötletvadászatra jók
.
Motiot!
Mi van? Jelentkezz!!! Megbántottunk? Mert akkor bocsi, bocsi, bocsi!!!
Beszti