Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap indulok, ma csak félgőzzel diétázomKép Ennek az az oka, hogy épp most eszem az utolsó Maxi Kinget, és ezt most muszáj. Az ebéd egyébként tökéletesen beleillett a fogyiba: oliván párolt hagyma és virslikarikák, ezt bezúdítottam egy cserépedénybe, ment rá karikára vágott keménytojás, tejföl és mozarella. Hozzá paradicsomsaláta. Gyerek is megette, csak a hagymát piszkálta ki. Itt van niKép
Kép

Anikó! Az uram nevében is köszönjük a jókívánságot. Sajnos neki is van láza, 38-at mért épp az előbb, úgyhogy Neocitran és próbál aludni. Viszont a torka neki nem fáj. Mostmár az összes vírus mongyon le!

Motiot nem válaszolt és azóta nem is lépett be az iwiw-re, meg ide is márciusban jött utoljára. Arra gyanakszom, hogy nincs netjük az új lakásban és az a múltkori iwiw-es belépés mondjuk a férje munkahelyéről volt vagy hasonló.

Rita! Ezt a répatortát most már én is kipróbálom ténylegKép
A receptjeidet most már elkezdem tanulmányozni, muszáj leszKép
És tényleg, hová mentek vacsizni?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
én éppen nutellába tunkolom a ropit, Nikitől tanultamKép
Szegény urad, kalapkúra tuti jót tenneKép
Azért remélem lassan előkerül MotiotKép
Nagyon guszti az ebédKép

Anikó
pupi5

Anikó! Biztos tök hülyének nézel, de mi az a kalapkúra?Kép

Ropi és nutella. HúúúúKép Ropi ok, nutella ok, na de együtt...nem rontják el egymást?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

klasszikus kalapkúra: feles(ek)Kép be az ágyba és izzadni,asszem... az bizti, hogy vmi alkohol van a dologbanKép
Árpi alkalmazásában: Aszpirin (pezsgőtabletta2) be az ágyba és sok folyadék, meleg tea és izzadásKép

A ropi, szezamos, de a sóssal is isteniKép

Anikó
pupi5

Még egy kép, Miksa a leander új cserepében, a hintaágyonKép A pasik találták ki az este, ilyen nekem nem jut eszembeKép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aha, az a kalapkúraKép Azon már túlvagyunk, pénteken este kipróbálta apám almapálinkájával, mer szent meggyőződése, hogy segítKép Itt kurjongatott nekem az ATV-t nézve, amikor ismételték a két nagy párt nagygyűlését. Állandóan oda kellett rohangálnom, hogy meghallgassam, megnézzem, nem bírt magávalKép De nem segített igazán a dolog, csak még másnapos is lettKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

mert a nagy rohangálásban kimelegedettKép amit megivott ki kellett volna szepén izzadnia a paplan alatt, de kinek lenne kedve becsiccsentve egy helyben heverészni???Kép megértemKép
Miksa........... imádomKépKép a szeme sem áll jóóólKép
kis gézengúzKépKép remélem Barnabás is ilyen leszKép

Anikó
pupi5

Nem, nem, félreértettedKép Õ feküdt nyakig betakarózva, és kiabált, hogy menjek, ezt nézzem, menjek, azt hallgassam, stb.

Barnabás szeme se áll jól, pedig még milyen fiatalkaKép Tök nagyképűen tud vigyorogni szerintem, jó kis pasas leszKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

persze, hogy nem áll jól a szeme, mert be van hízva nekiKép na poénkodok itt kínomban... köszi a bókotKép
Ja, tényleg Te rohangáltál, csak sietve olvasok meg írok, mert fel kell állandóan ugrálnom a Barnabáshoz, ma nincs benne semmi empátia, egy perc nyugtom sincsKép

Anikó
pupi5

Képzeld, bekukkantottam az iwiwre és 10 körül volt Motiot..........., lehet, hogy tényleg megbántódott valamin???? olyan rossz, hogy nem tudjuk...Kép

Anikó
pupi5

Óóó, tényleg volt bent. Én csak azt néztem meg, hogy nem olvasta el az üzimet. Remélem, hogy nem bántottuk meg semmivel, szerintem senkinek nem állt szándékában. Ha igen, akkor viszont jó lenne tudni.

Motiot! Hahó! Gyere és mondd el, mi a baj! Hiányzol ám nekünkKép

szirom

Muszáj mennem rendet rakni, majd még jövök!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

én is megyek viszem őket és magamat szellőztetniKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás.

Ildikó!

GYÖNYÖRÛ A LÁNYKÁD. Csodálatos az a puszis kép, gyorsan ki is szúrtam Magamak.

Gabi!

Mit olvasok? Mész dolgozni? Tesó téma?

Szirom!

Miksa most is nagyon édes a képen. Jól vagytok?

Anikó!

Mindjárt utánad olvasok.

Ezt most elküldöm és majd jövök.

Márti
mártus

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat! KépKépKép

Ezúton kívánunk mi is Rita-férj Zsoltnak boldog névnapot Kép

Kép

Rendben hazaértünk Szentesről, voltam szemésznél, de a fejfájás nem szemészeti eredetű probléma, ez kiderült. Nagyon picit rossz a szemem, írt fel a doktornő szemüveget, bár mondta, hogy nem kell használnom. De nem is árt.

Ma meg az oviban voltunk végre, nagyon szimpi volt minden Kép Majd holnap mesélek bővebben, mert most nagyon késő van. Elaludtam Zsoltikával, de aztán felkeltem fürödni.

Holnap védőnőhöz is megyek Kép

Szirom,
nagyon klassz a kaja, és Miksa a cserépben fantasztikus Kép Ja, a jó lábas fotódat én is megkaphatom? Kép Megnézném, milyen voltál, kiváncsi vagyok Kép
Szerintem a bicikli kereke tuti nem műanyag. Az elég idétlen lenne... Inkább retusálták a képet Kép Mármint hogy szép fényes csillogó legyen a kerék Kép De persze meg kell nézni, rá kell ülni Kép

Márti,
nem dolgozom, dehogy!!! A táppénzt intéztem a munkahelyen, mert már úton a tesó!!! Kép

Bea,
igen, Zsoltikám mindenből a zöldet preferálja. Most a névnapra kapott talicskát a szüleimtől, persze tiszta zöldet. Meg harisnyát is zöldet.
A -8 kiló nagyon jó!!! KépKépKép Hajrá, csak így tovább, nagyon ügyesek vagytok a pároddal!
Amúgy bankban dolgoztam Kép Vállalati referens voltam (fiókban), elég necces lenne ezt megint csinálni gyerekek mellett. Úgyhogy valami mást kell kitalálni majd, bár most rákérdeztem, és sajnos a bank nem alkalmaz 6 órában senkit Kép Na de hátha 4 év múlva más lesz a helyzet Kép

Lányok, valaki elküldené nekem Márti tel.számát? Még mindig nincs meg nekem, mert tőle nem kaptam meg Kép Felhívom már, mert le van maradva Kép
Legszívesebben Motiot-ot is felhívnám... Azt tudom, hogy ő valamikor beírta a topicba a számát, csak meg kék keresnem Kép

És hogy csináltok ilyen frankó aláírást? ÉN is akarok Kép

Zsoltika a hétvégén kapott naggggyon klassz kis biciklit (olyasmit, mint Szirom képein a harmadik), szuper ügyesen tekeri, felül, leszáll, dudál, csak fékezni nem tud még Kép Majd írok erről is bővebben Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

<font color="aa00aa">Jó reggelt!

Gabi te jó kis éjjeli bagoly vagy!

Mi is bicikli vásárláson törjük a fejünket, azt hiszem kimegyünk majd a bababörzére, körülnézünk ott.
De ez nekem is nagy dilemma, hogy milyet vegyünk.
Tavaly vettem egy viszonylag könnyűt, olcsót, hamar bebizonyosodott, hogy olcsó húsnak híg a leve... De komoly, nehéz biciklit meg nem akarok venni, mert a játszótér elég messze van, sokszor busszal megyünk, a kocsi mellett még ezt is fel-le tenni nem tudnám.
Nehéz ügy...

Tegnap kicsit kirúgtam a hámból, így nem is fogok hatossal kezdődni húsvétkor... Kép Kép Kép De most nagyon belehúzok, ígérem!

Minket is elért a kórság, láz nélkül szerencsére, de nem kellemes. Adél nagyon nyűgös, folyton szívni kell az orrát, nagyon szenved. Most akartam takarítani, de olyan vagyok én is, mint egy őszi légy. Azért nekiállok, de komoly ellenzékem van Kép, itthon van mindhárom gyerek egész héten, kicsit reménytelen Kép.

Na, gyertek, dobjetok fel egy kicsit.
Motiot-tal beszélt valaki???

Rita</font>

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

kipróbáltam a formázást...
Már látom, mivel fogom tölteni a délutánt vasalás helyett...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Kicsinál ez a kölök teljesen. Mindent húszszor kell neki elmondani, mire valahogy, leginkább zsarolással elérem, amit akarok. Vagy végső esetben előfordul, hogy fenékrehúzással. Döbbenet. Tegnap este be kellett jönni a kertből, mert elkezdett esni, no kb. fél órát dobálta magát a földön hisztizve. Nem engedte levenni a ruháját, már halálra volt izzadva. Végül abbahagyta, akkor meg bevette magát a hűtőbe, pakolt, és nem akart onnan eljönni, ott is fetrengett, én meg azonkívül, hogy idegesített, hogy hülyeséget és számára tilos dolgot művel, még azért is aggódhattam, hogy megfázik. Nagy ívben tojik arra, amit mondunk neki. Reggelre pluszban kiderült, hogy feltekerte maxra a gombot, megfagyott a tej és a paradicsom. A többi cuccot nem is néztem...

Anikó! Beírhatod a táblázatba, hogy 77,1-gyel mérlegeltem. Ennyi nekem egy-két hét kajálásKép Mától csinálom megint veletek a dolgot. Pirítós kenyeret reggeliztem 3 magos barna kenéyrből paradicsommal meg majonézzel. KisadagotKép Muszáj kajálnom, tegnap reggel leugrott a vércukrom, mikor mentünk Miksával a boltba, tökre megijedtem, elkezdett remegni a lábam.

Rita! Milyen formázást, te?Kép
Adélnak jobbulást! Azért figyeld a lázát, péntektől vasárnapig Miksa is "csak" halál takony volt és vasárnap délután lett először lázas.

Gabi! Igen, a kisbicajról írhattál volna bővebbenKép van még 3 napom, hogy megvegyem húsvétraKép De most már van haladás: JÁR A KOMP! Tök jó, tobzódhatok, benzinkút, Auchan, Cora, minden itt van a szánkbanKép

Csak van még egy lapzártám holnap reggeltőlKép Ma elmegyünk zenebölcsibe, jól van már Miksa. Kicsit takis még, és én filóztam is, de tegnap találkoztunk a boltban két zenebölcsis anyukával, akik azt monták, hogy ne hülyüljek, már tuti nem fertőz, nyugodtan menjünk.

Ildi, te merre vagy? Jól vagytok?

Bea? Beszti?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A dokumentációban (baloldalt fent) a formázás pontot, azzal lehet színessel írni, aláírást gyártani... Aszittem csak egyedül én nem ismerem, ezért belenéztem, tök izgi...Kép

Ma megint pataki tálas ebéd lesz! Múltkor karajt sütöttem benne, előtte fokhagymás tejben pácoltam, aztán ráöntöttem a tejet, eszelős jó lett!
Szirom, írsz még recepteket? Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Itt vagyok ámKép
csak sokáig tartott, mire mindenhol végigolvastam a hétvégi+ tegnapi termést.
Itt voltak tesómék, tegnap mentek el, nem volt időm írni.

Zsoltikának, Zsoltoknak boldog névnapot utólag isKép
Kép

majd később jövök, de Natasa megint bőgKép
Pár napja mást nem csinálok, csak egész nap szoptatom(viszont legalább éjjel nem csinálja ezt, akkor 3-4 óránként ébred), de nappal van hogy másfél óránként enni akar.
Nem elég neki?
Az előbb lemértem 100-at evett.
Utána tök nyugis lett, ez 1 órája volt.
Most megint nyikog.
vas

Ildi, ez nem baj!
Próbáld meg két-két és fél órára kihúzni szerintem, szépen fokozatosan. De ha kicsit sűrít az nem baj, attól csak több lesz a tej. De más baja is lehet, talán csak egy kis ölelgetésre vágyik.Kép
Egy kis rabnak nagy lelke van! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Megmondom őszintén, benéztem a formázásba, engem annyira nem izgatott fölKép
Recepteket nem is tudom, hogy tudok-e így hirtelen, mert én leginkább improvizálok a cseréptál esetében. Krumpli, zöldség, ami épp van, kis bacon, ez-az, a fűszerezés meg a hústól függ, meg a kedvünktől. De azért kérdezz, meg majd gondolkodomKép

Ildi! Miksa 2 óránként 1 órát szopizott annak idején!Kép Lesz tőle tejed, ő meg elégedett leszKép Csak arra figyelj, hogy ha nagyon rövid időn belül teszed mellre, akkor ugyanarra tedd vissza, nehogy pocifájás legyen belőle, ne keveredjen a kétfajta tejcsi.
Jó, mondjuk neked azért más, mert Olivérre is figyelni kell, tudom.

Most tényleg húzunk zenebölcsibe, majd jövök!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Próbálom én kihúzni, még most is bőgKép
De ezt csak pár napja csinálja, meg ha felveszem, akkor már tátogat rögtön, és keresi a cickótKép
Viszont, van mikor egy csomó ideig kibírja.
Tegnap pl. ennyiszer evett:
01.45
7.00
8.40
11.10
14.25
16.25
17.25
18.20
21.00

A délutáni volt besűrűsödve nagyon.
Aztán a 9-es esti evés után 1-kor kelt éjjel, aztán 5-kor.
Most abbahagyta a sírást, bekukkantottam, el is aludtKép

most meg Olivér akar valamitKépKépKép
Fő a változatosság.
Tegnap ráadásul még Levente is itthon volt.
vas

Szirom, arra szoktam visszarakni, ha elalszik rajta, és úgy látom, hogy még evett volna(nem keverem)Kép

Tök jó, hogy végre ki tudtok menni a szigetről.
Mennyi ideig voltatok bezárva???
Urad hogy van?
Rita, sárgarépa torta jó lettKépKép??
vas

Ildi!

Hidd el, elég neki. De egyrészt a babák nagyon ügyik, és ha esetleg kevésnek érzik, akkor ha az ember hagyja, akkor "megcsinálják" magunkat a szükséges mennyiséget a sok szopival. Másrészt az anyatej könnyen emésztődik, így bizony előfordulhat, hogy megéhezik ennyi idő után is. Gyarapodni rendesen gyarapodik.KépKép Az látszik a gyönyörű "rab"-os képénKép.
És az már csak utolsó dolog, hogy szeretnek szopizni. Nem mindig a tej miatt eszik, csak akkor ott az anya (nincs egyedül), biztonságban van, stb.
Hannáról sem gondolnám, hogy az anyatej miatt szopizik (19 hónaposanKép), egyszerűen megnyugtatja (pl. látszik, hogy szívesen szopizza álomba magát, amikor álmos, akkor menni kell vele szopizni).

Bea!

A -8 kg szuper. Nekem is neki kellene újra rendesen állni. Kéne egy pár kiló minuszban, de annyira rendetlen vagyok.
Ráadásul vasárnap étteremben voltam, hát nem teljesen Norbis ételeket ettem (talán az elő- és főétel még oké volt, de a desszertKépKép).
Én nem használok édesítőt, ha csak lehet. Amiben van (Norbis puding) ott nem tudom kikerülni, de inkább kihagyom az olyan dolgokat, amiket nekem kellene édesíteni.
Csinik vagytok az esküvői képenKép.

Szirom!

Komp: hurrá. Végre újra a civilizáció!KépKépKép
A hiszti ismerős, csak nekem két gyerek csinálja felváltva, illetve, amit nálad Miksa egyedül produkál, azt nekem ált. kétfelé osztják maguk között. Egyenlőre Nátán a hisztisebb...
Árvíz alatt gondoltam rátok végig, örülök, hogy már levonult az ár. Mileyn károkat hagyott?

Anikó!

Aha, beírhatsz a táblába. Sőt, mindenképpen szembesülnöm kell vele, különben nem lesz elég energiám csinálniKépKép.
A blogot azért is csinálom, hogy lássuk a fejlődést. Meg ha esetleg hiba van, azt is könnyebb később visszanézni. A vezetékekkel valószínű nem lesz gondunk, állítólag a villanyszerelő hihetetlenül precíz, ami az egyik oldalon 1,5 m-en van, az a szobán körbe mindenhol annyin lesz.
Meg a tervezés is nagyon sok időt vesz igénybe, remélem megériKépKép. tegnap pl. a párom 4 óráig elemezgette a villanyszerelővel és egy másik mukival (házautomatizálással foglalkozóval), hogy hol mennyi kiállás, merre mennek a vezetékek, honnan hova, stb...
A gyerekszoba még egy kicsit várat magára. A bútor szuper, de szerintem nekünk asztalos fogja csinálni, egyedi tervek alapján. Ezek a gyártók elsősorban ötletvadászatra jókKépKép.

Motiot!

Mi van? Jelentkezz!!! Megbántottunk? Mert akkor bocsi, bocsi, bocsi!!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Nálunk minden rendben, de iszonyatosan elúsztam mindennek. Varrom a barátnőm függönyeit, Húsvétra ígértem neki, azt már nem is mondom, hogy egy komplett házra... Lassan indulok, viszem haza a nagyfiamat, 3-ra meg fejtágítóra megyek, majd este jövök, olvasok, és írokKép
Addigis szép napot mindenkinek!Kép

Bea
Vendég

Picit aludtunkKépna, mielőtt még félreértenétek, nem is az a gondom, hogy nem lehet elég neki(szerintem is elég, mert tök jól fejlődik), csak pár napja tényleg azzal tudom megnyugtatni, hogy cicire teszem, aztán egy óra múlva megint kér.
Viszont ma meg alszik egész nap.Délelőtt mikor írtam, akkor elaludt, 1-kor evett, azóta megint alszik.Semmi se jó nekem se, ha sokat alszik az a gond, ha meg nem alszik, és csak enne, akkor meg az a bajomKép
Szóval nincs semmi gázKépKép
Ma este lesz a 3. heti súlymérés, szerintem lesz, vagy 3 és fél kiló, úgyhogy aggódásra semmi okomKép
Ne is reagáljatok erre a kis eszmefuttatásomraKépKépKépKép

Gabi, nagyon aranyos Zsoltika a bicajonKép
Miksa meg a cserépbenKépKép Jó fej nagyon!!!
Bea jó varrástKép
nekem is kéne egy keveset, de nem fűlik hozzá a fogamKép
Nem is dícsértelek meg a 8 kiló miattKépKép
Naggggyon ügyi vagyKépKép!!!

Miért gondoljátok, hogy Motiot megbántódott valamin???
Kimaradtam valamiből?
Tényleg, most jut eszembe, nem is olvastam végig normálisan azt a pár napot, amíg kórházbna voltamKép
Kikapok?????
Nekem megvan a száma, lehet írok neki sms-t, csak azt nem tudom , kellenek-e elé 00-ák, meg németországi hívószám?
Na, jól van, most nézem, meg sincs, nem mentettem elKép
Akkor viszont vissza kell keresni, itt van valahol, mielőtt taliztunk, akkor leírta.

Anikó, nutellás ropi???KépKépKép
Egészségedre!!!
Kalapkúrához azt hiszem egy kalapot kell tenni a lábadra, és úgy felesezni, aztán ha már nem látod a kalapot.....(na, akkor nem tudom mi van)KépKép
Talán akkor meggyógyultál?
Vagy berúgtál???KépKép
PasszKép

megyek megint, Olinak összedobok egy kis tojcitKép
vas

Voltuk vasárnap Maciparkba Veresen, majd rakok fel képeket.
Gyorsan csak annyit, hogy Olivér bedugta a kezét, ott ahol épp két medve veszekedett előtte 2 perccel, de akkor már csak etették őket mézzelKép
Azt hittem, hülyét kapok, mikor megláttam, utána meg egy bottal a kezében rohangált,, hasra is esett, és felrepedt a szája alul-felül.
Más extra eset nem történtKép
Kis Natasa meg békésen aludt a babakocsibanKép
vas

Sziasztok!

Bocs, hogy belekérdezek, de mivel ez egy fogyi topic, mit tudtok a hypoxi tréner-röl? Hallottatok már róla? Hatásos? Pár kilóra is jó?

Gabi,
üdv itt is, boldog névanpot Zsoltikának!Kép

A páromnak kellene vmi jó fogyikúra, mert nagyon nincs megelégedve magával, de tudjátok a férfiak elég érzékenyek, nem szívesen vállalják fel ezt a témát. Van ebben tapasztalat?

Elöre is köszi, és bocs, hogy bepofátlankodtam!Kép

Jó egészséget a babákhoz, gyerekekhez!

Üdv, Tündér
tündér

Tündér, én jókat hallottam róla, amíg Pesten laktunk ki is akartam próbálni, de csak a gondolati szintig jutottam én isKép

Itt vannak a beígért képek:
A középső az egyik unokatesó
Kép

A gyilkos fadarabKép
Kép

és a cukipofa Natasa
Kép
vas

Gabi, elküldtem e-mailbam Márti számátKép
vas

Sziasztok!

Kicsit későn tettem ma le a kölket, mert később kezdődött a zenebölcsi, aztán voltunk boltban és zöldségesnél, meg benéztünk az oviba, mert még sehol sem jelent meg, sehová sem írták ki, hogy mikor lesz a beíratás. Május 2. hete, mint kiderült. Kijött egy nagyon kedves óvónéni, de Miksa bénázott és nem mondta meg a nevétKép Csak kuksizta bent a kiscsajokat és majdnem berohant, nagyon vonzotta a terem a sok játékkal meg gyerekkel. Elég barátságosnak tűnt egyébként az óvónő is és maga az ovi is így elsőre. Mondjuk épp csak bekukkantottunk. Aztán meg kaját csináltam, oliva, hagyma, gomba pirít, aztán egy cseréptálba sonkaszeletek, rá ez a cucc, majd még egy réteg sonka, kis tejföl és mozzarella, majd be a sütőbe. Jó ez így a norbinak?Kép Mert Miksának jó voltKép

Ildi! Most megnéztem, Miksa 3 hetesen még ritkábban evett, bár mindig nagyon sokáig. 3600 grammosan, nagyjából 3 hetesen volt ilyenje, hogy:
5.00 - 100 gr
9.15 - 110 gr
12.00 - 60 gr
15.45 - 70 gr
19.30 - 100 gr
22.00 - 70 gr
És ő éjjel nem evett egyáltalán, nem kelt föl. Én mértem és elég sokáig írtam, mert engem a mérés nem paráztatott, hanem megnyugtatott.

Bea! Én akkor varrtam az egész házra a függönyöket, amikor terhes lettem Miksával. Tudom, hogy varrtam és közben állandóan figyeltem, hogy most tényleg hányingerem van vagy csak képzelem, és az urammal azon vitatkoztunk, hogy ma teszteljünk vagy holnapKép Épp szabin voltam itthon és ő vette a tesztetKép

Rita! megformáztad? LássukKép

Beszti! A gát Duna felé eső oldalán elöntött mindent, ott még áll a víz. És rémesen koszos. Ezenkívül a közvetlenül a gát védett oldalán fekvő házak kertjei is víz alatt vannak az átszivárgások miatt, de az csak a kertet teszi tönkre egy rövid időre. A komp felé vezető útról leszivattyúzták valószínűleg (az éjjel hallottuk is), mert tegnap még egy 100 méteres szakaszon állt a víz. Az uram azt mondta, Dunakeszin is csúnya nagyon, mindenhol áll még az iszap. Majd gondolom fertőtleníteni fognak, mint máskor is. Most a komp azért is volt fontos, mert a kukásautó komppal jár és 2 hete nem vitték el a szemetet...Kép

Ildi! Uramnak már nincs láza, de tiszta takis, azért elment melózni. Nyűgös, mint a fene, de szarul is van tényleg szegény.
Bezártság: én már nem is tudom. Szerintem a komp majdnem 2 hete, csütörtökön állt le, az utat pedig talán vasárnap zárták le. De az idén kijutott a bezártságból, mert az átlagosnál nagyobb volt a jégzajlás is. Azért ennyi időre nem szokott leállni a komp.
Motiot: nem maradtál ki semmiből, egyszercsak nem jött. Mi meg várjuk, és ezért már az is eszünkbe jutott, hátha megbántottuk. Néha az iwiw-re benéz, de a levelem nem nyitotta ki. Nem tudom.

Kérdés: ti miket szoktatok vacsizni?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! De aranyosak, meg kell zabálni őket! És tetszett a macipark? Érdemes elmenni?

Szia Tündér! Én nem próbáltam.
De az én tapasztalatom szerint a pasiknak nagyon gyorsan megy a fogyás. Ha nekem kéne lefogyasztani az uramat, akkor nálunk azt hiszem, az lenne, hogy viszonylag diétás kajákat raknék elé tetszetős köntösben. Ha nem akarod, nem is muszáj tudni neki.
Szerintem az enyim nem menne be semmilyen szalonba. Kozmetikushoz se bírom elvinniKép. Õ 3-4 kilót szokott felszedni, de volt olyan, hogy 3 napig azt ette, amit én a 90 naposban, és már le is ment neki sitty-sutty. És akkor csak egy sört ivott a vacsihozKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

3 hetes Miksa csak 6-szor evett?
Nem semmi.Enyém gyerek minimum 9-10-szer zabcsizik, fél órán át általábanKép
Éjjel is, egyszer-kétszerKép
De akkor sokszor bealszunk, és nem tudom mennyi ideig(múltkor egy óra elteltével ébredtem, és a szájában volt még mindigKép)

Norbinak jó ez a kajaKép
Biztos megdícsérneKép
Engem is (diós tészta, meg egy csokinyúlKépKép)

Vacsi: tojás, sajt, gyümölcs, saláta, virsli, túró, tejföl, felvágott-sonka-sajttal(kenyér nélkül), gyümölcsturmix(az jó laktató)

De most én úgy eszek, hogy délelőtt tök sokat, délután is, aztán este már nem vagyok éhes.
Normálisam eszem a tejci miattKép
van persze, amikor este is zsemlézek, kenyerezek, de azért odafigyelek most is.
Ha nem ennék kicsit többet, meg tartalmasabb kajákat a szoptatás miatt, tuti lement volna pár kiló, de így csak stagnálok 65-ön.
de most nem merek kockáztatni, inkább Natasa hízzon(ne én foggyak)
vas

felébredt a csöppKép
most etetek megintKép, aztán sétálunk egy jót

Szirom, kösziKép
macipark jó, majd írok róla , most megyek
vas

Ildi! Olyan is volt, hogy csak 5-ször evett Miksa. De inkább egy órát, mint felet szopizott egyhuzambanKép És nem aludt bele, folyamatosan nyomtaKép

CsokinyúlKép Miksa is meglátott egyet tegnap egy kiscsaj kezében és rögtön felkiáltott, hogy MikulásKép

Kajával igazad van, most Natasa a fontos. És a 65 az nem olyan sok, bár én lennék annyi!

Bizisten, én is megnézem ezt az aláírás dolgotKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kellemes sétát!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Gyorsan Sziromnak a bicajról Kép A miénk is kb. olyasmi, mint a képen volta harmadik, csak zöld Kép Ami nagyon fontos szerintem, hogy kontrás legyen! Amit mi vettünk, az alapból nem kontrafékes, de átszerelik a kerekeit, hogy olyan legyen. A kézifékhez nem elég erős Zsoltika keze, azt nem tudja behúzni.
Az ülése maximálisan le van engedve, így éri el a pedált a lába. De legalább még egy darabig jó lesz a járgány Kép
Van két kis hátsó kerék, de amikor megy, akkor csak az egyik ér le. Állítólag szándékosan így csinálták, némiképp egyensúlyozni kell vele. De csak picit Kép
A bicikli sem nem túl nehéz, sem túl könnyű, Zsoltika kényelmesen tudja hajtani.

Hát, ezek jutottak így eszembe gyorsan. Most szaladok, Zsoltika ma nem aludt, ebben a vacak időben egy csomót voltunk házon kívül... Mindjárt fürdetem.

Este próbálok jönni!

Puszi,
Gabi

pgaboka

Sziasztok,

Szirom,

na, ma délután hallhattad, hogy olyan hangzavar tud lenni nálunk, mint egy nagyon népes olasz családnálKép pedig csak a két kicsivel voltam (vagyok) itthonKép de mostanra már nagyon fini csend vanKép
A telefonban is akartam kérdezni, hogy az étvágyad is jóval nagyobb most? Én úgy spuriznék már tesztért....Kép Te kibírod hétfőig?
Fogyis tábla: add meg lszi azt is, hogy mennyit szeretnél fogyniKép

Ildi,
ahogy soraidat olvastam a szopival kapcsolatban, akár én is írhattam volna Barnabás születése utánKép Te is kaptál egy kis cicifüggőtKépKép
Szuper csaj vagy, hogy letojod most a fogyit és csak Natasa érdekeit nézedKépKép (pedig igazán sokáig keményen dolgoztál a fogyásodért) Egyébként meg, ha ennyit szopizik Natasa a szervezeted éget is rendesen és nem fogsz hízniKépKép (szerencsére rám se jött + kiló, "csak" az a +8 van, ami szülés után megmaradt, pedig hihetetlen mit tudok össze enniKép)
Nagyon jó lehetett a macis túra, az ijedtséget leszámítvaKép Natasa élvezte a napocskátKép

Beszti,
mi is hosszú órákat töltöttünk azzal, hogy kitaláljuk, hogy melyik kapcsoló, dugalj hol legyen, melyik lámpát honnan lehessen kapcsolni...stb. de nagyon megéri, mert most annyiszor eszembe jut, hogy de jó, hogy nem kell pl. visszamennem a konyhába ha égve maradt a villany, mert a nappaliból is le lehet kapcsolniKépKép és még sorolhatnám.
A bútoroknál én is arra gondoltam, hogy ötletnek jó, de azért asztalossal olcsóbban meg lehet csináltatni és az valóban egyedi lehetKépKép
Nagyon örülök, hogy beírhatlak, de nem látok adatot...vagy csak a nevedre gondoltál?KépKépKép
felrakom, hogy lásd eddig mit írtunk beKép

<!--attachment: 2006fogyi-405748.doc*mime_msword.gif*application/msword*30.7**2006fogyi%2edoc --><center><pre>
Kép
2006fogyi.doc (30.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Tündér,
én is csak jókat hallottamKép de elég szadi, olyan mintha egy szoros gatyában bicajoznál a szaunában min.1/2 órát kell, annyi a könnyebbség, hogy a szauna-hőség csak deréktól lefelé vanKép és ezért még nem kevés pénzt is elkérnekKép
és jól értem, hogy a férjed menne erre?
Az enyém egyébként a kilencven napossal fogyott 10 kilótKép

Gabi,
jól vagy? Hányinger? Fejed? Mikor is tudjuk(tudhatjuk) meg a kis pocaklakó nemét??? Már úgy váromKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Megint 37,3Kép Én már nem értem, de komolyanKép Ma megint kicsit vizesebb volt a taki is, már az is gyanús volt. Egész nap fogdostam a fejét, mert néha picit melegnek éreztem. Aztán mindig lebeszéltem magam róla. De este megmértem és 37,3. Jó, tudom, ez nem sok, de ne kezdődjön újra, könyörgömKép Remélem, nem az uram új vírusát kapta el, ha egyáltalán az egy új vírus. Merthogy annyi különbség van, hogy neki nem fáj a torka. Én lázas nem voltam, a gyereknek viszont minden kijutott.

Anikó! Sajnos csak 169 cm vagyokKép És a -10 kg megfelelő lenne, feltéve ugye, ha nem lesz más programomKép
Étvágy: nem tudom, de tényleg, mert elég szar a közérzetem ez a betegség miatt. Most kezdek ízeket és illatokat érezni egyáltalán. Meg még takis is vagyok és köhögök is. De a tegnapi és a mai kaja teljesen kielégítő volt, mármint aminek itt leírtam a receptjét. Nem maradtam éhes. Nem mondom, egy Maxi King lefért volnaKép
A teszttel nem bírom ki hétfőig szerintem, majd ha megyünk húsvéti bevásárolni, akkor veszek. Végülis szombat már 15.-e. És tényleg szeretném tudniKépAz tuti, hogy a mellem fáj, a pocim lufi és pisilnem is sokat kell. De lehet, hogy annyira szeretném, hogy álterhes vagyokKép

Gabikám! Nagyon köszi, csak azt nem mondtad, hol vettétek és mennyiértKép

Beszti és Anikó! Mi van ezekkel a bútorokkal? Fogalmam sincs miről van szó, és már annyiszor olvastam rólukKép Valahogy nekem kimaradt, és most megesz a kíváncsiság.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali Szirom,

a 37,3 tényleg nem sokKép nyugi-nyugi, nagyon szorítok, hogy semmi ne legyen az éjjel!!!

szép lett az aláírásotokKépKép

Van Besztinek egy blogja, a profiljában megtalálod és abban az építkezésről részlétesen írKép

Anikó
pupi5

Köszi Anikó, remélem, tényleg nem lesz semmi. Mondjuk ilyen nyalánkságok voltak ugye, hogy tegnap izzadtan bedugta a fejét a hűtőbe, azt írtam is. Ma meg zenebölcsi után páros lábbal beugrott egy pocsolyába, ami elég mély volt és térdig vizes lett az egyik nadrágszára. 15 percen belül itthon voltunk, de az is elég lehet egy megfázáshoz.

Ááá, szép nem lett az aláírás, mert színesre nem tudom csinálni vagy valami szebb betűre, de legalább vanKép Rita meg nem jött, pedig azt hittem, csodákat csinál délutánra!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

tiszta hülye vagyok........azt hittem kék az aláírásotokKép kicsit összefolyik már minden, kicsit össze vissza olvasok, mert az izgin bóklásztam (receptekKép) és találtam egy nagyon mókás "cikket" a Gyurcsány- Orbán vitáról... értékelés Megasztár módraKép, annyira szellemes voltKép el is küldtem az Árpinak, kis kikapcsolódás képpenKép Érdekel Téged? Szívesen elküldömKép

egy pocsolyától már csak nem fázik meg........

Anikó
pupi5

Olvastam márKép Azért kösziKép

Egy pocsolyától talán nem fázik meg, de most valszeg le van gyengülve az immunrendszere, mittudomén. Jobb lenne, ha csak megfázna és nem újabb és újabb vírusok támadnának.

A kertről még azt akartam mondani, hogy csináltam valamelyik nap képeket, de azokat már nem mutizom meg, mert annál már most jobb: tegnap letettem a hagymás ágyásba a fenyőmulcsot is, és most olyan szép, és friss fenyőillat is van. Most már csak nyílniuk kell a virágoknak (talán már holnap) és akkor oda leszek meg vissza. Majd akkor kaptok képetKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

...közben megvolt az első szopi, az éjszakai 4-bőlKép

Jaj, kérlek ne csigázz már továbbKép Majd odaképzelem, hogy kinyíltakKép Holnapra sem lesz túl jó időKép
bocsi, én a nagy kertészKép kérdezem, mi az a fenyőmulcs?

Anikó
pupi5

Fenyőkéreg, biztos láttál már olyat, leterítik a földre. Egy halom parkban, kertben láthatsz. Benn tartja a nedvességet a földben, meg elnyomja a gazt, nemigen nőnek. Aztán lassan eltűnik a döldben, és akkor komposztálja is. És szépKép De ne képzelj olyan sokat azért a kertről, nem akkora durranás ám.

Most elmegyek aludni, fáradt is vagyok, meg aggódom ez a hülye hőemi miatt. Holnap felhívom a dokit, mert idegesít, hogy nem jön rendbe.

Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

.... jaaaa kéregKép úgy isemremKépKép

Nem lesz baj!!!
Pihenj jól! Jó éjtKép

Anikó
pupi5

Az előbb elkezdtem írni, egyszercsak kikapcsolat a gép... Hogy mi van vele!

Szirom, micsoda hírek ezek???? Nekem meg így kell megtudnom, ilyen tőmondatokból ezeket a "gyanús" tüneteket Kép Kép Kép?
Miksa hogy van?

Nem jöttem tegnap, mert nem volt semmi időm, este meg ahamr lefeküdtem, mert elkapott a nátha, nagyon rosszul éreztem magam. Mára jobb egy kicsit, bár szívesen heverésznék egész nap. Kép
Na, ez nem fenyeget...Kép

Mi idén asszem elhalasztjuk a fű-programot, mert tegnap az uramnak ki kellett cseréltetnie az autón a gumikat, szombaton ugyanis defektünk volt...Kép
Iszonyú szerencsések vagyunk, az autópályán végigdöngettünk 160-nal, és amikor lekanyarodtunk, akkor elkezdett jobbra húzni a kocsi. Utólag elég ijesztő, hogy mi minden történhetett volna...
Mindenesetre a kerékcsere iszonyú nagy tétel, így nem lesz földhordás...Kép

Fény derült hízásom okára, csak nem gondoltam rá: vízvisszatartás, ugye. Kép Örülök, mert azért ANNYIT nem ettem, és el voltam keseredve egy kicsit.

Megyek, mert ébredeznek a nagyok is (csoda, hogy idáig aludtak! Miért nem hétvégén alszanak ennyit???)

Rita (ez az aláírásom Kép Majd délután - talán csodát is művelek Kép)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Beszéltem a dokival, délután megyünk hozzá. Alig aludtam, ideges vagyok, össze van szorulva a gyomrom. Pedig nem akarom. Viszünk pisimintát is, mert ha az negatív, akkor máris nem aggódom annyira. Nem tudom, hogy mondtam-e, de Miksának egyévesen volt egy húgyúti fertőzése és amiatt figyelni kell erre nagyon. És persze mindig eszembe jut, ott motoszkál az ember agyában. Akkor féléven át havonta nézte a doki, és nem jött vissza sose, de ha lázas, akkor mindig belémvág a dolog. És most annyira nem múlik neki. Nem magas a tegnapi sem, de mégis jelzés. Hetek óta beteg. Tudom, más gyerekek közül is sokan, többet is ismerek, aki hasonló helyzetben van, de akkor is. És az a húgyúti, az nagyon kemény volt.

Rita! Most fogtam Miksa fejét (kicsit éreztem melegnek), még alszik. Neked jobbulást!
Defekt: húúúú, őrült szerencsétek volt. Gumiügyben elvileg van ismerősöm, beszéljek vele?
Gyanús tünetek: én már annyira nem tudom. Tényleg vannak, de annyira korai lenne bármit elkiabálni. Lehet, hogy csak képzelgek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat!Kép
A páromnak nem lehet fözni, mert nálunk Ö a konyhatündérKép, így aztan nem könnyü. Arról nem is beszélve, hogy a 90 nap alatt sztem megenné a fejemet, mert elég morci tud lenni, ha éhes, így nem biztos hogy kibírnánkKép Vagy azt ki lehet bírni? Egyem én is azt? Én egy 4-5 kilótól válnék meg szívesen, de azért lehet, hogy a 90 nap alatt nagyon lefogynék nem?
Van vkinek 90 napos menüje? vagy hogy kell azt csinálni?
Anikó, a te párod gond nélkül bírta a 90 napot? Le a kalappalKép

Szirom, jobbulást Miksádnak, remélem gyorsan meggyógyultok!

Rita, sajnálom a defektet, mekkora szerencsétek volt! Van egy örangyalotok!

Na megyek nem kotyogok itt tovább, ha tudtok még segítetetek a 90 naposban?

Üdv, Tündér
tündér

Tündér! Köszönjük!

A 90 napost igazából nem muszáj végigcsinálni, ha nem akarjátok. Nagyjából arra épül, hogy szétválasztja a kajákat.Bemásolok neked ide egy leírást:

A reggeli minden nap ugyanaz: gyümölcs, esetleg 100 %-os, cukor hozzáadása nélkül készített gyümölcslé. Gyümölcs a délelőtt folyamán is fogyasztható, ebéd előtt 1 órával azonban már nem. (A banán is gyümölcs, tehát ez is ehető.)

1. nap: Fehérjenap
EBÉD: főtt vagy sült hús, hal, tojás, sajt, valamint joghurt, kefir, túró (20 dkg összesen)
Ehhez bármilyen nyers salátát fogyaszthatunk, korlátlan mennyiségben. 1 szelet kenyér is fogyasztható (bár elhagyásával eredményesebb a diéta). Ebéd után 2 dl tészta nélküli levest kell inni. (Vannak, akik elhagyják, a diéta így is működik!)
Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni.
VACSORA: ugyanaz, mint az ebéd volt, csak leves nélkül.

2. nap: Keményítőnap
EBÉD: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse, sárgarépa, burgonya&#8230;), kötelezően főzve! Keményítő a rizs is. Ételízesítő, só, ketchup, főtt paradicsom használható. Nyers salátát is ehetünk korlátlan mennyiségben, valamint 1 szelet kenyeret (elhagyásával eredményesebb a diéta).
VACSORA: bármilyen zöldségféle főzve, sütve, párolva, saláta&#8230; vagyis ugyanaz, mint az ebéd (csak kisebb mennyiségben).

3. nap: Szénhidrátnap
EBÉD: Főtt tészta vagy pizza. Vagy bármilyen sós sütemény (egy adag pizzának megfelelően). Ízesítésként paradicsomszósz vagy kevés zöldség használható.
VACSORA: Két kisebb szelet torta vagy 2-3 apró kalács, esetleg 3 gombóc fagyi, és 1 szelet étcsokoládé. (Aki nem kívánja az édes ízeket, ehet sós süteményt is&#8230;)

4. nap: Gyümölcsnap
EBÉD: Bármilyen gyümölcs, korlátlan mennyiségben.
VACSORA: Bármilyen gyümölcs, minden mennyiségben! :-)

A receptekhez ezt az oldalt ajánlom:
http://www.szieby.freeweb.hu/

Vannak receptek a mindmegettén is, de szerintem ott sok olyat is besoroltak, ami igazából nem felel meg a követelményeknek. A keményítőnaphoz annyit hozzátennék, hogy a főtt zöldséget én sokszor megfuttattam minimális oliván és akkor mindjárt inkább sült zöldség és fincsibb.

Fölébredt a kisördögömKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?